Egy kis napsütés

2018. március

Szeretett, kedves dr. Lenkei Úr!

89 éves vagyok. 2003-tól szedtem a Multivitamint. Egy hónapnyi szedés után, elhagyhattam az összes gyógyszereket! Életerőm visszajött! Egyedül takarítok, vásárolok és napi 3 órát töltök a szabadban. ( Kb. 3 km-t megyek. )

Lengyel Istvánné
2018-03-31

Kb. 5 hónapja iszom a kollagént. Térdporcropogás és -fájdalom miatt kezdtem fogyasztani. Két hét után már éreztem a pozitív változást. Egyáltalán nincs fájdalom a térdemben. Jobb lett a bőröm és a hajam állapota is. Továbbra is fogyasztom a C-vitaminnal együtt!

Kincses Erika (50 éves)
2018-03-30

A vitaminoktól a vérképem tökéletes, az energiám több, a hajam erősebb!
Köszönöm!

Szekeres Szilvia (42 éves)
2018-03-29

Négy hónapja szedjük a vitamint. A tapasztalatom, hogy a körmeim egészségesebbek lettek, kevesebb édességet eszem, és nem kívánom már a kávét, amit előtte 2-szer, 3-szor is megittam naponta.

Z. A. (45 éves)
2018-03-28

Nagyjából azóta szedjük a vitaminokat, hogy elolvastuk a tizenéve megjelent Cenzúrázott egészség című könyvet.
Csak kíváncsiságból kezdtük el szedni, semmi konkrét panaszunk nem volt, viszont azóta nincs sem nátha, sem meghűlés. Semmi.
További sok sikert kívánok!

B. V.
2018-03-27

A vitaminokról a tapasztalatom:
- Erőnlét.
- Orvosnál nem voltam.
- Füvet nyírok, kapálok, takarítok!

L. I.-né (68 éves)
2018-03-26

Az egész testemen ekcéma jelentkezett. Már szinte mindent kipróbáltam, krémeket, tusfürdőket, allergiás gyógyszereket, homeopátiás bogyókat. Semmi nem használt. Nem szerettem volna gyógyszert szedni és mérgezni a testemet.
Kipróbáltam a Multivitamint, egy hónapig szedtem és elmúltak a kiütéseim. Most kezdem a második adagot. Remélem, továbbra sem jönnek vissza a fránya viszkető foltok. 🙂

Z. É. (27 éves)
2018-03-25

Tavalyi évben, nagycsoportban, Hanga lányom szeptembertől-májusig állandó megfázással, sűrű, sötét orrfolyással küzdött. Orvosunk az orrmandula műtétet javasolta. Nem engedtem, a vitaminokat kezdtük enni.
Idén 1. osztályos. Március van és még nem hiányzott az iskolából!

Tímea
2018-03-24

Dicsérem Gábor urat a felfedezéseiért és a segítségéért! Amióta megnéztem minden egyes videóját, és elkezdtem használni az erőemelésben és a fegyencedzésemben (megj.: a Fegyencedzés című könyvben leírt edzésforma), nagyon erős lettem!
Akkorát fejlődtem 3 hónap alatt, mint amennyit soha, amióta lejártam edzeni, ez több mint két év is volt. Vitamin, protein, helyes mennyiségű víz és kaja.
Egyszerűen az elején azt hittem, hogy a hasprésnél a 80-at nem fogom túllépni soha, és a 100 kiló csak álom, de 60 kilóval kezdtem, és 3 hónap alatt akkora erőre tettem szert, hogy 100 kilóval simán játszadozva 5 ismétlést lezavartam. Szóval igen, van ereje a vitaminoknak. 🙂

Ferencz Szilárd
2018-03-23

A Multivitamin rendkívül sok energiát adott, sokkal jobban bírom a mindennapi munkát, a túlórákat. A C-vitamint mindennap szedem, elkerül a megfázás, ha jelentkezik az első tünet, megnövelem 5-6 grammra naponta.

B. M. (53 éves)
2018-03-22

A vitaminok bevezetése a köztudatba Lenkei doktor érdeme, amelyért milliószám hálásak az emberek, és nem csak országhatáron belül. Édesanyám depressziója pár napon belül elmúlt a Multivitamin szedésével.

S. E. (55 éves)
2018-03-21

A Multivitamint használtam, és azt tapasztaltam, hogy sokkal frissebb vagyok, jobb lett az alvásminőségem, könnyebben elaludtam, és reggel kipihenten ébredtem. Kevésbé fáradok el estére.

B. K. (59 éves)
2018-03-20

A bőröm puhább, rugalmasabb és láthatóan fiatalosabb a Kollagén készítménytől.
Finom, és könnyű fogyasztani!

Kolozsvári Orsolya (37 éves)
2018-03-19

Tisztelt Doktor Úr!

Évek óta – amióta tudomást szereztem róla – szedem a Multivitamint és kb. 2 éve az 1000 mg-os C vitamint is. Azóta áldom a sorsot, hogy találkoztam a készítményekkel.
Régebben rettegtem a hajnaloktól, mert minden hajnalban erős lábszárgörcsre ébredtem, amely járkálásra, masszírozásra is csak nehezen oldódott. Ez szinte 1-2 hét alatt teljesen megszűnt és kb. 2 éve, mióta folyamatosan szedem, egyáltalán nem jelentkezett.
Rosszul aludtam. Ha időben elaludtam, 2-3 óra múlva felébredtem és utána reggelig csak forgolódtam az ágyban, visszaaludni nem tudtam. Másnap meg csak kóvályogtam a kialvatlanság miatt, és ez minden héten megtörtént 2-3 alkalommal. Most rövid idő alatt elalszom, igaz, hogy 5-6 óra alvás elég, és ha felébredtem teljesen kipihentnek érzem magam.
Aióta szedem a készítményt, egyetlenegyszer sem volt még csak megfázásom sem.
A reumás fájdalmaim teljesen megszűntek. Korábban főleg időváltozás ( eső v. hóesés ) előtti napon a vállízületben, ill. a combomban mindig jelentkezett a reumás fájdalom - ez is teljesen megszűnt.
Régebben reggelenként még az ágyból való felkelés is gondot okozott, mert felegyenesedni csak úgy tudtam, hogy még ülő helyzetben a térdemre tettem a kezemet és fokozatosan haladtam felfele a támasszal, míg felegyenesedtem. Ez is megszűnt, pillanat alatt felkelek.
Jó a közérzetem, nem vagyok erőtlen, fáradt, bírom a munkát. Én ugyan egyedül élek, de a lányomék a szomszédban laknak, dolgoznak. Így bevásárolok, főzök nekik, minden délután megyek az unokámért az iskolába, és úszni vagy tornára viszem. Tavasztól késő őszig a kis telkemet is művelem, megfizethetetlen hogy még valami hasznosat csinálhatok és panaszmentesen élhetek.

V. L.-né (78 éves)
2018-03-18

Nagyjából 5 hónapja találkoztam először a Vitaminokkal. Bevallom akkor még nekem is túl egyszerű válasznak tűnt, hogy csupán a megfelelő mennyiségű vitaminnal problémák sokaságától szabadulhatunk meg. Pedig így van, én is tapasztaltam!
Korábban heti 3szor 8 óra munka és napi 1.5 óra utazás annyira kimerített, hogy nem volt kedvem semmihez, mindenem fájt. Mindezt a vitaminok szedése óta már nem ismerem! Heti 4szer 12 óra munka, napi 3 óra utazás és azt veszem észre, hogy még mindig van energiám!

Lukács Katalin (29 éves)
2018-03-17

Családunk tapasztalatai:

3. hónapja szedem a Luteint, nagyon sokat javult a szemem. Már úgy volt, hogy szemüvegre van szükségem, de inkább Luteinre költöm a szemüveg árát.
Anyósomnak karácsonyi ajándékba vittük a Multivitamint. Szedése óta jobban alszik, jobb az étvágya, nem fáradékony és javult a memóriája.
A C-vitamint 3 hónapja szedi az egész család. Mindenkinél „beállt” az ideális testsúly, nincs hízás, nincs betegség!!!
Gyerekeinknél semmilyen betegség nincs azóta –előtte sem volt jellemző rájuk, – de most még kisebb megfázás sincs. Iskolában is jobban teljesítenek. /14 , 9 és 1,5 évesek/

L - né V. Réka (36 év)
2018-03-16

Kiváló tapasztalatom van, soha nem szedtem vitamint, és miután bevettem az első adagot, tele lettem erővel, és nem voltam fáradt. Sokkal jobb volt a közérzetem és a kedvem.
Aknés bőröm elkezdett tisztulni, beiratkoztam edzeni, tele lettem erővel, tervekkel, energiával. Nem hittem volna el, ha nem tapasztalom meg mindezt magamon.

Takács Enikő (44 éves)
2018-03-15

Tisztelt Doktor Úr!
Két éve fogyasztom az Ön által javasolt vitaminokat, és teljes mértékben meg vagyok elégedve velük. Azóta sokkal energikusabb vagyok, és a betegségek is elkerülnek. Az előadásait is nyomon követem.

B. Éva (49 éves)
2018-03-14

A párommal egy hónapja szedetem a Multivitamint. Már a 2. hét után érezhetően jobb volt a hangulata, állóképessége. Napi 10-12 órát dolgozik, ennek ellenére MOST jobb a közérzete, életigenlése.

N. A. (48 éves)
2018-03-13

Tisztelt Dr. Úr!

Örömmel tájékoztatom, hogy 2017. szeptember 1. óta fogyasztom a vitaminkészítményeket, és nagyon jónak ítéltem meg.
Tavaly január 6-án sikerült nyugdíjba vonulnom, első dolgom volt kb. kevesebb mint egy év alatt 22 kg-t önként leadni, és Hála Istennek és Önnek egyre jobban érzem magam!

H. L. (61 éves)
2018-03-12

Kedves Dr. Úr!

Közel 4 hónapja szedem a vitaminkészítményeket! Nagyon sok pozitív hatást tapasztaltam már ezalatt a 4 hónap alatt is…. 🙂
Amíg nem fogyasztottam a vitaminokat, nagyon fáradékony voltam, nem volt kedvem semmihez, folyamatosan beteg voltam!
Amióta rendszeres fogyasztó lettem, megszűntek ezek az állapotok, fittebbnek érzem magam, jobb a közérzetem, elmúltak a menstruációs problémáim!

P. A. (24 éves)
2018-03-11

Tisztelt Doktor Úr!

Jó bő egy hete szedem a Multivitamint. Azóta sok pozitív változást vettem észre magamon. Már az első napon az vettem észre, hogy nem volt álmosság érzetem, (napi 8-10 órát alszom). Korábban azt éreztem, hogy szorongok, félek, és időnkénti szívdobogásérzésem is volt, amit betudtam annak, hogy bizonyára ez már a közelgő klimax jele. Problémát jelentett számomra a vissza-vissza térő gyomorégés, és emésztési panaszok.
A vitamin szedése óta a panaszaim megszűntek, pedig csak tíz napja szedem. Nincs gyomorégésem, emésztésem helyre állt. Szorongásaim, idegességeim megszűntek. Korábban voltak olyan éjszakáim, amikor rossz álmaim voltak, és ezek megléte kihatással volt a mindennapijaimra is. Ezen tünetem sem jelentkezett az elmúlt napokban.

Nagyon köszönöm önnek!

Éva
2018-03-10

Már évek óta szedem a Multivitamint, alapjában véve egészséges vagyok. A jótékony hatást talán abban tudom megállapítani, hogy az energiám sosem fogy el, és a nap jól fog annak ellenére, hogy érzékeny a bőröm.
Egy évvel ezelőtt anyukám nagyon lerobbant, kb. egy hónap leforgása alatt, az addig energikus mozgékony asszony (86 éves) csak vonszolta magát, valamiféle gyomorfertőzést is összeszedett, csak feküdt, mert semmi ereje nem volt. Kétszer vittem be a kórházba, ahol megállapították, hogy elégtelen a szívműködése.
Másfél hét után hazaengedték saját kérésére, de nem javult az állapota, az orvos nem biztatott semmi jóval.
Hirtelen gondolattal megmutattam az orvosnak Multivitamin dobozát, és megkérdeztem, hogy szedheti-e. A válasz igen volt, de ha nemet mondott volna az orvos, akkor is adtam volna!
Ő maga mindenbe belement volna, csak gyógyuljon! Már egy hét múlva jobban lett, két hét múlva a háziorvos vizsgálta, és nem akarta elhinni a szemének, látni kellett volna az arcát!
Hihetetlen, de igaz, hogy anyukám azóta ugyanolyan mozgékony és nagyon jól érzi magát. Ma is rendszeresen szedi a vitaminokat.

N. M. (61 éves)
2018-03-09

Évek óta fogyasztom a vitaminokat. Lassan elhagytam a sok gyógyszert, és csak a fürdőbe kérek beutalót! Fiam is ezt a vitamint szedi, és az unokám is, ennek köszönhető, hogy keveset hiányzik az iskolából.

Takácsné Marics Margit (76 éves)
2018-03-08

Tisztelt Doktor Úr!

Feleségemmel különleges életet élünk, mert olyan munkám van, amely során sokat kell utaznom, és sokszor messzire, trópusi országokba is. A legutóbbi küldetésem során nyolc hónapot töltöttünk Argentínában a feleségemmel. Kiutazásunk előtt néhány hónappal korábban kezdtük el használni az Ön által javasolt Multivitaminokat.
Mivel van energiánk egymásra is egy hosszú munkanap után is, folyamatosan tudjuk ápolni a kapcsolatunkat is a testünk mellett.
Ráadás élmény! Egyszeri próbálkozás után szinte tankönyvbe illő módon megfogant az első kisbabánk! Ketten mentünk Argentínába, és hárman jöttünk vissza!
Köszönjük szépen a sok-sok érdekes és hasznos tudást, amihez a könyveiből és az előadásaiból jutottunk hozzá! Tényleg úgy van!
Tényleg működik!

M. B. (34 éves)
2018-03-07

Kedves Doktor Úr!

Kb. 10 éve fogyasztjuk a Multivitamint. A kislányomnak is egész pici korától adjuk a vitaminokat. Szerencsére szinte minden telet sikerül betegségek nélkül átvészelni.
Köszönünk mindent, és további jó munkát és egészséget kívánunk Önnek!

P. K. (44 éves)
2018-03-06

Kedves Doktor Úr!

Multivitamint szedek évek óta! Kb. egy hónapja a 4000 NE D-vitaminból, kísérletezésből, elkezdtem szedni a multi mellé napi 3-4 db-ot. Számomra ez hozta meg azt a hatást, ami doktor úr tézise, hogy jól érezhető hatást kell megtapasztalni megfelelő mennyiség esetén! Sokkal több az energiám, néha úgy érzem magam, mint gyermekkoromban. Fejfájás, gyakori hasfájás megszűnt. Koncentrációképességem megnőtt, agyilag jobban tudom terhelni magam!

Szabados György (37 éves)
2018-03-05

Kedves Dr. Úr!

Szeretném megköszönni Önnek ezeket a termékeket, amivel megismertetett! Mielőtt elkezdtem volna szedni, mindig fáradt, kimerült voltam, rosszkedvű. Amióta szedem őket, megváltoztatta a fizikai és szellemi értékeimet! Napi 10 órát dolgozom, ami igen „fárasztó.” Most már nem érzem így, frissen ébredek. Teherbírásom megnőtt.
Sokkal többet bírok, vidámabb vagyok, és ami nagyon fontos, egészségesnek érzem magam.

Sz. É. (39 éves)
2018-03-04

Multinál dolgozom, sírva ébredtem reggelente az idegi kimerültség miatt. A Multivitamint elkezdtem szedni, és megszűntek a tünetek és mosolyogva tudtam bemenni a munkahelyemre. Féltem, hogy az étvágyam megnő, de szerencsére nem így történt.
Csak a közérzetem javult.

Poczik Anita ( 36 éves )
2018-03-03

Dr. Lenkei Gábor!
Már majdnem lebetegedtem, gyengének éreztem magam, megfázósan. DE! A Multivitamin adagot megdupláztam, és szerencsésen nem betegedtem le!!
Örülök neki, hogy van olyan egészséges természetes vitamin, amit lehet fogyasztani!!

Fityus Krisztina (21 éves)
2018-03-02

58 éves vagyok, már évek óta használom a készítményeket. Amiben a legnagyobb segítséget kaptam, az az információ volt a vitaminok helyes alkalmazásáról!
Fiatal koromban nem értettem, hogy miért leszek folyton beteg, ha jön az „influenzaszezon”, holott a papírforma szerint egészségesen élek? Még a legjobb formámban is belecsúsztam évente kétszer-háromszor 1-2 hétre úgy, hogy otthon kellett maradnom táppénzen. Pedig lehetőségeimhez képest változatosan ettem, mozogtam, sportoltam, szaunáztam.
Sajnos csak ötven után nyílt fel a szemem, miután elolvastam G. E. Griffin A világ rák nélkül című könyvét. Ezután kezdtem el keresni az információkat vitamin ügyben. Amit sehol máshol nem kaptam meg, az az információ a vitaminok helyes alkalmazásáról.
Öt éve kipróbáltam a Multivitamint, és két hónap alatt teljesen megszűnt a megmagyarázhatatlan fáradtságérzetem és nyomott hangulatom.
Azóta is folyamatosan szedek vitaminokat.
Nem ismerem sem a téli depressziót, sem a tavaszi fáradtságot, és ez sokat emel az életminőségemen! Persze ehhez hozzátartozik, hogy az alvásra sem sajnálom az időt, napi 7 óra alá nem szoktam lemenni.
Bárkinek jó szívvel tudom ajánlani az Ön készítményeit és könyveit. Nekem segítettek. Köszönöm.
Üdvözlettel:

Sz. L. (58 éves)
2018-03-01