Egy kis napsütés

2018. május

Három hónapja fogyasztom a Multivitamint, kiegészítve kalciummal, magnéziummal és plusz 7g C-vitaminnal. Energiaszintem megnőtt, gyorsabban járok, tovább bírom a terhelést. A lábamon fekélyes állapot előtti 2 dudor volt. Hamarosan el fognak tűnni. Vírusos fertőzésemből gyógyszer nélkül gyorsan gyógyultam.

Ácsné Petkó Erzsébet
2019-05-27

A vitaminoktól:
- kevesebb, sőt ritka a megbetegedés,
- jobb koncentráció,
- fesztiválok után mindig beteg voltam legalább egy hónapig, de amióta szedem a vitaminokat, azóta nem tudok szerencsére beteg lenni utána.
- 2 éve szedem a készítményeket.

Nádas Letícia (24 éves)
2018-05-31

A vitaminokról a tapasztalatom:
- megnövekedett munkabírás
- csökkent fáradékonyság
- energikusabb vagyok
- immunrendszer-erősödés
- jobb alvás (nyugtatóbb)
- javult az ízületi fájdalom a kezemben
- jobb a hangulatom
- nem volt influenza ezen a télen
- egyszerűen jó! javult az életminőségem!

Pergel Lászlóné (66 éves)
2018-05-30

Teljes életminőség-javulást érzek, emellett sokkal több energiát a sportoláshoz! Életkedvet feljavítja, megfázást eltünteti! Köszönöm a lehetőséget, hogy szedhetem a vitaminokat, Doktor Úr!

T. F. (41 éves)
2018-05-29

7 éve kezdődött tojásallergiám teljesen elmúlt, tünetmentes vagyok, amióta szedem a vitaminokat! Feleségem pollenallergiája drasztikusan csökkent, amióta szedi a vitaminokat! Energikusabbak, aktívabbak vagyunk mindketten!

Nerhaft Tamás (43 éves)
2018-05-28

A Multivitamin szedésekor érezhetően több energiával rendelkezem, kevésbé vagyok fáradékony és az erőnlétem is jelentősebb. Az 1000 mg-os C-vitamin használatánál úgy érzem, véd az apróbb megfázások, meghűlésekkel szemben, napi 1 tabletta szedésekor. Napi 2 tabletta már csökkenti a fogmosáskor előforduló fogínyvérzést is. Napi 3 vagy ennél nagyobb dózis esetén teljesen megszűnik a fogínyvérzés, gyorsabban gyógyulnak az ízületi és porcsérülések.

Zsolt
2018-05-27

Ott voltam az utolsó előadásán, és dedikált is. Használom a felsorolt készítményeket, és nagyon meg vagyok elégedve! 74 éves vagyok, Hidvégen lakunk feleségemmel a szülői házban. Nagy a kert, és mindig van mit csinálni. A vitaminoknak köszönhetően jól érzem magam! Várom az újabb könyveit. Az újabb előadását is, mert nagyon feltöltődöm.

Virág Alexander (74 éves)
2018-05-26

Kedves Doktor Úr!

Férjem fizikai munkát végez, és vállfájdalma volt. Anyósom javaslatára elkezdte szedni a kollagén port.
2 havi adag után teljesen elmúltak a fájdalmai, a Multivitamintól pedig energikusabb lett. Autószerelő a munkája, ami nagyon igénybe veszi az ízületeket.
Amióta szedi a vitaminokat, nincsenek panaszai!

P. I.-né (51 éves)
2018-05-25

Tavaly év májusától szedem a Multivitamint, érzem jótékony hatását:
- javult az állóképességem
- javult az emésztési folyamat
- megszűnt a lábfájásom, lábdagadásom
- jobban alszom, álmaim nyugodtabbak
- jobb a hangulatom, kedvem van gyalogolni

K. I. (74 éves)
2018-05-24

Kb. 20 évvel ezelőtt találkoztam Dr. Lenkei főorvossal, én a Cukorbeteg Gyermekek Szövetségének országos elnöke voltam. Lenkei doktor már akkor felhívta a figyelmemet a vitaminokra és a kollagén rendszeres fogyasztására. Korábban megjelent szakmai könyveit megvettem. Semmi gyógyszert nem szedek, és az egészségi állapotom, az orvosok csodálkozására, teljesen tökéletes.

Dr. Czövekné Pruzsinszky Ildikó (78 éves)
2018-05-23

2007 óta szedem megszakítás nélkül a Multivitamint. Nehéz 10 év tapasztalatait tömören leírni, ezért inkább csak annyit írok a 2007-es állapothoz képest, így 10 évvel idősebben, jobban és fiatalabbnak érzem magam. Őszintén nem tudom, hol lennék a vitaminok nélkül, minden megfázásból vagy más influenzaszerű betegségből szövődmény és antibiotikum nélkül gyógyultam. Egy komoly műtétem volt, ami után 5 nap után már otthon is voltam. Erőt ad, nyugalmat ad. Utazásokra elsőként pakolom be.

N. J. (46 éves)
2018-05-22

Már régóta használom a Multivitamint, és napi 1000 mg C-vitamint. A vitamint először nagymamám vetette meg velem, mert hallott a vitaminok jótékony hatásáról.
Amikor elkezdtem szedni, elkezdtem kirobbanóan jól érezni magam! Emlékszem, barátaim akkor kezdtek el gumimacinak becézni. 🙂
Ez a vitalitásom azóta is megmaradt, annyi különbséggel, hogy ez a jó állapot állandósult! Sosem vagyok beteg, még munka után is van energiám sportolni, futni, menni.
Ha fáj a torkom, bekapok eggyel több C-vitamint és másnapra kutya bajom!
Most tudtam meg, hogy babát várok. Terhességem ideje alatt is rendszeres fogyasztója leszek a Multivitaminnak!

K. H. (28 éves)
2018-05-21

Tisztelt Doktor Úr!

Lassan egy éve, hogy szedem az Ön vitaminkészítményeit. Mondhatom, azóta megszűnt az ekcémám, jól érzem magam. Nyugodtan végigalszom az éjszakát, reggel jól ébredek, és az egész napom sokkal jobban kezdődik. Energikus vagyok, egyszóval nagyon jól érzem magam a bőrömben.

M. I. (59 éves)
2018-05-20

2-3 éve fogyasztom a Multivitamint, nagyon jó a közérzetem tőle! Pörgősebb vagyok a C-vitamin szedése óta!

Varga Brigitta (35 éves)
2018-05-19

A doktor úr könyvét elolvasva 13 éves fiammal együtt szedem a Multivitamint, még napi 2000 mg C-vitaminnal pótolva. Először nem hittem, de most már tapasztaltam a vitaminok hatóerejét magunkon. A munkatársaim, amíg sokáig szenvedtek a náthától, én jóformán észre sem vettem. A fiam is könnyen átvészelte, nem úgy, mint máskor. Alvási zavaraim is megszűntek, a hátam is egyre ritkábban fáj. Nem fáradok olyan nagyon, mint azelőtt.

Sándor Gyöngyvér (51 éves)
2018-05-18

Hosszú időbe telt, amíg a férjem meggyőzött a vitaminok használatáról. Lassan-lassan rászoktatott, először a Multivitaminra. A tapasztalataim először nem voltak jók, ment a gyomrom, hányingerem volt. Na, de most már nagyon jól érzem magam, és ami a legörvendetesebb, hogy rendbe tartja a székletem. A másik vitamin a C-vitamin, amit szintén a férjemnek köszönhetek. A napi adag 5000 mg, amivel a megfázásnak már hadat üzentem.
Napi rendszereséggel szedem a vitaminokat, és nagyon jól érzem magam.

Virág Juliánna – született Papp (71 éves)
2018-05-17

2017. februárban hallottam először a Dr. Lenkei Gábor-féle vitaminokról, áprilisban voltunk egy előadásán itt, Székelyudvarhelyen, azóta megvásároltam az összes addig megjelent könyveit, elolvastam azokat, és attól a perctől szedem ezeket a vitaminokat folyamatosan, sőt még a férjem is.
Miután már 5 hónapja szedem, nagyon jók a tapasztalataim. Elsősorban megszűntek az addig évtizedekig kínzó fejfájásaim, amit nem tudok eléggé megköszönni Önöknek és a Jó Istennek, továbbá nagyon jó az általános közérzetem, így 60 évesen is szinte nem is érzek fáradtságot a sok munka mellett meg az unokák mellett.
A vitaminokon kívül egyáltalán nem szedek semmiféle gyógyszert (még fájdalomcsillapítót sem!)

K. M. (61 éves)
2018-05-16

Nagyon örvendek a termékeknek. Használtam Multivitamint, 3 hónap használat után felére csökkent a vércukorszintem és a vérnyomásom helyre alakult. A körmeim hasadoztak, felszálkásodtak, a termékek használata után 80%-kal javult a körmöm. A lutein hatására javult a látásom is. Az összes prospektust végigolvastam és könyveket is vásároltam, amelyekből sok érdekes dolgot megtudtam.

Ráduly Elek-Bendegúz (63 éves)
2018-05-15

12 éve szedem a doktor úr vitaminjait! Nagyon jól érzem magam, fantasztikus erős vagyok! FANTASTICO!

G. Cs. (37 éves)
2018-05-14

Amióta a vitamint szedem, kevésbé fáradok el, a közérzetem sokat javult és sokkal jobban oda tudok figyelni mindenre. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
A vitamin hatására energikusabb, mozgékonyabb lettem. Sokat segít a sportolásnál is, koncentráltabb, mozgáskoordinációm javult. Némi teljesítménynövekedés is bekövetkezett.

Ó. A. ( 45 éves )
2018-05-13

Tisztelt Dr. Úr,

Már több, mint 8 éve szedem az Ön vitaminjait, sőt a nővéremnek is én viszem. Gyógyszert abszolút nem szedek, ha netán elkapok valamilyen vírust, a C-vitamint emelem 8000 mg-ra, és a harmadik nap azt is elfelejtettem, hogy beteg voltam.

Buknicz Józsefné ( 74 éves )
2018-05-12

Kb. 10 éve vagyok fogyasztója az Ön által javasolt termékeknek. Pár hónapja áttértem a Multivitaminra, és a kialakult depresszív tüneteim megszűntek!

Cs. E.
2018-05-11

Édesapám három hónapot feküdt ágyban, mivel az orvosok lemondtak róla. Hála Istennek megismertük Dr. Lenkei termékeit, amiknek gyógyhatása óriási volt! Édesapám felült, lábra állt és elindult…a vitaminoknak köszönhetően.
Mosolyogva fogadtak az orvosok, hogy milyen jó állapotban van az édesapám!
Köszönöm szépen a vitaminokat!

I.M.(46 éves)
2018-05-10

Tisztelt Lenkei Úr!

Kb. 10 éve fogyasztom a vitaminkészítményeit. Egy orvos ismerős adta oda nekem a Dr. úr egyik DVD-jét, és mivel logikus volt amit mondott, kipróbáltam.
A hatás érzékelhető volt és a mai napig fogyasztom.
Egyedül a feleségemmel kell megküzdenem. 15 évig volt kórházi ápolónő… A klasszikus: „A túlzott C-vitaminfogyasztás vesekövet okoz… „
Nekem vesekövem nincs, laboreredményeim pedig jobbak a feleségeménél!

F. J. (55 éves)
2018-05-09

Két hónapja szedem a Multivitamint, egy hónap után észrevettem, hogy több energiám lett, nagyobb az életkedvem, a fáradtságérzetem csökkent. Megerősödött az immunrendszerem.

F. F. (37 éves)
2018-05-08

A Multivitamin és a kalcium-magnézium szedésének tulajdonítom, hogy az izmaim görcsössége és a fájdalomérzés csökkent, illetve meg is szűnt. Az alvás már az első napon könnyebben ment, és mélyebb volt.

Hényel Ferenc (50 éves)
2018-05-07

Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel. 2008-ban volt egy komolyabb betegségem, a kórházban javasolta egy ápoló a vitaminokat. Azóta szedem, és azóta komolyabb megfázás betegségem nem volt.

Tóth Zsolt (47 éves)
2018-05-06

Tapasztalataim alapján sokkal ellenállóbb lett a szervezetem a vitaminoktól. Ami régen előfordult - pl. allergia, megfázás tünetei, - most nem jelentkeznek. Úgyhogy rendszeres fogyasztóvá váltam és ajánlom másnak is.

Csercsa András (44 éves)
2018-05-05

A sport a mindennapi életem része. És az, hogy tele vagyok erővel, energiával a fiatalokat meghazudtolva…a Multivitaminoknak köszönhetem!

Cs. V. I. (45 éves)
2018-05-04

Harmadéves egyetemistaként folyamatosan szedem a Multivitamint. Nem csak, hogy jobban bírom a megerőltetést, az éjszakai tanulásokat, de egész télen elkerült a meghűlés!

Bálint Antónia (22 éves)
2018-05-03

Három hónapja szedi a lányom a Multivitamint. Nagyon meg vagyunk elégedve vele. Jól érzi magát tőle! Megerősödött az immunrendszere. Két kicsi gyerek édesanyja. Több türelme van a gyerekekhez!
Ami még nagy dolog volt nála, hogy megjött a menstruációja, ami több mint fél évig szünetelt. Hízott három kilót is, le volt nagyon fogyva. Az idegrendszere is megerősödött, azelőtt sokat sírt.

L. T. (52 éves)
2018-05-02

Kedves Doktor Úr!

Néhány hete vettem Multivitamint s azóta úgy érzem magam, mint egy „bomba”. A 24 órás munkabeosztás utáni reggelen hazaérve nem fekszem le pihenni, hanem mosok, főzök, sütök stb. és csak este térek nyugovóra….
Köszönöm a segítséget!

Ercsei Erika (44 éves)
2018-05-01