Egy kis napsütés

2016. október

Már két éve szedem a multivitaminokat, kiegészítve Q10, C vitamin és Omega3 vitaminokkal. Maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel! Előtte fáradt, enervált voltam, de amióta szedem a vitaminkészítményeket, mind fizikai mind szellemi aktivitásom megnőtt!

D. A. (41 éves)
2016-10-31

Tisztelt Doktor Úr!

Nagyon szuperül érzem magam, amióta a vitaminokat szedem! Évek óta ezt használom és fogom is használni! Régóta nem voltam náthás, beteg stb.
Köszönöm az egészségemet!

Tisztelettel,

Tóth Jánosné (68 éves)
2016-10-30

A gyerekeknek a folyékony multivitamint adtuk szeptember óta. A tapasztalatunk, hogy a betegségeken (pl. megfázás, influenza) könnyebben átesnek, a kislányunk rendszeres orrvérzése szép lassan ritkul, (eddig 3-4 naponta, mostanság kb. 2 hetente fordul elő.) Energikusabbak, jókedvűek, nem fáradékonyak!

Sz.-né B. Éva (32 éves)
2016-10-29

Csecsemő- és kisgyermeknevelést tanulok, és az egészségügyi órákon kiderült a vérszegénységem. Azóta kollagént iszok, szedem a vitaminokat, és egészséges lettem! Egészségi állapotom tökéletes.

Köszönöm szépen!

Nyári Beáta (37 éves)
2016-10-28

Szedegettem a vitamint és kiderült, hogy terhes vagyok. Elmentem a rutin vérkép vizsgálatra, ahol, amikor meglátták az eredményt, „elájultak.”
- „Úristen, kismama, ez nem normális! Ilyen jó vérképet még nem láttunk!”

Köszönöm!

K. I. (38 éves)
2016-10-27

Teljes mértékben meg vagyok elégedve a termékekkel. A multivitamint évek óta használom. Azóta enyhe megfázásom sem volt. Amit még észrevettem, hogy a reggeli felkelés nagyon könnyű, régebben nagyon nehezen ébredeztem.

Bencsik Gergely (34 éves)
2016-10-26

Tisztelt Dr. Lenkei úr,

20 éves bőr problémámat oldotta meg 3 hét alatt a kollagén fogyasztása, - amit a bőrgyógyászok kenőcsökkel próbáltak gyógyítani! Köszönet érte!

További sok sikert!

Zs.mama
2016-10-25

Nagyon jó tapasztalatokat szereztem a termékekkel kapcsolatban! Hatékonyak, nagyon komoly regeneráló hatásuk van! Amióta szedem, szedjük, – mert a családtagjaim és barátaim is elhiszik nekem a multivitaminok jótékony hatását - évek óta nem fog rajtam semmilyen baktérium – természetesen rossz baktériumra gondolok! Jó a közérzet, sebek – sportsérülésekre gondolok, - gyorsabban gyógyulnak, közérzetem jobb!! Aktívan sportolok, tenisz, karate, úszás – heti négy alkalommal!! Erről edzőimnek is beszámolok, ők látják rajtam aktivitásom.
További sikereket:

Üdvözlettel:

Gáldi János (64 éves)
2016-10-24

Tisztelt Doktor Úr!

Több hónapja szedjük a vitaminokat! Élettanilag csak pozitív tapasztalataink vannak, sőt, még a 6 éves fiúnk is rajong az előadásaiért; sokat hallgatjuk, hisz is benne, örülünk, hogy van még ilyen ember a világon, mint Ön!
A Karácsony környéki hajtásban is sokat segítettek a vitaminok, a betegségeket, a kimerültséget is csak hírből halljuk! A fiúnk ekcémája elmúlt, amióta a vitamint szedi, erősebb, aktívabb, kerülik a betegségek.
Nekünk megváltoztatta az életünket, és a gondolkodásmódunkat, hálásak vagyunk érte nagyon.

Élni jó!

Papp László (31 éves)
2016-10-23

3 hónapja azt javasolták, hogy próbáljam meg a napi multivitamint. Ezt tettem. Most sokkal energikusabb és életerősebb vagyok, mint előtte. Köszönöm! 🙂

Városi Gabi (51 éves)
2016-10-22

Tisztelt Lenkei Gábor,

Először is nagyon köszönöm, hogy van! Lassan egy éve fogyasztjuk a termékeket és meglepetésünkre hatalmas változást hozott a család életébe! Rengeteg olyan problémát tudnék felsorolni, amin segített, de az egyiket leírom.
Férjem 3 gerincsérvvel fizikai munkát végez és végzett. Az orvosok azt mondták, hogy nemsokára nem hogy dolgozni nem fog tudni, de rendes emberi életre is képtelen lesz! A fájdalmaiból ítélve el is hittük!
Amióta szedi a vitaminokat, kollagén port és még egy 1-2 terméket, teljesen megváltozott az életünk!
Teljes emberséggel tud dolgozni, és túrázni járunk fájdalmak nélkül! Nagyon szépen köszönöm, hogy kaptunk egy lehetőséget arra, hogy úgy éljünk, mint egy igazi egészséges család!

További sok sikert kívánok Önnek!

Mély tisztelettel:

Hegyeshalminé Fekete Katalin (33 éves)
2016-10-21

Tisztelt Doktor Úr!

6 éve szedem a termékeket, meg vagyok elégedve! A tapasztalataimat úgy tudnám egyszerűen leírni, hogy ha nem fogyasztom akár egy napig is a multivitamint, szörnyű levertség, fáradtság jellemzi egész napomat! Már négy barátom követ engem, s azóta megváltoztattuk a munkás hétköznapjainkat!

N. Gy. Zs. (40 éves)
2016-10-20

A multivitamint fogyasztom napi rendszerességgel. Nekem nagyon bevált, rendkívül sok energiát adott, ami jól jött a munkavégzés mellett és a tanulás során is. Vizsgaidőszakban kifejezetten nagy hasznát vettem, az energiámat szinte megduplázta, ami a jegyeimen is meglátszott!

Frank Judit (26 éves)
2016-10-19

3 hónapja szedem a multivitamint. Amióta szedem, sokkal jobban érzem magam! Kipihentebb, jobb kedvű vagyok, mint előtte! Semmi kellemetlen hatását nem tapasztaltam. Csak jó véleményem van róla! Köszönöm szépen! 🙂
A párom javasolta elolvasásra a „Cenzúrázott egészség” című könyvét, ami nagy hatással volt rám! Ezzel győzött meg igazán!

Ismételten csak megköszönni tudom.

J. M. (27 éves)
2016-10-18

Az allergiám megszűnt amióta vitamint szedek.
A parlagfű minden évben megkeseríti az életemet. Rájöttem, hogy ha megemelem a C vitamint, és a kalcium-magnézium adagomat, megszünteti a tüneteket.
Észrevettem, hogy a megemelt vitamin mennyiségtől sokkal jobban alszom, és már évek óta nem kapok el semmilyen betegséget.

Tóth Andrea (48 éves)
2016-10-17

Tisztelt Lenkei Doktor Úr!

Körülbelül egy hónapja kezdtem el szedni a multivitamint, és rengeteg új energiát kaptam tőle! Nagyjából kétheti szedés után vettem ezt észre.
Rendszeres túrázók vagyunk a férjemmel és meglepődve tapasztaltuk, hogy nem csak végig tudtam menni az adott túrán, hanem végig is tudtam futni és a végén is volt még erőm!
Nagyon köszönöm mindezt! 🙂
Üdvözlettel:

Farkasné Magyaros Bernadett (32 éves)
2016-10-16

Már 5 éve szedem a multivitamin komplexet. Amióta szedem, energikusabbnak érzem magam, több a munkabírásom. Azóta a betegségek elkerülnek, megszűntek az egészségügyi problémáim.

D. A. –né (71 éves)
2016-10-15

Nagyon sokat segítenek a termékek az egészségmegőrzésben. Évek óta szedem és a családom is a multivitamint. Nem vagyunk betegek, szinte sosem.
11 éves fiam néha 1-2 gyerek társaságában ül a suliban járványok idején....
Továbbra is ragaszkodunk a termékekhez!

Pelle Magdolna (52 éves)
2016-10-14

Én 7 éve fogyasztom a multivitaminokat. Tapasztalataim a következők:
- állandó fáradtságom megszűnt
- hajam, körmöm, bőröm állapota javult
- emésztési problémáim megszűntek
- azóta gyakorlatilag alig vagyok beteg
- jobban tűröm a stresszes helyzeteket
- ciklusnál jelentkező kellemetlenségek jelentősen csökkentek

Cs. G. (34 éves)
2016-10-13

Kb. 2-3 hónap óta használom a multivitamint C vitaminnal, algával, B vitaminnal, Q10-zel és D vitaminnal.
Pozitív tapasztalataim:
- nagyon gyorsan és erősen növekedtek az amúgy mindig letöredezett körmeim
- sokkal kevésbé voltam fáradt
- könnyedén keltem reggel

Samu Krisztina (37 éves)
2016-10-12

Kedves Dr. Lenkei Úr,

2011 óta szedem a vitaminokat. A vérnyomáscsökkentő gyógyszeremet teljesen elhagytam, amit évtizedek óta szedtem. Dolgoznom kell, mert nagyon kevés a nyugdíjam, minden másnap 13. 5 órát.
Teljesen jól vagyok, bírom, este amikor megyek haza mindig csodálkozom, hogy nem érzek fáradtságot!
Köszönöm, hogy ilyen széppé tette az életem!
Tisztelettel,

Schüll Simon Gyuláné (70 éves)
2016-10-11

Egy hónapig használtam a multivitamin csomagot és nagyon meg vagyok vele elégedve! A náthából is hamarabb kigyógyultam. Fáradékonyságom is megszűnt.

Pogány Edina (37 éves)
2016-10-10

Sokat dolgozom és sokszor este 22-23 óráig. Reggel 4. 30-kor kelek. Amióta szedem a vitaminokat, sokkal fittebb vagyok. Nem kelek fáradtan, sokkal jobban bírom a munkát. Fel tudok kelni óracsörgésre. Nincs az, hogy még 5 perc, még 5 perc....
A menstruációs időszakom szinte teljesen görcsmentes, a migrénem ritkábban jelentkezik, és a vádlim nem görcsöl be. Jobban tudok a munkámban koncentrálni, nem vagyok „szétszórt.”

Bukovszki István Györgyné (40 éves)
2016-10-09

Kb. 7 éve szedem a multivitamint. A parlagfű allergiám, amely nagyon erős volt és 23 éves korom óta fennállt, szinte teljesen megszűnt, illetve olyan mértékű, hogy nem kell rá gyógyszert szednem. Kb. 35 éves korom óta ízületi gyulladástól szenvedtem, többféle gyógyszert, kenőcsöt stb. próbáltam, de semmitől sem javult. A fájdalomcsillapítók is csak addig használtak, amíg a hatóanyaguk tartott a szervezetemben.
A multivitamin szedését követően kb. 1 év után jelentős javulást tapasztaltam, és mára már gyakorlatilag tünetmentes vagyok.

Erősnek, egészségesnek érzem magam, heti 4szer sportolok, - kardió és erőnléti edzés, - 15 évvel fiatalabbnak nézek ki a koromnál!

Köszönettel

Körte Mária (56 éves)
2016-10-08

A vitaminok eredménye egyértelműen energikusságot és betegségmentes napokat biztosít! Több éve tapasztalható ez a folyamat!

Köszönettel!

Szabó Richárd (38 éves)
2016-10-07

Édesanyám most 76 éves, és több, mint 3 éve szedetem vele a multivitamint, és kálcium-magnéziumot.
Az összes gyógyszerről leállt amit eddig szedettek vele (kivéve a vérnyomáscsökkentőt.)
Kontroll eredményei kitűnőek, semmi eltérést nem tapasztalnak. Közérzete jó, rendszeresen sétál, szinte soha nem beteg!

Kósa Mónika (48 éves)
2016-10-06

Tisztelt Lenkei Doktor!

A kezdetek óta (13 éve) fogyasztjuk a készítményeket, - értem alatta a nagyszülőket és a gyerekünket is.

A gyermekem 3 éves kora óta kapja a vitaminokat, mert elkezdett óvodába járni. Az óvoda alatt végig elkerülték a betegségek, amiért nagyon hálás voltam! Majd jött az iskola, ahonnan szinte egyetlen napot sem hiányoztunk betegség miatt. ... Teljesítőképessége szellemileg és fizikailag is nagyon jó, amit én a vitaminoknak tudok be.

Még a vitaminfogyasztás legelején bevontuk a nagyszülőket is! A szüleim 60 év körüliek. Hatalmas az életminőség javulásuk! Fittek, mozgékonyak, és szellemileg is frissek! Élvezni tudják az életet még az ő korukban is!

Saját tapasztalataim is megegyeznek a már fentebb említettekkel. Bár egy rendszeresen sportoló család vagyunk és az egészséges táplálkozásra is figyelünk, a vitaminokat nem tudnánk nélkülözni az életünkből! Teljesen beépült a hétköznapjainkba.

Köszönjük!

K. A.
2016-10-05

Tisztelt Lenkei Úr!

Nagyjából 3 hónapja fogyasztom a multivitamint és az alábbiakat tapasztaltam:
- általános, jó közérzet
- nem betegszem meg
- fejfájásom elmúlt
- ízületi panaszaim megszűntek, a járásom újra könnyű, fájdalommentes
- állóképességem javult, fittebb lettem
Mivel történész vagyok és szellemileg nagyon megerőltető a munkám, fontos számomra, hogy szellemileg egyaránt felfrissültem a készítményektől!

Köszönettel,

S. I. (63 éves)
2016-10-04

Miután a tavalyi évben a vitamin segítségével kigyógyultam egy az orvosok által nem meghatározható lázas betegségből, tovább szedtem a vitamint.
Ma fantasztikusan érzem magam, megszűntek a lázas tünetek, a hajhullás, sőt, a hajam visszasűrűsödött.
Kicsattanóan jól érzem magam!

Köszönöm, doktor úr!

Strausz Győző (30 éves)
2016-10-03

Régebb óta rendszeresen fogyasztom a C vitamint és a multivitamint.
Betegség megelőzésben és általános hangulatjavításban érzem a változást.
Aktívabbnak érzem magam sportolás közben, és kevésbé vagyok fáradékony.

Tóth Csaba (30 éves)
2016-10-02

84 éves vagyok. Egy évvel ezelőtt az orvosok olyan mértékű szívgyengeséget állapítottak meg, amit gyógyszerekkel már nem lehetett visszafordítani. Ekkor fordultam a vitaminok felé.
Három hónap múlva már ismét talpon vagyok. Tudok sétálni, fürödni, borotválkozni. A gyógyszereim mellé szedem a vitaminokat.

Köszönöm Dr. Lenkei Gábornak és társainak, hogy élhetővé tették a mindennapjaimat!

P. I.
2016-10-01