Egy kis napsütés

2018. július

Tisztelt Doktor Úr!

2 hónapja szedem az ideális összeállítást. Lényeges változás:
- Elmúltak az ízületi fájdalmak.
- Megszűntek az időnkénti görcsök (kezemben, lábamban).
- Tudok aludni. – Ez nálam nagy eredmény, mert évek óta napi 4-5 óra volt a maximum, és az is szakaszosan. Most 16 órát is tudnék felébredés nélkül aludni.
- Fogytam. – A mérleg szerint 7 kg-t a két hónap alatt.
- Napi 3 doboz cigarettát szívtam, most 1 doboz a napi maximumom, úgy, hogy nem is vágyom többre.
- Kiegyensúlyozott vagyok.
- Jobb a stressztűrő képességem, jobb a koncentrációs képességem.
KÖSZÖNÖM !!!

U. É. (57 éves)
2018-07-31

Fáradékonyságom, ingerlékenységem megszűnt. Aktívabbnak, életerősebbnek érzem magam. Koncentrációm erősebb, hosszabb távú. Egy készítménytől sem éreztem magam ennyire jól.
Betegség, nátha, influenza elkerül.

Cs. B. (26 éves)
2018-07-30

Kedves Lenkei Doktor Úr!

Először is szeretném megköszönni, hogy "felnyitotta a szememet, „megtanította, hogy merre van a jó felé vezető út! Szerencsére van egy nagyon jó barátnőm, aki Önt ajánlotta, valójában így találtam Önre.
Én még csak 1,5 hónapja kezdtem el szedni a Multivitamint. Rengeteg tőle az energiám, nyugodtabb vagyok, a hajam gyorsabban nő, aminek nagyon örülök! Sajnos az arcom is pattanásos, néha alig, néha igen sok van rajta (28 évesen); de ez már serdülőkorban elkezdődött, azt is kivizsgáltattam és arra azt mondták, hogy hormonzavar miatt van. A vitamin elkezdésekor rengeteg pattanásom lett, aztán nagyon szépen helyre jött, most vagyok a második ilyen hullámon túl!
A farkaséhségem megszűnt, ennek is örülök, mert 10 kg felesleg van rajtam, lehet, hogy még ebből is le tudok faragni.
Van egy 3 éves kislányom, akinek nem az erőssége az evés, az mellett, nagyon félős volt idegen emberekkel szemben, de ezek a dolgok eltűntek, mert neki is már 1,5 hónapja adom a gyerekmultit!
Eszméletlen miket tud a vitamin!!! Sorolhatnám még, lenne is mit, de úgy gondolom, hogy ez csak a kezdet!

Mónika (28 éves)
2018-07-29

Amióta szedjük a párommal a Multivitamint, észrevettük, hogy sokkal jobb a közérzetünk, kevésbé vagyunk fáradékonyak, sokat sportolunk és jobb a kondíciónk.
Betegek egyáltalán nem voltunk amióta kiegészítjük ezen vitaminnal az étkezésünket.

F. V. ( 28 éves )
2018-07-28

Három hónapja szedem a Multivitamint. Azóta kevésbé vagyok fáradékony, ha kialszom magam, egész nap energikus vagyok, korábban rendszeresen fájt a fejem, akármennyit pihentem. Amikor sportolok, nem merülök ki annyira, inkább feltölt, mint kikészít. Közérzetem is javult a fáradtság és a fejfájás megszűnésével.

Sz. V. A. (23 éves)
2018-07-27

A vitamin a szellemi tevékenységben, tanulásban sokat segít, szexuális energia feltűnő növekedése és kitartást igénylő sportágakban pl. kerékpározás teljesítménynövekedés tapasztalható. A komolyabb hatást a Multivitamin használata esetén vettem észre.

K. L. (41 éves)
2018-07-26

Amióta a Multivitamint szedem, reggelente könnyebben fel tudok kelni, és egész nap energikusabb vagyok. Sokszor nagyon kevés alvás mellett is kiválóan tudok teljesíteni a munkahelyemen. Mostanra ott tartok, hogy egyszer egy barátom megjegyezte, hogy „Alex! Te vitaminfüggő vagy!” Ezt persze büszkén vállalom. 😊
Bár a vitaminok csak eszközök, amik segítenek folyamatosan fenntartani pörgős életvitelemet, aminek valóban a függője vagyok.

Cs. A. (22 éves)
2018-07-25

A fehérjeport kakaóként szokta inni 4 éves gyerekünk, amibe a folyékony vitamint is bele szoktuk keverni. Teljesen kakaó íze marad. Így naponta 2-szer is kér belőle. Ez azért jó, mert külön nem annyira szereti a vitamint.
Amikor elkezdte inni, akkor előtte kattogott egy kicsit a keze, valószínűleg kalciumhiánytól, ami a szedés után megszűnt.
Sok energiája van, állandóan rohangál.

Iliás Adrienn (33 éves)
2018-07-24

A ligetszépe vitamintól nagyon szépek és egészségesek lettek a körmeim, pedig csak két hónapig szedtem. A jó tapasztalatok miatt most újra elkezdtem szedni.
Édesanyám 3 hónapja szedi a Multivitamint, és azóta sokkal jobb a közérzete, és minden hónapban várja, hogy vigyem neki a következő dobozzal. Eddig szinte az összes előadását is látta, és már pár könyvét elolvasta.

Cs. Cs. (27 éves)
2018-07-23

Két éves tapasztalatom szerint, számomra, aki 63 éves vagyok, a vitaminok nélkülözhetetlenek. Két éve a Multivitamint szedem, amiben a szükséges minden benne van.

Sz. I. – né ( 64 éves )
2018-07-22

Nagyon jó tapasztalatom van a vitaminokkal. Sokkal jobban bírom a napokat, energiaszintem javult. Nem betegszem le, hogyha érzem, hogy olyan környezetben vagyok, ahol náthás betegek vannak. Növelem az adagot és nem betegszem le, erősítem az immunrendszerem. Jól érzem magam. Több az energiám, nem fáradok el úgy, mint amikor nem fogyasztottam a vitaminokat.

Pintér Józsefné
2018-07-21

2004 óta fogyasztom a Multivitamint. Azelőtt többször rosszul voltam. Szédültem, hánytam, fájt a fejem. Többször kórházba kerültem emiatt. A vérnyomásom is ingadozott. Az idegrendszerem is gyenge volt.
A vitaminoknak köszönhetően tökéletesen jól érzem magam. Gyógyszert egyáltalán nem kell szednem. Még a hegyekben is tudok kirándulni nálam fiatalabbakkal.
Nagyon szépen köszönöm. Örülök, hogy rátaláltam a vitaminjaira.

Molnár Margit (76 éves)
2018-07-20

Közönséges nyugdíjas vagyok, aki várja a 83. születésnapját. Ifjan nem volt elég a zsebkendő, és sokat vérzett az orrom.
Meglett koromban átlagos egészségem volt. Nem tettem próbára.
Nyugdíjasan elhatároztam, hogy sokáig akarom élvezni a munkátlan életet. Próbáltam tudatosan táplálkozni. Rájöttem, ez vitaminpótlás nélkül nem megy.
Próbálgatások után megállapodtam a Lenkei Alap csomagnál. Azután átváltottam a Közepesre.
Azóta nem vagyok beteg – persze, nem emlékszem, csak az utolsó 5 évre – de az jó!
Még sokáig szeretném élvezni az életet, de ennek ára a hiányzó anyagok pótlása.

R. I. (82 éves)
2018-07-19

Kb. 15 éve szedem a vitaminokat. Pedagógus vagyok. Általában légúti fertőzésekből következő hangszálgyulladással küzdöttem 2-3 havonta.
A rendszeres szedéssel érzékenységem enyhült a fertőzések terén, ha mégis torokfájást észlelek, növelem a napi C-vitamin-adagot 5-6000 mg-ra, így azóta semmilyen antibiotikumos kezelésre nem volt szükségem.

B. J. (54 éves)
2018-07-18

Egy éve fogyasztom a Multivitamint. Korábban úgy éreztem, hogy olyan gyengék az izmaim, ízületeim, hogy járni is alig bírtam.
A vitaminoknak köszönhetően nagymértékben javultak panaszaim. Elkerül a nátha, influenza is.
Nagyon hálás vagyok, hogy kitalálta ezt a vitaminkészítményt.

Tóth Sándor (70 éves)
2018-07-17

10 éve szedem a készítményt, azóta elkerülnek a betegségek, esetleg ha elkapok valamit, akkor is gyorsabban felépülök belőle.
Jobb a közérzetem, vitálisabb vagyok, emocionálisabb. Jobb a kedvem, amióta szedem. Éreztem változást a fizikai és szellemi teljesítményemben is.

G. F. (31 éves)
2018-07-16

Amióta vitaminok fogyasztok, nem érzek fáradtságot, jobb a kedvem, nem betegszem meg, jobban alszom, jobb a közérzetem.
A férjem használja a Multivitamint, és jobb a közérzete, a vérnyomása csökkent, jobb erőben érzi magát.

B. E. (40 éves)
2018-07-15

Tisztelt Dr. Lenkei Úr,

52 éves vagyok. Ahhoz, hogy a munkámat jól végezzem, alapkövetelmény a gyors és kedves kiszolgálás. Már 50 évesen úgy éreztem kiöregedtem, fáradt és ideges vagyok. 2013 őszén részt vettem az Ön előadásán, Székelyudvarhelyen. Akkor megértettem, hogy nem az életkorom miatt érzem rosszul magam.
Férjem, lányom és én is elkezdtük szedni a vitaminokat. Hálatelt szívvel köszönöm Önnek azt a csodát, amit naponta megélünk. A férjem járókeret nélkül végzi napi teendőit, még kertészkedik is! A lányom és én is örömmel, mosolyogva dolgozunk, jól érezzük magunkat, mert „ Élni jó!”.

Sz. Gy. (52 éves)
2018-07-14

Kb. 15 éve fogyasztom a vitamint.
Nagyon rosszul éreztem magam. Ajándékba kaptam doktor úr könyvét (Cenzúrázott egészség). Nagyon fájt a szívem, minden 4. ütés kimaradt, és hiába szedtem tablettát, ekkor is erős fájdalmaim voltak.
A könyv elolvasása után elkezdtem fogyasztani a Multivitamint.
Megszűntek a fájdalmaim, és teli lettem energiával. 2013-ban az EKG-n a szívemről azt mondták, hogy egy 40 éves szívnek felel meg.

H. L.-né (72 éves)
2018-07-13

Nagyon súlyos húgyúti gyulladásom volt, amit folyamatosan vizsgáltak, de semmi eltérést, sem kórokozót nem találtak, viszont már konkrétan vért pisiltem, olyan szintű volt a gyulladás.
Az urulógus orvosom ajánlotta a vitaminkészítményt aminek szedése teljesen tünetmentessé tett.

N. A. (48 éves)
2018-07-12

Tisztelt Doktor Úr!

Több mint 8 éve szedem a vitaminjait, és azóta a betegségek elkerülnek, gyógyszert nem kellett szedjek, pedig előtte voltak különböző problémáim.
Két munkahelyen dolgozom (éjszaka is), a közérzetem, fizikai állapotom kifogástalan, tele vagyok energiával, reggelente kipattanok az ágyból.
Köszönöm, hogy ezeket megtapasztalhatom!

Papp László (58 éves)
2018-07-11

A vitaminok hatásai:
- Jobb közérzet.
- Ízület közötti folyadék megfelelő mértékű.
- Vállkattogás csökkenése.
- Biorezonancia-vizsgálat után sokkal jobb eredmények születtek, mint pár hónappal ezelőtt.
- Nem kaptam el semmiféle betegséget.
- Erőemelő vagyok, és a verseny felkészülésemben az előnyömre váltak a vitaminok plusz a fehérje.
- Energikusabb vagyok.

Földvári Csaba (25 éves)
2018-07-10

Kb. 10 éve szedem a Multivitamint. Amikor elkezdtem szedni, nem volt egészségügyi panaszom, de éreztem, hogy a munkám egyre több energiát kíván, ezért megtámogattam az erőnlétem a vitaminnal.
Azóta már nem dolgozom, de a vitaminokat nem hagynám el. Úgy érzem, energikusabb vagyok, kisebb a fáradtságérzés, többet bírok, mint nélküle.
Egészségügyi panaszom azóta nincs. 60 éves vagyok, a tennivalók nem csökkentek, sőt nyelvtanulásba is belekezdtem.

Hetlingerné K. Gyöngyi (60 éves)
2018-07-09

Tisztelt Doktor Úr!

A párom által ismertem meg az Ön készítményeit, melyeket azóta is fogyasztok.
Miután először kipróbáltam az Ön készítményeit, rövid időn belül éreztem a különbséget. Sokkal fittebb, energikusabb lettem, kevésbé vagyok fáradékony, jobban bírom a terhelést, illetve a hosszú távú vezetést.

T. V. (25 éves)
2018-07-08

A vitaminokat kb. 1 éve szedem. Hatásukat már néhány nap elteltével tapasztaltam.
Sokkal kevesebb lett az alvásigényem, a reggeli és esti fáradtságom megszűnt. Sportolni kezdtem, amihez korábban nem volt erőm, minden este futok. A távok egyre hosszabbak.
Az egyetemen a vitaminok szedése óta tudok igazán koncentrálni, a vizsgaidőszakban sem kell energiaitalokra, koffeintablettákra hagyatkoznom.
Korábbi evési igényem csökkent, ami által a plusz kilók is fokozatosan elhagyják a testem. Közérzetem sokkal jobb, az életem is kiegyensúlyozottabb!

Kalácska Dominika (21 éves)
2018-07-07

Tisztelt Doktor Úr!

Évekkel ezelőtt kezdtem szedni a vitaminjait a pajzsmirigy-problémáim és a hajhullásom miatt.
A gyógyszer alkalmazását elutasítottam.
Türelmemnek és a készítményeinek köszönhetően sikerült azt az állapotot megszüntetnem, a betegségek azóta is elkerülnek.

F.-né N. B. (43 éves)
2018-07-06

Tisztelt Lenkei Doktor Úr!

Pár hónappal ezelőtt kaptam Öntől egy névre szóló levelet a D-vitamin prospektussal. Akkor elhatároztam, hogy kipróbálom a vitaminjait.
Nagyon meg vagyok elégedve, azóta a testvéremnek is vásároltam belőle. Javult a közérzetem, és a női gondjaim (menstruációs fájdalom) is megszűntek.

Köszönettel, kollégája,

Dr. Gy. E. (26 éves)
2018-07-05

Elég pörgős életet élek. 2 munkahely, plusz konditerem. Mindig fáradékony voltam, és éreztem, hogy a testemnek szüksége lenne valami segítségre. Így jutottam el a vitaminokhoz, amiből elég sokat próbáltam, de egyik sem bizonyult megfelelőnek.
Majd rátaláltam Dr. Lenkei Gábor csodáira. Már az első héttől érezhető volt a különbség. A Multivitamin feltölt, pörget, energetizál.
Most már esténként jobban alszom, és a stresszel szemben is ellenállóbb lettem.

Tatai Tamás (22 éves)
2018-07-04

Gyerekkorom óta aktívan sportolok. Senior tenisz és squash versenyeken is rendszeresen indulok.
A vitaminokat 8-10 éve szedem. Meggyőződésem, hogy a vitamin szedésével jobban bírom a versenyek terheléseit. 1 hónapos külföldi tartózkodás alatt kifogytam a vitaminokból, és NAGYON megéreztem a hiányát.

Nógrády Norbert (58 éves)
2018-07-03

A vitaminoktól megállt a hajhullásom, sőt azt tapasztaltam, hogy erőteljes dúsulást figyelhettem meg.
Gyorsult a regenerációm, ami kulcsfontosságú a számomra, hiszen heti 5 alkalommal edzek 2-3 órákat.

L. G. (32 éves)
2018-07-02

Doktor Úr!

Március 25 óta szedem a vitaminokat. Eredmény.: Április elején egy lézeres szemészeti beavatkozásra voltam előjegyezve - szemészeti beavatkozásra végül nem lett szükség!
A vitaminok fogyasztása óta jobban érzem magam. Már nem érzem az ólmos fáradtságot az éjszakai munka után, csökkent az édesség utáni vágyam.
Doktor úr! Köszönöm, jól vagyok és mindenkinek elmondom, hogy mitől a változás, aki megkérdezi. Mert nem csak érzem, de látszik is!
Több az energia, kevesebb a panaszos szó!

P. József (48 éves)
2018-07-01