Egy kis napsütés

2016. június

Több éve szedem a multivitamint. Régebben nagyon beteges voltam, a szívemmel is volt probléma. Több orvosnál jártam vele, de mindegyik többféle gyógyszert írt fel, ami nem változtatott az állapotomon.

Úgy gondoltam, hogy kezembe veszem a sorsomat.

A lányomtól kaptam ajándékba a "Cenzúrázott egészség" című könyvet, 1 nap alatt kiolvastam.
Elkezdtem szedni a vitaminokat és 2 hét után mintha kicseréltek volna! Az energiám a többszörösére nőtt, kertészkedtem stb. régen még a séta is kifárasztott! Jobb a kedvem is, a szívprobléma megszűnt!
A környezetemben is észrevették a változást! És persze, azóta is nagyon jól vagyok! Már a barátaim és a családom körében is elterjesztettem a vitaminokat!

Köszönöm a Dr. Lenkei csapatnak és a doktor úrnak!

H. L.-né (69 éves)
2016-06-30

A multivitamin rendszeres szedése jelentős energetizálást indított el nálam! Jobb a közérzetem, jelentősen terhelhetőbb vagyok, kevésbé fáradékony.

Korábban kelek, később fekszem, emellett napközben aktívabb vagyok.

G. B. (48 éves)
2016-06-29

Nálam is diagnosztizálták a sclerozis multiplexet, a jobb karom olyan szinten volt éjszakánként érzéstelen, hogy a takarót és a tapintást sem érzékeltem....
Aztán elolvastam a „Cenzúrázott egészség” című könyvét a doktor úrnak, és helyére került minden!
D vitamint és nagy adagban B1 vitamint szedtem, azóta nincs ilyen problémám.
A beutaló az ideggyógyászhoz pedig azóta is a fiókban lapul, hála a doktor úrnak!

Emőke
2016-06-28

A multivitamin alkalmazásával sokkal fittebb és energikusabb vagyok!
Mivel sportoló vagyok, így ez egy nagy pozitívum!

Sz. Zs. (29 éves)
2016-06-27

Nagyon nagy hálával és köszönettel fejezem ki tiszteletemet Önnek.
Az inulin kifejezetten jó hatással van az emésztésemre. Hajhullásom megszűnt, a bőröm szépül, sokkal frissebbnek és energikusabbnak érzem magam.
Az előadásai tökéletesen élvezhetőek, érthetőek, és szórakoztatóak. Az étrendem ennek hatására változtattam meg, ami nagyon ízletes és jó.
Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyi munkát és időt fordít az egészségünkre. Hálásan köszönöm a magam és a gyermekem nevében. Valamint az ajándékként kapott könyvet is köszönöm.

Tisztelettel,

Nemes Olga Ilona (38 éves)
2016-06-26

Tisztelt Doktor Úr,

Unokám hiperaktivitása a B1 vitamintól egyszerűen megszűnt. Mozgása koordináltabb lett. Szellemi teljesítménye határozottan javult. 500 mg B1 mellett kapja a folyékony multivitamint is.

Nagyon köszönöm Önöknek a segítséget!

Szecső Istvánné (71 éves)
2016-06-25

A kezdetektől használom a multivitaminokat. Jelenleg az erős fokozatút.
Mióta szedem nem kell gyógyszert szednem.

Energikusnak érzem magam!

Venicz László (68 éves)
2016-06-24

Mielőtt elkezdtem vitamint szedni, nem tudtam rendesen aludni és energiám sem volt túl sok. Hamar elfáradtam.

Elkezdtem szedni a multivitamint és kb. két hét után rendesen aludtam, pihenten ébredtem, az alvási fázisaim rendben voltak. (Előtte hajnalban felébredtem és óránként, félóránként az órát néztem.)

Energiám egész napra elegendő volt! Az évi végi zárási munkák idején bírtam a 10-12 óra napi munkavégzést. (Könyvelésen dolgozom egy nagyvállalatnál.) 44 éves elvált nő vagyok két gyerekkel.

Halász Judit
2016-06-23

Kedves Látogató!

Én és családom immár 3 éve használjuk a doktor úr készítményeit!

A gyerkőceim első évben amikor iskolába, oviba kerültek, minden második héten betegek voltak. Az akkori párom találta meg a Lenkei készítményeket és hallgattatta meg velem az előadását, és meggyőzött! Már két éve nem voltak orvosnál a fiaim, csak a kötelező vizsgálatokon!

Köszönöm Lenkei Úr!!

Ajánlani tudom minden fiatalnak, középkorúnak és idősnek egyaránt!!

V. M.
2016-06-22

Tisztelt Doktor Úr,

Amióta a multivitamint szedem, elmúlt a lábfájásom és aktívabban élem a mindennapjaimat!

Hálásan köszönöm Önnek!

Tisztelettel,

Tóth Ildikó (36 éves)
2016-06-21

A kislányom ovis társának anyukájától kaptam a könyvét, mert azt mondta: - „Nem normális, hogy 33 évesen úgy nyögsz, mint egy 70 éves....”
Elolvastam, szedem a vitamint, és most már tudom, hogy igaza volt! Nem fájnak az ízületeim, reggel kipattanok az ágyból, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok! A szokásos téli 4-5 nátha eddig elkerült.

Kovácsné Szabó Szilvia
2016-06-20

Kislányom az óvodába kerülésekor szinte folyamatosan betegeskedett. Mivel a vitamin készítményekről pozitív tapasztalatokat hallottam, úgy döntöttem, kipróbálom, hátha segít megerősíteni a kicsi lány immunrendszerét.

Tapasztalataim alapján most már én is elmondhatom, hogy amióta rendszeres fogyasztói vagyunk a vitaminkészítményeknek, az influenzás megbetegedésekkel sokkal könnyebben és gyorsabban felvesszük a harcot. A lázas megbetegedések is pár nap alatt elmúlnak. A vitaminok energikusabbá és egészségesebbé tesznek.

Köszönjük szépen a doktor úr kitartó munkáját és erőfeszítéseit!

Sz. A. (38 éves)
2016-06-19

Kedves Doktor Úr,

Hosszú évekig több, mint tízféle gyógyszert szedtem, de nem éreztem jól magam.

Elolvastam a „Cenzúrázott egészség” című könyvét, és úgy döntöttem el, hogy elkezdem szedni a multivitamint. Amióta ezt szedem (közel két éve) nagyon jól érzem magam. Rendben van a vérnyomásom – soha nem megy 140 fölé, jól érzem magam a bőrömben, egészségesnek tartom magam.

Azóta már több könyvét is elolvastam, és örülök, hogy a vitaminokat fogyasztom!

Dr. Székely Elődné (73 éves)
2016-06-18

A kollagén fogyasztással kapcsolatban sok pozitív tapasztalatom van.

Egy hét után a két szemem közötti ráncaim kisimultak, fodrász vagyok és kozmetikus kolléganőm is észrevette a változást az arcomon. A térdemben és a vállamban a fájdalom és a ropogás megszűnt, a lábdagadásom megszűnt és reggelente az ujjaim is könnyebben mozognak. Régen meg voltak dagadva reggelre, ma már könnyebben indul a napom is. A gyomorműködésem rendbe jött. Szedem a C vitamint, hogy könnyebben felszívódjon a kollagén a szervezetemben.

Nekem nagyon jó tapasztalatom van a készítménnyel kapcsolatosan, soha még nem győzött meg semmi ennyire!

Kiss Éva (37 éves)
2016-06-17

Kedves Gábor,

Az én saját tapasztalatomat bő egy havi vitaminfogyasztás után írom. Javasolt mennyiséget ajánlottak nekem, amit jól nevelten, napi rendszerességgel be is vettem.

Alig egy hét után már volt eredmény!

Frissen ébredek, jól alszom, életkedvem, vitalitásom rendkívüli! Pár évvel ezelőtt refluxot állapítottak meg nálam, amire napi gyógyszerszedést ajánlottak. - Nem szedek gyógyszert, nincs rá szükségem.
12 évvel ezelőtt parlagfű allergiát állapítottak meg, amit gyógyszerrel kezeltem. - Nem szedek gyógyszert, nincs rá szükségem.
Pár hónappal ezelőtt menstruációs migrént állapítottak meg, amit erős gyógyszerekkel javasoltak kezelni – nem szedek gyógyszert, nincs rá szükségem.

Stresszesebb napokon minden alkalommal folyamatos éhség kínzott. Egész nap ettem, amit csak találtam. Ma már nincs ilyen! Ha kívánok egy kis édességet, bekapok egy C vitamint és oké! A bőröm nagyon száraz volt, mindenféle hidratálókat használtam, hogy szép legyen. Ma már szinte nem is kell testápolót használnom!

Köszönöm szépen a tudást, amit a könyvekből kaptam! A vitaminfogyasztás számomra már nem egy „plusz dolog”. A vitamin az az alapvető élelmiszer, ami nélkül nem vagyok hajlandó élni!

A következő vásárláskor váltani fogok egy erősebb fokozatú multivitaminra, mert szerintem ezt a sok-sok pozitív nyereséget még lehet fokozni!

Tisztelettel,

B. B. (34 éves)
2016-06-16

„Tizenéve” még csak vágytam a vitaminokra, de az elmúlt évek alatt megtapasztaltam a vitaminok összes előnyeit, s magamhoz igazítva rendszeres fogyasztójuk vagyok.

Pár éve úgy fogalmaztam valakinek, hogy ha nem pótolnám a vitaminokat, én már nem élnék!

Bartos Tamás (73 éves)
2016-06-15

Tisztelt Doktor Úr,

Régebben fáradékony és erőtlen voltam. Elolvastam a könyvét néhány éve, és azóta szedem a multivitamint és a C vitamint.
Sokkal frissebbnek érzem magam, elkerülnek a betegségek, és nem jön rám az a megmagyarázhatatlan fáradtság, ami korábban sokszor előfordult!

Jól vagyok, köszönöm Önnek és csapatának!

Sz. A.-né (49 éves)
2016-06-14

Kevesebbet vagyok beteg, és ha az vagyok, kevés ideig.
Könnyebben kelek, jobban vág az eszem!

S. J. (24 éves)
2016-06-13

Drága Doktor Úr,

Olvastam az „Egészségre ártalmas” című könyvét, és alig bírtam kivárni, hogy Magyarországon nyaraljak, és bevásároljak vitaminokból. (Írországban élek.) Gratulálok a könyvhöz, nyitogatta a bicskát a zsebemben, hogy mik vannak, mikkel kell harcolnia, nap, mint nap; de látja, megéri!

A multivitamint második hete szedem, energiám nőtt és a délutáni alvásokra sincs már szükségem.

Minden jót kívánok Önnek, csodálom az erejét, céltudatosságát, emberségét, és bátorságát!

Szeretettel,

Beáta
2016-06-12

A vitamin szedése óta tele vagyok energiával, ezért újra visszaültem a kerékpárom nyergébe, és rengeteget tekerek, évi 5-6 ezer km.-t.

Ennek és az egészséges táplálkozásnak, plusz a vitaminoknak köszönhetően lefogytam 20 kg-t, amitől egyébként is évek óta meg akartam szabadulni.

Kiegészítve C-vitamin adagokkal úgy tettem le a cigarettát, hogy semmiféle erőfeszítésbe nem került a napi 1 doboz elhagyása.

E. G. (33 éves)
2016-06-11

50 éve vagyok vesebeteg. 32 éve megműtöttek vesekővel, mindig fáradékony voltam. Az orvosok szerint ezzel jár. Nem mertem C vitamint szedni, mert az tilos!!!

10 éve találkoztam Lenkei doktorral, meggyőzött a könyvével. Azóta szedem a multivitamint, napi 3000 C vitamint, Q10-et.

Rengeteg az energiám, meggyógyultam.

Unokáimmal focizom, köszönöm doktor úr!

M.L.
2016-06-10

Kedves Gábor!

Három éve fogyasztom a multivitamint.
Mielőtt elkezdtem használni a készítményt, minden télen minimum egyszer valamilyen meghűléses betegségben szenvedtem. Éjszakánként többször tapasztaltam izomgörcsöket, és hosszabb alvásra volt szükségem ahhoz, hogy kipihenhessem magam.

A készítmény használata óta nem tapasztalom ezeket a problémákat!

Vasas Dávid (32 éves)
2016-06-09

Fiam (35 éves) elkezdte szedni a multivitamint, s miután nem érezte a várt hatást átváltott a multivitamin erősebb fokozatára. (Nagyon sokat dolgozott hétvégén is.)

Sokkal eredményesebb hatást ért el. A könyv információja alapján váltott.

Elmúlt a fáradtságérzet és sokkal energikusabb lett!

Németh Lajosné
2016-06-08

Több mint 10 éve szedem a multivitamint.
A kezdeti kedvező tapasztalatok és pozitív változások (pl.: hajdúsulás) után, ma már csak szintentartásról számolhatok be, ami gyakorlatilag úgy jelentkezik nálam, hogy életerős, energikus vagyok a hétköznapokban, és tulajdonképpen elmondhatom, hogy csak nagyon ritkán vagyok beteg!

Harsányi Szilvia (41 éves)
2016-06-07

1. 5 éve szedem a vitaminokat. Azóta nem szedek gyógyszert!
Sorban olvastam a könyveit.
A családban is ajánlom, a gyermekeim is fogyasztják a termékeket!
Köszönöm, hogy van nekünk!

Fehér Péter (72 éves)
2016-06-06

A C-vitamint évek óta szedem, azóta nem voltam beteg.
A multivitamin fantasztikus, nem lettem fáradékony, még este is fel voltam pörögve és tudtam koncentrálni!

B. A. (35 éves)
2016-06-05

Tisztelt Lenkei Úr!

Korábban sok problémám volt, szédüléssel kezeltek több alkalommal a kórházban. A szédülésre adott különféle gyógyszerek, keringésjavítók, vérnyomáscsökkentők alaposan tönkretettek.

Ekkor valaki ajánlotta az Ön könyvét és a vitaminokat. Ez kb. 8 éve volt. Azóta rendszeresen fogyasztom a vitaminokat.

A gyógyszereket saját elhatározásomból abbahagytam. Ellenőrzésre sem mentem vissza.

Most elmondhatom, hogy nincs különösebb egészségügyi problémám. Háziorvosom csodálkozott, hogy nem kell felírnia semmilyen gyógyszert. Kezdeményezte a laborvizsgálatot. Az eredmény: jó a vérnyomás, a cukorszint, a koleszterin. Nincs semmi diéta. Az elmúlt években csak kisebb megfázásom volt – de influenza nem. A C vitaminból naponta 3-4 ezer mg-t fogyasztok.

Életemben nehéz fizikai munkát végeztem, sok házat felépítettem. Ízületeimet néha érzem, hogy vannak, de az sem olyan, mint régen volt. 72 éves koromra jelenlegi egészségi állapotommal meg vagyok elégedve. Meggyőződésem, hogy ez a rendszeresen szedett vitaminoknak köszönhető. Nem is hagyom abba a fogyasztásukat.

Véleményemet mások tájékoztatására közreadom, nekem sokat segített az, hogy mások véleményét olvashattam. No meg az Ön könyvei, amelyeket igyekeztünk megvásárolni és elolvasni.

Eredményes munkát kívánok!

Tisztelettel!

L. L.
2016-06-04

Amióta életmódszerűen fogyasztom a multivitamint, sokkal energikusabb vagyok. Nekem nagyon bevált. Kevesebb az alvásigényem és kipihentebb, kiegyensúlyozottabb lettem. A körmömről elmúltak a foltok és sokkal rugalmasabbak lettek, mint előtte. A hajhullásom szinte teljesen megszűnt, ami előtte nagyon zavart.

A C-vitamin szedése (6-7000 mg/nap) azt eredményezte, hogy a fogaim érzékenysége és a fogmosáskor jelentkező rendszeres fogínyvérzés elmúlt. Beteg egyáltalán nem voltam (nálam ez lázasan fekvést jelent,) a meghűlések esetén az extra C és D vitamin másnapra megold mindent nálam.

Nagyon köszönöm!

Marton Imre (41 éves)
2016-06-03

Nagyon fájt a lábam, úgy éreztem, hogy valami nagyon feszíti, nem győztem masszírozni. A másik problémám, hogy a szívem remegését éreztem egy-két másodpercre, nem volt levegőm, és ez az érzés átment köhögésbe. Nagyon rossz érzés volt! A szemem is bevérzett, úgy néztem ki, mint egy terminátor!

Kaptam ajándékba egy könyvet a talpmasszázsról, és abban egy doktornő leírta, hogy minden ember legalább annyit tegyen magáért, hogy szedjen B6, C, és E vitamint.

Ez indította el a vitaminok szedését.

Hála Istennek az összes problémám megszűnt, idősek otthonában vagyok ápoló, és 10 év alatt egyszer sem voltam beteg! Köszönhetem a vitaminnak, az erőnlétem nagyon jó! A családom is szedi.

Teljesen más az életminőségem!

Rákóczi Mihályné (57 éves)
2016-06-02

Egy pár hónapja szedem a multivitamint és mellette a C vitamint.

Amit tapasztaltam, hogy a teherbíró képességem jobb lett, szebb lett a bőröm, körmöm. A vérképem teljesen hibátlan lett, pedig 15 éves korom óta nem volt olyan.

Ezelőtt egy hónappal mandulagyulladást kaptam és 3 nap alatt meggyógyultam.
Pedig máskor kellett két hét is, hogy helyre jöjjek.

H. K. (36 éves)
2016-06-01