Egy kis napsütés

2017. március

Ezelőtt két évvel kórházba kerültem rosszullét miatt, ahol a kezelések alatt még rosszabbul voltam. Eldagadtak a kezeim, karjaim, még rosszabbul voltam, azt hitték, hogy meg fogok halni. Lányom javaslatára nekifogtunk használni a Multivitamint és a C vitamint rendszeresen.
Azóta az egészségi állapotom csodás módon helyreállt, 84 éves vagyok, semmi gyógyszert nem használok, aktív, életerős vagyok és állattenyésztéssel is tudok, bírok foglalkozni.
A családunk összes tagja használja a termékeket és mindenki egészséges.

Keresztes János (84 éves)
2017-03-31

Tisztelt Dr. Lenkei!

Marosvásárhelyi lakos vagyok, régóta hallottam a termékekről és már itt is megvásárolhatom. Pár hete használom a Multivitamint és a C1000 vitaminokat.
Azóta több energiám van, és jobban alszom éjszaka, heti három alkalommal edzőterembe járok, 54 évesen jól bírom, példát mutatok a fiataloknak.
A célom még több energia, erősebb immunrendszer, és a gyógyszerek használatának elkerülése mindenáron.

Kiss János (54 éves)
2017-03-30

Több, mint fél éve szedem a Multivitamint, mellette a C vitamint, 4-5 grammot naponta. Fizikai munkát végzek, sokkal jobban bírom! Az alvászavaraim rendbejöttek, sokkal jobb a közérzetem! Reggel kipihentebben érzem magam. Amióta szedem a C vitamint emeltebben, a hűlés is elkerül.
Régebben nagyon stresszes voltam, most már nem!

L.Cs.(37 éves)
2017-03-29

Kedves Doktor Úr,

Munkahelyet váltottam, az új helyen a feladataim száma megsokasodott, és óriási felelősség hárult rám. Rövid idő alatt stresszessé váltam, esténként nem tudtam elaludni, vagy ha igen, akkor egy idő után felébredtem, és a munkahelyi gondjaimon járt az agyam.
Mivel részt vettem az előadásán Baján, és nem akartam „ gyógyszeres megoldást” a gondjaimra, elkezdtem szedni a bajai boltban a problémáimra javasolt termékeit.
(B1, Magne B6, Multivitamin) Azóta jól bírom a fokozott termelést, éjszaka jól alszom, kipihenten ébredek.

Köszönettel,

M.J.
2017-03-28

Dr. Lenkei Gábor, köszönöm, hogy létezik!!! Én már 15 éve ismerem, de csak tavaly óta szedem rendszeresen a vitaminokat! Csodálatosan érzem magam!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Emberek, ne féljetek a vitaminoktól!!!!!

Hajnalka
2017-03-27

Gyerekkorom óta ellenzem a gyógyszerszedést. Így elég egyszerű volt számomra megérteni azt, hogy a vitaminok hiánya miatt milyen sok betegség kialakulhat.
Sokat olvastam a témában. Már elég régóta szedem a vitaminokat, legtöbbjüket Amerikából rendeltem.
De miután felfedeztem a doktor úr vitaminjait, Magyarországon, azóta mindig megoldom, hogy legyen a háztartásomban.
Volt egy bőrbetegségem, ami a kezeimen mutatkozott, és másfél hónap után, hogy szedtem a Multivitamin csomagot ez a betegség eltűnt.
Nagyon örülök, hogy itt helyben (Romániában) meg tudom vásárolni ezeket a táplálék kiegészítőket és, hogy egyáltalán lehet ilyen termékeket kapni!

B.B. (34 éves)
2017-03-26

Mindig is szedtük a családommal a C vitamint, ám a doktor úr egyik előadása után „rákaptunk.” Ha átlagos napot nézünk, a gyerekek 2-3000mg-t kapnak, ha valami gond van, akkor 6-7000 mg-t. Mi felnőttek 3-4000 mg-t használunk, vész esetén akár 10 000 mg-t.
Meg kell mondanom, hogy amióta ilyen hatalmas adagokban fogyasztjuk a C vitamint, egyszer sem kellett orvoshoz fordulnunk és mérgeznünk magunkat a vényköteles gyógyszerekkel (antibiotikumokkal.) A betegség el sem kezdődik, s már véget is ér!
A B1 vitamin szedése után a tapasztalatom, hogy az addigi „dührohamaim” megszűntek, kezelni tudom a feszültséget.

Köszönet érte!

Ü.E.(34 éves)
2017-03-25

6 hónap termékfogyasztás után a következőket közöljük:
- éhségérzetünk csökkent,
- nem kívánjuk az édességet, főleg a csokoládét,
- energiaszintünk emelkedett,
- nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak vagyunk,
- jobban bírjuk a mindennapok feladatait,
- a férjem szívritmus zavara és emésztése javult

Erőt, egészséget, kitartást kívánunk Önnek: a Csorba család!

Csorba Éva (41 éves)
2017-03-24

2008 óta szedem rendszeresen a vitaminokat. Ma multivitamint, C vitamint és kalcium magnéziumot szedek. Én csak azon csodálkozom, hogy a korosztályombelieknek mennyi bajuk van! Orvoshoz csak a jogosítványom meghosszabításakor járok!
A körzeti megragadja az alkalmat, minden vizsgálatra elküld, és csodálkozik, hogy nekem minden leletem jó!

V.T.(62 éves)
2017-03-23

Frissebbnek, energikusabbnak érzem magam, amióta szedem a Multivitamint. Fényesebbek a körmeim, a hajam, és simább a bőröm.

K.T.(47 éves)
2017-03-22

Amióta meghallgattam a doktor úr előadását, azóta még inkább használom a termékeket. Azelőtt is ismertem és használtam, de az előadás után (ami nagyon tetszett) még többet olvastam a doktor úr könyveit!
Persze, a tudás szabaddá tesz!!! – ha tudod, hogy hogyan kell élned és táplálkoznod.
A koromhoz képest nagyon egészséges vagyok, nem fáj semmim, és jól érzem magam.

Őszinte tisztelője:

J. J. (67 éves)
2017-03-21

Gyermekkorom óta, kb.30 éve amatőr sportoló vagyok. Ennek okán mindig is érdekelt a táplálkozás és a megfelelő vitaminbevitel. Tapasztalataim azt mutatták, hogy bármilyen vitamint is szedjek, nem éreztem a hatását. Tulajdonképpen élettani hatása nem volt, gondolom az alacsony hatóanyag és más egyéb okok miatt.
2008 őszén nagy fába vágtam a fejszémet. Elhatároztam, hogy lefutom a
szupermaratont, mely pontosan azt jelentette, hogy négy nap alatt körbe futjuk a Balatont. Naponta átlagosan 50km-t kellett futnunk.
Pontos edzéstervvel és megfelelő táplálkozással készültem a versenyre. Táplálék kiegészítőként az Erős Multivitamin készítményét szedtem. Hetente sokszor 200-220km-t futottam. Ez mentálisan és fizikálisan is erősen igénybe veszi a szervezetet.
Az említett vitamin készítményének hatását éreztem! Nem voltam fáradt, vagy kimerült. Izomzatom és ízületeim bírták a terhelést nem csak abban az időben, de az azóta eltelt időszak alatt sem jelentkezett semmi olyan tünet, mely a hosszútávfutóknál szokásosnak mondható!

Meggyőződésem, hogy a teljesítményem sikeréhez elengedhetetlen volt a megfelelő vitamin bevitel!

Nem is igazán értettem és értem, hogy hogyan gondolják azok, akik megállapították az "RDA" nevű ajánlott vitamin mennyiséget, hogy ugyanannyira van szükségük azoknak, akik egész nap ülnek, vagy, mint azoknak, akik egész nap sportolnak. Óriási veszélyeket látok abban, ha egyik ember megmondja, hogy a másik mennyi vitamint egyen! Életmód, genetika és sok más szempont miatt, más és más lehet a vitamin igényünk. Ennek okán is egyetértek ÖNNEL, hogy lássuk el szervezetünket bőségesen vitaminnal. Ha valaki, akkor a szervezetünk tudja a legjobban, hogy mire és mennyire van szükségünk, a felesleget pedig professzionálisan tudja kezelni!

Elnézést, ha levelem egy kicsit hosszúra sikerült, próbáltam sok év tapasztalatait beletömöríteni.
További munkájához jó EGÉSZSÉGET, nagy kitartást és sok-sok élményt kívánok!
HAJRÁ!
Köszönettel és Tisztelettel:

Ónadi Imre (45 éves)
2017-03-20

Tisztelt Doktor Úr!

Nagyon szépen köszönöm Önnek a munkásságát! Három állásban dolgoztam az egészségügyön belül, (Koraszülött Centrumban, Sürgősségi Betegellátóban, Kardiológia Intenzív osztályon) az Ön készítményeinek köszönhetem, hogy élek még!
Ezúton is még egyszer köszönöm!
140 kg voltam, és a kollagén szedése mellett - amit kolléganője javasolt - a bőröm nem ereszkedett meg! Jelenleg 62 kg vagyok és boldog!

G. N. (31 éves)
2017-03-19

Kedves Dr. Úr!

Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy semmilyen betegségem nincs!
Csak azért kezdtem el szedni a vitaminjait, mert annyi mindent szeretek csinálni, hogy kifogytam az energiámból a rengeteg teendő közepette.
Így kávé és energiaital helyett vitaminnal kezdtem magam doppingolni, jelentem, sikeresen!
Már az első nap éreztem, hogy figyelmesebb vagyok, és minden területen jobban teljesítek, amióta a vitaminjait szedem.
Ezen felül észrevettem, hogy a bőrömön kezdődő ráncok eltűntek, és az első hónap végére mintha a hajam is gyorsabban nőne.
És mivel nem vagyok fáradt reggel 8-tól éjfélig, sokkal jobb kedvvel, erőlködés nélkül is mindent meg tudok valósítani. Nagyon szépen köszönöm a munkásságát, kíváncsian várom a hosszútávon megmutatkozó változásokat a szervezetemben.

Üdvözlettel:

Kovács Katalin Nikoletta (24 éves)
2017-03-18

A Multivitamint kezdtem szedni először, ami kb. egy hét után fejtette ki érezhetően a hatását! Sokkal energikusabb lettem, az állandó fáradtság eltűnt. Kalcium-magnéziummal kiegészítve jól viseltem a késő őszi téli napokat.
Jobb a hangulatom! Sok folyadékot fogyasztva jó a közérzetem!
Azóta a családtagjaim is fogyasztják a vitaminokat, részükről is csak pozitív visszajelzéseket kaptam!

Köszönettel:

K. É. E. (57 éves)
2017-03-17

Kedves Dr. Lenkei Gábor!

10 éve rendszeresen szedem a Multivitamint. 86 éves vagyok, a 10 év alatt soha nem volt semmi bajom, tornázni járok, kirándulni, a táplálkozásomra is nagyon odafigyelek.

Nagyon jól érzem magam!

B. S.-né (86 éves)
2017-03-16

Körülbelül 2014 tavaszán egy városi könyvtárban kerültek kezembe Dr. Lenkei Gábor könyvei. Nagyon elgondolkodtató, olvasmányos művek, még olyan ember is sokat tanulhat belőle, akinek nincsen semmilyen egészségügyi képzettsége.
Én addig is sokat foglalkoztam alternatív gyógyászattal, de főleg a gyógynövényekkel, így nem életidegen számomra az egészség megóvása gyógyszerek nélkül.
Még annak az évnek az őszén a férjemnél magas vérnyomást állapítottak meg, amire ki is írta a körzeti orvos a vérnyomáscsökkentő pirulát. Talán három hónapig be is vette szegénykém a piruláit, mivel jól meg is ijesztették mindenféle szörnyűséggel! Természetesen próbálkoztunk gyógynövényekkel, de hát férfiemberről beszélünk… Három hónap után a tájékoztatón felsorolt, összes mellékhatás jelentkezett, de a problémát nem gyógyította meg, csak a tüneteket kezelte.
A férjemnek 45 évesen már élete végéig pirulákon kellett volna élnie. Nagyon megijedtünk, és gondolkodunk valami más megoldáson.
Akkor kezdtem el neki mesélni a Doktor Úr könyvében leírt olvasmányaimról. Javasoltam neki, hogy próbáljuk ki a komplex vitaminkészítményt, és nézzük, mi történik. Fél éven keresztül a Multivitamint szedte, kb. három hónap után normalizálódott a vérnyomása, a tablettákat el is hagytuk.
Azóta nem volt megfázva sem, és sokkal több életkedve van.

Nagyon köszönjük!

B.A.-né (49 éves)
2017-03-15

Náthás voltam délelőtt 10-től este 6-ig. 🙂 Multivitamint szedek kb. 18 hónapja. Azóta ez volt az első „súlyos”betegségem!
Energiaszintem kb. 30 évesnek felel meg!

Szűcs Gábor (61 éves)
2017-03-14

Anyukámmal egy éve kezdtük el szedni a termékeket. Azóta anyunak a megfázás mellett megszűnt a folyamatos arcüreg problémája, és nekem is sokkal jobb az immunrendszerem.

K. A. (19 éves)
2017-03-13

Még csak egy hónapja kezdtem szedni a vitaminokat, de már sok pozitívat tapasztaltam. A legintenzívebb javulás az volt, hogy sokkal energikusabb vagyok. A régi fáradékonyságnak nyoma sincs. 8-10 óra munka után is tudok még esténként néhány órát tanulni anélkül, hogy a nap végén kimerülnék. Az éjszakai alvás is sokkal jobb! Nem ébredek fel éjszakánként, maximum csak egyszer. Ezelőtt 3-4 volt a normális.

Lényegében az életminőség-javulásnál felsoroltak szinte mindegyikét tapasztaltam!

M. Zs. (33 éves)
2017-03-12

A kisfiam (5 éves) a Multivitamin nektárt szedi. Ő számos dologra érzékeny, és ez az egyetlen (a dietetikus által is javasolt és elfogadott) multivitamin-készítmény, amelyet kisfiam szervezete jól tolerál.

S-W. E. (36 éves)
2017-03-11

Tisztelt Doktor Úr!

A vitaminok nagyon sokat segítettek/segítenek ebben az influenzajárványos időszakban. Az elmúlt két hónapban, amióta szedem a vitaminokat, érezhetően javult az alvás minőségem, enyhült a hátfájásom, és sokkal jobban erőt tudok meríteni magamból a mindennapokra!
Energikusabb lettem, s a kedvem is jobb!

Őszinte köszönet érte!

Bécsi Patrik (21 éves)
2017-03-10

Amióta szedem a Multivitaminokat rengeteg az energiám! Reggel 5 óra előtt ébredek, frissen, aktívan. Korábban alig tudtam kimászni az ágyból, sokszor rossz volt a hangulatom, már attól a gondolattól elfáradtam, hogy egy szendvicset el kell készítenem.
Ma reggel 6-kor már a futópadon nyargaltam, és aktívan, jó hangulatban telnek a napjaim. Nekem az energia, az Életerő kérdése kulcsfontosságú!
Bioboltom van, meglehetősen sok terméket kipróbáltam már, fő célom a normális, régi energiaszintem visszaszerzése volt, mert a vállalkozásom rengeteg energiát követel. Mivel emberekkel dolgozom, nem mindegy az sem, hogy milyen a hangulatom, közérzetem.
Olvasom a könyveket is, és imádom! Értem és falom a tudást. Nagyon jó tudni, hogy saját kezünkben van az egészségünk, ez egy olyan hatalom, ami – bizonyos szempontból – az „okos”, tájékozott emberek sajátja.
Én már úgy gondolom, hogy a betegségek nem eleve elrendeltek, hogy sokat tehetünk magunkért. Én megtapasztaltam, és nagyon jó!
44 éves vagyok, de huszonéveseket megszégyenítően űzök sok sportot. Én, az egykor dagi lány...
Köszönöm!

Sz. I. (44 éves)
2017-03-09

Négy évvel ezelőtt kezdtem el szedni a vitaminokat. És pontosan négy évvel ezelőtt volt szerencsém élőben is meghallgatni az előadását Egerben. Szenzációs előadás volt, és az életem minősége teljesen megváltozott, amióta szedem a vitaminokat. Fitt és aktív vagyok!
Köszönöm, Doktor Úr!

Éva
2017-03-08

3 hónapja szedem a Multivitamint és nem régóta a Kollagént.
A közérzetem és az immunrendszerem javult, a vérképem jobb lett, javult a memóriám, és nyugodtabb az alvásom is.

Berki Ferencné (74 éves)
2017-03-07

Körülbelül 10 éve, de lehet, hogy több éve szedem a vitamint.
A reumatológus orvos szeretett volna részemre D-vitamint felírni, megmutattam neki, hogy én az Ön által javasolt vitamint szedem, amire azt mondta, hogy tökéletes!
Amikor elfogy a vitamin, azonnal érezzük, hogy fáradtabbak vagyunk, de ez nagyon ritkán fordul elő, hiszen rendszeresen járunk ide vásárolni. De így megéreztük, hogy mi lenne, ha nem szednénk...
Körmöm szebb lett, és egy esetleges betegségből gyorsabban gyógyulok meg.

K. B.-né (67 éves)
2017-03-06

Hú, már nagyon régen szedjük a vitamint! Az egész család fogyasztja! Én vagyok a „bandavezér” és a beszerző!
Unokáimnak pattanásos volt a bőre, a ligetszépe olajtól gyönyörűen rendbe jött! Sokkal energikusabb vagyok, soha nem adom fel!
A reumás panaszaim csökkentek, időközönként érzem, de csak tompán!

P. Gy.-né (70 éves)
2017-03-05

Barátnőm javaslatára kezdtük szedni Multivitamin csomagot. Valósággal megtáltosodtam tőle!
81 évesen mínusz 10 fokban létráról mostam a homlokzatot!
Köszönjük, nagyon bevált!

Szénási Katalin (81 éves)
2017-03-04

Körülbelül egy évvel ezelőtt kezdtem el szedni a Multivitamint egy húzósabb vizsgaidőszak közepén. Nagyjából két héten belül éreztem változást a közérzetemben, ugyanannyi vagy akár kevesebb alvás mellett is jobban tudtam koncentrálni a feladataimra, éberebb voltam tőle!
Mindezek mellett éjszakánként nyugodtabban tudok aludni, talán épp ezért tapasztaltam meg az előbbieket is.

F. T. (22 éves)
2017-03-03

Kedves Doktor Úr!

Körülbelül 2 éve egy tanfolyamon ajánlották a könyveit, így ismertem meg az Ön munkásságát. Azonnal tudtam, hogy ez a vitamin az, amit el tudok fogadni!
Én 67 éves elmúltam, de nem fogyasztok semmilyen gyógyszert, mert egész szívemből elutasítom. Soha nem vagyok beteg!
Nagyon energikus vagyok, hiszen már 7 éve járok vidékről Budapestre, hogy az unokámmal legyek, és persze, segítsek a családnak. Ez a szeretet is hozzájárul a kondíciómhoz.
Nagyon köszönöm Önnek, Doktor Úr! Jó egészséget kívánok Önnek és szeretteinek!

Tisztelettel:

V. A. -né (67 éves)
2017-03-02

2015-ben már szedtem a vitaminokat, abban az évben volt 2 oldali lágyéksérvem és egy csípőprotézis-csere. Ez alatt az időszak alatt még csak hőemelkedésem sem volt! Egy hét múlva mind a két műtét után simán tudtam mozogni! (A fő gond a kórházi étkezések gyermekeknek való adagja volt…)
Nem voltam beteg az elmúlt időben!
Külön dicséret a doktor úr stílusáért! Ha érdemrendet lehetne adni, akkor magas fokú kitüntetést kapna az alkotó kisemberekért folytatott harcaiért és sikeréért!

Köszönöm!

Szabó Ferenc (87 éves)
2017-03-01