Egy kis napsütés

2019. február

2 évvel ezelőtt kezdtem el szedni a Multivitamint. Észrevettem, hogy nem vagyok fáradékony, immunrendszerem megerősödött. Ritkább volt a hajam, mostanra megerősödött, nagyon nő. Körmeim szintén megerősödtek. 67 éves vagyok és jól érzem magam. 10-12 órát kint a kertben simán dolgozom, nem szoktam elfáradni!

Borbély Balázs (66 éves)
2019-02-28

Tisztelt Doktor Úr!

Szüleim kezdték el fogyasztani évekkel ezelőtt a készítményeit. Akkor még gimnazista voltam, jól jött a Multivitamin csomag az érettségi időszakban…Azután eltelt egy év, kettő, és éreztem, hogy valami nem az igazi a szervezetemben. Fáradékony voltam és levert, a hátam is gyakran beállt. Úgy éreztem hogy az egyébként nem egészségtelen étrenddel már nem tudok kellő vitamint bevinni a szervezetembe. Vitamin keresésbe kezdtem, majd eszembe jutott Ön. Amióta újra elkezdtem a Multivitamint szedni, újra vidám, energikus vagyok. A férjem szkeptikus volt a vitaminokkal kapcsolatosan, de amióta ő is szedi bevallotta, kellemesen csalódott és érzi jótékony hatásait.

K-S.T. (24 éves)
2019-02-27

Folyamatosan szedem 4 hónapja a Multivitamint. Sokkal jobb a vitalitásom, fáradtságom szinte semmi. A fizikai kiegyensúlyozottságom mellett érdekesen a pszichikai stabilitásom növekedett jelentősen!

K. T. (48 éves)
2019-02-26

Kedves Doktor Úr!

3 éve szedem a Multivitamint és azóta a reggeli ébredés sokkal könnyebben megy. Elkerülnek a betegségek. Kevésbé vagyok fáradt. Pattanásos volt korábban a bőröm és mára ez teljesen elmúlt. Edzés után könnyebben regenerálódom.

Ny. D. (28 éves)
2019-02-25

Megragadom az alkalmat, hogy elmondjam, milyen jól haladok a vitaminok segítségével. Mi még szeptemberben vettük fel a kapcsolatot e-mailben. Akkor kikértem a tanácsát, hogy milyen vitamin kombinációt használjak. Váltottunk pár üzenetet, sőt, Ön két könyvet is küldött nekem (méghozzá a határon túlra) ami plusz öröm volt számomra. A lényeg az, hogy azt mondhatom, meggyógyultam.
Hihetetlen, de igaz. Egy-két hónap alatt javulni kezdett az állapotom, mostanra pedig már jobban vagyok, mint új koromban. Előtte két és fél évig jártam a különböző orvosokhoz, kórházakba, de egyre rosszabb lett az állapotom. Egy hihetetlenül negatív, sötét jövőt láttam magam előtt. Hormontabletták, beöntések, gyulladáscsökkentők marékszámra stb. Aztán jött az "Élni jó" videó, és minden megváltozott. Egészséges fiatal vagyok újra.

A. Zoltán
2019-02-24

Drága Doktor Úr!

Tegnap este volt szerencsém végre élőben is végighallgatni Önt Kecskeméten. Olvastam a könyveit, láttam már videón, de összehasonlíthatatlan! Nemcsak az előadásmód, de a tartalma is élvezetes és tanulságos volt számomra. Önnek köszönhetően a Multivitamin szedésével jócskán leredukálódott a hőhullámom kínzó sokasága. Szinte észrevehetetlen. A segítségét nem is lehet egy köszönettel elintézni, hiszen az ember életminőségén való javítás megköszönhetetlen!

Ildikó
2019-02-23

Tisztelt Doktor Úr!

Közel egy éve, hogy a párommal és gyermekemmel együtt fogyasztjuk a Multivitamint és a Multivitamin Nektárt. Lételemünkké vált. Amióta fogyasztjuk több lett az energiánk, és nem vagyunk betegek. Amikor a játszótéren minden gyermek betegeskedik az én fiam aktív, eleven és nem beteges. Szellemileg frissebbek vagyunk, a párom pedig a megterhelő munkát jobban bírja.

Pusztai Zsuzsanna (39 éves)
2019-02-22

A fáradékonyság eltűnt, amit a Multivitamin szedése előtt tapasztaltam. Az élet minden területén pozitív változásokat tapasztalatok, amióta szedem a Multivitamint. Jobban bírom a munkát, és járok tanulni is, hihetetlenül fog az agyam.

Húsvéth Zoltán (30 éves)
2019-02-21

Kedves Doktor Úr!

Legalább 10 éve szedem a vitaminjait, és beteg szinte nem is szoktam lenni. Maximum fél napos meghűlés, pár tüsszögés volt ez idő alatt. Köszönöm, amit tesz az emberek egészségéért, és köszönöm a munkájukat!

Drábik Béla (42 éves)
2019-02-20

2014 augusztusában vezetés közben rosszul lettem. Azt gondoltam, infarktust kaptam. A kórházban – ahova azonnal elmentem – kivizsgáltak, mert az elmondottak alapján tipikusan infarktus tüneteim voltak. Viszont kiderült, hogy nem volt infarktusom, ezért pánikrohamot diagnosztizáltak nálam. Nem értettem, hiszen pozitív személyiség vagyok, nem voltam soha depressziós, minden élethelyzetben a jót próbálom meglátni. De az építkezés, az azzal járó stressz, költözés, a kisfiam sportolása és az ehhez fűződő események megviseltek. A kórházban nyugtatót kaptam, és azt a jó tanácsot, hogy vigyázzak a lelkemre. 😊 A jó tanácsot elfogadtam, a gyógyszert nem. Nem hiszek a gyógyszerekben, soha nem is fogok. Pszichológushoz mentem, de rájöttem, hogy nincs rá szükségem. Elkezdtem magnéziumot szedni emelt adagban. Segített! 2 éve nem vezettem, féltem, szédültem… újra vezettem! 😊 Sokat olvastam a vitaminokról, az Ön könyveit is kiolvastam, és most már tudom, hogy nincs pánikroham, hanem elhanyagolt egészség, vitaminhiány van csak. Jelenleg a Multivitamint szedem, és minden helyére került az életemben. Vezetek, jól vagyok, és szédülés sincs már.
KÖSZÖNÖK MINDENT, DOKTOR ÚR! 😊

M. R. (41 éves)
2019-02-19

Kedves Doktor Úr!

Egészen véletlenül ismertem meg az Ön termékeit, amikor egy ismerősöm megkért arra, hogy vegyek neki egy Multivitamint. Hetekkel később felhívott telefonon, és elmondta, hogy csodát tett vele ez a „vitaminbomba!” Elmondta nekem, hogy már nem fáradt, és a kedve is jobb lett. Ez nekem tetszett. Vettem magamnak, és 2 nappal később a férjemnek és a kamaszkorú fiamnak is. Első napi szedés után vidám voltam, második nap energikusabb. Nem vagyok beteg, de érzem azt, hogy árnyéka vagyok önmagamnak. Reményt adott nekem a termékeivel, amiért nagyon hálás vagyok! Elhatároztam, hogy ameddig csak lehet, szedni fogjuk, és mindenkinek ajánlani fogom!

Fleischer Andrea (45 éves)
2019-02-18

Tisztelt Doktor Úr!

Már csak egy, eddig megjelent könyvét nem olvastam, amit igyekszem minél hamarabb pótolni. Rendkívül sokat tanultam, amit nagyon köszönök. Szedjük a Multivitamint, a C-vitamint. Az a tapasztalatom, hogy így teljes az életünk! Minden probléma megoldódott, nem kell a gyógyszer! A könyvek soha nincsenek itthon, sokan olvasták és sokan is kérik tőlem, nagyon szeretek beszélni a tudásról és a tapasztalatról, amit megszereztem. Elmondhatom, hogy falumban és ismerőseim között most már talán kevés a száma azoknak, akik nem tudnak a lehetőségről, hogyan szabadulhatnak ki a saját csapdájuk fogságából. Vannak nagyon sokan, akik már tettek is magukért. Mindenki pozitívan jelez vissza.

Erzsébet
2019-02-17

Kedves Lenkei Gábor!

Júliusban otthon voltam két hetet, megvettem az összes könyvét, az ajánlottakat is, olvasom, tanulmányozom őket, ahogy időm engedi. De a legjobb dolog, hogy vettem egy Multivitamin csomagot, és azóta, mintha kicseréltek volna! Persze, ehhez biztos hozzájárult, hogy aznap, amikor elkezdtem szedni, egyidejűleg felhagytam az összes cukros és lisztes étellel. Nincs több ingadozó vércukorszint. És az édesség, ami miatt nem ment a fogyás, nem is kell már. Szóval még mindig a sokkhatás alatt vagyok, nagyon-nagyon-nagyon elégedett vagyok a vitamin készítménnyel.
Nagyon jól érzem magam.

Erika
2019-02-16

Tisztelt Doktor Úr!

A Multivitamin telitalálat! Sokkal kevesebb alvásra van szükségem, pár óra után is teljesen kipihenten ébredek. Jobban teljesítek az életem minden területén! Amit a legjobban köszönök, hogy a sportot is visszaadta nekem, Doktor úr!

É. P. (34 éves)
2019-02-15

Angliában élek, éjszakai műszakban dolgozom 8 órát. Sokszor tapasztaltam, hogy rettentően fáradékony vagyok, türelmetlen, ideges, és a legegyszerűbb feladatok is megterhelőek voltak. A nevelőanyám ajánlotta a kalcium-magnézium italport, és én éltem is a lehetőséggel. Munka előtt megittam az adagot, sokkal energiadúsabb lettem, és ráadásnak teljesen nyugodttá és kiegyensúlyozottabbá váltam, már azután az egy alkalom után is. Aztán elkezdtem szedni a Multivitamint is mellé, és mintha kicseréltek volna. Minden sokkal könnyebben ment, és még a körmömön is látható lett, hogy szinte ragyog. Azóta nem jelent nehézséget az éjszakázás.

N. É. (29 éves)
2019-02-14

A vitaminok használatáról Lenkei Doktor úr kiadványaiból és előadásaiból értesültem. Töretlen híve vagyok a mai napig. Én bizonyosan hiszem, hogy ezekből a súlyos műtétekből az Ő vitaminjai segítettek felépülni. Ezt a kezelőorvosom is megerősítette! Itt a SOTE Klinikán nagyon pozitív a hozzáállásuk a betegek ilyen törekvéseihez! Nem elhanyagolható az sem, hogy a kedélyállapotomat is kedvezően befolyásolták a vitaminok! 2013-ban a Kék Golyóban elutasítottam a kemoterápiás kezelést. Ott, akkor a professzor asszony azt mondta, hogy annak az esélye, hogy megérem a következő szülinapomat, 1%. Azóta már ünnepeltem négyet! És ezt, a vitaminoknak is köszönhetem, az bizonyos!

Mongné Vajda Judit (51 éves)
2019-02-13

Nyolc éve használom a Multivitaminokat. Januárban leszek 70 éves. Életvidám, kiegyensúlyozott vagyok. Költözés előtt állok. Visszaköltözöm a szülővárosomba. Kaptam altatót a Honvéd Kórházban, de nincsen szükségem rá, ezért nem is szedem be. Fejfájás esetén még fájdalomcsillapítót sem szedek be. Nagyon köszönöm a Doktor Úrnak! Még a Gellért-hegyet is megmászom, jobban tudok menni, mint az unokám, aki 21 éves! Napi 5-6 km-t sétálok!

S. M.-né (69 éves)
2019-02-12

Kedves Doktor Úr!

Elégedett vagyok a termékekkel. A pánikbetegségen, a szorongásos tüneteimen sporttal kiegészítve nagyon sokat segített. Energikusabb lettem, feltöltődtem.
Hálás köszönet a segítségért.

K. A. (27 éves)
2019-02-11

Kedves Doktor Úr,

Több éven keresztül nyugtatókat szedettek velem, szorongásra, pánikbetegségre; volt amikor olyan erőset kaptam, hogy nem tudtam magamról és összeestem. Ettől tényleg már nem féltem, szorongtam, mert hiszen magamról sem tudtam... Híztam 15 kg-t, kihullott a hajam, pikkelysömörös lett a fejbőröm, erősödött az ekcémám, és talán, ami a legfeltűnőbb volt, elfelejtettem mosolyogni. Majd jött egy érzés, a vitamin szedése előtt egy évvel, és letettem a gyógyszereket, mert már éreztem nem mehet így tovább.
Mindig kereskedelemben dolgoztam, és volt, amikor nem jött szó a számra és elnémultam annyira lelassítottak a gyógyszerek. De döntöttem és egy napról a másikra nem szedtem tovább.
Elkezdtem szedni a vitaminokat, a Multivitamint. Újra megnőtt a hajam, az ekcémám eltűnt, iszom elég folyadékot emellett. Fogytam 8 kg-t, eltűntek a pattanások, mitesszerek az arcomról, az erek a lábamról visszakerültek egészséges állapotba, a lila csíkok a lábamon eltűntek, a menstruációs panaszaim elmúltak. A bőröm nagyon selymes lett, a fogaim erősödtek és még egy idő után láthatóan fehérebbek is lettek. Talán túl közvetlen vagyok azzal, ha leírom az intimitásom is, a szexuális vágyam is helyrejött, ami a gyógyszerek miatt eléggé lecsökkent. Állandó fejfájásom elmúlt, gyomorproblémáim megszűntek.

Kovács Nikolett (29 éves)
2019-02-10

Jó napot kívánok!

Mint körzeti orvosnő dolgozom Prága fölött, Észak-Csehországban, Ústí nad Labemben (megyei város). A doktor úr előadásait a YouTube-on hallgatom, télen, 2018-ban fedeztem fel.
Hát, sok meglepetést kaptam szavai által, de minden előadásával egyetértek. Mint körzeti orvos mindenféle diagnózissal találkozom, és más a teória, és más a valóság – 180 fokos eltérés. Amikor szeptemberben torokhurutos meghűlésem volt, a C-vitaminból 54 kg-osan 2700 mg-ot szedtem naponta.
10 napon belül felépültem, anélkül, hogy a munkámban szabadságot kaptam volna, naponta 40-50-60 páciens mellett és a sok papírmunka mellett szépen a hurutos meghűlés elmúlt, belül volt energiám.
Azután ahogy ezt megtapasztaltam, a pácienseimnek is ajánlottam – fáradtság és torokgyulladás esetén ajánlok legalább 2000 mg C-vitamin használatát.
Sajnos, amikor megnézem a belgyógyászati könyvemben a vitaminokról való információkat, az nagyon gyenge, és a 30 éves praxisom alatt nem volt tanfolyam a vitaminokról.

Dr. Navrátilová (58 éves)
2019-02-09

Két hónapja szedem a Multivitamint + C-vitamint. Szeptemberben újra dolgoztam, bölcsődei kisgyermek-nevelő vagyok. Azóta nem érzem a fáradtságot, akár reggel 7-től este 18-ig is dolgoztam és nem éreztem a szinte fájdalmas fáradtságot. Másik fontos tapasztalatom, hogy nem vagyok ideges, nem stresszelek úgy mint azelőtt… Valahogy, amiken azelőtt aggódtam, napokig foglalkoztatott, most szinte azonnal feldolgozom. Nincs stressz! 😊

Bakó Mónika (44 éves)
2019-02-08

Tisztelt doktor úr!

Köszönöm szépen hogy segített abban, hogy teljesebb és boldogabb életem legyen. 43 éves vékony testalkatú nő vagyok. Az évek múlásával egyre fáradékonyabb lettem. Ez szerencsére megszűnt! Tele vagyok energiával! Korábban a frontok hatással voltak rám (fejfájás, levertség), ez is megszűnt. A menstruációm mindig pontatlan volt, ez is rendszeres lett 😊 A bőröm szebb lett, sugárzóbb.

Schroff Angéla Tünde (43 éves)
2019-02-07

Kedves Gábor!

Szeretném végtelen hálámat és köszönetemet kifejezni mindazért a tudásért, jóságért és odaadásért, amellyel az emberek egészségét menti meg! Férjem és én is 44 évesek vagyunk. Előadásainak hatására rendeltem mindkettőnk számára Életerő Multivitamin csomagokat. Egészségesnek tartottam magamat, így nem is nagyon vártam változást, csak az egészségem megőrzése volt a cél. Viszont a pozitív változások, amelyek egy hónapon belül jelentkeztek, teljesen ledöbbentettek. Újra el tudom olvasni a legapróbb betűket is, ugyanannyi alvással sokkal kipihentebben, frissebben és vidáman ébredek, olyan érzésem van egész nap, mintha állandóan kávé hatása alatt lennék, ráadásul vidám hangulatban. Teljesen megszűntek a felfúvódások, az emésztésre is nagyon jótékony hatással van.

K. A. (44 éves)
2019-02-06

Tisztelt Dr. Lenkei Gábor Ùr!

A C-vitaminról szóló kisfilm nagyon kíváncsivá tett, rengeteget tanultam általa. Utána megnéztem az összes többi feltöltött videót is, valamint elolvastam az írásos anyagok többségét. Köszönöm szépen a tudást, igyekszem élni vele.
A Multivitaminnal egészítettem ki az ebédemet, ami a következő pozitív tapasztalatokhoz vezetett:
Napi 8 óra alvás elegendő ahhoz, hogy kipihenten ébredjek. 8-9 óra munka után is van még energiám és kedvem a házimunkához, tanuláshoz, sportoláshoz. Kezdetben több zsírosabb ételt kívántam, de egy pár hét után már csökkent az étvágyam a szalámira, rakott krumplira. Kevésbé érzékeny a fogínyem a hideg italok fogyasztásakor. Az időszakosan jelentkező szénanáthámra nem kell gyógyszert szednem, amennyiben napi 3000 mg C vitamint fogyasztok. Nem betegeskedem amióta multivitamint is tartalmaz az étrendem.

Bischof Nikolett (29 éves)
2019-02-05

Tisztelt Lenkei Úr!

Köszönöm a lehetőséget, hogy a napi vitamincsomagokkal hozzájárul ahhoz, hogy a mindennapjaim energiával-teliek legyenek. Cégvezetőkkel dolgozom, és nagyon fontosnak tartom, hogy a nap minden szakában fitt legyek, és tudjak koncentrálni a munkámra. Ebben segítenek nekem a vitaminok. Szerencsére, már a családom is fogyasztja.

S. A. (39 éves)
2019-02-04

Ezúton köszönöm Lenkei doktor úrnak, hogy színvonalas tudását megosztja velünk az előadásain, és Neki köszönhetem, hogy 50 évesen semmilyen gyógyszert nem szedek, a labor eredményeim pedig kiválóak! Szinte minden könyvét elolvastam és 2004 óta szedem a vitaminokat, amelyeket a Győri üzletben vásárolok rendszeresen. Régen, amikor még nem volt üzlet Győrben, Budapestre jártunk a vitaminokért. Ezt csupán azért említem, mert aki értékeli az egészségét és hajlandó is tenni érte valamit, az a távolságot is leküzdi és nem keres kifogásokat.

Ildikó
2019-02-03

Kedves Doktor Úr!

A könyveit, kiadványait az egész család olvassa, szereti, köszönjük, hogy tisztábban láthatjuk a gyógyszeripar visszásságait! Két éve szedjük a Multivitamin csomagot és nagyon jók a tapasztalataink. Én pollen allergiás lennék, de a rizikós időszakban alig van tünetem!

Uri Eszter (43 éves)
2019-02-02

Amikor megismerkedtem Lenkei Gábor barátommal, akkor már évek óta szedtem C-vitamint. Az ő tanításait megismerve azonban egyik napról a másikra napi 10 grammot, azaz 10 000 mg.-mot kezdtem szedni minden áldott napon. Mindössze 6 hónapon belül, maradéktalanul elmúlt az akkor már évtizedek óta gyötrő, két gyógyíthatatlannak minősített betegségem, a herpesz és a parlagfű-allergia. Ez egy csoda volt, és mind a mai napig hálás vagyok a tanácsokért, mert ezek a bajok a szó szoros értelemben megkeserítették a mindennapjaimat, és semmilyen alternatíva nem volt rájuk évtizedeken keresztül.
Ez 9-10 évvel ezelőtt történt, azóta semmi bajom. De azóta is töretlenül szedem a 10 gramm C-vitamint, Multivitamint is szedek és még más egyéb vitaminokat. A napomat úgy kezdem, hogy a reggeli után egy maroknyi vitamint beszedek. Elmondhatom, hogy akármilyen nehéz nap áll előttem, én 6-7 óra alvással friss vagyok. Hajnalban kelek, és későn fekszem, nincs igényem több pihenésre. Azért írtam le a tapasztalataimat, hogy ezzel másoknak segítsek. Komoly tehertől szabadultam meg akkoriban.

Tihanyi Tóth Csaba (50 éves)
2019-02-01