Egy kis napsütés

2017. július

A Multivitamintól a refluxom elmúlt, sokkal több az erőm!
A férjem szeme javult!
Anyósom 89 éves, és olyan erőnléte van, hogy füvet nyír mindennap, mos, főz, takarít!
Ez tényleg életerő!

K. R.-né
2017-07-31

8 éve szedem a Multivitamint. Életminőségem oly mértékben változott, hogy sokkal élénkebb, életvidámabb vagyok, jobb közérzettel rendelkezem! Hajhullásom minimális mértékre csökkent, körmeim rendeződtek. Nagyon nehéz alvó vagyok, de esténként könnyedén fáradtság nélkül alszom el, és könnyed az ébredésem. Fokozott teherbírással tudok bármilyen munkát elvégezni, nem érzem magam lestrapált állapotban. Lábaim nem nehezülnek el estére.
Érzem, hogy élek és élni akarok! 🙂

Magyari Rita (42 éves)
2017-07-30

2 évvel ezelőtt, amikor elkezdtem szedni a vitamint napi rendszerességgel, elfelejtettem meginni a délutáni kávémat. Elfelejtettem, mert nem is volt rá szükség!
Tanítok nyolcadikban is kémiát. Gyakran elő lehet venni a doktor úr kiadványait, és az érdeklődő diákokra jó hatással van!

F. T. (35 éves)
2017-07-29

Amióta szedem a Multivitamint, sokkal energikusabb vagyok! Nem okoz gondot, hogy a munkában napi 11 órát is eltöltök, így bírom szusszal, és nem kimerülten térek haza. Akár több dologra is tudok koncentrálni párhuzamosan, és sikeresen végigviszem a feladatokat.
Az emberekkel is sokkal könnyebben kijövök, kedvesebb, türelmesebb vagyok velük.
Amikor egy hónapig nem szedtem a vitamint, azt vettem észre, hogy sokkal feszültebb vagyok, idegeskedtem, és nehezen viselem az emberek társaságát.

T. T. (25 éves)
2017-07-28

Én, Sánta Margaréta, nagyon hálás vagyok, hogy a lányom az első hónapban, januárban, megvette ezt a vitamint! Engem sokat vittek mentővel a sürgősségire. De nem tudtak rájönni a betegségemre! Csak arra, hogy a szívemmel baj van, voltam katéterezve is, és megint a szívorvos ajánlotta a katétert, de nem egyeztem bele! A szívemre szedem ma is a gyógyszert.
Januárban elhasználtam 1 hónapi Multivitamint. A második hónap után azt tapasztaltam, hogy már nem szédülök annyira, hogy elvágódjam hanyatt, a másik nagy csoda, hogy már a görcs nem fogja a lábam egyáltalán! Ezért folyamatosan szedem ezeket a vitaminokat!

Sánta Margaréta (79 éves)
2017-07-27

Kedves Doktor Úr!

Összességében nagyon jó hatással vannak rám a vitaminok! 13 éve, hogy rendszeresen szedem őket, azóta teljesen jól vagyok, így 75 évesen is.
Rengeteg időt töltök az unokáimmal, muszáj energikusnak és fittnek maradnom, ugyanis még szeretnék sokat velük lenni.

P. F.-né (75 éves)
2017-07-26

A termékek hűséges fogyasztója vagyok 2003 óta. A napi vitamincsomaggal kezdtem, majd a C-vitamin-adagot emeltem meg, napi 1-2000 mg-ra. Azóta szedem még a komplex B vitamint, D-t, ásványi anyagokat, és kb. 1 éve fogyasztok kalciumot és magnéziumot.
Minden évben csináltatok egy vérképet, és a háziorvosom is megkérdezte, hogy mit csinálok, hogy ilyen jók az eredményeim?!

Kreicsovszkiné Zsuzsa (63 éves)
2017-07-25

Tisztelt Lenkei Doktor Úr!

Nagyon elégedett vagyok a vásárolt termékekkel, a Multivitamint szedjük a férjemmel. Sokkal több energiánk van, amire nagy szükség van, mivel családi házban lakunk. Elég nagy kertünk van, amelyet művelünk, és még szőlőt is művelünk a szülői háznál. Még nagyobb lett a munkához való kedvünk, kedélyünk!

K. K.-né (65 éves)
2017-07-24

76 éves vagyok, és semmiféle gyógyszert nem szedek! A vitaminokat 2007 óta szedjük!
Azelőtt állandóan jártam a reuma-szakrendelésre, különféle kezeléseket kaptam! Most ez szinte megszűnt! Nem jött elő a fejfájásom, homloküreg-gyulladásom, előtte 4 alkalommal is műtötték az arcüregemet! Nyakcsigolya lumbágó miatt nem kaptam levegőt! Ez mind megszűnt!

Tóth Gyuláné (76 éves)
2017-07-23

Amióta szedem a Multivitamint plusz a Kollagént, azóta a körmeim nem törnek le, mint a fagyott műanyag.
Továbbá a sportteljesítményem is nőtt, és olyat meg tudtam csinálni, amit már 6 éve szerettem volna!
Amióta olvastam a könyveit a vitaminokról, azóta odafigyelek a megfelelő bevitelre, aminek a hatására megnövekedett az energiaszintem, továbbá az immunrendszerem is sokkal jobb lett!

Horváth Erik (26 éves)
2017-07-22

Jobban alszom! Nyugodtabb, frissebb vagyok! Kevésbé vagyok fáradékony. Allergiás vagyok, de a vitaminok szedése óta kevesebb gyógyszerre van szükségem.
Jobban érzem magam, erőteljesebb vagyok, a pszichémet is erősítették a vitaminok.
Elmúltak a rossz gondolataim.

Sajóvölgyi Éva (62 éves)
2017-07-21

A kollagént egy hónapja szedem, és már két hét elteltével csodás hatást tapasztaltam, ugyanis korábban rendszeres futás mellett rendkívüli módon fájtak a térdeim és a bokám.
Nos, a kollagén szedése mellett ez a panasz TELJESEN MEGSZŰNT!
Azóta hosszabb távot is képes vagyok lefutni! Így ajánlom mindenkinek a környezetemben! 🙂

Varga Judit (49 éves)
2017-07-20

Amióta a vitaminokat szedem, az évek óta több alkalommal megjelenő aftám teljesen elmúlt, illetve a herpeszem sem jön már ki egyáltalán!
A hajam sokkal erősebb lett, és a nap sugarát is jobban elviseli a bőröm.
Az energiaszintem megnövekedett, már nem vagyok olyan fáradt napközben.
Sok-sok kezdeti megfázást gyűrtem már le az extra dózisú C-vitaminnal. 🙂

Balog Fatime (26 éves)
2017-07-19

54 éves vagyok. Előadóművész, vagyis énekesnő vagyok, már tanítok is egy iskolában Németországban. 17 éve futok, mert dagi voltam. Az ízületeim nagyon megterheltek voltak.
Ám egyszer csak Ön jött az életembe, s tessék, az ízületeim újjászülettek! Állni kell a színpadon, a tanítás alatt, és futni kell az alakomért, s a kollagén meghozta a segítséget! Mindennap iszom, s ennek köszönhetem a csodálatos bőröm s a fittségem a térdeimben, ill. az ízületeimben! Nem kell fájdalomcsillapító!

Fekete Éva (54 éves)
2017-07-18

Tisztelt Doktor Úr!

Most vettem egy doboz kollagént. Egy nem fiatal edzőnő ajánlotta, azt mondta, neki 1 év kínlódás után ez a készítmény javította meg az izom-ín túlnyújtását. Én is sportolok (fitnesz, jóga, túra), de már 67. évembe lépve „itt fáj, ott fáj – korszak” kezd beköszönteni. Elolvastam a készítmény összetételét, s elképedtem a bőkezűségén, mert olyan dolgok vannak benne garmadával, amit egyébként is fogyasztok időnként.

K.-né O. E. (67 éves)
2017-07-17

Kb. 3 éve fordultam a készítmények felé egy véletlen folytán, egy kollégám mesélt róla. Kíváncsiságból, érdeklődésből kezdtem el szedni a C-vitamin-készítményt. Sportolok (ökölvívás) heti 4 alkalommal! Egy hónap sem telt el, érezhetően javult a reflexem, állóképességem. Napközben a hangulatom is jobb lett, nem voltam türelmetlen esténként, mint máskor.
Egy év elteltével a Multivitamint is elkezdtem, és most jó minden körülöttem! Még az anyósom is elviselhetőbb lett – nem veszekszik –, vagy nem úgy veszem! Nem hatott a legerősebb nyugtató sem, csak az, hogy elkezdtem a vitaminokat szedni.

Nagy Sándor (62 éves)
2017-07-16

Egy hónapja kezdtem el szedni a Multivitamint. 24 éves vagyok, súlyzós edzést végzek hobbiból, és valamilyen porcvédő készítményt kerestem. Nemcsak az ízületi fájdalmaim múltak el, de sokkal energikusabb is vagyok, és a teljesítményem és az állóképességem is javult! Reggelente nem vagyok rosszkedvű, fáradt. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben!

P. Cs. (24 éves)
2017-07-15

Először 2015 márciusában vásároltam vitamint, az úszás után érzett lábgörcseim miatt. A lábgörcsök azóta elmúltak!
Második alkalommal is Önökhöz fordultam, amikor nem lehetett gyermekem.
Egy évig szedtem a Lenkei vitamint, ami meghozta gyümölcsét: 2017-ben apuka lehetek!

Varga Sándor (43 éves)
2017-07-14

Kedves Dr. Úr!

Nagyon köszönjük, hogy van és létezik, mert fantasztikusak a vitaminok!
Anyósomnak, amióta a kollagén port fogyasztja, nem fáj a forgója! Úgy volt, hogy műteni kell, elkezdte fogyasztani a kollagént, és a kontroll vizsgálatnál csak csodálkozott a doki, hogy „Mit csinált magával, mama?” 🙂

Tarjánné Luda Mónika és anyósa, Dusi mama
2017-07-13

Nekem bőven elég annyi, hogy olykor 10 évvel fiatalabbnak néznek...
Mindenem rendben van, nem vagyok vérszegény, nem törnek a csontjaim, a problémamegoldó készségem az egekben!
Intenzíven sportolok!
Nem küszködöm semmilyen látászavarral, egyszóval: teljesen rendben vagyok! Már-már túlságosan is!

Zs. G. (39 éves)
2017-07-12

A terhesség során megterheltem a bokám körüli szalagokat. A szülés után a fájdalmak csak fokozódtak, és reggelente már nem tudtam ráállni a lábamra. Miután elkezdtem szedni a kollagént, a panaszok enyhültek, majd teljesen elmúltak.
Nem mellékesen: a bőrömön, főleg az arcomon vettem észre a fiatalosabb, üdébb kinézetet, amit még az egyik szomszéd anyuka is észrevett és megjegyzett!

Sz. K. (36 éves)
2017-07-11

Kedves Gábor!

Nagyon elégedett voltam a Multivitaminnal!
24 éves vagyok, könyvvizsgálóként dolgozom. A legfontosabb pozitívum, hogy nem voltam fáradékony, amíg szedtem. 2 hete fogyott el a havi adag, a múlt héten alig vártam, hogy véget érjen a nap, sokkal fáradékonyabb voltam.... Csütörtökön jöttem rá, hogy talán ez a vitamin hiánya lehet?! ...
Vasárnap eljöttem egy újabb havi csomagért! 🙂

B. B. (24 éves)
2017-07-10

Tisztelt Doktor Úr!

Örömmel csatlakozom azok táborához, akik jelentős eredményről számolhatnak be a termékeknek köszönhetően!
A legfontosabbak: az életben sok területen kell nagy erőkkel helytállnom, mindezeket szinte könnyedén, jól tűrve a stresszt, bírom!
Ezenkívül koromnál fogva elértem a változókor idejét, de a szokásos gyötrő, labilis, teljesítményrombolással kísért tüneteket jóformán meg sem érzem!

Á.-né B. N. (54 éves)
2017-07-09

Tisztelt Doktor Úr!

Három hónappal ezelőtt kezdtem el szedni a Multivitamint. Aktív sportoló vagyok. Teljesítményemben enyhe fokú fejlődét érzek, de ami szembetűnőbb, az a közérzetemben bekövetkezett pozitív hatású változás!
Ez leginkább a mindennapjaimban és a munkám során jelent előnyt, mivel ott fokozott stressznek vagyok kitéve!

Kugler Vendel (33 éves)
2017-07-08

Több éven keresztül (kb. 6) jártunk lombikbébiprogramra.
4 sikertelen beültetést követően a programot felfüggesztettük, majd elkezdtük szedni a Multivitamin készítményt.
2 év elteltével természetes úton született meg 2009-ben első, majd 2011-ben második gyermekünk.
Több hasonló helyzetben lévő baráti házaspárnál is előfordult ugyanez! Olyanok, akik a javaslatomra kezdték el szedni a készítményeket!

V. T. (42 éves)
2017-07-07

Fáradtságot, levertséget, hányingert tapasztaltam egy igen hajszolt, feszült életszakaszomban. Egy ismerős javaslatára kezdtem el szedni az Ön vitaminjait.
Mára minden panaszom tökéletesen megszűnt, jelentős életminőség-javulást tapasztaltam/tapasztalok!
Nem is emlékszem az akkori tünetekre!

Hajdú Katalin (36 éves)
2017-07-06

1 hónapja szedi a kisfiam a Multivitamint. 13 éves. Öttusázik, és elég erős fizikai és szellemi igénybevételnek van kitéve.
Amióta szedi a Multivitamint, nőtt a teljesítménye, nem fáradt, és az iskolában is jobban tud koncentrálni!

H. T. (43 éves)
2017-07-05

Régebben is szedtem már különböző vitaminokat, mivel már 73 éves vagyok, és még mindig aktívan dolgozom.
Mielőtt elkezdtem szedni a vitaminokat, elolvastam Lenkei doktor több könyvét, amelyekből sok mindent megtudtam a vitaminokról és azok fontosságáról.
A vitaminoktól sokkal jobban érzem magam, nem fáradok el, jobb az étvágyam, és nagyon fontos számomra, hogy az addig erős székrekedésem is rendeződött. Javaslom, hogy mindenki, akinek fontos az egészsége, szedje ezeket a nagyon remekül összeállított vitamincsomagokat!

Lengyel Imréné (73 éves)
2017-07-04

6 éve szedem a Multivitamint+ C-vitamint 1000 mg-t.
Kasszában ülök, telente nem vagyok beteg, pedig rengeteg beteg ember vásárol.
Édesapám, aki 10 éve szedi kevesebb alvással sokkal kipihentebben ébred – ritkán beteg!
Kertészmérnök vagyok, ismerem a mai élelmiszerek hiányát, úgymond, mi az, ami nincs meg bennük...
Teljes mértékben egyetértek a Doktor úr vitaminokkal kapcsolatos útmutatásával – a családommal EZÉRT szedjük!

I. T. (33 éves)
2017-07-03

Tisztelt Lenkei Gábor!

A készítményekkel nagyon jó a tapasztalata az egész családnak!
Igazából fiam miatt kezdtük el szedni a vitaminokat. Ő 14 éves, jégkorongozik, és szép eredményeket ér el, viszont apró termetű.
Jártunk a SOTE-n a növekedése miatt, ott ajánlották, hogy kezdjünk el szedni vitaminokat.
Ismerősünk javaslatára találtunk rá a Multivitaminra!
A gyerek eddigi évi 3 cm növekedése az előző évben 8 cm lett, úgy, hogy még nem serdül! Nagyon elégedettek vagyunk!

Fellner Rita (43 éves)
2017-07-02

2015 óta szedjük a Multivitamint. Stressztűrő képességünk megnőtt, aktív asztalitenisz sporthoz nélkülözhetetlen!
Kislányom, 12 éves, tollasozik, szintén szedi.
Páromnál az emésztési problémákat és a WC-zési gondokat megoldotta. Egyszer próbálta elhagyni, de visszatértek a problémák ...
A gyerek jobban teljesít az iskolában, és amikor a többiek influenzásak, akkor ő azon kevesek közé tartozik, aki nem hiányzik!

Takács Miklós (48 éves)
2017-07-01