Egy kis napsütés

2018. december

Amióta vitamint szedek keveset hiányzok az iskolából!

Mák Lilien (9 éves)
2018-12-31

Tisztelt Doktor Úr!

Boldogan számolok be tapasztalataimról. Egy hónapja használom a kálciumot és a magnéziumot. (Bár korábban kezdtem volna!...) Azóta sokkal jobb a közérzetem, a lelkiállapotom; az anyagcserém jobbá vált. Azóta érzem igazán, hogy a testem fel van töltve vitaminnal, energikus vagyok, sőt! Kifelé is hat, a bőröm egészségesebb!!! Igazolom a szlogenjét: „Élni jó!” Minden családtagommal itatom, pozitív a visszajelzés, szívesen fogadják!

H. V. (56 éves)
2018-12-30

Több mint fél éve nekifogtam a vitaminok szedésének, és nagyon jó tapasztalataim vannak. Egy hónap után már éreztem a hatását, elmúlt a fájdalom a forgómban, nem kellett már szednem gyógyszereket, amelyek nem hoztak eredményt, sőt kikészítették a gyomromat. Nem tudtam felkelni az ágyból, és most már vidáman járok!

G. E. (53 éves)
2018-12-29

Párom javaslatára kezdtem vitaminokat szedni, azóta sokkal energikusabb vagyok. Tovább tart a hatása mint egy energiaitalnak, szellemileg koncentráltabb vagyok a munkámban, amelynek hatására még elő is léptettek!

Gy. L. (29 éves)
2018-12-28

Kb. 10 éve szedem a vitaminokat. C-vitamint és Multivitamint. A családommal együtt nagyon-nagyon meg vagyok elégedve!!! Fáradtság, álmosság, rossz kedv – nyoma sincs!

Rédei Gyula (37 éves)
2018-12-27

Nagyon stresszes, ideges, fulladásos tüneteim voltak. Több, mint egy éve találkoztam a vitaminokkal. Használom a Multivitamint, C vitamint, Omega 3-at. Jó tapasztalataim vannak. Jobban érzem magam, nem fáradok, jobban bírom a munkát és jó a közérzetem.

Ősz-Pál Erzsébet (56 éves)
2018-12-26

Tisztelt Doktor Úr,

Néhány hete botlottam néhány előadásába az interneten! Köszönöm! Sosem gondoltam, hogy a fejfájás elmúlik néhány csipet sótól és víztől, de működik! Nemcsak nálam, de a feleségemnél is. Valamint a C vitaminos dolog is bevált, meg sosem gyògyultam még meg náthából egy nap alatt, de a napi 15.000 mg vitamin megtette a hatását! A gyógyszereket elfelejthetjük!

László
2018-12-25

Kedves Doktor Úr!

Tavaly ősszel amikor elkezdődött az ovi és a bölcsi szinte állandóan betegek voltak a gyerekeim. Tavasszal kezdtük szedni a Multivitamin csomagot.
Sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, és nem betegek. Megváltoztatta az életünket és boldogabbak lettünk!
Köszönet és hála érte!

H.-né E. (38 éves)
2018-12-24

Már régóta küszködöm az ízületi fájásokkal, hátfájással. Csontritkulásom is van, amivel kezelnek. Többféle kálciumot, gyulladáscsökkentőt, izomlazítót szedtem, de nem sokat segített rajtam. Olvastam Lenkei doktor úr könyvéből a kollagénről. Hiánya sokféle betegséget előidézhet és köztük volt a csontritkulás, ízület és izomfájdalom is. Elhatároztam, hogy kipróbálom. Két hét után azt vettem észre, hogy a fájások csillapodnak, és minél tovább szedem, annál jobban érzem magam. Egy hónap után a fájások megszűntek, és az orvosi vizsgálaton kiderült, hogy a csontritkulásom is javult, és nem fáradtam el olyan hamar, mint azelőtt. A kollagén nem csak jó hatással volt a szervezetemre, hanem még finom is!

J I. (64 éves)
2018-12-23

Annyira helyre tette testemet-lelkemet a Multivitamin egy hét alatt, amit nem hittem volna el, ha valaki meséli nekem. Az élet minden formájában jobban érzem magam!
Mindenkinek őszintén ajánlom a " Cenzúrázott egészség " és " Az egészségre ártalmas " könyveket, olvastam és tovább adtam. Az első DVD-t, Karácsonyi ajándékként adtam szeretteimnek. Nagyon tanulságos előadás, ami orvosi körökben is sikert aratott!

Kovács család
2018-12-22

1000 mg C-vitaminnal kezdtem el szedni a termékeket. Nagyon jól éreztem magam, nem voltam fáradt, álmos, energiát kaptam. Áttértem a Multivitaminra, mindenkinek szeretném ajánlani! Fiatalabbnak, fittnek érzem magam, sokat mozgok, bicikli, gyaloglás, a megfelelő vízmennyiség elfogyasztása olyan egészséget ad a vitaminok mellett, hogy öröm az élet!

Kis Katalin (64 éves)
2018-12-21

Tisztelt Doktor Úr!

Már gyerekkorom óta fogyasztom a vitaminokat, és eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim. Nekem a Multivitamin vált be. Azóta nem volt semmilyen hosszabb betegségem, jó a közérzetem, a sportteljesítményem is javult. Sokkal több az energiám, és jobb a koncentrálóképességem.

T. D. (23 éves)
2018-12-20

Másfél éve leállt a szívverésem, újjáélesztettek az orvosok, de lemondtak rólam, készüljek fel minden rosszra. Azóta használom a Multivitamint és a C-vitamint.
Nemhogy még életben vagyok, de azóta jobb a közérzetem, nem fáradok, és legfőképp élek!! 82 éves vagyok.

Magyari Anna (82 éves)
2018-12-19

Több év óta használom a vitaminokat. Igazából édesanyámék megvették nekem a Multivitamin csomagot, mert olyan volt a munkahelyem, hogy nagyon sokat dolgoztam, és keveset ettem és pihentem, így nagyon rövid időn belül legyengült az immunrendszerem, és már az ájulás környékezett. Miután elkezdtem szedni, sokkal jobban éreztem magam, vidámabb lettem, és megteltem sok-sok energiával. Köszönöm, hogy megismertem ezeket a csodaszereket!

Bakó Krisztina (27 éves)
2018-12-18

44 éves nő vagyok, aki 7 évig szenvedtem allergiában, és semmi gyógyszertől nem javult az állapotom. Utána depresszióba estem, amire hangulatjavító gyógyszereket szedtem 2 évig. Egy barátunktól hallottam a vitaminokról, amit el is kezdtem szedni.
- 1-2 hónap szedés után már javult az állapotom,
- most már 3 éve szedem a vitaminokat, az allergiám teljesen elmúlt, és a depresszióm is,
- a hangulatjavító szereket rég nem szedem,
- nagyon jól érzem magam: mindig vidám vagyok, van munkakedvem, sok energiám, és szeretem az életet!
Nagyon hálás vagyok a Doktor Úrnak!

M. I. (44 éves)
2018-12-17

Apu kb. 8 éve küzd Alzheimer kórhoz hasonló kóros feledékenységgel, de a betegséget még nem diagnosztizálták, mert el sem megy orvoshoz. Különös módon minden gyógyszertől irtózik, de a vitaminokat az első pillanattól kezdve nagy örömmel szedte. Ebben hisz, úgy tűnik.  Lényeg az, hogy a feledékenysége, figyelmetlensége és depressziós hangulata olyan látványosan javult, hogy anyu nem győz hálálkodni. Elviselhetetlen állapotok helyett, most teljesen jól működő, újra vidám ember lett apuból. Újra lehet vele beszélgetni, képes hozzászólni, kérdéseket feltenni, és a rövid távú memóriája lényegesen jobb. Így anyu is nyugodtabb!

V.I.
2018-12-16

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor Doktor Úr!

71 éves mérnök barátom mélyen gyászolja szeretett feleségét. Elhanyagolta a táplálkozását, beleértve a mikro tápanyagokat is. Reumát, cukorbajt, magas vérnyomást és koleszterin szintet állapítottak meg nála két hét belgyógyászati és neurológiai klinikai kivizsgálás alapján. Mindkét szakorvosa egy-egy kisebb marék gyógyszer szedését rendelte. Vitamint egyik sem.
Mikor hazaküldték, csak két mankóval tudott járni. A második emeleten lakik, lift nélküli házban.
Meglátogattam, vittem neki egy Multivitamin csomagot és Doktor Úr könyvét. Azonnal fogyasztani kezdte a napi adagot. Három nap múlva lement a lépcsőn, elment a közeli boltba. Tíz nap múlva autóbusszal meglátogatta az unokáit. Olyan erőre kapott, hogy a tíz kilométeres utat gyalog tette meg hazafelé.

Dr. N.G. (67 éves)
2018-12-15

Kedves Doktor Úr!

82 éves vagyok, 14 éve fogyasztom a Multivitamint. Minden nap 3 emeletet lépcsőzöm és hetente 8-10 km-es túrákon veszek részt. Nagyon jó a kondícióm, energikus vagyok, jó a közérzetem.
Nem szedek semmiféle gyógyszert és nem kapok el semmilyen fertőzést. Nagyon erősek a körmeim és a hajam is jó sűrű. Csak hálával tudok gondolni a Lenkei vitaminokra.

S. I. -né (82 éves)
2018-12-14

A Multivitamint mindenkinek szeretném ajánlani, mert fiatalabbnak, fittnek érzem magam! Sokat mozgok, bicikli, gyaloglás! A megfelelő vízmennyiség elfogyasztása olyan egészséget ad a vitaminok mellett, hogy öröm az élet!

Kis Katalin (64 éves)
2018-12-13

Tisztelt Doktor Úr!

Évek óta fogyasztom a Multivitaminokat. Nagyon jó tapasztalataim vannak:
- energikusabb és fittebb vagyok
- átviszem a hegyet „jobbról balra”
- nem vagyok beteg
- nem kapok el semmit
- sűrű a hajam, jó erősségű a körmöm

Gyarmatiné Halász Zsuzsanna (57 éves)
2018-12-12

Kedves Gábor!

Nekem a terhességem alatt voltak a legnagyobb sikereim a vitamin fogyasztásában. Nagyon sokszor volt hányingerem, fáradt voltam.
Ahogy elkezdtem szedni a javasolt vitaminokat, a megfelelő mennyiségben, ezek a tünetek eltűntek. 😊

Kuznecov Sarolta (38 éves)
2018-12-11

Kilencven éves anyósomat kétszer hozták vissza az életbe, menni nem tudott, még járókerettel is nehezen. A szívével volt probléma, meg kellett volna műteni, de az orvosa azt mondta, hogy nem élné túl…Megmentették, majd három hétre rá lázgörccsel ismét kórházba került, majd jobban lett. Ekkor gondoltam, hogy adok neki dr. úr vitaminjából.
2 hét múlva úgy javult az állapota, hogy 90 évesen járókeret és bot nélkül egyedül közlekedik a kertben, kapál, szedi a gyümölcsöt!

Gulyás János (72 éves)
2018-12-10

Tisztelt Doktor Úr!

2008-ban kezembe adta a barátnőm az első könyvét – Cenzúrázott egészség címmel. Elolvasása után olyan hatással volt rám a könyv, hogy életmódot változtattam. Ma már az összes könyvét elolvastam és megvettem. Nagyon sokat tanulok belőle a mai napig is. A vitaminok fogyasztása miatt megmenekültem egy-két gyógyszer szedésétől. (pld: koleszterincsökkentő.) A vércukorszintem is jó, ami előtte a határon volt. A közérzetem jó, sokkal energikusabb lettem.

K. T-né (66 éves)
2018-12-09

A vitaminokat kb. 8 éve szedem, a lányommal együtt.
A könyveket, amit a doktor úr írt, elolvastam és egyetértek vele.

M.-né H. I. (55 éves)
2018-12-08

Kedves Dr. Úr!

Amióta szedem a Multivitamint, kevesebbszer vagyok beteg. Nem vagyok olyan fáradékony, így a sportra is több energiám jut. Sikerült a félmaratoni távomat (21.1 km.) 1 óra 49 alatt lefutnom, mert előtte a legjobb időm 1 óra 53 perc volt. A vitamin szedése előtt nem sikerült ennél gyorsabban futnom. Hétköznapokon 3-4-szer megyek edzeni, és havi 1-2 versenyre járok. A versenyeken sótablettát is veszek, a kálcium-magnéziumot is rendszeresen iszom, a versenyek után. Enyhébbek az izomlázaim, az izomgörcseim megszűntek.
Több energiám marad a 3 gyermekemre is!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a vitamincsaládra!

Forgács Nikoletta (27 éves)
2018-12-07

Kedves Doktor Úr!

Hallássérült vagyok, a jobb fülemre nem hallok semmit. Amióta szedem a vitaminokat, foszlányokat szoktam hallani! A bal fülemen van a hallókészülékem és egyre jobban hallok! Kevésbé vagyok fáradékony, jobb a közérzetem, régebben ízületi problémáim voltak, fokozatosan enyhültek!
Én egy boldog ember vagyok!
Köszönöm Önnek!

R. B. 34 éves)
2018-12-06

A Multivitamin szedése óta frissebb és fittebb vagyok. A 3 műszakos munkám mellett nem kell kávé és egyéb élénkítő ital. A nyári légkondis időszakot nátha nélkül túléltem.

K. T. 39 éves)
2018-12-05

Tisztelt Doktor Úr!

Amióta a vitaminokat szedem, azóta kevésbé vagyok fáradékony, jobban bírom a stresszt. A jókedvem megmarad az esti órákban is, aminek a párom és a pici lányom is nagyon örülnek.

É. Z. (35 éves)
2018-12-04

Tisztelt Doktor Úr!

2 éve fogyasztom a Multivitamint Nem kapok el betegségeket, influenzát, felső légúti megbetegedéseket. Energikusabb vagyok tőle, jobban bírom a napot, jobban és kipihentebben alszom, és vidáman kelek. A bőrömön is tapasztalatom a hatását, kevesebb ránc van az arcomon, amiben a kollagén is nagyon segített.

Varga Magdolna (64 éves)
2018-12-03

Az első pár nap vitaminfogyasztás során a méregtelenítés tüneteivel találkoztam. Fájt a fejem egy kicsit, nehéznek éreztem a gyomromat, álmosabb voltam. Nagyjából egy hét után ezek a kellemetlen tünetek megszűntek.
Ezután szárnyaltam. Általános közérzetem nagyon jó lett, és állandóvá vált.
Régóta tartó kusza emésztésem teljesen normalizálódott. Ezt megelőzően sokat szedtem hashajtókat, de azok csak tovább rontottak a helyzeten. Soha nem volt problémán a hajammal és a körmömmel, de hogy még ettől is jobb lehet, azt sosem gondoltam volna. A hajam és a körmöm sokkal gyorsabban nőtt, dúsabb, erősebb és szebb lett. A szellemi frissességem lenyűgözött! Gondoltam, bárcsak a diákéveim alatt is ilyen lett volna!

Nagyon szépen köszönöm! 🙂

Jóni - Apostol Hajnalka (32 éves)
2018-12-02

Az eltelt évek óta (6.) rendszeresen fogyasztom a vitaminokat, csak jó tulajdonságairól és hasznosságáról tudok beszámolni! Családom és barátaim is elismeréssel nyilatkoznak. Hálával gondolok Önre!
Természetesen könyveit is olvastuk, és ma már, mint jó „propagandisták” terjesztjük is.

T. Kovács Kálmán (66 éves)
2018-12-01