Egy kis napsütés

2018. október

Körülbelül 10 éve fogyasztjuk férjemmel a Multivitaminokat. Jól vagyunk, jól érezzük magunkat! A férjem lassan 97 éves lesz. A 15 évvel ezelőtti szívműtétje óta nem volt beteg. Nagyon jól érzi magát a bőrében!

Tóth Istvánné (82 éves)
2018-10-31

Kedves Doktor Úr!

KÖSZÖNÖM!!!
4 havi vitaminadagomat most vásároltam meg… Előző 3 hónap tapasztalatai:
- Energikus vagyok és csupa boldogság az életem.
- Tudom, hol a határ az evésben. NEM ZABÁLOK, az édességet már nem kívánom.
- Idegeim teljesen rendbe jöttek, az idegeskedést elfelejtettem.
- Beindult a fogyás.
Nagy tisztelője vagyok, és köszönöm, hogy részese lehetek a vitaminokon keresztül ennek a csodának, amit létrehozott!!!

Balogh Gabriella (49 éves)
2018-10-30

Kilenc éve használom a vitaminokat. Azóta még megfázva sem voltam.
77 évesen még a házam tetején is jártam, amikor a cserép elmozdult. Tele vagyok energiával, jó a közérzetem!
A most 10 éves unokám 1,5 éves kora óta szedi a vitamint, azóta nem volt még beteg egyszer sem!
Köszönjük szépen, jól vagyunk!

M. S.-né (77 éves)
2018-10-29

Három évvel ezelőtt kezdtem el a Multivitamin szedését. Akkor rendszeresen küszködtem légcsőhuruttal, köhögéses megfázással, gyomorfájdalmaim voltak, zsibbadtak az ujjaim, és már majdnem hét éve volt annak, hogy antidepresszáns és (gyógyszer neve) nyugtató szedésére ítéltek. A vitamin elkezdése után folyamatosan javult az állapotom. Megszűntek a megfázások, nem kellett több antibiotikum, lassan a gyomorfájdalmaim is elmúltak, és mára már nem szedek gyógyszert az ujjak zsibbadására sem.
A doktor úr könyvei, és a DVD-ék sokat segítettek, hogy ne adjam fel és tartsak ki!

N. Á.-né É. (39 éves)
2018-10-28

Néhány éve a gyermekemtől kaptam az első Lenkei-könyvet, ekkor ismerkedtem meg a vitaminokkal.
A vitaminok szedése óta csökkent a nagyfokú fáradékonyságom, energikusabb vagyok. Jobb a közérzetem, kitartóbb lettem a fizikai munkában is. 15-20 km-es kerékpártúrákra is képes vagyok. Az erős mellkasi fájdalmaim szinte teljesen megszűntek. Hosszú évek óta nem voltam náthás.

H.Gy-né, (65 éves)
2018-10-27

3 éves kislányom fogyasztja a Multivitamin nektárt. A bölcsiben soha nem beteg, még akkor is egészséges marad, amikor a csoport nagy része már nem jár be a bölcsibe… Ha véletlenül elkezd folyni az orra, akkor is 1-2 nap alatt elmúlik.

Für Bernadett (41 éves)
2018-10-26

Nagyon meg vagyok elégedve a Multivitaminokkal! Nagyon intenzív életmódot élek, és tele vagyok energiával! A legnagyobb változás, hogy amióta szedem, nem kaptam el semmilyen náthát, betegséget, pedig a klinikán dolgozom egész nap, fertőző emberekkel összezárva. A másik nagy pozitívum, hogy nagyon megerősítette a körmeimet is.

V. E. (39 éves)
2018-10-25

Kedves Doktor Úr!

3 hónapja szedem a Multivitamint, amitől több az energiám, jobban érzem magam! 7 km-t tudok lefutni megállás nélkül, amit előtte nem tudtam, emésztésem is javult, és a bőröm is megszépült!

R. M. (46 éves)
2018-10-24

Megragadom az alkalmat és a vitaminjai áldásos hatását is megköszönöm! A terhességem kilenc hónapja alatt, és természetesen előtte is csak ezeket szedtem. Az eredmény a várt volt! Egy olyan terhesség, és egy gyermek, akinek sikerült annyira egészségesen a világra jönnie, hogy azóta sem volt még beteg! 🙂

Anikó
2018-10-23

A tapasztalataim nagyon jók, jól érzem magam, erős vagyok, „megdobnak” mentális téren is a vitaminok. Sajnos a mai világban nagyon sok káros tényezőnek vagyunk kitéve, ezért is nagyon fontos a nagy dózisú vitaminkészítmény, de olyan, amiben minden benne van, A‒ZS-ig.

Gáspár Csaba (38 éves)
2018-10-22

Hat éve karácsonykor találkoztam először a vitaminokkal, akkor nagyon rossz állapotban voltam, egy vírusfertőzés döntötte le az amúgy is gyenge szervezetemet. Mindent kihánytam. Már majdnem kórházban kötöttem ki, amikor egy barátom hozott nekem a vitaminjaiból. (Azóta szedem folyamatosan. Akkor valószínű az életemet mentette meg, ma már nem tudok élni nélkülük.) Négy hónap folyamatos szedés után elhagytam a gyógyszereimet (ízületre és gyomorsavcsökkentő) vitamint szedek inkább gyógyszerek (mérgek) helyett. Napi 3000 mg C-vitamint, multivitamint és kálcium-magnéziumot. Testem követeli is, ha egy adagot kihagyok, már jelzi is fájdalom formájában. Azóta amióta szedem a vitaminokat nem volt aktív gyulladás!

Kovács Erika (32 éves)
2018-10-21

Elsőként a feleségem egészségének helyreállításáért szeretnék köszönetet mondani. Gyógyszert alig szed. A Xanaxról is leszokott minden kellemetlen tünet nélkül. A vérnyomás és pulzusingadozások miatti rosszullétei csaknem teljesen megszűntek. A pánikrohamok is nagyon ritkák, sokkal szelídebbek, könnyen elviselhetők lettek a
tünetek. Napközben már nem is jelentkeznek. A Multivitamin, naponta 2 liter tiszta víz és 8 gramm C-vitamin egy éve tartó fogyasztása visszaadta az életvidám páromat. Tetterős, életerős, derűs. Orvosai csodálkoznak a látványos javulásán. Az Új Egészségkultúra elkötelezett terjesztője is.

Dr N. G.
2018-10-20

Régóta szedem doktor úr C-vitaminját. (5-6 éve.) Azóta nem vagyok beteg! Immunrendszerem megerősödött. Nem szedek azóta gyógyszert, bárcsak hamarabb észhez tértem volna!
Nagyon hálás vagyok, köszönöm! Doktor úr összes könyvét kiolvastam.

Molnár Tiborné (71 éves)
2018-10-19

Kb. 4 éve szedem a Multivitamint és a C-vitamint. Azt vettem észre, hogy fáradhatatlan vagyok, teherbírásom nagyon jó.
Jókedvű vagyok, a kedvem mindig jó! Amik nehézségek érnek, sokkal könnyebben veszem!
8-10 éve egy betegséget találtak nálam, aztán hallottam a vitaminokról, és azóta a Multivitamint szedem, és a laboreredményeim majdnem azt mondhatom, hogy jók.
Korábban télen náthás voltam és köhögtem, amióta a vitaminokat szedem, nem fordul elő. Én úgy érzem, hogy sokáig fogok élni!

T. É. (63 éves)
2018-10-18

Tisztelt Doktor Úr!

Nagyon jó véleménnyel vagyok a Multivitaminról. Horkolásom megszűnt, depresszióm már nincs, a kollégák néznek, hogy kicserélődtem! Fitt és energikus vagyok! 1 hónapnyi szedés után!

Sz. D. (32 éves)
2018-10-17

Egy ideje fogyasztom a Multivitamint. Megnövekedett munkabírásom van, és a fizikai erőm jobb lett. Immunrendszerem megerősödött. Kiegyensúlyozottabb lettem. Boldogabb vagyok!

H. I.-né (79 éves)
2018-10-16

4-5 hónapja szedem a Multivitamint. Régebben sokszor fájt a fejem. Ez teljesen elmúlt! 😊 A munkahelyemen sokkal energikusabb vagyok, és sokkal jobban tudok koncentrálni! A sportban teljesítménynövekedést tapasztalatok!

Ny. B. (34 éves)
2018-10-15

Tisztelt Doktor Úr!

A kollagén italt 2 hónapja használom, naponta 1-2 turmixot iszom tejjel elkeverve és az ízületi fájdalmam teljesen elmúlt. A betegségem alatt 20 kilót híztam, mert az erős fájdalom miatt már egyre kevesebbet mozogtam. Már nem kell kimaradnom a családi túrázásokból. A múlt héten a Bükkben voltunk, hosszú gyalogtúrát tettünk Szilvásváradon, több órát sétálgattunk Egerben és nagyon jól bírtam. Nem voltak fájdalmaim és már nem kell a gyógyszer! Használom tovább a kollagént, szedjük a C vitamint mindannyian nagy mennyiségben és odafigyelünk arra, hogy elegendő jó minőségű ásványvizet igyunk naponta!
Nagyon köszönöm Doktor Úr, hogy a könyveivel és a jó tanácsaival hozzásegített ahhoz, hogy megtaláljam a megoldást a betegségemre, ami igazából csak egy betegségnek tűnő hiányállapot volt!
Kérem, használja fel a levelemet valamelyik könyvében, mert szeretném, ha az én történetem is példa lenne másoknak. Engem is egy hasonló történet győzött meg arról, hogy el kell olvasnom az Ön könyveit. Nagyon sokat tanulok belőlük és a barátaim, ismerőseim körében is terjesztem.

F. Ildikó
2018-10-14

A Multivitamint kezdtem el, később plusz C-vitaminnal játszottam, és az akkor 50 év feletti testem SOHA nem volt fáradt! NAGYON KÖSZÖNÖM az összes könyvet, amit módomban állt és áll elolvasni a témában. Teljesen reális, hogy a TUDÁS SZABADDÁ tesz! Rajtunk múlik, hogy AKARJUK-E a JOBB, SZEBB és TEREMTŐ ÉLETET!
A környezetemben mindig 10-15 évvel kevesebbre saccolják a koromat!
Tudom, hogy a test és lélek játékában a LÉLEK az irányító, tehát ha gondozom a testem, okozó vagyok felette, és szárnyalhatok.

B. Zs. (65 éves)
2018-10-13

Tisztelt Doktor Úr!

A vitaminok fogyasztása óta az erőnlétem jó, sokat kerékpározom, havonta úgy 3-400 kilométert letekerek minden fáradtság nélkül. A visszérfájdalom is elmúlt, a térdropogás vagy kattogás a múlté. A doktor úr összes könyvét és DVD-jét megvásároltam!

Nagy Gyula (73 éves)
2018-10-12

Tisztelt Doktor Úr!

Az első kedvező tapasztalatom az volt a vitaminokkal kapcsolatban, hogy megszűnt a boka- és térdfájdalmam, és éjjel nem arra ébredtem, hogy szinte kibírhatatlanul húzza a görcs a lábam. Később észleltem, hogy sokat javult a közérzetem, nem voltam fáradt, de ennek ellenére mindig álmosnak éreztem magam. Az a tapasztalatom, hogy elmúlt az aluszékonyságom, és a vérnyomás értékeim is normálisak lettek. Elmúlt az allergiám, és nincs olyan influenzás betegség, amelyet megkapnék annak ellenére, hogy sokszor olyan kollégákkal dolgozom együtt, akik már elkapták, és szenvednek tőle.
Tisztelt Doktor Úr! Szeretnék köszönetet mondani Önnek azért a kitartásért és odaadásért, amit folytatott az évek során azért, hogy sokunknak lehetővé tegye az életminőség-javulást.

Szűcs Gyula (58 éves)
2018-10-11

3 hónapja szedem a B1-vitamint. Nagyon jól bevált. Néha szedtem nyugtatót, és nem akartam hozzászokni. A B1-vitamint ajánlották, és tényleg szuperül bevált nekem, mindenkinek csak ajánlani tudnám, és nem a nyugtatóhoz hozzászokni.

Sz. I. (55 éves)
2018-10-10

3 hónapja szedem a Multivitamint. Valóban energikusabb lettem, estére sem fáradok el. Lényegesen kevesebb alvásra van szükségem, és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam.

D.-né E. K. (50 éves)
2018-10-09

Lassan ötven éves leszek, és az eddigi életemet végigdolgoztam mint fűtésszerelő vállalkozó. Kb. három éve fogyasztom a Multivitamint, és azóta megváltozott az életem, bírom a strapát, és nagyon jó a közérzetem.

O. Sz. (50 éves)
2018-10-08

Már öt éve szedem a vitaminokat, azóta megszűntek a panaszaim. Mindkét térdbe és csípőbe protézist javasoltak. Jó, hogy nem műttettem meg magam. Sokat kerékpározom és úszom. A vitaminok sokat segítettek.

Szabó Béla (66 éves)
2018-10-07

Datkó Andrásné vagyok, nagyon jó tapasztalataim vannak a vitamintabletta szedésével kapcsolatban. Szedem a Multivitamint, energiát ad, nagyon jól érzem magam tőle. Volt, hogy 3 napig nem szedtem, fáradtnak éreztem magam. A Lutein nagyon jó a szemre. Főleg amióta 8 órát dolgozom a számítógépen. A C-vitamin egy csoda, jó a fogakra, az ínyre és nem fáj a gyomor.

Datkó Andrásné (61 éves)
2018-10-06

Tisztelt Doktor Úr!

Már hét éve szedem a Multivitamin csomagot. Hét éve nem voltam náthás, lázas beteg. A fittségem tökéletes! A stressztűrő képességem magas fokon van, mivel ötven fővel dolgozom, és könnyen kezelem a konfliktusokat.

M. J. (56 éves)
2018-10-05

Kb. 10 éve fogyasztom a Multivitamint, szedése óta felszabadultabb vagyok, jó a közérzetem. Semmiféle betegséget nem kapok el.

P. M. (58 éves)
2018-10-04

Két hónapja fogyasztom a Multivitamint. Fájdalmaim (ízületi) nagymértékben csökkentek, nem kell fájdalomcsillapító gyógyszereket szednem. Sokkal jobb a közérzetem, energikus vagyok, a fizikai munkát is könnyebben bírom. Azelőtt olyan gyenge voltam, hogy állandóan csak a fekvést kívántam.

R.-né M. G. (68 éves)
2018-10-03

Több mint 10 éve fogyasztom a Multivitamint. Csigolyakopás, lumbágó, meszesedés és fejgörcs okozott folyamatos problémát. Alig bírtam vánszorogni. Egy doboz után már éreztem a pozitív a változást. Onnantól nem roppant meg a gerincem, pedig előtte volt, hogy négykézláb közlekedtem. A vírusos betegségek elkerülnek, még lázas sem voltam azóta!

Ilyés Margit (76 éves)
2018-10-02

A vitaminok szedése sok erőt, nyugalmat, jókedvet adott nekem. Már 9 éve szedem rendszeresen, más az egész életem azóta. Szinte már nem tudnék élni vitaminok nélkül. Sokkal nagyobb az életkedvem. Nem fáradok el, egész nap tudok tevékenykedni.

V. J.-né (69 éves)
2018-10-01