Egy kis napsütés

2018. november

A szüleimnek vettem eleinte a vitaminokat, mivel ők betegeskedtek évente többször. Kb. 1 éve semmi bajuk sincs, még náthásak sem voltak. Én emiatt kezdtem el szedni, hátha nálam is hasonló változásokat okoz. Bevált. Nemcsak a közérzetem lett jobb, de több az energiám is a mindennapok során.

G. M. (29 éves)
2018-11-30

A multivitamin szedése előtt folyamatosan levert és fáradékony voltam. Reggelente rettentő nehezen keltem ki az ágyból, fájt mindenem.
Egy kolléganőm ajánlotta a multivitamint, amitől pár nap után sokkal energikusabb és tevékenyebb lettem, a reggeleim pedig csodás ébredések!

Németh Gyöngyvér (44 éves)
2018-11-29

2,5 éve fogyasztom a Multivitamint. Rendkívül nagy életjavulást tapasztaltam! Az álmatlanságom teljesen megszűnt. Az állóképességem szakács létemre maximálisan emelkedett. A multivitamin előtt 8 órás munka is kínkeserves volt, a vitamin fogyasztása alatt a 16 órás műszakokat is végig csinálom. A B1 -vitaminnak köszönhetem, hogy az ideges természetem mostanra teljesen eltűnt. 😊

Budai Ádám (23 éves)
2018-11-28

Kedves Doktor Úr!

C-vitaminnal kezdtem. Majd Anya hozott kollagént, Multivitamint, Kalcium-Magnéziumot, most már D-vitamint is szedek. Pici babám van, több lett a tejem. Erősödött a hajam, és a hajhullás megszűnt. Sokkal több lett az energiám. Bőröm simább, selymesebb lett. Sokkal energikusabb vagyok. Nyugodtak az éjszakáim is.

N. Cs. (29 éves)
2018-11-27

17 éves vagyok, amióta a Multivitaminokat szedem, jelentős életminőség-javulást tapasztaltam! Ebből az egyik legkiemelkedőbb az, hogy a menstruáció előtti estén iszom egy Kalcium-Magnéziumot, és egyáltalán nem görcsölök, emellett pánikos tüneteim is megszűntek! De ebben a B-komplex is segített!

Kovács Alexandra (17 éves)
2018-11-26

Tisztelt Lenkei Doktor Úr!

Egy doboz Multivitamin beszedése után, napról-napra jobban éreztem magam. Először erősebbnek éreztem magam, reggel korábban fel tudtam kelni, bírtam egész nap dolgozni. Székrekedésem megszűnt, koncentrálóképességem nagyon jó lett, aranyérműtétre sem kellett mennem; éjszakánként jelentkező szapora szívverésem, - amely halálfélelemmel járt - fokozatosan megszűnt. 1 doboz vitamincsomagtól már a vérképem is szépen javult. Orvosaim tudják, hogy a vitaminokat szedem. Örülnek neki, hiszen látják, hogy jól vagyok, néha megkérdezik, hogy szedem-e a vitaminokat. Természetesen igen a válaszom, szedjem tovább! - mondják.

Számomra ezek a vitaminok az ÉLETET jelentik.

S. A.-né (66 éves)
2018-11-25

Kedves Doktor Úr!

Sok hasonlót olvastam a könyveiben, de gondoltam, én is beszámolok arról, hogy a vitaminok és az Ön által javasolt bőséges C vitamin hatására elmúlt a penészgomba allergiám. Férjemmel a múlt héten voltunk allergológusnál, hogy évek után ellenőriztessük, hogy állunk. Neki enyhe pollen allergiát állapítottak meg néhány éve, nekem pedig kétszer is kimutatták korábban a penészgomba allergiát, melyre egy orr sprayt kellett használnom. Ha ezt elmulasztottam, mindig légúti betegségek gyötörtek. Titkokban reménykedtem abban, hogy én is elhagyhatom majd a sprayt a vitaminok szedésével, és igyekeztem is az utóbbi időben ritkítani a használatát.
A vizsgálat mindkettőnknél megerősítette, hogy SEMMIRE nem vagyunk allergiásak. Az orvos csodálkozott, nem is kicsit, azt mondta, előfordulhat, hogy az allergia megszűnik, de jóval idősebb, korban, 70-75 évesen esetleg. Nagyon örültünk a jó hírnek, és ezt azóta már több emberrel meg is osztottam. Ezúton is köszönöm, hogy rávilágít arra, lehet egészségesebben is élnünk.

Judit
2018-11-24

Édesanyám és én is február óta szedjük a Multivitamint. Mivel én rendszeresen sportolok, nálam a teljesítményen komoly javulás volt észlelhető mind a terhelhetőségben, mind a regenerációban.
Édesanyámnál a közérzet javult sokat valamint a haja lett erősebb, dúsabb.

Udvardi Péter (38 éves)
2018-11-23

Párom 6-7 évvel ezelőtt allergiás tünetekkel vásárolt Multivitamint és C-vitamint – és azóta gyakorlatilag megszűnt az allergiája.
Sógornőmnél nem jött össze a baba, elkezdték szedni a Multivitamint és utána teherbe esett!

Keller Adrienn (42 éves)
2018-11-22

Tisztelt Doktor Úr!

Nagyon sok éve sportolok, nagyon szép eredményeket értem el a sportban. Kb. 10 hónapja szedem a Multivitamint. Azóta sokkal energikusabb vagyok, javult a sportban is az eredményem. A fizikai munkát is jobban bírom. Kipihentebben ébredek.

B. Á. (40 éves)
2018-11-21

1 éve fogyasztom rendszeresen a Multivitamint fiam javaslatára, aki szintén rendszeresen fogyasztja a termékeit.
Idén tavasszal nem jelentkezett az évek óta fennálló allergiám, aminek nagyon örülök! Rendszeresen teniszezem, és sokkal jobban bírom a sportolást, energikusabb vagyok!

Dr. Gy. L. (74 éves)
2018-11-20

Éppen orvoshoz tartottam. amikor egy rádióadásban hallottam Önt ahogy a C-vitaminról beszél. Abban az évben 3. alkalommal lettem táppénzre kiírva, influenzaszerű megbetegedéssel. AZ Ön tanácsára a patikában felírt gyógyszerek mellé C-vitamint is vettem, és a számomra szükséges 3 grammos napi adagot elkezdtem szedni. Hihetetlen, de azóta egyszer sem lettem beteg!

Mrekva Ádám (30 éves)
2018-11-19

Egy ismerős ajánlotta, hogy olvassam el a Cenzúrázott egészség című könyvet. A gyerekeim a kórházba behozták a Multivitamint és reggel este nyomták belém a tablettákat. Biztos vagyok benne hogy, gyors és teljes felépülésem ennek volt köszönhető!
Elmondhatom, hogy most 61 évesen sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mint húsz évvel ezelőtt!

C. J. (61 éves)
2018-11-18

89 éves édesanyámat megműtötték a szemével. Mind a két szemén szürke hályog volt és nem látott. Műtét után annyira legyengült, hogy nem tudott lábra állni, nem volt ereje. Olvastam Lenkei doktor úr könyvéből, hogy milyen jó hatással vannak a vitaminok a szervezetünkre, hát elhatároztam, kipróbálom!
Megvettem a Multivitamin csomagot és egy doboz Q10-et. Kezdtem adni édesanyámnak rendszeresen minden nap. Egy hét után annyira erőre kapott, hogy lábra állt, és a vérnyomása is rendbe jött, a vérnyomáscsökkentőt ki kellett hagyni!

J. Irma (63 éves)
2018-11-17

3 hete kezdtem el a Multivitamint szedni, és hihetetlen, hogy egyből éreztem a változást! Sportoló vagyok, estére mindig ki voltam merülve, 4 nap után éreztem, hogy ez a fáradtságérzet teljesen megszűnt! Nagyon jól alszom tőle. Nekem ez is nagyon sokat segített és ezért már megérte, hogy elkezdtem szedni.

R. D. (29 éves)
2018-11-16

A doktor úr életminőség-javulással kapcsolatos „KELL” kijelentését kissé erősnek éreztem, de most már jogosnak tartom. Fél év Multivitamin szedése után azt kell mondjam, hogy még fiatalon sem voltam ilyen fitt!
Délutáni fáradtságom megszűnt, energikusabb vagyok, kedvvel telibb, és ezáltal, azaz ennek köszönhetően újra visszataláltam, megszerettem a zenét.
A stresszt, amit a munkámnak köszönhetően kénytelen vagyok elviselni, elképesztő egyszerűséggel kezelem kb. két hónapja. Valóban: a vitaminok életünk nagyon fontos elemei, és megváltoztatják az életünket!

Tóth Attila (41 éves)
2018-11-15

Tisztelt Doktor Úr!

Amióta az Ön vitaminjait szedem, nyugodtan és jól alszom. Kevésbé vagyok hiperaktív, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, elkezdtem edzeni, és számomra hihetetlen energiát érzek magamban!
Nagyon hálás vagyok Önnek! Visszaadta az életem!

C. H. (28 éves)
2018-11-14

Tisztelt Doktor Úr!

Amióta az Ön Multivitaminját szedem, van energiám edzeni, ami nagy szó, mert előtte nagyon lusta voltam! Az edzés hatására nőtt a fizikai teljesítményem! Számomra ez igazi életminőség-javulás!

M. G. (28 éves)
2018-11-13

Szakdolgozatírás közben kezdtem el szedni a Multivitamint. Érezhetően több energiám lett, a korábbi stressztüneteim (megbetegedés, kimerültség) nem mutatkoztak meg, és ezért nagyon hálás vagyok!
A vitamin szedése óta valóban több az erőm, több az energiám, azóta az edzés is könnyebben megy, és mentálisan is könnyebben látom rendszerezni a mindennapjaimat!

N. Cs. (23 éves)
2018-11-12

Tavaly novemberben rendeltem meg először a könyveket, aztán megvettem a vitaminokat. Karácsonyi ajándéknak én ezt kértem a páromtól: egészséges szeretnék lenni! Iszonyú állapotban voltam, légszomj, halálfélelem. Persze az orvosok semmilyen elváltozást nem találtak nálam. Amikor elkezdtem szedni a Multivitamint két hét után undorral néztem a gyógyszerre, és azt mondtam, nem szedem tovább. Azóta nagyon jól vagyok, rohamok nincsenek, rengeteg energiám van!
Az eddigi napi 2000 m. úszás helyett van amikor 4000 métert úszom, és meg sem kottyan, úszótársaim irigykedve nézik, szégyellnek már hamarabb kimenni a vízből.

Rácz Gabriella
2018-11-11

Tisztelt Lenkei Doktor Úr!

Nagy igazság, hogy „ A tudás szabaddá tesz”! Szeretném megköszönni Önnek a könyveit! Mind ott sorakozik a polcomon. El is olvastam! Könyvei mellett köszönöm a vitaminokat! Több év óta (kb. 6-7) használom rendszeresen a Multivitamint. Nem tudok látványos gyógyulásról beszámolni, mert – ami ennél sokkal fontosabb – NEM VAGYOK BETEG! Ehhez az állapotomhoz az Ön termékei nagyban hozzájárultak! 69 éves vagyok, nem kell orvoshoz járnom, nem szedek gyógyszert!

Kovács Józsefné
2018-11-10

Visszakaptam az életem a vitaminoktól! Újra fel tudok kelni reggel, este pedig tudom a házimunkát végezni akár 10 óráig is! Nem kell minden tevékenység után megpihenni.
Nem vagyok lehangolt, újra jókedvű, vidám ember vagyok!

M. T. (35 éves)
2018-11-09

Kislányunknak 4-5 hónapos korától adjuk az Életerő Multivitamin Nektárt. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel: most 17 hónapos, és egyetlen megfázás, köhögés sem volt! Környezetemben a hasonló korú gyermekek szinte állandó orrfolyásos, lázas köhögéses gondokkal küszködnek! (Sokak szerint ez a természetes…)
A mi kislányunk azonban vidám, aktív, örökmozgó! És ami a legfontosabb: egészséges!

F. Z. (35 éves)
2018-11-08

Szellemileg megterhelő munkát végzek. A Multivitamin szedése előtt mindig hulla fáradt voltam munka után, miután elkezdtem szedni a vitaminokat, már az első hónap végére energikusabb és fittebb voltam.
A második hónap végére sikerült rendszerességet vinni a lefekvési időbe, egyre jobban és mélyebben alszom.
Volt egy 3 hetes időszak, amikor nem szedtem, azonnal éreztem hiányát, fáradékonyabb voltam már egy hét után.

Torma Gábor (35 éves)
2018-11-07

Tisztelt Doktor Úr!

5. hónapja szedem a Multivitamint, a Kalcium Magnéziumot és a C-vitamint. Sokkal energikusabb, életerősebb vagyok.
Hétfőn műtöttek meg hasi sérvvel, ma szerda van, és az orvosok a csodámra járnak mert sétálok a folyosón. Most is eszem a vitaminokat!
Köszönöm!

U. Á. – né (78 éves)
2018-11-06

Legalább 10 éve szedem a Multivitamint. Nem vagyok fáradt. A kertemben mindent magam tudok csinálni. A közérzetem nagyon jó, pedig lassan 88 éves leszek. Nem vagyok beteg évek óta.

P.A.-né (87 éves)
2018-11-05

Tisztelt Doktor Úr,

Egyik könyve olvasását félbehagyva levánszorogtam vitaminért. Óriási elvárásaim voltak. Tapasztalatok: az első 3 óra után észrevettem, hogy örökké fáradt megtört szemembe visszatért a csillogás. Az ízületeimmel kapcsolatos betegségem javult! javult. Tudok végre menni! Ezzel és egy diétával eddig 6 hét alatt fogytam 7 kg-t ,tehát még könnyebben is mozgok.

Köszönöm!

Kristóf Mária (54 éves)
2018-11-04

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor Úr!

Évekkel ezelőtt próbáltam a kezébe adni a Nagyinak és a Nagypapának is a Cenzúrázott egészség című könyvet, de nem olvasták el. A Nagyi két évvel ezelőtt, a tavasz elején, elkezdte fájlalni a bal forgóját és a nyárra annyira fájt neki, hogy alig tudott menni. A vitaminok jótékony hatásáról már előtte is sokszor meséltem Nekik. Végül a fájdalom győzött és a Nagyi kipróbálta a vitaminokat és körülbelül 2 hónap múltán jelentősen javult a forgója. Ismét tudott dolgozni a kertben, jól bírta a terhelést. Ő egy igazi tűzről pattant Hölgy, sokat tevékenykedik, és nem kíméli önmagát.
A Nagyinak megemlítettem az Ön egyik Olvasójának a tapasztalatát, miszerint a heti egyszeri C-vitaminos ivóvíztől a tyúkok többet tojnak. Kipróbálta és működik, decemberben kezdték fogyasztani, februártól már kapjuk a rengeteg tojást.
A leveleimet közzé teheti és szerkesztheti. Sőt azt is írhatja, hogy: Csillag Zoltán Töltéstaváról

Csillag Zoltán
2018-11-03

GYES-en lévő anyukaként több energiám van a mindennapi teendőkre, hogy eszem a vitaminokat, a házimunka végzése és a kisfiúnk körüli teendők is könnyebbek. 😊
Téli hónapokban nem voltam beteg, a családtagoktól sem kaptam el semmit!
A migrénes fejfájás a múlté!!!! Talán ez a legfontosabb!!!
Nincs két napig hányás és alvás!!!

Holkó Rita (42 éves)
2018-11-02

Kedves Doktor úr!

Gyerekkorom óta reumás panaszaim voltak, kezelésekre is jártam, sokat szenvedtem, sokszor naponta injekciókat kaptam, évtizedekig.
Azt vettem észre, amióta szedem a vitaminokat, hogy nem fáj a fejem, azelőtt fejfájásra is sok fájdalomcsillapítót szedtem.
Elmúlt a fejfájásom, és a reumás panaszaim is megszűntek!
Drága Lenkei doktor úr nem vettem észre, hogy furcsa volt, hogy nem kell gyógyszert szednem!

Hemfeld Gyuláné (76 éves)
2018-11-01