Egy kis napsütés

2019. december

A napi munkavégzés során számos pozitív hatást tapasztaltam. Korábbi fáradékonyságomat elhagyva, kellő koncentráció mellett tudom végezni a feladataimat, mely olyan teljesítményt eredményezett, ami számomra is meglepődöttséget okozott.
A napi kihívások közé tartozott a munkakörnyezetből való kiszakadás, és fejben is megérkezni a családi közegbe. Az, hogy mentálisan nem fáradok el, kifejezetten örömteli minden családtad számára.

Szikora Attila
2019-12-31

Szeretném megköszönni az Ön áldozatos és kitartó munkáját, publikációit, és legelsősorban azt, hogy lehetővé tette a vitaminok ilyen formában (természetes!) való elérhetőségét, megvásárolhatóságát.
Mostanra már elmondhatom, hogy tizenéves tapasztalataink vannak a vitaminjai szedésében, hiszen a lassan 10 éves kisfiam megfoganása is tulajdonképpen e vitaminoknak köszönhető. Egy kedves rokonom ajánlására kezdtem annak idején szedni a Multivitamin csomagot, így 2-3 hónap múlva már a szívem alatt hordtam az addig évekig reménytelennek tűnő terhességemmel a kisfiamat.
A C-vitamin nálunk az alapvitaminok egyike, és minden évszakban megtalálható a polcunkon.

Szilágyi Szilvia
2019-12-30

2 hónapja fogyasztom előbb az Alap, majd a Közepes Multivitamint. Nem akarom elkiabálni, de közel a 60-hoz a fáradékonyságom csökkent. Pihenés nélkül hosszabb távon tudok koncentrálni, frissnek maradni vezetés közben (azelőtt csak 2 órás figyelés volt jellemző, most ennek a kétszerese is elérhető).

Tőkei Ferenc
2019-12-29

A kezdetek óta fogyasztom a doktor Úr készítményeit. A Multivitamint folyamatosan fogyasztom.
88 éves vagyok. Mióta szedem, semmi bajom nem volt. Elkerült az influenza, és minden nyavalya. Erőnlétem is a koromnak megfelelő. Jó állapotban vagyok. Vérnyomásom is normális lett. 5-6 órákat alszom. Számomra kielégítő! Nem szedek gyógyszert!

Tariszka László
2019-12-28

Amióta szedem a Multivitamint, több energiám van, és kevésbé vagyok fáradékony. Észrevettem, hogy az étvágyam is csökkent, és ennek köszönhetően elindult szépen lassan a fogyás is.
Egyre jobban érzem magam a bőrömben! Ráadásul pozitív tapasztalataimnak hála, édesanyám is elkezdte szedni a Multit. 😊

Ménesi Andrea
2019-12-27

1 hónapja szedem a Multivitamint. Nem vagyok fáradékony, jobban bírom az aktív sportot. Energikus vagyok, nincs izomgörcsöm, ami régen minden éjszaka volt. Nagyon jól alszom, és kipihenten ébredek. Jobban bírom az egész napot, munkabírásom jobb lett.

V. P.
2019-12-26

22 éves vagyok, 5 éve szedem a Multivitamint. A C-vitaminból 1000-2000 mg-mal egészítem ki. Ha érzem, hogy beteg vagyok (nem szoktam orvoshoz járni), akkor megemelem. 3000-4000 mg-ra/nap.
Energikus vagyok. Azóta nem ver le az időjárás-változás. Aktívabb vagyok. Ha hazaérek, már nem alszom el iskola után, tudok tanulni. Vizsgaidőszakban plusz magnéziummal kiegészítem, így jól viselem a stresszt.

D. M.
2019-12-25

Általános megelőzés céljából kezdtem el szedni a Multivitamint. Az első adag bevétele után kb. 1 órával már éreztem a hatását. Pár nap múlva sokkal frissebbnek és energikusabbnak éreztem magam. Könnyebb volt reggel felkelni, és javult a koncentrációs képességem. Jobb lett az étvágyam. Jobban aludtam, és kevésbé voltam ideges. Nem húzott fel olyasmi, amin előtte ideges lettem.
Nagyon pozitív érzés minden tekintetben. Tényleg életerőt ad.

Reszegi Zsolt
2019-12-24

Több éve szedem a Multivitamint és + C-vitamint, valamint a feleségem rábeszélésére még kalcium-magnézium italport is fogyasztok.
Egy ismerősöm ajánlotta, hogy olvassam el a Cenzúrázott egészség c. könyvét, és úgy gondoltam, hogy én is megpróbálom szedni az Ön vitaminjait. Helyesen döntöttem. Majdnem minden könyve megvan a doktor Úrnak.
Békéscsabán is jártunk az előadásán. Szívesen meghallgatnánk bárhol Békés megyében újból.
64. életévemben vagyok, energikus vagyok, jól alszom, gyógyszert sem én és a feleségem sem szed. Egészségügyi problémám nincsen. Jó teherbírású vagyok, és jó az állóképességem. Nem szoktam még megfázva sem lenni, pedig most is a környezetemben az összes munkatársam meg volt fázva. Ezekkel a munkatársakkal szinte pedig éjjel-nappal együtt vagyunk, mert hétfőtől-péntekig albérletben vagyunk, csak hétvégén járunk haza. Könnyűszerkezetű házakat építünk. Ács-állványozó a szakmám, és még mindig jobban mozgok a tetőn, mint a huszonévesek. Testsúlyom 70 kg. (…)

K. I.
2019-12-23

Amióta szedem a Multivitamint, elmúlt teljesen a lábfájásom, teljesen jó kedvem volt, nem voltam levert (nagyon korán jelentkeztek ezek a tapasztalatok). Energikus vagyok egész nap. Reggel kipihenten, frissen ébredek. A hangulatom kiváló, nem vagyok stresszes. A negatív gondolataim elmúltak.

Sz. L.
2019-12-22

10 éve fogyasztjuk a Multivitamint, aminek hatására energikusak vagyunk a férjemmel. Megnövekedett a munkabírásunk, megerősödött az immunrendszerünk. 10 éve nem voltam influenzás. Kevesebbet idegeskedünk, nyugodtabbak vagyunk. Nagyon vidám, jó hangulatúak vagyunk.
Minden könyvet olvastunk!

D. H.
2019-12-21

Multivitaminnal és C-vitamin kombóval turbózom magam.
A fáradékonyságom, ami délután mindig jelentkezett, teljesen elmúlt. Nem gondoltam volna ezt. Nem tudnak már felbosszantani, és kevesebb kávét is iszom. Kevesebb az alvásigényem. Kipihent vagyok ébredéskor. Ez jó nagyon!
Sokat olvasok. Érdeklődőbb lettem. A YouTube-on megnéztem a videóit, nagyon szimpatikus ember a Doktor úr!

Bognár Zsolt
2019-12-20

Én a klasszikus Multivitaminját veszem, és szedem lassan 3 éve. Még a gyermekvállalás előtt kezdtem el szedni a termékét, a férjem tanácsára. Neki az édesapja adta mindig kiskorában, és ő is a mai napig az Ön termékeit használja. (…)
Mióta szedem a vitaminokat, a fáradékonyságom csökkent, energikusabb vagyok, jobban tudok koncentrálni a teendőimre, nem döntenek le a lábamról a betegségek, ellentétben a kollégáimmal, akik tűzoltásként veszik be a vitaminokat, akkor, amikor már elkezdődött a betegségük. Talán, ami a legfontosabb, és a legjelentősebb, hogy bár az életmódváltásom is nagyrészt közrejátszott, de a vitaminoknak hála nagyban javult a vérképeredményem is. A nőgyógyászom is helyeselte, hogy a várandósságom ideje alatt is ezt szedtem.
A fehérjekészítményeiből mind a három ízesítésűt aktívan fogyasztjuk a férjemmel a sportos időszakokban. A 0,6 dl-es palackjából vásároltunk még régebben. Nagyon szeretjük, és nagyon jó minőségű. (…)
Mindenkinek csak ajánlani tudom, és aktívan ajánlom is az Ön termékeit! Maximálisan elégedettek vagyunk a magas minőséggel és a gondos odafigyeléssel, amit az emberek egészségére fordít. Ezúton is szeretnénk megköszönni Önnek!
Továbbá fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy a minőség, kedvesség, alázatosság, tudás és naprakészség az alkalmazottai munkavégzésében is megmutatkozik. Ez számomra nagyon fontos. Mindig kedvesek és mosolygósak, feldobják az ember napját.

Sz.-B. N.
2019-12-19

Kb. 2 hónapja szedem a Multivitamint, mellé az 1000 mg-os C-vitamint, és kalcium-magnézium italport együtt.
Az italport már előtte is ittam, évek óta, de ezeket így együtt Lenkei doktor Úr „A legfontosabb szabály” című könyvének hatására kezdtem el szedni nemrég.
Előtte azt éreztem, hogy hiába szedtem vitamint, valahogy nem volt elég, fáradt, sokszor már délben kimerült voltam. Egyébként 45 éves vagyok.
2. hónapja szedem a 3 terméket együtt, és egyelőre az energiaszintem változott, ezt figyeltem meg. Sokkal jobban bírom a szellemi terhelést (elég pörgős a munkám, megállás nélküli). Testileg is jól érzem magam alapvetően, más korombeliek akár rosszabb állapotban vannak. Én sokszor 25 évesnek érzem magam.
Úgy gondolom, hogy hosszú távon ezekkel a vitaminokkal az egészségem megőrzéséért sokat tudok tenni, így biztosan szedem tovább, mert egyelőre jó tapasztalataim vannak. Gondolom, ennél csak még jobban fogom magam érezni a további hónapok elteltével.

Sz. Á.
2019-12-18

13 évvel ezelőtt a fiam hívta fel a figyelmemet a vitaminokra. (…) Elolvastam az első könyvét, utána a többit is, és elkezdtük szedni először az alap Multivitamin minden változatát kb. 1 évig. Később a közepest is. Már évek óta a lágy zselatin kapszulás változatot fogyasztjuk. Úgy voltam ezzel, ahogy Ön is írta, hogy nem kellene megvárni, amíg az ember beteg lesz, hanem meg kell előzni azt.
Nem voltam beteges, 30 éven keresztül véradó voltam. Mindig tudtam és éreztem, hogy jól vagyok. A vitaminok szedése mellett még 10 évig adtam vért, és a doktor mindig dicsérte a jó vérképemet.
Most 70 éves vagyok. Nem tudom, milyen állapotban lennék a vitaminok nélkül, de én nem szedek gyógyszereket, nem is szedtem, remélem, már nem is fogok. (…)
Ami a legfontosabb, hogy jól vagyok, jól érzem magam. Jó a teherbírásom, ültetek, kapálok, üvegházunk van. Természetesen a férjemmel együtt csináljuk, aki 77 éves. 3 kertünk van. (…)
Azt mondják, 70 éves koromra nagyon jól nézek ki. Nagyon sokan megismernek még, alapiskolás osztálytársak is, nekem meg meg kell kérdeznem, hogy ki vagy, mert teljesen megváltoztak. Ez jó, de azért van tükröm.
Most anyukámat ápolom, aki 88 éves, ő is szedi rendszeresen az Alap Multivitamint. A fiam is szedi. (…)
Remélem, hogy még sokáig be tudjuk szerezni a vitaminokat, és nagyon jó érzés, hogy van megoldás az egészségre, csak meg kell találni.

Szepesy Éva
2019-12-17

Közel három hónapja szedem a Multivitamint. Célom, hogy csökkentsem a testsúlyomat, valamint életmódváltással és a vitaminok szedésével elkerüljem a tartós gyógyszerszedést.
Nem követek konkrét diétát, csak kevesebbet eszem, és odafigyelek arra, hogy mit fogyasztok. Annak ellenére, hogy kevesebbet eszem, nem vagyok feszült és ingerlékeny.
Jól bírom energiával a munkámat is. Nem voltam beteg az utóbbi időben. És a lényeg, hogy nagyobb erőfeszítés nélkül már 12 kg-tól búcsúztam el boldogan. (…)

T. V. (52 éves)
2019-12-16

Kb. 2 éve fogyasztom a Multivitamint és a kalcium-magnézium italporát, és azóta energikusabb lettem. Jobban bírom a napi munkát, és az ezzel járó feszültséget.
Illetve nem voltam beteg, amióta szedem a készítményeit. Még megfázva sem voltam.

Kun Éva (42 éves)
2019-12-15

Kb. 10 éve szedem a Lenkei-vitaminokat. 45 éves vagyok, de 30-nak érzem magam. Lendületes, jó kedélyű vagyok, nincsenek panaszaim. Szökőévenként egyszer lát orvos. Jobban bírom a sportot is, kevésbé fáradok el.

L. Z.
2019-12-14

A kalcium-magnéziumot kb. másfél éve szedem. Sokkal jobban alszom. A nagyon intenzív vagy súlyos edzések után sincs izomlázam.
A Multivitamint is kb. másfél éve szedem. Sokkal több energiám van. Nincs betegség. Sokkal jobb a koncentrációs képességem. Este is tudok tanulni.
34 éves vagyok, 3 éves korom óta sportolok. Kb. 6 éves korom óta szedek vitaminokat, táplálék-kiegészítőket folyamatosan. Csak a Lenkei-vitaminoknak tapasztaltam megfigyelhető jótékony hatásait.

Takács Péter
2019-12-13

Kb. 5 éve szedem a vitaminjait rendszeresen, de régebben is szedtem a kalcium-magnézium italport és egyéb kiegészítőket.
Gyermekem is szedi a vitaminokat. Annyi energiája lett, hogy egész nap teljes energiával begyorsulva, lendületesen viszi véghez a napot.
Nálam eltűnt a fáradtság. A 4 évszakos vitaminhiányos időszakban is teljesen kiegyensúlyozta a közérzetemet. Nagyon nagy lendületet, koncentrációt biztosít számomra a nap folyamán. Nem szoktam beteg lenni.

Sz. K. M.
2019-12-12

A Multivitamin készítményt fogyasztom a 3. hónapja. Ez alatt a 3 hónap alatt energikusabb vagyok. Képes vagyok napi 10-12 órákat dolgozni, minimális fáradtsággal.
Érzelmileg is erősebbnek érzem magam. (..) A fáradtságom elmúlt, és kevesebb alvás elég.
Mivel intenzíven sportolok, így sokszor az edzés utáni napra használhatatlan voltam. Ez már nincs. Egyértelműen tapasztalok változást, és őszintén beleszerettem a termékekbe.

Holló-Szabó Miklós
2019-12-11

Mielőtt elkezdtem volna szedni a Multivitamint, energiaszegényen, csak teljesen a minimumon működtem, folyton beteg voltam.
Amikor a kezembe adták, hogy szedjem be, bevallom, nem volt könnyű, mert általában, ami egészséges, azt valamilyen tényezője miatt nehéz elkezdeni, de szerencsére túlléptem ezen a problémámon, és azóta sokkal kiegyensúlyozottabb, energikusabb vagyok, segített meggyógyulnom hamarabb a szezonális betegségekből.
Amikor adok valakinek, ők is rögtök érzik, hogy tele vannak energiával, teljesen fel vannak pörögve testileg és szellemileg.

C. N. E.
2019-12-10

Lassan egy éve szedem a Multivitamint. Először azt vettem észre, hogy frissen kelek, a kávét sem kívánom, ilyen frissességet utoljára gyermekkoromban tapasztaltam (jelenleg 38 éves vagyok).
Energikus lettem, lendületesebben megy a sport, a munka, kevésbé fáradok el. Nem betegszem meg a járványok idején, ha valamiféle fertőzést kapok, pár nap alatt kigyógyulok, enyhe tüneteim vannak. Elmúltak a menstruációs panaszaim, fájdalmaim, rendszeressé vált a ciklusom.
Évekig kínzott gyakori vizelési inger, hosszabb buszos kirándulásokon sok problémát, kínos helyzetet okozott, de ez már teljesen megszűnt. Az elalvással sincsenek már gondjaim, megszűntek az izomgörcseim. Elmúlt a térdfájásom, tudok újra futni. Már nem ropognak az ízületeim.
Mivel sok pozitív hatását tapasztaltam a vitaminoknak, a családomnak is ajánlottam, és pár hónap után már ők is sokkal jobban érzik magukat, tehát nem csak képzelem, hogy a vitaminoknak köszönhetem az életminőség-javulást.

Szalai Mária
2019-12-09

1 éve szedem a Multivitamint, egy kolléganőm javaslatára kezdtem el szedni. Energikusabb vagyok, jó hangulatom van. Örömmel megyek munkába. Szeretek dolgozni. Nem vagyok fáradt. (...) Megerősödött az immunrendszerem.
Sokkal jobban érzem magam!

H. K.
2019-12-08

66 éves leszek. 2014 óta fogyasztom a Multivitamint. Elmondhatom, hogy használ. Jól érzem magam tőle. Erősebbnek érzem magam.
Vízszerelő, fűtésszerelő vagyok. Nyugdíj mellett aktívan tudok dolgozni, pedig már 58 év van mögöttem. Nem szoktam beteg lenni. Immunrendszerem erősödött. C-vitamint is szedek mellé!

K. D. I.
2019-12-07

„Hol volt, hol nem volt”, hosszú ideje gyengének, motiválatlannak, beteges „pszichikai”, panaszkodó természettel megáldott ember voltam. Életem első felét sportolóként éltem, majd lassan belefolyva a „dolgozói” mókuskerékbe, lassan elveszítettem az erőm, energiám.
Először a Dr. Lenkei-termékeket a 2019 januárjában meglátogatott csontkovács ajánlotta. (…) Ezzel egyidőben nagyon lebetegedtem, talán gyermekkoromban éreztem hasonlót. Az influenza és egy személyes pszichikai állapot, „válási depresszió” folytán a halál szelét éreztem magamon, és az élet értelmetlenségét.
Mint rutinos férfi vásárló, elmentem vitamint venni, és véletlenül Prémium Közepeset vettem, D-vitamin helyett. Ettől még mélyebb depresszióba estem, gondolván magamról, hogy ilyen béna embert, még a megfelelő vitamint sem tudja megvenni.
Elkezdtem szedni. Az első 3 nap furcsa volt, de nem érdekelt már, mert úgy gondoltam, mindegy most már, hogy mitől halok meg. 1 hét után kezdődtek a változások. Először az étvágy jelent meg, majd az életvágy. Kezdtem erőre kapni, és valami furcsa, pozitív motiváló erőt éreztem. Tettre készséget. Elkezdtem nyújtani, majd tornagyakorlatokat végezni. Szellemileg is motivált lettem. Jövőképek armadája lebegett a szeme előtt. Tanfolyamokra és képzésekre jártam később.
Ma ott tartok, hogy 10-12 km-t futok hobbiból, és a tanulási vágyam hajthatatlan. Azóta átálltam az Erős változatra, de ennek nincs jelentősége az egészségem megtalálásában.

Szabó László
2019-12-06

Feleségem évek óta fogyasztja a Lenkei-multivitamint, amivel igen elégedett. Jómagam sokáig ellentmondtam, úgy gondoltam, nincs szükségem vitaminokra.
Tavaly télen egymás után háromszor betegedtem le hetekre. Ebben az időszakban olvastam el – a feleségem többszöri ajánlására – a Legfontosabb szabály című olvasmányt, aminek hatására egyből bevettem 1 csomag Multivitamint, a párom nagy örömére. Nap mint nap beszedtem egy csomaggal, és az influenzám 3 napon belül elmúlt.
Azóta is rendszeresen fogyasztom a készítményt, kiegészítve 1000 mg C-vitaminnal, és kitűnően érzem magam. Kijelenthetem, hogy soha nem éltem ilyen aktív életet, úgy érzem, tele vagyok energiával, és azóta nem voltam beteg! (…)
Nagyon boldog vagyok, hogy 1 éve végre elkezdtem szedni ezeket a nagyszerű készítményeket!

W. L.
2019-12-05

Fél havi adag után már éreztem, hogy nem vagyok olyan fáradékony. Könnyebben veszem az akadályokat. Könnyebben tanulok. Kevésbé fáradok el a munkahelyemen. Talán türelmesebb vagyok a kamasz gyerekeimmel is. Ezt a tablettának tudom be, ezért egy újabb adagot szeretnék belőle venni.

B.-né M. I.
2019-12-04

Régóta használjuk a termékeit, jómagam tapasztalatai alapján, ma már párom is napi szinten fogyasztja, aki élsportoló. Heti 3 meccse van, és a regenerálódást nagy részben segíti a fárasztó hétköznapok közepette.
Van egy örökmozgó gyermekünk is, a vele való hétköznapokat is könnyebbé teszi, stresszmentesíti.

R. D.
2019-12-03

György László István vagyok, idén lettem 50 éves, és jobban érzem magam, mint valaha. Köszönhetem ezt annak, hogy megismerhettem az Ön vitaminkészítményét.
Több mint 2 éve használom a Multivitamint, és bátran kijelenthetem, hogy óriási életminőség-javulást tapasztaltam.
Sokkal energikusabb lettem, közérzetem sokkal jobb lett, és a betegségekkel szemben is sokkal ellenállóbb lettem.
Már régóta figyelemmel kísérem az Ön tevékenységét, melyhez engedje meg, hogy szívből gratuláljak. Kevés olyan ember van, mint Ön, aki fel akarja nyitni az emberek szemét, hogy a valóságot lássuk, és ne azt, amit el akarnak hitetni velünk.

György László István
2019-12-02

Körülbelül 40 éve futok, egész jól, ezért versenyzek is. Többnyire eredményesen, de az utóbbi időben nagyon nem ment jól, szenvedtem a dobogóért. Nem értettem az okát, de gondoltam, hogy valami hiányzik a szervezetemből.
Ekkor a lányomtól kaptam egy doboz Dr. Lenkei Multivitamint. Két hét múlva ismét könnyedén futottam, alig hittem el.

Sipos László
2019-12-01