Egy kis napsütés

2017. augusztus

Újdonsült anyukaként elég megterhelő, fárasztó napjaim, éjszakáim voltak. Egy ismerősöm ajánlotta a Multivitamin csomagot. Amióta szedem, sokkal jobban bírom a megterhelést, nem vagyok stresszes, sem pedig fáradt, úgy, mint előtte!
Ajánlom minden anyukának, és azoknak is, akik nem anyukák!

B. Noémi (23 éves)
2017-08-31

Lenkei Gábort már rég ismerem, mind könyvei, mind előadásai révén.
Harmadéves egyetemistaként az anyukám vett rá, hogy fáradékonyság ellen próbáljam meg a Multivitamint. Kollégám a csodájára jár, hiszen sem fáradt, sem beteg nem szoktam lenni.
Nagyon bírom a megfeszített tempót, a sokszor hajnalokba nyúló tanulást.
Tele vagyok energiával, amit köszönök!

B. T. I. (22 éves)
2017-08-30

4 gyermekes édesanya vagyok. Több Dr. Lenkei Gábor előadást végighallgattunk és megértettük, egyetértettünk az ott elhangzottakkal. Nagyon gyógyszerellenesek vagyunk, a megelőzés hívei inkább, mintsem, hogy gyógyszerfogyasztók.
38 éves vagyok. Gyermekkorom óta migrénes és 20 éve vashiányos. Migrénes rohamaimat már észrevettem, hogy megfelelő mennyiségű víz- és só fogyasztással tudom mérsékelni, ám megszüntetni csak, ha ezek mellett nagy mennyiségű vitaminokat is fogyasztok.
Férjem, Zsolt, korán ébred, 6-kor kezdődik a munkaideje, felelősségteljes munkát végez. Férjem és én 3. éve használjuk a Multivitaminokat.
Meglepő módon a hajam, körmöm megerősödött, fáradtságom normalizálódott, várandósságom problémamentes, örömteli, egészséges volt!
Energikus, kiegyensúlyozott, boldog kismama voltam, 38 évesen, koromat meghazudtolóan, örömmel és maximális életerővel kezdtünk egy új 4 gyermekes szülői létet! 🙂

Szeretettel

Bárándi-Nagy Viktória és a Bárándi pereputty
2017-08-29

Szeretném elmondani, hogy korábban nem hittem az ilyen vitaminok hatásában!
Harmadik hónapja szedem a Multivitamint, és be kell, ismerjem, ténylegesen érzem a hatását!
Volt egy kis időszak (6 nap), amíg nem szedtem, és munka közben éreztem, hogy nem olyan a koncentrációképességem, mint azelőtt. Ugyebár a figyelem a legfontosabb, és a 6 nap alatt nem voltam olyan sikeres, mint azelőtt!
Csak ajánlani tudom mindenki számára, hisz az ember életében a saját egészsége a legfontosabb!

Fitos Dávid
2017-08-28

Több mint két hónapja szedem az „ideális összeállítást”. Először is azt figyeltem meg, hogy sokkal hosszabb ideig tudok folyamatosan koncentrálni és dolgozni.
Munka után mindig van még kedvem valamit csinálni, olvasni, tanulni vagy csak elmenni valahova. Kevesebbet, de sokkal mélyebben alszom. Gyakorlatilag 1-2 órával kevesebb alvás is bőven elegendő.
A másik tapasztalatom a bőröm és a hajam minőségével kapcsolatos. A bőröm és a körmöm egészségesebb. Néhány kencefice (pl. testápoló, halolajak) teljesen feleslegessé váltak a számomra. A hajam rohamosan elkezdett nőni. Két barátnőm is azt hitte, póthajam van, egyikőjük még össze is borzolta a hajam, mert nem hitte el, hogy a sajátom és igazi. 🙂
A legjobb tapasztalatom, amire egyáltalán nem számítottam, hogy a menstruációs görcseim szinte teljesen megszűntek. Régebben ez akkora fájdalommal járt, hogy 22-27 éves koromig görcsoldókat szedtem, de csak egyre több kellett belőle, és mivel semmi értelmét nem láttam, abbahagytam a szedését. Inkább szabadságot vettem ki, mivel fel sem tudtam ülni két napig... Két hónapja nincs ilyen gondom, és ez fantasztikus!

Cz. P. (30 éves)
2017-08-27

A napi vitaminadagot 2007-ben kezdtem el inni egészségem megőrzése érdekében. Segített egészségesnek maradnom akkor, amikor körülöttem ledöntötte a munkatársaimat az influenza, vagy valamilyen járvány pl. hasmenés, torok-, fülfájás.
Eltűntek a pattanásaim, megszépültek, erősödtek a körmeim, bedúsult a hajam.

Nagy Attila (31 éves)
2017-08-26

Fáradékony, ingerült – sőt stresszes voltam. Kaptam nézőpontot a vitaminszedéssel kapcsolatban.
Amióta szedem, túlszárnyalom önmagam! Friss, fitt és boldog vagyok!
43 évesen újra edzőterembe járok, folyamatosan tanulok – könnyen –, és a húszéveseket megszégyenítő energiával rendelkezem!

Varbai Orsolya (43 éves)
2017-08-25

Először is köszönettel tartozom, hogy egyáltalán Lenkei doktor úr ilyen kitartó volt!!! A sok támadás ellenére bebizonyította, van értelme ezeknek a vitaminoknak! Minden elismerésem!
Terhességem kapcsán cukorbeteg lettem, de C-vitaminnal karban tudtam tartani, jobban is éreztem magam, és nem is híztam annyit, mint az első terhességem alatt! Nagyon tudom ajánlani a Kalcium-Magnéziumot, ami szintén nagyon jó! A kollagént is javasolnám, mivel én is elmúltam 40, nagyon hasznos! Jobban érzem magam, energikusan vagyok, a betegségek elkerülnek, de ha belekerülök is, hamarabb meggyógyulok!
Tehát én érzem, hogy jobban vagyok!

Balázsné Hajdu Anita
2017-08-24

Kedves Doktor Úr!

Két évvel ezelőtt egy idegbecsípődéssel kezdődött a betegségem, aminek következtében zsibbadt, dagadt és fájt a jobb lábam. 1 hétig injekciókúrát kaptam, (gyulladáscsökkentő, izomlazító, fájdalomcsillapító), majd ugyanezeket gyógyszer formában. A panaszaim kis mértékben javultak, majd étvágytalan lettem, és a vérnyomásom és pulzusom az egekbe szökött. A miértre nem kaptam választ, de ismét gyógyszereket kaptam (nyugtatót, szívritmus-szabályzót). A gyógyszerektől a közérzetem egyre rosszabb lett, de javulás nem történt. Ekkor kezdtem el szedni az Ön által javasolt Multivitamint.
A gyógyszereket 1 hónap után teljesen abbahagytam! Rövid időn belül ismét tudtam enni, és a vérnyomásom is kezdett helyreállni.
Azóta is vitaminokon élek, és köszönöm jól vagyok! 41 évesen nem kell a gyógyszerek rabságában élnem, és fittebbnek érzem magam, mint valaha.

B. Erika
2017-08-23

Kedves Doktor Úr!

Ezennel szeretném megköszönni Önnek ezt a remek terméket: a Multivitamint! Sok radio-jellegű mozgást végzek, edzőterembe is járok. Számos vitaminkészítményt próbáltam már, de messze ez a leghatékonyabb! Energetizál, esélyem sem volt a szedése alatt megbetegedni, legyengülni.

K. G. (31 éves)
2017-08-22

A kisfiam 2,5 éves, és számára vásároltam a Multivitamin készítményt, mert a bölcsődében folyton megbetegedett. Minden második hetet otthon töltötte náthás és egyéb felsőlégúti panaszokkal.
Amióta rendszeresen kapja a vitamint, nem is hiányzik a bölcsődéből megbetegedés miatt! 🙂 A folyadékot magában elfogyasztja, nem kell semmibe sem belekevernünk! 🙂

A.Gy.
2017-08-21

A legkisebb gyermekem borzasztó válogatós, pár ételt hajlandó csak magához venni, és még allergiás is, tehát ez csökkenti az ehető élelmiszerek körét. Ez egy idő után már testi tünetben is megnyilvánult, foltokban kihullott a haja. A bőrgyógyász persze csak tünetileg próbálta kezelni a gyereket.
A folyékony Multivitamin (amit a reggeli tejéhez kevertem) és a gumimaci segített, kinőtt a haja, sokkal energikusabb, és a betegségeket is gyorsabban legyőzi.
Tapasztalom még, hogy amikor én elhanyagolom a vitaminszedést, sokkal rosszabb minőségű ételeket kívánok, míg a vitaminok mellett több gyümölcsöt és zöldséget eszem. A szervezetem máshogy reagál.

P.-né H. V. (38 éves)
2017-08-20

Kb. 1 hónappal ezelőtt kezdődött a problémám a szememmel. Állandó fájdalom, könnyezés, szúrás. Szemorvos szemüveget javasolt, de nem szerettem volna még szemüveget viselni, ezért adtam egy esélyt a luteinnek.
Magam sem hittem el, hogy 1 héten belül megszűnt a szemfájdalom, és a könnyezés is sokkal ritkábban fordul elő azóta.
Anyukámnak is esténként tv-nézés közben szúrt, könnyezett a szeme, és neki is pár nap alatt megszűntek a panaszai.

Pőcze Zsuzsanna (42 éves)
2017-08-19

Nekem a Multivitamin minden reggel napindító! Lendületben vagyok egész nap, egészen estig!
Kávét, teát nem iszom, nekem ez az energiaitalom!

Erős Gábor (44 éves)
2017-08-18

Azért kezdtem szedni a vitaminokat, mert kéthetente rendszeresen beteg lettem egy hétre. Az allergia is rendszeresen elővett - éreztem, hogy nincs rendben valami az immunrendszeremmel.
A vitaminszedés következtében a megbetegedések elmúltak! Az allergia csak nyomokban jön elő. Háromhavonta elkapok egy náthát, aminek másnap már nyoma sincs!
Mellesleg észrevettem, hogy az arcomon, a vitaminok szedése óta már nem jönnek elő pattanások. A gyerekeim megjegyzik, hogy milyen dús a hajam. Aminek még örülök: észrevettem, hogy csillapodott az étvágyam. Kevesebbel is beérem, ami jelentős küszködést jelentett korábban. Erőfeszítés nélkül tudom tartani a súlyomat, ami sokat jelent az egészségem szempontjából.
Köszönöm Dr. Lenkei Gábornak, hogy oly sokat tett azért, hogy tudjam, mit érnek a vitaminok az egészségünk érdekében, és elérhetővé tette ezeket számomra!

Magi Istvánné
2017-08-17

Tisztelt Dr. Lenkei Úr!

Szeretnék én is köszönetet mondani Önnek a munkásságáért, valamint, hogy felvette a harcot a gyógyszermaffiával szemben.
Az én történetem elég rövid, de talán segít néhány embernek a döntésben. Tulajdonképpen én egészségesnek mondhatom magam, de ennek ellenére úgy gondoltam, hogy kipróbálom a Multivitamint. Elmúltam 53 és reggelente fájt a térdem, a hátam, valamint néha nehezen tudtam koncentrálni a néha elég stresszes munkámra.
2 hét elteltével a következők történtek:
Nem fáj semmim, sem a térdem, sem a hátam (az ember várja a mozdulatoknál, hogy, na, most jön a fájdalom, és semmi...hihetetlen), úgy érzem magam, mint 20 éves koromban!
Javult a látásom kb. 1 dioptriát.
Szedtem vérnyomáscsökkentőt, el tudtam hagyni, mert helyreállt a normális vérnyomásom.
Minden évben télen előjött a téli depresszió nálam, idén télen nyoma sem volt!
A nyári napozást sokkal jobban bírom, nem kell annyi naptejet használnom.
Nem vagyok már olyan fáradékony, és szívesen sétálgatok és mozgok, amit előtte nagyon kerültem. Még egyszer köszönöm, hogy felnyitotta a szemünket.

László (53 éves)
2017-08-16

Kismama vagyok, a 6. hónapban járok. A vérképem tökéletes, nem vagyok fáradékony, jó a közérzetem! Jelenleg még dolgozom, 8 órában. Naponta fél órát mozgok. Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, és a szülést követően is fogom szedni, folyamatosan!

A.A. (39 éves)
2017-08-15

Kedves Doktor Úr!

2 hete szedem a Multivitamint. Azóta reggel fáradtság nélkül ébredek! Este nyolc órakor már alig bírtam fenn lenni! Most, este 11 órakor még friss vagyok! Nagyon jó készítmény! Ajánlani fogom mindenkinek!

E. Cs. (41 éves)
2017-08-14

Isten áldja meg, Doktor Úr!

1 hónapja szedem a Multivitamin csomagot. 44 éves vagyok. Ha testi változásokat nem is, de szellemi változásokat tapasztalok! Amióta szedem, azóta egy fergeteges gyerekpartit rendeztem a kisfiamnak, és egy színdarabot írtam az osztályra! Ilyeneket nem produkáltam eddig, érthetetlen módon jönnek a gondolatok a fejembe, egészen nagy dolgok is...

T. E. (44 éves)
2017-08-13

Körülbelül három éve használom a Multivitamint és az ásványi anyag étrend-kiegészítőket.
A használat során már egy héten belül sokkal energikusabbnak éreztem magam, jobb az általános közérzetem. Körülbelül húsz százalékkal gyorsabban regenerálódom a konditermi edzéseket követően, így gyorsabban megy a természetes izomépítés is.

Veres Áron
2017-08-12

2009 óta szedem a vitaminokat, amióta van a kollagén, iszom azt is. Mindig is kíváncsi voltam, milyen hatással vannak a vitaminok a szervezetemre. Egy vérvétel kiderítette volna, de ki megy magától vérvételre?! Én biztos nem!
Egy sajnálatos térdsérülés okán műtétre kellett mennem, ami előtt teljes vér-vizelet laborvizsgálatot végeztek.
Nagyon boldog voltam, mert minden tökéletes középértéket mutatott!!! A műtétet végző orvos elmondta, hogy olyan feszesek a szalagok hogy ki kellett feszíteni a térdem, hogy hozzám férjen!
Tehát kiválóan működnek a vitaminok, és a kollagén is! Pedig 49 éves vagyok, van 3 gyerekem, és Magyarországon élek! Mindez önmagában is stresszes, de együtt a három!.. 🙂
Azóta mondom mindenkinek, hogy vitamint kell szedni, és kollagént kell inni! 🙂

K.-né F. K. (49 éves)
2017-08-11

Van egy családtagom, aki 8 éves kora óta cukorbeteg. Alacsony, vékony testű mezőgazdasági dolgozó. Mindig azt mondta, hogy ő nem bír reggelizni. Hisz ez a legfontosabb étkezés!
Adtam neki 1 hétre valót az én Multivitaminomból. És azóta, mindig tud reggelizni! Karácsonykor megajándékoztam egy doboz Multivitaminnal, és amikor elfogyott, azt kérdezte: „hol lehet ezt megvenni?”
Az orvosai azt mondták, hogy „így tovább!” A cukra nem változik se le, se föl. És nagyon boldog, jól érzi magát! Minden tavasszal be kellett feküdni neki a kórházba, de ez most hál’ Istennek elmaradt!

Á.I.-né (84 éves)
2017-08-10

48 éves vagyok, Székelyudvarhelyen élek, munkásként dolgozom. 12 éve gyötör migrénes fejfájás, a hátamat meggyötörték az elmúlt évtizedek.
Jártam orvosnál, ő állapította meg, hogy migréntől szenvedek heti 1-2 alkalommal. Felírt egy maroknyi gyógyszert, amit hűségesen szedtem 6 éven át. Nem gyógyultam meg, a gyógyszerek nem szüntették meg a fejfájásom, de csökkentették az erejét, így elviselhetőbb volt. 6 év után elegem lett a hatástalan gyógyszerekből és azok mellékhatásaiból, így abbahagytam a szedésüket.
Próbáltam megoldást találni, így akadtam rá egy pár perces videóra egy videomegosztó portálon, ami egy részletet tartalmazott a doktor úr egyik előadásából. Nálam ez indította el a „lavinát”!
Elkezdtem szedni a Multivitamint C-vitaminnal kiegészítve.

Néhány nap múlva már éreztem a kedvező hatását. Öt hónap szedés után beszélgetés közben egy ismerősöm rákérdezett, hogy hogyan állok a migrénekkel. Villámcsapásként hasított belém, hogy „úristen, három hónapja nem volt migrénem!”, nem is vettem észre, hogy elmaradtak a migrének! A jóhoz könnyű hozzászokni.

Váratlan meglepetésként ért az is, hogy megszűnt a hátfájásom. Máskor kisebb- nagyobb erősséggel, de majdnem mindig fájt. Most, ha nem terhelem meg, akkor egyáltalán nem fáj. Ősszel, tavasszal mosolygok az ismerőseimen, mert folyamatosan meg vannak hűlve, betegszabi, gyógyszerek… Rólam lepattognak a vírusok, megvéd egy láthatatlan védőpajzs.

Aki nem próbálta ki, az el sem hiszi mindezeket!

Székely István (48 éves)
2017-08-09

Kedves Gábor!

Nagyon szeretem a termékeket, rengeteg energiát adnak nekem. Amióta szedem a vitaminokat, nem voltam beteg! Néztem a YouTube-on a videóidat, rengeteg hasznos tudnivalót tudtam meg belőlük.
Próbálok egészségesen élni, és ezt neked is köszönhetem!

Sz. N. (22 éves)
2017-08-08

Sokkal jobb a közérzetem amióta vitaminokat szedek, egész télen nem voltam beteg, jobb az immunrendszerem, nem vagyok annyira fáradékony!
A könyvek elolvasása után magabiztosabb vagyok, sokat tanultam belőlük.
Nagyon szépen köszönjük, a párommal együtt!

P. I. (65 éves)
2017-08-07

Energikusabb vagyok, semmilyen krónikus megbetegedésem nincsen amióta a vitaminokat szedem.
Jó a közérzetem, sokkal többet tudok sportolni, jobban tudok a feladataimra összpontosítani, kevésbé vagyok feledékeny!

Klemm Erika (33 éves)
2017-08-06

A vitaminok szedése óta fizikailag jól érezzük magunkat a Papával.
80 éves a Papa. Fáradtságérzés csökkent, memóriánk teljesen rendben. 6 óra alvás elég.

T. L.-né
2017-08-05

A Multivitamint szoktuk enni. Kamionsofőrként elég összevissza eszünk, alszunk, mégis valahogy kiegyensúlyozottak vagyunk. Bírjuk a strapát. Ha jól belegondolok, nem azt érzem meg, amikor szedem a vitaminokat, hanem azt, amikor nem szedem. Ugyanis olyankor álmosabb, fáradékonyabb vagyok, borúsabbak lesznek a gondolataim.
Azt hiszem, amikor szedem a vitaminokat, akkor érzem azt, amiről a Doktor Úr beszél: életminőség-javulást kell érezni. Azt kell érezni, hogy jó élni. Nos, ezt érzem.
Ha alszom, akkor alszom, jól alszom. Ha ébren vagyok, akkor teszem a dolgom, és ugyan elfáradok, de olyan jólesően fáradok el. Hatékony vagyok a munkámban, az alkotásban. A betegségek nagy ívben elkerülnek, még csak megfázva is nagyon ritkán vagyok.

R. K. É.
2017-08-04

A vitaminoktól reggelente kipihentebben ébredek, esténként nehezebben tudok elaludni - jó értelemben -, ugyanis pörgök!
Fáradtságot kevésbé érzek, életvidámabb vagyok!

S. M. (21 éves)
2017-08-03

Kedves Lenkei Gábor!

Nagyon szuper ez a Multivitamin, nagyon meg vagyunk vele elégedve! A párom azt mondta, hogy ez az egyetlen vitamin, amit meg is érez!
Köszönjük szépen! 🙂

Nyitrai F. Eszter (33 éves)
2017-08-02

Tisztelt Doktor Úr!

Egy hónappal ezelőtt, azaz május elején kezdtem el szedni a Multivitamint. Tapasztalatom, hogy az első héten, amikor elkezdtem szedni, a torkom nagyon fájt. Egész életemben ez volt a gyenge pontom. Lehetséges, hogy ahol a leggyengébb a szervezet, ott hat először?
Egy hét elteltével elmúlt a torokfájás, és elkezdtem fittebbnek érezni magam. Azóta kicsattanok az erőtől!

Fehér Imre (20 éves)
2017-08-01