Egy kis napsütés

2017. február

Amióta szedem a Multivitamint, sokkal energikusabb vagyok, nem fáradok el, és a szédülésem is elmúlt! Más vitaminnál ezt nem éreztem, csak beszedtem, és nem történt változás.
A Kalcium-magnézium szedésétől sokkal jobban alszom, kipihent vagyok! Szóval jobb lett az élet, a mindennapok örömmel élhetőek át.

Köszönöm!

R. D. (50 éves)
2017-02-28

Fáradtságot, levertséget, hányingert tapasztaltam egy igen hajszolt, feszült életszakaszomban. Egy ismerős javaslatára kezdtem szedni az Ön által javasolt vitaminokat.
Már minden panaszom tökéletesen megszűnt, jelentős életminőség-javulást tapasztaltam -, tapasztalok! Ma már nem is emlékszem az akkori tünetekre.

Köszönettel:

Hajdú Katalin (36 éves)
2017-02-27

Néhány éve étkezési problémákkal küzdök, szervezetem fokozatosan gyengült, így mindent, amit szerettem (sport, tánc), fel kellett adnom. Már a hétköznapok is nehezek voltak, munka, gyereknevelés.
Egy ismerősöm ajánlására kezdtem szedni a Multivitamint, és a változások gyorsan következtek egymás után.
2 hét után már a bőrömön, arcomon látható volt a változás! Egyre erősebb lettem, a fáradt esték eltűntek. Az első hónap végére már annyira megerősödtem, hogy rollerrel járok dolgozni, és a táncot is újra tudtam kezdeni.

Biztos vagyok benne, hogy még tovább fogok erősödni!

Egbon Viktória (35 éves)
2017-02-26

Egy éve használom körülbelül a vitaminokat. Mivel élsportoló vagyok, nagyon fontos számomra, hogy mindig energikus legyek. Sokáig kerestem megfelelő vitamint, végül az Ön által javasolt multivitamin lett a megfelelő.

Amióta ezt szedem, nem vagyok olyan fáradékony, az edzéseken és az egyetemen is nagyon jól tudok teljesíteni.

Récsei Rita (20 éves)
2017-02-25

Tisztelt Doktor Úr!

Az elmúlt években sokszor volt torokgyulladásom, ami sokáig elkísért, sok szopogatós tablettát kipróbáltam...
De 2016. ősz óta szedem a multivitamint, és azóta semmi problémám, pedig a gyerekek is hoznak haza az oviból bacikat.

Tisztelettel:

Mózes Gyula (41 éves)
2017-02-24

Tisztelt Doktor Úr!

Lassan már három hónapja szedem az Ön vitaminjait. Ezalatt sokkal energikusabbá váltam, jobb a közérzetem is, plusz a látásom is sokat javult.
Ajánlottam a barátaimnak is a termékeit, akik szintén hozzám hasonló pozitív változásokat tapasztaltak meg.
Nagyon örülök, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és a termékeivel!

További sok sikert kívánok a munkájához!

K. L. (38 éves)
2017-02-23

Kedves Lenkei Úr!

Nagyjából egy fél éve szedem a készítményeit. Multivitamint, Kalcium-Magnéziumot és Kollagént.
A világ élmezőnyében táncolok. Ez sport is, komoly fizikai állóképességet, ruganyosságot, fókuszáltságot igényel, valamint művészi kivitelezést, vagyis nem látszódhat, hogy fáradunk.
Standard táncokat táncolunk a partneremmel, ez egy közös munka egy nő és egy férfi között, gondolom, írnom sem kell, hogy mennyire mások vagyunk, mégis „egy cipőben táncolunk”.
Korábban is szedtünk vitaminokat, de amióta az Ön által javasolt készítményeket szedjük, ellenállóbbak, kevésbé stresszesek vagyunk. Jobban bírjuk a fizikai terhelést, és később fáradunk el fejben is. Azóta a családtagjainkat is „rászoktattuk!”

Köszönet és hála Önnek! 🙂

Princz Nóra (35 éves)
2017-02-22

Tisztelt Lenkei doktor!

Kb. 10 éve, hogy a betegeimmel és a családommal fogyasztjuk a termékeket! Az unokáimnak is adunk C vitamint, NEM voltak még betegek! Köszönünk mindent!
Mentoromnál kemo: 0
Nővéremnek kemo: 0 – Mindketten jól vannak, 4 éve vitaminon élnek!

Tisztelettel!

Dr. Németh Athina (57 éves)
2017-02-21

Fogyasztom a Multivitamint. Betegségek messziről elkerülnek, orvosnál nem jártam 20 éve.
Hívő ember vagyok, Jézus az én orvosom, és gyógyszerek helyett a Vitaminok.
36 évig sclerosis multiplexben szenvedtem. Ma már gyógyult vagyok. Biztos vagyok benne, hogy a vitamin is segített.

Ez már mind a múlt!

Szőnyi Éva (77 éves)
2017-02-20

Drága Aranyos Doktor Úr!

Megjelenése óta szedjük a vitaminjait, kirobbanó energiánk van, és egészségesek vagyunk! Feleségem szerint ez Önnek köszönhető! Nem mindenben értek vele egyet, de ebben igen!
Tisztelettel: Schafer család

Schafer Tamás (47 éves)
2017-02-19

1-1. 5 éve szedjük a vitaminokat! Nagyon elégedettek vagyunk vele! Édesanyám 90 éves, nem fázik meg, nem betegeskedik. Csak jó tapasztalataink vannak!

J. Zs. (57 éves)
2017-02-18

4 éve használjuk a vitaminokat, rendszeresen fogyasztjuk. A legjobb dolog, hogy vidámak vagyunk, életerősek vagyunk 70 év felett is! Szeretjük a termékeket!

Köszönjük Doktor Úr!

Körömi Mihályné (70 éves)
2017-02-17

Fél éve szedem a multivitamint. Sclerozis multiplex betegségem van; ez a vitamin segített abban, hogy az állandó gyógyszer mellett stagnáljon az állapot. Általános betegség, influenza elkerült.
Ideggyógyász ajánlotta a készítményt.

Végh László (37 éves)
2017-02-16

A Multivitamint körülbelül 1 éve szedem. A körmeim töredezettek voltak, volt, hogy ragtapasszal kellett leragasztanom...
Miután elkezdtem szedni a vitamint, három hét után elkezdett visszanőni, keményedett, már nem szakadozott. Utána, bevallom őszintén, elhanyagoltam a vitamin szedését. Meg is lett az eredménye: előkerült újra a ragtapasz.
Próbáltam rájönni, hogy mi volt az oka, és rádöbbentem, hogy hiányzik a vitamin. Miután újra elkezdtem szedni, két hét múlva újra bizonyított: a körmök megerősödtek.

Köszönet a doktor úrnak!

Stefán Lászlóné (65 éves)
2017-02-15

Jobban tudok gondolkodni, étvágyam jobb, jobban tudok figyelni az iskolában, télen nem vagyok beteg, jobban megy a sport.

Szabados Márton (8 éves)
2017-02-14

Amióta elkezdtem szedni a Multivitamint, javult a közérzetem, kevésbé vagyok fáradékony és jobb lett az étvágyam.
Sportolok is, ott is tapasztaltam pozitív változásokat, jobb teljesítőképességet!
A tanulmányaimon azt vettem észre, hogy jobban tudok koncentrálni, és türelmesebb vagyok.
Meg még amit szerintem a vitaminoknak köszönhetek az az, hogy azelőtt fájt egy olyan fogam, ami egészséges volt, és a vitaminfogyasztás után már nem tapasztaltam többé ezt a fájdalmat. 🙂

L. Z. (19 éves)
2017-02-13

Tisztelt Doktor Úr!

A Kollagén por készítményt már 4 hónapja szedem. A térdízületem már nagyon recsegett, ha leguggoltam, és azt vettem észre, hogy elmúltak a hanghatások, és emellett jobban is hajlik a térdem, érezhetően.
„Ellenpróbát” végeztem, az első 2 havi adag szedése után nem szedtem, de már egy hét után visszatért a recsegő hang, és a térdem ízületében akadozó érzés is megjelent.
Újra elkezdtem szedni a Kollagén port, és 3-4 nap után újra a kedvező jelenséget tapasztaltam, megint „csöndben” van a térdem, és nem akadozik az ízület a hajlításakor.

Köszönettel és üdvözlettel:

Schinagel András (63 éves)
2017-02-12

Nagyon bevált a Multivitamin! A téli időszakban, amikor mindenki megbetegedett a környezetemben, én egészséges maradtam!
A Folyékony Multivitamin segítségével sikerült egy kicsit jobb étvágyra szert tennem, és így sikerült pár kg-t híznom.

Köszönöm szépen!

K.M.(25 éves)
2017-02-11

A Multivitamint szedjük a párommal. Több az energiám tőle, nem vagyok annyira fáradékony. Ha elkap egy betegség, növelem a C vitamin mennyiséget, hamarabb túl leszek a nehezén. A B komplexet az idegrendszerem védelmére szedem főleg, mert 2016 áprilisa óta zúg a fülem. A B vitamin helyreállította az idegeimet! Jobban viselem a stresszt! Köszönöm Lenkei Doktor Úr!!! Örülök, hogy megismerhettem az Ön által javasolt vitaminokat és az Ön hozzáállását az emberekhez!

Üdvözlettel:

Fésű Zsuzsanna (38 éves)
2017-02-10

Nagyjából két éve szedem a Multivitamint, és már nem tudok meglenni nélküle. Korábban is rögtön beteg lettem, amikor abbahagytam a multivitamin szedését, de amióta a z Ön által javasolt vitaminokat szedem, nem csak egészséges, de energikus is vagyok! Nem is tudnék annyi mindent elvégezni a három kis gyerek mellett, ha nem szedném a Multivitamint! Nagyon szeretem!
Ráadásul a gyerekeimről is elmondható, hogy kevesebbszer lesznek betegek, és akkor is csak rövidebb ideig, amióta szedik az Multivitamin nektárt.
Nem szoktam ilyet írni, de: Halleluja, Dr. Lenkei!!! 🙂

P.-K. B. (39 éves)
2017-02-09

Testvérem ajánlására kezdte szedni a családom az Ön által javasolt készítményeket. Férjemmel a Multivitamint szedjük, aminek hatására sokkal aktívabbak és terhelhetőbbek lettünk.
Fiam 5 éves, Ő a folyékony Multivitamint kapja, hiába az ovis közeg, szinte sosem beteg, ha valamit mégis elkap, az csak felületesen érinti, gyorsan túl lesz minden tüneten.
Mindketten őszinte hittel fogyasztjuk a készítményeket, és egyre több helyről halljuk, hogy ajánlják a termékeit. Pozitív tapasztalatunk miatt mi is mindenhol ajánljuk ezeket a vitaminokat!
Köszönjük a segítséget, hogy kiegyensúlyozottan élhetjük a hétköznapokat, és megújult energiával vághatunk a kihívásoknak!

K. O. (33 éves)
2017-02-08

Doktor Úr!

Közel 6 éve szedem az Ön által összeállított vitaminokat. Multivitamint plusz C vitamint szedek, és B1 vitamint. Nagyszerű hatást fejtenek ki a testemre, és ha bármilyen ok miatt csak egy napot kihagyok, a testem jelzi, és mentálisan is észreveszem! …
Köszönöm, hogy ezekkel a vitaminokkal segít azoknak az embereknek, akik szükségét érzik, hogy törődjenek magukkal.

Tisztelettel,

Kaszás Éva
2017-02-07

Kedves Doktor Úr!

A testvérem családja úgymond, vitaminozik. Kacagtam rajtuk, hogy „bogyóznak!”
De amikor láttam időteltére az eredményt, én is belefogtam!
Simább lett a bőröm a kezemen, nem fáj a fülem és a fogínyem, aminek Istennek hála! nem kell több fájdalomcsillapító, és álmatlan éjszaka!
Egyszóval: Köszönöm!

Az Isten tartsa meg Magát és csapatát sokáig!

F. Z.
2017-02-06

Két hét használat után nagy örömömre jelentős mértékben csökkent a „farkasétvágyam”, valamint kevesebb alvással is beéri a szervezetem. Nem vagyok kora este álmos, szinte órákkal később fekszem le, mint a Multivitamin szedése előtt.

T.-né H. V. (47 éves)
2017-02-04

Amióta a kollagént fogyasztom, simább lett a bőröm, nem fájnak sem az ízületeim, sem a derekam.
A luteint is szedem, és nem romlik a szemem!
A folyékony Multivitamintól már reggel kipattanok az ágyból, napközben sem vagyok fáradt!

Sz. É. (64 éves)
2017-02-03

Tisztelt Doktor Úr!

Tisztelettel és köszönettel, hálával tartozom Önnek a készítményekért. Korábban írtam tapasztalatot a multivitaminnal kapcsolatban, de van egy friss adag.
10 év alatt csak jó dolgokat tapasztaltam és a családom is. Mindannyian nagyra tartjuk Önt és csapatát!
Nagyra becsülöm a Doktor úr munkáját, tudományos kutatásait. …

Rácz István (80 éves)
2017-02-02

82 éves gyógyszerész vagyok. 4. hete szedem a Multivitamint, jobban mozgok és jobb a hangulatom.

V. L.-né (82 éves)
2017-02-01