Egy kis napsütés

2018. február

Tisztelt Doktor Úr!

Amióta a gyermekeimnek adjuk a C-vitamint és a Multivitamin szirupot, azóta nem kellett táppénzre mennem, mert nem voltak betegek!!! Köszönjük szépen a segítségét, hogy ismerhetjük a vitaminjait, hogy nem vagyunk betegek, és egészségesek maradunk!!!

Koprivalaczné Varga Anikó (39 éves)
2018-02-28

Tisztelt Doktor Úr!

3 hónapja szedem a Multivitamint. Amióta szedem, a lábamon lévő felduzzadt, fájó, vastag, kékes-lilás hajszálerek és visszerek teljesen rendbe jöttek, panaszmentes lettem! Nehéz fizikai munkát végzek, és most már könnyedén! Köszönöm az eddigi kutatási munkát és a jó minőségű készítményeket!

Molnár Gábor (39 éves)
2018-02-27

Amióta szedem a Multivitamint, azóta szinte megszűnt az ízületi fájdalmam. Sokkal jobb a közérzetem, jobban bírom a fizikai és a szellemi megterhelést. Magas volt a vérnyomásom, szinte az is rendeződött. Mellette nem elhanyagolható, hogy éjszakánként sokat fent voltam. Amióta szedem, azóta majdnem végigalszom az éjszakákat, és másnap sem vagyok fáradt.

G.-né K. I. (65 éves)
2018-02-26

Babát szeretnénk a párommal. Sajnos egy éves próbálkozás után sem sikerült. Elmentünk orvoshoz, nálam mindent rendben találtak. Páromnál találtak eltéréseket, hogy nem lehet természetes úton gyerekünk. Én már évek óta szedem a vitaminokat, párom nem. Ezek után Ő is elkezdte. 2 hónap múlva került sor a következő tesztre, aminek eredménye végre pozitív lett!
2 hónapos vitaminszedés után megállapították, hogy van esélye természetes úton gyermeknemzésre!

P. I. ( 38 éves )
2018-02-25

Tapasztalataim a kollagén fogyasztása után: a bőröm látványosan megszépült, bársonyos, sima lett. A kötőszövet feszesebb, rugalmasabb lett.
A térdemben porcleválás volt fiatalkori sérülés miatt, ami sokszor fájdalmas volt. A kollagén szedése alatt ez a fájdalom szinte teljesen megszűnt.

Gazsó Helga (42 éves)
2018-02-24

Kedves Doktor Úr!

Hosszú évekig több mint 10-féle gyógyszert szedtem, de nem éreztem jól magam. Elolvastam a Cenzúrázott egészség című könyvét, és úgy döntöttem, elkezdem szedni a Multivitamint.
Amióta ezt szedem (közel 2 éve), nagyon jól érzem magam. Rendben van a vérnyomásom – soha nem megy 140 fölé, jól érzem magam a bőrömben! Egészségesnek tartom magam! Azóta már több könyvét is elolvastam, és örülök, hogy a vitaminokat fogyasztom!

Dr. Székely Elődné (78 éves)
2018-02-23

Köszönöm szépen! Porcleválásom volt, és a kollagéntartalmú fehérje miatt tudok sportolni! Megkeni a térdem, és nem fáj! Ráadásul finom vacsora is a számomra!

Czeglédi Eszter (26 éves)
2018-02-22

A Multivitaminoktól már reggel, felkelés után sokkal energikusabb vagyok, és ez kitart egész nap, jobban alszom, nem ébredek fel éjszaka. Vidámabbnak érzem magam, és a problémák megoldása is sokkal egyszerűbb.

R. B. (40 éves)
2018-02-21

Kb. 3 éve szedek napi 1-2000 C-vitamint, azóta nagyon ritkán vagyok beteg. Előtte 2 havonta volt fertőzéses megbetegedésem, de ez teljesen elmúlt! Antibiotikumot egyáltalán nem kellett szednem, amióta C-vitamint fogyasztok!Hálás köszönet, Isten éltesse a Doktor Urat!

Berkóné Bella Krisztina (30 éves)
2018-02-20

Kalcium-magnéziumot szedtem, amitől elmúlt az évek óta csak rosszabbodó lábfájásom. Lúdtalpból adódóan nem tartottak a boltíveim, álláskor teljesen kilapult a lábam, és iszonyatosan fájt, fekvéskor is, sőt alvás közben is. Ez a „nemtartás” szűnt meg, és majdnem teljesen elmúlt a fájdalom is. Már tudok úgy járni, hogy nem fáj a lábam!

P. N. (43 éves)
2018-02-19

Tisztelt Doktor Úr,

Évek óta fogyasztom az Ön által javasolt termékeket. Tapasztaltam, hogy jó hatással van az életemre. Pl. közérzet, alvás, memória, hangulat, aktivitás. Egy hónapja szedem a B1-t, ami lényegesen javított a memóriámon. Másnak is ajánlottam!

Sándor Mária (68 éves)
2018-02-18

Tisztelt Doktor Úr!

A Multivitamint már 3 éve rendszeresen szedem. 55 éves vagyok, és ez idő alatt a megfázások és egyéb betegségek nagy ívben elkerülnek.
Köszönöm Önnek és kitűnő termékének!

Lakatos László
2018-02-17

2 éve szedem a Multivitamint.
- Energikusabb lettem.
- Az ízületi fájdalmaim csökkentek.
- A depresszív hangulataim javultak.
- Az influenza elkerült 2 év óta.
Hiszek benne, hogy a vitaminpótlás segített!

Sz. I. (63 éves)
2018-02-16

A Multivitaminnal a tapasztalataim: tartósan fejleszti a memóriát, és nincs munka közben fáradságérzet.

H. P. (40 éves)
2018-02-15

Nagyon intenzív vállfájdalom a vitaminok szedése után gyakorlatilag teljesen megszűnt!!! 3 nap után! 😊

Kis-Nádainé László Ildikó (44 éves)
2018-02-14

Amikor elkezdtem szedni a Multivitamint, először kimerült voltam, majdnem 24 órát aludtam, amire volt is lehetőségem. Utána egyre energikusabb lettem, közérzetem is egyre jobb lett.

Kristóf Attiláné (63 éves)
2018-02-13

Kedves Doktor Úr!

Szeretném megköszönni a kollagén por feltalálását. Nagyon nagy szükségem volt, két térdműtét után, valami plusz kenő anyagra! 😊 Én 31 éves hölgy vagyok, s a betegségem nagyon megviselt.
A termék használata nagyon nagy segítség, még az orvosom is egyetért a használatával!
Segítségét köszönöm!

K.-né K. V. (31 éves)
2018-02-12

Kedves Gábor!

Elkezdtem szedni a Multivitamint és SZUPER!!!! Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, jobban terhelhetőbb lettem, alvásigényem csökkent. Szinte azonnal éreztem, hogy mennyivel jobb a közérzetem és olyan lettem, mint a Duracell-nyuszi!

Marczis Lotti
2018-02-11

Tisztelt Doktor Úr!

Több éve szedjük férjemmel a készítményeket, sok sikerrel:
- a férjem évtizedes allergiás tünetei megszűntek,
- férjem (1933-as) a mai napig rendszeresen sportol,
- az én erőnlétem az elmúlt évben bekövetkezett infarktus és a cukorbetegség ellenére egészen elfogadható,
- A C-vitamin szedésével elkerül bennünket az évi rendes influenza, megfázás stb.
- Összehasonlítva kortársainkkal az állapotunkat, csak köszönettel tartozunk Önnek.

Kovács Györgyné
2018-02-10

Mielőtt szedni kezdtem a készítményeket, hamar kifulladtam. Pl. túrázásnál hegymenetben. A vitaminok hatására, gondolom, sokkal jobban bírom a megerőltetést, jobb az állóképességem!
Köszönöm!!!

M. A. (47 éves)
2018-02-09

Pár éve fogyasztjuk a vitaminokat. Két gyermekem részére a folyékony vitamint szoktam vásárolni. Régebben szomorúan tapasztaltam, hogy a gyógyszertárban kapható vitaminkészítmények gyermekek részére nagyon kis mennyiségben tartalmaznak alapvető vitaminokat. Ezért váltottunk az Ön által javasoltakra. Az addig sokat betegeskedő óvodás és iskoláskorú gyermekeim, szerencsére és hála a vitaminkészítménynek, ma már évente csak 1-2 alkalommal kapnak el betegségeket, és azok is gyors lefolyásúak.

T. N. (35 éves)
2018-02-08

Egy hónapja fogyasztom a Multivitamint. Fittebb, energikusabb vagyok. A lábaim nem fájnak már annyira, mint korábban. Könnyebb a járás! Alvásom nyugodtabb, és kevesebbet alszom.

P. Gy. (64 éves)
2018-02-07

7 hónap Lutein szedése után a fiam szeme nem romlott tovább, élesebb lett a látása, és nem könnyezik a szeme. (Azelőtt 6 havonta szemüveget cseréltünk.)

Pápai Szilvia (41 éves)
2018-02-06

Tisztelt Doktor Úr!

Noha lelkes tea- és kávéfogyasztó is vagyok, tapasztalatom szerint semmi sem pörget úgy fel, mint a Multivitamin. Ügyelnem is kell rá, hogy 16 óra után már ne vegyek be, mert akkor nem érzek álmosságot a lefekvés idejében.

V. Sz. (41 éves)
2018-02-05

Bálint kisfiam 1, 5 éves kora óta asztmás. Három évvel ezelőtt egy novemberi fulladásos rohama volt kisfiamnak. Amikor a három-féle asztma-elleni spray után sem csökkent, múlt a roham, beültem az autóba, és hoztam neki kalcium-magnéziumot. Miután a gyerek megivott egy adagot ( az ajánlott 2. e.k. ) 10 perc múlva enyhült a roham, és Bálint nyugodtan elaludt. Azóta rendszeresen adom a Folyékony Alap Multivitamint neki + több 1000 mg C vitamint naponta + 1-2 tablettát a folyékony Ca kapszulából. Bálint jól van!
Köszönöm Doktor Úr!

Pénzes Mónika
2018-02-04

1986 óta vagyok parlagfű-allergiás és asztmás. Rengeteg kezelésen vagyok túl, sikertelenül. Az idei évem is nagyon nehezen telt, allergia gyógyszerek, asztma gyógyszerek, szteroid injekciók mellett. Szokásos tüsszögés, orrfolyás, szemviszketés, nem-alvás nehezítette mindennapjaimat, és munkámat. (Kozmetikus vagyok.)
Találkoztam a Dr. Lenkei Egészségkultúra egy munkatársával, akinek tanácsára a szokásos napi vitamincsomag, kalcium-magnézium és 1000 mg C-vitamin szedése mellett megemeltem a C-vitamin napi adagját. Éjszaka már tudtam aludni, orrfolyás minimális, tüsszögés minimális, szemviszketés, fülpattogás elmúlt! Reggel még emeltem a C-vitamin adagot. Még 24 óra sem telt el, tüneteim megszűntek!
Ez nekem elmondhatatlan boldogság!

N.-né Z. A.
2018-02-03

Másfél éve kezdtem el szedni a Multivitamint, amit kitartóan szedtem a doktor úr javaslata szerint. Nem hiába bíztam a vitaminok hatásában, mert megvan a hatása! Azóta jól érzem magam, kevésbé vagyok fáradékony, nagyobb a munkabírásom, és éjszaka is nyugodtabb az alvásom! Hálásan köszönöm a felvilágosítást a doktor úrnak!

K. E. (70 éves)
2018-02-02

Három szívműtét után elkezdtem használni a Multivitamint és az 1000 mg-os C-vitamint. Azóta 6 év telt el, nagyon jól érzem magam, nem érzek sem fáradtságot, sem fájdalmat, jó a kedvem, naponta 5-6 km-t gyalogolok, lépcsőzöm, és kitűnő formában vagyok! Megjegyzem, 74 éves vagyok.

Fehérvári Gyula (74 éves)
2018-02-01