Egy kis napsütés

2017. december

Egyszerűen nem tudtam elfogadni, hogy 40 évesen „elindultam a lejtőn”. Elkezdtem kutatni, olvasni, eljutottam a „Cenzúrázott egészség” – hez, és felcsillant a remény, hogy élhetek teljes életet.
Megvettük az első havi vitaminadagot. Az első néhány hét izgalmas volt, mert kissé „kótyagosan” éreztem magam a vitaminok bevétele után. Fáradékonyabb voltam, jólesett pihenni. Igazi tesztnek vetettem alá a termékeket, mert 4 nap után teljesen elhagytam a gyógyszert. Izgalmas volt, mert éreztem, ahogy a gyógyszer kiürül a szervezetemből, és nem mesterségesen nyomom le a kívánt értékre.
Fokozatosan elmúlt a jól ismert nyomás a mellkasomon, a folyamatos szomjúság érzés. Mivel hamar elhagytam a gyógyszert, először még magasabb értékeket mértem, mint a gyógyszerrel, viszont bíztam abban, hogy türelemmel és kitartással hamar túljutok a holtponton. Így lett.
Látványosan javult a közérzetem, a vérnyomásom teljesen rendeződött. Sokkal energikusabb vagyok, mint korábban, és a vitaminoknak és a kollagénnek köszönhetően külsőleg is évekkel fiatalabbnak látszom. Többször megtörtént, hogy azt hitték, hogy a nővére vagyok a 15 éves lányomnak. 
Páromnak intenzív allergiája szűnt meg, és még a csillapíthatatlannak tűnő édességvágya is megszűnt a Multivitamintól és még néhány más vitaminok szedésétől. Hihetetlennek tűnik, de nem eszik csokit, mert nem kívánja!
Az egész családunk eszi a vitaminokat. A háztartásunkban nincs már semmilyen gyógyszer, nincs rá szükségünk. Áron, aki 6 éves, is szedi a vitaminokat.
A többi gyermek, akivel egyszerre született, mozgásfejlesztésre jár, ő pedig kétféle harcművészetet űz, és a 4-5 évvel nagyobb fiúkat utasítja maga mögé állóképességben, erőnlétben!
Köszönöm az egész családunk nevében!

Tóth Anett
2017-12-31

Sokkal jobb a többi multivitaminhoz képest! Nem kell egyben beszedni a napi adagot, valamint a vitaminok ásványianyag-elosztása is kedvezőbb! Ezenkívül más multikból hiányoznak a nyomelemek!

Hadviga Ákos Huba (27 éves)
2017-12-30

A legelső dolog, amit az „ideális összeállítás” használata során észrevettem, az volt, hogy fogmosáskor nem vérzett a fogínyem. Ez visszatérő probléma volt a számomra. Napról napra még több életminőség-javulást tapasztaltam. Sokkal kevesebbet alszom, mint eddig, és ez a 6-7 óra igazi, pihentető alvás. Könnyen és energikusan ébredek reggelente.
Mivel egy négy éves fiúcska anyukája vagyok, rengeteg türelemre és energiára van szükségem, hogy tartsam a lépést. Még neki is feltűnt, hogy nem veszekszem vele annyit, mint azelőtt. Jobban kezelem a stresszhelyzeteket. Biztos vagyok abban, hogy ő is érzi azt, hogy nem vagyok feszült, nem idegeskedem fölöslegesen, és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok.
Reggelente jókedvűen ébredek, és ha ezt látja rajtam, ő is egyből mosolyog. Régebben alig vártam, hogy eljöjjön az este, és feküdhessünk le, amióta fogyasztom megfelelően a vitaminokat, még kangoo jumps órákra is járok. Az immunrendszerem nagyon sokat erősödött. Nemrég megnáthásodtam, de két nap alatt el is felejtettem a betegséget. A C-vitamin-adagomat jelentősen megnöveltem (12g-ra), és másnap már éreztem is a hatását. Erősödtek a körmeim. Nem járok már manikűröshöz körömerősítésért, a vitaminok ezen is segítettek. Meggyőződésem, hogy amióta megfelelően szedem a vitaminokat, boldogabb és nyugodtabb életet élek.

Bilibók Emília (28 éves)
2017-12-29

Életminőség-javulás, amit elértem: Nem fájnak a térdeim, nagyon fájtak, és a hátgerincem is fájt. Két fiúgyermeket egyedül nevelek, és estére mindennap hulla fáradt voltam. Reggel nem fáradtan ébredek, holott csak 5-6 órát alszom. Nagyon jól érzem magam, nem vagyok beteg, nem fáj sehol, éjjel tudok aludni, pedig a kicsi fiam, aki 3 éves, még mindig felkölt éjjel 2-szer 3-szor, és mindig vissza tudok aludni. Ami eddig nagyon nehezen ment, vagy nem is tudtam visszaaludni.
Maximális energiával rendelkezem, meg is kérdezik a körülöttem lévő barátok, ismerősök, hogy honnét ez a sok energia. Válaszom: az „ideális összeállítás”. Ti is kipróbálhatjátok – mondom nekik, a Vitaminok - A legfontosabb szabály könyvből megtudhatjátok, mi az!

Albert Éva (45 éves)
2017-12-28

Postás vagyok már fél éve. A munka nagyon sok, stresszes és kimerítő. Amikor beveszek az 1000 mg-mos C-vitaminból naponta többször, összesen 10-12 darabot, akkor tudok a feladatomra koncentrálni, és még délután is friss vagyok, amikor a gyerekeimért menni kell az iskolába és az óvodába.

V. V. (47 éves)
2017-12-27

Több mint egy éve szedem a Multivitamint egyéb más vitaminokkal. Amikor leguggoltam, akkor már csak kézi segítséggel tudtam felállni, de mára ez a problémám megszűnt!

Fejös Tamás (38 éves)
2017-12-26

2016 szeptemberében - túlsúlyosságom ellenére - három évvel ezelőtt elkezdett, rendszeres kocogásom félbeszakadt a jobb dióízületem fájdalmai miatt.
Két hónapnyi vitaminszedés után újra futok, hetente háromszor 3-5 km-t. Természetesen fájdalom nélkül! Hálásan köszönöm a terméket.

Jánossy Zoltán (72 éves)
2017-12-25

A vitaminok szedése óta jobb lett a vitalitásom, nem kaptam el az influenzát! A kollagént egyszerűen kiköveteli a szervezetem önmagának! Már leányom is szedi a Multivitamint az én javaslatomra, szóval jól vagyunk mindketten!

Baticz Károlyné (77 éves)
2017-12-24

2017 októberétől szedem a Multivitamint, a 3. nap után teljesen megszűnt a fáradékonyság. Napi 15-16 órát dolgozom, nagyon sok az energiám, és ennek nagyon örülök!

V. R. (44 éves)
2017-12-23

Nekünk – az egész családnak – nagyon beváltak a termékek! Én szoptatós anyaként a Multivitamint plusz Omegát és a tablettás 1000 mg-mos C-vitamint szedem. Idén még nem voltam beteg, és a hajhullásom is a harmadára csökkent. Nagyon elégedettek vagyunk, köszönjük!!!

B. C. (28 éves)
2017-12-22

Kezdeti állapotom nagyon rossz volt. 27-28 évesen kb. 70 évesnek éreztem magam. Mindenem fájt, cukorproblémáim voltak, hízás és állandó fáradtság. Először csak a gyógyszertárakban kapható multivitaminnal kezdtem. Jobb volt ugyan, de nem az igazi. Internetes kutakodás után találtam rá az Ön által javasolt termékekre. Rögtön a Multivitaminnal kezdtem. Alig egy hét elteltével megváltozott az életem! Azóta több készítményt is kipróbáltam! Sokkal terhelhetőbb lettem, és bírom a rohanó életvitelemet!
Köszönöm, Doktor Úr!

Cs. Cs. (32 éves)
2017-12-21

Könyvvizsgálóként dolgozom, munkám során a januártól májusig tartó szezon nagyon intenzív, 12-15 órákat dolgozom ebben az időszakban mindennap. Korábban sokszor lebetegedtem ez időszak alatt, de amióta a Multivitamint szedem mindennap, elkerülnek a megfázások és a vírusok, sokkal energikusabb vagyok!

K. N. (31 éves)
2017-12-20

A vitaminok szedése óta frissebbnek érzem magam, kipihentebb vagyok, főként éjszakai vezetésnél veszem észre, hogy jobb a látásom is!
A páromnak pedig az allergiája múlt el, amikor elkezdtük szedni a Multivitamin készítményt és a C-vitamint.

P. N. (35 éves)
2017-12-19

Kb. 8 éve tudatosan szedünk vitaminokat a családommal, határozottan energikusabbak, fiatalabbak (külsőleg) és ellenállóbbak vagyunk! Nem szedünk gyógyszereket (csak ha nagyon muszáj.) Édesanyám 60 éves. tipp-topp, aktív, ambiciózus, célokkal teli! Bátyám 41, vegán is lett emellett, és erős, szinte sosem beteg. Én 36 éves vagyok, minimum 10 évvel nézek ki fiatalabbnak, nincs semmi panaszom, sportolok, vegetáriánus vagyok. Külföldön dolgozom, mindig viszek magammal vitamint, sosem dönt le, vagy egy nap alatt elmúlik egy brutál erős influenza is, amit a többiek 1-2 hétig hordanak ki. 😊

Horváth Vivien (36 éves)
2017-12-18

Tisztelt Doktor Úr!

Balázs fiam 10 éves kisfickó, aki velem együtt kezdte el a vitaminok rendszerbe koordinált szedését, Ő a folyékony kiszerelést issza minden iskolai napon, ami mellé, amikor kilépnek az ajtón, egy narancsos 1000-es C vitamint is dobok a szájába.
Balázs fiam most negyedik osztályos tanuló, és utoljára középsős óvodás korában volt lázas!!! Minden járványt megúsztunk, Ő az, aki csak sportprogramok miatt hiányzott az iskolából – igazoltan. A betegséget nem ismeri, mert már nem emlékszik a lázra sem.

Németh Dezső
2017-12-17

Tisztelt Doktor Úr!

Öt hónappal ezelőtt kezdtem el szedni a Multivitamint. Sokkal energikusabb lettem, jobb lett az általános közérzetem, mintha a bőröm is napról napra egészségesebbnek és szebbnek tűnt volna; sőt, a több mint 2 éve tartó térd, és vállfájdalmaim is eltűnni látszottak! 5 év kihagyás után újra nekiálltam a sportolásnak is, mert a heti 50 óra munka mellett már erre is marad energiám! Igyekszem a környezetemben élőket is rávezetni a multivitamin csomag szedésére, mert úgy gondolom, ezt mindenkinek meg kellene tapasztalnia ahhoz, hogy legyen viszonyítási alapjuk, hogy ezt így is lehet. Időközben elolvastam két könyvét is a doktor úrnak, a „Cenzúrázott egészség”-et és a „Betegségnek tűnő állapotok” - at, amik nagyon sokat segítettek, és igyekszem a családom és a barátaim kezébe adni őket.

Baranyi Tímea (37 éves)
2017-12-16

Tisztelt Doktor Úr!

Fél éve fogyasztom a Multivitamint és e mellé további 3000mg C-vitamint naponta. Nekem ez alap élelmiszer. Magas vérnyomásra és magas vércukorra szedtem gyógyszereket, amiket mára teljesen elhagytam. Persze kellett hozzá egy életmódváltás, megfelelő étrend és sport.
Edzések után régen, amikor még csak kis mennyiségben fogyasztottam vitaminokat, napokig gyötrő izomlázam volt. Amióta Multivitamint és a C-vitamint fogyasztom, szinte nem is érzek izomlázat. Ez is bizonyítja, menyire segít a regenerációban, a tápanyagok hasznosulásában és a megfelelő hormonháztartás fenntartásában. Egyszóval EGÉSZSÉGES vagyok!

Szűcs Gyula 43 éves
2017-12-15

Tisztelt Doktor Úr!

Hihetetlen örömmel jelentkezem, pedig nincs 3 hónapja, hogy fogyasztom a vitaminokat!
Elsőként az interneten hallgattam meg Egészségünk titkai c. előadását. Ezután következett az Élni jó! megtekintése, majd a Cenzúrázott egészség és a Helyszíni tudósítás c. könyvek elolvasása.
Itt jegyzem meg, hogy 4 kg fogyás már jelentkezett! A gyakori, édesség utáni vágyam csökkent! Édesszájúságom kb. 30 %-kal visszaesett! Viszont a legfontosabb döbbenetes hatás kb. 1 hónap vitaminszedést követően érvényesült. Az igen súlyos szénanáthás tünetegyüttes teljes megszűnése!!! A legfrissebb tapasztalatom az ennél is súlyosabb macskaszőr allergia, szintén szénanáthás tünetegyüttesben megnyilvánuló teljes maradéktalan meggyógyulása!!! Hatványozottan örülök ennek, mert nagy macskabarát vagyok. Gyógyszert sosem szedtem ezekre a panaszkora. Mindig voltak a környezetemben olyan allergiás személyek, akik szedtek gyógyszereket, de állapotuk – legalábbis láthatóan – nem javult, és nem is igazolták vissza ezt ők maguk sem.
Vasutas vagyok, sokan közölünk panaszkodósabbak vagyunk, mint a többiek, de egy-két kollégám azonban megjegyezte, hogy derűsebb vagyok. Tizenegy éve vagyok vonatkísérő, azért időnként akadnak nehézségek… Talán ezek megoldása is picivel könnyebb lett.
Édesanyám is fogyasztja a vitaminokat! 67 éves testnevelő. Eddig sem szedett gyógyszereket, mégis sokkal jobban van! Térde igen sokat javult! Picit szkeptikusabb nálam, ezért olyan jó volt hallani, hogy „Fiam, elfogytak a bogyók!” Pattantam a biciklire, és hoztam az utánpótlást édesanyám számára. Minap 22 órakor kezdett birsalmát hámozni, holott korábban ilyenkor már lefekvéshez szokott készülődni. Teljesen friss volt, és életerős a hangja, amikor ezt a telefonban elújságolta.
Doktor úr, nagyon köszönöm, hogy máig hihetetlen pozitív megtapasztalásom visszajelezhetem Önnek!

Király Levente (34 éves)
2017-12-14

A multivitamin hatására az arcbőröm makulátlan lett, míg előtte elég sok pattanásom volt. Sokszor voltam fáradt, erőtlen, nem tudtam, hogy mitől, de a multivitamin szedése után fárasztó és hosszú munkaidő meg sem kottyant. Soha nem éreztem még magam ennyire energikusnak élénknek.

Hegedűs Patrícia (34 éves)
2017-12-13

Tisztelt Doktor Úr!

2010 óta fogyasztom rendszeresen a vitaminokat. Az inspiráció a korábban olvasott Cenzúrázott egészség című könyvből jött. Akkoriban nagyon feszített napjaim voltak, éjszakás sofőr voltam egy cégnél, átlag12-13 órás éjszakai munka után nappal egyéves felsőfokú nyelviskolába jártam napi 3-4 órát. Így aztán aludni is csak két részletben tudtam.
Pár hét után sajnos eléggé kimerültem, rettenetes fáradt voltam, azt vettem észre, hogy romlik a látásom, és éjszaka a szemhéjaim akaratlanul remegni kezdtek. Kávé vagy energiaital hatástalan volt, de amúgy sem fogyasztottam ezeket, az egyetlen megoldás munka közepén az azonnali megállás és száz guggolással a vérkeringés felpörgetése volt, valamint minden lehetőség megragadása egy rövid szundira. Szemüveget is csináltattam, hogy kompenzáljam a bajt. Mivel a könyvet korábban olvastam, ezért jött az ötlet, hogy kipróbáljam a vitaminos felturbózást.
Pár nappal a szedése után azt vettem észre, hogy a nappali koncentrációm rengeteget javult, éjszaka pedig megszűnt a szemhéjam állandó ,,rezonálása". Sokkal kevésbé voltam fáradékony, különösen az éjszakai vezetésnél volt látványos a különbség. A kedvező tapasztalatok után áttértem az Erős csomagra, és elégedetten nyugtáztam, hogy lehetett fokozni a hatást, a körülményekhez képest sokkal kevésbé voltam fáradt, képes voltam hatékonyan tanulni, mintha napi három órával többet aludtam volna. Sikeresen befejeztem az iskolát egy felsőfokú nyelvvizsgával, pár hónap múlva az éjszakai munkát is abbahagytam.
Véleményem szerint a napi vitaminszükséglet pusztán élelmiszerből nem fedezhető, pedig nagyon odafigyelünk az ennivalóra, jómagam napi kb. 1,5 kiló nyers zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok. Ha minden tápanyag és vitamin benne lenne az élelmiszerekben, akkor nem érezhetnék semmilyen különbséget vitaminok extra fogyasztása esetén.
De érzek, és fogom fogyasztani a vitaminokat a jövőben is, ugyanúgy része a költségvetésünknek, mint bármilyen egyéb ételre költött pénz.

Mudra Krisztián
2017-12-12

Tisztelt Doktor Úr!

Én folyamatosan fogyasztom a D-vitamint - a család többi tagjához hasonlóan - egy Multivitamin csomag mellé. Nem nagyon emlékszem rá mikor voltam beteg utoljára, de ha voltam is, 2-3 nap alatt kijöttem belőle, a vitaminokat nem ismerő vagy el nem ismerő ,,versenytársaim" kb. dupla annyi gyógyulási idejével szemben. Valahogy így vagyok az összes többi vitaminnal, (pl.: C-vitamin) is, hogy sokszorosát viszem be az ajánlott napi adagoknak, már úgy minimum 10-15 éve (köszönhetően nagyrészt az Ön könyvei és előadásai felvilágosításának is), és mégis élek, a betegség elkerül, ráadásul még mindig erős vagyok, akár csak 20-25 évesen. 🙂

Krisztián
2017-12-11

Kedves Doktor Úr,

Véletlenül akadtam a you tube-on rá egy videóra, aminek megnézése után még több videót kerestem és néztem meg. Megvásároltam a könyvet – a Cenzúrázott egészséget, amit elkezdtem böngészni. Mondhatom engem nagyon is meggyőzött, de utólagosan a saját bőrömön is tapasztaltam az eredményeket, sőt még édesanyám is, jócskán!
Ugyanis édesanyám legalább 10 éve már egy jó marék gyógyszert szedett és csodálatosan nem gyógyult meg semmiből. Például szív-és érrendszeri betegségekre, pajzsmirigy betegségre, reumára és még egy párra, én nem is tudom pontosan. Csak nekem tűnt fel 10 év után, hogy szegénynek nem javul az állapota csak a kevés nyugdíját költi el hiába gyógyszerekre.
Ezen sürgősen változtattunk. Megvásároltam a termékeket és elkezdtük szedni őket, de ugyanakkor a gyógyszereket elhagyta, a pajzsmirigyre szedi még. Hát ennek idestova egy éve már!
Azóta hála a doktor úrnak, helyreigazodott a vérnyomása, az anyagcsere folyamatai is normalizálódtak, sőt mondhatni, hogy felserkentek, és ráadásul megjött, illetve visszajött az életkedve!
Egészen másképpen néz ki, az ismerősei, akikkel az utcán találkozik, csak ámulnak, milyen jól néz ki!

Tollas Jenő (47 éves)
2017-12-10

Kedves Doktor Úr!

Egy reggel azt mondtam a tükörbe nézve: Akárki vagy, meggyógyulsz! Elég már ebből a zombi állapotból, valamit tenni kell!
Megvettem a Multivitamint. Arra gondoltam, ha nem hoz egy hónap eredményt, akkor ismét elmerülök az orvosi eljárások útvesztőiben és végigtáncolom az összes kötelező kűrt. (Úgy tűnik, erre már nem lesz szükség.)
Kevesebb lett a fájdalom, több a jól lét, ismét megjelent a rég nem látott mosoly az arcomon a párom legnagyobb örömére. Kevésbé zsibbadok, 6-7 óra alvás most elég és kipihent vagyok reggelente. Három regényt olvastam el egy hónap alatt úgy, hogy ilyesmire csak lefekvés előtt van időm!
Ezeken kívül rá kellett jönnöm, hogy nekem nem pusztán minőségi, de mennyiségi éhezésem is volt. (Köszönet ezért a felismerésért is!) Eddig alig ettem - megvallom nem is kívántam - mégsem fogytam, sőt! Most eszem rendesen, ahogyan kell. Még nincs kedvem a nagyon aktív sporthoz, de már elkezdtem heti 2-3 alkalommal, és jól esik. Régebben aktívan mozogtam, de az utóbbi időben járni alig volt erőm, nemhogy sportolni!
Jó úton haladok, hogy teljesen jól legyek és ezt semmi másnak nem köszönhetem, mint a vitaminoknak, annak, hogy Ön nem adta fel és ezáltal reményt és hitet tud adni nekem és rajtam kívül ezernyi embernek!
Ma reggel belenéztem a tükörbe, és jól megnéztem azt a másikat benne. Én vagyok az a másik, de már van fényem, van szépségem, ami belülről fakad, mert egyre jobban vagyok. Sokáig nem láttam ezt a fényt, az egészség fényét. Gyönyörű!
Köszönettel,

Deák Katalin (43)
2017-12-09

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor! Kedves Doktor Úr!

Idén tavasszal újra elkezdtem szedni a Multivitamint és a kalcium-magnéziumot, és mondhatom, kettő fő dolog, ami már az első héten változott. Sokkal jobban alszom, nem ébredek fel, hanem „egyet alszom.” Kipihenten ébredek. Az emésztésem a másik a dolog. Nem kell ülni sokáig a WC-n....
„Mellékhatásként”:
- jó a közérzetem
- jobb a teherbíró képességem
- meggyógyult az egyik lábujjamon kialakulófélben lévő körömgombám
- erősebbek a körmeim
- elmúlt a fémallergiám
- nyugodtabb vagyok
- nehezebb felidegesíteni (emberekkel foglalkozom)
- sampontól sokkal szebb a hajam, kevesebbszer kell hajat mosni
- nem fájnak a csontjaim és az ízületeim
Semmiféle gyógyszert nem szedek, csak az Ön vitaminjait. Alkalmassági vizsgán mindig megkérdezik, hogy milyen gyógyszert szedek, és hüledeznek, hogy semmilyet. Alá is kell írnom, hogy „felelősségem teljes tudatában kijelentem...!”
Hála Istennek, még szemüveg sem kell! Jól érzem magam, és tudom, hogy ez a vitaminok jótékony hatása!

Takács Györgyné (50 éves)
2017-12-08

Tisztelt Doktor Úr!

Köszönöm az élettani segítséget, amelyet a készítményeivel biztosít az arra fogékonyaknak!
A vitaminkomplexe
- energetizál,
- könnyen kezelhető,
- nincs mellékhatása.
Kizárólag pozitív hatást jelent nekem és családomnak! (Fiam, nővérem és unokahúgom is használja.)

Dr. Habis Györgyné (67 éves)
2017-12-07

Tisztelt Lenkei Gábor!

Fél éve kezdtem el szedni a Multivitamint.
Sokkal nyugodtabb vagyok, kevésbé vagyok fáradékony, gyomorműködésem és székletem is javult.
Nem kell szenvedni!

P. J. (63 éves)
2017-12-06

78-ik évemben járok, van munkahelyem, dolgozom. Szinte reggeltől estig bírok – néha erős – fizikai munkát is végezni. Vitaminok nélkül ez nem menne. Úgy érzem, a vitaminok nem csak fizikai erőt, de kellő szellemi frissességet is adnak.
Nálam nincs influenza és hasonló megfázásos panasz, allergia sem. Nagyban köszönhetem az Ön által javasolt készítményeknek.

Ambrózan Árpád (78 éves)
2017-12-05

Tisztelt Doktor Úr!

Olvastuk az összes könyvét, és megnéztük az összes videóját! A Méltósággal megszületni és szülni című könyve után a csendes szülést választottuk.
A terhesség alatt végig szedtem a Multivitamint és a C-vitamint.
A gyerek lassan 3 éves, és soha nem volt még beteg! Már ő kéri a vitamint! Ha elkap bennünket valami betegség, két nap alatt keresztülmegy rajtunk, a plusz C-vitaminnal. A gyerek nagyon fogékony a nyelvekre, már három nyelven számol!
Folyamatosan tanulna. 😊

Bereczkiné Kozák Krisztina
2017-12-04

Körülbelül 2 éve szedem a C-vitamint. Amióta szedem, javult a közérzetem, az immunrendszerem sokkal erősebb! Már a védőoltást sem kérem. Jógázni is járok, 77 évesen! Húgom is rendszeresen szedi az Ön vitaminjait! Nagyon köszönöm a Doktor úr munkásságát!

L. T.-né (77 éves)
2017-12-03

A Multivitamin szedése során azt tapasztaltam, hogy energikusabb vagyok, kevésbé kapom el a betegségeket. A bátyám javasolta az Ön vitaminkészítményeit, ő évek óta használja, és ő is nagyon elégedett.
További jó egészséget mindannyiunknak!

Csige Erika (51 éves)
2017-12-02

Több év óta magas vérnyomástól szenvedek, amire gyógyszeres kezelést adott az orvosom. Ezen kívül nagyon fájtak az ízületeim, csontjaim, és erős izzadással küszködtem. Egy hónapi vitamin használata után már nem izzadok, vérnyomás gyógyszeremet felére csökkentettem. Nyugodtabb vagyok, a kedélyállapotom is javult, sőt visszatért a mosoly is az arcomra.
A faluban mindenkinek elújságolom és a családi orvos azt mondta, hogy ha ilyen jó hatása van a vitaminoknak használjam továbbra is!

Köszönettel,

Szilágyi Ilona (57 éves)
2017-12-01

2005 óta használom a dr. Lenkei Gábor által javasolt vitaminokat, és kizárólag csak jó dolgokat tudok róluk mondani mindenkinek.
Mivel én rendszeresen sportolok (heti 4 alkalommal), elengedhetetlen számomra a mindennapi vitamin pótlása. Amit először észrevettem, az az, hogy gyorsabban regenerálódik a szervezetem a terhelés után. Amióta szedem, azóta jóval kevesebbet voltam lebetegedve is. Pl. megfázva.
Most egy ideje a kollagént is kipróbáltam, és már most érzem, hogy sokkal jobb a térdem és a vállam is.

M. Gy. (39 éves)
2017-02-05