Egy kis napsütés

Doktor úr, maximálisan meg vagyunk elégedve a készítményekkel! Évek óta szedem őket! Erős fizikai munkát végzek, és így jobban bírom!

Illiás István (60 éves)
2018-04-21

Nagyjából 8 éve szedem a Multivitamint, s az a tapasztalatom – mindenféle sztereotípia nélkül –, hogy sokkal ellenállóbb a szervezetem, illetve látványosan segített abban, hogy az idegrendszerem erősebb lett!

Mókus Lívia (30 éves)
2018-04-20

A multivitamintól a magas terhelés mellett is meg tudtam őrizni a kiegyensúlyozottságomat! Több energiám van sportban és a magánéletemben is.

T. D. (26 éves)
2018-04-19

Tisztelt Lenkei Úr!

Amikor 2006-ban elolvastam a Cenzúrázott egészség című könyvét, biztos voltam benne, hogy megtaláltam a megoldást a problémámra.
Ötéves korom óta szenvedtem migrénes fejfájástól, amely hol ritkábban, hol gyakrabban jelentkezett. Persze a kiváltó okot nem sikerült megtalálni, mint ahogyan a megfelelő gyógyszert sem. Éveken át kísérleteztem különféle gyógymódokkal, de a végleges gyógyulást egyik sem hozta meg.
Az első könyv elolvasása után megrendeltem a Multivitamin csomagot. Ekkor 30 éves voltam. Kb. 6-8 hónap vitaminszedés után ritkultak a migrénes fejfájások, 1-1,5 év után megszűntek.

Fodorné Nagy Brigitta (42 éves)
2018-04-18

Már jó ideje szedjük a férjemmel együtt a Multivitamint. Mindketten energikusak vagyunk, és majd’ kicsattanunk az egészségtől!
Konkrétan én hónapok óta nem voltam fáradt, és csak azért fekszem le este aludni, mert már késő van… Sokan kidőlnek a környezetünkben egyéb vírusok miatt, hát mi nem! Ha esetleg érzem, hogy valami nem stimmel, akkor bekapok 4-5000 mg C-vitamint pluszban, és másnapra minden rendben van!
A férjem rengeteget dolgozik, napi 8-9 óra kőkemény fizikai munkát végez, mellette heti 3-szor konditermi edzésen vesz részt. Bírja, és nem fáradt.

F.-né T. E. (44 éves)
2018-04-17

2017. december közepén látókörömbe került az Ön által javasolt vitamin, így azt gondoltam, kipróbálom! Mindig is szedtem egyéb multivitaminokat, de nem éreztem kiugró hatást.
Állandó allergiához hasonló tüsszögésem volt, hideg-meleg hőhatásra, ami egyre rosszabb volt, és egész télen betegek voltunk a férjemmel. (Influenza, nátha.) Páromnak 20 éves kora óta remegett a keze, fájt a térde.
Amióta szedjük a vitaminokat, 23 nap után éreztük, hogy én kevesebbet tüsszögök, páromnak pedig egyáltalán nem remeg a keze! Azóta nem voltunk megfázva, a tüsszögésem pedig egyre ritkább! Párom már időváltozás esetén sem fájlalja a térdét!
Húgom kismama, fáradékony és depressziós volt, amikor adtam neki a Multivitamint, már egy hét után jobban érezte magát, és azóta is szedi, meg sem fázott.

Kanizsainé Korsós Györgyi
2018-04-16

Nyolcvanadik évemben járok, amióta a vitaminokat szedem „gyógyszert” nem szedek! Korombeli barátnőim, ismerőseim sokat panaszkodnak betegségeikre, láb, derék stb. fájdalmakra. Hiába mondom nekik, hogy mivel enyhítsék fájdalmaikat – vitamin, vitamin – szedése nagyon fontos!

M. J. (80 éves)
2018-04-15

Amióta a vitaminokat fogyasztom sokkal több energiám lett, nem fáradok el estére. Többféle betegség próbált megkörnyékezni az utóbbi időben, megfázás, hasmenéses járvány, de ezeknek csak nagyon enyhe hatását éreztem rövid ideig. Kevésbé kívánom az édességet, szénhidrátot. Régebben ezekről nehéz volt lemondani, mostanában jól megvagyok nélkülük.
Megszoktam, hogy sok vízzel veszem be a tablettákat, több lett a folyadékigényem, nem kell erőlködnöm, hogy bőséges folyadékot igyak.

M. M. (40 éves)
2018-04-14

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor Doktor Úr! Kedves Tanítóm!

2015. február 12. napján, három évvel ezelőtt kezdtem el fogyasztani az Ön által javasolt készítményeket.
Minden korábbi panaszom teljesen megszűnt, az életöröm olyan fokozatát értem el, amit csak fiatalon tapasztaltam. Kedves orvos barátaimmal hivatalosan csak jogosítvány hosszabbításért találkozom. Egy esetet kivéve, amikor fülész barátunk kitisztította a hallójárataimat. Hetven éves koromban egészségtudatosabb vagyok, mint húsz-harminc évvel ezelőtt.
Kérem a Magyarok Istenét, hogy Doktor Urat és Csapatát a legjobb egészségben, tetterőben tartsa meg sokáig az egészségünk fejlesztése érdekében!
Önök minden tiszteletet megérdemelnek azért, amit értünk megtesznek.

Dr. Nahlik Gábor (70 éves)
2018-04-13

Tisztelt Doktor Úr!

Szeretném megköszönni ezeket a csodás termékeket, amikkel visszakaptam az életerőmet! Kb. 1,5 éve fogyasztom a vitaminokat és csakis jó tapasztalataim vannak. Pl.: fáradtság elmúlása, alvászavarok eltűnése és minden egyéb élettani funkció beindulása…

Petróczi Mihály (28 éves)
2018-04-12

Amióta szedem a Multivitamin készítményt (2017 novembere óta), sokkal energikusabbnak érzem magam. A stressztűrő képességem is jobb, ezt a munkám során jól tudom kamatoztatni! 😊 A bőröm is szebb lett tőle.

G. Cs. (37 éves)
2018-04-11

A Multivitamin fogyasztása óta azt tapasztaltuk, hogy nagymértékben megnőtt a folyadékigényünk! Sokkal kiegyensúlyozottabbak vagyunk, mint a vitaminfogyasztás előtt. Sokkal magasabb a stressztűrő képességünk.

Virsinger József (31 éves) és Gergelyfi Erika
2018-04-10

Számítógép előtt dolgozom. Nagyon fájt és csípett a szemem, és egyre homályosabban kezdtem látni. Elkezdtem szedni a Lutein készítményüket.
Kb. 3-4 nap múlva elmúlt a szemfájdalmam, 1 hét után jobban láttam!

Sz. E. (47 éves)
2018-04-09

Amióta a kollagént pótolom, sokkal több változást vettem észre, mint amire számítottam.
Ülőmunkát végzek, a visszereim és az ízületeim miatt kezdtem el szedni napi 1 adagot, reggel, tejjel, étkezés helyett. 40 éves vagyok és a tapasztalataim a következők: a visszereim sokkal szebbek lettek, kevésbé látszanak, a térdeimben a fájdalom, a recsegés-ropogás lépcsőzésnél teljesen megszűnt. Ami a plusz, hogy sokkal szebb lett a bőröm, nem szoktak 30-nál idősebbnek nézni. Nem vagyok éhes, sem fáradt, nagyon jól alszom, teljesen nyugodtan, és hát a ráncok szinte teljesen eltűntek!
Egy éve szedem, plusz a C-vitamint és a Közepes Multivitamint, és soha nem vagyok beteg. Ez a legfontosabb!

Ács Tünde
2018-04-08

A Multivitamin nektárral kapcsolatban szeretném kifejezni köszönetemet! Amióta a 2és fél éves kisfiam szedi, azóta sokkal jobban bírja a bölcsis vírusokat és mi sem vagyunk otthon bölcsis betegállományban…

Ivony László (45 éves)
2018-04-07

Édesanyám fogyasztja kb. 2-3 éve a Multivitamint. 20 évvel ezelőtt azt mondták neki az orvosok, hogy ha eltörne a karja, nem fog összeforrni.
Télen sajnos rosszul esett el, és eltört a csuklója. Kicsit furán áll, de összeforrt a csontja, és használni is tudja a kezét. Én ezt a készítménynek tulajdonítom!

Sz. I.-né (71 éves)
2018-04-06

Kislányom antibiotikum szedése után egyáltalán nem evett. Amióta issza a nektárt, nemhogy tökéletes az étvágya, de a betegségekre is immunis!!!

Magyar Andrea
2018-04-05

1 év óta szedem a Multivitamint és a C-vitamint. Hajós munkám van, sok megterhelés éri a szervezetemet. Mindig, amikor visszamegyek a hajóra szabadság után, beteg voltam (megfázás). Amióta szedem a vitaminokat, azóta nem fordult elő.
A fizikai állóképességem pedig sokkal jobb lett!

M. D. (28 éves)
2018-04-04

Korábban alvásproblémáim voltak. Sokszor felébredtem, rosszakat álmodtam.
Amióta szedem a Multivitamint, átalszom az éjszakát, és kipihenten ébredek.

Denk Antal (60 éves)
2018-04-03

Két tapasztalatom is van. Hetente többször is futok, a kalcium-magnézium fogyasztása megszünteti az izomgörcsöket és ezért jobban terhelhetem magam.
Amióta az 1000 mg.-os C vitamint szedem, azóta, - tehát 4 éve - nem voltam beteg.

Horváth Pál (54 éves)
2018-04-02

Három éve használom a Multivitamint, mellette napi 2 db. 1000 C vitamint és a B1 vitamint. Nagyon jól érzem magam én is és a családom is, akik szintén szedik a vitamint. Előtte 10 évig orvostól orvosig jártam, az egészségem pedig egyre romlott a gyógyszerek mellékhatásaitól.
Azóta a gyógyszereket teljesen abbahagytam, csak vitamint szedek, sportolok, és odafigyelek az étkezésemre.

Cs. Z-né (64 éves)
2018-04-01

Szeretett, kedves dr. Lenkei Úr!

89 éves vagyok. 2003-tól szedtem a Multivitamint. Egy hónapnyi szedés után, elhagyhattam az összes gyógyszereket! Életerőm visszajött! Egyedül takarítok, vásárolok és napi 3 órát töltök a szabadban. ( Kb. 3 km-t megyek. )

Lengyel Istvánné
2018-03-31

Kb. 5 hónapja iszom a kollagént. Térdporcropogás és -fájdalom miatt kezdtem fogyasztani. Két hét után már éreztem a pozitív változást. Egyáltalán nincs fájdalom a térdemben. Jobb lett a bőröm és a hajam állapota is. Továbbra is fogyasztom a C-vitaminnal együtt!

Kincses Erika (50 éves)
2018-03-30

A vitaminoktól a vérképem tökéletes, az energiám több, a hajam erősebb!
Köszönöm!

Szekeres Szilvia (42 éves)
2018-03-29

Négy hónapja szedjük a vitamint. A tapasztalatom, hogy a körmeim egészségesebbek lettek, kevesebb édességet eszem, és nem kívánom már a kávét, amit előtte 2-szer, 3-szor is megittam naponta.

Z. A. (45 éves)
2018-03-28

Nagyjából azóta szedjük a vitaminokat, hogy elolvastuk a tizenéve megjelent Cenzúrázott egészség című könyvet.
Csak kíváncsiságból kezdtük el szedni, semmi konkrét panaszunk nem volt, viszont azóta nincs sem nátha, sem meghűlés. Semmi.
További sok sikert kívánok!

B. V.
2018-03-27

A vitaminokról a tapasztalatom:
- Erőnlét.
- Orvosnál nem voltam.
- Füvet nyírok, kapálok, takarítok!

L. I.-né (68 éves)
2018-03-26

Az egész testemen ekcéma jelentkezett. Már szinte mindent kipróbáltam, krémeket, tusfürdőket, allergiás gyógyszereket, homeopátiás bogyókat. Semmi nem használt. Nem szerettem volna gyógyszert szedni és mérgezni a testemet.
Kipróbáltam a Multivitamint, egy hónapig szedtem és elmúltak a kiütéseim. Most kezdem a második adagot. Remélem, továbbra sem jönnek vissza a fránya viszkető foltok. :)

Z. É. (27 éves)
2018-03-25

Tavalyi évben, nagycsoportban, Hanga lányom szeptembertől-májusig állandó megfázással, sűrű, sötét orrfolyással küzdött. Orvosunk az orrmandula műtétet javasolta. Nem engedtem, a vitaminokat kezdtük enni.
Idén 1. osztályos. Március van és még nem hiányzott az iskolából!

Tímea
2018-03-24

Dicsérem Gábor urat a felfedezéseiért és a segítségéért! Amióta megnéztem minden egyes videóját, és elkezdtem használni az erőemelésben és a fegyencedzésemben (megj.: a Fegyencedzés című könyvben leírt edzésforma), nagyon erős lettem!
Akkorát fejlődtem 3 hónap alatt, mint amennyit soha, amióta lejártam edzeni, ez több mint két év is volt. Vitamin, protein, helyes mennyiségű víz és kaja.
Egyszerűen az elején azt hittem, hogy a hasprésnél a 80-at nem fogom túllépni soha, és a 100 kiló csak álom, de 60 kilóval kezdtem, és 3 hónap alatt akkora erőre tettem szert, hogy 100 kilóval simán játszadozva 5 ismétlést lezavartam. Szóval igen, van ereje a vitaminoknak. :)

Ferencz Szilárd
2018-03-23

A Multivitamin rendkívül sok energiát adott, sokkal jobban bírom a mindennapi munkát, a túlórákat. A C-vitamint mindennap szedem, elkerül a megfázás, ha jelentkezik az első tünet, megnövelem 5-6 grammra naponta.

B. M. (53 éves)
2018-03-22