Egy kis napsütés

2016. szeptember

Kedves Dr. Lenkei Gábor,  

Székelyként (csíkszeredai vagyok) egészségügyben dolgoztam szinte nyolc évet a megyei kórház sürgősségi osztályán, mint ápoló, majd Németországban is megpróbáltam egy szívklinikán majd onkológián megtalálni valamit, amivel segíteni lehet emberek betegségein.

Mikor a sürgősségre kerültem egyik régi-jó kollégám azzal biztatott: „ne aggódj, az egészségügy majd belőled is minden empátiát ki fog ölni”, - akkor kacagtam, mert hittem abban, hogy tényleg meggyógyulnak majd a betegek, majd lassan rájöttem, igen, de csak azok a ritka kivételek, akiknek sebészeti vagy ortopéd traumája van, a többi meg krónikus lesz és visszajáró beteg….

Elég gyakran orvosok nélkül hagyott ügyeletekben voltam. Valahogy nem elégített ki az, amit csináltunk, és nem tudtam elfogadni, hogy ennyi a segítségünk: szatyorszámra felírt gyógyszerek, száz mellékhatással.... Lassan belefáradtam.

(Kiégtem, depresszió közeli lehangoltság, melankólia, majdnem apátia…fel kellett mondjak, nem bírtam a stresszt, nehézzé vált minden, felkeléstől a lefekvésig, látva mi lett azokból, akiket a pszichiátriára küldtünk, - gondoltam náluk kötök ki – féltem tőlük, és elkezdtem a sorsom, egészségem a kezembe venni, - elkezdtem alternatív gyógymódokat tanulni, gyógymasszázs, gyógynövény-terápiák stb…. )

Segítettek is, de maximum 50%-ban, amikor a barátnőm ajánlotta a vitaminokat, mondtam neki, - ne viccelj, én még életem derekán sem vagyok, miért kellene, szedjem?

Ekkor adta az első könyvet, - „Cenzúrázott egészség” – aztán nem is tudtam letenni, amíg a végére nem értem, hihetetlen, még egészségügyisként is ámultam, hogy ez ennyire egyszerű! De igaz! Működik!!!!!

Kellett nekem is, mert hiányzott az életemből, a többi 50 %-ot adta ki, hogy kerek legyen az életem, hogy újra én is elmondhassam, hogy élni jó!

Szedem a multivitamint és 3-5 ezer milligramm C vitamint, fizikai erőnlétben, a közérzetem javulásában az enyhe kopaszságomig, mindenben érzem jótékony hatását!

KÖSZÖNÖM.

Most ráérek és boldogan az új egészségkultúrát építem szűk körben, ahol élek, örülök, hogy segíthetek!

Minden jót kíván,

D.Sz.
2016-09-30

2011 áprilisától elkezdtük szedni a vitamint. Ennek köszönhetően feleségem, megannyi próbálkozás után végre, - 2012. február 18-án 2 egészséges kislánynak adott életet!!!
Amit én elértem a vitaminokkal: magas vérnyomásom volt és allergiám, de már egyikre sem szedek gyógyszert. Néha még kell orrspray, mert előfordulnak nagyon szeles napok, de gyógyszer nélkül ezt bárki elfogadná.

Üdvözlettel és köszönettel:

Steinerbrunnerné Hering Katalin, Steinerbrunner Zsolt és a lányok: Nóri és Lillus
2016-09-29

A vitaminok szedésének elkezdése után javulás volt tapasztalható a következőkben:

- memória
- állóképesség
- a heti egyszeri elsötétülés, amely 1-2 másodpercig tartott korábban - megszűnt
- bőreltérések rendbe jöttek
- NYUGODTABB LETTEM

F. Zs. (37 éves)
2016-09-28

2004 óta szedi a család a vitaminokat. Kedvező tapasztalataink: erős hajhullásom teljesen megszűnt. Súlyom normalizálódott. Sportolunk a férjemmel, a félmaratoni versenyeken és az edzésen is segíti a teljesítményünket. Férjem allergiája, amely augusztusban elviselhetetlenül felerősödött, ma már tünetmentes.
Nagyon ritkán fordul elő, hogy influenzajárvány időszakban bármilyen tünetünk lenne, de ha igen, akkor nagyobb dózisú ( + 5000 mg. ) C-vitamin hatására azonnal megszűnik.

Köszönjük munkáját, további sok sikert kívánunk!

Benkőné Gulyás Gizella
2016-09-27

Kedves Gábor!

Az én életem 2011-ben változott meg gyökeresen. Akkor végeztem egy iskolával. A férjem kezembe nyomta a Cenzúrázott egészség című könyvet, hogy feltétlenül olvassam el. Tiltakoztam, mert három éven keresztül csak orvosi könyveket olvastam az iskolában. Kicsit elegem volt a sok okosságból. ...
Elkezdtem szedni a multivitamint. Sokkal energikusabb lettem.
Ahogy sorban olvastam el a könyveket, úgy bővítettem a beszedett vitaminok mennyiségét. Nekem a legnagyobb gondom az ínysorvadás volt. Így elkezdtem enni a D vitamint, ásványi anyagot, 6000 mg C-vitamint, és E vitaminnal kentem. Mondta a fogorvosom hogy 40%-ot javult az ínyem állapota. Pedig azt mondják, hogy visszafordíthatatlan...
A másik problémám a rozácea volt. Erre az egyéb vitaminokon felül elkezdtem inni a Kollagént. Már szinte teljesen elmúlt, szépnek látom magam.
Már nincs belső remegésem, életvidám vagyok!
Azt kívánom, mindenki tapasztalja meg, hogy mire képesek a megfelelő dózisban alkalmazott vitaminok!

Köszönöm!

Tóth Andrea (41 éves)
2016-09-26

89 éves édesanyámat megműtötték a szemével. Mind a két szemén szürkehályog volt, és nem látott. Műtét után annyira legyengült, hogy nem tudott lábra állni, nem volt ereje.
Olvastam Lenkei doktor úr könyvéből, hogy milyen jó hatással vannak a vitaminok a szervezetünkre, hát elhatároztam, kipróbálom!
Megvettem a multivitamint és egy doboz Q10-et. Kezdtem adni édesanyámnak rendszeresen, minden nap. Egy hét után annyira erőre kapott, hogy lábra állt, és a vérnyomása is rendbejött, a vérnyomáscsökkentőt ki kellett hagyni!

A 13 éves unokámnak sokáig ment a gyomra. A szülei mindenfelé elhordozták, hogy kivizsgálják, mi okozza. Mindennel próbálkoztak, de eredménytelenül. Az unokámnak már étvágya sem volt, és nagyon lefogyott.
Ekkor gondoltam, ez így nem mehet tovább, és megvettem neki a multivitamint. Ha édesanyámnak használt hátha neki is fog használni.
Két hét utána a gyomormenése kezdett megszűnni. Mire elfogyott a doboz, az unokám rendbejött!

Köszönöm Lenkei doktor úrnak, hogy ennyire törődik az emberek egészségével. Elmondhatatlan boldogság, ha az ember ilyen hamar meggyógyul és nincs mellékhatás!

J. Irma (63 éves)
2016-09-25

Egyetemet végzett közgazdász, informatikus, budapesti férfi vagyok. A sportolást fokozatosan abbahagytam az egyetem elvégzése után. Már elkönyveltem, hogy egy átlagos munkanap után – mivel oktatással foglalkozom – fáradt vagyok, és vacsorára, alvásra van szükségem, NEM sportra. Ezt az öregedés számlájára írtam. Sok mindennel próbálkoztam, a helyzet nem igazán javult.
Megvettem a Cenzúrázott egészség című könyvet, és egy doboz multivitamint. Sosem felejtem el, a könyvet a bevásárló központban olvastam 3 órán át – máskor egy óra után elálmosodom egy plázában. ...

A multivitamin fogyasztás óta az alábbiakat tapasztaltam magamon:

- gyorsabb sebgyógyulás,
- nem fáradok el a munkaidő végére,
- reggelig maradok bulikban,
- a barátnőm is boldogabb, ha érti...
- jobban tudok koncentrálni amíg ébren vagyok, ami KULCS a szellemi munkához, amit végzek,
- heti 5×járok sportolni,
- szükség esetén kényelmesen tudok korán kelni

Köszönöm, Gábor a munkádat, csak így tovább!

P. G. (35 éves)
2016-09-24

Kedves Doktor Úr!

Szeretnék köszönetet mondani magam, családom és ismerőseim, barátaim nevében mindazért az őszinte és lelkiismeretes munkáért, amivel Ön komolyan vette orvosi fogadalmát az emberek javára.
40 éves nő vagyok, aki nem egyedi eset abban, hogy ennyi idős korára a teste jelzett. „Baj van!” Fáradékonyság, vérszegénység, vérnyomás, pajzsmirigyproblémák, ...természetesen tisztában vagyok azzal, hogy mindezek életmódváltást is megkövetelnek, hiszen az egészség megőrzése összetett feladat. Mégis!!!
2 évvel ezelőtt, 2014 nyarán megvettem az első doboz multivitaminomat.
Megmondom őszintén, meglepődtem, mert a 3-4-ik nap után komoly változást tapasztaltam!

Megszűnt a szorítás a torkom körül, nem kívántam a kávét, nem voltak falási kényszereim, a kedélyállapotom, a vitalitásom visszatért, alacsony vérnyomásom normalizálódott....Abban az időben fizikailag is leterhelőbb munkát végeztem, ami miatt igen fáradtnak éreztem magam, szinte állandóan. A vitaminokat szedve nem tapasztaltam ezt a végtelen fáradtságot és kimerültséget. Erőt kaptam! Szó szerint! 🙂 Az Erő velem van! 🙂 🙂 🙂

Ezek után a nővérem és barátaim számára is nyugodt szívvel ajánlottam, hiszen ÁTÉLTEM a hatását! Ők is fogyasztók lettek! 🙂 És ezzel együtt elégedettebb, nyugodtabb, zökkenőmentesebb életet élnek!
Nővérem családjában gyakoriak voltak az „orvos látogatások.” 2 gyermeke, férje, egészségügyi problémákkal küzdött. Múlt idő! Köszönöm Doktor Úr!

Köszönöm Önnek és minden Munkatársának!

Isten áldja meg!

R. A. (40 éves)
2016-09-23

A multivitamin rendszeres fogyasztásától olyan kevés alvásra van szükségem, hogy még mindig nem álltam be egy új napi ritmusra. Gyakran már reggel 4-kor felébredek, teljesen kipihenten!
Megnőtt a teljesítőképességem is: többet bírok, mind a munkahelyemen, mind otthon a két örökmozgómmal.
Hab a tortán, hogy újra elkezdtem sportolni, ami most nem elfáraszt, hanem felfrissít!

KÖSZÖNÖM!

S.G. (40 éves)
2016-09-22

Minden terméknél, - beleértve a multivitamint is, - addig variáltam az erősséget, amíg nem éreztem magam nagyon jól tőlük!

Évek óta hűséges vitamin fogyasztó vagyok!

Hepp Zsuzsanna
2016-09-21

2009 óta szedek multivitamint, kalciumot és magnéziumot. Nagyon meg vagyok elégedve, azon túl a laborleletem évek óta tökéletes! Jól beszabályozza a szervezetem működését.
A teherbírásom, közérzetem, 74 éves korom ellenére nagyon jó. Semmiféle gyógyszert nem szedek.

Köszönöm doktor úr, hogy rátaláltam az egészséges vitaminra!

P. Á.-né (74 éves)
2016-09-20

Kb. 10 éve szedem a vitamint, csak jót tudok írni, emésztésem nagyon jó azóta, nem hízom, sőt!
A párom 50 éves, 1 éve szedi, erős fizikai munkát végez, neki is nagyon bevált!
Köszönöm!

Nyerges Anna (41 éves)
2016-09-19

2 éve babát várunk. Műtét és a gyógyszerek nem értek semmit.
5 hónapja mindketten multivitamint szedünk. Most 12 hetes várandós a feleségem.
Köszönjük!
A feleségemnek semmi terhességgel járó „baja” nincs. (hányinger, pattanás, fáradtság stb.)

Puskás Mihály (31 éves)
2016-09-18

Tisztelt Doktor Lenkei Úr!

Ajándékba kaptam kalcium-magnézium italport, és azt tapasztaltam, hogy végig bírom aludni az éjszakát úgy, hogy nem ébredek fel; ami az elmúlt időben nem sikerült.
Remélem a többi adag is meghozza hatását.

Üdvözlettel:

V. A. (37 éves)
2016-09-17

Tisztelt Dr. Úr!

Hálámat szeretném kifejezni Dr. Úrnak, amiért a családomat egészségesnek tudhatom.
A 11 éves kisfiam volt az egyetlen gyerek az osztályból, aki egyetlen napot sem hiányzott az iskolából egész tanévben betegség miatt.
A 15 hónapos kislányom a folyékony multivitamint kapja, soha nem volt még apró betegsége sem, tanácsadáson kívül orvosnál még nem jártunk.

Tisztelettel:

Marianna
2016-09-16

Kedves Dr. Lenkei Gábor!

Sok éve használjuk már a vitaminokat. Nagyon meg vagyunk elégedve a hatásukkal!
Én és a párom vendéglátásban dolgozunk, ezért nagyon fontos, hogy mindig egészségesek legyünk, bírjuk a sok munkaórát naponta.
Amikor picit gyengébbnek érezzük magunkat, kitapasztaltuk, hogyha megduplázzuk az adagot, akkor 2-3 nap alatt elmúlik a meghűlés, az orrfolyás, a torok kaparás, és nem kell semmilyen gyógyszert szednünk, orvoshoz mennünk.
A szervezetünk a többlet vitamin bevitellel megoldja a problémát.

Gratulálok az eddig elért sikereihez, és a továbbiakban is hasonló jókat kívánok Önnek!

Ugrai Krisztina (32 éves)
2016-09-15

Amióta szedem a multivitamint kevésbé vagyok fáradékony. A betegségek elkerülnek, nem vesz le a lábamról egy kisebb megfázás stb.
Egy családtagom ajánlotta a vitaminokat. Nála is hasonlóak a tapasztalatok.

S. S. (23 éves)
2016-09-14

Kb. 2004-2005 óta szedjük rendszeresen a multivitamint.
- Lányunk a főiskolát és munkahelyén az első 4 évet betegnap nélkül csinálta végig!
- Fiúnk nagyon erősen extrém sportot űzött kiváló eredményekkel!
- Feleségem és én csak a szokásos „korral járó” kopásokkal rendelkezünk, egyébként a vitamin szedése óta még az influenzát is nagyon ritkán kaptuk el!

Köszönettel:

N. A. (63 éves)
2016-09-13

Kb. 1 hét használat után, már kezdtem érezni a pozitív hatást, energikusabb lettem, kevesebb alvással is beérem.
Korábban gyakran heti 3-4 alkalommal tört rám erős álmosság. Ezek mostanra már teljesen megszűntek.
Gyakran voltak migrénes fejfájásaim is, főleg melegfrontok alkalmával, de mostanában ilyen panaszom is szinte alig volt.
Maximálisan meg vagyok elégedve a vitaminnal, továbbra is használni fogom!

Farkas Ildikó (34 éves)
2016-09-12

Folyamatosan szedjük a multivitamint a férjemmel együtt. A télen egyikünk sem volt beteg, nátha-influenza elkerült bennünket.
Szerintem a vitaminok miatt!

Kulcsai Ágnes (66 éves)
2016-09-11

A párom nagymamáját (91 éves) fél évig antibiotikummal kezelték, nagyon komoly betegség miatt.
Amikor kiengedték a kórházból, már nem volt képes ellátni magát. Előtte ő főzött, mosott, bevásárolt, gyalogolt, aktív nagymama volt.
Így a kórház után a család kénytelen volt egy otthonba helyezni. Az állapota nagyon rossz volt, alig ismert meg bárkit is, csak feküdt, nagyon nehezen beszélt és nem tisztán. A kezeit, lábait sem tudta használni.
A nagymama Horvátországban lakik, és a párom vitt neki 2 doboz Multivitamin Nektárt.

Már a második elfogyasztásánál tart, és sokkal jobban érzi magát, énekelt, magánál volt, felismert mindenkit, megfogta a párom kezét!
Leírom pontosan, hogy mit írt a párom. (angolról magyarra fordítva.): "Zmajur (a nagymama beceneve) énekelt tegnap, jobban van a 2. flakon vitamintól, tartotta a kezem. Nagyon köszönöm, hogy megvetted ezeket a vitaminokat!”

Köszönjük Dr. Lenkei Gábornak a segítséget, hogy megjavította egy újabb embernek az életminőségét!

V. K.
2016-09-10

Dudás Zsanettnek hívnak, és szeretném Önökkel megosztani tapasztalataimat!
Két hete szedem a multivitamint!
Közel 17 éve küzdök pánikbetegséggel, és ennek a vitaminnak köszönhetően megkönnyebbültem, ill. felszabadultam a pánikbetegség gyötrő tüneteitől!

Én csak ajánlani tudom!
Üdv.

Dudás Zsanett
2016-09-09

Az ajánlásomra egyik barátom multivitamint és C vitamint kezdett szedni, és kb. 2-3 hét után érezte a hatását.
A gyógyszereket mellőzte és teljes mértékben megszűntek az allergiás tünetei!

Szabó Attila (40 éves)
2016-09-08

Ha van rá módom, lelkesen és meggyőződéssel hirdetem a multivitaminok hatékonyságát és jótékony hatását, hiszen magamon is tapasztalom mindezt.

Sokkal energikusabb vagyok, sokkal többet bírok fizikailag! Elmúlt a pollen allergiám, kiegyensúlyozott vagyok! Nem vagyok beteg a téli időszakban akkor sem, ha körbe tüsszögnek, és remélem, még nagyon sokáig nem kell szednem semmilyen gyógyszert, (amit az allergiám idején marékszám kellett és mégsem használt.)
Aki nem hiszi, próbálja csak meg. A vitaminoknak csak jótékony „mellékhatása” van.

Márti
2016-09-07

Köszönöm a kolléganőmnek és Önnek, hogy felhívták a figyelmemet ezekre a csodás vitaminokra!
Egy hónappal ezelőtt kezdtem el szedni a multivitamint, és 2, - azaz kettő - hét után már sokkal jobb volt az „életerőm.”
Nem fájt a gerincem a derekam és a lábszáram!

Klein Éva (81 éves)
2016-09-06

9 éve szedem a készítményeket. 5 éve lett új körzeti orvos, még nem találkoztunk….
Van energiám, nem betegszem meg, ha ritkán mégis, akkor rakétasebességgel jutok túl rajta!
Szerintem nagyon sokat köszönhetek a készítményeknek!
Feltétlenül folytatni kívánom a szedésüket!

Pinsi Gábor (57 éves)
2016-09-05

2013-ban próbáltam először a multivitamint.
Alapjában is pörgős vagyok, de egy hét elteltével éreztem a vitamin hatásait.
Szedése előtt tyúkokkal együtt keltem-feküdtem, ettől viszont aludni sem tudtam, annyira felpörgetett.
12 óra kórházi osztályon történő szaladgálás után sem éreztem a fáradtságot! Otthon kezdődött a második műszak.

Brünner Judit (38 éves)
2016-09-04

A C-vitamin tényleg bármire jó! Amióta szedem – a multivitaminnal együtt, – elmaradtak a szokásos őszi/tavaszi 1-2 hét kidőlések. Ha csak ezt a munkabérkiesést összeadom, már behozta az árát, nem is beszélve a kimaradt élményeimről!
Teljes időt tudok tölteni a családommal, nagyobb a munkabírásom, stressztűrő képességem!
Kérem, hogy folytassa, amit csinál!
Ez jó! Ennyi.

H. Cs.(46 éves)
2016-09-03

Én két hónapja szedem a multivitaminokat, fogytam 4 kg-t, rendesen 3 liter vizet iszom, mert szomjas vagyok (eddig nem voltam), nincsenek éhség rohamaim, (ez is megszűnt) és nem fáj a fejem!
Tele vagyok energiával, és bár a munkahelyemen sokat dolgozom, esténként még karácsonyi "nagytakarítani" is van időm.
Van még egy „mellékhatás”, a 3-4 óra helyett 6 órát tudok aludni.

Kedves Lenkei Doktor!

Köszönöm szépen, hogy visszakaptam az életem!

K.T.
2016-09-02

Pozitív tapasztalataim a multivitaminnal kapcsolatban:

- rövidebb alvási ciklus
- frissebb ébredés
- energikusság
- gyorsabb, könnyebb tanulás
- simább arcbőr
- nyugodtabb, kellemesebb közérzet
- kisebb mértékű fogyás

Köszönettel,

Fehér Katalin (42 éves)
2016-09-01