Egy kis napsütés

2019. április

Most 51 éves vagyok, Németországban dolgozom szobalányként, ami nagyon nehéz fizikai munka. Talán koromnál fogva is nagyon elfáradtam minden munkanap végére. Ez a fáradtság annyira komoly volt, a közértbe sem tudtam bemenni, hogy a napi vacsorát megvegyem.
Már több hónapja, lassan egy éve újra szedem a Multivitamint. Most végre újra jól vagyok, újra fittnek és fiatalosnak érzem magam!
Kedves Barátom, szintén Németországban, szakácsként napi 10-12 órát dolgozik. Neki ajánlottam az Ön vitaminjait. Azóta, köszönet, ő is jobban bírja a munkát.
Nem voltam mostanában influenzás, sem náthás. Nyugodttá és kiegyensúlyozottabbá váltam.

K. É. (51 éves)
2019-04-30

Több mint két éve folyamatosan fogyasztom a Multivitamint. Azóta megerősödött az immunrendszerem. Több folyadékot iszom. Az emésztésem azóta tökéletesen működik. Jó hatással van a bőrömre. Kiegyensúlyozottá vált az alvásom, a bőröm állapota jelentősen javult.

Varga Judit Aida (36 éves)
2019-04-29

Kb. 10 éve fogyasztom a Multivitamint. Komolyabb betegségem nem volt. A testemben, különböző részeken találtak polipokat. Műtéti úton eltávolították, ekkor kezdtem el szedni. Azóta minden leletem negatív.
C-vitamint is szedek mellé, napi 2000mg-ot. Ha érzem, hogy gond lesz, (megfázás, fáradékonyság) akkor többet veszek be belőle. Nagyon fontosnak tartom, hogy vitaminokat szedjünk. Teljesen jól vagyok, még a kertben is szoktam dolgozni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

R. K. (74 éves)
2019-04-28

Nagyon sokat aludtam, és szinte mindig úgy ébredtem, mintha le se feküdtem volna. Egy barátom javasolta, hogy nézzek utána az Ön Vitaminjainak. Hát megtettem, sok videót megnéztem, és pár könyvét el is olvastam.
Beszedtem az első 30 nap a Multivitamint. Amit észrevettem magamon, az első pár nap elteltével, hogy reggel pihenten ébredtem, mindez kevesebb alvással. Napközben nem vagyok álmos, nem kívánom a kávét. Autóbuszt vezetek most egész nap, napi 9 óra vezetési idővel, mindenféle különösebb probléma nélkül. Ez régebben nem mindig volt így.
A közérzetem is teljesen megváltozott, egyszerűbbek lettek a mindennapok, és ez eddig csak egy havi adag beszedése után.

Sebestyén Dénes (54 éves)
2019-04-27

Másfél hónapja kezdtem el szedni a Vitaminokat. Pár nappal utána már éreztem is a hatását, sokkal energikusabb és aktívabb lettem. A kislányomnak ♥ (aki 4 éves) vásároltam egy Multivitamin nektárt, ő észrevette, hogy mennyivel sárgább a vizelete, 😊 én meg észrevettem, hogy neki is több az energiája. Igaz, hogy az idő is jobb, de munka után újra van energiám futni járni, hetente 1-2-szer mindenképpen beiktatom az életembe. Amióta a vitaminokat szedem, fogyást is észleltem magamon.

K. T. (40 éves)
2019-04-26

Lassan fél éve szedem a Multivitamint. Kb. 1 hét volt, amíg hozzászoktam, amíg rendet rakott a szervezetemben a vitamin. Azóta tele vagyok energiával, jókat alszom, és huzamosabb ideig is elvagyok kevesebb alvással, mint az optimum, ha szükséges, és nem látom a kárát. Tettem egy próbát ezzel a csomaggal, és már egy hét után tudtam, hogy igen, ez kellett nekem, és most már pontosan úgy érzem magam, ahogy azt egy szuper készítménytől elvárnám.

Dobos Bernadett (43 éves)
2019-04-25

Szeptember óta kezdtem el szedni a Multivitamin csomagot. Az egészséges életmódomhoz csak hozzátett pluszban, és mivel karatézom, a megfelelő energiaegyensúly is megvan. Jelenleg megfelelő az egészségem ennek köszönhetően.
Tapasztalataim, amiket érzékeltem a vitamin fogyasztását követően, jobb hangulat, ezzel társult egy kiegyensúlyozottság. Továbbá megerősödött az immunrendszerem, aminek köszönhetően erősebb lett az állóképességem, és kevésbé lettem fogékony a fertőző betegségekre. Nem utolsósorban pedig nem maradhat el a megnövekedett fizikai és szellemi teljesítőképesség, ugyanis az egyetemen sokat tanulok, és a vitamin segített a memóriám javításában is.

Kovács Lajos Zsolt (25 éves)
2019-04-24

Az idegrendszerem volt tönkre menve, ebből kifolyólag használtam (megj.: Multivitamin), de nagyon jól helyre pattantam tőle. Nekem csak jó hatásai vannak, sokkal jobban érzem magam használata után.

András Imre (52 éves)
2019-04-23

Mindig is vágytam életminőségem javulására (77 év felé közeledve ez egyre sürgetőbb), s ehhez az út a vitaminok és ásványi anyagok hozzám illesztett szedése. Pár hónapja az úgynevezett kalcium-magnézium italnak átütő sikere volt. Nem az ízéért iszom, -az sem lenne elvetendő, hanem a mozgásom látványosan könnyedebbé, fiatalosabbá válása miatt. Már-már nem tudok kalcium-magnézium ital nélkül élni.

Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok!

2019-04-22

Korábban rossz érzés volt éjjel vezetni, mivel a megfelelő szemüveg ellenére sem láttam megfelelően. A Multivitamin használata után kb. fél évvel vettem észre, hogy éjjel kontrasztosabban látok, órák után sem fárad el a szemem.

G. É.
2019-04-21

3 hete szedem a Multivitamint, sokkal jobb a közérzetem, frissebb, energikusabb vagyok, jobban alszom, memóriám is jobb, nem voltam beteg. Stressztűrő képességem is sokat javult. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a vitaminokra.

F. J.-né (67 éves)
2019-04-20

A Multivitamin csomag szedése után hamar éreztem a változást. Fittebbnek, erőteljesebbnek éreztem magam. A korábbi bágyadt, enervált időszakok elmúltak, pontosan tudok a munkámra összpontosítani!

K. B. (25 éves)
2019-04-19

84 és 88 évesek vagyunk én meg a feleségem. Az, hogy mindennap kijárunk, sétálunk, bevásárolunk, már óriási dolog. Volt időszak, amikor a visszeres lábaim ágyba kényszerítettek, de amióta a Multivitamin és a kalcium-magnézium italpor mellé a kollagént is rendszeresen fogyasztjuk, azóta minden rendben van.

F. A. (88 éves)
2019-04-18

Nagy tisztelője vagyok Önnek. Ott vagyok mindenik előadásán, amit a kis városunkban tart. Nagyon jó tapasztalataim vannak. A termékeket három éve folyamatosan fogyasztom. Nagyon szép lett a hajam, a szempillám és a bőröm. (Egy nőnek ezek nagyon fontosak.) Nagyon jó a közérzetem, boldog, kiegyensúlyozott, energikus személy vagyok.

B. E. (50 éves)
2019-04-17

10. osztályos tanuló vagyok, több mint két hónapja szedem a Multivitamint. Sokat segített, könnyebb számomra felkelni, a koncentrációmat javította, és a pattanásaim is elhalványultak, sokkal kevesebb van már belőlük.

B. B. (16 éves)
2019-04-16

Egyed Zsuzsánna vagyok, 50 éves. Tavaly hirtelen elveszítettem a férjemet, nagyon magam alatt voltam. Gyenge voltam, erőtlen, életkedvtelen. Kipróbáltam a Multivitamint. Egy hónap alatt megerősödtem, visszatért az életkedvem, könnyebbek lettek az életkörülményeim.

Egyed Zsuzsánna (50 éves)
2019-04-15

Kisgyermekes anyaként igazán nehéz helyzetben vagyok! Ismerőseim tanácsára kezdtem szedni a vitaminokat. Óriási változásokat tapasztaltam. Jobban bírom a napi taposómalmot, nem vagyok mindig ideges. A bőröm a szülés után állandóan szürke és petyhüdt volt, most szinte kicsattan az egészségtől. A hajam fénylő és gyönyörű lett! Nagyon jó érzés újra szépnek lenni.

G. V. (34 éves)
2019-04-14

Tisztelt Doktor Úr!

Amióta szedem a Multivitamint, már sokkal ritkábban fáj a fejem, nem szenvedek annyit a frontoktól. Előtte nagyon sokszor fáradt és kimerült voltam, most már sokkal több energiám van, sokkal többet tudok játszani az unokáimmal. Kevesebbet vagyok beteg és ha beteg vagyok, sokkal hamarabb meggyógyulok.

Sz.E. (54 éves)
2019-04-13

Bátran merem ajánlani, én, aki nem hittem benne, meg amúgy is egészséges vagyok, hogy megváltozott az életem. (megj.: Multivitamint fogyaszt.) Az alvásom, a mozgásom, a bőröm és legfőképpen az egészségem.

K. I. (41 éves)
2019-04-12

Édesanyám jó példájából kiindulva én is elolvastam néhány könyvét a dr. Úrnak, például a Cenzúrázott egészség, Betegségnek tűnő állapotok. Ennek hatására immár három éve rendszeres fogyasztója vagyok a Multivitaminnak, B1- (250mg), Mg-B6-, Omega-3- és C-vitaminnak.
Huzamosabb munkahelyi stressz eredményeként komoly depresszióba estem, folyamatos álmatlanság, ingerlékenység, energiahiány gyötört olyannyira, hogy a napi teendőimet is nehezen végeztem, az állásom is veszélybe került.
Az édesanyámnál beállt, vitaminok használata általi változások láttán én is nekifogtam fogyasztani a fent leírtakat. Minden kedvezőtlen testi tünetem megszűnt, sőt a pszichiátriás szereimet is elhagytam.
Teljesen jól vagyok, olyannyira, hogy célom: gyűjteni lakásra.

E. K. (43 éves)
2019-04-11

Kedves Doktor Úr!

Amióta szedem a vitaminjait, sokkal energikusabb vagyok. Sokkal jobb a kedvem, és többet nevetek, kevésbé vagyok ingerlékeny. A betegség elkerül, csak kisebb megfázásaim vannak, de nagyon hamar túl vagyok rajta. Gyorsabban nő a hajam is, többet kell a fodrászhoz járni. 😊

D. A.
2019-04-10

A Multivitamin egy hónapnyi szedését követően energiaszintem jelentősen megnőtt. Egy kisebb dombra való séta kimerített, mivel a munkahelyem is elég stresszes volt akkoriban. Most simán feljutok a dombos utcákon.
Több mindentől hajlamos voltam a fejfájásra, az most teljesen eltűnt, jöhet az időjárás-változás. 44 éves vagyok.

Vincze Rita (44 éves)
2019-04-09

Feleségem és én körülbelül két évig próbálkoztunk, és nem sikerült teherbe esnie. Kaptunk mindenféle tanácsot, szedjünk terhesség előtti vitamint. Nem tapasztaltunk változást. Unokatestvérem mesélt Dr. Lenkei Gáborról, és hogy jó előadásai vannak a YouTube-on. Megnéztünk kettőt is, és utána úgy döntöttünk, kipróbáljuk a termékeit.
Két hónap rendszeres szedés után megtörtént a csoda, pozitív teszttel ébresztett a feleségem. Természetesen tovább folytattuk a vitamin szedését, és a terhességi rosszullétek is elkerülték a páromat. Minden értékünk jó volt. Sokszor mondták a vizsgálatok során, kevés az ilyen egészséges kismama.

Balog Kálmán (37 éves)
2019-04-08

Kedves Gábor!
Családfenntartóként óriási feladat hárul rám, melyet már egy éve az Ön készítményeinek fogyasztásával tudok elérni. Nem vagyok beteg, fiatalos, energikus, mozgékony lettem. A látásomon is javított és már a hajam sem hullik.

N. F. A. (37 éves)
2019-04-07

Tisztelt Doktor Úr!

Évek óta fogyasztom a Multivitamint, amitől frissebbnek, energikusabbnak érzem magam. Fizikailag jobb az erőnlétem. Erős az immunrendszerem, nem kapok el semmilyen betegséget. Nagyon jól alszok, nagyon jó a hangulatom, jókedvű vagyok folyamatosan.

Velenczei János (76 éves)
2019-04-06

Kedves Doktor Úr!

Tavaly kezdtem adni a gyermekemnek a Multivitamin nektárt, mert az óvodában nagyon sokszor beteg lett. Januárban kezdtük a vitamint, februárban még volt egy enyhe lefolyású megfázása, de azóta már több mint egy éve csak egyszer volt beteg. Azt is sokkal könnyebben viselte. Jó az étvágya, nem olyan hiperaktív, igazán boldog, kiegyensúlyozott gyermek.

V. A.
2019-04-05

Gyakran vagyok megfázva, az egyik ilyen alkalommal találkoztam a Multivitamin készítményével. Édesanyám hozta, rögtön el is kezdtem szedni, a betegségem az egyik napról a másikra múlt el! Mint egy csoda!
Azóta rajongója vagyok. Nem csak hamarabb felépülök a megfázásokból, de nem esek ágynak, és alig voltam beteg, amióta szedem. Még a koncentrációm és a tanulmányi eredményem is jobb lett, sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lettem, ezekre nem is számítottam.

2019-04-04

Körülbelül 2 éve szedem a Multivitamint kiegészítve C-vitaminnal, E-vitaminnal és D-vitaminnal. Azóta a körmeim látványosan megerősödtek, régen gyakran előfordult, hogy betöredeztek. Immunrendszeremen is észrevettem a javulást, nagyon ritkán kapok el betegségeket, az influenza mindig elkerül. Ezenkívül energikusabbnak is érzem magam.
A terhességem problémamentes volt, kisbabám könnyen és egészségesen jött a világra.

M. B. (29 éves)
2019-04-03

Tisztelt Doktor Úr!

Tavaly szeptembertől egy ismerősöm javaslatára használni kezdtem a Multivitamint. A legrosszabb problémám, amivel az orvosok sem tudtak kezelni, az a jéghideg végtagjaim voltak, amivel közel kilenc éve küszködök eredménytelenül. Nyáron is vastag gyapjúzoknival voltam kénytelen járni, sőt a kerti munkáról is lemondtam. Lassan lemondtam mindenről, ami tevékenységet jelentett.
Négy hónap használat után a vitaminok megtették a dolguk, kimaradt ez a fázós érzés, kezdtem jól érezni magam, visszatérőben van az életkedvem is, eldöntöttem, hogy kertészkedni fogok újra.
Nyolcadik hónapi adagnál tartok, és a saját pozitív tapasztalatom hatására szomszédasszonyaim is sorra elkezdték enni a vitamint, akinek csak tudom, ajánlom.

Somodi Eszter (63 éves)
2019-04-02

Kedves Doktor Úr!

70 éves nagymama vagyok, aki Angliában vigyáz 2 éves unokájára. A szülők egész nap dolgoznak. Ez a helyzet még egy évig fog tartani. Szedem a Multivitamint. Jól bírom a strapát. A lányom is szedi, neki is jó a véleménye.

K. L. Zsuzsa nagyi (70 éves)
2019-04-01