Egy kis napsütés

2017. november

Több mint 2 hónapja fogyasztom a Multivitamint, valamint a Kalcium-magnéziumot és a C vitamint. Fokozatosan növeltem ezek mellett a C-vitamin fogyasztását, a jelenlegi 8-10 ezer milligrammra. A fenti, Ön által ajánlott összeállítás nagyon sok pozitív változást okozott az életminőségemet illetően. A korábbi visszajelzésem óta a súlyos szénanáthás tüneteken felül a migrénes fejfájásom sem jelentkezik. Ehhez véleményem szerint a sótabletta és az alga-készítmény is hozzájárult. Vizet is próbálok sokkal többet fogyasztani.
Nagyon köszönöm kitartó, pótolhatatlan munkáját!

Virág Levente (33 éves)
2017-11-30

A 3. doboz Multivitamint szedem. Már az első szedésekor energikusabbnak éreztem magam! Azóta a fáradtságérzetem csökkent, és jobban tűröm a terheket. Enyhültek a klimaxszal járó tüneteim is. A hajam sokkal sűrűbbnek tűnik, és az arcbőröm is frissebbnek. Az éjszakákat szinte mindig átalszom, amik régen a hőhullámok miatt nem voltak pihentetőek.

S. M. (52 éves)
2017-11-29

Szeretem a vitaminokat!
Kiegyensúlyozottabb leszek a vitamin doboz beszedése után! Sokkal jobban bírom a hétköznapok stresszes időszakait, és a dolgok azonnal eszembe jutnak! Az „itt van a nyelvemen, de nem jut az eszembe” mondatot pár hónapig el lehet felejteni a vitaminszedés után.

T. E. (39 éves)
2017-11-28

Tavasszal éreztem, hogy – hét végéhez érve – nem volt kedvem semmit csinálni: sem takarítani, sem mosogatni, sem semmilyen aktív tevékenységet. Csodálkoztam magamon, hogy ennyire ellustultam volna a kor előrehaladtával??
Aztán elkezdtem szedni a Multivitamint, és 3 nap alatt energikusabbnak éreztem magam! Kevesebbet éreztem magam levertnek, depressziósnak a nap végére. Hétvégén aktívan álltam neki a teendőimnek. Már nem vágytam egyhuzamban 8-9 óra alvásra, hanem stabilan beálltam 7-7.5 órára.
Azóta szedem folyamatosan!

Balázs Péter (32 éves)
2017-11-27

Kedves Dr. Lenkei Gábor!

Sok éve használjuk készítményeiket, amelyeket először magam szedtem, majd folyamatosan bővült a létszám. Először családon belül, majd barátok, ismerősök is „rákaptak". A Dr. Lenkei könyvek ugyancsak kedvenc és alkalmazott olvasmányok. (A Cenzúrázott Egészséget már kétszer vettem meg, mert az első példányt kölcsön adtam többeknek, útközben eltűnt...) Nekem pedig ez az alap tananyag!
Amikor évekkel ezelőtt elkezdtem fogyasztani a vitaminokat, elsőként a nyugtató hatást tapasztaltam. Kevesebbet stresszeltem, idegeskedtem. Ilyen helyzeteken hamarabb átlendültem. A folytatás: jobb általános közérzet, ritkán vagyunk betegek. Influenzások azóta egyszer sem voltunk. Esetleg könnyű nátha, de 1-2 nap alatt elmúlik. Semmilyen „gyógyszert" nem szedünk. Fájdalomcsillapítót sem.
Szebb haj, köröm, bőr. Életkoromnál (53 év) jóval fiatalabbnak gondolnak.

Sz. G.-né és családja (53 éves)
2017-11-26

Én Multivitamint, az Omega3, a C és a D-vitamint fogyasztom. Kb. 6-8 éve rendszeresen. Bátran kijelenthetem, egészséges vagyok….És ez igaz az egész családra!

Horváth Lajos (45 éves)
2017-11-25

Tisztelt Doktor Úr!

Kisfiúnk születésekor a csendes szülést választottuk, és nagyon jó élményekkel gazdagodtunk! Kicsikénk csendben és békésen érkezett. A „Méltósággal megszületni és szülni” című könyv hatására választottuk ezt a módszert.

Köszönjük! 😊

Sz. J. (27 éves)
2017-11-24

Tisztelt Dr. Lenkei!

A szomszédom egy MB‒1-es futballista, akinek súlyos porckopása volt, és én is ugyanebben szenvedtem. 100 méter gyaloglás után már minden bajom volt. Én akkor 64 éves voltam, Ő 45, Ő világosított fel a lehetőségről. Bajaimat még az is tetézte, hogy súlyos prosztatabántalmaim is voltak. Mivel a szomszédasszony volt a beszerző, nem voltam képben a termékekkel kapcsolatban. Abban az időben a Multivitamint és egy porcjavítót hozott nekem. Bár nem nagyon hittem benne, mert a gyógyszereknek sem volt semmi hatásuk, sem a prosztatára sem más bajaimra, mégis szorgalmasan szedtem végig. Két hónap után a térdeim is, és a prosztatám is rendbe jött.
Most töltöm be a 74. évet, ha az időm engedi mindennap vagy minden második nap lovagolok, egy-másfél órás terepet. Minden bizonnyal nem tudnám ezt megtenni, ha nem találtam volna meg a vitamint, amiért rendkívül hálás vagyok. Sivatagi arab telivérjeim vannak Egyiptomból, ezekre férfiember kell, hála istennek még nagyon élvezem a lovaglást. Nem tudom elégszer ismételni, mennyire hálásak vagyunk ezekért a termékekért.

Tisztelettel:

O. I.
2017-11-23

Kedves Doktor Úr!

6. hónapja fogyasztom az ideális összeállítást! Tapasztalatom: kevesebb és pihentetőbb az alvásom, energikus vagyok, munka mellett van időm edzésre járni. 😊 Anyagcserém normalizálódott.
Menstruációs panaszaim eltűntek (korábban az első napok injekcióval és egész napos fekvéssel teltek). Most már nem okoz gondot az életemben.
Hajam, bőröm szebb lett. Visszanyertem az életkedvemet, vidámabbak lettek a napjaim!
Köszönöm, hogy megtapasztalhattam az életminőség-javulást!

B. E. (41 éves)
2017-11-22

Tisztelt Dr. Lenkei Úr!

Személyes tapasztalatom az Ön által kifejlesztett vitamin csomaggal kapcsolatban: Jó hatással van a sportolásom során, jó a teherbírásom, és a magamon észlelt vitaminhiányok, pl: körmön kijött fehér foltok eltűntek.

T. L. Z. (30 éves)
2017-11-21

Augusztus óta szedem a Multivitamint. Azóta erősebbnek érzem magam, sokkal több energiám van, nem fáj a fejem, és nem szédülök, mint korábban!

K. -né L. K. (71 éves)
2017-11-20

11 éve küzdöttem Down-kóros fiammal a pikkelysömörrel. Az összes fellelhető gyógymódot kipróbáltuk sajnos sikertelenül. Rengeteg jó dolgot hallottam Önről és a készítményeiről, ezért azokat választottam.
Hétről hétre jelentős javulást tapasztaltunk, és mire az első havi adag elfogyott, a pikkelysömör teljesen eltűnt, pedig nagyon nagy területeken és helyeken volt! Most már 3 hónapja szedjük, de már a helye sem látszik!
Azóta a család minden tagja szedi a vitamint, és akinek csak tudom, ajánlom az Ön csodálatos vitaminjait! Nagyon hálásak vagyunk Önnek, mert nekünk duplán rossz volt a pikkelysömör a fogyatékossága miatt!

H.T-né (50 éves)
2017-11-19

Kedves Barátom!

A Multivitamin szedése nálam a következő pozitív hatást produkálta. A napi vitaminadag rendszeres szedésével a munkabírásom növekedett, kevésbé vagyok fáradékony, a közérzetem jó, és kiegyensúlyozott. Észrevettem, hogy jobb a koncentráló képességem, a vitamin szedése előtt sokszor tapasztaltam, hogy elfelejtek neveket, kétszer kellett megnéznem, hogy bezártam-e az ajtót, elzártam-e a gázt. Esténként nem vagyok fáradt, később álmosodom el, és reggelre tényleg pihenten ébredek.

Kondacs Mihályné Ani

Kondacs Mihályné Ani
2017-11-18

Tisztelt Dr. Úr, Tisztelt Dr. Lenkei Team!

Én harminc pár éves koromban éppen keményen edzettem munka mellett egy hosszútávú úszás teljesítése végett, amikor allergiás tüneteket tapasztaltam. Az orvosi vizsgálat után kiderült, hogy tizennégy dologra vagyok erősen allergiás, köztük leginkább a munkahely változtatással sem elkerülhető házipor-atkákra.
A fél év alatt kipróbált három gyógyszer egyike sem vált be, így azt gondoltam, hogy én innentől szívesebben kísérletezek magamon, minthogy azt hagyjam a láthatóan tanácstalan modern orvoslásnak.
Így kerültek a látómezőmbe a termékek, amik (és a hozzájuk fűzött okfejtés) rögtön szimpatikusabbak voltak, mint az általános: szedjünk mérgeket a problémáinkra megoldás.
Egy Multivitamin készítménnyel kezdtem. Aztán két hét után bementem kontrollra poénból – azért poénból, mert egy hét után tünetmentes voltam –, és a dokik csak néztek, hogy mi van??!!?

O. L.
2017-11-17

Pozitív tapasztalatom az Ön által javasolt vitaminok kapcsán az alábbi.
Amikor kisfiam első osztályos lett, úgy gondoltam, hogy megtámogatom szervezetét vitaminnal. Ennek két fő oka volt: sajnos szinte nem fogyaszt kisfiam semmilyen zöldséget, gyümölcsöt, és nem szerettem volna, ha az iskolából betegségek miatt sokat hiányzott volna.
Kisfiam azóta harmadik osztályos lett, és ő volt az egyetlen gyermek mind első, mind második osztályban a 31 fős közösségből, aki a tanévben egyetlen napot sem hiányzott. Természetesen az osztályban, a környezetünkben rengeteg betegség, fertőzés, vírus volt.

Sz. Judit
2017-11-16

Kedves Gábor!

NAGYON KÖSZÖNÖM neked, hogy megírtad a Cenzúrázott egészség című könyvet!!!!!!!! Körülbelül 13 éve hálás vagyok ezért, de tegnap jöttem rá igazán, hogy mit is köszönhetek neked 🙂 Tizenéves koromban rátettek egy „enyhe" vérnyomáscsökkentő tablettára, mivel a suliban, és később a dokiknál is, a mérések során valamivel magasabb volt a vérnyomásom a „normálisnál". Kölyökként el is fogadtam, hogy valami nincsen rendben velem teljesen, és szedtem a cuccot becsülettel. Picit furcsálltam, hogy gyógyszert kell szednem, mivel sportos, egészséges fickónak tartottam magam, de OK …Aztán kb. 10 év elteltével kezembe akadt a Cenzúrázott egészség című könyved, és sokkoltak a benne található adatok!! Betaláltak … Teljesen átformálták az egészségről alkotott elképzeléseimet. Azonnal megemelkedett a tudatossági szintem. Rájöttem, hogy valószínűleg teljesen feleslegesen szedtem a tablettákat, mivel nem más, mint a fehér köpenytől való rettegés emelte meg a vérnyomásomat 🙂 - arra meg nem kell gyógyszert szedni. Elkezdtem vitaminokat szedni, és okosan elhagytam a gyógyszert. 10 év után!!!!! Egy olyan gyógyszert, amit ugye elvileg életed végéig szedni kell ... No, miután elhagytam a gyógyszert, és elkezdtem szedni a vitaminokat, a vérnyomásom érdekes módon jobb lett, mint valaha 🙂 Ez egy kb. 13 évvel ezelőtti sztori (akkor 23 éves, most 36 éves vagyok.) Azóta hatalmas tisztelettel, szeretettel gondolok rád, és persze terjesztem a vitaminkultúrát.

Szabó Ákos (36 éves)
2017-11-15

A tavalyi év elején kezdtem el szedni a C és a Multivitaminokat. A párom beszélt rá, mivel tanítóként gyakran betegeskedtem.
Azóta egyszer sem voltam beteg!!!

M.-né P. O. (30 éves)
2017-11-14

Tisztelt Dr. Úr!

Visszatértem az Ön által előállított vitaminokra. Semmi sem volt ilyen hatékony!
Köszönöm, hogy van!

Kercsáné Nagy Ildikó (41 éves)
2017-11-13

Kb. 3 hete kezdtem el szedni a Multivitamint. Csontkovácsom ajánlotta, mert már úgy fájt a derekam, hogy felállni alig bírtam! Ő a gyógyszer helyett önöket ajánlotta, mondván, hogy elképzelhető, hogy valamilyen vitamin vagy ásványi anyag- hiányom van, és ettől nem gyógyulok meg. Valamint mindennapi gerinctornát ajánlott.
A kettő együtt – vitamin+torna – meghozta hatását, mert mára újjászülettem! A derékfájdalmam elmúlt és ami szintén nem elhanyagolható, az, hogy olyan energikus lettem, mint talán gyermekkoromban utoljára!
Korábban délután, este már olyan fáradt és álmos voltam, hogy szinte semmire nem volt energiám, erőm. Hozzá kell tennem, hogy a koffeinre allergiás vagyok, így nincs semmilyen segítségem a frissítésre nap közben.
Most 5-6 óra alvással is friss vagyok egész nap, még este is, pedig nagyon aktív munkát végzek! Az éjszakákat átalszom mélyen. Pihenten ébredek. A családban mindenki elkapta a városban terjedő megfázós betegséget, én nem! Pedig korábban minden ilyet elkaptam. Nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam!
Egyszóval, fantasztikus a hatás, amit érzek! Ezt nem gondoltam volna! Köszönöm önöknek!
Korábban nem szedtem ilyen jellegű vitaminkészítményt, hanem a megfelelő, egészséges táplálkozásra fektettem a hangsúlyt. De egyre csak fáradtabbnak és enerváltabbnak éreztem magam. Beláttam, hogy a mai kor emberének ebben a rohanó, őrült világban szüksége van ezekre a vitaminokra, mert anélkül lemerül a szervezete. A Jóisten nem erre teremtette az emberi szervezetet, amire most használjuk, ezt állítom. Ezt a tempót csak vitaminokkal és egészséges életformával lehet bírni!
Lehet, hogy ha a derékfájásommal elmegyek az orvoshoz, ortopédiára, akkor most injekció kúrára járnék, erős fájdalomcsillapító szereket szednék és táppénzen lennék, amit nagyon nem néznének jó szemmel a munkahelyemen!

Róbert
2017-11-12

2013 tavasza óta fogyasztom rendszeresen a készítményeket. Már a Multivitamin rendszeres szedése is jó hatással volt rám. Jól és pihentetően tudtam aludni. Elmúlt a bal csípőmben időnként jelentkező zsibbadás. Nem voltam náthás, influenzás. A Multivitamin mellett 1000mg-os tablettás C vitamint is szedek rendszeresen, napi 2-3 ezer mg-ot. Amikor úgy éreztem, hogy kicsit megfáztam még nagyobb adag C vitamint (6-8 ezer mg-ot)+Cink tablettát vettem be és 1-2 nap alatt teljesen rendbejöttem.
Bírom a pörgést, jól érzem magam!

F. G.-né (64 éves)
2017-11-11

Kb. egy hónapja fogyasztom a Multivitamint. Egész napos fizikai munkát végzek. Korábban nem volt olyan jó az erőnlétem, ez most jó lett! Mind szellemileg, mind fizikailag. Lányom évek óta bágyadt, kedvetlen. Mozgása lassult. Ő a Multivitamin nektárt fogyasztja kb. egy hónapja. Csacsog és pezseg azóta! A kedvesem szintén a Multivitamint fogyasztja kb. egy hónapja. A nap végére eddig kb. 30%-át mutatta az életenergiának, amióta szedi a Multivitamint, az esti film végére sem alszik el!

D. L. (46 éves)
2017-11-10

Kisgyermek korom óta az a tapasztalatom, hogy bár változatosan táplálkoztam, mindig vitaminhiányos állapotban éreztem magam. Évek óta mindig szedtem C-vitamint, de nem éreztem elégségesnek. Amióta a Multivitamin tablettás készítményt is szedem, megtapasztaltam, hogy a neve valóban tartalmazza mechanizmusát! Több energiám, jobb hangulatom van! Sokkal könnyebben birkózom meg az időváltozások és az életkorom kihívásaival. Bármennyire is igyekszünk tudatosan táplálkozni, élni, ma már nélkülözhetetlen a napi vitaminpótlás.

H. J. -né (73 éves)
2017-11-09

A készítményeket már régóta ismerem és használom. A C-vitamint, a Multivitamint azonnal megvásároltam. Szervezetem olyan mértékben sikerült felerősítenem, hogy a júniusi műtétemre tele voltam energiával.
A szobatársak mosolyogva nézték, amikor a markomba öntöttem a kapszulákat és lenyeltem. Csodálkoztak nagyon, milyen nyugodt vagyok, semmi negatív elkeseredés nem látszott rajtam. Tudtam és hittem, hogy a vitaminokkal szervezetem, idegzetem fel tudom erősíteni, és így is volt. A tél folyamán folyamatosan szedtem a C-vitamint (és még többféle felépülésemet segítő készítményt). Most 2017. október 2-án a kontrollvizsgálaton mindent rendben találtak.
Igazán érezhető a vitaminok szedésekor, hogy mire képes a szervezetünk. Semmilyen influenzás tünetem nem volt a 2017 tavaszán zajló járvány ideje alatt, pedig leányom és férjem is 2-3 hétig küzdöttek a vírusokkal.
A kemoterápia vitaminok nélkül legyőzi a szervezetet, de nem a betegséget. Több orvos a kezelés ideje alatt szinte megtiltja, hogy bármi mást szedjen a beteg. Tőlem sohasem kérdezték szedek-e valamit, de a beteg joga eldönteni, és ő tudja egyedül, a szervezetének mire van szüksége. Én a szervezetemre, szívemre hallgattam. A protokoll szerint kötelező a kemó. A beteg eldöntheti, kéri-e a kezelést vagy sem. Én az egy kezelés után tovább nem éltem ezzel a lehetőséggel, más alternatív megoldást kerestem!

T. Gy.
2017-11-08

Kedves Doktor Úr!

2014-ben hallottam először Doktor Úr munkásságáról, szemléletéről. Először a videóit néztem meg, majd a könyveit olvastam el. Ezek után már teljesen biztos voltam abban, hogy a készítmények használata csak pozitív hatással bírhatnak a szervezetemre.
A Multivitamint kezdtem el szedni, amelytől nem voltam fáradt, aktív voltam, és jól éreztem magam.
2016-ban az esküvőnk után én is átélhettem azt a csodát, hogy várandós lettem.
Az orvosom nem támogatta a fent említett készítményt, ő inkább a különféle terhesvitaminok mellett lobbizott. De nem hagytam magam, az Ön által javasolt Multivitamint szedtem, a várandósság és jelenleg a szoptatás alatt is.
Minimális hányingerem volt 3-4 hétig a várandósság elején, de ezt követően semmiféle negatív tünetem nem volt! A leleteim végig kiválóak voltak, az orvosom és a védőnő sem értette, hogy miért nem romlanak az értékeim, hiszen „romlania kellene".
Nem voltak striáim, terhességi cukor sem alakult ki, magas vérnyomásom sem volt, túlsúllyal sem küzdöttem, nem vizesedtem, és még sorolhatnám.
Mivel farfekvéses volt a baba, így orvosilag indokolt volt, hogy császárral hozzam világra kisfiam. A műtét után nagyon gyors volt a felépülésem, első naptól volt tejem, így szinte azonnal tudtam és tudok máig is szoptatni nagy örömömre!
Jelenleg négy hónapos a kisfiunk, aki nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott baba, két hónapos korától átalussza az éjszakát, és egészségileg is tökéletes állapotban van.
Főként a vitaminoknak és a pozitív szemléletemnek tudom be ezt a fantasztikus állapotot!!!
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!! Nagyon köszönöm, Doktor Úr, hogy ezt megtapasztalhattam, további sok sikert és egészséget kívánok a munkájához!!!

Nagy-Szádvári Mirella
2017-11-07

Körülbelül 10 éve tudok a készítményekről, akkoriban a családom talált rá, szedtünk is Multivitamint, és olvastam a könyveket. Ezért nem tudom, hogy hogy’ felejthettem el a legfontosabb szabályokat!
Pár hónapja már nagyon fáradtnak, kifacsartnak és kedvetlennek éreztem magam, és tudtam, hogy csak egy dolog segíthet, ha a kihagyott évek után újra megadom a szervezetemnek, amire szüksége van.
Így két hónapja szedem férjemmel újra a Multivitamint. Mindketten sokkal jobban érezzük magunkat. Először szellemileg lettem jobban, úgy éreztem agyam kapacitása megnőtt, és mindennapi tevékenységekre már nem nyűgként tekintettem.
Most már az ébredés is könnyebb, nem kívánok már 10 órákat aludni!

K. G. (26 éves)
2017-11-06

Ezelőtt 2 évvel ismerősöm kezembe adta a Cenzúrázott egészség című könyvét, amit rögtön el is olvastam. Az információk sokként értek, ugyanis rendszeres gyógyszerfogyasztók voltunk.
Ezt követően az összes könyvét beszereztük, elolvastuk és a gyógyszereket lecseréltük vitaminokra. Azok az állapotok (fejfájás, puffadás, fáradtság, gyenge koncentrálóképesség, homlok és arcüreg gyulladás, gyerekeknél rendszeres tüdőgyulladás, allergia) lassan kimaradtak.
Fejfájáskor megeszem a kanál sót vízzel, és működik, a fejfájás megszűnik!
Édesanyámat több éves pszichiátriai kezelésből a Multivitamin + C vitamin+B1 500mg segítségével sikerült a gyógyszeradagot jelentősen lecsökkenteni majd teljesen felszámolni!

K. E. (40 éves)
2017-11-05

A mi családunk már régóta használja a Dr. LENKEI GÁBOR által javasolt készítményeket, és teljes mértékben meg vagyunk vele elégedve! Hosszabb ideje adjuk a gyerekünknek a Folyékony Multivitamin nektárt, és el kell, hogy mondjam, nagyon ritkán betegedett meg a gyerek. Ha megbetegedett is hamar, gyors lefolyással kilábalt a betegségből.

Miklós Róbert (31 éves)
2017-11-04

Tisztelt Doktor Úr!

3 hónapja szedem a Multivitamin készítményt és pluszban még 3-4 g C-vitamint.
Azt tapasztaltam, hogy sokkal több az energiám, és napi 3-4 órával kevesebb alvás is elég, pedig régen a 10 óra sem volt elegendő.
Elmúltak a menstruációt megelőző evésrohamaim. A bőröm kevésbé hajlamos a kiszáradásra, és a hajam is szebb és erősebb lett.

V. A. (30 éves)
2017-11-03

Tisztelt Lenkei Gábor Doktor Úr!

Egy éve szedem a Multivitamin csomagot. Már az első héten tapasztaltam, hogy sokkal jobban alszom.
Heti négyszer sportolok 2-3 órát, és amikor nem szedtem a vitaminokat, nem bírtam olyan jól az edzéseket, hiába merültem ki fizikailag, nem tudtam kipihenni magam, rosszul aludtam, a munkahelyemen is dekoncentrált voltam.
A vitamin szedése mellett izomgörcsöket, remegést sem tapasztalok, ami azelőtt gyakran előfordult.

H. Zs. (25 éves)
2017-11-02

Személy szerint én sosem voltam beteges, de a vitaminok szedése óta, talán ha 2 évente megfázom egyszer. A mindennapokban is észrevenni, hogy több energiája van az embernek!

Sámson Bence (25 éves)
2017-11-01