Egy kis napsütés

2015. december

Kedves Lenkei Úr!

Barátnőm ajánlásával lettem én is vitamin fogyasztó.

Elejében, amikor még nem próbáltam, szkeptikus voltam, mivel sokféle multivitamint fogyasztottam már, és egynél sem tapasztaltam kirívó eredményt. Megvásároltam én is az első csomagomat, és már pár nap után tapasztaltam, hogy valóban más, mint a többi vitamincsalád!

Reggelente nagyon nehezen ébredtem mindig, kevés erőm volt, gyakran voltam beteg, hamar kimerültem a nap végére, és ezek a rossz dolgok elmúltak a multivitamin szedésével!

Energiabomba lettem! És nem csak a közérzetem lett pozitív, hanem vért adni is újra tudtam, mivel amíg nem volt az életem része a megfelelő vitaminösszeállítás, rendszeresen elküldtek, hogy vashiányos vagyok.

Akinek csak tudom, ajánlom, már a családom is fogyasztja a multivitamint.
Testvérem a vendéglátásban dolgozik, és nála is tapasztalható az életben a javulás!
Köszönjük!

Tisztelettel:

Koncz Beáta (24 éves)
2015-12-31

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor,

Lassan 10 éve szedem a vitaminokat.

Először kezdtem az alap fokozattal. Ami nagyon meglepett, az eredménye: 3 hét után még a szemeimmel is tisztábban láttam, az energiám is a háromszorosára nőtt!
Majd miután nekem kellett lekaszálni a 200 négyszögöles kertet, jól jött a szíverő kapszula! (megjegyzés: akkoriban volt ilyen nevű készítmény) Amikor ezeket szedtem, nem bírtam az erőmmel! Olyan ambíciót kaptam tőlük, hogy még a munkahelyemen is csodálkoztak!

Mivel eltelt lassan 10 év, erősebb összeállításra váltottam, amely ismételten fenntartja az öregségi erőmet, mert ma már a 74. évet is betöltöttem.

Nagyon hálás vagyok Dr. Lenkei Gábornak, hogy ennyire odaadóan akar segíteni azoknak, (meg mindenkinek) akiket a gyógyszeripar tönkre akart tenni!

Köszönöm!

Hesz Istvánné, Terike néni (74 éves)
2015-12-30

Rendszeresen szedem a (megnevezés) vitamint. Ez az üzemanyagom!
A minap a család egy idős tagja, nagyon hosszas unszolás után, elfogadott egy napi adag felét, mert rossz napja volt és a hangulata is rossz volt.
Másnap reggel jött és saját maga kérte a vitamint, mert „mintha egy kicsit jobban érezné magát”. (Tudni kell, hogy számára csak gyógyszer létezik, a vitamin, csak egy „divatos hóbort”! )
Az eddigi morcos, fáradt ember mosolyog és kéri a vitamint! Nekem tátva maradt a szám!

Köszönjük!

K. L. (45 éves)
2015-12-29

7 éve szedem a multivitamint. Azóta semmiféle betegségem nem volt, még taknyos sem voltam!
A kis 7 éves unokám 2 éves kora óta szedi a vitamint, az orvos, azóta nem látta, holott az oviban „hullottak ki” mellőle a gyerekek!
Még a tyúkoknak is adok vitamint, nekik sincs bajuk!

Köszönjük!

Móczár Sándorné (74 éves)
2015-12-28

Egy éve szedem a legerősebb multit, 20 évig sebes volt a kezem, de miután elkezdtem szedni, 5 nap alatt elmúlt.
Azóta is szedem, a családom és ismerőseim is szedik.

Fáradékonyságom csökkent, optimistább és lelkesebb lettem!
Köszönöm!

Juhász Csaba (65 éves)
2015-12-27

Mielőtt elkezdtem szedni a multivitamin csomagot fáradtnak, elcsigázottnak, meggyötörtnek éreztem magam; napi 10-14 órát dolgoztam szellemi munkát, nagyon, de nagyon pörgős munka, új jogszabályok, új igények, rengeteg problémát kell megoldanom nap, mint nap.

Volt, hogy arra riadtam: „Úristen! Még ezt sem csináltam meg, meg azt sem”, így berohantam a munkahelyemre már hajnalban, és késő estig dolgoztam. Mivel ülőmunka és nagyon stresszes, ezért meghíztam. Ha volt valami gond azonnal a csoki után nyúltam, hogy oldjam a feszültséget.

Már nem bírtam a tempót, úgy éreztem megöregedtem, elfáradtam, de nem csak sima fáradság volt rajtam, hanem olyan ólmos fáradtság, sokszor szombaton egész nap aludtam, másra nem voltam képes. Kedvtelen, meggyötört voltam, igazából úgy gondoltam, hogy a munkahely a hibás, a rengeteg munka, de nem volt erőm változtatni.

Már többször láttam az Ön üzletét, kérdeztem is a környezetemet, hallottak valamit Önről, a vitaminokról, de nem nagyon tudtak semmit mondani.

Aztán egy szombaton betelt a pohár. 20 óra alvás után is csak vonszolni tudtam magamat, bementem az egyik üzletbe, és megkértem az eladót, hogy adjon nekem valamit, mert úgy érzem már alig élek. Az alap fokozatot ajánlotta és C-vitamint, meg mivel a hajam hullott A+D vitamint, meg az egyik könyvét a Cenzúrázott egészséget.

Bár nem hittem benne, hogy ettől megváltozik minden, elkezdtem szedni, már szombaton bevettem a napi adagot, és elkezdtem olvasni a könyvet.
Hát megdöbbentem azon, amit olvastam, ugyan hallani, meg az ember gondolja ezeket a dolgokat, de nem foglalkozik vele olyan komolyan.

Nem bírtam letenni a könyvet és családommal is elolvastattam, hihetetlen, hogy mit csinálnak velünk.

Szóval harmadnap már sokkal jobban éreztem magamat, volt kedvem nevetni, nem voltam annyira fáradt, hihetetlen, de használtak a vitaminok.
Így vettem még másik könyvet is, meg a családomnak is vettem vitamint. Már nem az alap fokozatot szedem, hanem a közepes erősséget, és kiegészítem kalcium+magnéziummal, B1-vitaminnal és kollagénnel.

Nagy barna foltok voltak az arcomon ezek már alig látszanak. Nagyon sok gondot okozott az, hogy nem tudtam vécére járni, hashajtón éltem. A hashajtóból már dupla adagot szedtem és hetente jó, ha kétszer el tudtam végezni a nagydolgomat.

Viszont most 2 hónapja szedem a vitamint, ez a probléma egy csapásra megszűnt minden reggel megyek erőlködés nélkül, sőt van, hogy naponta kétszer is sikerül.

Most már van kedvem élni, tele vagyok tervekkel, fogytam is pár kilót, hamarabb végzek a munkámmal, jobban bírom a stresszt, nem vagyok ideges, nem kívánom az édességet, nincs olyan érzésem, hogy sose lakom jól!

A hajam már nem hullik annyira, a bőröm kezd szépülni. Egyszóval jól érzem magam!

Köszönöm Önnek, hogy van és, hogy felnyitotta a szemünket!

I. B.
2015-12-26

Csak jó tapasztalatom van a vitaminokkal kapcsolatban. Már kb. 10 éve szedem rendszeresen és sikerült elkerülni minden betegséget.
Az anyósom – 88 éves – ő is folyamatosan szedi, és akkora életerőt ad neki, hogy fiatalabbnak érzi magát, orvoshoz sem kell mennie sohasem!

Sz. F. (59 éves)
2015-12-25

2007 óta szedem a (megnevezés) termékeket. A három fő termék (multivitamin, C-vitamin, kalcium-magnézium) mellett mindenféle más kiegészítőket is.

Régen allergiára folyamatosan gyógyszereket szedtem, de amióta szedem a vitaminokat, azokat teljesen elhagytam, pedig az orvosom azt mondta, hogy életem végéig szednem kell. Bármilyen vírus elkap, egy éjszaka alatt átmegy rajtam.

Pete Ibolya Mária (44 éves)
2015-12-24

Régóta, „nyitás óta” fogyasztom a termékeket, szinte az életemet mentette meg!
Magánvállalkozóként a stressz, és a rendszertelen étkezés, testileg súlyos betegségeket okozott, de szerencsére még időben kezembe került a doktor úr Cenzúrázott egészség könyve és ebből megértettem mindent.

Azonnal felkerestem akkor még az egyetlen üzletet és megvásároltam a vitamincsomagból az alap erősséget.

Két hónap után elindult a rohamos javulás az egészségi állapotomban.

Az első hónapban már több energiám, életkedvem, szellemi aktivitásom lett, a második hónaptól közepes fokozatra váltottam, normalizálódott az étkezésem, a gyomorproblémák megszűntek, a közérzetem javult.
Mára teljesen normalizálódott az életem, jobb, élhetőbb az életminőségem!

Köszönöm a kitartását!

Lintner Györgyné (41 éves)
2015-12-23

Tisztelt Dr. Lenkei Úr!

Már nem tudok meglenni a vitaminok nélkül. Megmentettek sok műtéttől! Jól érzem magam a bőrömben, nem járok orvosokhoz. Saját magam orvosa vagyok!

Köszönöm, hogy maga létezik, sok embernek visszaadta az életkedvét!

Szentmiklósiné B. Judit (60 éves)
2015-12-22

Mivel szellemi munkát végzek, és mellette versenyszerűen sportolok is, a vitaminok nagyban elősegítik a „működésemet”, megnövelik a teljesítményemet.

A munkahelyemen sokkal türelmesebb vagyok az emberekkel, a megoldandó feladatok gördülékenyebben mennek, a gondolkodásom mintha olajozottabb lenne, és könnyebben átlátom a lehetőségeket és hamarabb eljutok a megoldásokhoz.

Edzések után gyorsabban regenerálódik a testem és a másnapi felkelés már kevésbé hasonlít egy evolúciós fejlődéshez, míg kiérek a konyhába….

Ja, és a lelkemet még nem említettem. Nagy megrázkódtatások már nem érnek, illetve ha mégis, akkor könnyebben túlteszem rajtuk magamat!

Köszönöm és jó egészséget kívánok!

L. Gy. (43 éves)
2015-12-21

Kezdetben 1-2 szemet szedtem a vitaminjaimból, de később „ráálltam” a rendes napi 6 szemre. Azóta jobb az erőnlétem, magabiztosabb vagyok, és egyszerűen biztonságban érzem magam. Nem félek a stressztől, kihívástól, betegségektől.
Igyekszem másoknak is átadni a tapasztalataimat, hogy ők is így érezzenek.

Édesanyám 80 éves, kb. 1 éve szedi a multivitamint, kalcium+magnéziumot, C-vitamint, és csodájára járnak a vérképnél, és egyetlen értéke sem tér el az egészségestől.
Látom rajta, hogy büszkeséget ad neki a vitamin!

S. H. M. (55 éves)
2015-12-20

1 hónapig először a C-vitaminra álltunk rá, a feleségem napi 2, én napi 3 db 1000 mg-os tablettát ettünk és már 2 hét után jelentkezett mindkettőnknél vitalitásjavulás!

A 2. hónaptól fogyasztunk kalcium+magnéziumot, szedjük a megfelelő erősségű multivitamint és hihetetlen javulást tapasztalunk erőnlétileg, hangulatilag, sokkal több munkát tudunk elvégezni, a házban, a kertben, és sokkal erősebbnek érezzük magunkat!

Tulajdonképpen azzal lehetne érzékeltetni az eredményt, ha bárki mondja ezt nekünk, akkor nem hisszük el neki.
A tapasztalat lenyűgöző!

J. Z. A. (67 éves)
2015-12-19

Tisztelt Doktor Úr!

A kalcium+magnézium egy hetes használata után jobban tudok aludni!
Előtte évekig szinte semmit nem aludtam éjszaka. Mindenkinek szívből ajánlom!

Köszönöm szépen a munkáját!

Sz.O. (50 éves)
2015-12-18

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor!

Nagy Tamás vagyok. Kettő hónapja szedem a multivitamin kapszulákat.
A személyes tapasztalatom a következő: a sport a mindennapi életvitelemben nagyon fontos szerepet játszik. A vitaminkapszulák szedése óta az izmaim hamarabb és jobban regenerálódnak 4 kg-s súlynövekedés mellett.
Jobban érzem magam, idegileg erősödtem. Több a türelmem. Az általános jókedvem is egyre gyakoribb! További sok sikert kívánok!

Üdv.

Nagy Tamás (41 éves)
2015-12-17

Egy barátnőmtől kaptam kölcsön a „Cenzúrázott egészség” című könyvet, amelynek hatására kipróbáltam az alap fokozatú multivitamint.
Azóta sokkal több energiám van, és kevesebb alvással is beérem.

Maximálisan elégedett vagyok!

L.V.Zs. (19 éves)
2015-12-16

Fél éve szedem a multivitamint. 67 éves vagyok és a tapasztalatom, hogy a vitamin szedése óta nem voltam influenzás, de egyéb betegség sem kapott el.
Jobb hangulatban és kedvvel élem az életem.
Határozottan érzem, hogy az életkedvem, erőm sokkal intenzívebb és kiegyensúlyozottabb!

Szabolcsi Györgyné (68 éves)
2015-12-15

Kedves Gábor!

Szeretném megosztani veled a vitaminokkal kapcsolatos tapasztalataimat.
Az általam fogyasztott készítmények közül a multivitamint emelném ki, mert amióta rendszeresen szedem, nem kell reggel darabonként összeszednem magam. És a nap végére sem fáradok el annyira, hogy munka után is kedvvel állok neki az otthoni teendőknek.
Abban is a multivitamin segít/segített, hogy alapvetően nyugodtabb és céltudatosabb lettem, és ha felmerül valamilyen probléma, sokkal kevesebbet kell gondolkodnom a megoldáson!

Mindent hálásan köszönök!

L.K. (31 éves)
2015-12-14

Amióta szedem a vitaminokat jobb a közérzetem, hosszú idő eltelik, hogy nincsen betegség, lepipálom a fiatalokat! Sokat kirándulok, energikusabb vagyok, 66 évesen jobban bírom magam, mint egy fiatal, nincsenek betegségek, megfázások még járvány idején sem!

Sokan kételkednek a koromat illetően, ezt a vitaminnak köszönhetem!

Bordás Antalné (66 éves)
2015-12-13

Nem vagyok fáradékony, jobb a közérzetem, végigalszom az éjszakát és kipihenten ébredek –, ami korábban nem így volt. Allergiás voltam, amire gyógyszereket szedtem. Amióta szedem a megfelelő erősségű multivitamint, azóta nem szedek gyógyszert, és nincs szükségem rá!

A feleségemnek vettem ajándékba kollagént, elsősorban a bőrére. Hatásos volt, kisimult a bőre, és „mellékhatásként” a melegben jelentkező lábfájását is megszüntette. Ő is szedi a számára megfelelő multivitamint, és azóta ő sem fáradékony, és jókedvű!

A lányom is szed multivitamint, a töredező körmei erősödnek, és a hajhullása is megszűnt!

A doktor úr könyvének elolvasása után kezdtük el szedni a vitaminokat, és továbbra is szedni fogjuk!

Köszönjük szépen!

Üdvözlettel,

Veres Zoltán (48 éves)
2015-12-12

65 éves vagyok. Amióta szedem a multivitamint, azóta a teherbírásom nagyban nőtt. Egész nap pörgök, és este alig vagyok fáradt. Beteg nem voltam.
Édesapám 90 éves. Az alap összeállítást kapja. Közérzete sokkal jobb, mint előtte. Ezt azzal is bizonyítom, hogy a múltkor 1 hét kimaradt, mert nem jutottam el az üzletbe. Aluszékony lett, és nem volt kedve semmihez.
Mikor újból kaptam a vitamint, 3 nap után újra rendben volt minden. Ő sem volt beteg még csak náthás sem.

Köszönöm!

Ferenczfalvi Gáborné (65 éves)
2015-12-11

Kb. 10 éve szedi a családom a multivitaminokat, kalcium-magnéziumot, C vitamint.
Túrázni tudunk minden megerőltetés nélkül, izomfájdalmaim sokat enyhültek, télen a nátha messze elkerül, csodálatos!
Ha mégis náthásak leszünk, 8-10 szem 1000-es C vitaminnal gyorsan elmúlik!
Rendszeres szedője vagyunk a D, Omega 3, Q10, vitaminoknak is.

Köszönjük szépen!!

Dr. Rácz Jánosné (51 éves)
2015-12-10

Tisztelt Doktor Úr!

Az Önök termékét az unokahúgom ajánlotta nekem. Nagyon meg vagyok elégedve!
Jobb a közérzetem, nagyon jól érzem magam! Bírom a strapát és már elmúltam 80 éves! Mindent egyedül csinálok, mindent, annyi energiám van! És még emellett sokat utazgatok!
Az egész családunk szedi a vitaminokat és mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Köszönjük szépen!

A.T-né (81 éves)
2015-12-09

Nagyon jó tapasztalataim vannak a vitaminok kapcsán. Nagyon jó a közérzetem, tele vagyok energiával.
Régen a sok hangulat-ingadozásaim miatt nem tudtam teljes életet élni, ami kihatással volt az egész életemre.
Ahogy elkezdtem szedni a vitaminokat már két hét után éreztem a pozitív változást!
Rögtön más lett az életszemléletem, és nagyon örülök, hogy találkoztam a vitaminokkal, mert szimplán ezt a sok rosszat az életembe a vitaminhiány okozta.
És most már tudok teljes életet élni, és nem kellett pszichológushoz mennem és nem kellett nyugtatókon élnem ebben a mai orvoslásban!

Dr. F.G.
2015-12-08

Testvérem ajánlására kezdtem el szedni a porcépítő készítményeket. Egy hónap után már érezhető volt a pozitív hatás.

Táncos múltamból adódóan a térdem meglehetősen leterhelt volt, és gyakran voltak fájdalmaim, főleg front időszakban. A porcépítő anyagok szedésével megszűnt a fájdalmam és újra tudtam terhelni a térdemet.

A pozitív hatás következményeképpen elkezdtem utána olvasni a többi Lenkei terméknek is, majd elolvastam a doktor úr több könyvét is. A tapasztalatok nagyon meggyőzőek voltak, ezért kipróbáltam több terméket is.

Csak pozitívan tudok nyilatkozni. A kollagén csodát tett a bőrömmel, a multivitamin készítmények pedig energizálták a testemet.

Ritkábban betegedtem meg, és a betegségekből gyorsabban gyógyultam, mint korábban.

A terhességre való felkészülésben is a (megnevezés) termékeket fogom használni!

Gyenes Anita
2015-12-07

Multivitamin és C-vitamin:

Amióta használom a termékeket

  • frissebbnek, fittebbnek érzem magam,
  • mélyebben, jobban tudok aludni,
  • edzések során többet bírok teljesíteni,
  • kiegyensúlyozottabb vagyok.
Deák Tibor (27 éves)
2015-12-06

Tisztelt Doktor Úr!

Öt hónapja szedem a kollagén koncentrátumot, döbbenetes a hatása.
58 éves nő vagyok, bőrömön, ízületeimen eszméletlen hatását érzem. Csak gratulálni tudok, mert a mai agyonhajszolt stresszes világban élmény, ha az ember találkozik a természetes életmódra ennyire ösztönző érezhető hatást kiváltó termékekkel.
8 -10 évvel fiatalabbnak néznek a koromnál, köszönhető a kollagén és C-vitamin nagydózisú szedésének!

Kovács Kálmánné
2015-12-05

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor Doktor Úr! Kedves Tanítóm!

Nyolc hónapja vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy fogyaszthatom mikro-tápanyag készítményeit.
Az egész családom velem tart. Általános derű jellemzi életünket, a betegségek elkerülnek bennünket, gyógyszert már senki sem fogyaszt.

Köszönöm, hogy élményt nyújtó könyveivel tudást adott nekünk, lankadatlan harcával biztosítja a megfelelő ellátásunkat. Kipróbáltuk már a (felsorolás) készítményeket és B1-vitamint.

Az eredményeket elmondjuk a rokonoknak, barátoknak, akik velünk együtt – harmincketten – örülünk a kiváló egészségünknek.

A kiemelt szenior törzsvásárlói kártya olyan sok kedvezményt nyújt, hogy a „Cenzúrázott egészség” című könyvét nyolc példányban vettem meg és adom kölcsön további rokonok, barátok tudásalapú döntésének előkészítésére.

A legutóbbi lelkes híve közülük egy nyugdíjas, volt ÁNTSZ orvos, aki az Ön üldözéséről sokat tud, de páratlan szerencséjére nem kellett részt vennie benne.

Sikerült megnyernem az ügynek egy közgazdász barátomat, aki többször volt államtitkár az utóbbi 25 évben. Egészségügyi államtitkár is volt 1998-99-ben, kilenc hónapig. Reménytelennek tartotta már akkor az egészségügy megreformálhatóságát, ezért becsülettel lemondott hivataláról. Viszont nagyon sok kitűnő orvossal ismerkedett meg, akik hozzá hasonlóan bizony már hetven év körüli életkorban járnak. Talán cinikusan hangzik, de kiváló barátainak ugyanúgy fáj szinte mindenük, mint a hasonló korú rejtett skorbutban szenvedő más hivatású kortársainknak.

Mi viszont velük ellentétben robusztus egészségnek örvendünk! Nem is rejtjük véka alá az életörömünket.

Mikor szenvedő kortársaink érdeklődnek, hogy hogyan érjük el kiváló egészségi állapotunkat, akkor nyomjuk kezükbe a „Cenzúrázott egészség” egyik példányát. Ezt a módszert két hete alkalmazzuk, reményteljes módon, azonban a konkrét eredményekről még korai beszámolni.

Ha sikerül legalább tíz nagy tekintélyű volt főorvost az Ön meggyőződéses híveinek táborába terelni, akkor annak kisugárzó hatása beláthatatlanul hasznos lesz!

Jó egészséget, életerőt, kitartást kívánok Doktor Úrnak és Csapatának.
Köszönöm, hogy a (készítmények neve) fogyasztásának hatására 67 évesen teljesen egészségesnek mondhatom magamat és páromat!

Jelen levelem teljes terjedelemben és az Ön legjobb belátása szerinti szerkesztett részletekben való közlését is nagy megtiszteltetésnek tekinteném. Mivel könnyen azonosítható barátaimról is szó esik, ezért monogramos azonosítással kérem a publikálását.

Barátsággal és szeretettel üdvözli, őszinte tisztelője:

Dr. N. G.
2015-12-03

Már-már kezdtem belenyugodni, hogy az állandó fáradtság, a rossz közérzet, s betegségnek tűnő állapot, velejárója az idős kornak. Egészségi állapotomat csak rontotta a sokféle gyógyszer szedése s ezek mellékhatása.

Reményt adott Dr. Lenkei úr könyvében, írásaiban megfogalmazott gondolatai s javaslatai az egészség fenntartásában.

Fél éve javaslatai szerint átalakítottam életvitelemet, életmódomat. Multivitamin + C-vitamin” szedésével jelentős javulás állt be az egészségemben. Beigazolódott, hogy az egészség fenntartása nem függvénye az életkornak.

Míg gyaloglás közben tízméterenként meg kellett állnom s a lépcsőházban a korlátra kapaszkodva feljutni a negyedik emeleti lakásomba, addig ma jól bírom a gyaloglást, az emeletre feljutást, a korlát segítsége nélkül!

Az életerő és energia visszatérését bizonyítja, hogy unokám lakodalmán végigtáncoltam az éjszakát reggelig!

Köszönöm, hogy segítségével elmondhatom „Élni jó!”

Nagyrabecsülésemmel és tisztelettel köszöntöm!

Horváth János (90 éves)
2015-12-02

Mi, az egész család, nagyon jónak tartjuk ezeket a vitaminokat.
Sokkal frissebbek, erősebbek vagyunk. Nem fájnak az ízületeink. A látásunk is javult. A derekam nem fáj. Bírom az egész napi munkát.
A férjem is nagyon szereti, mert a láb- és derékfájása elmúlt.
Összességében én azt hiszem, hogy sok javulást észleltünk a közérzetünkben.
A lányomnak a menstruációs fájdalmai, amik kibírhatatlanok voltak, mintha elvágták volna, megszűntek. Percre pontosan ismétlődnek a periódusai.
Köszönetünket fejezzük ki Önnek és csapatának.

E. L.–né (55 éves)
2015-12-01