Egy kis napsütés

2016. augusztus

Angliában dolgoztam, amikor először találkoztam a termékkel. Egyik kollégám már régóta szedte a multivitaminokat. Az ő ajánlására kezdtem el én is fogyasztani.

1 hónapig szedtem a vitamint, és azt tapasztaltam, hogy kiegyensúlyozottabb lettem. Könnyen felkeltem minden reggel. És délutánonként kevésbé jött rám a fáradtság.

Tar Szabina (31 éves)
2016-08-31

Már több éve fogyasztjuk rendszeresen a családommal a multivitamint, valamint a C vitamint.
Ennek köszönhetően édesapám parlagfű allergiája szinte teljesen elmúlt, pár orrfújással lerendezi ezeket a hónapokat. Korábban komoly asztmatikus tünetei voltak, melyekre mindenféle gyógyszert és sprayt kellett használnia rendszeresen.
Nagymamám 68 évesen éveket tagadhat le, kitűnő egészségnek örvend.
20 éves öcsém rendszeresen sportol, vízilabdázóként komoly fizikai megterhelésnek van kitéve. A vitaminoknak köszönhetően könnyen veszi az akadályokat.
Édesanyámmal a multivitaminon kívül Q10 kapszulát is fogyasztunk, ez is hozzájárul frissességünk javításához, sokkal energikusabbnak érezzük magunkat.
Az évek alatt a vitaminok fogyasztása beépült a napi menetrendbe, és jótékony hatásaikat azóta is érezzük!

Dr. B. B. (26 éves)
2016-08-30

Évek óta szedem a Multivitamint és a B1 vitamin készítményeket.
Azóta soha nem vagyok még megfázva sem, könnyebb a vendégeimmel türelmesen viselkednem.

Cs. S.-né (72 éves)
2016-08-29

Tisztelt Doktor Úr!

Molnár Istvánnak hívnak, én vagyok az „antiegészség”! Magyarul: Soha vitamint nem szedtem, viszont kávé, cigi, minden mennyiségben.

Vendéglátós vagyok, és a két kezemen a bőr spontán elkezdett szétrepedezni, de olyan szinten, hogy a mutatóujjaimból oldalt 3-3- helyen folyt a vér + az ujjbegyemből....

Mivel ugye az állapot tarthatatlan volt, elmentem magánbőrgyógyászhoz, (mert ugye mégsem „SZTK”) aki azt mondta: gyógyíthatatlan ekcémám van, amire max. szteroidos krémet tud adni, amitől majd hosszútávon elvékonyodik a bőröm.... Gyorsan elköszöntünk egymástól...

Ezután a feleségem rábeszélt egy próba doboz multivitaminra.
10 nap után teljesen elmúlt a gyógyíthatatlan ekcémám!

Köszönettel és üdvözlettel:

Molnár István (37 éves)
2016-08-28

Tisztelt Lenkei Úr!

Kb. 10 éve szedek multivitamin tablettákat.
Tapasztalatom, hogy kevésbé vagyok fáradékony, aktívabb életet élek!

P. A. (36 éves)
2016-08-27

Kb. két évvel ezelőtt reggelente úgy ébredtem, hogy az ágy visszahúz. Napközben is fáradt voltam.
Akkoriban eszembe jutott, hogy korábban szedtem vitaminokat. Ismét elkezdtem szedni, és azóta folyamatosan fogyasztok multivitamint.
Elmondhatom, hogy a fáradékonyságom megszűnt, az influenzás időszakban Hála Istennek! nincs problémám. Az emésztésemre nagyon jó hatással van a növényi inulin.

Szakácsné Ster Éva (61 éves)
2016-08-26

Amióta Kollagén turmixot iszom, nem kopog a térdem és a vállam.
Több amatőr rövidtávfutó versenyen indultam, mindig viszonylag sok időt vett igénybe, hogy bemelegítsem a vállamat ill. a térdemet, mert különben fájt.

Köszönöm

Szilágyi Krisztina (37 éves)
2016-08-25

Tisztelt Doktor Úr!

A vitaminokra még apukám talált rá szinte a kezdetek kezdetén, ő ismertette meg az egész családdal! A multivitaminnal indítottunk. Azóta szedjük rendszeresen, kiegészítve egyéb vitaminokkal!
Hogy miért!?
Sokaknak meglepő, de amióta a vitaminokat szedjük NEM voltunk betegek, ami fantasztikus!!!
Apukám a legelkötelezettebb tisztelői közé tartozik! Akárkivel találkozik, és az illető arról panaszkodik,hogy már megint ez, vagy az a baja az egészségével, akkor Apa válasza erre csak annyi,hogy próbálja ki a vitaminokat!

Erőben, Egészségben, Szeretetben Gazdag További Sikeres Éveket Kívánok!
Hajrááá Vitaminok!

VITAMINOK=EGÉSZSÉG

Tisztelettel és Köszönettel:

Kitti
2016-08-24

Tavaly nyáron olvastam a Doktor úr könyvét, a könyvben leírtak hatására vásároltam multivitamint, C vitamint és Kalcium Magnéziumot.
Azelőtt köszvényre, vérnyomásra, koleszterinre és szívre szedtem gyógyszert, amit ezután elhagytam!
A vitaminfogyasztás óta remekül érzem magam, a lányom is ezt szedi!

Sz. L.-né
2016-08-23

Tisztelt Lenkei Úr!

Örülünk a vitaminok jó hatásainak. Szeretnék egy pár jó tapasztalatot megosztani Önnel.
A nővérem már évek óta repedezett bőrfelülettel küzdött a kezein, amire a bőrgyógyászok nem találtak gyógymódot. Ezen kívül általános fáradtságérzete, porckopásos térd fájdalmai voltak, és a gyerekeinél éjszakai lábfájások okoztak gondot.
Mindezek a tünetek a multivitaminnak, a C-vitaminnak és Kollagénnek köszönhetően 1,5 hónap után teljesen elmúltak.
De mindezeken túl a legfontosabb, az a sok jó tanács és információ, amit az Ön könyveiben találtunk (az összes könyvet megvásároltuk).

További sok sikert munkájában!

Tisztelettel és köszönettel,

Egy Rózsaszál
2016-08-22

Egy hónap vitaminszedés után jobban alszom, már kora hajnalban felébredek, könnyebben megtalálom a pozitív dolgokat. Nem stresszelek annyit, sem a munkámmal kapcsolatban, sem a magánéletemben. Nincsenek szorongató érzéseim és gondolatataim, valahogy tényleg egy börtönajtó tárult ki előttem!

Köszönöm, hogy van! Köszönöm a vitaminokat és köszönöm a könyveit is!

Tisztelettel,

K. Katalin
2016-08-21

Mélyen tisztelt Doktor Úr!

Fél éve szedem a multivitamint + mellé 3 db. 1000mg-os C vitamint.

Elolvastam a „Koleszterin nem ártalmas” című könyvét, a „Betegségnek tűnő állapotok” címűt 2szer is, – a Dr. Lenkei Egészségkultúra Magazint 3szor, és ezekből teljesen megértettem miért fontos a folyamatos vitaminszedés, másoknál miért nem hat úgy, ahogy gondolták.

Az „Egészségünk titkai” és az „Élni jó!” című DVD-t 3szor néztem meg. Ezeket a filmeket időnként újra megnézzük.

89 éves vagyok, de a doktor úr olyan érthetően adja elő, hogy végig élvezetes. Amióta szedem a vitamint, nem fáj a műtött lábam, az étvágyam továbbra is jó. Eszem az erős pörköltöket, élvezem az ízeket. Délben mindig lefeküdtem, jó ideje már nem! Tevékeny vagyok, a lányom szerint, pörgök!

SEMMILYEN GYÓGYSZERT NEM SZEDEK, CSAK VITAMINT!

Ursza Ervinné
2016-08-20

Kedves Gábor,

Én multivitamint fogyasztok, amitől még több energiám lett! Leginkább ez nekem ott tűnik fel, hogy korombeli lányok, akik nem fogyasztanak vitamint, sokkal nyűgösebbek! Amikor elmentem sportolni a kitartásom a testsúlyomhoz képest sokkal jobb volt, mint a tőlem vékonyabb, kisebb testsúlyú lányoknak; és erre nagyon büszke vagyok, amiért meg is dicsértek!
Köszönöm a segítséget!

Szeretettel:

Kovács Niki
2016-08-19

Tisztelt Dr. Lenkei Úr!

Köszönöm, hogy megküzdött az egészségünkért!

Tavaly nagy műtéten estem át és volt időm olvasni. Ekkor olvastam el a könyveit, amiben nagyon hittem, és hiszek azóta is!
14 éves korom óta vallom, hogy gyógyszerek nélkül boldogabb az élet, de amióta szedem a multivitamint, a nagy problémám, a bőrallergia teljesen megszűnt! Azóta bármilyen fém érhet a bőrömhöz, nincs semmi bajom!

Köszönet az elért eredményekért és a sok információért!

Tisztelettel:

Bókkon Mária (39 éves)
2016-08-18

Igen Tisztelt Lenkei Doktor Úr,

Örök hálával tartozom Önnek egészségem helyreállításáért! A könyve elolvasása után vettem meg az első vitamin csomagot.

Amíg nem szedtem ezeket a vitaminokat, addig nyolcféle gyógyszert használtam! A multivitamin csomag kb. 5 hónapos szedése után egymás után hagytam el az orvosságokat!
Csodával határos módon jó erőben vagyok – és koromat meghazudtolva – napi 2 km-t gyalogolok. Mindenki kérdezi, hogy ezt, hogyan csinálom? Elmondom, hogy Önnek köszönhetem! Súlyos allergiás is voltam! Allergiám teljesen megszűnt!
Még egyszer áldva köszönöm Önnek, hogy az emberiség egészsége ügyében ilyen csodálatos vitamin és egyéb természetes gyógyítást tudott teremteni!

Kívánok még sok-sok sikert, egészséget és hosszú boldog életet!

Sok szeretettel,

L. I.-né (aki most töltötte be 90. életévét)
2016-08-17

Drága Doktor Úr!

Először is köszönetet mondok Önnek az előadásáért és a könyvekért, amiből nagyon sokat tanultam! Az emberekben (és bennem) élő tudatlanság minden baj okozója.

Hála Istennek, és az Ön felfedezésének, sokkal jobban érzem magam! Életerőm visszatért, egészségem tökéletes, 70-ik évem ellenére jobban érzem magam, mint 40 évesen!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Tisztelettel,

C. M. (70éves)
2016-08-16

Én naponta 10-12 EZER milligramm C vitamint eszem,(aszkobinsav formájában) több mint egy éve. Persze kellő mennyiségű folyadékot is iszom.
A vesémnek semmi baja, ereim rendben, a bőröm hibátlan, hiszen a kollagén előállításához is C vitaminra van szükség. Mellette extrém dózisban szedek D vitamint.

Én ezzel a két vitaminnal váltottam ki és utasítottam el 1 évvel ezelőtt a kemo - sugár - hormon - herceptin orvosi protokollterápiát.

Nagyon sokat segített Lenkei Gábor, akinek a létező összes videóját és könyvét elolvastam, mielőtt meghoztam a döntést.

Eredmény: Köszönöm, jól vagyok!!!
Én 1 éve még fáradtságot sem éreztem. Szóval bátran ajánlom mindenkinek!!!
Köszönöm Kedves Dr. Lenkei Gábor!

A.S.
2016-08-15

2 hónapja szedem a multivitamint, és megfigyeltem, hogy könnyebben ébredek, friss vagyok egész nap, segített a jobb közérzetemben, és nem kívánom annyira az édességet.

Szente Gyöngyvér (51 éves)
2016-08-14

Tisztelt Doktor úr!

Szeretnék köszönetet mondani azért, mert felhívta a figyelmemet a vitaminok fontosságára. Fél éve szedem rendszeresen a multivitamint.

Most éreztem hatását, mert volt egy köldöksérv műtétem. Másnap már olyan jó erőben voltam, hogy metróval - busszal haza tudtunk menni (taxi helyett, feleségem aggodalma ellenére). Azon kívül, hogy a műtéti heg húzódott, más fájdalom nem volt.

Ez 8 napja volt, és le tudom már sétálni a szokásos 5 km-es napi sétámat.

Még egyszer köszönöm, mert egészségesen ""ÉLNI JÓ""!

Tisztelettel:

János
2016-08-13

A multivitamint 3 hónapja szedem. Előtte gyakran voltam beteg és levert.

Azóta, amióta szedem, úgy érzem, fel vagyok töltődve energiával, és ez meg is látszik rajtam, – gyakran kapok kérdéseket a kollégáimtól, hogy honnét veszem mindezt az energiát.... Ilyenkor csak bőszen mosolygok, és magyarázom nekik Lenkei úr tanításait.

Egyre többször fordul elő, hogy élményeim alapján, barátok és kollégák arra kérnek, hogy vegyek/vigyek nekik is Szlovákiába vitaminokat!

G.N.(30 éves)
2016-08-12

Lányaim 14 évesek. Multivitamint, kollagént, és 1000 mg. C vitamint adtam nekik. Nagyon jó észrevételeim vannak:
- jó a strapabíró képességük, jobban tudnak órákon figyelni, pihentebben ébrednek minden reggel
- egyiküknek javult a bélrendszer működése, tornaóra után nincs izomlázuk, a pattanásaik ritkábban jönnek elő, nincs görcsös fájdalom a menzesz előtt

Nagyon örvendek, hogy rátaláltam a doktor úr által készített vitaminokra!

B. Cs. (52 éves)
2016-08-11

Köszönöm ezt a videót, lényegre törő, egyszerűen világos, ahogy egy orvos főnököm szokta mondani: „józan paraszt” és természetesen a legjobb értelemben!
Jó volt látni, hallani és olvasni! Könyvét is olvastam már Önnek, ha nem eszerint élnék, nem hiszem, hogy lenne erőm napi 8 órai ápolónői munkára, 40 km utazásra vonattal, 8 km kerékpározásra.

Köszönet Önnek!

Edit
2016-08-10

Mielőtt megismertem volna a termékeket, több problémával is küzdöttem.
Például: gyomorfájás, hátfájás, epekő. Mindegyikre gyógyszert szedtem.
Amikor a Lenkei könyv a kezembe került, teljes mértékben megváltozott a szemléletem a gyógyszerekről. Megvettem a multivitamint, és azóta is azt szedem, a panaszaim megszűntek.
Semmilyen gyógyszert nem szedek azóta!

Köszönöm!

R.T. (67 éves)
2016-08-09

5 évvel ezelőtt a nagylányom kapott az anyósomtól egy doboz multivitamint allergiás reakciókra. (orrfolyás, tüsszögés a lakásban)

5 nap múlva elmúltak a tünetek, és elő sem jöttek sokáig.

Higgye el, biztos voltam benne, hogy nem ettől, de azért elkunyeráltam 6 zacskónyit a dobozból, és kipróbáltam a parlagfű allergiámra.

Egy hónapra elmúlt. (pedig korábban, ha a gyógyszert nem vettem be, 3 nap múlva előjött.)

„Ennek a fele sem tréfa”, - gondoltam, - és elkezdte szedni a lányom barátja is, és egy ismerősöm is a vitamint, és mindnek elmúlt az allergiája! (Mindnek allergiára tanácsoltam, és felajánlottam, hogy ha nem válik be nekik, megveszem a maradék csomagot.)

Mondanám, hogy ez csak vitamin és nem „allergiagyogyi”, de mindenkinél bevált!

Amennyire nem hittem benne először, egy hónap múlva személyes garanciát vállaltam érte!
Köszönjük a termékét!
Ez nem reklám volt, működik, jótállunk érte!

László
2016-08-08

Kedves Lenkei Gábor Doktor Úr!

3 hónapja szedem az Ön készítményeit.
Egyszerűen tudok fogalmazni a tapasztalataimmal kapcsolatban. 58 éves vagyok, és 20 évesnek érzem magam, úgy érzelmileg, mint fizikálisan.

Kész CSODA!

Varga Ilona (58 éves)
2016-08-07

Tisztelt Doktor Úr!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy segített az egészségem helyreállításában! A tapasztalatom az alábbi volt: több hónapja küzdöttem gyomoridegi problémákkal. Egy hónap multivitamin készítmény szedése után ez teljesen elmúlt.

Ha az Ön könyve esetleg nem győzött volna meg, ez az eredmény megtette helyette is. Így biztosan folytatom a készítmény szedését.

Köszönöm, mégegyszer!

Üdvözlettel:

Sas Richárd (27 éves)
2016-08-06

Fiatalon kezdtem, és több mint 10 évig szedtem a fogamzásgátlót. 29 évesen hagytam abba és attól kezdve nem menstruáltam. Évente küldött az orvosom endokrinológiai kivizsgálásra, eredménytelenül. Így ment ez 7 évig. A bizonytalan diagnózis: korai klimax.

36 éves koromban megtört a jég, ajándékba kaptam egy doboz multivitamint.
Elkezdtem szedni, 2 hét múlva megjött a menstruációm, 2 hónap múlva teherbe estem és született egy gyönyörű, egészséges kislányom.

Azóta is rendszeresen és pontosan menstruálok. Valószínű, hogy egyszerűen vitaminhiányom volt, csak erre nem is gondoltak az orvosok.
Most 42 éves vagyok, szedem a multivitamint.

Elmondhatatlanul hálás vagyok.

Köszönöm!

G. É.
2016-08-05

Egy ismerősöm által ismertem meg a vitaminokat. Megvettem a "Cenzúrázott egészség" című könyvét, elolvastam, és elhatároztam, váltani fogok.
Három hónapig szedtem a gyógyszerek mellett a vitaminokat. A gyógyszereket fokozatosan elhagytam.
Azóta nem voltam infúziós kezelésen. Továbbra is a vitaminokat szedem, ameddig élek.

Köszönöm a lehetőséget! Isten áldása legyen a további kutatómunkáján!

Tisztelettel:

Borbély Béláné
2016-08-04

Tisztelt Doktor Úr!

10 éve vásároltam először multivitamint.
Az első havi adag beszedése után mintha kicseréltek volna, friss vagyok tőle, az „allergiám” megszűnt, sikerült elhagynom a vérnyomáscsökkentőt és sosem vagyok beteg!
A férjem ugyanúgy!

Köszönjük szépen!

Dr. M. D.-né (77 éves)
2016-08-03

Én két hónapja szedem a multivitaminokat, fogytam 4 kg-t, rendesen 3 liter vizet iszom, mert szomjas vagyok (eddig nem voltam), nincsenek éhség rohamaim, (ez is megszűnt) és nem fáj a fejem!
Tele vagyok energiával, és bár a munkahelyemen sokat dolgozom, esténként még karácsonyi nagytakarítani is van időm.
Van még egy „mellékhatás”, a 3-4 óra helyett 6 órát tudok aludni.

Kedves Lenkei Doktor!

Köszönöm szépen, hogy visszakaptam az életem!

K.T.
2016-08-02

Kedves Lenkei Úr,

Több, mint fél évvel ezelőtt olvastam el a könyvét, és hatására kezdtem el szedni a multivitamint. Azóta is azt szedem, napi 10 g. C vitaminnal.

Szembetűnő volt, ahogy megnövekedett az energiám, gyakorlatilag teljesen helyrejött az emésztésem, de ami a legszebb, hogy töredékére csökkent a frontok rám gyakorolt kellemetlen hatása! Korábban rendszeres volt, hogy ha jött valami időváltozás, - legyen az hideg-meleg front vagy mindkettő, - akkor napközben több órára is rám tört egy olyan bágyadtság, hogy szó szerint csak vonszolni volt erőm magam. Ez munkahelyen, asztalos munkakörben, nem előnyös dolog!...Azóta viszont szinte nyoma sincs ennek a problémának sem.

Mindezek tetejében ezen a télen nem voltam beteg! Szebb lett a bőröm, fiatalabb, és a hajam, valamint a körmeim is egészségesebbé váltak.

Nagyon nagy köszönettel tartozom!

Minden jót kívánok!

Hamza Péter (32 éves)
2016-08-02

Nyáron külföldön dolgoztam, konyhán. Mindenki tudja, hogy a konyhán nagyon meleg van, kb. 80 fok. Sajnos én nagyon nem bírtam ezt, gyenge voltam, fáradt és étvágyam sem volt. Édesanyámat kértem meg, hogy küldje ki nekem a multivitamint.

Ahogy elkezdtem szedni, 1-2 nap múlva olyan erős lettem, hogy még jobban bírtam a munkát és a közérzetemet is javította. Lelkiekben is nyugodtabb lettem, (pl: honvágy, gyerek utáni vágy enyhült,) kiegyensúlyozottabb lett az életem.

Köszönöm!

P. K. (39 éves)
2016-08-01