Egy kis napsütés

2016. december

Volt egy időszak, amikor sokat görcsölt a lábam. Reggelente nem tudtam egy jót nyújtózkodni, mert a vádlim rögtön görcsbe rándult.
Elkezdtem minden nap kalciumot és magnéziumot inni, amellett hogy nagyon jólesett, a görcseim elmúltak, és nagyon jól éreztem magam.
Most, hogy kisbabát várok más vitaminokat is fogyasztok, és természetesen multivitamint, folsavat, C vitamint B vitamint és alkalmanként E-vitamint is.
Nagyon jól vagyunk, jó a közérzetem, a várandósság minden percét tudom élvezni!

Köszönöm!

Farkas Melánia (36 éves)
2016-12-31

45 napja kezdtem a vitaminok fogyasztását, idegileg nagyon kifáradt állapotban, és kb. a 10. nap után érezni kezdtem a javulást. Közérzetem kezdett javulni, az alvás pihentetőbb volt, és időtartama kezdett növekedni.
25 nap után csökkenteni kezdtem az altatók használatát, és kb. a 40. naptól teljesen kihagytam őket.
Visszatért a korábbi önbizalmam, és 3 nappal ezelőtt vér-vizelet kivizsgálást kértem a családorvosomtól, - tegnap kaptam kézhez az eredményeket, és meglepően minden eredmény az előírt határok között volt, amit személyesen a termékeknek tulajdonítok.
Megvásároltam Dr. Lenkei Gábor jó pár kiadványát, és elismerésemet fejezem ki egész példátlan humanitárius tevékenységéért!
Minden elismerésem és köszönetem.

Vasas Dániel (72 éves)
2016-12-30

A rám erőszakolt antidepresszáns és a nyugtató sajnos megtette mellékhatását. Mire észbe kaptam, zombit csináltak belőlem.
Már korábban olvastam Lenkei doktor „Cenzúrázott egészség” című könyvét, de a rohanó munkatempó vitt tovább....
Nyugdíj! Kezembe vettem az egészségemet! (sajnos csak most) Újból leköszönt a könyvespolcomról Lenkei doktor és Szendi Gábor könyve!
Kínkeservek között lejöttem a gyógyszerekről, (antidepresszáns, nyugtató) elkezdtem szedni a multivitamint és még mellé több más vitaminokat.

Most 65 éves vagyok, köszönöm szépen jól vagyok! 🙂 Köszönöm Lenkei doktornak, hogy átadta nekem a tudását a könyvein keresztül és felnyitotta a szemem!

"A TUDÁS szabaddá tesz!"

B.-né Gy. Zs.
2016-12-29

Tisztelt Doktor Úr!

Szedtem a multivitamint. Rám nagyon jó hatással volt! Már másnap dinamikusan mozogtam, és szebbnek láttam a világot!

Köszönöm!

H. J. (60 éves)
2016-12-28

68 éves házaspár vagyunk. Kb. 8 éve szedjük folyamatosan a multivitamint és egyéb más vitaminokat. Úgy érezzük, hogy ennek nagy szerepe van a fizikai és szellemi aktivitásunk megtartásában.

Köszönjük a lehetőséget!

Bolla Ferenc (68 éves)
2016-12-27

Már egy ideje rendszeresen szedem a C vitamint, kollagént és a multivitamint. Jól érzem magam, magas az energiaszintem, szép hosszú és egészséges lett a hajam, és persze én is egészséges vagyok!
Természetesen odafigyelek az egészséges táplálkozásra is!

Bokor Enikő (48 éves)
2016-12-26

Több év óta fogyasztom a multivitamint. Bevált. Unokáim kevésbé adják át az ovis-bölcsis fertőzéseket.
Köszönöm, hogy jobb, örömtelibb az életem!

Németh Erzsébet Krisztina
2016-12-25

Tisztelt Doktor Úr!

Édesanyám tanácsára kezdtem el szedni a multivitamint. Dolgozom, iskolába járok, szakmai gyakorlatomat is töltöttem, edzettem, és fenntartottam egy önálló háztartást is. Energiára volt szükségem, és arra, hogy semmiképp sem betegedjek le egy percre sem.
Korábban évente 3-4-szer biztosan beteg voltam, és az emésztésemmel is sok problémám volt.
Először azt vettem észre, hogy rengeteg energiám van, és a fent felsorolt dolgaimat gond nélkül végigvittem. Menstruáció idején nem fájt többé a szeméremcsontom, ami korábban sok kellemetlen percet okozott. Azóta szinte nem is voltam beteg. Egy torokgyulladást kaptam el, de sokkal gyorsabban felépültem (megemeltem a C- vitamin-adagot), és egyébként hibás voltam a betegség kialakulásáért, nagyon is!...
Azóta több könyvét is elolvastam, örülök, hogy végre valaki mer írni a gyógyszermaffiáról, és érthetően elmagyarázza testünk működését.

További kitartó és jó munkát kívánok!

Üdvözlettel:

Pavek Barbara (28 éves)
2016-12-24

Először egy YouTube-os videón láttam a doktor urat. Pár perc után már tudatosan néztem végig a videót, és elhatároztam, hogy szedni fogom a vitaminokat.
Először csak C-vitamint, majd a multivitamint szedtem.
Pár hónap után anyagi okokból kihagytam 2 hónapot. Igazából, akkor tűnt fel, hogy mennyivel jobb a vitalitásom, amikor szedem!

Juhász Gyula (42 éves)
2016-12-23

Üdv Doki!

Nagyon jó a multivitamin! Alvásigényem kevesebb lett és reggeltől estig tudok dolgozni! Este van erőm még sétálni is. Már a 2. csomagot fogyasztom+ kalciumot és magnéziumot, és napi 7-8 ezer mg C vitamint.
20 éves korom óta kopaszodtam, 26 éves koromban megállt ugyan a folyamat, de a fejtető tar volt. Most ilyen helyeken nő ki a haj, amit 1999 óta próbáltam kezelni sikertelenül, mindenféle csodaszerrel, orvosról orvosra járva.
Köszi doki!

Imre
2016-12-22

Tisztelt Lenkei Úr!

Évek óta allergiás gyógyszereket szedtem. A diagnózis szerint erős házi por, poratka allergiám volt. Olyan szintű, hogy állandóan viszketett a torkom, folyt az orrom, nagyon sűrűn tüsszentettem. Otthon takarítani sem tudtam. A tünetek gyógyszerek hatására enyhültek ugyan, de teljesen nem szűntek meg. Egy korábbi előadásán részt vettem és Ön nagy dózisú C-vitamint javasolt erre a problémára. Később hallottam az egyik barátomtól is, hogy neki napi 6000 mg. C- vitamintól elmúlt a porallergiája. Ekkor jött az igazi elhatározás, hogy igen, kipróbálom! Napi három részre elosztva 6000 mg C-vitamint szedtem be. Egy hónap eltelte után az allergiám teljesen elmúlt!
Ez önmagában is nagyszerű dolog lenne, de ezen kívül a következőket tapasztaltam: Teli vagyok energiával, napi 12 óra munka után is képes vagyok sportolni, nem pedig hulla fáradtan bezuhanni az ágyba. Reggelente kipihenten ébredek. Korábban napi 9 óra alvásra volt szükségem ehhez, most 7 óra is elég. Marad energiám a szórakozásra még hétköznapokon is. Optimista lettem emiatt. Ezen kívül megtapasztaltam a C-vitamin székletlazító hatását is. A C vitamintól a páromnak is jobb lett az élete – közvetett módon -, ugyanis marad energiám a romantikus együttlétekre, sokkal sűrűbben mint eddig....

Köszönöm,

Balázs (30 éves)
2016-12-21

Nagyon sok panaszom volt! Hajhullás, hajőszülés, bőrszárazság, gyenge közérzet, idegi kimerültség, izomgörcsök, betegségek fogékonysága, allergia tünetek. Ismerősöm ajánlására kipróbáltam a vitaminkészítményt. Kezdetben nem hittem benne, hiszen csak vitamin.... 2 hét elteltével csoda történt! A hajhullás abbamaradt, őszülés is, bőrszárazság és allergia elmúlt. Menstruációs görcs megszűnt. Azóta tudok sportolni, jól érzem magam!

Igyekszem ismerősöknek is ajánlani.

Juhász Ildikó 29 éves
2016-12-20

Kb. 4 év óta szedem a multivitamint és a C vitamint. Azóta soha nem voltam beteg, még náthás sem, pedig 81 éves vagyok. Én nem betegség miatt szedem, hanem állapotfenntartás miatt.

Szép Sándorné
2016-12-19

A 8 éves lányom mellett egy 10 hónapos pici babát nevelek. A szülést követően a mai napig rengeteg energiám van, annak ellenére, hogy éjjelente 3-4 alkalommal felkelek a babámhoz. Azt hogy így bírom a mindennapi „strapát” a vitaminoknak köszönhetem.

Üdv.

Dr. J. R. (37 éves)
2016-12-18

Mi már kb. 6-7 év óta fogyasztjuk rendszeresen a készítményeket. Ez anno úgy kezdődött, hogy a feleségem a szülés utáni hónapokban nagyon le volt „amortizálódva.” A haja, körme és az általános közérzete nagyon leépült. Vettem a feleségemnek multivitamint. Kb. 2 hét múlva látványos javulást hozott az állapotában! Mire elfogyott, gyönyörű lett a haj, a köröm. Az általános közérzete is sokkal jobb lett! Ahogy egy kedves rokon szokta mondani, ha a különbséget ki tudnám játszani zongorán, én lennék a Liszt Ferenc! ...

Köszönöm, és minden jót!

Horváth Lajos (44 éves)
2016-12-17

Én kb. három évvel ezelőtt hallottam először az „Egészségünk titkai” című előadást. Annyira megfogott, hogy rögtön rendeltem a vitaminból. Az addig rendszeresen bekövetkezett megfázásos betegségek, azóta elkerülnek. 60 éves vagyok ugyan, de semmi-semmi betegség nem volt az elmúlt években! Sokszor előfordult, hogy nem jutott eszembe valami, már néha a szavakat is kerestem, mert egyszerűen nem jutott eszembe a szó. ...Ez a problémám is teljesen eltűnt. Mindenkit csak bíztatni tudok a vitaminok szedésére.

Köszönöm doktor úr a minőségi életemet!

Judit (szociális gondozó, ápoló)
2016-12-16

Rendszeresen szedem a vitaminokat! 62 évesen napi 12 órát dolgozom szakácsként és bírom jól a terhelést! Semmilyen gyógyszert nem kell szednem! Amit a doktor úr írt, hogy életminőség javulást ér el az ember, ha megfelelő a mennyiség, állítom, ez így igaz! 12 évig éltem Angliában és ott nem találtam ilyen jó vitaminokat. Drukkoltam, hogy a doktor úr végre minden pert megnyerjen!

Köszönettel,

D. G. (62 éves)
2016-12-15

Amióta a multivitamint szedem azóta a fizikai munkát jobban bírom. Lakatos a szakmám. A meleget, és egyéb a munkában fellépő stresszt, jobban tűröm és kezelem! Az ízületeim már nem fájnak!

Bogdány Csaba (37 éves)
2016-12-14

Amint tudomásomra jutott Dr. Lenkei Gábor vitaminkészítménye, (kb. 2007-ben) azonnal elkezdtem leromlott szervezetem erősítését a multivitaminnal. Most már 70 éves vagyok, gyógyszert nem szedek, jól alszom, frissen ébredek! Életkedvem, vitalitásom rendkívüli, téli influenza-oltás helyett multivitamint szedek, 2007 óta, és azóta nem voltam beteg!

Hálás köszönet Dr. Lenkei Gábornak!

Jóna Imréné (70 éves)
2016-12-13

Tisztelt Doktor Úr,

2013. decemberében sclerosis multiplexet diagnosztizáltak nálam. Nem nyugodtam bele, különböző vizsgálatokra jártam, ahol kiderült, hogy súlyos B1-vitamin hiányom van, ami az idegek és izmok működéséért felelős. Már fél éve fennálltak a tüneteim. Először két ujj zsibbadás, amely fokozatosan haladt felfelé a jobb karomon, annyira, hogy könyökig nem éreztem. Különösen éjjel nem tudtam aludni, nem éreztem, és nem tudtam mozdítani a karom.
Elkezdtem használni a B1 vitamint és a C vitamint, magas dózisban, 3 hónappal ezelőtt. Nagy örömömre szolgál, hogy kijelenthetem: tüneteim teljesen megszűntek, jól vagyok! Mindent köszönök!

Tisztelettel:

T. E. (39 éves)
2016-12-12

Tisztelt Dr. Lenkei!

Marosvásárhelyi lakos vagyok, régóta hallottam a termékekről. Pár hete használom a multivitamint és a C vitamint. Azóta több energiám van, és jobban alszom éjszaka, heti három alkalommal edzőterembe járok, 54 évesen jól bírom, példát mutatok a fiataloknak.

A célom még több energia, erősebb immunrendszer, és a gyógyszerek használatának elkerülése mindenáron!

Kiss János (54 éves)
2016-12-11

Ezelőtt két évvel kórházba kerültem rosszullét miatt, ahol a kezelések alatt még rosszabbul lettem. Eldagadtak a kezeim, karjaim, azt hitték, hogy meg fogok halni. Lányom javaslatára nekifogtunk rendszeresen használni a multivitamint és a C vitamint.
Azóta az egészségi állapotom csodás módon helyreállt, 84 éves vagyok, semmi gyógyszert nem használok, aktív, életerős vagyok és állattenyésztéssel is tudok és bírok foglalkozni. A családunk összes tagja használja a termékeket és mindenki egészséges.

Keresztes János (84 éves)
2016-12-10

6 hónap termékfogyasztás után a következőket közöljük:
- éhségérzetünk csökkent,
- nem kívánjuk az édességet, főleg a csokoládét,
- energiaszintünk emelkedett,
- nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak vagyunk,
- jobban bírjuk a mindennapok feladatait,
- a férjem szívritmuszavara és emésztése javult!

Erőt, egészséget, kitartást kívánunk Önnek:

Csorba család!

Csorba Éva (41 éves)
2016-12-09

Kedves Gábor,

Én egyáltalán nem szedtem vitaminokat, csak akkor, ha beteg voltam. Én is abban a tudatban éltem, hogy elég az a zöldég-és gyümölcs, amit eszek és pótolom a vitamint! Hát erre rájöttem, hála neked, hogy ez tévedés, és igenis szükség van a vitaminokra! Mielőtt nem szedtem a vitaminokat, állandóan fáradt voltam, álmos, fogmosáskor vérzett az ínyem, fájt a fejem. Amióta szedem a vitaminokat, majd kicsattanok, pörgök egész nap, és már elmúltak ezek a panaszok! Nagyon jól érzem magam a bőrömben, Hála neked!

Nagyon köszönöm ezt az érzést, minden jót kívánok!

Zs. B. (24 éves)
2016-12-08

Kedves Gábor!

Multivitamint szedek 1 hónapja. Júniustól minden évben kijött a pollen allergiám, gyógyszert szedtem rá. Amióta elkezdtem a vitamin csomagot szedni és a kalcium-magnéziumból is iszom minden nap egyet, megszűntek teljesen az allergiás tüneteim. Abbahagytam a gyógyszer szedését. A 2. nap már nem folyt az orrom és nem viszketett a szemem. Jól érzem magam, sok energiám van, és 2 kg-t fogytam ez idő alatt. Allergia nélkül szebbek a napjaim.

üdvözlettel,

Farkasné Zámbó Éva (40 éves)
2016-12-07

Hello Dr. úr!

Már sok vitamint kipróbáltam az évek során, rendszerint sportolás mellé szedem a megfelelő energetizálás érdekében. Már kb. 1 év óta szedem a multivitamint, mellé plusz C vitamint és luteint, alkalmanként kalciumot, magnéziumot. Nagyon meg vagyok elégedve ezzel, több az energiám - mind a sportban, mind a munkában, - és azt vettem észre, hogy elég a napi kb. 6 óra alvás ahhoz, hogy megfelelően kipihenjem magam.
Mindent köszönök!

Üdv.

B. Á.
2016-12-06

Tisztelt Doktor Úr!

2008-ban kezembe adta a barátnőm az első könyvét „Cenzúrázott egészség” címmel. A könyv elolvasása után életmódot változtattam. Ma már az összes könyvét elolvastam. Nagyon sokat tanulok belőlük a mai napig is. A vitaminokat rendszeresen szedem, így megmenekültem egy-két gyógyszer szedésétől. A vércukor szintem is jó, ami előtte a határon volt. A közérzetem jó, sokkal energikusabb lettem.
A Jóisten segítse további munkáját, hogy még nagyon sok ember megtapasztalhassa mindezt!

Tisztelettel,

K. T.-né (66 éves)
2016-12-05

Tisztelt Lenkei Doktor Úr!

Nagy igazság, hogy „A tudás szabaddá tesz!” Szeretném megköszönni Önnek a könyveit! Mind ott sorakozik a polcomon. El is olvastam őket! Könyvei mellett köszönöm a vitaminokat! 6-7 éve használom rendszeresen a multivitamint, kalciumot, magnéziumot. Nem tudok látványos gyógyulásról beszámolni, mert – ami ennél sokkal fontosabb – NEM VAGYOK BETEG! Ehhez az állapotomhoz a vitaminok nagyban hozzájárultak! 69 éves vagyok, nem kell orvoshoz járnom, nem szedek gyógyszert!

Köszönöm, hogy hozzásegített az egészségem megőrzéséhez!

Tisztelettel,

Kovács Józsefné
2016-12-04

Tavaly novemberben rendeltem meg először a könyveket, aztán megvettem a vitaminokat. Karácsonyi ajándéknak én ezt kértem a páromtól: egészséges szeretnék lenni! Iszonyú állapotban voltam, légszomj, halálfélelem és ehhez párosult még három éve forgószédülés, nap, mint nap. Persze az orvosok semmilyen elváltozást nem találtak nálam....
Amikor elkezdtem szedni a multivitamint, akkor már egy hónapja szedtem a (gyógyszer neve). Két hét után undorral néztem a gyógyszerre, és azt mondtam, nem szedem tovább.
Azóta én nagyon jól vagyok, rohamok nincsenek, rengeteg energiám van!!!
Az eddigi napi 2000 m. úszás helyett, van, amikor 4000 métert úszom, és meg sem kottyan! Úszótársaim irigykedve kérdezik, hogy mennyit szoktam úszni, mert szégyellnek már hamarabb kimenni a vízből....

Tisztelettel:

Rácz Gabriella
2016-12-03

Kedves Doktor Úr,

Megnéztem az Élni jó! DVD-t, elolvastam a „Cenzúrázott egészség” című könyvet, majd a többit. „ Hú!…” – az érzésem ez volt.
Hiába voltam huszonéves fiatal, volt mit javítani az életminőségemen! Több éven keresztül nyugtatókat szedettek velem, szorongásra, pánikbetegségre; volt amikor olyan erőset kaptam, hogy nem tudtam magamról és összeestem. Négy évem azzal telt, hogy csak gyógyszerek szedésével mertem közlekedni, híztam 15 kg-t, kihullott a hajam, pikkelysömörös lett a fejbőröm, erősödött az ekcémám, és talán, ami a legfeltűnőbb volt, elfelejtettem mosolyogni.
Majd jött egy érzés, - a vitamin szedése előtt egy évvel, - hogy letettem a gyógyszereket, mert már éreztem, hogy nem mehet így tovább. Mindig kereskedelemben dolgoztam, és volt, amikor nem jött szó a számra és elnémultam, annyira lelassítottak a gyógyszerek. De döntöttem, és egyik napról a másikra nem szedtem tovább.
Elkezdtem szedni a multivitamint.
Újra megnőtt a hajam, az ekcémám eltűnt, iszom elég folyadékot. Fogytam 8 kg-t, eltűntek a pattanások és a mitesszerek az arcomról; az erek a lábamról visszakerültek egészséges állapotba, a lila csíkok a lábamon eltűntek, a menstruációs panaszaim elmúltak. A bőröm nagyon selymes lett, a fogaim erősödtek és még egy idő után láthatóan fehérebbek is lettek. Talán túl közvetlen vagyok azzal, ha leírom az intimitásom is, a szexuális vágyam is helyrejött, ami korábban a gyógyszerek miatt eléggé lecsökkent. Állandó fejfájásom elmúlt, gyomorproblémáim megszűntek.
Dr. úr, Ön megmentett engem, és így én is meg tudok menteni másokat! 🙂 Kaptam egy új célt: megmenteni minél több embert. 🙂

Szeretettel:

Kovács Nikolett (29 éves)
2016-12-02