Egy kis napsütés

2017. április

A Q10-et két hónapja, a Multivitamint egy hónapja fogyasztom. Az alvásom minősége sokat javult. Az eddig meglévő átalvási nehézségek szinte 100%-osan megszűntek. Elég stresszes a munkám, éjjelente sokszor felébredtem és „dolgoztam” forgolódtam, 1-1.5 órát is. Ez az utóbbi hónapban egyáltalán nem fordult elő!
A családom szerint is sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok.
A munkahelyi feladataimat lazábban, hatékonyabban látom el.

Köszönöm a doktor úr áldozatos munkáját!

H. S.- né (50 éves)
2017-04-30

A 8 éves lányom mellett egy 10 hónapos pici babát nevelek. A szülést követően a mai napig rengeteg energiám van, annak ellenére, hogy éjjelente 3-4 alkalommal felkelek a babámhoz.
Azt hogy így bírom a mindennapi „strapát” a vitaminoknak köszönhetem.

Üdv.

Dr. J. R. (37 éves)
2017-04-29

Köszönöm, jól vagyok! Az az igazság, hogy nem tudom, hogy’ érezném magam, ha nem fogyasztanék multi vitamint. Annó, amikor elkezdtem, elég kimerült – lemerült voltam.
Kb. 7-8 éve használom! Soha nem vagyok fáradt, remekül érzem magam! Úgy érzem, egyfajta védőháló, védő pajzs, amely megvéd mindennemű betegségektől.
Ezért nem kívánom kipróbálni, hogy milyen lenne nélkülük!

Mátyás Zoltánné (56 éves)
2017-04-28

Az immunrendszerem nagyon gyenge volt, rosszkedvű, stresszes voltam, étvágytalan. Éjszaka nem tudtam aludni. Prosztata problémáim voltak.
November elejétől szedem a Multivitamint. Ezek a problémák megszűntek. Voltam laborvizsgálaton mostanában és jók az eredmények.
Jó a közérzetem, a hűlések elkerülnek!

Katona Attila (36 éves)
2017-04-27

Egy hónapnyi Multivitamin szedése után nagyon jó eredményeket tudok leírni, vérnyomás probléma, a térdemben ízületi gyulladás volt, és alvászavaraim is voltak. A vérnyomásom helyrejött, a térdem is rendbe jött, nem fáj, az alvászavarom is rendbe jött.
Bárkinek tudom ajánlani, mert nagyon jól érzem magam!

Bencze Ilona (59 éves)
2017-04-26

Tapasztalataim a kollagén fogyasztása után: A bőröm látványosan megszépült, bársonyos, sima lett.
Köszönettel,

Szász Krisztina (40 éves)
2017-04-25

Az én tapasztalatom a Multivitamin csomaggal az, hogy kedvezően hat az emésztésemre, sokkal pihentebben ébredek reggel, a nap folyamán jobb a közérzetem.
Több ismerősnek is bátran ajánlottam a vitaminkészítményt, hisz, ha egészséges az ember, akkor is szüksége van a vitaminpótlásra!

S. O. (25 éves)
2017-04-24

A hétköznapi életem az élsportról szól. Fontos a táplálék kiegészítők és vitaminok alkalmazása. Már jó ideje az Ön által javasolt vitaminkészletet használom energia raktáraim feltöltéséhez.
Maximálisan meg vagyok elégedve és elképesztően érzem a hatását! Magabiztosan kijelentem, hogy élsportbeli pályafutásom megnehezülne a Multivitamin nélkül!

Galambos Tibor (23 éves)
2017-04-23

Sokat javult a látásom, könnyebben mozgok, - ugyanis 90 kg voltam és 1,60 cm a magasságom. 6 hónapja szedem a Multivitamint és kalcium-magnéziumot + minden héten 3 darab 1000 C vitamint. Sikerült lefogynom 10 kg-t, anélkül hogy diétáztam volna, reumás panaszaim elmúltak; tudok vigyázni a dédunokámra, egész nap vele vagyok, megszűnt a fejfájás és a derékfájásom is elmúlt!
Köszönöm dr. Lenkei Gábor úrnak a hasznos vitaminokat! Nem szedem már a sok orvosságot!

G. Irma (78 éves)
2017-04-21

Én 2013 ősze óta használom rendszeresen a Multivitamint és a C vitamint. Azóta megszűnt a migrénes fejfájásom, a megfázásos betegségek elkerültek, és sokkal több energiám van, nem fáradok könnyen.
Köszönöm!

Sándor Ilka-Ilona (42 éves)
2017-04-20

Amióta a Multivitamint szedem, azóta a fizikai munkát jobban bírom. Lakatos a szakmám, a meleget és egyéb a munkában fellépő stresszt jobban tűröm és kezelem!
Az ízületeim már nem fájnak!

Bogdány Csaba (37 éves)
2017-04-19

2000 – ben amikor tudomásomra jutott, hogy rákos daganatot fedeztek fel a férjemnél, pszichés sokkot kaptam, amitől besavasodott a szervezetem. A felírt gyógyszerektől, ill. már az első tablettától rosszul voltam. Sokáig küszködtem ezzel a rossz állapottal.
Amint tudomásomra jutott Dr. Lenkei Gábor vitaminkészítménye, (kb. 2007-ben) azonnal elkezdtem leromlott szervezetem erősítését a Multivitamin csomaggal.
Most már 70 éves vagyok, gyógyszert nem szedek, jól alszom, frissen ébredek, életkedvem, vitalitásom rendkívüli, téli influenza-oltás helyett multivitamint szedek 2007 óta, és nem voltam beteg!

Hálás köszönet Dr. Lenkei Gábornak!

Jóna Imréné (70 éves)
2017-04-18

Tisztelt Lenkei Úr,

Mivel személyesen nem találkoztam Önnel, ezért így, egy köszönőlevél formájában írok Önnek. Csak az Ön által javasolt vitaminokat szedem rendszeresen! Mondhatom, van egy évszámom (1943) de ez nem számít. Egészséges, fiatalos vagyok, néha ki tudnék ugrani a bőrömből, boldog és elégedett vagyok! Én azt tartom, hogy ép testben ép lélek lakozik.
Azt kívánom, hogy a Jóisten áldja meg Önt, és még sokáig tudjon segíteni az embereken.

Tisztelettel,

K. S. - né (71 éves)
2017-04-17

Tisztelt Doktor Úr,

2013. decemberében sclerozis multiplexet diagnosztizáltak nálam. Nem nyugodtam bele, különböző vizsgálatokra jártam, ahol kiderült, hogy súlyos B1-vitamin hiányom van, ami az idegek és izmok működéséért felelős. Már fél éve fennálltak a tüneteim. Először két ujj zsibbadás, mely fokozatosan haladt felfelé a jobb karomon, annyira, hogy könyökig nem éreztem. Különösen éjjel nem tudtam aludni, nem éreztem, és nem tudtam mozdítani a karom.
Elkezdtem használni a B1 vitamint és a C vitamint magas dózisban (3szor 2 naponta) 3 hónapig. Nagy örömömre szolgál, hogy kijelenthetem: tüneteim teljesen megszűntek, jól vagyok! Mindent köszönök!

Tisztelettel:

T. E. (39 éves)
2017-04-16

Tapasztalataim alapján javult a közérzetem, megszűnt a torokfájásom, ami azelőtt gyakran fájdogált. Éjszaka jobban tudok aludni és kipihentebben ébredek. Javultak az ízületi fájások is. Sokat javult a feleségem fejfájása is, ami azelőtt sokat fájt, és kezdte elhagyni a vérnyomáscsökkentőt is. Reméljük, hogy még több javulást fognak eredményezni ezek a vitaminok.
Köszönjük Dr. úr a felvilágosítást, és további sok sikert kívánunk Önnek!

M. L. (52 éves)
2017-04-15

A Multivitamin szedése óta sokkal aktívabb vagyok. Pihentebben ébredek, jobban alszom, és az ízületeim sem fájnak annyira, mint máskor.
Az immunrendszerem jól működik, most már egyáltalán nem leszek influenzás vagy náthás télen!

Nagy István (32 éves)
2017-04-14

Kedves Doktor Úr,

Kezdetben szkeptikusak voltunk a vitamin készítményekkel szemben, de a véleményem változott! 4 hónapja szedem a terméket, és nagyon elégedett vagyok! Tele vagyok energiával, amely a hangulatomat is nagymértékben befolyásolja! Örülök, hogy „magára” találtam!
Köszönettel,

F. J.-né (64 éves)
2017-04-13

Már 2 éve szedjük a készítményeket. Rendkívül kedvezőek a tapasztalataink. Édesanyám állandó lábfáradtságról panaszkodott, amióta szedi a C vitamint nagyobb dózisban napi (3000mg) elmúlt a lábfájdalma, lábfáradtsága. A fiam eléggé egyoldalúan táplálkozott, így eléggé beteges volt. Amióta szedi a multivitamint sokkal energikusabbá vált. Elmúlt a fáradékonysága. Gyakori jelenség volt nála a szemhéj ugrálása, görcsölése. Több egyéb készítményt kipróbáltam, de a kalcium-magnézium hozta meg a javulást.
Nagyon hálásan köszönöm, hogy van nekünk!

Szabó-Biczók Tamásné (51 éves)
2017-04-12

Másfél hónapja ismerőseim által ismerkedtem meg a jó kinézetű dobozban lévő – nőies kollagén porral. Minden reggel felkelés után használom egy pohár tejben feloldva. 1000 mg-nyi C vitaminnal párosítom.
Amióta használom, jobban érzem magam, több energiával bírom a mindennapi sportot is, nem fájnak az ízületeim!

G. K.(43 éves)
2017-04-11

Több mint 10 éve vegetáriánus vagyok, és amikor vérvételre kerül a sor, az orvos csodálja, hogy minden eredmény tökéletes. Mivel nem nagyon figyelek (tudományosan) az étkezésre, ezt csak a Multivitaminnak tulajdonítom. Csak így tovább!
Köszönettel:

Keresztes Anna (63 éves)
2017-04-10

Két éve iszom a kollagént. Azóta nem fáj a térdem. Azóta minden reggel és délután futok.
A Multivitamint már több éve szedem. Nagyon jó a közérzetem tőle! A megfázást elfelejtettem teljesen. Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel!

Harmatné Szabó Margit (75 éves)
2017-04-09

Tisztelt Lenkei Gábor Doktor Úr!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önnek következő tapasztalataim miatt. Az Ön által javasolt Multivitamin és kalcium-magnéziumnak köszönhetően jelentős javulást tapasztaltam életfunkcióimban. Sokkal jobb erőállapot állt be az utóbbi időben, amióta az Ön utasításainak megfelelően szedem készítményeit.
Régi depressziós állapotomból is sikerült kiutat találnom.
Kollagén készítményeinek köszönhetően javult izomzatom állapota, sokkal mozgóképesebb lettem és panaszok nélkül több órán keresztül sétálhatok unokáimmal abban a német kisvárosban, ahol a legtöbb időmet töltöm.

Hálásan köszönöm:

Lapu Istvánné (67 éves)
2017-04-08

Kb. 9 éve fogyasztom a vitaminokat. Multivitamint, D-vitamint, C-t, B-komplexet. Nem tudok nélkülük létezni! Egyik orvosom is javasolta, hogy ne a patikai vitaminokat, hanem az Ön által javasoltat használjam! Nagyon köszönöm, hogy van!

Kucsinka Andrásné (65 éves)
2017-04-07

A Multivitamint szedem, sokkal jobban bírom a napot, pedig nagyon igénybe vesznek a mindennapok. A legszembetűnőbb változás a hajamon látszik, mert visszanyerte a régi fényét, és így egészségesebb!
A kollagén pedig kitisztította a ráncokat az arcomon. Ahogy anyukám szokta mondani, megtelt az arcom vízzel, és ez látványos!

K. G. (34 éves)
2017-04-06

Amikor először próbáltam ki a Multivitamint, épp éjjel őrködés előtt voltam, és nagyon fáradtnak éreztem magam. Kaptam kölcsön egy adagot valakitől, amit be is vettem. Nem sokkal később kezdtem frissebbnek érezni magam, és a vitaminnak köszönhetően könnyedén átvészeltem az éjszakát.

K. L. (25 éves)
2017-04-05

Két hete fogyasztjuk a vitamint, azóta jobban alszunk, energikusabbak vagyunk. Kevésbé vagyunk ingerlékenyek!
A pánikbetegségem tünetei múlnak.

Fekete Edina (35 éves)
2017-04-04

Kedves Gábor,

Körülbelül 2 éve szedem a Multivitamint. Mivel előtte semmit sem szedtem sokszor estefelé már annyira fáradt voltam szellemileg is, otthon már tényleg semmihez nem volt kedvem.
Az első napi adag után érdekes módon nekem már akkor feltűnt, hogy sokkal energikusabb voltam, a kedvem is sokkal jobb volt, nagyon gyorsan elment a nap!
Azóta még jobb a kedvem, jobban bírom a hétköznapokat, napi 5-6 óra alvás is elég, hogy kipihenten keljek fel. Sokszor reggel munka előtt megyek bevásárolni, munka után pedig főzőcskézek. Már nem vagyok feszült sem, mint előtte sokszor, ok nélkül. A memóriám is sokat javult, illetve megszűntek az allergiás tüneteim (torokfájás, könnyezés, nehéz levegővétel.)
Újra elkezdtem sportolni, eddig az volt a kifogásom, hogy nincs időm, közben csak kedvem nem volt. Most már rendszeresen futok, biciklizem, és több kilométert túrázgatok a barátaimmal.
Az elmúlt 2 évben érzem igazán, hogy élek!

Nagyon köszönöm!

Kulcsár Kinga (23 éves)
2017-04-03

Kedves Gábor!

A Multivitamin fogyasztását az energiaszintemen is megérzem! Kevesebbet alszom, többet sportolok. Kevesebb a „punnyadt” időszak és a kedvetlenség. Jobban érzem magam! És sokkal kevesebbszer vagyok beteg! Mondhatni, minden visszatérő bajom teljesen megszűnt! Emellett extraként azt kaptam, hogy több az energiám és jobb az életkedvem.
Kell ennél több? Nekem nem!

T. Á. (24 éves)
2017-04-02

Jó napot kívánok!

A Multivitamin elkezdése alatt már két hét után érződött energia-emelkedés a szervezetben! Mivel sokat szaladok, a C-vitamin bevételem is elég sok! 8.000-16.000 mg. Így az immunrendszerem nem érzi meg a túlzott igénybevételt.
Köszönöm készítményeit és segítségét!

Üdv.

Seres Tibor (37 éves)
2017-04-01