Egy kis napsütés

2018. január

Amióta szedem a Multivitamint, azóta nincsen hányingerem, nincsen gyomorfájásom, a székletem rendben van mindennap. Nem fáj a torkom, sem orrfolyás, sem allergia nem jelentkezik. Hajam nem hullik, körmöm erősödött.

H. J.-né (59 éves)
2018-01-31

Amióta kálciumot és magnéziumot fogyasztok, jobban alszom, nyugodtabb vagyok, és a hátam sem fáj. Nincsenek éjszakai lábgörcseim, pedig állómunkát végzek.

Cs. I. (42 éves)
2018-01-30

Tisztelt Lenkei doktor úr!

Szeretnék szívből gratulálni kiváló minőségű termékeihez!
Édesapámat 2014 szeptemberében megoperálták. A műtét után egyik családbaráti ismerősünk minden hónapban beszerezte és eljuttatta édesapám részére a Multivitamint, aminek nagyon nagy szerepe volt abban, hogy édesapám visszanyerte életenergiáját! Fát vág, füvet nyír! (Erdészként dolgozott 40 évig.) Édesapám és a családom nevében köszönjük a visszanyert egészséget! Csak ajánlani tudjuk!

B. E. (50 éves)
2018-01-29

Egy éve a jobb csípőm forgórésze elkezdett fájni. Csak bicegve tudtam járni kb. 5 percet folyamatosan. Meg kellett állnom pihenni, és csak úgy tudtam továbbmenni. A fájdalom a combomba hasított folyamatosan. Éjszaka nem tudtam aludni a fájdalomtól. Elkezdtem szedni a vitaminokat.
1 hónap után kezdett elmúlni a fájás, és a bicegés is csökkent. Jobban tudtam menni. Kb. kétszer úgy tűnt visszatér az eredeti állapot, pedig már volt, hogy úgy éreztem teljesen jól vagyok. Nem hagytam abba a vitaminok szedését. Kb. 8 hónap után teljesen megszűntek a panaszaim. Futok, hegyet mászok. Nyoma sincs a sántikálásnak, fájdalomnak. (Amikor fájt a csípőm, készítettek röntgenfelvételt, és azon látható volt a kopás. Azt mondta az orvos, csípőprotézis lesz a vége. Nem lehet gyógyítani.)
Teljesen jól vagyok. Nem szabad abbahagyni, ha rosszabbodást érez valaki. Nem szabad feladni, elkeseredni. Kitartóan kell szedni a vitaminokat és megjön az eredmény, ami nem más, mint a gyógyulás!

Feketéné Szilvási Katalin (65 éves)
2018-01-28

Tisztelt Doktor Úr!

Gerincfájdalmaim, alvászavaraim és lábfájásom volt hosszú időn keresztül, ezen kívűl a gyomorsavam is állandó problémát okozott. Amióta szedem a vitaminokat, a gerincfájdalmaim elmúltak, a gyomorsavszintem helyreállt, a lábfájás csökkent, és az alvászavarok is elmúltak.

B. L. – né
2018-01-27

A Multivitamint fogyasztjuk, azóta édesanyám kevésbé fáradékony, jobban alszik, előbb regenerálódik. 57 éves, állómunkát végez, így ez nagyon pozitív hatás.

T. A.
2018-01-26

2 éves kisfiamnak adom a Folyékony Multivitamint, a D- és C-vitaminokat. Kisfiam állandóan beteg volt a bölcsiben, azonban amióta rendszeresen adom neki a vitaminokat, csak kétszer volt beteg, és mindössze pár nap lefolyású volt a betegsége. A legnagyobb bölcsis járványból ki is maradt. Még csak 3 és fél hónapja szedi, tavaly, amikor még nem szedte, két hetente beteg lett, és nehezen jött ki a betegségekből.

R.-né V. M. (31 éves)
2018-01-25

Tisztelt Doktor Úr!

Hosszú évtizedek óta térdfájdalommal küzdök. Az általam ismert és számomra felírt gyógyszerekkel és kenőcsökkel minimális fájdalomcsillapítást értek el az orvosok. Kipróbáltam az Ön által összeállított készítményeket, és a szedésével életemben először észre sem vettem, hogy vannak térdeim…
Köszönöm Önnek, tiszta szívből!

K. K.-né (54 éves)
2018-01-24

Tisztelt Doktor Úr!

Kiemelendő az az életszakasz, amikor nagy terhelésnek voltam kitéve mind fizikailag, mind szellemileg. Ebben az időszakban számos ismerősöm nem tudta, hogyan tudok ekkora energiákat felszabadítani. Az egyik alappillére ennek a teljesítésnek a Multivitaminok szedése volt.

K. L. S.
2018-01-23

Én a Multivitamint szedem. Évek óta használom a Doktor Úr vitaminjait, személyes tapasztalatom, hogy energikusabb vagyok, és jobban bírom a hétköznapok, úgymond, gyötrelmeit.

Fekete-Seres Ildikó
2018-01-22

Mára már 5 éve, hogy szedem Lenkei doktor termékeit. Már az első 4 hónap után sikerült elhagynom az ízületi gyulladásokra szedett gyógyszereimet Ez nagy megkönnyebbülés volt számomra, mivel már 10 éve szedtem és sajnos teljesen kikészítette a gyomromat, a méreganyagokról nem is beszélve! Szóval már ezért megérte! Ezen kívül segít, hogy el tudjam látni a napi dolgaimat, segít a fáradság ellen, konkrétan az életet segíti!

K. E.
2018-01-21

2011 óta erős fájdalom jelentkezett a térdemben, lépcsőzni nem tudtam. Elkezdtem járni fizikoterápiára, de a kezelések hatására csak minimális javulás mutatkozott. A lépcsőzés továbbra is fájdalmat okozott.
Elkezdtem szedni a Multivitamint és a C-vitamint, 1 havi adag után már a lépcsőzés nem okozott gondot és a fájdalom is nagymértékben csökkent.

Z. T. -né
2018-01-20

A Multivitamin fogyasztása előtt állandóan fáradt, kimerült voltam. Napközben többször le kellett feküdnöm pihenni. Reggelente úgy keltem, mint akit megvertek. Amikor cukros üdítőt ittam, fájt utána a fejem. Amióta a Multivitamint szedem, azóta pihenés nélkül bírom az egész napot. Reggelente kipihenten ébredek, a fejfájásom pedig teljesen megszűnt.

Csatlós Csaba (45 éves)
2018-01-19

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor!

Először is szeretném megköszönni áldozatos munkáját!
Én kb. 3-4 éve rendszeres fogyasztója vagyok a Multivitaminnak, ami mellé más vitamint is fogyasztok.
Tapasztalatom: Talán ha 1-szer voltam megfázva, nincs bennem feszültség, nyugodt és kiegyensúlyozott a közérzetem, a fizikai terhelést jól bírom, nincs olyan, hogy: ,,itt fáj, ott fáj, húzódik, hasogat…”
Úgy gondolom, ezt az Ön készítményeinek köszönhetem, Doktor Úr!

Törőcsik Zsolt
2018-01-18

Az elmúlt pár hónapban nem szedtem rendszeresen a napi vitaminadagokat. Időközönként kaptam be 1-2000 C-vitamint. Sokat dolgoztam az utóbbi időben, és azt vettem észre magamon, hogy már délelőtt jelentkeztek a fáradtság jelei rajtam. Az éjszakák sem voltak teljesen rendben, felébredtem, nehezen aludtam vissza. Döntöttem, és elkezdtem szedni a multivitamint.
Teljesen meglepődtem, hogy a harmadik naptól megszűntek a napközben rám törő fáradtsági érzetek. Kb. a 10. napnál tartok, és az alvásom is sokat javult. Nagyon-nagyon elégedett vagyok!

H.J.R
2018-01-17

Tisztelt Doktor Úr!

45 éves vagyok. Napi szinten sportolok: futok vagy szoba kerékpározom. Alkalmanként (2-3 hetente) baráti társasággal kispályás focibajnokságokon veszek részt. Régebben minden 2. ilyen alkalom után bedagadt a térdem, és napokig, hetekig nem tudtam használni. A sport ezen időszakra kiesett az életemből.
Elkezdtem szedni a Multivitamint. Ma már nem attól kell tartanom, hogy egy megerőltető foci utáén bedagad a térdem, esetleg ki kellene hagynom edzéseket! Sokkal többet bírok, és terhelhetőbbnek érzem magam.

B. L. (45 éves)
2018-01-16

15 évig 7-féle szívgyógyszert szedtem. Mi volt a hatás? Sok kardiológus nyilatkozatát hallva – mérgeztem magam a saját pénzemből. Már éltem eleget, hogy változtassak, de nem vagyok annyira öreg, hogy ne próbáljak ki egy ígéretes, jobb életminőséget! Nekem sikerült!
Két hónap óta szedem a vitaminokat, és minden más gyógyszert elhagyva kitűnően érzem magam!

Pápai Györgyi (64 éves)
2018-01-15

Évek óta szedem a vitaminokat. Jól érzem magam, a 2005-ben megállapított rákom nem újult ki, néha 10 órát dolgozom naponta, a közérzetem jó!
Amilyen beteges a korosztályom, - de a fiatalabbak is, - szinte szégyellem magam, hogy ilyen jól vagyok!

Iván András (72 éves)
2018-01-14

84 éves vagyok, 1 évvel ezelőtt az orvosok olyan mértékű szívgyengeséget állapítottak meg, amit gyógyszerekkel már nem lehetett visszafordítani. Ekkor fordultam a vitaminok felé.
Három hónap múlva már ismét talpon vagyok. Tudok sétálni, fürödni, borotválkozni.

P. I.
2018-01-13

Váll fájdalmam volt, amit szteroid injekciókkal kezeltek. Kipróbáltam a vitaminokat. A hatása két héten belül drasztikus változást hozott! Injekcióra már nem volt szükségem, valamint egy, azaz egy hónap elteltével a tünetek elmúltak, ráadásul nyomtalanul! Ennek már több éve, és a tünetek nem jelentkeztek többé!

Kocsis György (45 éves)
2018-01-12

4 éve bőrproblémáim voltak. Antibiotikumos krémet kaptam egy bőrgyógyásztól, de nem használt. Hálás vagyok, köszönöm, hogy megoldották a 4 éves gondomat. Melltartót sem tudtam már használni annyira gyenge volt a bőröm, ezután soha nem hagyom ki a multivitamin!
Köszönet!!!

Tauszkyné Renáta
2018-01-11

Sziasztok!
Amióta vitaminokat szedek a hajam gyorsabban nő, nem vagyok beteges, mint korábban, nátha, kisebb betegségek elkerülnek! Cicám van, és nem vagyok allergiás semmire!!! A felírt allergiagyógyszereket nem szedem!

Nagy Adrienn
2018-01-10

2006-ban kétszer ficamodott ki a bokám a nyáron. Harcművészetet gyakorlok, így ez nagy gond volt. Őszre csak 60%-ban hajlott a bokám és fájt. Ekkor hallottam a vitaminokról, 3 hónap Multivitamin szedése után 90%-osra gyógyult. Majd további hónapok alatt pedig 95%-os lett. (Pedig nagyon sokat kiment, és megnyúlt a szalag. Bal térdemben hiányzik egy keresztszalag.) Mára nem fáj, csak néha érzem. Szoktam is ajánlani a termékeket, meg vagyok elégedve velük!

Vohradnyik Gábor
2018-01-09

Én már 2015 óta szedem a Multivitamint, amit kiegészítek C-vitaminnal, és egyéb más vitaminokkal. Nagy ívben elkerülnek a betegségek, és ami számomra a legfontosabb, hogy még az allergiámnak is búcsút inthettem.
Az egész családom szedi, így köszönjük szépen, jól vagyunk! 😊

Némethné Melinda (56 éves)
2018-01-08

Kedves Gábor!

Elkezdtem szedni a Multivitamint, mellé C-vitamint. A menstruációs görcseim minimálisra csökkentek, sokkal energikusabb és nyugodtabb vagyok. Elkezdtem szedni kiegészítésképpen a D-vitamint és más Ön által javasolt készítményeket, hihetetlen, de 14 év folyamatos térdfájás elmúlt! Most ehhez próbálok hozzászokni, mert még mindig nem hiszem el, hogy nem fájnak a térdeim!
Augusztusban elkezdtem futni, és most szeptember eleje óta járok Aikidora, persze mellette, amikor csak tehetem futok, vagy otthon tornázom!

Timi (27 éves)
2018-01-07

Hobbim a maraton ill. a hosszútávfutás. Versenyekre való felkészülésemkor szívesen fogyasztom, hiszen frissebbé, energikusabbá tesz.
Megfázás, influenza idején is segít gyorsabban átesni a kritikus időszakon.

Ary Tamás
2018-01-06

Négy évvel ezelőtt orvoshoz kellett járnom allergiával, minden eredményem rossz volt, erre elkezdtem szedni a vitaminokat, folyamatosan, és mára már semmi gondom nincs. Csak ajánlani tudom! 😊

Oláhová Margita (45 éves)
2018-01-05

A kollagént évek óta használom! Ennek több oka van, egyrészt reggel korán kezdek dolgozni, és gyorsan ledöntök egy adag eper ízű kollagént, így legalább érzem, hogy van valami a gyomromban. Ha nincs időm reggelizni, akkor is ettem valamit, ami tartalmas. Így a kávét nem éhgyomorra iszom. Ez is fontos. zt vettem észre, hogy a bőr – főleg az érzékenyebb vékonyabb részen, így a szemem körül, simább, amikor ezt fogyasztom, és egy időben egy kicsit fájt a vállam, és az is elmúlt, amióta szedem.

B. Gyöngyi
2018-01-04

Akkor kezdtem el alkalmazni magamon az „ideális összeállítást”, amikor megtudtam, hogy kisbabát várok. Tudtam, hogy hiába számítok arra, hogy az elfogyasztott ételből megkapjon minden fontosat a babám. Ezért már kezdettől fogva szedem a Multivitamint, a C-vitamint. Mivel a baba csontjainak fejlődése nagyon sok kalciumot megvon a szervezetemtől, ezért még kalciumot és magnéziumot is szedek. A terhesség előtt rendszeresen fájt a fejem, mindig kialvatlannak éreztem magam. De most, hogy megszakítás nélkül szedem a vitaminokat, sokkal jobb formában vagyok. Mindig megmosolygom, amikor a kismamatornán a lányok arról beszélgetnek, hogy bőben elég, ha bekapnak némi terhesvitamint.
Hát, én azért ennél több támogatást szeretnék adni a gyermekeimnek!

O. A. (27 éves)
2018-01-03

Kedves Gábor!

Elmondhatom, hogy sokkal energikusabb és vidámabb vagyok, amióta az ideális összeállítás készítményét fogyasztom! Reggel frissen ébredek, indulhat az „élet” - otthoni teendők, munka, haza, ebéd, házi feladat, kikérdezés, esti, lefektetési rituálé, utána a házimunka, és még mindig bírom.
Nem voltam beteg azóta, ha néha kapart a torkom, akkor több C-vitamint (8-10 000 mg) vettem be, és másnapra kutyabajom sem volt.
A családom is észrevette, hogy sokkal nyugodtabb vagyok!

J. E. (39 éves)
2018-01-02

Tisztelt dr. Lenkei Gábor!

Szeretném megköszönni, hogy a készítményeit fogyaszthatom. Nagyon meg vagyok velük elégedve. Rendszeresen sportolok és kipróbáltam sokféle vitamin összeállítást, de valahogy sosem vettem észre a hatásukat. Mígnem egyszer beszereztem az Ön által javasolt vitaminokat.
Elmúlt a fáradékonyságom, ezzel egyenes arányban megnőtt a teljesítőképességem, jobb lett az étvágyam és a közérzetem. A barátaim megállapították, hogy teljesen kivirágoztam!

S. Sz. (37 éves)
2018-01-01