Egy kis napsütés

Tisztelt Doktor Úr!

Régóta fogyasztom a vitaminokat. Egy kedves ismerősöm ajánlotta figyelmembe. Több évtizedes fejfájástól szabadultam meg. Fáradékony voltam és kedvetlen.
Azóta kevesebbet vagyok megfázva, hamarabb gyógyulok. A vérképem csodálatos, egyetlenegy csillag sincs benne!

P. Jánosné (49 éves)
2018-08-20

A vitaminoktól a térdfájásom elmúlt, energikusabb lettem, nem voltam három éve beteg.

Majoros János (36 éves)
2018-08-19

Minden elismerésem az Önöké! Köszönöm, hogy a vitaminok segítségével sikerült a lányomnak az étvágyát visszahozni! 3 hét alatt 2 kilogrammal lett több a súlya, és visszatérőben van nála a jókedv is, amely már eltűnőben volt! ...

Petőné Voznek Mónika (42 éves)
2018-08-18

4 hónapja szedem a Multivitamint. Sokkal több energiám lett. Már teljesen kipihent vagyok 8 óra alvás után is, régebben 9-10 minimum kellett. Könnyebben alszom. Már nem ropog a gerincem, az edzésben is sokat segít, és az étvágyam is sokkal erősebb, sokkal többet eszem, még a kívánt testsúlyomat is sikerült elérnem.

Szemánné Vincze Mónika (25 éves)
2018-08-17

10 éve fogyasztom a vitaminokat, nálam kitűnő a hatása! Megszűnt a térdfájásom, elmúltak az izomgörcseim. Érzem, hogy jó kondícióban vagyok.
Még mindig ledolgozom a napi 10 órát.

Csige István (66 éves)
2018-08-16

3 hónapja fogyasztom a Multivitamint, és a hosszú évek óta fennálló allergiám végre idén májusban nem jelentkezett, és azóta is elkerül.
Hangulatom és közérzetem sokkal jobb, és annyi energiám van, hogy egész nap pörgök!
Sikerült leadnom 5 kg-t is, aminek nagyon örülök!

W. L. (63 éves)
2018-08-15

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor!

3 hónapja fogyasztom a vitaminjait, és észrevettem, hogy a kedvenc sportolásom, a kerékpározás közben sokkal energikusabbnak és erősebbnek érzem magam. Korábban hosszabb távú kerékpározás közben gyakran begörcsöltek a lábaim, amit most már nem tapasztalok!
Munkahelyemen három műszakban dolgozom, ezért sokszor nem tudtam magam eléggé kipihenni, nagyon fáradtan ébredtem.
Kb. 1 hónap vitaminszedés után ez teljesen megszűnt, sokkal nyugodtabban tudok aludni, és frissen, kipihenten ébredek!

Sz. R. (44 éves)
2018-08-14

A vitaminfogyasztás első napja után rendkívüli energia kerített hatalmába, gondoltam, ha ez így folytatódik, megváltom a világot!
A második napon este dolgoztam a kertben, és egy virágos betonelem rábillent a sípcsontomra. Este éreztem a fájdalmat, de nem törődtem vele. Másnap megsimítva éreztem a duzzanatot és némi fájdalmat is, de az ütés nem színeződött el. Ugyanolyan maradt, mint a bőröm színe…
Amióta szedem a vitamint, kevesebbet alszom, kipihentebb vagyok, és szárnyalok az energiától!

Tóth Eszter (64 éves)
2018-08-13

A vitamin fogyasztása óta a szellemi képességem sokkal jobb és nem fáradok el. Jobban ott tudok lenni a tárgyalásokon, a JELENBEN tart.

R. D. (48 éves)
2018-08-12

Tisztelt Dr. Úr!

Vitaminjai nagyon jó, hatásos gyógyír, a gerincem fájt és a vitaminjai segítettek, a gerincem nem fáj. Köszönöm, és áldja meg Önt a Jó Isten!

Medve Sándorné (65 éves)
2018-08-11

Kisfiam másfél éves kora óta fogyasztja a nektár Multivitamint. Előtte sem volt beteges, de amióta szedi, nem kap el semmilyen betegséget. Eleinte nem ízlett neki, de mára szinte már kéri, és amikor mondom, hogy jön a vitamin, mutat a hűtő felé és várja. Jankó kétéves lesz, kirobban az egészségtől, szépen fejlődik.

Pusztai Zsuzsanna (39 éves)
2018-08-10

Nagymamám fogyasztja kb. 4-5 éve a termékeit. Amikor sokat járt, akkor nagy fájdalmai voltak, de amióta ezeket a termékeket fogyasztja, sokkal jobb az állapota! Kínában lakik a Nagymama, amikor hazautazunk látogatóba, visszük neki a fél éves adagot.

H. Y.
2018-08-09

Tisztelt dr. Lenkei Úr!

A legjobbkor hozott össze a sors az Önök vitaminkészítményeivel. Tavaly depresszióval kezeltek, nagyon le volt gyengülve az immunrendszerem, májgyengeséggel küszködtem, nem tudtam aludni.

Már az első hónapban kezdtem jobban lenni a Multivitamintól és a C-vitamintól, jól (nagyokat) aludtam, életkedvem kezdett visszatérni, a vérkeringésem a lábujjamba, kezeimbe visszajött, a bőröm bársonyos lett, mint a kisbabáknak, az emésztésem elkezdett javulni. Nagyon jó érzés volt mindezeket megérezni.

B. T. (50 éves)
2018-08-08

21 évesen nem gondoltam volna, hogy kimerült a szervezetem. Ajánlásra kezdtem el szedni a Multivitamint, ami eszméletlenül feldobta a testem!
Sokkal energikusabb és kipihentebb lettem!

D. Zs. (22 éves)
2018-08-07

2006 óta szedem a vitaminjait. Nagyon jó erőre kaptam tőle! Jobb lett a hangulatom, és az éjszakáim is nyugodtabban telnek.
Súlyom 37 kg-ról stabilan 54 kg-ra emelkedett!

P.-né G. I. (47 éves)
2018-08-06

A Multivitamintól nagyon jól alszom, kipihenten ébredek annak ellenére, hogy keveset alszom. Nem okoz problémát lenyomni egy húzós munkanapot (reggel 6-kor kelek és 19-kor érek haza) majd hazaérve húslevest főzni, ami éjfélre van kész. Imádom! :)
Köszönöm, hogy vannak ezek a szuper vitaminok! :)

Szücs Adrienn (26 éves)
2018-08-05

Évek óta használom életformaszerűen a Multivitamint, Kalcium Magnéziumot, és C vitamint. Ezen kívül sok egyéb terméket fogyasztok, azért, hogy kényeztessem a szervezetem.
A tapasztalatom az, hogy nagyon egyenletesen biztosít folyamatos energiát az egész napra. Ma véletlen elfelejtettem bevenni (ez 3szor fordult elő az elmúlt két évben) az energiaszintem alacsonyabb, és sokkal előbb „elfogy”, mint amikor használom.
Régebben, ha sokat sétáltam, úgy éreztem, hogy „megkeményednek” a lábaim. Amióta fogyasztom a termékeket ez sosem fordult elő! Lazák, teherbíróak az izmaim.
Bárhová is utazom, ez az első, amit bekészítek a bőröndömbe! :)

Szirbán Dóra (44 éves)
2018-08-04

Kedves Dr. Úr!

Körülbelül 4 éve kezdtem el szedni a Multivitamint pánikbetegség kezelésére. 3 héten belül szinte teljesen megszűntek a tünetek! Energikusabb lettem, körmeim megerősödtek. Nyugodtabb lettem, kevésbé stresszelek. Pár kg leadásában is segített.

R. B. (30 éves)
2018-08-03

Kedves Dr. Lenkei Gábor!

Lassan 3 éve szedjük a Multivitamint férjemmel együtt. Szellemi munkát végzünk mindketten, sokat ülünk számítógép előtt, és elég sok a stressz a munkánk során. Amióta szedjük a készítményt, mindketten jobban, könnyebben viseljük a napi nehézségeket, jobb a közérzetünk és a teherbírásunk is. Férjem magas vérnyomásra gyógyszert szedett, de amióta megfelelő mennyiségű folyadékot iszik, és szedi a vitamint, azóta tökéletes a vérnyomása, gyógyszert már nem kell szednie rá. Nekem az emésztésemre gyakorolt jótékony hatást a vitamin.
Mindketten nagyon szeretjük a készítményt, komolyabb betegségünk nem is volt, amióta szedjük. 😊

H.-M. R. (30 éves)
2018-08-02

Kb. 3 hónapja szedem a Multivitamint, és csak pozitív tapasztalataim vannak.
- Jobban bírom a napi a pörgést.
- Nem alszom el a kávé nélkül sem 2 órakor.
- Jobb a kedvem. VAN ÉLETKEDVEM.
- A már elmaradt menstruációs ciklus rendbe jött, már nincs probléma.

B. J. (42 éves)
2018-08-01

Tisztelt Doktor Úr!

2 hónapja szedem az ideális összeállítást. Lényeges változás:
- Elmúltak az ízületi fájdalmak.
- Megszűntek az időnkénti görcsök (kezemben, lábamban).
- Tudok aludni. – Ez nálam nagy eredmény, mert évek óta napi 4-5 óra volt a maximum, és az is szakaszosan. Most 16 órát is tudnék felébredés nélkül aludni.
- Fogytam. – A mérleg szerint 7 kg-t a két hónap alatt.
- Napi 3 doboz cigarettát szívtam, most 1 doboz a napi maximumom, úgy, hogy nem is vágyom többre.
- Kiegyensúlyozott vagyok.
- Jobb a stressztűrő képességem, jobb a koncentrációs képességem.
KÖSZÖNÖM !!!

U. É. (57 éves)
2018-07-31

Fáradékonyságom, ingerlékenységem megszűnt. Aktívabbnak, életerősebbnek érzem magam. Koncentrációm erősebb, hosszabb távú. Egy készítménytől sem éreztem magam ennyire jól.
Betegség, nátha, influenza elkerül.

Cs. B. (26 éves)
2018-07-30

Kedves Lenkei Doktor Úr!

Először is szeretném megköszönni, hogy "felnyitotta a szememet, „megtanította, hogy merre van a jó felé vezető út! Szerencsére van egy nagyon jó barátnőm, aki Önt ajánlotta, valójában így találtam Önre.
Én még csak 1,5 hónapja kezdtem el szedni a Multivitamint. Rengeteg tőle az energiám, nyugodtabb vagyok, a hajam gyorsabban nő, aminek nagyon örülök! Sajnos az arcom is pattanásos, néha alig, néha igen sok van rajta (28 évesen); de ez már serdülőkorban elkezdődött, azt is kivizsgáltattam és arra azt mondták, hogy hormonzavar miatt van. A vitamin elkezdésekor rengeteg pattanásom lett, aztán nagyon szépen helyre jött, most vagyok a második ilyen hullámon túl!
A farkaséhségem megszűnt, ennek is örülök, mert 10 kg felesleg van rajtam, lehet, hogy még ebből is le tudok faragni.
Van egy 3 éves kislányom, akinek nem az erőssége az evés, az mellett, nagyon félős volt idegen emberekkel szemben, de ezek a dolgok eltűntek, mert neki is már 1,5 hónapja adom a gyerekmultit!
Eszméletlen miket tud a vitamin!!! Sorolhatnám még, lenne is mit, de úgy gondolom, hogy ez csak a kezdet!

Mónika (28 éves)
2018-07-29

Amióta szedjük a párommal a Multivitamint, észrevettük, hogy sokkal jobb a közérzetünk, kevésbé vagyunk fáradékonyak, sokat sportolunk és jobb a kondíciónk.
Betegek egyáltalán nem voltunk amióta kiegészítjük ezen vitaminnal az étkezésünket.

F. V. ( 28 éves )
2018-07-28

Három hónapja szedem a Multivitamint. Azóta kevésbé vagyok fáradékony, ha kialszom magam, egész nap energikus vagyok, korábban rendszeresen fájt a fejem, akármennyit pihentem. Amikor sportolok, nem merülök ki annyira, inkább feltölt, mint kikészít. Közérzetem is javult a fáradtság és a fejfájás megszűnésével.

Sz. V. A. (23 éves)
2018-07-27

A vitamin a szellemi tevékenységben, tanulásban sokat segít, szexuális energia feltűnő növekedése és kitartást igénylő sportágakban pl. kerékpározás teljesítménynövekedés tapasztalható. A komolyabb hatást a Multivitamin használata esetén vettem észre.

K. L. (41 éves)
2018-07-26

Amióta a Multivitamint szedem, reggelente könnyebben fel tudok kelni, és egész nap energikusabb vagyok. Sokszor nagyon kevés alvás mellett is kiválóan tudok teljesíteni a munkahelyemen. Mostanra ott tartok, hogy egyszer egy barátom megjegyezte, hogy „Alex! Te vitaminfüggő vagy!” Ezt persze büszkén vállalom. 😊
Bár a vitaminok csak eszközök, amik segítenek folyamatosan fenntartani pörgős életvitelemet, aminek valóban a függője vagyok.

Cs. A. (22 éves)
2018-07-25

A fehérjeport kakaóként szokta inni 4 éves gyerekünk, amibe a folyékony vitamint is bele szoktuk keverni. Teljesen kakaó íze marad. Így naponta 2-szer is kér belőle. Ez azért jó, mert külön nem annyira szereti a vitamint.
Amikor elkezdte inni, akkor előtte kattogott egy kicsit a keze, valószínűleg kalciumhiánytól, ami a szedés után megszűnt.
Sok energiája van, állandóan rohangál.

Iliás Adrienn (33 éves)
2018-07-24

A ligetszépe vitamintól nagyon szépek és egészségesek lettek a körmeim, pedig csak két hónapig szedtem. A jó tapasztalatok miatt most újra elkezdtem szedni.
Édesanyám 3 hónapja szedi a Multivitamint, és azóta sokkal jobb a közérzete, és minden hónapban várja, hogy vigyem neki a következő dobozzal. Eddig szinte az összes előadását is látta, és már pár könyvét elolvasta.

Cs. Cs. (27 éves)
2018-07-23

Két éves tapasztalatom szerint, számomra, aki 63 éves vagyok, a vitaminok nélkülözhetetlenek. Két éve a Multivitamint szedem, amiben a szükséges minden benne van.

Sz. I. – né ( 64 éves )
2018-07-22

Nagyon jó tapasztalatom van a vitaminokkal. Sokkal jobban bírom a napokat, energiaszintem javult. Nem betegszem le, hogyha érzem, hogy olyan környezetben vagyok, ahol náthás betegek vannak. Növelem az adagot és nem betegszem le, erősítem az immunrendszerem. Jól érzem magam. Több az energiám, nem fáradok el úgy, mint amikor nem fogyasztottam a vitaminokat.

Pintér Józsefné
2018-07-21