Egy kis napsütés

2017. október

Tisztelt Dr. Úr!

Az unokám hatására szedem a vitaminokat, és azóta sokkal több az energiám, és jobb a kedvem. A kertben is sokkal többet bírok dolgozni!

N.-né K. M. (72 éves)
2017-10-31

Tisztelt Doktor Úr!

Amióta a Multivitamint és a C-vitamin termékeket fogyasztom (5 éve), meghűléses és hasonló betegségekben nem szenvedek!

Horváth Zsolt (46 éves)
2017-10-30

5 évvel ezelőtt kezdtük el rendszeresen szedni az Életerő Multivitamint C-vitaminnal. Kertészetünk van, így fizikai munkát végzünk nap mint nap. Sokkal energikusabbak vagyunk 50 felett, a feleségem egyáltalán nem szed azóta gyógyszert! A fodrászom is meg van lepődve, hogy milyen kevés ősz hajszálam van, a körmeim is erősek!

Král Pál és neje (55 és 57 évesek)
2017-10-29

2013 januárjában egészségügyi problémáim adódtak. Szüleim és férjem unszolására végeztettem teljes körű labort és vérvételt. Az adatok alapján kóros vérszegénységet állapítottak meg, a kórházból már el sem akartak engedni és vérátömlesztést akartak adni. Ezt megtagadtam, és saját felelősségre hazajöttem.
Ekkor gondolkodtam el valamely más lehetősen, ami az orvosokon és kórházakon kívül szóba jöhet. Elkezdtem szedni a Multivitamint, külön még C-vitamint, B komplexet, a problémám megoldódott, és azóta is tökéletesen érzem magam!

Köszönöm Önnek és csapatának a boldog mindennapjaimat!

Novák Annamária (35 éves)
2017-10-28

Amióta a Multivitamint szedem, megemelkedett az energiám, nincs nátha, torokfájás, és minden apró nyűg, ami korábban hétköznapi és megszokott volt! 🙂
Számolatlanul szedem a C vitamint (kb 5000mg/nap) Amikor azt érzem, hogy picit „kókadok” megiszom kb. 15 000 mg C-t, és 1-2 óra leforgása múlva az ég-világon semmi bajom! Meggyőződésem, hogy ilyen alkalmakkor a C-vitamin beszedése hiányában kibontakozna valami torokgyulladás/nátha egyéb légúti kellemetlen betegségnek tűnő állapot. Hosszú évtizedekig „bérletem volt” az orr-fül gégészetre, mindig volt valami. Ez akkoriban volt még, amikor sem C vitamint sem semmilyen vitamint szedtem. Soha nem javasoltak nekem vitaminszedést! Akkor sem, amikor olyan köhögésrohamaim voltak, hogy nem voltam biztos benne, hogy túlélem. 🙂 Érdekes, hogy az idő előre haladtával, nem rosszabbul, hanem sokkal jobban érzem magam.

Tihanyi Tóth Kinga (41 éves)
2017-10-27

Tisztelt Lenkei Gábor Doktor Úr!

Huber István vagyok, 48 éves agrármérnök, házas, egy 12 éves leány boldog apukája.
Lenkei Doktor Úr munkásságát már a kezdetek óta figyelemmel kísérem, mert én is úgy gondolom, hogy itt valami „bűzlik!" Az összes könyve, DVD-je megvan, és amikor pár éve Barcson tartott „fergeteges" előadást, ott tudtam lenni! 🙂
A készítményeket is folyamatosan szedi a családom. Sőt szüleim, és nagymamám is.
A gyermekem ovis kora óta kapja a készítményeket, legalább 1 g C-vitamint naponta!!!! Most már 6.osztályos, és elmondhatom, hogy sem az oviból, sem az isiből 1 napot sem hiányzott betegség miatt!!! Ez, azt hiszem, mindent elmond helyettem is!!!!! Akinek van gyereke, az tudja, hogy ez szinte „lehetetlen", higgyék el, nem lehetetlen!!!
A nagymamám 93 éves, semmiféle orvosságot nem szed, kapál a kertben, csak az általam összeállított „vitaminkoktélt" hajlandó bevenni, és ő is megesküszik, hogy ez tartja életben.

Huber István (48 éves)
2017-10-26

Kedves Dr. Lenkei Gábor!

3 hónapja szedem a Multivitamint. Hajhullás teljesen megállt. Elmúltak a falási rohamok. Fogytam is. Jobb erőnlét. Nyugodtabb alvás.
Hiszem, hogy a táplálkozással tudjuk az egészségünket befolyásolni! Az egészségügyi pályán eltöltött 25 év tapasztalatom ezt igazolja. A sok felesleges gyógyszerszedés csak ront az egészségi állapoton.

Grigorin Anita (51 éves)
2017-10-25

Amióta elkezdtem szedni a C-vitamint, talán az egyik legfontosabb, hogy a 10 éve tartó depresszióm szinte teljesen alábbhagyott! Kiváló a közérzetem, időjárástól és élethelyzettől függetlenül! Emellett rengeteg energiám van, ezáltal a munkahelyemen jobban teljesítek, sőt munka után is feladatokat nézek, amivel az időm hasznosan el tudom tölteni!

Mezőfi Roland (27 éves)
2017-10-24

Most már 8. éve, hogy elkezdtem fogyasztani a Multivitamint, mellette a C vitamint, Kalcium-Magnéziumot és más egyéb vitaminokat.
A legelső csomag után szinte szárnyaltam, akkora energiát adott! Napi 4-5 óra alvás elég volt és meg sem éreztem a fáradtságot. Szinte úgy éreztem, hogy meg tudom váltani a világot!
Közben észrevettem, hogy egy gyerekkori sérülés miatt megéreztem az időjárás változást, és ez a tünet szépen elmúlt. Korábban többször fájt a fejem. Nos, ez teljesen elmúlt, a fejfájás messzire elkerül. Korábban állandó torok és mandulagyulladással bajlódtam, ha fújt egy gyenge szellő az én torkom már jelezte, hogy baj van. Ilyen probléma már csak nagyon-nagyon ritkán fordul elő. A változó korral járó problémákat sem éreztem meg nagyon.
Jól érzem magam a bőrömben, és remélem még nagyon sokáig így lesz!

Kupai Ilona (61 éves)
2017-10-23

Hát igen, mi már kb. 6-7 éve fogyasztjuk rendszeresen a készítményeket.
Ez anno úgy kezdődött, hogy a feleségem a szülés utáni hónapokban nagyon le volt „amortizálódva.” A haja, körme nagyon leépült, meg az általános közérzete. Akkoriban én komolyan sportoltam és természetesen én fogyasztottam étrend kiegészítőket. Azután, valaki mondta, hogy próbáljuk meg az Ön által javasolt készítményeket. Vettem a feleségemnek egy Multivitamint. Kb. 2 hét múlva látványos javulást hozott az állapotában! Mire elfogyott, gyönyörű lett a haj, a köröm. Az általános közérzete is sokkal jobb lett! Ahogy egy kedves rokon szokta mondani, „ha a különbséget ki tudnám játszani zongorán, én lennék a Liszt Ferenc!”

Horváth Lajos, (44 éves)
2017-10-22

Szép napot kívánok Doktor Úr!

Tavaly decembertől fogyasztom a vitamincsomagokat plusz mellé 1-2 g. C vitamint naponta, és amiket tapasztaltam azok a következők:
- a legfontosabb az lenne, hogy volt egy állandó tompa fejfájásom, ami mondhatom, hogy megszűnt.
- jobban bírom a fizikai terhelést, sőt még a pszichikait is, már nem vagyok annyira hisztis, (ezt a férjem jegyezte meg )
- nagyobb türelmem van a kisfiammal szemben is, mikor hazamegyek a munkából nem az az első lépésem, hogy hol az ágy? Hanem az, hogy hol a fiam?
- erősebb lett a körmöm, nem töredezik le, a hajam úgyszintén, sokkal egészségesebbnek látszik.
- Majdnem elfelejtettem azt, hogy híztam 5kg-t, aminek nagyon örülök, ugyanis minden elképzelhető „marhaságot”megpróbáltam ahhoz, hogy pár kilóval több lehessek, de nem igazán éreztem a változást. Egy - maximum két kilót ha sikerült, de azt sem tartósan - fölszednem.
- Nem győzök eléggé hálát adni Önnek, hogy számottevő változásokon megyek keresztül!

Tőke Sarolt (29 éves)
2017-10-21

Tisztelt Lenkei Gábor Doktor Úr!

Két évvel ezelőtt egy barátomtól kaptam kölcsön a dr. Lenkei Gábor előadását rögzítő DVD-t. Az előadás nagyon meggyőző volt, és akkor eldöntöttem, hogy kipróbálom a módszert.
A vitamin szedése előtt fáradékony, türelmetlen voltam. Nyugtalanul aludtam.
További három hónap eltelte után fokozatoson tapasztaltam érezhető változást. Ma már szinte nem érzek soha fáradtságot, pedig napi 10-12 órát dolgozom. Türelmem szinte határtalan. Nyugodtan alszom. Megváltozott a bőröm tapintása. Simább és rugalmasabb lett, pedig közel járok a 69. évemhez. Nekem nagyon bevált a Multivitamin!
Közben megvásároltam és elolvastam a doktor úr összes kapható kiadványát. Ajánlom mindenkinek! Nagyon hasznos olvasmány.

Tóth István (68 éves)
2017-10-20

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor!

Elolvastam a „Cenzúrázott egészség” című könyvét. Rendkívül hasznosnak találtam! A párom, amikor megismertem, súlyos asztmás volt. Elege lett az egészségügy huzavonáiból, és abból, hogy nem gyógyult meg, a sok gyógyszer ellenére! Elhatározta, hogy meggyógyul, még akkor is, ha az orvos azt mondja, hogy gyógyíthatatlan! Elkezdtünk kutatni, hogy lehetne egy jobb és egészséges életet élni. Ekkor találtunk rá az Ön könyveire és előadásaira. Teljes életmódváltást csináltunk!
Most már több mint 2 éve élünk így! Nem dohányzunk, nem iszunk üdítőket, nem eszünk gyorséttermi ételt stb. A párom komoly javulást mutat! Rendszeresen szedi a Multivitamin csomagot! 38 éves. Megállt a hajhullása, 8 évig nem esett teherbe, és most 4 hónapos terhes! A magzat szépen fejlődik!
Én régen küzdősporttal foglalkoztam (taekwando), és most 51 évesen az Ön vitaminjainak köszönhetően újra elkezdtem edzeni! Újra élem azt a 20 éves fiatalt, aki voltam. Én megtapasztaltam azt az életminőség-javulást, amiről Ön beszél!

G. Z. (51 éves)
2017-10-19

Tisztelt Doktor Úr!

Párommal együtt 1, 5 hónapja szedjük a Multivitamint. Munkánk során számítógép előtt ülünk, napi 9-10-11 órát. Ezután következik az otthoni műszak. Nap végére alig álltunk a lábunkon. Évekig kísérleteztünk a különböző multivitaminokkal (márkanevek), semmi hatást nem tapasztaltunk.
Ezután áttértünk a Magne B6 szedésére + napi 750 mg C- vitaminra. Itt már tapasztalatuk, hogy könnyebben bírjuk a munkát. 35 évesek vagyunk, mégis úgy érezzük, hogy ez kevés, „le vagyunk merülve, mint a laposelem”.
Az Ön által javasolt Multivitamin szedése óta energikusabbak vagyunk!
Én 10 éves korom óta majdnem minden pollenre allergiás vagyok, + macskára, kutyára. Allergiás asztmám is fellépett évek óta. Tavasztól őszig egy éjszaka végigalvása úgy, hogy levegőt is kapjak, esélytelen volt. Várpalotán a szomszéd falu gyárának füstje is sokszor érezhető, amelynek következtében nálunk a lakosság 90%-a asztmás. A Multivitamin csomag szedése óta az allergiám eltűnt! Csúcsszezonban, augusztusban! Sem tüsszögés, sem orrfolyás! Csodálatos!
Nem szedek allergiabogyót, sem asztmagyógyszert, sem orr sprayt, és szemcseppet! Ez egy 20 éve allergiás asztmában szenvedő embernek elképzelhetetlen volt!

Vanyó Krisztina (35 éves)
2017-10-18

Amióta a vitamint szedem, sokkal több energiám van! A szellemi munka is jobban megy, ugyanolyan fizikai terhelésre kevésbé fáradok el! Kipihentebben ébredek reggelente!

Fonyódi Emil (42 éves)
2017-10-17

Két éve fogyasztom a Multivitamint és az 1000 mg-os C-vitamint. Ritkábban fázom meg, régebben rendszeresen volt arcüreg- és gégegyulladásom! Amit még érzek: jobb alvás és több energia a mindennapokban!

J.-né Sz. K. (45 éves)
2017-10-16

Tisztelt Doktor Úr,

Pár hónapja elkezdtem szedni a Multivitamint és nyugodtabbnak érzem magam. Az édesanyám is szedi és jobban érzi magát. Mezőgazdaságban dolgozunk, nehéz fizikai munkát is végzünk, és nagyban segít a mindennapokban.

A.A. (48 éves)
2017-10-15

Több, mint négy éve szedem a Multivitamint, a C, és az Omega3 vitaminokat.
- Normalizálódott a vérnyomásom, nem fájnak a karjaim és a térdem
- Jól alszom, pihenten ébredek, nem fáradok, habár nehéz fizikai munkát végzek
- Egy hónapja fogyasztom a kollagént, aminek köszönhetően a gyomorműködésem is helyreállt, ami azelőtt makacsabb volt.
Köszönet érte dr. Lenkei úrnak és sok sikert a további munkájában!

B.T. (56 éves)
2017-10-14

Köszönjük, hogy ilyen pozitív hozzáállással segíti az embereket! Olvastuk 1-2 könyvét, és hallgattuk előadását, egészen kiváló és érthető, úgy gondolom, erre nagy szükség van!
A vitaminok rendszeres szedése segíti egészségünk megőrzését, nálunk jó szolgálatot tett!

Kis Imre (44 éves)
2017-10-13

Egy öreg hölgy javaslatára – allergiaszezonban – felemeltem a napi C-vitamin- adagomat 10 grammra, vagyis szinte óránként 1000 mg C-vitamin-tablettát beveszek.
Teljesen elmúlt a szénanáthám, pedig korábban mindent kipróbáltam már!!

Fulop Marc (26 éves)
2017-10-12

Tisztelt Doktor Úr!

Mondhatom, hogy évtizedes vitaminfogyasztók vagyunk!
Én Multivitamint szedek, hiszen egy anyának mindig mindenütt ott kell lenni. Család, munka, otthon és még lehetne sorolni. Úgy érzem, hogy vitamin nélkül nem is menne!

V. Ilyés Erika
2017-10-11

Tisztelt Doktor Úr!

Szedem a vitaminokat. (C, D, Króm, Kalcium-Magnézium, valamint Multivitamin.)
- Nagyon régen voltam utoljára náthás (általában évente november körül mindig elkapok valamit.)
- Herpesz sincs már olyan gyakran a szám szélén (ha jelentkezik, akkor is csak enyhébb fokozat+segít a teafaolajos ecsetelő is.)
- Több energiám van! A hét végén szüretelni voltunk, a baráti társaságból már ki akarták venni belőlem az „elemet", mert sokkal gyorsabban végeztem egy sorral, mint ők!
- Este sem álmosodom el olyan korán, mint régebben! Tudok kötögetni, kézimunkázni, amire napközben soha sincs idő!
Önnek és csapatának köszönöm, hogy felnyitották a szemem (bár eddig is volt egy olyan érzésem, hogy nincs minden rendben az egészségügy és a gyógyszeripar környékén.) - Önök csak alátámasztották ezt e nézetemet!

Éva, Győrből
2017-10-10

Barbara vagyok! 22 éves, egy éve küzdök a térdfájásommal, mindent kipróbáltam már, semmi nem használt!
Aztán rátaláltam a Kollagén porra, 2 hét alatt rendbe jött a térdem tőle, mindenkinek ajánlom! 🙂

Kozma Barbara (22 éves)
2017-10-09

Tisztelt Doktor Úr,

2008 előtt erős viszketéssel együtt járó vörös kiütések nehezítették édesanyám mindennapjait, főleg a lábszáron jelentkeztek a foltok.
Ekcémától a visszér gyulladásig minden betegséget megállapítottak és ennek megfelelően gyógyszeres kezeléseket kapott, de a tünetek nem múltak. Végül autoimmun betegségnek állapították meg, és gyógyszert szed azóta is.
2013 tavaszára nagyon romlott az állapota, járni alig tudott, életkedve nem is létezett.
Az Ön májusi előadását meghallgattam, meggyőztem édesanyámat, és megvettük a kalcium-magnéziumot és a Multivitamint, sőt még naponta 2 db. 1000 mg-os C vitamint is bevett.
4-4 doboz elhasználása után állapota láthatóan javult, ősszel már nem merte abbahagyni a vitamin szedését, annyival jobban érezte magát!
Azóta is rendszeresen beszedi a Multivitamint és a C vitamint.

Bőre kisimult, rózsaszínű, eltűntek a lila foltok, a bőre nem vedlik-bomlik. Sarka nem töredezett, repedezett. Hangulata nagyon jó, életkedve munkakedve korát meghazudtolja. Egyszóval éli a 70-esek nyugodt életét. Nagyon szépen köszönjük mindezt!

Pásztor Judit (50 éves)
2017-10-08

Tisztelt Doktor Lenkei Úr,

2 nőgyógyászati műtét után még rá egy fél évre is olyan fájdalmaim voltak, hogy naponta fájdalomcsillapítón éltem.
Egyik orvostól a másikhoz mentem, de mindenik egy újabb műtétet ajánlott, hogy egyáltalán meg tudják mi a bajom, mitől vannak a naponkénti krízises fájdalmak. Én akkor úgy éreztem, hogy sem lelkileg, sem fizikailag nem bírnék ki még egy harmadik műtétet.
Így kerültem Dr. G.F.-hez, aki javallotta a Multivitamin használatát.
Néhány hónapnyi vitaminkúra után kezdtem érezni, hogy „újra élek”, ugyanis megszűntek a naponkénti krízises fájdalmak és így fizikailag és lelkileg egyaránt erősebbnek kezdtem érezni magam.
Nagyon jó hatással volt a lábujjamtól az utolsó hajszálamig minden porcikámra. Többek közt bőrkeményedések is voltak az ujjaimon a velejáró kellemetlenségekkel együtt, de a vitaminok szedése után néhány hónapra rájöttem, hogy azok is eltűntek.

Köszönettel tartozom mindezekért.

D.I. (48 éves)
2017-10-07

Nagyon örülök, hogy anno rátaláltam a Doktor úrra! Sokat köszönhetek neki a jó tanácsaival, és legfőképpen annak, hogy felnyitotta a szemem, hogy mi is folyik itt valójában! Tanácsára kezdtem szedni a C-vitamint és csodával határos módon elmúlt a 12 évig tartó nőgyógyászati gyulladásom. Gondoltam, mégis vannak csodák, de nem! Csak egyszerű immunrendszeri gyengeségem volt, amit pofon egyszerű kezelni.
Aztán később elkezdtem szedni a „gyilkos dózisú” Multivitaminját is, és annak köszönhetően rengeteg pozitív változást észleltem. Az egyik, hogy mégsem ölt meg a rengeteg vitamin... Aztán érdekes, de már nem hullott a hajam, nem voltam estére fáradt, nem voltam ideges, sokkal jobban aludtam, és alig voltam beteg, talán egy évben, ha 1-2-szer.
Ezeken kívül nem félek használni a sót – imádom –, és ennek ellenére még mindig alacsony a vérnyomásom, és fejfájásom is alig van. Próbálok jó sok vizet inni, amitől a közérzetem sokkal jobb lesz érezhetően.
Egy szó, mint száz, én mindenkinek terjesztem a doktor úr igéit, bár sokan nem hisznek még nekem, és bolondnak néznek, de én akkor sem adom fel!

Vargyas Ágnes
2017-10-06

Édesanyám 92 éves, 3 hónapig szedte a Multivitamint, amit bátyám nézett ki neki az interneten.
Rossz állapotban volt, a bokái és a csuklói be voltak dagadva és fájtak. Kalciumot és Magnéziumot is fogyaszt! A bátyám ott állt mellette mindennap, amikor beszedte a vitaminokat!
Lementek a daganatok, a fájdalom csökkent, van vagy 30 kg, de újra gazol a kertben és mosogat!

F. M.
2017-10-05

T. Doktor Úr!

Évek óta nagyon fáradékony, sokszor lehangolt voltam, munkabírásom egyre kisebb lett, sokszor lemaradtam a feladataim elvégzésével. A feltornyosuló teendők szintén rossz hangulatot okoztak.
Egy hónapja szedem a készítményeket! Fáradékonyságot sokkal ritkábban és kevésbé érzek. Erősebbnek, magabiztosabbnak találom magam! Hangulatom derűsebb, kiegyensúlyozottabb!
Régóta kerestem a megfelelő készítményt, örülök, hogy rátaláltam. Nagyon köszönöm!

S. M. (60 éves)
2017-10-04

Kedves Doktor Úr!

Egy éve használom a vitaminokat rendszeresen, és nekem nagyon segítenek!
Annyira, hogy egy barátnőm rá is kérdezett, hogy mitől ragyog úgy a bőröm!
Adtam neki egy doboz vitamint, és olyan nagy segítségnek találta, hogy egy londoni útja során direkt ezért átjött Budapestre, és egy évi adagot vett magának!

Sz. E. (48 éves)
2017-10-03

33 éves vasúti dolgozó vagyok, sok éve küszködöm (időnként szó szerint) az allergiától, kb. augusztus közepétől szept. közepéig, és ez a munkavégzésemet igencsak kellemetlenné tette. Gondolom parlagfűre vagy egyéb növényre vagyok allergiás, csak orvoshoz nem mentem, hiszen néhány kolléga, kolléganő szedi az allergia elleni szereket, de állításuk szerint jószerivel ugyanúgy prüszkölnek, mint eddig.

Az interneten való szörfözés kapcsán néztem meg Lenkei úr egyik előadását Egészségünk titkai címmel. Mivel nagy könyvbarát vagyok, meg is vettem Szegeden a Helyszíni tudósítás c. kiadványt, amely megdöbbentő adatokat tartalmaz, de több könyvét is meg fogom vásárolni. (Megjegyzem, hogy a könyvek ára igen korrekt véleményem szerint.) Ezt követte egy elhatározás, hogy lépjünk a tettek mezejére, vágjunk bele.

3 hete szedem a Multivitamint, hozzá plusz C-vitamint, illetve kalciumot és magnéziumot is.

Nagyon kérem, hogy tolmácsolják a Doktor Úr részére, hogy bár nem tűnik nagy panasznak a bajom, de gyakorlatilag elmúlt az igen erős szénanáthában testet öltő allergiám! Még el sem hiszem! És akkor sincs panasz, ha minden ablak le van húzva a vonaton, és kilométeres embermagasságú parlagfű mező mellett haladunk el!

Szívesen adom a teljes nevem is a tapasztalatom mellé, hiszen serdülőkorom óta küszködtem a szénanátha teljes tünet együttesével (+fejfájás) és olyan jó végre bárhol szabadon lélegezni, és annak csak örülnék, ha ez bárki más számára is megadatna.

Király Levente Szegedről
2017-10-02

Néhány hónapja kezdtem el szedni a Multivitamint, mert nagyon fáradtnak, kimerültnek éreztem magam, és nagyon nehezemre esett 8 órán keresztül végezni a munkámat. Fájtak az ízületeim, nehézkesnek éreztem magam.
Két-három hónap elteltével azt éreztem, hogy könnyebb a járás, fittebbnek, erősebbnek érzem magam. A 8 órás munka már nem fáraszt, egészségesebbnek érzem magam!

Vinkó Istvánné (54 éves)
2017-10-01