Egy kis napsütés

Kedves Doktor Úr!

82 éves vagyok, 14 éve fogyasztom a Multivitamint. Minden nap 3 emeletet lépcsőzöm és hetente 8-10 km-es túrákon veszek részt. Nagyon jó a kondícióm, energikus vagyok, jó a közérzetem.
Nem szedek semmiféle gyógyszert és nem kapok el semmilyen fertőzést. Nagyon erősek a körmeim és a hajam is jó sűrű. Csak hálával tudok gondolni a Lenkei vitaminokra.

S. I. -né (82 éves)
2018-12-14

A Multivitamint mindenkinek szeretném ajánlani, mert fiatalabbnak, fittnek érzem magam! Sokat mozgok, bicikli, gyaloglás! A megfelelő vízmennyiség elfogyasztása olyan egészséget ad a vitaminok mellett, hogy öröm az élet!

Kis Katalin (64 éves)
2018-12-13

Tisztelt Doktor Úr!

Évek óta fogyasztom a Multivitaminokat. Nagyon jó tapasztalataim vannak:
- energikusabb és fittebb vagyok
- átviszem a hegyet „jobbról balra”
- nem vagyok beteg
- nem kapok el semmit
- sűrű a hajam, jó erősségű a körmöm

Gyarmatiné Halász Zsuzsanna (57 éves)
2018-12-12

Kedves Gábor!

Nekem a terhességem alatt voltak a legnagyobb sikereim a vitamin fogyasztásában. Nagyon sokszor volt hányingerem, fáradt voltam.
Ahogy elkezdtem szedni a javasolt vitaminokat, a megfelelő mennyiségben, ezek a tünetek eltűntek. 😊

Kuznecov Sarolta (38 éves)
2018-12-11

Kilencven éves anyósomat kétszer hozták vissza az életbe, menni nem tudott, még járókerettel is nehezen. A szívével volt probléma, meg kellett volna műteni, de az orvosa azt mondta, hogy nem élné túl…Megmentették, majd három hétre rá lázgörccsel ismét kórházba került, majd jobban lett. Ekkor gondoltam, hogy adok neki dr. úr vitaminjából.
2 hét múlva úgy javult az állapota, hogy 90 évesen járókeret és bot nélkül egyedül közlekedik a kertben, kapál, szedi a gyümölcsöt!

Gulyás János (72 éves)
2018-12-10

Tisztelt Doktor Úr!

2008-ban kezembe adta a barátnőm az első könyvét – Cenzúrázott egészség címmel. Elolvasása után olyan hatással volt rám a könyv, hogy életmódot változtattam. Ma már az összes könyvét elolvastam és megvettem. Nagyon sokat tanulok belőle a mai napig is. A vitaminok fogyasztása miatt megmenekültem egy-két gyógyszer szedésétől. (pld: koleszterincsökkentő.) A vércukorszintem is jó, ami előtte a határon volt. A közérzetem jó, sokkal energikusabb lettem.

K. T-né (66 éves)
2018-12-09

A vitaminokat kb. 8 éve szedem, a lányommal együtt.
A könyveket, amit a doktor úr írt, elolvastam és egyetértek vele.

M.-né H. I. (55 éves)
2018-12-08

Kedves Dr. Úr!

Amióta szedem a Multivitamint, kevesebbszer vagyok beteg. Nem vagyok olyan fáradékony, így a sportra is több energiám jut. Sikerült a félmaratoni távomat (21.1 km.) 1 óra 49 alatt lefutnom, mert előtte a legjobb időm 1 óra 53 perc volt. A vitamin szedése előtt nem sikerült ennél gyorsabban futnom. Hétköznapokon 3-4-szer megyek edzeni, és havi 1-2 versenyre járok. A versenyeken sótablettát is veszek, a kálcium-magnéziumot is rendszeresen iszom, a versenyek után. Enyhébbek az izomlázaim, az izomgörcseim megszűntek.
Több energiám marad a 3 gyermekemre is!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a vitamincsaládra!

Forgács Nikoletta (27 éves)
2018-12-07

Kedves Doktor Úr!

Hallássérült vagyok, a jobb fülemre nem hallok semmit. Amióta szedem a vitaminokat, foszlányokat szoktam hallani! A bal fülemen van a hallókészülékem és egyre jobban hallok! Kevésbé vagyok fáradékony, jobb a közérzetem, régebben ízületi problémáim voltak, fokozatosan enyhültek!
Én egy boldog ember vagyok!
Köszönöm Önnek!

R. B. 34 éves)
2018-12-06

A Multivitamin szedése óta frissebb és fittebb vagyok. A 3 műszakos munkám mellett nem kell kávé és egyéb élénkítő ital. A nyári légkondis időszakot nátha nélkül túléltem.

K. T. 39 éves)
2018-12-05

Tisztelt Tanár Úr! 😊

Mielőtt elkezdtem szedni a vitamincsomagot, állandóan kimerültnek éreztem magam, de aludni nem tudtam, szinte kóvályogtam egész nap! Az ínyem is vérzett fogmosáskor! Ma már 2 hónapos szedés után, mindez a múlté! Nyugodt vagyok, kiegyensúlyozott, életvidám, és sokkal többet tudok dolgozni!

É. K. (49 éves)
2018-12-04

Tisztelt Doktor Úr!

Amióta a vitaminokat szedem, azóta kevésbé vagyok fáradékony, jobban bírom a stresszt. A jókedvem megmarad az esti órákban is, aminek a párom és a pici lányom is nagyon örülnek.

É. Z. (35 éves)
2018-12-04

Tisztelt Doktor Úr!

2 éve fogyasztom a Multivitamint Nem kapok el betegségeket, influenzát, felső légúti megbetegedéseket. Energikusabb vagyok tőle, jobban bírom a napot, jobban és kipihentebben alszom, és vidáman kelek. A bőrömön is tapasztalatom a hatását, kevesebb ránc van az arcomon, amiben a kollagén is nagyon segített.

Varga Magdolna (64 éves)
2018-12-03

Az első pár nap vitaminfogyasztás során a méregtelenítés tüneteivel találkoztam. Fájt a fejem egy kicsit, nehéznek éreztem a gyomromat, álmosabb voltam. Nagyjából egy hét után ezek a kellemetlen tünetek megszűntek.
Ezután szárnyaltam. Általános közérzetem nagyon jó lett, és állandóvá vált.
Régóta tartó kusza emésztésem teljesen normalizálódott. Ezt megelőzően sokat szedtem hashajtókat, de azok csak tovább rontottak a helyzeten. Soha nem volt problémán a hajammal és a körmömmel, de hogy még ettől is jobb lehet, azt sosem gondoltam volna. A hajam és a körmöm sokkal gyorsabban nőtt, dúsabb, erősebb és szebb lett. A szellemi frissességem lenyűgözött! Gondoltam, bárcsak a diákéveim alatt is ilyen lett volna!

Nagyon szépen köszönöm! :)

Jóni - Apostol Hajnalka (32 éves)
2018-12-02

Az eltelt évek óta (6.) rendszeresen fogyasztom a vitaminokat, csak jó tulajdonságairól és hasznosságáról tudok beszámolni! Családom és barátaim is elismeréssel nyilatkoznak. Hálával gondolok Önre!
Természetesen könyveit is olvastuk, és ma már, mint jó „propagandisták” terjesztjük is.

T. Kovács Kálmán (66 éves)
2018-12-01

A szüleimnek vettem eleinte a vitaminokat, mivel ők betegeskedtek évente többször. Kb. 1 éve semmi bajuk sincs, még náthásak sem voltak. Én emiatt kezdtem el szedni, hátha nálam is hasonló változásokat okoz. Bevált. Nemcsak a közérzetem lett jobb, de több az energiám is a mindennapok során.

G. M. (29 éves)
2018-11-30

A multivitamin szedése előtt folyamatosan levert és fáradékony voltam. Reggelente rettentő nehezen keltem ki az ágyból, fájt mindenem.
Egy kolléganőm ajánlotta a multivitamint, amitől pár nap után sokkal energikusabb és tevékenyebb lettem, a reggeleim pedig csodás ébredések!

Németh Gyöngyvér (44 éves)
2018-11-29

2,5 éve fogyasztom a Multivitamint. Rendkívül nagy életjavulást tapasztaltam! Az álmatlanságom teljesen megszűnt. Az állóképességem szakács létemre maximálisan emelkedett. A multivitamin előtt 8 órás munka is kínkeserves volt, a vitamin fogyasztása alatt a 16 órás műszakokat is végig csinálom. A B1 -vitaminnak köszönhetem, hogy az ideges természetem mostanra teljesen eltűnt. 😊

Budai Ádám (23 éves)
2018-11-28

Kedves Doktor Úr!

C-vitaminnal kezdtem. Majd Anya hozott kollagént, Multivitamint, Kalcium-Magnéziumot, most már D-vitamint is szedek. Pici babám van, több lett a tejem. Erősödött a hajam, és a hajhullás megszűnt. Sokkal több lett az energiám. Bőröm simább, selymesebb lett. Sokkal energikusabb vagyok. Nyugodtak az éjszakáim is.

N. Cs. (29 éves)
2018-11-27

17 éves vagyok, amióta a Multivitaminokat szedem, jelentős életminőség-javulást tapasztaltam! Ebből az egyik legkiemelkedőbb az, hogy a menstruáció előtti estén iszom egy Kalcium-Magnéziumot, és egyáltalán nem görcsölök, emellett pánikos tüneteim is megszűntek! De ebben a B-komplex is segített!

Kovács Alexandra (17 éves)
2018-11-26

Tisztelt Lenkei Doktor Úr!

Egy doboz Multivitamin beszedése után, napról-napra jobban éreztem magam. Először erősebbnek éreztem magam, reggel korábban fel tudtam kelni, bírtam egész nap dolgozni. Székrekedésem megszűnt, koncentrálóképességem nagyon jó lett, aranyérműtétre sem kellett mennem; éjszakánként jelentkező szapora szívverésem, - amely halálfélelemmel járt - fokozatosan megszűnt. 1 doboz vitamincsomagtól már a vérképem is szépen javult. Orvosaim tudják, hogy a vitaminokat szedem. Örülnek neki, hiszen látják, hogy jól vagyok, néha megkérdezik, hogy szedem-e a vitaminokat. Természetesen igen a válaszom, szedjem tovább! - mondják.

Számomra ezek a vitaminok az ÉLETET jelentik.

S. A.-né (66 éves)
2018-11-25

Kedves Doktor Úr!

Sok hasonlót olvastam a könyveiben, de gondoltam, én is beszámolok arról, hogy a vitaminok és az Ön által javasolt bőséges C vitamin hatására elmúlt a penészgomba allergiám. Férjemmel a múlt héten voltunk allergológusnál, hogy évek után ellenőriztessük, hogy állunk. Neki enyhe pollen allergiát állapítottak meg néhány éve, nekem pedig kétszer is kimutatták korábban a penészgomba allergiát, melyre egy orr sprayt kellett használnom. Ha ezt elmulasztottam, mindig légúti betegségek gyötörtek. Titkokban reménykedtem abban, hogy én is elhagyhatom majd a sprayt a vitaminok szedésével, és igyekeztem is az utóbbi időben ritkítani a használatát.
A vizsgálat mindkettőnknél megerősítette, hogy SEMMIRE nem vagyunk allergiásak. Az orvos csodálkozott, nem is kicsit, azt mondta, előfordulhat, hogy az allergia megszűnik, de jóval idősebb, korban, 70-75 évesen esetleg. Nagyon örültünk a jó hírnek, és ezt azóta már több emberrel meg is osztottam. Ezúton is köszönöm, hogy rávilágít arra, lehet egészségesebben is élnünk.

Judit
2018-11-24

Édesanyám és én is február óta szedjük a Multivitamint. Mivel én rendszeresen sportolok, nálam a teljesítményen komoly javulás volt észlelhető mind a terhelhetőségben, mind a regenerációban.
Édesanyámnál a közérzet javult sokat valamint a haja lett erősebb, dúsabb.

Udvardi Péter (38 éves)
2018-11-23

Párom 6-7 évvel ezelőtt allergiás tünetekkel vásárolt Multivitamint és C-vitamint – és azóta gyakorlatilag megszűnt az allergiája.
Sógornőmnél nem jött össze a baba, elkezdték szedni a Multivitamint és utána teherbe esett!

Keller Adrienn (42 éves)
2018-11-22

Tisztelt Doktor Úr!

Nagyon sok éve sportolok, nagyon szép eredményeket értem el a sportban. Kb. 10 hónapja szedem a Multivitamint. Azóta sokkal energikusabb vagyok, javult a sportban is az eredményem. A fizikai munkát is jobban bírom. Kipihentebben ébredek.

B. Á. (40 éves)
2018-11-21

1 éve fogyasztom rendszeresen a Multivitamint fiam javaslatára, aki szintén rendszeresen fogyasztja a termékeit.
Idén tavasszal nem jelentkezett az évek óta fennálló allergiám, aminek nagyon örülök! Rendszeresen teniszezem, és sokkal jobban bírom a sportolást, energikusabb vagyok!

Dr. Gy. L. (74 éves)
2018-11-20

Éppen orvoshoz tartottam. amikor egy rádióadásban hallottam Önt ahogy a C-vitaminról beszél. Abban az évben 3. alkalommal lettem táppénzre kiírva, influenzaszerű megbetegedéssel. AZ Ön tanácsára a patikában felírt gyógyszerek mellé C-vitamint is vettem, és a számomra szükséges 3 grammos napi adagot elkezdtem szedni. Hihetetlen, de azóta egyszer sem lettem beteg!

Mrekva Ádám (30 éves)
2018-11-19

Egy ismerős ajánlotta, hogy olvassam el a Cenzúrázott egészség című könyvet. A gyerekeim a kórházba behozták a Multivitamint és reggel este nyomták belém a tablettákat. Biztos vagyok benne hogy, gyors és teljes felépülésem ennek volt köszönhető!
Elmondhatom, hogy most 61 évesen sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mint húsz évvel ezelőtt!

C. J. (61 éves)
2018-11-18

89 éves édesanyámat megműtötték a szemével. Mind a két szemén szürke hályog volt és nem látott. Műtét után annyira legyengült, hogy nem tudott lábra állni, nem volt ereje. Olvastam Lenkei doktor úr könyvéből, hogy milyen jó hatással vannak a vitaminok a szervezetünkre, hát elhatároztam, kipróbálom!
Megvettem a Multivitamin csomagot és egy doboz Q10-et. Kezdtem adni édesanyámnak rendszeresen minden nap. Egy hét után annyira erőre kapott, hogy lábra állt, és a vérnyomása is rendbe jött, a vérnyomáscsökkentőt ki kellett hagyni!

J. Irma (63 éves)
2018-11-17

3 hete kezdtem el a Multivitamint szedni, és hihetetlen, hogy egyből éreztem a változást! Sportoló vagyok, estére mindig ki voltam merülve, 4 nap után éreztem, hogy ez a fáradtságérzet teljesen megszűnt! Nagyon jól alszom tőle. Nekem ez is nagyon sokat segített és ezért már megérte, hogy elkezdtem szedni.

R. D. (29 éves)
2018-11-16

A doktor úr életminőség-javulással kapcsolatos „KELL” kijelentését kissé erősnek éreztem, de most már jogosnak tartom. Fél év Multivitamin szedése után azt kell mondjam, hogy még fiatalon sem voltam ilyen fitt!
Délutáni fáradtságom megszűnt, energikusabb vagyok, kedvvel telibb, és ezáltal, azaz ennek köszönhetően újra visszataláltam, megszerettem a zenét.
A stresszt, amit a munkámnak köszönhetően kénytelen vagyok elviselni, elképesztő egyszerűséggel kezelem kb. két hónapja. Valóban: a vitaminok életünk nagyon fontos elemei, és megváltoztatják az életünket!

Tóth Attila (41 éves)
2018-11-15