Egy kis napsütés

2017. január

Kedves Gábor!

Már 6 éve szedem a vitaminokat, és ennek köszönhetően remek formában érzem magam!
Tudom kettesével szedni a lépcsőt, amikor akarom, és a „nagy influenzajárványok” is elkerülnek, mert ekkor megemelem a C vitamint 8-10 000 mg.–ra. Az elmúlt 6 évben nem voltam beteg.

Köszönöm a munkátokat!

U. Á. (66 éves)
2017-01-31

Tisztelt Doktor Úr!

Egy havi Multivitamin használata után visszatért az életenergiám, mozgékonyabb lettem, az életkedvem is megnőtt és koromat meghazudtolva fürgén, és nem totyogva járok, mint eddig. Sőt, a lépcsőzést is sokkal jobban bírom, nagy meglepetésemre! Megjegyzem, hogy 76 éves vagyok, és saját magamon csodálkozom, hogy mi voltam ezelőtt és milyenné kezdek válni most!
Mindenképp használni fogom rendszeresen.

Köszönöm!

Szász Sándor ( 76 éves)
2017-01-30

Kedves Doktor Úr!

Fodrász vagyok, 36 éves. Naponta 10-12 órát dolgozom. 10 éve teszem ezt, és egy pillanatban kifogyott minden erőm, energiám. Minden vírust, baktériumot felszedtem: folytonos torokfájás, fejfájás stb. sok antibiotikus kezelés.
Ezek után fogtam neki Multivitaminnak, C vitaminnak és kalcium magnéziumnak. Hat hónapja fogyasztom ezeket, és nem találok szavakat és leírást arra, hogy, hogy’ éreztem magam előtte, és, hogy érzem magam most!

Köszönöm!

Magó Gabriella (36 éves)
2017-01-29

Kedves Gábor!

A Multivitamint szedem 1 hónapja. Júniustól minden évben kijött a pollen allergiám, gyógyszert szedtem rá. Amióta elkezdtem a vitamin csomagot szedni és kalcium-magnéziumot is fogyasztok, megszűntek teljesen az allergiás tüneteim. Abbahagytam a gyógyszer szedését. A 2. nap már nem folyt az orrom és nem viszketett a szemem. Jól érzem magam, sok energiám van, és 2 kg-t fogytam ez idő alatt. Allergia nélkül szebbek a napjaim!

Üdvözlettel:

Farkasné Zámbó Éva (40 éves)
2017-01-28

Kb. 10 éve szedjük a multivitamint, és kiegészítésként C,D,E vitaminokat. Mindannyian jól érezzük magunkat, a telet is betegség nélkül átvészeltük! Újabban Kollagént is elkezdtük fogyasztunk. CSODA!!!
Köszönjük

Tóth Ferenc (61 éves)
2017-01-27

A multivitamin szedése után az észrevételeim: nagyon aktív lettem, fizikai munkám van, a mezőgazdaságban dolgozom, nagy teherbírást tudtam kifejteni! Ambícióm is nagy volt, fáradtságot nem éreztem, pihenten ébredtem, pedig maximálisan kihasználtam a napot.
Nagyon meg vagyok elégedve a vitaminjaival!

G. L. (50 éves)
2017-01-26

Az unokám még régóta küzdött bőrproblémával, repedezett a bőre. Elolvastuk a doktor úr könyvét, és ennek hatására elkezdte szedni a Kollagént!
3 hónap után a bőréről a csíkok eltűntek, pedig az orvos azt mondta, hogy ezzel nincs mit kezdeni...
Köszönjük szépen a Doktor úrnak!

J. I.
2017-01-25

Három hónapja fogyasztom a multivitamint. Az elején nem éreztem semmit, egy hónap után azonban, robbanásszerű változást éreztem.
Kimondottan jó a lelki és fizikai megterheltségnek, „jól álltam a sarat”, nőtt a koncentrálóképességem, az optimizmusom. Sokkal élénkebb és gyorsabb lettem a munkámban.
Sikerült az étel mennyiségét csökkenteni, tudom nélkülözni az olyan típusú élelmiszereket amelyek „energiát adtak”.... Ennek hatására egy egészséges fogyás állt be nálam (több, mint 10 kg-t fogytam) ami hosszú távon is tartható.
Ez idáig nem éreztem ennyi jótékony hatást más, általam fogyasztott vitaminoknál. Most értettem meg igazából miért fontos a vitaminoknál a mennyiség és az arányosság az összetevőkben, hogy nem csak szedjük, hanem érezzük is a hatását, ahogy olvastam a doktor úr könyveiben.

Köszönöm,

Buzogány Kálmán (42 éves)
2017-01-24

2016 októberétől használjuk a Multivitamin nektárt, egy kedves szomszédasszonyom javaslatára. Ő mindkét kislányának ezt a vitamin készítményt adja, és évek óta nem betegek. Gondoltam, megér egy próbát. És bevált.
Azóta a kisfiam, aki 3 éves lesz, ezt a készítményt kapja mindennap, és nem volt beteg. Azelőtt egész télen szívni kellett az orrát, egyik betegségből a másikba esett, hiába adtam neki vitamint, nem segített.
Kórházba is bevittük egyszer, annyira legyengült. Most már elmondhatom, ezen a télen nyoma sincs a betegségnek, és örömtelien élvezzük a telet.
Köszönöm, Dr. Lenkei!

Egy boldog Anyuka: Fenyvesi Judit (36 éves)
2017-01-23

Kedves Doktor Úr!

Sokat segít a Multivitamin. Nagyon köszönöm Önnek! Sokkal jobban alszom. Nem fáj sokat a fejem, és sokkal nyugodtabb vagyok. Ezáltal könnyebben oldom meg az élet problémáit.

Köszönettel:

Marsai Sándor (45 éves)
2017-01-22

Kedves dr. Lenkei és csapata!

Marosvásárhelyről írok, 45 éves vagyok, és több mint egy éve szedem a Multivitamint, kiegészítve E- és B1-vitaminnal. A készítmények szedése előtt a menopauza különböző tünetei jelentek meg nálam (hőhullámok naponta többször, valamint izzadás és arcpír), amelyek majdnem teljes mértékben kimaradtak a vitaminok rendszeres szedése után.
A gyermekeim mindketten élsportolók (21 és 24 évesek), ők is Multivitamint szednek plusz C-vitamin + Omega3+Q10 vitaminokat szedik, és mind fizikai, mind szellemi és sportolói tevékenységük sokat fejlődött.

Tisztelettel:

Szőcs Réka Mária (45 éves)
2017-01-21

Rendszeresen, naponta használom a C-vitamint. 3000-4000 mg-ot. Azóta a betegségek elkerültek, kimaradt a tavaszi és az őszi meghűlés is. Több az energiám, nem fáradok el annyira.
Napi 10-12 órát dolgozom, este, amikor hazaérek, nem vagyok fáradt annyira, mint régen, versenyt dolgozom a korombeliekkel.

K. A. (59 éves)
2017-01-20

Egy havi Multivitamin nektár után nincs az az érzésem, hogy „nagyon ennék valamit, de mit?!..”
Az anyagcserém is jobb lett!

L. E. (46 éves)
2017-01-19

4 éve szedem a vitamint. Amikor nem szedem, nem olyan jó a közérzetem! Ezért kell szedni! Amikor szedem a vitamint, a betegségek nem nyomnak ágyhoz, lábon kihordom. Megyek, mint a „terminátor”!
Elégedett vagyok nagyon. Az egész család szedi.

Sz. P. (37 éves)
2017-01-18

2005-től jártam meddőségi kezelésekre, 6 sikertelen beültetés után eltanácsoltak. Az utolsó beültetés 2007. augusztus végén volt. Szeptemberben azt mondták, hogy felesleges visszajönnöm, inkább jó is, hogy nem lettem terhes, olyan fejletlen belül a szervezetem, hogy valószínűleg nem tudnám kihordani…
Azért, hogy összeszedjem magam - ismerős ajánlására -, elkezdtem szedni a vitamint.

2,5 hónap múlva spontán terhes lettem. 8 hónapos terhességig ingázással bírtam a munkát, és végül 60 cm-s 4 kg-s fiam született! Simán vettem a terhességgel járó megterhelést.
Az orvos utólag azt mondta, hogy a petevezeték hegesedése miatt nem lettem terhes, valószínűleg a C-vitamin lehúzta a gyulladást. Arra nem tudott válaszolni, hogy akkor a beültetés miért nem sikerült…
Kisbabánk 10 hónapos. Miután 8 hónapos korától már nem fogadta el az anyatejet, elkezdtem adni neki a folyékony multivitamint (napi 1 kiskanállal.)

Látványosan fejlődik, 10 hónapos, és már a 9. foga jön, a fogzást elég jól viseli. 8 éves testvérétől azóta semmilyen betegséget nem kapott el, egy kétnapos, láz nélküli nátha kivételével….

K. Z.-né (44 éves)
2017-01-17

Amikor elkezdtem használni a vitaminokat, akkor – az ígéretnek megfelelően – azonnal éreztem a pozitív változást. A fáradékonyságom eltűnt! Más vitaminokkal ellentétben – amiknek a hatása nálam 13. 00 -14.00 óra körül eltűnt – az Ön által javasolt multivitaminnal estig kitartott. Azóta is folyamatosan szedem, és a környezetem szerint is sokkal virulensebb lettem!

Tóth Gábor (53 éves)
2017-01-16

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor! Kedves Doktor Úr!

Idén tavasszal újra elkezdtem a vitaminokat szedni, multivitamint kalciummal és magnéziummal kiegészítve, és van kettő fő dolog, ami már az első héten változott. Sokkal jobban alszom, nem ébredek fel, hanem „egyet alszom.” Kipihenten ébredek. Az emésztésem a másik a dolog. Nem kell ülni sokáig a WC-n....
„Mellékhatásként”:
- jó a közérzetem
- jobb a teherbíró képességem
- meggyógyult az egyik lábujjamon kialakulófélben lévő körömgombám
- erősebbek a körmeim
- elmúlt a fémallergiám
- nyugodtabb vagyok
- nehezebb felidegesíteni (emberekkel foglalkozom)
- sampontól sokkal szebb a hajam, kevesebbszer kell hajat mosni
- nem fájnak a csontjaim és az ízületeim
Csak jó tapasztalatim vannak!

Semmiféle gyógyszert nem szedek, csak vitaminokat. Alkalmassági vizsgán mindig megkérdezik, hogy milyen gyógyszert szedek, és hüledeznek, hogy semmilyent. Alá is kell írnom, hogy „felelősségem teljes tudatában kijelentem...!”
Hála Istennek, még szemüveg sem kell! Jól érzem magam, és tudom, hogy ez a vitaminok jótékony hatása! A csodálatos szervezetünk, ha megkapja a szükséges minőségi ennivalót, úgy tud működni, ahogy kell. Sejtszinten kell biztosítani az üzemanyagot, ahogy Ön is írja.
Kedves Doktor Úr! Köszönöm, hogy rátalálhattam, és köszönöm, hogy Ön ilyen csodálatos EMBER, aki mindent feltett arra, hogy jobbá tegye az emberek életét, és igazán komolyan veszi az esküjét.

Nagy-nagy Tisztelettel és sok-sok szeretettel:

Takács Györgyné (50 éves)
2017-01-15

Körülbelül 1.5-2 éve szedem a terméket kisebb időszakos megszakítással, ugyanis nem mindig jutottam hozzá ehhez a márkához. Más termékekkel szemben ez a fajta sokkal intenzívebb hatást fejt ki, érzem, hogy reggelente ki vagyok „pattanva.”
Szeretem az Ön által javasolt vitaminokat!

B.B.(21 éves)
2017-01-14

13 éve szedem az Ön által javasolt multivitamint. Energikussá és életerőssé tesz!

Köszönöm!

G.-né M. É. (52 éves)
2017-01-13

Nekem a multivitamin vált be igazán, feldob, energetizál, és összeszedettebbé válok/váltam tőle! Bátran ajánlom mindenkinek! 🙂

Üdv.

Kliment Attila (42 éves)
2017-01-12

Tisztelt Doktor Úr!

3 hónapig folyamatosan szedtem az Ön által javasolt multivitamint. Nagyon jól éreztem magam, éreztem, hogy a testem napról-napra jobb állapotba kerül. Egyszer csak „kezembe akadt” egy cikk az interneten egy szupernek kikiáltott vitaminról, amelyet Amerikában gyártanak. Gondoltam teszek egy próbát, megrendeltem borsos áron a vitamint és szedtem is 2-3 hónapig.
Nem tapasztaltam azt a hatást, mint a korábban szedett vitaminok szedése alatt, sőt. Semmit sem tapasztaltam.
Így újra az Ön által javasolt multivitamin mellett döntöttem, ami nagyon jó választásnak bizonyult, mert azóta újra jól érzem magam! Kevesebbet vagyok fáradt, érzem, hogy a testem mindent megkap, amire szükségem van.
További sikeres működést kívánok!

Tisztelettel:

K. A. (31 éves)
2017-01-11

Sok éve lelkes híve vagyok dr. úr! Minden nap szedem a vitaminokat, elegendő folyadékot iszom - a nejemmel együtt, - és azóta akkor lát az orvos, amikor egy évben egyszer beviszem a labor leleteket! 🙂

Csak így tovább, szép napot mindenkinek! 🙂

S. M.
2017-01-10

Hello Dr. úr!

Már sok vitamint kipróbáltam az évek során, rendszerint sportolás mellé szedem a megfelelő energetizálás érdekében. Én már kb. 1 év óta szedem a multivitamint, ami mellé plusz C vitamint és egyéb más vitaminokat szedek.
Nagyon meg vagyok elégedve, több az energiám - mind a sportban, mind a munkában, - és azt vettem észre, hogy elég a napi kb. 6 óra alvás ahhoz, hogy megfelelően kipihenjen magam.
Mindent köszönök!

Üdv.

B.Á.
2017-01-09

Tapasztalataim a kollagén termékkel kapcsolatban: nagyon pozitív változásokat tapasztaltam! 1 hónapos kúra alatt naponta 1 adagot fogyasztva már 2 hét után látványos eredmények jöttek!
A bőröm szebb és rugalmasabb lett, a homlokomon lévő ránc szinte eltűnt, a mellem közötti apró ráncok kisimultak. Feszesebb, élettel telibb lett a bőröm.
Többen meg is jegyezték, hogy milyen krémet használok, mert olyan kisimult az arcom....
Több ismerősnek is ajánlottam eltérő korosztályokban és ők is hasonló tapasztalatokról számoltak be.

Slenker Anita (34 éves)
2017-01-08

Kedves Lenkei Gábor!

A C-vitamin-készítményeket sok éve fogyasztom, napi 3-4000 mg-ot. Amióta a B1-vitamint is szedem, a szellemi teljesítőképességem javult! Kevésbé fáradok el a tanulásban, sőt van, hogy egyáltalán nem fáradok el! A koncentrációm is javult!
Voltak olyan hetek, amikor nem szedtem a B1-vitamint sem, és akkor úgy éreztem, hogy „súlyok vannak rajtam.” Nem bírtam gyorsan, tisztán gondolkodni… Most már értem, hogy magának miért is vannak nem éppen barátai… Aki kipróbálja a vitaminokat, szinte kicserélődik! Türelmesebb és mindenek előtt összeszedettebb lesz!
Remélem, sokáig hozzá lehet jutni a készítményeihez! Köszönöm eddigi munkásságát!

Sok sikert a továbbiakhoz!

D. T. (22 éves)
2017-01-07

Tisztelt Doktor Úr!

Nagyon elégedett vagyok a termékekkel! Az immunrendszerem tökéletes! Egész télen még egy náthát sem tudok összeszedni! Egész nap fáradhatatlan vagyok!
Szeptemberben részt vettem egy tájékozódó gyalogló versenyen. 2 óra 22 perc alatt tettem meg 10 km.-t!
Mindent köszönök!

Tisztelettel!

Szőke Mihályné (69 éves)
2017-01-06

Tisztelt Dr. Lenkei Úr!

Az első doboz multivitamint egy hónapja szedem. Nagyon jó tapasztalatom van már most! Megszűnt a fáradtság, erősödik a körmön, jobb a közérzetem.
Köszönet érte!

Üdvözlettel,

Kiss Attiláné (60 éves)
2017-01-05

ADHD (hiperaktivitással egybekötött figyelemzavar) betegségnél 4 éves kisfiamnál jelentős javulást hozott a multivitamin!
Azóta több hasonló problémás gyereknek ajánlottuk. Túlhallás „kezelésére” is javasolta a gégész.

Sz. E. (40 éves)
2017-01-04

Kedves Dr. Lenkei Gábor!

Azt gondoljuk, a jó közérzet, munkakedv örökké tart, amíg egy szép napon rádöbbenünk, megállásra szólít az Élet.... Az egyik lábam állandó fájdalom kíséretében erőtlen lett. Megpróbáltam mindent, amit gondoltam, hogy segít. A gyógyteáktól a vitaminokig fürdővel: keveset javult. Közben, ahogy engedte a körülmény, tornáztattam is.
A könyvtárban leltem rá Dr. Lenkei Gábor sorsfordító műveire! Sokat tanultam belőlük. Szeretek magamon kipróbálni dolgokat, így megvettem a multivitamint. Felváltva vettem hozzá kalciumot, magnéziumot, kollagént és C vitamint.
A visszajelzések – a könyvekből – lelkileg is erősítettek! Így jutottam el a fájdalommentes állapotig. A lábam a heverőre fel tudom tenni, és nem kell kézzel megfogni és segíteni!
Nekem Dr. Lenkei Gábor felvilágosító tevékenysége gyakorlati segítséggel fűszerezve a Betlehemi Csillag! Ami a pásztoroknak az utat, nekem a javulás útját jelentette! Hála és köszönet érte!

További munkájához erőt-egészséget és kitartást kívánok tiszta szívből!!!

Tolnai Istvánné (72 éves)
2017-01-03

Négy hónapja használom a multivitamint és mellette C- vitamint, kalciumot és magnéziumot. Azóta egészségesnek érzem magam! Jobb a közérzetem, nem voltam meghűlve, és egész életmódváltást jelent nekem ez a vitamin.
Hálás köszönet a doktor úrnak, szerintem Nobel-díjat érdemelne a Doktor Úr!
Sok szeretettel:

Antal Erzsébet (75 éves)
2017-01-02

A multivitamin pozitív hatásai saját tapasztalatok alapján:

- Sokkal jobb fizikai erőnlét
- nagyobb terhelhetőség
- megszűnt a fáradtságérzés
- pozitívabb életszemlélet/jobb kedv
- tartós egészségmegőrzés
- emésztési zavarok megszűnése

K. É. (46 éves)
2017-01-01

Kedves Dr. Lenkei Gábor!

Azt gondoljuk, a jó közérzet, munkakedv örökké tart, amíg egy szép napon rádöbbenünk, megállásra szólít az Élet.... Az egyik lábam állandó fájdalom kíséretében erőtlen lett. Megpróbáltam mindent, amit gondoltam, hogy segít. A gyógyteáktól a vitaminokig fürdővel: keveset javult. Közben, ahogy engedte a körülmény, tornáztattam is.
A könyvtárban leltem rá Dr. Lenkei Gábor sorsfordító műveire! Sokat tanultam belőlük. Szeretek magamon kipróbálni dolgokat, így megvettem a multivitamint. Felváltva vettem hozzá kalciumot, magnéziumot, kollagént és C vitamint.
A visszajelzések – a könyvekből – lelkileg is erősítettek! Így jutottam el a fájdalommentes állapotig. A lábam a heverőre fel tudom tenni, és nem kell kézzel megfogni és segíteni!
Nekem Dr. Lenkei Gábor felvilágosító tevékenysége gyakorlati segítséggel fűszerezve a Betlehemi Csillag! Ami a pásztoroknak az utat, nekem a javulás útját jelentette! Hála és köszönet érte!

További munkájához erőt-egészséget és kitartást kívánok tiszta szívből!!!

Tolnai Istvánné (72 éves)
2016-01-03