Egy kis napsütés

2016. július

2009. decemberben megállapították, hogy a lányomnak van egy petefészekcisztája, melyet elhelyezkedése miatt a méh eltávolításával lehetséges csak megoldani. A leányomnak volt 2 leány gyermeke, de így is nagyon félt a műtéttől.
Ekkor hozattam meg a multivitamint és elküldtem a lányomnak 2010. januárban.

2011. március 16-án délben (a műtét napján) Ózdon csörgött a telefonom, leányom zokogva hívott Hódmezővásárhelyről:
- Anyukám, már itthon vagyok Szegedről, nem kell műteni, eltűnt a ciszta, hála a jó Istennek és dr. Lenkei Gábor doktor úr találmányának, a jó Isten áldja meg!

Pár hónappal később, július 22-én telefonált a lányom:
- Tudom, hogy ezt nem telefonon illene bejelenteni, de nagyon boldogok vagyunk, mivel áldott állapotban vagyok, babát várunk, 9 hetes a magzat!
2012. február 26-án megszületett Zsófia.

Eddig megjelent könyvei, hanghordozói megvannak, az ismerősöknek is kölcsönzöm, a nagy családban már egyre többen vannak, akik élnek ezzel a csodálatos lehetőséggel, és fogyasztják a terméket.

Tisztelettel:

Benyó Lajosné (72 éves)
2016-07-31

Biztos vagyok benne, hogy ezeknek a vitaminoknak köszönhetem, hogy közel a nyolcvanhárom évemhez sem vagyok fáradékony, állandóan jó a kedélyem, szeretem az életet, a családomat, az embereket, szeretem az állatokat, a természetet.

Úgy érzem, ezért köszönettel tartozom Önnek, mert ismerem a kálváriáját a könyveiből is. Hát, nem sokan bírták volna idegekkel.

2008-ban én is írtam az akkori Egészségügyi miniszternek. A válasz semmitmondó. Ők a gyógyszert ajánlják. Én viszont kitartok a vitaminok mellett, mert amióta ezeket szedem, egyáltalán nincs szükségem a gyógyszerekre.

Köszönöm, hogy meghosszabbította az életemet!

Hirdi Józsefné (83 éves)
2016-07-30

Évek óta fogyasztom a készítményeket és 200 % - ban meg vagyok elégedve velük!
Gyógymasszőr vagyok Ausztriában, egy ortopédiai intézetben. Naponta átlagosan 23-26 beteget kezelek.
Két éve nagyot változott a világ, 4000 mg C vitamint, magnéziumot, B vitamint és B3 vitamint szedek.

Csak mellékesen, azóta nem voltam beteg, még náthás sem, pedig a gyerekek havonta hozzák haza az oviból, és a betegeim is sokszor betegek. Megszűnt a fogínyvérzésem is.
A B vitamin és a magnézium helyre tette a nyaki gerincsérvem által okozott idegi bántalmakat. A B3 vitamin pedig csodaszernek bizonyult, amikor édesanyám, hosszú betegség közben lassan meghalt. Nem tudtam aludni még altatóval sem. (Gyógyszerre gondolok.) Azután egy hét B3 vitamin után az is megoldódott.
Szóval eddig minden problémámon segített Doktor úr, közvetve vagy közvetlenül, mondjuk az előadások is sokat segítettek.

Ausztriában is népszerűsítem "a tudás szabaddá tesz" szlogent, többé-kevésbé fogékonyak is rá.

Üdvözlettel,

Palczer Viktor
2016-07-29

3 éves kislányom asztmája elmúlt kb. fél év vitaminszedés után.

A folyékony multivitamin összeállítás mellett napi 2-3000 mg. C vitamint + D vitamint, és kalciumot, magnéziumot adtam neki. Mára teljesen eltűntek a tünetek!

Pedig a kezelőorvos szteroidos kezelést ajánlott hosszú évekre, szerencsére nem sokáig adtam, úgy gondoltam a vitaminokkal több eredményt fogok elérni!

Így is lett!

Köszönet dr. Lenkei Gábor úrnak!

Borov Renáta (41 éves)
2016-07-28

Tisztelt Doktor Úr,

Fél évvel ezelőtt beszélgettem egy ismerősömmel. Ő ajánlotta az Önök termékeit. Évek óta használja lányával együtt a vitaminokat, és csak jó tapasztalatai vannak.

Szerettem volna a lassan négy éve rendszeresen szedett gyógyszerektől, és annak kedvezőtlen mellékhatásaitól megszabadulni. Egyik napról a másikra abbahagytam a gyógyszerszedést, és kizárólag az Önök vitaminjait szedem, azóta!

Nagyon pozitív a hatás: jó a közérzetem, rendkívüli energiával bírok. Minden nap tornázom közel egy órát. Kora reggeltől késő estéig tevékenykedem, munkahelyemen, otthon, unokáimmal, idős, beteg édesanyámmal, és nem fáradok el! Kizárólag biciklivel vagy gyalog közlekedek!

Gyerekek közt dolgozom, de betegséget még nem kaptam el tőlük.

Gyermekeim, unokáim is szedik a vitaminjaikat.

Mindannyian hálásak vagyunk, mert megtapasztaltuk, nem kell félni a nagy dózisú vitaminoktól!

Üdvözlettel:

J. Gy.-né (60 éves)
2016-07-27

A multivitamin szedésének tapasztalatai:

- reggel frissen ébredtem
- nem volt fokozott étvágyam, ami a vitaminszedés előtt tapasztalható volt,
- jobban elviseltem a stresszes szituációkat,
- a megfázásos betegségeket pár nap alatt legyűrtem,
- az általános közérzetem javult, délután nem aludtam be a TV műsoron!

L. K. I. (55 éves)
2016-07-26

Egy éve szedem a multivitamint; egy éve, - azaz amióta szedem, - nincs tüdőgyulladásom. Tüdőgyulladás elleni oltás ellenére az elmúlt évek alatt háromszor volt tüdőgyulladásom.

Én a vitaminoknak tudom be, hogy egészséges vagyok.

(Nőgyógyász javasolta a vitaminfogyasztást.)

P. N. (37 éves)
2016-07-25

Hatvannégy éves vagyok, és újjászülettem egy havi multivitamin elfogyasztása után! A Kalcium és magnézium szintén egy havi adagjának elfogyasztása után a csontjaim is felújultak. Nem fáj a fejem, bírom a fizikai terhelést (kertásás) családi kertes ház körül; nem fáradok el Nagykőrösről Kecskemétre átkerékpározás után!

Ellenállóbb lettem, mert most már fogyaszthatok jégkrémet is, és csodák csodája nem kell torokfájással orvoshoz mennem. Pedig mindig azzal gyógykezeltek. Szinte csoda történt velem, mert 20 éve élek özvegyként.

Köszönet és tisztelet a Maga bátorságáért Doktor Úr, amiért mert szembeszállni azon dolgokkal kapcsolatban, amiben én is, mint Rendelőintézeti Általános asszisztensnő ledolgoztam 39 évemet.

Sokat láttam, átéltem és tanultam különböző szakorvosok között, rendeléseink során.

Köszönet azért is, hogy mindannyiunk számára érthetően, szépen, magyarul tetszett okítani. Örömmel olvasom a könyveit is Doktor Úr!

Tisztelettel,

Özv. Koroknai Ambrusné 64 évesen
2016-07-24

Tisztelt Doktor Úr!

Hosszú évek óta követem kiváló munkásságát, a készítmények rendszeres szedése következtében a közérzetem sokkal jobb, mint korábban – annak ellenére, hogy az évek előrehaladnak!

Az ismerőseim megítélése alapján 10 évet tagadhatok le a külsőmből. Ezeket a vitaminok évek óta folyamatos szedésének köszönhetem!

Hálás köszönettel!

További sok sikert!

Terebes Mária (62 éves)
2016-07-23

Feleségem vásárolta meg a vitamincsomagot a fiam javaslatára és nagyon meg vagyok elégedve vele. Észrevételeim a következők voltak:

- Arcszínváltozás – piros lett az arcom. Nem voltam sápadt többé
- Gondolatom gyors és erős
- Nem kelek fel éjjel vizelni egyszer sem
- Éjszaka nem ébredek fel
- A nap folyamán sok mindent meg szeretnék valósítani – sok az energiám!
- Idáig nem hittem semmiben, de ennek érzem a hatását, jól érzem magam

És szeretném fogyasztani tovább a készítményt!

Gál Endre (58 éves)
2016-07-22

A multivitamin csomag beszedése után sokkal kisebb fizikai fáradtságot éreztem.

Rendszeresen úszom. Ugyanazon távolság leúszása után, sem fáradtság, sem légszomj, sem egyéb megszokott „tünet”.

Azt hiszem, növelnem kell a távot!

R. I. (36 éves)
2016-07-21

Doktor Úr!

Én és a családom azt tapasztaltuk, hogy valóban szükség van a nagy mennyiségű vitaminokra, ásványi anyagokra, nyomelemekre.

A nyáron próbálkoztam (4 év multivitamin szedése után) más készítménnyel, például árpatablettával. De nem volt annyi energiám, a körmünkön is megjelentek a fehér foltocskák, ásványi-anyag hiányról árulkodva.

Ez a nyári kísérlet végleg meggyőzött arról, hogy a multivitamin a legjobb a piacon! Fitness edző lévén a hozzám járó hölgyeknek is ezt ajánlom!

Ezen kívül a 9 éves kislányomat majd’ 3 éve nem látta orvos, gyógyszert pedig legalább 5 éve nem kapott! Azért ez nem semmi egy ilyen gyereknél!

Köszönjük!

M.-T. K. (34 éves)
2016-07-20

2007. március óta szedem a vitaminokat.

Bár korábban is egészségesnek mondhattam magam, - mert csak a jogosítványom meghosszabbításakor kerestem fel háziorvost, - szerencsére ez az utóbbi 8 évben sem változott. Ehhez feltehetően hozzájárultak a termékek is, mivel már elmúltam 85 éves és még semmilyen gyógyszert nem szedek.

Bár a korábbi háziorvosom szerint az kizárt, hogy valaki ebben a korban nem szed gyógyszert, és mindjárt fel is írta a (gyógyszer neve) –t, mivel 7, 5 volt a koleszterinem. Azzal adta át a receptet, hogy „ezt a gyógyszert élete végéig szednie kell.” Egy darabot sem vettem be.

A koleszterinem jelenleg is 7, 5 körül van, de ennek semmilyen káros következményét nem tapasztalom! Bár ez az érték a megengedettnél magasabb, mégsem zavar, mert Dr. L. G. „A koleszterin nem ártalmas!” című könyvében erre is meggyőző alapossággal indokolt választ adott.

Összegezésként talán annyit, hogy az egészségem további megtartásához jelentős segítséget adott és a jövőben is ad az a 8 Dr. Lenkei könyv, amelyekhez eddig hozzájutottam!

K. I. (85 éves)
2016-07-19

Amióta szedem a vitaminokat, a súlyzózásban a szokásos 2-3 kg-s havi fejlődés helyett 8 kg-t, és 400 m-es futáson 10 másodpercet fejlődtem.

Egyre jobban kívánom a mozgást!

Vaisz Tibor (17 éves)
2016-07-18

Korábban is szedtem vitaminokat, de a könyv elolvasása után értettem meg igazán, hogy mennyire fontos a kiegyensúlyozott vitamin és ásványi anyag pótlása a szervezetnek.

Ahogy elkezdtem szedni a vitamincsomagot, rájöttem, hogy nagyobb az életöröm! Allergiás tüneteim megszűntek, ritkán hűlök meg, a klasszikus torokfájás elmaradt.
A szemproblémáim is javultak, - ami korábban műtétre szorult volna, - és nyugodtabban alszom!

Sok sikert kívánok továbbra is munkájukhoz, köszönet Dr. Lenkei úrnak és csapatának!

V.O. (63 éves)
2016-07-17

Néhány évvel ezelőtt ismerkedtem meg a vitaminokkal. Sokáig kísérleteztem magamon, hogy megtaláljam az életstílusomhoz illő legmegfelelőbb kombinációt.

Fizikai munka mellett több állóképességi sportot kipróbáltam, a teljesítménytúrázástól a hosszútávfutáson át az ironman-ig. Jelenleg is napi szinten edzek.

„A guruló követ nem lepi be a moha” alapon, nyelvtanulással töltöm a maradék szabadidőmet. A vitaminok mentálisan is frissen tartanak!

Mielőtt elkezdtem fogyasztani a multivitamint és egyéb termékeket, előfordult velem, hogy fáradtnak éreztem magam egy-egy sűrű nap után.

Most arra kell rábeszélnem magam, hogy néha pihenjek is egy keveset!

Raska Róbert (27 éves)
2016-07-16

Kedves Dr. Lenkei!

Fiúnknak 1. típusú cukorbetegsége van október 16-tól. A kórházi kezelés azzal kezdődött, hogy „le kell tenni minden más készítményt, csak az adható be, amit ott adnak, és enni is csak azt lehet.”

Jó tanácsra hallgatva és saját magunk meggyőződése szerint, fiúnknak továbbra is adtuk a multivitamint, és egyéb más vitaminokat.

Az eredményt a kórház osztályvezető főorvosa a következőképpen összegezte: „35 éve vagyok diabetológus, foglalkozom cukorbetegekkel, de ilyen látványos, eredményes gyógyulást még sohasem tapasztaltam! A „bogyóikat" nyugodtan szedhetik!”

Szeretettel és köszönettel,

Benedek család

Benedek Levente (47 éves)
2016-07-15

Én multivitamint fogyasztok, nagyon könnyen lenyelhető; azon kívül egyéb más termékeket: kollagént, C vitamint, valamint edzés előtt és után fehérjeturmixokat!

Nagyon jól érzem magam, egy éve szedem mindezt, és azóta még náthás sem voltam!

Köszönetet érdemel Lenkei úr, mert azóta szedem a vitaminokat, amióta megnéztem minden videóját!

Szabi
2016-07-14

3 éve diagnosztizáltak 5 mm-es vesekövet. A kórházban kapott gyógyszereket nem szedtem be!

3 hónappal ezelőtt CT vizsgálaton voltam, és közölték, hogy nincs vesekövem!!! Magas dózisú C vitaminon kívül mást nem fogyasztottam!!

Kérdés?? Hová tűnt a vesekő!!??

Szabó Ottó (43 éves)
2016-07-13

Történetem kb. 10 évvel ezelőtt kezdődött. Akkor úgy éreztem, hogy fogy az életerőm, az életkedvem, és nő a fáradékonyságom. Sokszor fájt a fejem, berozsdásodtak az ízületeim. Fájdalommal járt a mozgásom. Ekkor kezdtem érdeklődni Dr. Lenkei előadásai, könyvei, és a készítmények iránt.

Először a multivitamint választottam. Egy hónap rendszeres szedés után visszajött az életkedvem, újra életerősnek éreztem magam és megnőtt az aktivitásom.

Kipróbáltam a C vitamint és számos más készítményt. Egyre jobban éreztem magam, és egyre ellenállóbb lett a szervezetem.

A harmadik hónaptól állandósult a jó közérzetem, az egészségtudatom. Erősödött az immunrendszerem. Míg a környezetemben lévők influenzával, köhögéssel, orrtörléssel küszködtek, én egészségesen sajnáltam őket.

Ma már jól vagyok. Nincsenek fájdalmaim, a mozgásom akadálymentes. Szellemi frissességem mutatója, hogy elvégeztem egy angol nyelvtanfolyamnak az első évét sikeresen, és megkezdtem a második évet. Nagyokat sétálok a lányommal, kirándulunk, utazgatunk.

És mindezt Önnek, és a készítményeknek köszönhetem, 82 éves koromban!

Üdvözlettel,

Sz.K. (82 éves)
2016-07-12

Kedves Gábor!

Édesanyám 5!!! stroke (megj.: agyvérzés) utáni állapotban, totál legyengülve, vízhajtós vérnyomáscsökkentőt elhagyva, lefogyott állapotban élt 81 évesen 59 kg-val.

- Nem szedek be semmit! – felkiáltással, elzárkózott mindenfajta vitamintól.

3 évvel ezelőtt láttuk a doktor úr You Tube videóit.
Megkérdeztem tőle, hogy - A Dr. Lenkei folyékony vitamint megiszod?
Kérdezte, hogy - Az a Lenkei, aki a sóról beszélt?
- Igen!
Bekanalazta, és 10 nap alatt 3 kg-t hízott. Kezd kisimulni az összeszáradt arca, bőre, kezd visszatérni az ereje.

5 lapos sütit sütött szombaton, eddig nem volt hozzá ereje, mondta is korábban, hogy nem lesz több süti, mert nem bírja....
Most sütött újra, és „Hávájozik”!
Köszönjük!
Viszem a következő adagot!

Borsi Györgyi
2016-07-11

Tisztelt Doktor Úr,

Amióta a multivitamint szedem, elmúlt a lábfájásom és aktívabban élem a mindennapjaimat!
Hálásan köszönöm Önnek!

Tisztelettel,

Tóth Ildikó (36 éves)
2016-07-10

Tisztelt Doktor Úr!

Kétgyermekes apuka vagyok. Gyermekeim 6 és 8 éves fiúk. Az iskolában, óvodában nagyon sokszor megbetegedtek, évente több antibiotikum „kúrán” is átestek. Gondoltam keresek valamit, amitől a betegségeik megelőzhetőek.
Elkezdtek szedni a folyékony multivitamin nektár mellé 1000 mg. C vitamint.
Azóta, egyáltalán nem voltak betegek!!! Volt olyan, hogy az osztályban 33 gyerekből csak 10 jött be az iskolába, mert a többi beteg volt. – Az én fiam nem volt beteg ekkor sem.
Köszöni az egész családom, hogy harcol a vitaminok fogyasztása mellett!!

Üdv:

K. Zs. (41 éves)
2016-07-09

A vitaminok szedését követően sokkal fittebbnek, energetikusabbnak éreztem magam!
A multivitamin készítményeket kiegészítettem napi 2-3 liter vízzel, és úgy 4 gramm C vitaminnal.
Párom óvónő, és szinte havonta van valamiféle betegsége! Én télen-nyáron motorozom, és még csak náthás sem voltam!

Sindel Norbert (30 éves)
2016-07-08

Évek óta szedem napi rendszerességgel a C vitamint. Az elején napi 1000 mg-mal kezdtem.

1-2 hónap elteltével érezhetően frissebbek voltak a mindennapjaim, könnyebben vettem az akadályokat, több energiám volt.

A rendszeres testedzés miatt, trénerem tanácsára növeltem az adagot, napi 3000 mg-ra, amit, azóta is tartok! Innentől kezdve, ami plusz lényegi változást tapasztaltam, hogy megszűnt az eddig fogmosáskor rendszeresen jelentkező fogínyvérzés, valamint a betegségek is elkerültek!

A rendszeres edzés miatt egy idő után áttértem a multivitaminra. Ennél a komplex készítménynél hatalmas volt az érzékelhető változás!

Pár hét elteltével megnőtt a terhelhetőségem, mind fizikailag, mind szellemileg. Sokkal nyugodtabb és kitartóbb voltam, a munkám és az edzések közben is. Arról nem beszélve, hogy sokkal nagyobb súlyokkal tudtam könnyedén dolgozni, amikbe előtte „bele sem kóstoltam.” Nem fájtak az ízületeim, megszűntek a túlterheltség okozta éjszakai görcsök a lábamban.

Kóth Zsolt (37 éves)
2016-07-07

Sosem voltam gyógyszerpárti, és miután elolvastam a doktor úr könyveit, így még világosabban látok mindent. Köszönöm ezeket a lehetőségeket!
A multivitamint szedem, mellé C vitamint, plusz ezek mellé néha ásványi anyag komplexet vagy kalciumot, magnéziumot.
Eddig minden télen köhögtem és náthás voltam, idén még nem voltam beteg és nem is leszek!
Jól érzem magam a bőrömben, ezzel mindent elmondtam.

S.E. (24 éves)
2016-07-06

Már több, mint 6 éve fogyasztjuk (a családom és én) a vitaminkészítményeket.

Tapasztalataim:

- jobb mentális és fizikai teljesítőképesség
- a betegségekkel szembeni maximális ellenálló képesség
- jobb általános közérzet

Cs. L. (50 éves)
2016-07-05

Drága Lenkei Doktor Úr!

Szeretnék Önnek beszámolni a pozitív tapasztalataimról a készítmények szedésével kapcsolatban.

Több éven keresztül borzasztó fájdalmaim voltak, mert mint kiderült, nincs folyadék a gerinccsigolyáim közötti porckorongokban.

A „Szépség, egészség, kollagén” című könyvében magam problémájára ismertem.
Elkezdtem szedni a kollagént és rövid időn belül jelentős javulást tapasztaltam. Amióta fogyasztom ezt a terméket, - ami egyébként tele van minden jóval és imádom, - nem kellett gyógyszert bevennem, ami korábban sajnos mindennapos volt a fájdalmaim miatt, amik ma már nagymértékben csökkentek. Több terhelésnek tudom kitenni a derekam. Végre újra elkezdhettem a súlyzós edzéseket.

Továbbá fogyasztok még multivitamint is, amit bőséges C vitaminnal egészítek ki!

Már nem hullik csomókban a hajam, elmúlt az allergiám, elmúltak a pattanásaim.
Sosem vagyok beteg, sosem vagyok megfázva, semmilyen nátha nem kap el, energikusabb vagyok, több a teherbíró képességem, pihentetőbben, mélyebben alszom.
Ritkán előforduló szívritmus-zavaraim megszűntek, a menstruációm panaszmentes, ami fantasztikus, mert 17 éven keresztül a nehéz napokon kibírhatatlan görcsök gyötörtek. 1-2 db. (gyógyszer neve) kellett bevennem, hogy ez valamelyest szűnjön. De mára már ez a múlté!
Illetve a minden évben pár napig tartó frontérzékenységem és a szédülés nincs többé!

Ez csodálatos!!!

Örök és mély tisztelettel és szeretettel:

Vaszil Anikó
2016-07-04

Tisztelt Lenkei Doktor Úr!

Életkorom 63, kb. 4 éve szedem rendszeresen a multivitamin tablettákat.

Nagyon rossz kondícióban voltam, amikor az első könyve a kezembe került. Állandó torokfájás, gyakori fejfájás kínzott, és az általános közérzetem is egyre romlott, mind’ gyengébbnek éreztem magam. Gondoltam nem messze a vég, de azért még kipróbálnék valamit.

A tablettaszedést követő első hónapban úgy éreztem, újjászülettem! Teli voltam energiával, állandóan mozogni akartam! A 2. hónapban ez az élményszerű változás kissé visszacsengett, de érezhető volt a határozott javulás a korábbiakhoz képest.

Ami meglepett, hogy a tarkó-és lábfájásom fokozatosan múlt, végül teljesen megszűnt!

Gyermekkorom óta „fejfájós” voltam, azaz hetente 1szer-2szer kötelezően megfájdult a fejem. Néha nagyon szenvedtem a fejfájástól. Megdöbbentő és örömteli fejlemény: most már szinte sohasem fáj a fejem! Kidobhatom a (gyógyszer neve.)

Általános közérzetem is jó, aktívan dolgozom, vezetem a cégemet, sőt a vállamon viszem. Nem értem, miért kellene nyugdíjba vonulnom!

Biztos vagyok benne, hogy mindent Önnek köszönhetek!!! A tablettái nélkül nem lennék életben.

Termékeit, vitaminjait mindenkinek ajánlom.

Köszönettel üdvözli Önt,

J. Gy. (64 éves)
2016-07-03

7 éve szedem a multivitamint és a C vitamint. Azóta jobb a közérzetem, és nem voltam beteg.

Boldogabb lett az életem!

F. J.-né (59 éves)
2016-07-02

Tisztelt Doktor Úr!

Korábban írtam már Önnek tapasztalatot. Persze, azóta is jól vagyok/vagyunk.

Most egy új dolgot szeretnék megosztani Önnel. A multivitamin mellé elkezdtem szedni a D vitamint, napi 10 szemet. Azóta megszűnt az évek óta tartó mandulagyulladásom!! Szenzációs!

Nagyon köszönöm a nőnapi ajándékot is! („Mit érdemes tudni a kozmetikai ipar rejtett arcáról” című könyvet) Elolvastam....hát döbbenet!

Köszönöm Önnek, és csapatának!

Ö. E. (39 éves)
2016-07-01