Egy kis napsütés

2016. november

Egy doboz multivitamin beszedése után, napról-napra jobban éreztem magam. Először erősebbnek éreztem magam, reggel korábban fel tudtam kelni, bírtam egész nap dolgozni. Székrekedésem megszűnt, koncentrálóképességem nagyon jó lett, aranyérműtétre sem kellett mennem; éjszakánként jelentkező szapora szívverésem, - amely halálfélelemmel járt - fokozatosan megszűnt. 1 doboz vitamincsomagtól már a vérképem is szépen javult.
Orvosaim tudják, hogy a vitaminokat szedem. Örülnek neki, hiszen látják, hogy jól vagyok, néha megkérdezik, hogy szedem-e a vitaminokat. Természetesen igen a válaszom, szedjem tovább! - mondják. Jelenleg is erős vagyok, jól érzem magam. Rokonságomban is és barátnőim is szedik a multivitamin csomagot. Igen meg vannak elégedve vele, életerősek, vidámak és ki nem hagynák, minden nap az előírt adagot beszedik.
Számomra ezek a vitaminok az ÉLETET jelentik.
Mindannyian csodáljuk Önt, hogy azt a sok nehézséget át tudta törni, nem adta fel.

Kívánom, hogy igen sok emberen tudjon segíteni, éltesse a Jóisten sokáig erőben-egészségben!

Üdvözlettel:

S. A. -né (66 éves)
2016-12-01

Ezelőtt 2 évvel ismerősöm kezembe adta a „Cenzúrázott egészség” című könyvét, amit rögtön el is olvastam. Az információk sokként értek, ugyanis rendszeres gyógyszerfogyasztók voltunk. Ezt követően az összes könyvét beszereztük, elolvastuk és a gyógyszereket lecseréltük vitaminokra. Azok az állapotok (fejfájás, puffadás, fáradtság, gyenge koncentrálóképesség, homlok és arcüreggyulladás, gyerekeknél rendszeres tüdőgyulladás, allergia) lassan kimaradtak. Rendszeresen használjuk a nagy adag C vitamint (4-5000 mg) multivitamint, kalciumot és magnéziumot, és még sokféle vitamint. Fejfájáskor megeszem a kanál sót vízzel, és működik, a fejfájás megszűnik!
Édesanyámnál - több éves pszichiátriai kezelés után, - a multivitamin + C vitamin + B1 500mg segítségével, sikerült a gyógyszeradagot jelentősen lecsökkenteni majd teljesen felszámolni!
Remélem, személyes tapasztalatommal közismertté teszem a vitaminokat, hiszen mindenkinek tudnia kell, hogy a tudatlanság a legszigorúbban őrzött börtön, és fájdalmas az, amikor úgy érzed szabad vagy, pedig valójában börtönben sínylődsz!

K. E. (40 éves)
2016-11-30

89 éves édesanyámat megműtötték a szemével. Mind a két szemén szürke hályog volt és nem látott. Műtét után annyira legyengült, hogy nem tudott lábra állni, nem volt ereje. Olvastam Lenkei doktor úr könyvéből, hogy milyen jó hatással vannak a vitaminok a szervezetünkre, hát elhatároztam, kipróbálom!
Megvettem a multivitamin csomagot, és egy doboz Q10-et. Kezdtem adni édesanyámnak, rendszeresen, minden nap. Egy hét után annyira erőre kapott, hogy lábra állt, a vérnyomása is rendbe jött, vérnyomáscsökkentőt ki kellett hagyni! A 13 éves unokámnak sokáig ment a gyomra. A szülei mindenfelé elhordozták, hogy kivizsgálják, mi okozza. Mindennel próbálkoztak, de eredménytelenül. Az unokámnak már étvágya sem volt, és nagyon lefogyott. Ekkor gondoltam, ez így nem mehet tovább, és megvettem neki a multivitamin csomagot. Ha édesanyámnak használt hátha neki is fog használni. Két hét utána a gyomormenése kezdett megszűnni. Mire elfogyott a doboz vitamincsomag, az unokám rendbe jött! Köszönöm Lenkei doktor úrnak, hogy ennyire törődik az emberek egészségével.

Elmondhatatlan boldogság, ha az ember ilyen hamar meggyógyul és nincs mellékhatás!

J. Irma (63 éves)
2016-11-29

Szedem a vitaminjait Lenkei doktornak, és zseniális a hatásuk! A legnehezebb időszak után azt mondhatom életben tartottak! A legutóbbi példám, hogy kislányom bakteriális tüdőgyulladást kapott el, elég durván, öt évesen. A családban mindenki elkapta, egyedül én nem, aki mellette virrasztottam, ápoltam 3 héten át, mellette feküdtem, az esti csókokat arcára adtam, a szuriknál könnyét csókolgattam, alig aludtam....Miért? Mert bevettem a multivitamint, és még 1000 mg. C vitamint. Nem hinném, hogy véletlen ez!

Köszönöm Gábor doktor, nagyon sokak nevében!

Gábor
2016-11-28

Kedves Doktor Úr!

A könyveit, kiadványait az egész család olvassa, szereti, köszönjük, hogy tisztábban láthatjuk a gyógyszeripar visszásságait! Két éve szedjük a multivitamint és nagyon jók a tapasztalataink. Én pollen allergiás lennék, de a rizikós időszakban alig van tünetem! A gyógyszerszedést is le tudtam csökkenteni, 1 hónappal később kezdem el és egy hónappal előbb abbahagyom, mint máskor azelőtt. És van, hogy 1-1- nap elfelejtem beszedni, de nem is veszem észre....

Köszönjük a munkáját! Sok sikert és egészséget a továbbiakhoz!

Uri Eszter (43 éves)
2016-11-27

Tisztelt Lenkei Doktor Úr! Kedves Tanítóm!
Egy élő példa vagyok arra, hogy napi 8 gramm C-vitamin huzamos ideje (5 év) tartó szedése kárt nem okozott, de nagyon jó hatással volt a szervezetemre. Pedig 14 éve volt vesekövem. Azonban egy kitűnő barátom megmagyarázta, hogy ezt vízhiány okozta. Szerencsére el is hittem neki, ezért sosem féltem terápiás értékű C-vitamin fogyasztásától. Könyveit megértve teljes nyugalommal fogyasztom a multivitamin csomagot, kálciumot és magnéziumot.

Dr. N. G. (67 éves)
2016-11-26

Tisztelt Lenkei Úr!

Mi már régóta fogyasztjuk a készítményeket! Minden hónapban megvásároljuk a havi betevőt, azaz a multivitamint, hozzá még a C vitamint és egyéb kiegészítőket. Ez kettőnknek egy hónapra vetítve nem nagy összeg, eddig nagyon megérte! Tőlünk aztán nem sok pénzt kap a gyógyszeripar. ... Régóta nem szedünk semmilyen gyógyszert, nem volt rá szükségünk. Rendszeresen, évente 1-2 alkalommal ellenőriztetjük laborvizsgálattal egészségi állapotunkat. Minden rendben. Férjem 74 éves, én 68 éves vagyok. Biztosak vagyunk benne, hogy ehhez a rendszeres vitaminfogyasztás hozzájárult, amit természetesen nem hagyunk abba. Korunknak megfelelő életmóddal gondosan ügyelünk az egészségünkre.

Doktor úr! Kívánjuk, hogy legyen kitartása Önnek és munkatárainak céljaik elérésében!

L. S. E. (68 éves)
2016-11-25

Már 2 éve szedjük a készítményeket. Rendkívül kedvezőek a tapasztalataink. Édesanyám állandó lábfáradtságról panaszkodott, amióta szedi a C vitamint nagyobb dózisban (napi 3000 mg-t) elmúlt a lábfájdalma, lábfáradtsága.
A fiam eléggé egyoldalúan táplálkozott, így eléggé beteges volt. Amióta szedi a multivitamint, sokkal energikusabbá vált. Elmúlt a fáradékonysága. Gyakori jelenség volt nála a szemhéj ugrálása, görcsölése. Több egyéb készítményt kipróbáltam, de a csak a kalcium-magnézium eredményezett javulást.

Nagyon hálásan köszönöm, hogy van nekünk!

Szabó-Biczók Tamásné (51 éves)
2016-11-24

Mindig is szedtük a családommal a C vitamint, ám a doktor úr egyik előadása után „rákaptunk.” Ha átlagos napot nézünk, a gyerekek 2-3000mg-t kapnak, ha valami gond van, akkor 6-7000 mg-t. Mi, felnőttek 3-4000 mg-t használunk, vész esetén akár 10 000 mg-t. Meg kell mondanom, hogy amióta ilyen hatalmas adagokban fogyasztjuk a C vitamint, egyszer sem kellett orvoshoz fordulnunk és mérgeznünk magunkat a vényköteles gyógyszerekkel (antibiotikumokkal.) A betegség el sem kezdődik, s már véget is ér! A B1 vitamin szedése óta az a tapasztalatom, hogy a korábbi dührohamaim megszűntek, kezelni tudom a feszültséget.

Köszönet érte!

Ü. E. (34 éves)
2016-11-23

Több, mint fél éve szedem a multivitamint, mellette a C vitamint, 4-5 grammot naponta. Fizikai munkát végzek, sokkal jobban bírom! Az alvászavaraim rendbejöttek, sokkal jobb a közérzetem! Reggel kipihentebben érzem magam. Amióta több C vitamint szedek, a hűlés is elkerül. Régebben nagyon stresszes voltam, ma már nem!

L. Cs. (37 éves)
2016-11-22

2008 óta szedem rendszeresen a vitaminokat. Ma multivitamint, C vitamint, kalciumot, magnéziumot szedek. Csak azon csodálkozom, hogy a korosztályombelieknek mennyi bajuk van! Orvoshoz csak a jogosítványom meghosszabításakor járok! A körzeti megragadja az alkalmat, minden vizsgálatra elküld, és csodálkozik, hogy nekem minden leletem jó!

V.T. (62 éves)
2016-11-21

Frissebbnek, energikusabbnak érzem magam, amióta szedem a multivitamint. Fényesebbek a körmeim, a hajam és simább a bőröm.

K.T. (47 éves)
2016-11-20

Kedves Doktor Úr!

2 hete került kezembe nagy sikerű, „Cenzúrázott egészség” című könyve. (Nem is értem, hogy, hogy-hogy csak most!!! ) Van mit behoznom az információkat illetően, de becsületemre legyen mondva: mindent megteszek, hogy magamba szippantsam azt a sok újdonságot, érdekességet, információt, amit megoszt velünk, olvasókkal.
Tegnap óta körülöttem hever már az összes Ön által kiadott könyv, kiadvány, hármat olvasok párhuzamosan, ebből kettőt már tovább is adtam ismerősöknek - jusson el minél több emberhez az EGÉSZSÉG szele! A konyhaszekrényemen halomban állnak a vitamin készítmények, amiket múlt héten szereztem be az egész családnak!
Nem szeretném untatni, bizonyára rengeteg levelet kap, ám az szeretném elmondani, hogy az Ön segítségével megszerzett információkat a legszélesebb körben igyekszem tovább adni. Pedagógus vagyok, (tanító és gyógypedagógus), két 8 éves gyerkőc édesanyja, s elkötelezett híve az egészséges életmódnak. Látom a mai gyerekeket, látom, mivel táplálkoznak, mennyi és milyen minőségű folyadékot isznak....
Minden lehetséges alkalmat meg fogok ragadni, hogy a szülőkben tudatosítsam, mennyi mindent tehetnek gyermekeikért, ha egy kicsit odafigyelnek!

Mélységes tisztelettel:

Zsuzsi
2016-11-19

Amióta az eszemet tudom, használ a család valamilyen multivitamin készítményt, de lévén szeretünk tájékozottak lenni, mindig is tudtuk, hogy az azok által kínált vitaminmennyiség nem teljesen elegendő. Természetesen a változatos étrend és az általánosságban egészséges életvitel szintén mindig fontos volt, de amikor először hallottunk az Ön által javasolt készítményekről, szinte azonnal váltottunk. A könyvét azóta is sokaknak ajánljuk!
Személy szerint én sosem voltam beteges, de a vitaminok szedése óta, talán ha 2 évente megfázom egyszer.
A mindennapokban is észrevenni, hogy több energiája van az embernek!

Sámson Bence (25 éves)
2016-11-18

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor úr!

Elsőnek engedje meg, hogy munkájához, kitartásához, valamint az új egészségkultúra megteremtésében vállalt, kimagasló szerepéért köszönetet mondjak!Több könyvét elolvastam, videóit megnéztem, valamint Berettyóújfaluban megtartott előadásán ott voltunk párommal. Mindezek fényében joggal mondhatom, hogy minden szavával és állításával egyetértek! Mivel látom, hogy sokan vannak, akik megpróbálják lassítani az egészségkultúra terjedését, így jutottam arra a következtetésre, hogy saját tapasztalatomat megosztom Önnel, ezzel is erősítve az EGÉSZSÉGES emberek népes táborát.
Gyermekkorom óta, kb.30 éve amatőr sportoló vagyok. Ennek okán mindig is érdekelt a táplálkozás és a megfelelő vitaminbevitel. Tapasztalataim azt mutatták, hogy bármilyen vitamint is szedjek, nem éreztem a hatását. Tulajdonképpen élettani hatása nem volt, gondolom az alacsony hatóanyag és más egyéb okok miatt.
2008 őszén nagy fába vágtam a fejszémet. Elhatároztam, hogy lefutom a szupermaratont, mely pontosan azt jelentette, hogy négy nap alatt körbe futjuk a Balatont. Naponta átlagosan 50km-t kellett futnunk.
Pontos edzéstervvel és megfelelő táplálkozással készültem a versenyre. Táplálék kiegészítőként az Ön által javasolt multivitamin készítményt szedtem. Hetente sokszor 200-220km-t futottam. Ez mentálisan és fizikálisan is erősen igénybe veszi a szervezetet. Az említett vitamin készítmény hatását éreztem! Nem voltam fáradt, vagy kimerült. Izomzatom és ízületeim bírták a terhelést nem csak abban az időben, de az azóta eltelt időszak alatt sem jelentkezett semmi olyan tünet, mely a hosszútávfutóknál szokásosnak mondható!
Meggyőződésem, hogy a teljesítményem sikeréhez elengedhetetlen volt a megfelelő vitamin bevitel!
Nem is igazán értettem és értem, hogy hogyan gondolják azok, akik megállapították az "RDA" nevű ajánlott vitamin mennyiséget, hogy ugyanannyira van szükségük azoknak, akik egész nap ülnek, vagy, mint azoknak, akik egész nap sportolnak. Óriási veszélyeket látok abban, ha egyik ember megmondja, hogy a másik mennyi vitamint egyen! Életmód, genetika és sok más szempont miatt, más és más lehet a vitamin igényünk. Ennek okán is egyetértek ÖNNEL, hogy lássuk el szervezetünket bőségesen vitaminnal. Ha valaki, akkor a szervezetünk tudja a legjobban, hogy mire és mennyire van szükségünk, a felesleget pedig professzionálisan tudja kezelni!
Elnézést, ha levelem egy kicsit hosszúra sikerült, próbáltam sok év tapasztalatait beletömöríteni.További munkájához jó EGÉSZSÉGET, nagy kitartást és sok-sok élményt kívánok!
HAJRÁ!
Köszönettel és Tisztelettel:

Ónadi Imre (45 éves)
2016-11-17

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor! Kedves Doktor Úr!

Idén tavasszal újra elkezdtem a vitaminokat, multivitamint kalciummal és magnéziummal. Sokkal jobban alszom, nem ébredek fel, hanem „egyet alszom.” Kipihenten ébredek. Az emésztésem a másik a dolog. Nem kell ülni sokáig a WC-n....
„Mellékhatásként”:
- jó a közérzetem
- jobb a teherbíró képességem
- meggyógyult az egyik lábujjamon kialakulófélben lévő körömgombám
- erősebbek a körmeim
- elmúlt a fémallergiám
- nyugodtabb vagyok
- nehezebb felidegesíteni (emberekkel foglalkozom)
- sampontól sokkal szebb a hajam, kevesebbszer kell hajat mosni
- nem fájnak a csontjaim és az ízületeim

Csak jó tapasztalataim vannak! Semmiféle gyógyszert nem szedek, csak vitaminokat. Alkalmassági vizsgán mindig megkérdezik, hogy milyen gyógyszert szedek, és hüledeznek, hogy semmilyet. Alá is kell írnom, hogy „felelősségem teljes tudatában kijelentem...!”Hála Istennek, még szemüveg sem kell! Jól érzem magam, és tudom, hogy ez a vitaminok jótékony hatása! A csodálatos szervezetünk, ha megkapja a szükséges minőségi ennivalót, úgy tud működni, ahogy kell. Sejtszinten kell biztosítani az üzemanyagot, ahogy Ön is írja. Ilyen egyszerű, csak mindig az érdek túlbonyolítja.

Kedves Doktor Úr! Köszönöm, hogy rátalálhattam, és köszönöm, hogy Ön ilyen csodálatos EMBER, aki mindent feltett arra, hogy jobbá tegye az emberek életét, és igazán komolyan veszi az esküjét. Imádkozom Önért, hogy Isten vigyázzon minden lépésére, és segítse ezen az úton! Úgy látom, sok jó csapattársa van, és kívánom, hogy sikerüljön, amibe belekezdett. Kitartást, erőt, egészséget kívánok Önnek a továbbiakban is!

Nagy-nagy Tisztelettel és sok-sok szeretettel:

Takács Györgyné (50 éves)
2016-11-16

Tisztelt Doktor Úr,

Fél éve kezdtem el szedni a multivitamin készítményt. Előtte kezembe kaptam a „Cenzúrázott egészség” című könyvét, és mit ne mondjak, nagy hatással volt rám!
Azóta kiterjedt az egész családra a vitamin „fertőzés” kicsitől a nagyig, fiataltól az idősig, több generáció fogyasztja hónapról hónapra a termékeket.

Sz. I. (37 éves)
2016-11-15

Műtét után használom a vitaminokat, jól érzem magam. Van étvágyam, munkakedvem, egész nap talpon vagyok, jó a közérzetem, aludni is elég jól tudok. Tehát visszajött a régi énem, aminek nagyon örülök, és hálás vagyok a vitaminok hatásának.

Ajánlom mindenkinek, próbálja ki!

Bíró Anna (65 éves)
2016-11-14

Kedves Doktor Úr!

Több évtizede magas vérnyomásosként tartanak számon. Néhány éve visszaesett a munkaütemem, kedvetlenebb lettem, betegségek „látogattak meg.” A lányom biztatására kezdtem vitaminokat szedni.
Több hónapnyi szedés után, az őszön, újra korán kelő lettem, munkakedvem a régi, és belefogtam egy újabb kis ház építésébe.

Mindezekért köszönet!

Tisztelettel:

F. J. (66 éves)
2016-11-13

Kedves Doktor Úr!

80 éves elmúltam. Súlyosabb betegségem volt tavalyelőtt. Az unokám biztatására kezdtem vitaminokat fogyasztani. Az eredmény, hogy az idén újra kerékpározgatok, nagy kedvvel dolgozom, és hosszú, 2500 km-es utazásokat is bevállalok.

Köszönettel,

B. L. (80 éves)
2016-11-12

A „Cenzúrázott egészség” című nagyon érdekes és szerteágazó témájú könyvet már vagy 13 évvel ezelőtt megvettem, de bizony, mintha kicsit hülye lettem volna, nehezen emésztettem. Aztán másfél évvel ezelőtt újra kezembe vettem, már sok mindent másképp láttam. Azóta „lapjaira olvastam”.
Azóta szedem a magam összeállított receptet: multivitamin, kalcium, magnézium és egyéb más vitaminokat.
Három hónapos vitaminozás alatt két hónappal ezelőtt kidobtam minden gyógyszert. Kiszálltam a tolókocsiból, lefogytam 30 kg-t (stabilan) megszűntek az érzészavarok, nincsenek fájdalmaim, se kék foltjaim, tiszta az elmém, tevékeny vagyok, jókedvű, rendeződött a vérnyomás!
Hurrá! Élni jó!
Nagyon hálás vagyok a doktor úrnak! Állhatatos harcáért, felvilágosító könyveiért, (már mindet kiolvastam) és köszönet a mögötte álló csapatnak a lelkiismeretes munkáért!

Kohlné Petneházi Katalin (57 éves)
2016-11-11

Tisztelt Doktor Úr!

2 és fél éve a neten keresgélve találtam rá a videójára. Végig mosolyogtam és elgondolkodtam, hogy milyen egyszerű és nagyszerű megoldások vannak. Előtte soha nem fogyasztottam sem gyógyszereket, sem vitaminokat, de az egészségi állapotom megkövetelte volna. Az előadások után „kutakodtam” egy kicsit, és rátaláltam a vitaminokra. Azóta minden hónapban fogyasztom a multivitamint, a C vitamint és egyéb más vitaminokat, és az egészségi állapotom teljes egészében kielégítő!

Bálint Etelka
2016-11-10

3 éves gyermekekkel foglalkozom. Az első időkben sok betegséget elkaptam tőlük.
Amióta multivitamint fogyasztok C vitaminnal és kalcium magnéziummal, a „fertőző betegségek” elkerülnek.
Energiám sokkal több lett!

L. T. (60 éves)
2016-11-09

Üdvözletem!

Kedves Doktor Úr! Köszönöm szépen a termékek által elnyert jobb közérzetet! 4 hónapja használom a multivitamin csomagot. Azóta nem vagyok fáradékony, a közérzetem jó. Koncentráló képességem sokat javult! Kevésbé stresszelem magam, kiegyensúlyozottabb vagyok!

Jó egészséget Önnek és a létező összes munkatársának!

U. T.
2016-11-08

A rám erőszakolt antidepresszáns és a nyugtató sajnos megtette mellékhatását. Mire észbe kaptam, zombit csináltak belőlem. Már korábban olvastam Lenkei doktor „Cenzúrázott egészség” című könyvét, de a rohanó munkatempó vitt tovább.... Nyugdíj! Kezembe vettem az egészségemet! (sajnos csak most) Újból leköszönt a könyvespolcomról Lenkei doktor könyve! Kínkeservek között lejöttem a gyógyszerekről, (antidepresszáns, nyugtató) elkezdtem szedni a multivitaminokat, és még mellé több más vitamint.
Most 65 éves vagyok, köszönöm szépen jól vagyok! 🙂 Köszönöm Lenkei doktornak, hogy átadta nekem a tudását a könyvein keresztül és felnyitotta a szemem!

"A TUDÁS szabaddá tesz!"

B.-né Gy. Zs.
2016-11-07

Sok éve lelkes híve vagyok Dr. úr! Minden nap szedem a vitaminokat, elegendő folyadékot iszom - a nejemmel együtt, - és azóta, akkor lát az orvos, amikor egy évben egyszer beviszem a laborleleteket! 🙂

Csak így tovább, szép napot mindenkinek! 🙂

S. M.
2016-11-06

Nekem bevált a multivitamin! Feldob, energetizál és összeszedettebbé válok/ váltam! tőle.
Bátran ajánlom mindenkinek! 🙂

Üdv.

Kliment Attila (42 éves)
2016-11-05

Megvan a „Cenzúrázott egészség” 2006 óta. Sőt a"Méltósággal megérkezni” című nagyon kedves könyvet is megvettem az éppen akkor babát váró menyemnek, de mielőtt nekiadtam, magam is elolvastam. A DVD-ket a bátyámnak ajándékoztam akkor Karácsonyra, de nekem is megvannak. Csodálattal nézem az ismerős orvosokat a nézőtéren, hogy mennyire isszák minden szavát, és a szemükből kiolvasom, hogy büszkék rá, hogy valaki helyettük is mert lépni.

Nagyon izgultam a doktor úrért, amikor a perek zajlottak. Majdnem belerokkant. Nagyon megviselte, de nem törte meg a hitét, és hála Istennek! Ő győzött a "gyógyszermaffiával szemben." Ezért is vagyok nagy bizalommal a termékek iránt, mert egyfolytában „górcső alatt” van minden tevékenysége. Ha nem lenne tiszta a munkássága, már rég börtönbe dugták volna, mert ez a mocskos, élősködő gyógyszermaffia el sem tudja képzelni, hogy vannak becsületes emberek, akik az emberiséget a világgal együtt meg szeretnék gyógyítani!

Bízom benne, hogy sok-sok ideje van még, hogy sikerüljön végigvinni az álmait, elképzeléseit és majdan átadni megfelelő kezekbe, a jövendő nemzedéknek!

Jó egészséget kívánok minden idetévedt olvasónak és a Doktor úrnak is!

Üdv,

K. M.
2016-11-04

13 éve szedem a multivitamint. Energikussá és életerőssé tesz!
Köszönöm!

G.-né M. É. (52 éves)
2016-11-03

A multivitamin pozitív hatásai saját tapasztalatok alapján:
- Sokkal jobb fizikai erőnlét
- nagyobb terhelhetőség
- megszűnt a fáradtságérzés
- pozitívabb életszemlélet/jobb kedv
- tartós egészségmegőrzés
- emésztési zavarok megszűnése

K. É. (46 éves)
2016-11-02

82 éves gyógyszerész vagyok. 4. hete szedem a multivitamint, jobban mozgok és jobb a hangulatom.

V. L.-né (82 éves)
2016-11-01