Egy kis napsütés

2017. június

T. Doktor Úr!

Kb. fél éve szedem a Multivitamint. A jótékony hatását igen hamar tapasztaltam: előtte sokszor voltam fáradt, aluszékony, ami főleg esti autóvezetéseknél jelentett problémát (hosszú utakon.) A vitamin szedését követően ez az aluszékonyságom igen hamar elmúlt, a közérzetem is jobb lett.

K. J. (50 éves)
2017-06-30

Ákos fiam 6 hónapos kora óta szedi a folyékony Multivitamint, és immár 2 éve érezhető jótékony hatása!
Mindenki dicséri erős haját és körmét, mert a többi kisfiúnak nem ilyen általában!

L.-N. Á.
2017-06-29

Negyedik hónapja szedem Lenkei doktor által javasolt Multivitaminokat. Nem vagyok fáradt, kis konyhakertemet rendszeresen művelem, munkabírásom megnőtt. Nyugodtan alszom, ha fel is kell kelnem, azonnal visszaalszom!
Most télen az influenza és egyéb megfázás elkerült, jól érzem magam!
Olvastam a Cenzúrázott egészség című könyvét a doktor úrnak, igen nagy hatással volt rám!

M. I.-né (73 éves)
2017-06-28

Kedves Lenkei Úr!

10 éve szedem a vitaminokat, és azt tudom mondani, hogy azóta nem voltam igazán beteg. 1-2 napig náthás voltam, és ennyi. Nagyon örülök, hogy megtaláltam az Ön vitaminjait.
Jövőre 70 éves leszek, de még dolgozom, unokázom, este 18 óra amikor hazaérek.

Tornyosi Ferencné (69 éves)
2017-06-27

Tisztelt Doktor Úr!

Tapasztalataim: Idáig elkerültek a másokat ágyba döntő influenzás betegségek, a szervezetem az idősödéssel járó problémákat (ízületes problémák, leépülés) leküzdi, és a lelki megerősítésben is segít. Mintha új erőre kapnék naponta, ami azelőtt nem volt jellemző. Ami még fontos a számomra, hogy a családunknak is vásárolok vitaminokat, hisz a fiatalok nem törődnek annyit magukkal! Sok jó visszajelzést kapok tőlük is. A kisiskolások nem betegek, a csecsemő fejlődése pedig olyan, mintha az anyukája teje „minőségibb” lenne.

N. T.-né (73 éves)
2017-06-26

A „Cenzúrázott egészség” megjelenése óta szedem a vitaminokat! Frissebb vagyok, és jobb a közérzetem!
Minden problémára jó hatással van! Normális lett az emésztésem, nincs hőhullámom, jól alszom!

Spák Csilla (53 éves)
2017-06-25

Tisztelt Doktor Lenkei Gábor Úr!

Először is szeretném megköszönni, hogy Ön van nekünk!!! Harcol értünk, emberekért, hogy minél egészségesebben éljünk. Az Ön kivételes egyénisége, bátorsága, ereje TISZTELET érdemel!
Másodszor pedig szeretném leírni milyen változások történtek az életemben az elmúlt 9 évben, amióta szedem a Multivitamint.
- jobban bírom a munkát és a vele járó stresszt!
- lassan 20 éve már, hogy allergiás vagyok a macska és kutyaszőrre. De 15 éve együtt lakom a cicámmal, és amióta a Multivitamint szedem, az allergiámnak semmi nyoma!!! (Nem kell gyógyszert szedni!)
- jóval kevesebb édességet eszem. Pedig édesszájú vagyok. A fogaim állapota határozottan javult. Nem vagyok náthás tavasszal és ősszel.

Üdvözlettel egy rajongó:

K. E. (39 éves)
2017-06-24

Január hónapban egy kedves barátom küldte el weboldalának címét és javasolta, hogy regisztráljak. Még aznap regisztráltam, elolvastam „A legfontosabb szabályt”, és a „Miért van szükségük az egészséges embereknek...” c könyveket online.
Másnap megvásároltam egy havi vitamint. Sokat javult a közérzetem, és a teljesítőképességem is nőtt!
Közben elkezdtem újra aktívan sportolni, ami a vitaminok nélkül szerintem nem ment volna ilyen könnyedén.
Nagyon pozitív a tapasztalatom és köszönettel veszem a részletes magyarázatot és információt a termékekkel kapcsolatban. Sosem gondoltam azelőtt arra, hogy milyen dózisban és gyakorisággal kell szednünk a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket ahhoz, hogy valódi eredményeket érjünk el.

B. Gy. (36 éves)
2017-06-23

Azt mondják, csodák nincsenek. Én pedig azt mondom, csodák vannak!!! A csoda maga az Ember és az őt éltető vitaminok! Csoda még a rendszerben Dr. Lenkei Gábor és csapata, hogy ilyen nehezített körülmények között is csodákra képesek!
10 hónap Multivitamin szedés után a tapasztalataim:
- körömerősödés
- hajhullás megállása, megerősödése, visszasűrűsödés
- kisebb alvásigény (8-9 óra helyett 6-7 óra)
- minőségi alvás és ébredés
- teljesítőképesség és állóképesség tovább erősödése
- reakcióidő rövidülése
- összpontosítás és odafigyelés erősödése
- bélműködés javulása
- izgatott helyzetek hatékonyabb kezelése

Tisztelettel kívánok további élettel és szeretettel teli munkát!

Buday László Nimród (44 éves)
2017-06-22

Vendéglátósként fontos a plusz energia, a rendelések fejben tartása, pontos kivitelezése. Amióta rendszeresen szedem a vitaminokat, sokkal jobban bírom az iramot, ízületi panaszaim megszűntek, fáradékonyságom mérséklődött. A plusz E-vitamin hatására hajam folyamatosan dúsul, bőröm egészségesebb, látványosan! Mindenkinek ajánlom.
Én lassan 10 éve aktívan szedem termékeket, azóta az évente előjövő betegségeim megszűntek. Az influenza maximum 3 napig tart!

B. D. (27 éves)
2017-06-21

2016. februárban kezdődött, 2016 júliusában tetőzött a szorongásos pánik állapot.
2016. október óta a vitaminoknak és Önnek hála, teljesen elmúltak a tünetek! Azóta kiegyensúlyozott, boldog életem van!
Köszönöm!

Henriett
2017-06-20

Öt éve szedem a Multivitamint. Beteg nem szoktam lenni, és még most, 78 évesen is napi 4 órát dolgozom, orvosi készülékeket javítok. Heti egy alkalommal teniszezni járok.

Gajdos Richárd (78 éves)
2017-06-19

Tisztelt Doktor Úr!

A lányomnak vettünk először Multivitamint, mert most végzős gimnazista, és nagyon sokszor kimerült, fáradt volt. Most 4 hónapja szedi + C- vitaminnal, és sokkal jobban tud figyelni az órákon. Marad elég energiája még iskola után is tanulni, és elkezdett táncolni!

V. L. –né (44 éves)
2017-06-18

Kedves Doktor Úr!

Fél éve szedem a Multivitamint és a C-vitamint, meg vagyok vele elégedve! Hajnal 2 órakor kelek, megyek dolgozni, kell az erő, ami meg is van!
Köszönöm szépen!

Márföldi György (58 éves)
2017-06-17

Kedves Doktor Úr! 🙂

Általánosan jobb a közérzetem, hamarabb regenerálódom. A normálisnál nagyobb terhelésen élek, így ennek kulcsfontossága van számomra. (ejtőernyőzöm, vadvizen kajakozom, alpinistáskodom, küzdősportok)
Csak biztatni tudom, így tovább!
… és köszönet!

Nagy László (41 éves)
2017-06-16

Kedves Dr. Úr!

Örülök, hogy megismerhettem termékeit. Amióta el kezdtem szedni, azóta úgy érzem, hogy a tanulás is jobban megy, és mivel sportolni is szeretek, azt vettem észre, hogy a sportteljesítményem is javult. Tudom, hogy fiatalnak számítok ezen a téren, de csak javasolni tudnám ezeket a termékeket.

Ádám (19 éves)
2017-06-15

Tisztelt Doktor Úr!

Másfél hete szedem a Multivitamint. Határozottan jobban érzem magam. Frissebb vagyok! Kezeim télen kiszáradtak, hiába kentem. Most nem kenem semmivel, mégsem száraz.

Csép Mihály ( 57 éves )
2017-06-14

Közel 5 éve szedem a vitaminokat. Azóta nem voltam beteg, az idejét sem tudom mikor volt utoljára lázam.
Napi 10-12 órát dolgozom. Orvoshoz nem járok, mert panaszaim nincsenek, gyógyszerallergiám viszont van.
Korábban rendszeres látogatója voltam az orvosi rendelőnek, kevés sikerrel.
Amióta a vitaminokat szedem jól érzem magam, a korábbi nyavalyáim is elmúltak.

Marton Csabáné ( 64 éves )
2017-06-13

Több energiám van, amióta a Lenkei vitaminkészítményeit szedem, és jobban érzem magam a bőrömben.

Berkes Róbert (27 éves)
2017-06-12

Kedves Gábor!

Sokszor és sok kérdést kapok azzal kapcsolatban, hogy "MIÉRT szedem a kapszulát?" Ami számomra a C vitamin adag, egy nap több ízben is. Már nem válaszolok a kérdésre, csupán mosolygok.
Miért van ez így? Engem meggyőzött a C vitamin napi adagolása, miszerint a szervezet megmutatja, mikor elég. Nekem ez napi 6-8 gramm, amit beállítottam a szervezetem visszajelzései alapján.
Nem tudom, hiszen nem vagyok sem orvos, sem hasonló végzettségű, azt tudom mondani, hogy allergiás és ennek kezelése következtében asztmás voltam. A tüdőgyógyászom azt mondta, ne aggódjak, vannak emberek, akik allergiásak, és vannak mások, akik meg nem. Hoppá ... Itt akadtam ki igazán…
Ekkor történt, hogy unszolásra, beállítottuk a napi C vitamin szükségletem, és mellé minden nap kecsketejet itatott velem az akkori kedvesem, amiért néha, nagyon ment a hiszti a részemről.
Nincs mar asztmám, sem allergiám, amin csodálkoznak nagyon a "hozzáértők!"

Csaba
2017-06-11

Nagyon sok panaszom volt!
- hajhullás
- hajőszülés
- bőrszárazság
- gyenge közérzet
- idegi kimerültség
- izomgörcsök
- betegségek fogékonysága
- allergia tünetek
Ismerősöm ajánlására kipróbáltam a vitaminkészítményt. Kezdetben nem hittem benne, hiszen csak vitamin...2 hét elteltével csoda történt.

A hajhullás abbamaradt, őszülés is, bőrszárazság és allergia elmúlt. Menstruációs görcs megszűnt. Azóta tudok sportolni, jól érzem magam.

Juhász Ildikó 29 éves
2017-06-10

Amióta az eszemet tudom, gyanús volt nekem az egész egészségügy, a gyógyszeripar, de azt hittem csak nekem vannak összeesküvés elméleteim...
Aztán kezembe kaptam a könyvét és nem hittem a szememnek. Amit eddig gondoltam, az le van oda írva, alá van támasztva bizonyítékokkal, sőt...Olyan volt ez, mint valami elégtétel, hogy: Na ugye, hogy igazam volt! 🙂
Már az első pár oldal után megrendeltem a vitaminokat, amit azóta is szedünk a családommal, sőt ajándékba is azokat szoktam vinni.
És a szedéstől számítva három hónapon belül várandós lettem! :):):) Jelenleg 20 hetes kisbabámat hordom a szívem alatt! 🙂
Előző babám két évig "készült", úgyhogy hiszem, hogy nagy szerepe van annak is, hogy feltöltöttem vitaminokkal a szervezetem. Köszönjük!
Minden babát tervező ismerősnek ajánlom.
Kívánom, hogy minél több emberhez jusson el ez a rengeteg életmentő információ!
Nagyon örülök, hogy van egy ilyen Ember országunkban, mint Ön!

Bódis Éva
2017-06-09

Már régóta használom a Multivitamint, és napi 1000 mg C-vitamint. A vitamint először nagymamám vetette meg velem, mert hallott a vitaminok jótékony hatásáról. Amikor elkezdtem szedni, elkezdtem kirobbanóan jól érezni magam. Emlékszem, barátaim akkor kezdtek el gumimacinak becézni. Ez a vitalitásom, azóta is megmaradt, annyi különbséggel, hogy ez a jó állapot állandósult. Sosem vagyok beteg, még munka után is marad energiám sportolni, futni, menni. Ha fáj a torkom, bekapok eggyel több C-vitamint és másnapra kutya bajom. Most tudtam meg, hogy babát várok. Terhességem ideje alatt is rendszeres fogyasztója leszek a Multivitaminoknak.
Csak ajánlani tudom mindenkinek ezeket a készítményeket. És örülök, hogy Lenkei doktor úr a magyarok jó hírnevét erősítheti.

K. H.
2017-06-08

Kb. 4 éve szedem a Multivitamint, és a C vitamint. Eddig soha nem voltam beteg, még náthás sem, pedig 81 éves vagyok.
Én nem betegség miatt szedem, hanem állapot fenntartás miatt.

Szép Sándorné
2017-06-07

Kedves Lenkei Úr!

Amióta szedem a vitaminokat, sokkal energikusabbá váltam.
Jobb a kedvem, türelmesebb lettem.
Üdvözlettel,

Ihász György (27 éves)
2017-06-06

Tisztelt Doktor Úr!

1 éve szedjük családommal a vitaminokat, és rengeteg pozitív tapasztalatunk van. Édesanyámnak ismeretlen okból ízületi fájdalmai voltak és 3 napnyi vitaminszedés után elmúltak a panaszai!
Én klasszikus éneket tanulok, ezért fontos, hogy a betegségeket kivédjem. Amióta vitaminozok, sokkal ellenállóbb a szervezetem, nagyon ritkán voltam beteg. Talán csak egyszer, és azt is hamar átvészeltem, míg azelőtt hetekig is eltartott a felépülésem egy-egy megfázásból.

N. A. A.
2017-06-05

Kedves Gábor!

Fogarasi Kati vagyok, 59 éves, 1 éve mentem nyugdíjba. Az Ön vitaminkészítményeivel kapcsolatban azt szeretném írni, hogy ez a CSODA! Amire egy átlagember vár, amikor elmegy az orvoshoz, de ott nem kapja meg a segítséget. A 240 –es vérnyomásom, a pánikbetegségem, az állandó sírásom szűnt meg és milyen érdekes, visszajött az életkedv is! Minden embernek, akivel találkozom, el fogom mondani, hogy nincs BETEGSÉG, csak VITAMINHIÁNY van!

KÖSZÖNETTEL

Fogarasi Kati
2017-06-04

Kb. 1 hónapja szedem a Multivitamint, azóta kevésbe vagyok fáradt, reggel kipihentebben ébredek. Doktor úr javaslatára nem fukarkodom a vízivással és a sóhasználattal. Most már elmondhatom, hogy az az igazi migrénes fejfájás elkerül!
Ezt hálásan köszönöm!

Kulich Jánosné (47 éves )
2017-06-03

A gyerekeim most 5 és 7 évesek. Amióta az eszüket tudják, szedik a C-vitamin-t, napi 1-et. Nekem a legnagyobb bizonyíték a vitamin hatásosságára, hogy amikor elkezdték az ovit, egyik sem volt beteg. Mi nem ismertünk soha az „egy hét beteg, egy hét ovi” szindrómát.
Ha kicsit kezdtek taknyosodni, akkor felemeltük az adagot 2-3 tablettára, és simán mentek vele oviba, és 3 nap múlva kutya bajuk sem volt!

G.H.
2017-06-02

A családom már 7-8 éve szedi a Multivitamint és hozzá kiegészítőket.
Jómagam régen állandóan fáradt voltam, az egyetemi előadásokon már 1-2 óra alatt elfogyott az energiám és a koncentrálóképességem. Az alacsony vérnyomásra gyanakodott a családom, de kávét/teát nem tudok fogyasztani, mert a koffeinre érzékeny vagyok. Ahogy elkezdtem szedni a vitamint, elmúlt az állandó levertség, fáradtság és feltöltődtem „életerő”-vel.
A családban édesapám is el tudta hagyni a napi többszöri fekete tea adagját, amivel élénkítette magát.
Öcsém sportol, ezért ő is megtalálta a magának való készítményt, amit szinte doppingszerként használ.
Kevesebb a megbetegedés is a családban, egy téli megfázást is pár nap alatt átvészelünk emelt vitamin adaggal.
Barátok, család körében is régóta „terjesztjük” a termékeket és mindenki pozitív hatásokról számol be. A vitamin szedése életünk részévé vált!

Zs. Zs.
2017-06-01