Egy kis napsütés

2017. május

Amióta szedi a családom a vitamin és étrend kiegészítő termékeket, azóta nincs beteg a családban! Nem kell antibiotikumokat szedni! De még a lázas állapotig sem jutnak el!
Lányom élsportoló így nem kell edzéseket sem kihagynia, sokkal kiegyensúlyozottabb a teljesítménye!

Tóth Péter
2017-05-31

2012 májusa óta használom a Multivitamint kiegészítve C vitaminnal és kalcium-magnéziummal. Az általam tapasztaltak a következőek: sokkal jobb közérzet, sokkal nagyobb munkabírás, kevésbé fáradok el ugyanannyi munkával, (sokszor túl is teljesítek.) Az állóképességem sokat javult, igaz ehhez hozzásegített a rendszeres testmozgás is. Optimistábban, jobban érzem magam, kiegyensúlyozottság, magabiztosság, energikusság! a jellemzőim és mindez jókedvvel társul!
Életkorom: 26.

Konkoly Norbert
2017-05-30

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor!

Köszönöm, hogy van nekünk!!! A családom nem beteges, egyszerűen a vitaminokra alapozva, elvünk, a betegség megelőzése! Az Ön szellemiségével évek óta együtt élünk!
42 évesen terveztünk újra kisbabát. Elkezdtem szedni a Multivitamint. Segített! Azonnal teherbe estem. Tudom – érzem - ez is közrejátszott, egyszerűen felturbózott! ...
Gyönyörű kislányunk azóta 3,5 éves. Szeptembertől - amikor elkezd közösségbe járni - azonnal kapja a folyékony Multivitamin összeállítást. Szuper! Ami más kis pajtását szó szerint ledönt a lábáról, őt meg sem érinti, vagy sokkal enyhébb lefolyással átvészeli! Köszönjük! A tudást, a tájékoztatást, a vitaminokat!

További munkájához nagyon sok sikert kívánunk!

B. K. Mónika
2017-05-29

Közel 5 éve szedem a vitaminokat. Azóta nem voltam beteg, az idejét sem tudom mikor volt utoljára lázam. Napi 10-12 órát dolgozom. Orvoshoz nem járok, mert panaszaim nincsenek, gyógyszer allergiám viszont van. Korábban rendszeres látogatója voltam az orvosi rendelőnek, kevés sikerrel. Aióta a vitaminokat szedem, jól érzem magam, a korábbi nyavalyáim is elmúltak.
Ma már létezni sem tudok a vitaminok nélkül!

Marton Csabáné (64 éves)
2017-05-28

Tisztelt Doktor Úr!

Gerincfájdalmaim, alvászavaraim és lábfájásom volt hosszú időn keresztül, ezen kívül a gyomorsavam is állandó problémát okozott.
Amióta szedem a vitaminokat a gerincfájdalmaim elmúltak, a gyomorsavszintem helyreállt a koleszterinszintem normális, a lábfájás csökkent, és az alvászavarok is elmúltak.

Tisztelettel és köszönettel,

B. L. – né
2017-05-27

Kedves Doktor Úr!

Pár évvel ezelőtt megvásároltam az Ön első könyvét, amit igen jónak tartottam. (Cenzúrázott egészség)
A sorokat olvasva először felháborodtam azon, hogy miket megtesznek velünk a gyógyszergyártó cégek, aztán elindult bennem egy gondolatmenet, ami azóta is tart, az egészséges élet mégiscsak lehetséges!
Megvásároltam a Multivitamin csomagot és elkezdtem szedni. Abszolút pozitív élmények értek, vitálisabb lettem, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb, rendeződött a székletem, ami néha problémát okozott nekem, és a folyamatos szedésnek köszönhetően elkezdtem fogyni is, valamint egyáltalán nem kívántam az édességeket, amiket addig gyakran tömtem magamba!

Tisztelettel és baráti üdvözlettel:

Gabi
2017-05-26

Holnap lesz harmadik hete, hogy fogyasztom a multivitamint. Amióta szedem, többen megjegyezték, hogy milyen jó színem van. Karikák voltak a szemem alatt, amióta szedem teljesen elmúltak. 🙂
Kevesebbet kell aludnom, és mégis energikusabban ébredek. Gyakran kelek fel reggel 5-kor párom miatt, amikor munkába indul, nem jelent megterhelést, mint korábban a reggeli csomagolása a számára, és még egy ilyen korán kelős nap esetén még estére is marad energián. (11-éjfélig fenn vagyok.)
Kevésbé fáradok el, ebben a téli időszakban gyakran voltam megfázva, torokgyulladásom volt, szerencsére ezek idén elkerültek. Korábban sokszor kellett egy nap mosdóba járnom, ez a helyzet is normalizálódott.

Sokkal nyugodtabb vagyok, és jobban tudok koncentrálni, ha valamit csinálok!

P. Á. (27 éves)
2017-05-25

Szüleim elmúltak 90 évesek. Csak vitaminokat fogyasztanak, gyógyszereket nem.
Az Ön által javasolt készítmények nemcsak hatékonyak, hanem megfizethetőek is a rendszeres használat esetén.

E. E. (65 éves)
2017-05-24

Egy éve kezdtem használni a készítményeket. Előtte már sokféle multivitamint kipróbáltam, de csak ezekkel a termékekkel értem el minőségi javulást, ami az életkedvemre is kihat.
Személyi edzőként nagyon fontos számomra az egészségmegőrzés, így nagyon boldog vagyok, hogy a vendégeimnek tudok egy olyan készítményt ajánlani, amivel valóban minőségi javulást érhetnek el az életükben.

Juhász Judit (31 éves)
2017-05-23

Évek óta szedek vitaminokat, és egészségesen táplálkozom! Egész más így az élet! Sokkal jobb minden! Nem nagyon szoktam beteg sem lenni!
Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy minimum egy Multivitamin csomagot szedjen mindennap! Nem fogja megbánni! Ezeket a vitaminokat tényleg a só, víz mellett kellene tartania mindenkinek!

Köszönöm!!! 🙂

F. Á.
2017-05-22

Tisztelt Doktor Úr!

Gyerekkorom óta gyakran fájt a fejem, de amióta a vitamint szedem, nem volt szükségem fájdalomcsillapítóra, teljesen elmúlt! Általánosan jobban vagyok, tele energiával! Szerencsére nem volt semmi komoly betegségem, a könyvei és előadásai hatására kezdtem el szedni a vitaminokat!
Azóta tele vagyok energiával, és pozitívabban látom az életet!

L. É. (46 éves)
2017-05-21

A gyermekem nagyon rossz evő volt, de a Multivitamin fogyasztása óta többször szed ebédnél!

N.-né Cs. M. (47 éves)
2017-05-20

Tavaly négyszer visszaestem az influenzába. 6 hónapja szedem a Multivitamint és a C-vitamint, és az idén nem kaptam el az influenzát! (C-vitaminból 4000 mg-ot szedek!)

Sebestyén Lászlóné (50 éves)
2017-05-19

A vitaminok szedése óta több energiám van! Szívesebben olvasok, kevesebb alvásra van szükségem! A kertünkben a munkát szívesebben elvégzem, van 50 gyümölcsfám, ami gondoskodást igényel. A két gyerek mellett szívesebben tanulok, és szívesebben segítek nekik is a tanulásban. A saját testemmel kapcsolatban: jobb a látásom, az ízületeim állapota jobb!
Hallássérült lévén megfigyeltem, hogy sokkal jobban hallok, amikor szedem a vitaminokat.

D. T. (43 éves)
2017-05-18

2016. július óta szedem a vitaminokat. A betegségek elkerülnek, vagy nagyon hamar túlesek rajtuk. A stressz tűrő képességem megnőtt. Este is friss vagyok még, régen meg egész nap álmos voltam.
Én alapvetően szkeptikus vagyok, de ebben hiszek, bevált!
Egy hónap után megjött az életkedvem!

Cs. Cs. (40 éves)
2017-05-17

Két éve szedem a Multivitamint, azóta nem voltam beteg, energikus vagyok, megnövekedett fizikai teljesítőképességem lett, és javult a memóriám.
Még 66 évesen is tanulok!

M. Gy.-né (66 éves)
2017-05-16

3 éve szedem a Multivitamint és nagyon jól érzem magam. Már elértem a nyugdíjkorhatárt, de jelenleg is teljes munkaidőben dolgozom. Komoly szellemi munkát végzek.
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a készítményre.

S.-né Dr. Sz. K. (68 éves)
2017-05-15

Miután a férjem elkezdte szedni a Prémium Alap Multit, észrevettük, hogy a tipikus férfikopaszodás után kezdett visszanőni a haja.
2 doboz után már láttuk a változást!

Cs. K.
2017-05-14

A gyermekemnek folyamatos felső légúti megbetegedése volt. (2, 5 éves) A folyékony multivitamin és a D vitamin szedésével a tünetek megszűntek.
Örök hálám a doktor úrnak!

Gula Anita
2017-05-13

2012-ben egy kollégám javaslatára kezdtem el szedni a Multivitamint, mivel nagyon kimerült, fáradt, elgyötört voltam a stresszes munkahelyemtől. A vitaminok hatására újra erős, kiegyensúlyozott lettem. Visszatért az életkedvem. Elmúlt az általános és állandó fáradtságom, rossz közérzetem. Jobban tűrtem a stresszt és a nagyfokú szellemi igénybevételt. Fogytam 4-5 kg-t, ami növelte az önbizalmamat!
A vitaminokat továbbra is szedem, sőt a kollagén port a családtagjaim is kipróbálták, és enyhültek az ízületi fájdalmaik.

Mészöly Zsuzsanna (38 éves)
2017-05-12

Drága Doktor Úr!

A Jóisten áldja meg Önt, imámba foglalom a nevét! A férjem, aki 83 éves, két hónapja nagyon beteg volt. Az orvosok nem sok jóval biztattak, az ágyból sem tudott felkelni. Az üzletükben a fiatalember ajánlotta az Ön vitaminját. Szemenként adtam be az öregemnek. Most már egyre vidámabb, felkel, jár, ellátja magát.
Néha már idegesít is, Hála Istennek!

Örök hálával!

Matusik Endréné ( 70 éves )
2017-05-11

Régóta használom a Multivitamint. Mivel programozó vagyok, elég sokat éjszakázom. A vitaminok segítenek hosszútávon a szellemi frissességet fenntartani. Mindenkinek szívesen ajánlom, aki magas szellemi megterhelés alatt dolgozik, és erős koncentrációt igényel a munkája!

Czimmermann Gábor (40 éves)
2017-05-10

Tisztelt Doktor Úr,

18 éves vagyok és kb. 1 éve gyomorfájásaim voltak. Először refluxra gyanakodtak majd augusztusban elkezdtem szedni a Multivitamint és elmúltak a gyomorfájdalmaim.

Köszönöm szépen!

Vida Katinka (18 éves)
2017-05-09

Meg vagyok elégedve a készítménnyel! Javult a közérzetem, a vérképem! Évek óta szedem a Multivitamint! Jobban bírom a terhelést, a munkát. Nőgyógyászatilag is rendbe jöttem. Köszönjük, hogy megtaláltuk a vitaminjait! Édesanyám is szedi, azóta javult neki is a vérképe!

Köszönettel,

Borbély Károlyné (44 éves)
2017-05-08

Tisztelt Doktor Úr,

Két éve szenvedek allergiás panaszokkal. Semmilyen illatot nem éreztem. Egy hónapja az egyik barátom ajánlotta a Multivitamint, és elkezdtem szedni.
Már egy hónap után érzek újra illatokat, és sokkal jobban vagyok! Az egész családom szedi már a vitaminokat! Nagyon meg vagyunk elégedve! Sok sikert a továbbiakhoz!
Köszönettel

Fódi Gábor (34 éves)
2017-05-07

Tisztelt Doktor Úr!

Amióta a gyermekeimnek adjuk a C-vitamint és a Multivitamin szirupot, azóta nem kellett táppénzre mennem velük, mert nem voltak betegek!!! Ha meg is voltak fázva, ill. köhögtek, 1-2 nap alatt átment rajtuk. Köszönjük szépen a segítségét, hogy ismerhetjük a vitaminjait, hogy nem vagyunk betegek, sőt egészségesek maradtunk.
Továbbra is szedni fogjuk!

Tisztelettel és köszönettel,

Koprivalaczné Varga Anikó ( 35 éves )
2017-05-05

Kilencedik éve szedem a Doktor úr vitaminjait. Ha ezt nem tenném, már biztos, hogy nem élnék.
Fél év után fokozatosan elhagytam a gyógyszereket, - az orvosom meg is dicsért, hogy milyen szépen javulnak a leleteim, - mármint a gyógyszerektől….

Jó egészséget kívánok a doktor úrnak, munkájához!

Bötökös Ferencné (84 éves)
2017-05-04

Anyósjelöltem már a negyedik gyógyszernél járt, amikor már úgy döntöttünk, hogy nem fog ötödiket szedni. Rosszul aludt, izzadt. Vettünk neki Multivitamint.
Azóta már csak feleannyi gyógyszert szed, és kiválóan alszik. A tünetek enyhültek, életvidám lett. Jelenleg 50 éves.
Én 1000szer jobban alszom és elmúlt a hátfájásom, amióta rendszeresen szedem a C vitamint. 7 óránál több alvás nem is kell, teljesen lenyugodtam.
Skóciában is ezt szedem, mert magunkkal vittünk egy kisebb vitamintárat!

Koczó Krisztián (32 éves)
2017-05-03

A doktor úrnak köszönhetően a párom hangulata és életfelfogása megváltozott teljes mértékben! Nem zaklatott, vérpezsdítően él, napi szinten szedi a vitaminokat Ezúton is köszönöm Dr. Lenkei Gábornak, hogy megmutatta a páromnak, hogy mindig van kiút, csak akarni kell!

Tisztelettel

Lakatos Rudolf (25 éves)
2017-05-02

Kedves Gábor,

Nagyon sok pozitív tapasztalat gyűlt össze a 8 hónap vitamin fogyasztás során.
Előzőleg folyamatosan fáradékony, erőtlen voltam; idegrendszeri, menstruációs, gyomor-problémákkal és allergiával küzdöttem!
A vitamin szedése óta az allergiám szinte teljesen elmúlt. A menstruációt is sokkal könnyebben vészelem át. Nem érzem fáradtnak, melankolikusnak magam; visszajött az életkedvem, és ami a legfontosabb, hogy minden reggelt újult erővel kezdek neki a napnak!
Nagyon szépen köszönöm!
További sok sikert kívánok a munkádhoz!

Üdvözlettel

P. A. (25 éves)
2017-05-01