Egy kis napsütés

2018. június

A vitaminok fogyasztásával, amelyek közül a Multivitamint és a C-vitamint használom rendszeresen, egészében javult az általános közérzetem. Ezt mind szellemi, mind fizikai erőnlétre értem.
Sokkal többet tudok teljesíteni a nap folyamán, nem fáradok el annyira, még este 8-9 körül is van energiám elvégezni olyan feladatokat, (házimunka, hazavitt szellemi munka stb.) amelyeknek máskor ilyenkor már soha nem álltam volna neki.
A vitaminszedés a változókori tüneteimet, a hőhullámok intenzitását is csökkentette.
Beteg – kisebb megfázásoktól eltekintve – soha nem vagyok. Semmilyen gyógyszert nem szedek.
Hálás vagyok érte s ezért a szemléletváltásért is, amit tevékenységével elindított!

F. I. (54 éves)
2018-06-30

Kedves Lenkei Doktor Úr!

Nagyon köszönöm a termékeinek a hatásait.
Fiatalosabb, fittebb vagyok: azt mondják rólam, hogy „energiabomba” vagyok.
Gyógyszereket nem szedek, és nem is akarok szedni.

A. M. (60 éves)
2018-06-29

A Multivitamint használom 1 hónapja, és 2-2,5 hét után észrevehetően megnőtt az energiaszintem. A hajam is látványosan dúsabb lett, illetve a kedélyállapotom is jobb lett!

Szücs Anita (29 éves)
2018-06-28

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor Úr!

Azért szeretném megosztani tapasztalataimat, hogy mások is megismerjék készítményei jótékony hatását. Munkám mind fizikai, mind szellemi viszonylatban igen megterhelő volt. Testileg és lelkileg is nagymértékben leromlott az állapotom.
50 évesen eljutottam oda, hogy nem tudtam hivatásomat folytatni, és elmentem nyugdíjba.
2017. decemberben egy közösségi oldalon láttam előadásait. Ezt követően kezdtem megkeresni könyveit és honlapját. 2018. januárban kezdtem el szedni Multivitamin készítményeit, amelyek alapvetően megváltoztatták az életem.
Közel 3 havi vitaminadag beszedése után örömmel mondhatom, hogy nagyon hosszú idő után az idén úgy kezdtem a tavaszi időszakot, hogy nem kellett allergiás betegségre szednem semmilyen gyógyszert. Nem gyulladt be a szemem, orrom és torkom, és végig tudtam aludni az éjszakát. A vérnyomásom normalizálódott, nem esik nehezemre a lépcsőzés, fulladás nélkül akár több emelet is megy. Vitalitásom, mozgásigényem megnövekedett, szívesen tevékenykedem szenvedés nélkül a kertemben. Libidóm is normalizálódott – feleségem nagy örömére! Örömmel és bizakodással tervezgetem jövőnket, és remélem, hogy nem régen megszületett unokámmal még hosszú ideig tudok foglalkozni és családunkról gondoskodni!
Köszönöm, hogy megtalálta és elkészítette ezeket a vitaminkészítményeket.

Z. Z. (56 éves)
2018-06-27

Kedves Doktor Úr!

10 éve fogyasztom – kisebb kihagyásokkal – termékeit. 10 évvel ezelőtt az évek alatt legyengült immunrendszerem akartam erősíteni a folyamatos megfázás, láz, torokgyulladás, rossz közérzet miatt.
Mondhatom, hogy csodát tett velem! Megszűnt a krónikus állandó betegség az életemben.
Jelenleg lombikprogramon veszek részt, és Multivitamint szedek.

N. A. (47 éves)
2018-06-26

Dr. Lenkei Gábor!

Pár éve volt egy autóbalesetem, testileg eléggé leépültem, és sok mindent kipróbáltam, hogy visszakapjam az egészségemet, de semmi sem használt.
Ajánlották az Ön készítményeit akkor kezdtem el a Multivitamint. Már az első hónapban jelentős volt a változás, az ízületeim nem fájtak, sokkal könnyebb lett a mozgás. A hangulatom is jobb lett.
Ennek már pár éve, és azóta teljesen rendbe jöttem, köszönet Önnek! Azóta is folyamatosan szedem.

M. I. (54 éves)
2018-06-25

Nagyon jó a Multivitamin! Alvásigényem kevesebb lett, reggeltől estig tudok dolgozni, és este van erőm még sétálni is.
20 éves korom óta kopaszodtam, 26 éves koromban megállt, de a fejtető tar volt. Most olyan helyeken nő ki a haj, amit 1999 óta próbáltam kezelni sikertelenül mindenféle csodaszerrel, - orvosról orvosra járva.

Imre
2018-06-24

Kismama vagyok és mivel akármilyen vitamint vagy étrend kiegészítőt nem szedhetek, nagyon meg vagyok elégedve a Multivitaminnal. 😊 Hozzáteszem a hosszú távú futásomhoz ( maraton ) is nagyon sok jót kaptam egy-két termékből.

Csúzdi-Hack Zsanett ( 29 éves )
2018-06-23

Körülbelül fél éve fogyasztom a Multivitamint, Kalcium Magnéziumot, C-vitamint, Kollagént.
Egy meglehetősen lerobbant állapotban kezdtem el. Alig két héttel később azon kaptam magam, hogy sokkal jobban bírom a munkát, amiből akkor meglehetősen sok volt. Annyira sok, hogy azt hittem, belerokkanok.
Az Ön készítményei azonban csodát tettek! Az alváshiányos éjszakázós munkameneteket úgy bírtam, mint 20 éves koromban. Ezen felül elmondhatom, hogy idén (sok év után) kimaradt az influenza, és a térdízületeim állapota is sokat javult.

Rostás Zoltán (60 éves)
2018-06-22

Hobbim miatt sokat járok a természetben. Érdekes megfigyelésem, hogy amióta rendszeresen szedem a Multivitamint, a szúnyogcsípések már nem járnak olyan hosszantartó viszketéssel, és gyötrődéssel, mint korábban. Eddig véresre vakartam a csípéseim, mert nem tudtam megállni. Most nagyon rövid ideig viszketnek, nem is olyan intenzitással, és nagyon hamar el is múlnak. Mintha a szervezetem hamarabb túllépne rajta.
Így mindamellett, hogy nem okoz annyi fizikai kellemetlenséget, megfigyeltem, hogy már nincs a mindennapi teendőimre sem akkora hatással, hogy vannak-e szúnyogok az adott napszakban, vagy sem.

Illés Csaba (43 éves)
2018-06-21

Évek óta szedem a Dr. Lenkei vitaminokat. Azóta a naponta elvégzendő feladataimat könnyedén el tudom végezni. A fáradtság teljesen megszűnt. Jelentősebb betegségem az elmúlt 13 évben nem volt. Néha egy kis fejfájás vagy ízületi fájdalom fordult elő. A vitaminadagok növelésével ezek a tünetek is pillanatok alatt elmúltak.

Nyárádiné Dr. J. Imola (41 éves)
2018-06-20

Tudnia kell, hogy több éve szedem a Multivitamin készítményét, és nagyon elégedett vagyok. Decemberben elkaptam egy trópusi betegséget külföldön, amit lábon hordtam ki. Csak utólag derült ki, hogy miről volt szó. Az orvosom csodálkozott, hogy ilyen olcsón megúsztam, mert sokkal súlyosabb tünetekkel kellett volna járnia.
Én ezt a vitaminoknak tudom be, mert általuk elég erősnek bizonyult az immunrendszerem.

K. Gy.
2018-06-19

Két éve fogyasztom a Multivitamint feleségemmel együtt. Emellett még fogyasztunk C-vitamint 2-3000 mg-t. Az ízületi gyulladásom elmúlt, a betegségek elkerülnek minket. Egész nap képes vagyok fáradtság nélkül dolgozni, életkedvem életerőm megnőtt. A paleo táplálkozás mellett nagyon hasznosnak tartjuk a vitaminjait. Feleségem vérképe kitűnő, amióta a vitaminjait fogyasztja.

Farkas Szabolcs (26 éves)
2018-06-18

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor Úr!

Kipróbáltam az Ön által kifejlesztett Multivitamint. Két hónapja szedem, a hatása önmagáért beszél. Túlzottan megterhelő munkát végzek, de ennek ellenére teljesen jól érzem magam.

D. L. P. ( 37 éves )
2018-06-17

Tisztelt dr. Lenkei Gábor!

Nem először írok Önnek, hogy megköszönjem, hogy a vitaminjai segítségével sok gondtól-bajtól óv meg bennünket. De most egy különös hírrel keresem meg. Van egy 12 éves lányom és egy 4 éves fiam, akik mindenféle gyógyszeres kezelések után fogantak meg több hónapi kezelés után, mivel sajnos természetes módon nem tudtam teherbe esni.
És most ismét várandós vagyok! Gyógyszerek nélkül!! És vajon hogy?? Én biztos vagyok benne, hogy az Ön vitaminjai segítettek!! Eddig is szedtem őket, de bevallom nem rendszeresen, és nem is elégséges adagban. De nemrég elég beteg lettem és hát felemeltem a szintet, amit azóta is tartok. (kb. 5 hónapja)
És lássanak csodát! Kis jövevény érkezik hozzánk, ahova eddig csak hosszas kezelések után jött?? Nem furcsa ez?? Nem!! Így kellett volna lennie eddig is! Bár mindig is ismertem volna a termékeit és soha nem kellett volna a gyógyszereket szednem! A gyerekek is szedik és nagy adag C-vitamint kapnak naponta a téli időszakban főleg, és mindenki csodálkozik, hogy nem betegek soha, nem hiányoznak sem az iskolából sem az óvodából.

Hálás köszönet Önnek!!

Ildikó (36 éves)
2018-06-16

Tiszteletem! Tamás vagyok. Én elég lusta és depresszív ember voltam. 16 évesen szociális fóbiát és pánikbetegséget állapítottak meg nálam. Természetesen antidepresszánst és nyugtatót írtak fel. Hát, én be nem szedtem, már akkor úgy gondoltam, hogy a szervezetem nem kapja meg a megfelelő táplálékokat, és ezért nem tud rendesen működni. Két hét alatt helyreállt minden, tudatosan ettem stb. Azóta eltelt 18 év. Az elmúlt 5 évem megint eléggé mélypont volt. Rátaláltam egy videóra a neten Dr. Lenkei-től, a vitaminokról tartott előadás akkor ráerősített arra, amit már régen tudtam. Elkezdtem szedni két hónapja az Multivitamint. Az első hónapban éreztem, hogy szétrobbanok, ha nem csinálok valamit, annyi energiám lett. A második hónaptól elkezdtem edzeni. 107 kg voltam, most 97 vagyok egy hónap alatt. Hihetetlen energiát es kitartást kaptam. Nálam mindig két hétig tartott minden, most egy hónapnál tartok. Remélem, ez így is marad. 🙂 Tényleg megváltozott az életem. Köszönöm.

D. J. Tamás
2018-06-15

Kedves Dr. Lenkei Gábor Úr!

Szerintem valamennyi ember egyik fő motivációja a munkájáról kapott pozitív visszajelzés, ezért Én is szeretném tudatni Önnel, hogy a Multivitamint 3 hónapja szedem, és számos jótékony hatását tapasztalom!A szedés kezdete után 3 nappal elhagytam a napi kávét, és az eltelt időszakban csak két-három alkalommal „demo jelleggel" fogyasztottam, pusztán azért, mert kedvem tartotta. Nem szükségből, hogy a szememet nyitva tudjam tartani!Hétköznapokon 04 órakor kelek, és a munkahelyemen 5 órától délután 16-17-ig dolgozok. A munkám stresszes, de nem zavar, a napi problémákat könnyedén és nyugodtan kezelem. Nem viszek haza idegességet és problémákat.A napi feladatok végeztével rendszeresen, heti 4-5 alkalommal testedzést folytatok, szobabiciklizek (90-120 perc), ill. súlyzós gyakorlatokat végzek, és ezt a fizikai terhelést is könnyebben viselem, mint a korábbi időszakokban. Így, 51 évesen egészen jól bírom! Sokkal jobban, mint a vitaminok szedése előtt.

Bajkó Ferenc (51 éves)
2018-06-14

Minőségi, kondicionális életminőségi javulást tapasztaltam! Erőt és kitartást kaptam! 2017. június óta szedem a doktor úr vitaminjait.

Gy. G. (37 éves)
2018-06-13

Egyszer egy kérdőíven azt írtam, hogy nem érzek különösebb hatást. Most módosítok: amióta rendszeresen szedem a Multivitamint + a Kal-Magot, sokkal teherbíróbb lettem, pedig bőven van feladatom.
Így folytatom a szedését.

V. Gy.-né (70 éves)
2018-06-12

Kb. fél éve szedem a Multivitamint. Amíg a környezetemben élők egymás után betegek lettek a téli időszakban, addig én egészségesen dolgoztam végig az évszakot! 😊

Jászberényi Krisztina (42 éves)
2018-06-11

Amióta szedem a Multivitamint, sokkal energikusabb vagyok, nem kapok el semmiféle náthát, influenzás sem voltam még soha, pedig egyszer sem oltattam be magamat.
Van úgy, hogy csúszok a rendeléssel, és egy pár napot nem szedek vitamint. Ilyenkor igazán le tudom mérni a különbséget. Ilyenkor már ebéd után olyan fáradt vagyok, és sokkal levesebb a teherbírásom.
Véleményem szerint a szervezetünknek a rendes működéséhez szüksége van vitaminokra. Sokat gondolkodtam azon, hogy nem tudunk olyan étrendet összeállítani, melyben a napi vitaminadag benne van. Ezért van szükség pótlásra.
Amióta rendszeresen szedem a napi vitaminadagot, nem érzek olyan farkaséhséget. Sokkal jobban meg tudom állni, hogy kevesebbet egyek. Ha a szervezet megkapja a vitamint, nem kíván annyit enni, ez saját tapasztalatom.
Én nagyon köszönöm Dr. Lenkei úrnak, hogy ezt a vitaminadagot összeállítja, és lehetőséget ad arra, hogy mindenki fogyaszthatja.

T. J.-né (64 éves)
2018-06-10

Január óta szedjük feleségemmel a Multivitamint. A termék szedése óta javuló vitalitást, általános jó közérzetet, mérsékeltebb alvásigényt tapasztalok.
A legszembetűnőbb változó akkor volt, mikor 2 hetet kihagytam, érezhetően fáradékonyabb, nyűgösebb voltam.

Dr. L. A. (40 éves)
2018-06-09

Több mint 10 éve fogyasztjuk a Multivitamint a férjemmel együtt. Ez már az életünk része. Én 81, férjem 97. életévében van. Nagyon jól érezzük magunkat. Kortársainkhoz képest is jól állunk egészségügyileg. Kollagént is fogyasztok, sokat segít a mozgásban.

Tóth Istvánné (81 éves)
2018-06-08

7 évvel ezelőtt megvettem a Cenzúrázott egészség című könyvet, elolvastam és úgy gondoltam, veszek vitamint, kipróbálom.
Szép lassan kezdett javulni az egészségem, erősödött az immunrendszerem.
Azóta is szedem ezeket a vitaminokat és jól vagyok, hála a doktor úrnak!

Cs. M.-né (74 éves)
2018-06-07

3 hónapja fogyasztom a Multivitamint. Amióta fogyasztom, sokkal energikusabbnak érzem magam, az immunrendszerem megerősödött, szinte minden hónapban volt valami nyavalyám, és azóta megszűntek a panaszaim.
Jobban alszom, szebb a hajam, a körmeim gyorsan nőnek.

Sz. A. (33 éves)
2018-06-06

Sportolóként gyakran használom a Multivitamint, ami jelentősen hozzájárul a napi sportoláshoz szükséges vitaminmennyiséghez.
Teljesen meg vagyok vele elégedve!

Pocsaji Anita (44 éves)
2018-06-05

Mielőtt elkezdtem szedni a Multivitamint, nagyon fáradékony, gyenge voltam. Nem sok idő telt el az első vitamin adagok után, rögtön érezhető volt, hogy sokkal energikusabb vagyok, a munkámra jobban tudok koncentrálni.

B. G. (27 éves)
2018-06-04

2007. év végén súlyos pajzsmirigy-gyulladáson estem át. A kezeléseket követően egy rokonom ajánlására kezdtem szedni a Multivitamint, majd néhány hónappal később a C vitamint is.
Az elmúlt 6 évben gyakorlatilag semmilyen komoly egészségi problémám nem volt, járványos időszakban bármilyen nyavalya jön elő, 1 hónapnál tovább nem tart.

Tóth Sándor (43 éves)
2018-06-03

Egy hónapja szedem a Multivitamint és sokkal jobban bírom az éjszakázást. Kipihentebben ébredek, általános közérzetem javult.

Balogh Zoltán (38 éves)
2018-06-02

A Multivitamint évek óta szedem. A téli megfázásos időszakokat rendszeresen átvészelem, problémamentesen, az influenza teljesen elkerül.
A gyermekeimnél sokféle multivitamint kipróbáltunk, de csak a folyékony vitamint akarják szedni.
Ők is ritkábban betegek, ill. hamarabb meggyógyulnak, nagyon ritkán lázasak. Az iskolában a járványos időszakban inkább csak a járvány vége felé voltak rövid ideig betegek, amíg más iskolás gyermekek akár 1-2 hétig is otthon voltak betegség miatt.

Valyon András (42 éves)
2018-06-01