Egy kis napsütés

2018. augusztus

Életem első Multivitamin készítményét szedem. Sokat olvastam róla és felkeltette érdeklődésem. Nem szedtem korábban semmilyen multivitamint, nem nagyon hittem bennük. De az olvasott visszajelzések alapján úgy döntöttem, kipróbálom. Kb. 3 héttel azután hogy elkezdtem szedni a tablettákat egyik napról a másikra megszűnt a már szinte állandósult fáradtságom. A férjem állandóan kérdezgeti, hogy honnan van ennyi energiám. Le sem lehet lőni; állandóan csinálok valamit és minden megerőltetés nélkül. Az emésztésemre is kifejezetten jótékony hatással van. Köszönöm szépen! Már ez a két dolog is roppant nagy örömmel tölt el! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Sz. K. (51 éves)
2018-08-31

Kedves Doktor Úr!

Már 7 éve szedem a vitaminokat. A Luteintől a szemem javult. A közérzetem sokkal jobb, mindenem rendben van, nem szedek gyógyszereket, a bőröm sokkal szebb. A csontritkulásom is javult, a kezelőorvos kérdezte is, hogy mitől? Sportolok, mozgok, jól érzem magam.

S. J. -né (62 éves)
2018-08-30

Üdvözlöm dr. úr!

Az általam tapasztalt eredmények egyszerűen hihetetlenek voltak! Majdnem 3 éve küzdöttem szorongásos depresszióval, pánikbetegséggel! Ez a vitamin szedését követő második héten teljesen elmúlt, és az antidepresszánst, ami egyébként az agyam memóriájának 80 százalékát blokkolta szerintem, teljesen le is raktam. Eleinte nagyon rossz volt mert a szervezetem hozzászokott a méreghez de a vitaminok átsegítettek ezen a korszakon! Azóta teljesen kicserélődtem, a kollégáim, főnökeim és még a családom sem hisz a szemének. Csak most én veszem észre rajtuk, hogy semmi energiájuk nincs! Eddig fel sem tűnt, de most ők tűnnek depressziósnak és életuntnak… Továbbiakban amit még észrevettem, hogy a horkolásom teljesen megszűnt, amivel a feleségem agyára mentem, kreatív gondolataim lettek és rengeteg ötletem van, min hogy lehetne javítani, mind a környezetemben mind az életemben.

Szoboszlai Dávid (32 éves)
2018-08-29

Régóta kerestem a megfelelő vitamincsomagot, nekem a Multivitamin jött be. Energikusabb vagyok, jobban tudok koncentrálni.

Bózsó Evelin (22 éves)
2018-08-28

Egy hónapja használom a Multivitamin készítményt. Menstruáció előtt ingerlékeny voltam, görcsöltem előtte és alatta, és hányingerem volt, szédültem a menstruáció első napjaiban. Ezek a tünetek csökkentek, szinte már előjele sem volt, hogy menstruálni fogok, csak a dátum adott támpontot.

Cs. B. (27 éves)
2018-08-27

Lassan két éve fogyasztom a Multivitamint, mellette 3-4000 mg C vitamint. Azóta kirobbanó formában vagyok, a barátaim szerint is kivirultam, egyszerűen jól érzem magam a bőrömben. A problémás arcbőröm és a hajhullásom miatt kipróbáltam mellette az A+D vitamint, ami egy igazi csoda! A kozmetikai kezelések miatt megmaradt hegek teljesen eltűntek az arcomról, nincsenek pattanásaim, a bőröm teljesen kisimult és élettel teli lett! 🙂

Czékmán Alexa (22 éves)
2018-08-26

Nagyon jó tapasztalataim vannak a vitaminokkal. Engem azóta orvos nem látott, és nem is írt fel semmiféle gyógyszert. Igaz soha nem voltam gyógyszerfüggő. Az évek során sok-sok gond – probléma adódik mindenkinél, ez nálam is így van. A rendszeres vitamin szedésével én úgy érzem talpon tudtam mindig maradni és jó közérzettel vágtam neki minden kihívásnak.

Tamásné Zsuzsa (65 éves)
2018-08-25

A Multivitamint kezdtem el szedni egy ismerős ajánlása alapján. Megdöbbenten tapasztaltam, hogy nem vagyok fáradt, könnyebben megy a sport, a reggeli kelés nem okoz problémát.

V. G. (38 éves)
2018-08-24

Beléptem a változókorba, és szinte az összes kellemetlen tünetet megtapasztaltam. (hőhullám, izzadás, szívdobogás, álmatlanság, fejfájás stb.)
Január óta fogyasztom az ideális összeállítást. Azóta szinte nem is jelentkeznek a tünetek. Hangulatom kiváló! Nincs szívdobogásom, éjszaka alszom rendesen, és nem hízom azóta.
A vitaminok életerőt adtak, és lélekben megfiatalodtam.

K. E. (51 éves)
2018-08-23

A vitaminszedés óta az izomlázam hamarabb elmúlik, és eleve nem is olyan durva, mint korábban. Több energiám van az edzéseken, és gyorsabb a regeneráció. A fehérje pedig életmentő edzések után.
Néha, amikor a vacsorát a fehérjeporral váltom ki, már másnap reggel látom, hogy karcsúbb vagyok. Nem vagyok elhízva, de én ezt a kis különbséget is látom. 😊

Gárdus Bence (31 éves)
2018-08-22

Kerékpárral járok munkába, ezáltal a lábaim sokszor túl vannak erőltetve, használva. Rendszeresen lábgörccsel küszködtem. Amióta Kalciumot és Magnéziumot használok, a lábgörcsök elmúltak!
A Multivitamin hatására a munkahelyemen is energikusabb vagyok, többet mosolygok, és van, hogy a kollégáimnak is jut energiám segíteni! 😊

Miklós Szabolcs (35 éves)
2018-08-21

Tisztelt Doktor Úr!

Régóta fogyasztom a vitaminokat. Egy kedves ismerősöm ajánlotta figyelmembe. Több évtizedes fejfájástól szabadultam meg. Fáradékony voltam és kedvetlen.
Azóta kevesebbet vagyok megfázva, hamarabb gyógyulok. A vérképem csodálatos, egyetlenegy csillag sincs benne!

P. Jánosné (49 éves)
2018-08-20

A vitaminoktól a térdfájásom elmúlt, energikusabb lettem, nem voltam három éve beteg.

Majoros János (36 éves)
2018-08-19

Minden elismerésem az Önöké! Köszönöm, hogy a vitaminok segítségével sikerült a lányomnak az étvágyát visszahozni! 3 hét alatt 2 kilogrammal lett több a súlya, és visszatérőben van nála a jókedv is, amely már eltűnőben volt! ...

Petőné Voznek Mónika (42 éves)
2018-08-18

4 hónapja szedem a Multivitamint. Sokkal több energiám lett. Már teljesen kipihent vagyok 8 óra alvás után is, régebben 9-10 minimum kellett. Könnyebben alszom. Már nem ropog a gerincem, az edzésben is sokat segít, és az étvágyam is sokkal erősebb, sokkal többet eszem, még a kívánt testsúlyomat is sikerült elérnem.

Szemánné Vincze Mónika (25 éves)
2018-08-17

10 éve fogyasztom a vitaminokat, nálam kitűnő a hatása! Megszűnt a térdfájásom, elmúltak az izomgörcseim. Érzem, hogy jó kondícióban vagyok.
Még mindig ledolgozom a napi 10 órát.

Csige István (66 éves)
2018-08-16

3 hónapja fogyasztom a Multivitamint, és a hosszú évek óta fennálló allergiám végre idén májusban nem jelentkezett, és azóta is elkerül.
Hangulatom és közérzetem sokkal jobb, és annyi energiám van, hogy egész nap pörgök!
Sikerült leadnom 5 kg-t is, aminek nagyon örülök!

W. L. (63 éves)
2018-08-15

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor!

3 hónapja fogyasztom a vitaminjait, és észrevettem, hogy a kedvenc sportolásom, a kerékpározás közben sokkal energikusabbnak és erősebbnek érzem magam. Korábban hosszabb távú kerékpározás közben gyakran begörcsöltek a lábaim, amit most már nem tapasztalok!
Munkahelyemen három műszakban dolgozom, ezért sokszor nem tudtam magam eléggé kipihenni, nagyon fáradtan ébredtem.
Kb. 1 hónap vitaminszedés után ez teljesen megszűnt, sokkal nyugodtabban tudok aludni, és frissen, kipihenten ébredek!

Sz. R. (44 éves)
2018-08-14

A vitaminfogyasztás első napja után rendkívüli energia kerített hatalmába, gondoltam, ha ez így folytatódik, megváltom a világot!
A második napon este dolgoztam a kertben, és egy virágos betonelem rábillent a sípcsontomra. Este éreztem a fájdalmat, de nem törődtem vele. Másnap megsimítva éreztem a duzzanatot és némi fájdalmat is, de az ütés nem színeződött el. Ugyanolyan maradt, mint a bőröm színe…
Amióta szedem a vitamint, kevesebbet alszom, kipihentebb vagyok, és szárnyalok az energiától!

Tóth Eszter (64 éves)
2018-08-13

A vitamin fogyasztása óta a szellemi képességem sokkal jobb és nem fáradok el. Jobban ott tudok lenni a tárgyalásokon, a JELENBEN tart.

R. D. (48 éves)
2018-08-12

Tisztelt Dr. Úr!

Vitaminjai nagyon jó, hatásos gyógyír, a gerincem fájt és a vitaminjai segítettek, a gerincem nem fáj. Köszönöm, és áldja meg Önt a Jó Isten!

Medve Sándorné (65 éves)
2018-08-11

Kisfiam másfél éves kora óta fogyasztja a nektár Multivitamint. Előtte sem volt beteges, de amióta szedi, nem kap el semmilyen betegséget. Eleinte nem ízlett neki, de mára szinte már kéri, és amikor mondom, hogy jön a vitamin, mutat a hűtő felé és várja. Jankó kétéves lesz, kirobban az egészségtől, szépen fejlődik.

Pusztai Zsuzsanna (39 éves)
2018-08-10

Nagymamám fogyasztja kb. 4-5 éve a termékeit. Amikor sokat járt, akkor nagy fájdalmai voltak, de amióta ezeket a termékeket fogyasztja, sokkal jobb az állapota! Kínában lakik a Nagymama, amikor hazautazunk látogatóba, visszük neki a fél éves adagot.

H. Y.
2018-08-09

Tisztelt dr. Lenkei Úr!

A legjobbkor hozott össze a sors az Önök vitaminkészítményeivel. Tavaly depresszióval kezeltek, nagyon le volt gyengülve az immunrendszerem, májgyengeséggel küszködtem, nem tudtam aludni.

Már az első hónapban kezdtem jobban lenni a Multivitamintól és a C-vitamintól, jól (nagyokat) aludtam, életkedvem kezdett visszatérni, a vérkeringésem a lábujjamba, kezeimbe visszajött, a bőröm bársonyos lett, mint a kisbabáknak, az emésztésem elkezdett javulni. Nagyon jó érzés volt mindezeket megérezni.

B. T. (50 éves)
2018-08-08

21 évesen nem gondoltam volna, hogy kimerült a szervezetem. Ajánlásra kezdtem el szedni a Multivitamint, ami eszméletlenül feldobta a testem!
Sokkal energikusabb és kipihentebb lettem!

D. Zs. (22 éves)
2018-08-07

2006 óta szedem a vitaminjait. Nagyon jó erőre kaptam tőle! Jobb lett a hangulatom, és az éjszakáim is nyugodtabban telnek.
Súlyom 37 kg-ról stabilan 54 kg-ra emelkedett!

P.-né G. I. (47 éves)
2018-08-06

A Multivitamintól nagyon jól alszom, kipihenten ébredek annak ellenére, hogy keveset alszom. Nem okoz problémát lenyomni egy húzós munkanapot (reggel 6-kor kelek és 19-kor érek haza) majd hazaérve húslevest főzni, ami éjfélre van kész. Imádom! 🙂
Köszönöm, hogy vannak ezek a szuper vitaminok! 🙂

Szücs Adrienn (26 éves)
2018-08-05

Évek óta használom életformaszerűen a Multivitamint, Kalcium Magnéziumot, és C vitamint. Ezen kívül sok egyéb terméket fogyasztok, azért, hogy kényeztessem a szervezetem.
A tapasztalatom az, hogy nagyon egyenletesen biztosít folyamatos energiát az egész napra. Ma véletlen elfelejtettem bevenni (ez 3szor fordult elő az elmúlt két évben) az energiaszintem alacsonyabb, és sokkal előbb „elfogy”, mint amikor használom.
Régebben, ha sokat sétáltam, úgy éreztem, hogy „megkeményednek” a lábaim. Amióta fogyasztom a termékeket ez sosem fordult elő! Lazák, teherbíróak az izmaim.
Bárhová is utazom, ez az első, amit bekészítek a bőröndömbe! 🙂

Szirbán Dóra (44 éves)
2018-08-04

Kedves Dr. Úr!

Körülbelül 4 éve kezdtem el szedni a Multivitamint pánikbetegség kezelésére. 3 héten belül szinte teljesen megszűntek a tünetek! Energikusabb lettem, körmeim megerősödtek. Nyugodtabb lettem, kevésbé stresszelek. Pár kg leadásában is segített.

R. B. (30 éves)
2018-08-03

Kedves Dr. Lenkei Gábor!

Lassan 3 éve szedjük a Multivitamint férjemmel együtt. Szellemi munkát végzünk mindketten, sokat ülünk számítógép előtt, és elég sok a stressz a munkánk során. Amióta szedjük a készítményt, mindketten jobban, könnyebben viseljük a napi nehézségeket, jobb a közérzetünk és a teherbírásunk is. Férjem magas vérnyomásra gyógyszert szedett, de amióta megfelelő mennyiségű folyadékot iszik, és szedi a vitamint, azóta tökéletes a vérnyomása, gyógyszert már nem kell szednie rá. Nekem az emésztésemre gyakorolt jótékony hatást a vitamin.
Mindketten nagyon szeretjük a készítményt, komolyabb betegségünk nem is volt, amióta szedjük. 😊

H.-M. R. (30 éves)
2018-08-02

Kb. 3 hónapja szedem a Multivitamint, és csak pozitív tapasztalataim vannak.
- Jobban bírom a napi a pörgést.
- Nem alszom el a kávé nélkül sem 2 órakor.
- Jobb a kedvem. VAN ÉLETKEDVEM.
- A már elmaradt menstruációs ciklus rendbe jött, már nincs probléma.

B. J. (42 éves)
2018-08-01