Egy kis napsütés

2017. szeptember

Tisztelt Doktor Úr,

Amióta használom a Multivitamint, C-vitamin-t, Kollagént, jelentős javulást érzek az egészségi állapotomban.
Megszűntek az ízületi fájdalmaim, Parkinson kezelést kaptam, de elhagytam a gyógyszereket és csak a vitaminokat használom!
Már nem reszketek, tudok aludni, jó a közérzetem, nem fáradok el már annyira, írni sem tudtam annyira, reszkettek a kezeim, most már tudok!
Az interneten ismertem meg a doktor urat és az előadásait ott hallgattam meg.

Hálásan köszönöm!

Fekete Ibolya (67 éves)
2017-09-30

Mélyen Tisztelt Doktor Úr!

Három gyermek mellett is észrevehetően és érezhetően magasabb az energiám szintje! Fokozott stresszes munkahely mellett is megállom a helyem! Amióta kalciumot és magnéziumot is fogyasztok, a lábgörcseim teljesen megszűntek!
Nagyon örülök, és szerencsés vagyok, hogy megtaláltam a Doktor úr intelmeit, akinek csak tudom, ajánlom a készítményeket és a kiadványokat!

Bálinger László
2017-09-29

Amióta a C-vitamin rágótablettát és a Multivitamint szedem, feltűnt, hogy nem vagyok olyan fáradékony, több az energiám. Irodai munkát végzek, a koncentrálás is jobban megy. Korábban mindig megfáztam, amikor beköszöntött a hűvös őszi idő, de ez is megszűnt. Háziorvosommal igen ritkán találkozom.
Kisfiam (5 éves) a Folyékony vitaminnektárt issza. Minden reggel már ő kéri, hogy vegyük be. Szereti az ízét, nem kell belekevernem semmiféle italba. Két éve issza. Az óvodájában minden évben vírusok jönnek-mennek, de ő semmit sem kap el a csoporttársaitól. Az óvó néni meg is jegyezte, hogy micsoda egy stramm szervezete van. Mondtam neki, hogy a vitaminoknak és a jó sok friss levegőnek köszönhető szerintem. 🙂
Mondanom sem kell, hogy a gyermekorvosunkat csak a kötelező védőoltások beadásánál látjuk.

D. É.
2017-09-28

Kedves, Tisztelt Doktor Úr!

A bőrömön 2009-ben, szinte egyik napról a másikra sötét vonalak jelentek meg. Olyan volt, mintha a hajszálereimet vékony filctollal a bőrömre rajzolták volna. A karomon, a mellkasomon és a hátamon. Borzasztóan zavart! El sem tudtam képzelni, mi történt velem!
Több bőrgyógyásznál megfordultam, de egyik sem tudott segíteni rajtam. Annyit megállapítottak, hogy kitágultak a hajszálereim, de hogy mitől és főként, hogyan lehet rajta segíteni, azt nem mondták.
A koleszterinről szóló könyvét olvasva sok mindenre rájöttem! Éreztem, hogy jó nyomon járok. Végre megtaláltam az okát, tudom, miért lettem ilyen! Újra reménykedni kezdtem, hogy talán mégsem kell így leélnem az életemet! Arra a következtetésre jutottam, hogy „lassú skorbutom" van: kevés zöldséget, gyümölcsöt eszem, vitaminokat sem szedek. Kifogyott a szervezetemből a C- vitamin. Nincs C-vitamin, nincs kollagén.
Az elhasználódott érfalat kollagén helyett koleszterinnel pótolta a szervezetem, az pedig egyáltalán nem rugalmas. Logikusnak tűnt, hogy az a megoldás, hogy sok C-vitamint kell szednem. Úgy gondoltam, hogy ezzel akkor sem okozhatok túl nagy bajt, ha téves következtetésre jutottam.
Napi 3000 mg-ot szedtem. Néha kollagént is ittam mellé.

Pár év elteltével teljesen helyrejött a bőröm!

W.-né A. Á.
2017-09-27

Tisztelt Lenkei Doktor Úr!

Négy éve szívritmuszavart diagnosztizáltak nálam, amelynek következtében nem éreztem jól magam. Azonnal gyógyszert írtak fel részemre, azonban ezt nem váltottam ki. (Tettem ezt annak kapcsán, hogy a diagnózis felállítását megelőző pár hónappal részt vettem az Ön előadásán.)
Eszembe jutottak az Ön szavai, miszerint szívünknek nagy szüksége van B1-vitaminra, annak megfelelő működéséhez. Gyógyszer kiváltása helyett megvettem a B1- és az 1000-es C-vitamint, valamint a Multivitamint,sőt még a kalciumot és a magnéziumot is beiktattam az életembe.

Egy hónappal ez után megszűnt az az érzésem, hogy „kihagy" a szívverésem. Azóta sem tapasztaltam ilyen problémát!

Azért írom ezt le ilyen bátran, mert ezt nem mások által elmondottak alapján osztom meg, hanem saját magamon tapasztaltam, és bátran ajánlom mindenkinek az Ön vitaminbombáit.

Azóta is szedem ezeket a vitaminokat, amelyekért örökké hálás leszek Önnek!

Bódiné
2017-09-26

Kedves Doktor Úr!

Elsősorban nagyon hálás vagyok, hogy létrehozta a Dr. Lenkei Egészségkultúrát!
2 éve szedem a Multivitamint, és azt tapasztalom, jobban alszom, jobban bírom a stresszt, és sokkal energikusabb vagyok, mint előtte!
De ami fontosabb, hogy édesanyámról kiderült négy hónapja, hogy veserákos, a műtétre 2 hónapot kellett várni, és ajánlottam neki, hogy ezalatt a 2 hónap alatt „turbózza fel” az immunrendszerét, hogy műtét után gyorsabban épüljön fel.
Így elkezdte szedni a Multivitamint, és a sikeres műtét után 4 nap múlva ki is engedték a kórházból, semmi szövődménye, gyulladása nem volt!
Az orvosok nagyon meglepődtek, mert ez a veseműtét nem rutin eljárással, hanem komplikáltabban folyt le, mert elég nagy darabot kellett kimetszeni a veséjéből. Arra számítottak, hogy nehezen tudják édesanyámat hazaengedni.
Mi úgy gondoljuk, a nagy adag vitaminnak és külön a C-vitaminnak, és a sok víznek köszönhetően nagyon hamar haza tudott jönni édesanyám. 🙂

N. E. (25 éves)
2017-09-25

Tisztelt dr. Lenkei Úr,

Két hónapja kezdtem el szedni a Multivitamint.
Már a második héten éreztem áldásos hatását, a kezdődő gyulladt növekedésnek indult tyúkszem pirossága elmúlt, és hamarosan a fájdalomnak is búcsút intettem. A második hónap végén tapasztaltam, hogy kezd a duzzanat visszafejlődni, pedig két hónappal ezelőtt a nap végén már csak 1 számmal nagyobb cipőt tudtam elviselni a lábamon. Mindezek mellett már nem ájultam kora este a fáradságtól az ágyba!
Korábban napi 9-10 óra volt az alvásigényem, ma 7-8 óra!
Köszönöm Önnek a kitartását és bátorságát az emberekért végzett munkájában!

Sinkó Lászlóné
2017-09-24

Amikor használjuk a vitaminokat, energikusak vagyunk, jó a közérzetünk, soha nem vagyunk meghűlve. Egészségesek vagyunk és élettel teliek.

Ionescu Marinela
2017-09-23

Másodszor vagyok terhes, már a tervezett terhességet megelőzően elkezdtem szedni a Multivitamint.
Hatalmas különbség van a két terhesség között, az első terhességemnél vizesedtem, többször voltam megfázva, cukros voltam, és magas volt a vérnyomásom.
Ezúttal – holott nyár van és hőség – nincs semmilyen panaszom, kiváló a közérzetem, és mivel az egyetlen, amit másképpen teszek, a Multivitamin szedése, csakis ennek tudhatom be!

Köszönet érte, Doktor Úr!

H. D. (40 éves)
2017-09-22

Amióta a vitaminokat fogyasztom, sokkal frissebbnek és energikusabbnak érzem magam. A tanulásban is jobban tudok koncentrálni, könnyebben meg tudom jegyezni a tananyagot, és nem vagyok annyira kimerült.
A hormonműködésemet is szabályozta, és a pattanások elmúlásában is nagy szerepet játszik legfőképpen a Ligetszépe olaj. A C-vitamin nagyon gyorsan kigyógyít egy erősebb megfázásból, és segít megőrizni az egészségemet. A B1- vitamin az alvásban segít, esténként lefekvés előtt egy órával beveszek egyet, és könnyebben tudok elaludni.

Antal Andrea (17 éves)
2017-09-21

Tisztelt Doktor Úr!

Nagy szeretettel köszöntöm, és hálás vagyok Önnek azért a sok jó vitaminért, amelyeket Székelyudvarhelyen megkapok a két kedves hölgytől! Barabás Mária vagyok, egy 14 éves örökbe vett gyerek édesanyja Kápolnásfaluból.
Örömömre szolgál, hogy a gyerek december elejétől folyamatosan kapja a D3- vitamint, az 1000-es C-vitamint, ásványi komplex vitamint, mivel neki figyelemzavara van, diszlexiás, diszgráfiás, hiperaktív, és sem az iskolában, sem idehaza nem volt türelme tanulni, és két percnél hosszabb időnél tovább munkát végezni.
Most márciusban vagyunk, és Hála a jó Istennek, nagy változást vettünk észre rajta!
Teljesen nyugodt gyerek, nem kiabál, nem agresszív, mivel a serdülőkor is uralkodik rajta, de teljesen könnyen veszi az akadályokat. Az iskolában a tanárok felfigyeltek arra, hogy mi történt, mit tettünk ezzel a gyerekkel, mert teljesen más, ki van cserélve. A tanulási eredményei sokat javultak, ami nagy öröm, nekünk szülőknek.
Nagyon szépen köszönjük a doktor úrnak a nagy segítséget! Kívánunk erőt, egészséget, további kitartást, és adja a jó Isten, hogy számtalan emberen, gyereken tudjon segíteni! Isten áldását kérjük az Ön és kedves családja életére!

Tisztelettel és szeretettel: a Barabás család.

Barabás Mária (44 éves)
2017-09-20

Egy éve használom a Multivitamint. Azóta nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok, bátran sétálok! Azelőtt nem mertem gyalog elindulni, ideges és nyugtalan voltam.
Köszönet Dr. Lenkeinek!

Péter Árpád (78 éves)
2017-09-19

Tisztelt Lenkei Gábor!

Szeretném pár szóban megosztani Önnel a tapasztalataimat.
Először a „Cenzúrázott egészség" című könyvét olvastam. Az sok mindenre rávilágított. Addig csak minimális multivitamin-mennyiséget szedtem.
Amióta szedem a vitaminjait, és több C-vitamint, sokkal fittebbnek érzem magam. Kevesebb alvás sem okoz gondot. A derékfájásom elmúlt, és nem is újul ki. Gyerekkorom óta sportolok egészségmegőrzés céljából, és amióta vitamint szedek, sokkal később fáradok el az edzések alatt. Rengeteg energiát adnak a vitaminjai a mindennapokhoz, és sokkal pozitívabban állok a mindennap nehézségeihez!
Köszönöm a munkáját, és további jó egészséget kívánok Önnek, és a munkáját segítő csapatnak is. Dolgozzanak tovább egy egészségesebb és boldogabb jövőért!

B. Zsuzsa, 30 éves
2017-09-18

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor,

A múlt héten „ágyba küldött” az influenza. Magas volt a lázam, felkelni nem tudtam az ágyból.
Másnap, a párom ajánlatára szedtem be a multivitamint, D-vitamint és C vitamint.
1, 5 nap után éreztem, hogy kezdem visszanyerni az erőm!
Már belátom, hogy fontosak a vitaminok, nagyonis fontosak, mert különben csak a baj van belőle.

Lakatos Rudolf (26 éves)
2017-09-17

Én kb. három évvel ezelőtt hallottam először ezt az előadást. (Egészségünk titkai) Annyira megfogott, hogy rögtön rendeltem a vitaminból.
Az addig rendszeresen bekövetkezett megfázásos betegségek, azóta elkerülnek. Én 60 éves szociális gondozó, ápoló vagyok ugyan, de semmi-semmi betegség nem volt az elmúlt években.
Sokszor előfordult, hogy nem jutott eszembe valami, már néha a szavakat is kerestem, mert egyszerűen nem jutott eszembe a szó. Ez a problémám is teljesen eltűnt.
Tehát mindenkit csak bíztatni tudok a vitaminok szedésére.
Köszönöm doktor úr a minőségi életemet!

Judit
2017-09-16

Rendszeresen szedem a Doktor úr termékeit. 62 évesen napi 12 órát dolgozom szakácsként, és bírom jól a terhelést! Amit a Doktor úr írt, hogy életminőség javulást ér el az ember, ha megfelelő a mennyiség, állítom, ez így igaz!
12 évig éltem Angliában és ott sem találtam ilyen vitaminokat.
Drukkoltam, hogy a Doktor úr végre minden pert megnyerjen!
Amióta a vitaminokat szedem, semmi gyógyszert nem kell szednem!
És ami még érdekesség, hogy Hollandiában élő barátaimtól hallottam először a vitaminokról!

D.G.(62 éves)
2017-09-15

67 éves vagyok, és jó pár éve, mint beteggondozó élek férjem mellett. A Multivitaminnak köszönhetően teljesen el tudom látni a feladataimat, sőt, felülmúlok mindenkit a munkában, kertet rendezek, unokákat felügyelek, szóval leírhatatlan nagy terhet viszek! Mindezt szívesen, tele energiával, egészségesen.

Beteg férjem is használja az Ön vitaminjait és azóta jelentősen javult az állapota és ezzel az én helyzetem is sokat javult hiszen nincsen már annyira rám utalva!

A falumban többen megjegyezték: „Irénke Te annyit dolgozol, mint 10 ember!”

Mindezt az energiát és teherbírást Önnek és a vitaminoknak köszönhetem!

Szilágyi Irénke (67 éves)
2017-09-14

Tavaly októbertől használom a Multivitamint, a C vitamint és a D vitamint nagy adagban.
Sok gyógyszert használtam különböző betegségekre, cukor, szív, amputált láb, és a meglévő lábamon a lábujjam ki volt lyukadva. Szóval szörnyű állapotban voltam!
Amióta használom a fent leírtakat, csodás módon begyógyult a lábujjam, amit le akartak vágni, és az egész állapotom teljesen megváltozott!
Vezetek autót, motorbiciklit, az udvaron is tudok dolgozgatni, tehát a sok betegség ellenére van életkedvem, energiám!
Köszönöm a lehetőséget hogy megismerhettem, és köszönöm az életmentő tudást, amit a könyvei elolvasásából kaptam!
Megjegyzem, hogy az idén egy egyhetes táborban is részt vettem nejemmel, és immár 72 éves vagyok!

Szilágyi Sándor (72 éves)
2017-09-13

Én, Balogh Anna a 89. évemben vagyok, használom a Multivitamint már 2 éve, energikus vagyok, képes vagyok felásni a kertemet, saját magam el tudom látni! Megjegyzem, hogy semmiféle gyógyszert nem használok!
Hálás köszönet!

Balogh Anna (89 éves)
2017-09-12

Kedves Lenkei Gábor Doktor Úr!

3 hónapja szedem az Ön készítményeit. Egyszerűen tudok fogalmazni a tapasztalataimmal kapcsolatban. 58 éves vagyok, és 20 évesnek érzem magam, érzelmileg és fizikálisan is!
Kész CSODA!

Varga Ilona (58 éves)
2017-09-11

Tisztelt Doktor Úr!

2 gyermekes édesanyaként szeretném Önnel megosztani a tapasztalataimat, és kifejezni a hálámat. A kisfiam 2005-ben született normál súllyal és a kiírt időpontban. 1,5 évesen volt az első kruppos rohama, amit még számtalan követett, főleg azután, hogy 3 évesen közösségbe került. Rengeteg antibiotikum és éjszakázás járt ezekkel, sokszor -10 fokban ültünk a teraszon hajnalig, mert fulladt. A gyermekorvosunk mindig azt mondta, ezzel együtt kell élni, soha nem lesz teljesen egészséges, valószínűleg asztmás lesz, mivel a hörgői és a tüdeje sem tűnik tökéletesnek.

Kértem, hogy segítsen, hogyan tudnám erősíteni a szervezetét, de mindig legyintett egyet, és azt mondta, gyógyszerek kellenek, minden más csak – hogy őt idézzem – hókuszpókusz! Egy ideig próbáltam is ezt elfogadni, de egyre súlyosbodtak a rohamok, sokszor oxigénhiányos állapotban, ellilult szájjal rohantam vele. 5 éves volt, amikor azt mondták, állandó gyógyszeres kezelés szükséges és szteroid. Na, ez volt az a pont, amikor azt mondtam, hogy ELÉG!!!

Hosszú éjszakákat olvastam, volt, amikor reggel az íróasztalra borulva ébredtem. Így találtam Önre! Rengeteget olvastam az interneten, előadásait meghallgattam, megvettem a Cenzúrázott egészség c. könyvét (azóta az összes könyvét elolvastam), és szép lassan elkezdett kinyílni a szemem.
Rövid időn belül észrevettem, hogy sokkal erősebb a gyerek, egyre kevesebbet volt beteg, és a fulladásos rohamok megszűntek!

Mire iskolába került, már apró náthái sem voltak!

Most fejezte be az 5. osztályt a miskolci Jezsuita Gimnáziumban jeles bizonyítvánnyal! Az 5 tanév alatt egyetlen alkalommal sem hiányzott betegség miatt az iskolából!!!!!! Erős, egészséges, magabiztos gyerek, soha nem fáradt! Heti 5 alkalommal néptáncol, és 1,5 órás kőkemény próba után még van kedve pl. trambulinban ugrálni vagy biciklizni. Kaptam egy egészséges, erős gyereket, a gyenge, betegeskedő, helyett. Mindezt Önnek és a Multivitaminoknak köszönhetem!!!!!

G. M. (38 éves)
2017-09-10

Tisztelt Doktor Úr!

Egy éve kezdtem el szedni a Multivitamin csomagot, és a Kalcium-Magnéziumot. Az anyagcserém rögtön rendeződött: az örökös székrekedés már nem kínoz, és nagyon kiegyensúlyozottak a napjaim. Nagy a munkabírásom, jó a hangulatom! Könyveiből, előadásaiból nagyon sokat tanultam, és igyekszem másoknak is átadni az új ismereteket, amiket Öntől tanultam.

Gy. M.-né
2017-09-09

Kedves Doktor Úr!

Két hete szedem az Életerő Multivitamint, mellé C-vitamint, D-vitamint és a Ligetszépét. Előtte nem tudtam székelni, ha igen, véres volt és fájt.
A vitaminfogyasztás első napján normális lett a székletem, nem kemény, nem fáj, nem véres. Minden reggel el tudok menni WC-re! A Multivitamintól megszűnt az allergiám! A menstruációs fájdalmaim megszűntek! Köszönöm a segítségét!

Vigi Klaudia (22 éves)
2017-09-08

Fizikai munka mellett több állóképességi sportot kipróbáltam a teljesítménytúrázástól a hosszútávfutáson át az iron manig. Jelenleg is napi szinten edzek. A guruló követ nem lepi be a moha - alapon nyelvtanulással töltöm a maradék szabadidőmet.
A vitaminok mentálisan is frissen is tartanak. Mielőtt elkezdtem fogyasztani a doktor úr termékeit, előfordult velem, hogy fáradtnak éreztem magam egy-egy sűrű nap után.
Most arra kell rábeszélnem magam, hogy néha pihenjek is egy keveset.

Raska Róbert (30 éves)
2017-09-07

Tisztelt Lenkei doktor!

Két és fél éve szedem a Multivitamint, plusz 1000 mg C-vitamint. Nagyon jók a tapasztalataim! Előtte védőoltás ellenére is többször elkaptam az influenzát.
Az elmúlt két évben nem vettem fel a védőoltást, mégis panaszmentesen teltek az évek. Reumás panaszaim is enyhültek. 75 évesen jól bírom a munkát, jó a közérzetem!

K. Gy. (75 éves)
2017-09-06

Kedves Doktor Úr!

Kb. 1 éve használom az Ön által javasolt készítményeket, és meg kell hogy jegyezzem, meghaladta az elvárt hatást! A nagy influenza idén elkerült, továbbá egész nap fitt és energikus vagyok! Hálás köszönet ezért Önnek, mert sokkal szebbek a napjaim! 🙂

H. K. (31 éves)
2017-09-05

Kisfiam koraszülött volt, az első betegség 4 hónapos korában érte. Felső légúti fertőzést kapott, attól féltünk, asztmás lesz. Kilenc hónapos korában ajánlotta a gyermekorvosunk a vitaminokat, de kicsit később kezdtük el rendszeresen használni.
Azóta a kisfiam kétszer volt csak beteg, hamar felgyógyult, a korához képest fejlettebb lett, szellemileg és fizikailag is. Meggyőződésem, hogy a Folyékony vitamin hatása ez! Azóta is kapja, nekünk nagyon bevált! Köszönöm!

Pál Ágnes (42 éves)
2017-09-04

Először azt éreztem, hogy jobban alszom. Amikor reggel felébredek, sokkal könnyebben kelek. Két hét után már estére sem fáradok el, annak ellenére, hogy rengeteget dolgoztam és edzettem is.
Kiváló termék, már rengeteg ismerősömnek ajánlottam!

M. G. (28 éves)
2017-09-03

Két éve kezdtem el szedni a Multivitamint! Energikusabb lettem!
Jó erőben érzem magam, sőt, most állok költözés előtt, és ÁLLOK ELÉBE!!! 🙂

Dr. Mándi Attiláné (75 éves)
2017-09-02

A Multivitamin borzasztóan sokat segített a fáradtság és a stressz legyőzésében. Manikűrös vagyok, nagyon sokat dolgozom reggeltől estig.
Már a második hét után sokkal könnyebben tudtam reggel kelni, és egész nap jobban mozogtam, sőt még a hangulatomon is sokat segített!

Kecskés Bernadette (28 éves)
2017-09-01