Egy kis napsütés

2019. január

Kedves Doktor Úr!

Nagyon jók a tapasztalataim egy év elteltével, bár már előbb is éreztem, hogy az Ön által leírt és közölt jelentős életminőség-javulás nálam megvalósult.
Oktató filmjeit, kiadványait tanulmányozva arra a döntésre jutottam, hogy bővíteni fogom a vitaminok bővebb felhasználását, bevételét, egységcsomagjai felhasználásával.
Nagyon Köszönöm, hogy van nekünk!!

Nagyszegi Ferenc (67 éves)
2019-01-31

Mélyen tisztelt Lenkei Úr!

Komolyan gondolom a mély tiszteletet, mert amit Ön értünk tesz, azt csak tisztelni lehet. Alig egy hónapja szedem a készítményeit, de már van jó tapasztalatom. Először is 9 év után egy hét alatt leszoktam a nyugtatóról és a depresszió elleni gyógyszerről. Szinte semmilyen elvonási tüneteim nem voltak. Több az energiám!

Mezei Zsuzsanna (61 éves)
2019-01-30

Tisztelt dr. Lenkei Gábor!

29 éves vagyok, nagyon nehéz időszakon vagyok túl. A sors Önhöz vezérelt. Nemcsak a kérdéseimre kaptam meg a választ, hanem kaptam az életemhez egy mankót, amire nyugodt szívvel támaszkodhatok. Elkezdtem szedni a termékeit, olvasom a könyveit, nézem a videóit, és tegnap sikerült meghallgatnom élőben, Zalaegerszegen. Nagyon hálás vagyok és köszönettel tartozok Önnek, hogy segített újra megtalálni az egészséges, boldog élethez vezető utat!

N. I. (29 éves)
2019-01-29

Tisztelt Doktor Úr!

Egy évig szedtem a Multivitamint, és rengeteg kedvező tapasztalatom volt. A 38. tanévemet kezdtem általános iskolai tanárként. Munkahelyem, egy halmozottan hátrányos helyzetű település általános iskolája, ahol 300 halmozottan hátrányos, 98%-ban roma gyermeket tanítunk. Idegileg, lelkileg nagy tehernek vagyunk kitéve a tanév során, amit nincs mese, bírni kell. Ebben volt egy évig hatalmas segítségemre az Ön készítménye. Tapasztalatom: a legrosszabb gyermek sem igazán tudott kibillenteni a nyugalmamból, nem kaptam fel a vizet, nem lettem ideges, nem volt bennem feszültség, nem fájdították meg a fejem (ezt inkább annak tudtam be, hogy kétszer annyi vizet ittam meg naponta, mint azelőtt, de most is annyit vagy még többet iszom, mégis gyakran fáj a fejem az iskolában). A legjobban a tanév vége felé látszódott meg a különbség az én és a kollégák fizikai, lelki és idegi állapota között. Március-áprilistól mindenki dőlt ki a sorból, egyre többen hiányoztak, mert mindenféle betegséget elkaptak, fáradtak, kimerültek voltak,
míg én fáradtnak sem éreztem magam.
Iskolán kívül is élveztem kedvező hatásait: energikus, lendületes voltam, erősnek éreztem magam.

T. R. (56 éves)
2019-01-28

Tisztelt Doktor Úr,

Minden könyve itt van a polcon, szépen sorban gyűjtöm ki belőlük a különböző információkat. Emellett bújok minden olyan internetes információt, amely Önhöz, és munkásságához kapcsolódik. A Multivitaminnal erősítem magam. A különbség a mai és a másfél évvel ezelőtti állapotom között a tudatosság. Ezért szintén őszinte köszönettel tartozom! Bízom benne, hogy még sok-sok könyvvel fog segíteni nekünk, tudni vágyóknak!

Katinka
2019-01-27

Kedves Doktor Úr!

Dorottya vagyok, 31 éves, egy ötéves kislány édesanyja! Éppen most fejeztem be Cenzúrázott egészség című könyvét.
Köszönöm szépen, hogy felnyitotta a szemem. Azt gondolom, hogy én még időben vagyok, hogy tegyek a saját és kislányom egészségéért. Most már értem kinek is jó az igazán, hogy édesanyám gyógyszert szed gyógyszer hátán, és mondanom sem kell, hogy a sokadikat a sorban már az előzőek mellékhatásaira szedi. Tudom gyermekemről, hogy a sok antibiotikumtól nem hogy meggyógyult volna egy vírusos megbetegedésből, hanem immunissá vált, és hónapokig csak betegeskedett.
Ma már mindketten szedjük az étrend kiegészítőit, már pár hét után tapasztaltam, hogy nem kaptuk el a helyi járványokat sem.

Dorottya
2019-01-26

Tisztelt Doktor Úr!

2006-ban hallottam egy előadását, melyben a vitaminokról és azok fontosságáról beszélt, majd olvastam a „Cenzúrázott egészség" című könyvét.
Akkoriban gyakorlatilag folyamatosan beteg voltam, a „szokásos" allergiás tünetek mellett egymást érték a huruttal, náthával, olykor hőemelkedéssel járó „meghűléses-járványos" megbetegedések. Általánosan kimerültnek, erőtlennek éreztem magam, a munkabírásom leromlott. Legelőször magas dózisú C-vitamint és a Multivitamin készítményt kezdtem szedni, amelynek hatása meglepően hamar megmutatkozott. Egy-két héten belül megszűntek a meghűléses tünetek. Néhány hónap után nagyon markáns minőségi javulás mutatkozott az egészségemben.
A náthás, hurutos megbetegedések teljesen elmaradtak, azóta csak nagyon ritkán fordul elő ilyesmi. Az allergiás tüneteim jelentős mértékben csökkentek, a „kritikus időszakot" leszámítva teljesen megszűntek. Általánosan sokkal energikusabbnak éreztem magam, jobban aludtam, a munkabírásom és a stressztűrő képességem – szó szerint az életerőm – ugrásszerűen javult. Azóta és jelenleg is szedem a vitaminokat.

Pataki István (50 éves)
2019-01-25

Tisztelt Lenkei Úr!

Villamosvezető vagyok, és ez, bár sokan könnyűnek hiszik, nem az. Mentálisan és lelkileg megterhelő feladat villamost vezetni. Éjjel 2-3 órakor kelni és dolgozni 8-10 órát úgy, hogy emberek százainak épsége múlik a döntéseinken… az nehéz dolog. Nem panaszképpen mondom, hanem mert fontos adat ahhoz, hogy elmondhassam mennyire más ez a munka, amióta az Ön vitaminjait szedem. A Multivitamint és a kalcium-magnéziumot fogyasztom (a meggyes a kedvencem) havonta felváltva.
Ami változott azóta az az, hogy ha olyan nagyon korán kelek sem kókadozok napközben, még csak kicsit sem, és nem esik nehezemre odafigyelni mindenre, amire kell… Lehet, erre mondanák sokan, hogy ez nem nagy változás, de pedig az! Az egyik kollégámnak is adtam belőle, és később megkeresett, hogy elmondja… Nagyon jó nem álmos, nem kókadozik, és 10 óra munka után is toppon van. Szerintem ez óriási dolog! Ráadásul nagyon finom… naponta többet is tudnék inni belőle… néha meg is teszem… 🙂

Bisi Gábor (39 éves) villamosvezető
2019-01-24

Közel 4 éve szedem a Multivitamint, kiegészítve 2 gramm C-vitaminnal és kollagénnel. Már rég a napi rutin része, hogy minden étkezés kiegészítőjeként ezeket is beveszem. 42 évesen jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. Van energiám 8 óra fizikai munka után aktív életet élni, edzeni, és este kellemes fáradtsággal lefeküdni. Körülöttem mindenki folyamatosan panaszkodik valamire, én meg csak mosolygok. A rendszeres téli megfázásaimnak rég nyoma sincs. A csontkovácsom csodálkozik a fittségemen és a rugalmasságomon, a masszőröm azt mondja ilyen „sima" lábat utoljára az oktatójánál masszírozott. Szerinte „belül" minden rendben van. Időközönként elmegyek az orvosomhoz kivizsgálásra, és amellett, hogy mindent rendben talált, csodálkozott, hogy a terheléses vizsgálaton a pulzusom csak pillanatokra emelkedett meg, ahogy lépésenként növelte az ellenállást a bringán. Mindezt 40 fokos nyári kánikulában. A fogorvosom a röntgenem láttán mondta azt, hogy ritkán lát ilyen egészséges képet. „Élmény velem dolgozni." Ezt mondta pontosan. A teljesség igénye nélkül, az ilyen visszajelzéseknek azelőtt nyoma sem volt. És nem utolsósorban sokak szerint 6-7 évvel fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, és azt hiszem, minden embernek hasonlóan kellene élnie.

Sz. Z. (42 éves)
2019-01-23

Tisztelt Doktor Úr!

Sajnos gerincproblémám van, és az orvosok sem tudtak igazán segíteni nekem. Jöttek a kamu dumák, de eredmény semmire sem vezetett. Magam kezébe kellett venni a gyógyulásom. Ekkor akadtam Önre és a „Szépség, egészség, kollagén" című könyvére. Az segített nekem. A kollagén után elkezdtem szedni a vitamincsomagot. Szedem a C-vitamint is. Tapasztalatok: megszűnt a minden évben kínzó frontérzékenység (szédülés), zavartalan a menstruációm, szebb a bőröm, szinte nem is kívánom az édességet, jóval kevesebbet eszem, segített a fogyásban, 17 kiló leadásában. Megszűnt a hullámos körmöm, a szívritmus zavarom megszűnt, viszkető fejbőr megszűnt, hajam hamarabb nő és szebb, derékfájdalmam csökkent, már nem kell rá gyógyszert szedjek, sohasem vagyok beteg, megfázva, minden betegség elkerül. Aktívabb vagyok. Életerősebb.

Vaszil Anikó (33 éves)
2019-01-22

Tisztelt Doktor Úr!

Kb. 16. hónapja fogyasztom a készítményeit, és továbbra is jól vagyok. A súlyos macska- és parlagfű-, ill. ürömallergiám továbbra sem jelentkezett. Olyannyira, hogy nem is kellett zsebkendőt vennem tavasz óta. (Korábbi években 100-as csomag/2 nap) Továbbra sem vagyok beteg, jól bírom a sok-sok túlórát a munkahelyen. Az egri előadása briliáns! Kollégámat az ideális kép hiányából fakadó motiváltsághiány, továbbá a kamu koleszterin-célértékek döbbentették meg legnagyobb mértékben, de a „nagy adag" vitaminnal való álságos riogatás is. Ma már vitaminszedővé avanzsált 🙂

Király Levente (35 éves)
2019-01-21

Tisztelt Doktor Úr!

A kezdetektől használom a Multivitamin csomagot, sok minden nehézségen és bánaton jobban át tudtam magam küzdeni. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, ha ezekkel támogatom az idősödő szervezetemet. Úgyszólván más betegséget, megfázást eddig szépen el tudtam kerülni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy olvassa el a doktor úr könyveit, menjen el, ha teheti a doktor úr előadásaira, és tanácsait fogadja meg!

K. J.-né (71 éves)
2019-01-20

Kedves Lenkei Úr!

Hálával tartozom Önnek, hogy rávezetett engem és családomat arra az útra, ami számomra eddig hihetetlennek tűnt. Édesanyám leromlott állapota vezetett ahhoz, hogy kicsit utánanézzek ennek- annak az egészséggel kapcsolatban. Így jutottam el az „Élni jó!” című előadásához az internet segítségével. Mindhárman elkezdtük szedni a Multivitamin csomagokat.
- Édesanyám köszöni szépen, jól van és semmilyen gyógyszert nem szed.
- Kedvesem allergiában szenvedett orrcseppet már egyáltalán nem használ,sokat javult az orrdugulás. Reggelente ő kelt fel, hogy nem tud aludni, mert már úgy kialudta magát. Azelőtt 10-12 óra alvás után is fáradt volt.
- Jómagam - fáradékonyságom eltűnt. A bőrproblémáim javulnak, lassan de biztosan. Az éhségérzetem is megszűnt.

Köszönöm, hogy egy jobb élet kapuján léphettünk be!

Zsolt
2019-01-19

Tisztelt Doktor Úr!

Három éve használom a készítményeket. Ez idő alatt minimálisra csökkent a megfázásos megbetegedések száma, az is rövid ideig tart, és gyógyszer nélkül gyógyulok. A kisebb ízületi problémáim is elmúltak, javultak, elmúlt a fáradékonyságom. 42 éves vagyok, az elmúlt 3 évben két várandósságból három gyönyörű és makkegészséges gyermekem született. Mindkét várandósság idején szedtem a Multivitamint, folsavat, Omega 3-at, és mind a magzatok, mind pedig én a legnagyobb egészségnek örvendtünk. Fél éves koruktól az ikrek is isszák a Multivitamin nektárt. A kötelezőn kívül nem kell a gyermekorvost látogatnunk!

Ráczné Szabó Csilla (42 éves)
2019-01-18

Tisztelt Doktor Úr!

Immáron másfél éve szedem a Multivitamin készítményt, abból is a Közepest. Az első egy hónapban olyan jellegű hangulatváltozást tapasztaltam, amit a kollégáim is megerősítettek.
Folyamatos 3 műszakban dolgozom, mellette esti tagozaton iskolába járok. A tanulás szinte gyerekjáték! Sokkal gyorsabban megmaradnak a tanultak. Az éjszakai műszakokat minden gond nélkül megélem. Nincs az a bizonyos holtpont. A nehézségeket nem tehernek, hanem kihívásnak tekintem. Hosszú ideje, higgadt, nyugodt tudok maradni. Testi változásokat is tapasztaltam magamon, elmúlt az ekcémám.
Megszűnt a köröm töredezettsége, a körmöm meg is erősödött. Amióta a Multivitamint szedem, nem voltam beteg, pedig sok influenzás kolléga között dolgoztam.
Köszönöm Önnek, hogy megmutatta az élet jobbik oldalát!

Gy. A. (33 éves)
2019-01-17

Kedves Lenkei Úr!

Önt a YouTube-on hallottam előadni a vitaminokról, ami felkeltette az érdeklődésem. Addigra már sok hajam kihullott, mint kiderült, a pajzsmirigyprobléma és a daganatom miatt. A hajhullás mellett még a köröm rendkívüli repedezettsége, illetve nem növekedése is problémát okozott.
A Multivitamin készítményt kezdtem el szedni, nagyon hatásosnak bizonyult! A hajam elkezdett visszanőni, és a körmöm megerősödött láthatóan. A pajzsmirigyem is realizálódott, nem kell szednem gyógyszert rá. Tény, hogy semmilyen gyógyszert nem szedtem, belsőleg használatos természetes dolgokat igen, de tapasztaltam, ha nem szedem ezt a vitaminkészletet, nincs ilyen gyors javulás!

L. V. (47 éves)
2019-01-16

Tisztelt Doktor Úr!

Én naponta hálát adok Istennek, hogy rátaláltam Önre, így a készítményeire. Az első videó megnézése olyan volt, mint egy megvilágosodás. Amióta a készítményeket szedem, egyáltalán nem vagyok beteg, jól alszom, és sokkal vitálisabb vagyok. Már nem félek a betegségektől és az öregkort sem beteg, leépült emberként képzelem el!

Buzák Anikó
2019-01-15

Kedves Gábor!

Másfél éve kezdtem el szedni a vitamint. Azóta is szedem minden egyes nap! Beteg azóta nem voltam! Orvosnál sem! A nátha kb. négyszer terített le egy évben, ami két hétig is tartott! Azóta semmi! Allergiás voltam szinte mindenre, szó szerint regiment zsebkendővel rohangáltam. Orrom állandóan folyt, vörös volt a szemem és könnyezett, kapart a torkom, és egyfolytában tüsszögtem! Ellehetetlenítette a mindennapokat! De hol van az már! Teljesen elmúlt! A 8-10 órás alvást a 6 órás alvás váltotta fel! Egész nap pörgök! Nem tudok elfáradni! Megnéztem az összes videóját, amit csak találtam, kiolvastam online a könyveit, kettőt meg is vettem, előadásán is voltam!

Kéner Szilvia Zsuzsanna (41 éves)
2019-01-14

Vásároltam férjemnek is magamnak is a vitaminokból, aminek izgatottan várjuk a hatását. Szerintünk már most lehet érezni, mert nem vagyunk annyira fáradtak, mint előtte! Nagy hirtelen 2 könyvét is elolvastam, nagyon tetszettek. Azóta a könyveket már kölcsönadtam.

Marianna
2019-01-13

Először is olvastam a Dr. úr által kiadott Cenzúrázott egészség című könyvet, és innentől kezdve elhatároztuk a kedves feleségemmel együtt, hogy az Ön által terjesztett elvet fogjuk követni. Jelen voltunk Csíkszeredában a Dr. úr által tartott előadáson, ami szintén nagyon tetszett. Elhatároztuk magunkban, hogy ezutántól a Dr. úr termékeit fogjuk használni, aminek egy részét ki is próbáltuk, és nagyon meg voltunk elégedve.

Zs. A. (59 éves)
2019-01-12

Tisztelt Doktor Úr!

Teljesen elkeseredtem, amikor a meddőségi klinikán elutasítottak, miszerint nálam már egyáltalán nincs peteérés, nem tudnak velem mit kezdeni. 40 éves vagyok. Az Angliában élő unokabátyám javasolta az Ön vitaminjait. El is kezdtem szedni, kb. 2 hónapja, és csodák csodája, azóta van rendszeres menzeszem. Mivel nálam ez a stressz miatt is már jóformán megszűnt. A vitaminok által energikusabb vagyok, és megnőtt az étvágyam.
Egyszóval, köszönöm 😊, nálam bevált!

Varga Éva (40 éves)
2019-01-11

8 hónapja szedem a Multivitamin tablettát, a kálciumot és a magnéziumot meg a C-vitamint. Minden nap fizikai munkát végzek, sokkal jobban bírom a megterhelést. Azt vettem észre, – sok emberrel dolgozom együtt – sokkal türelmesebb vagyok, kevesebbet zsörtölődöm. Áprilisban műtéten estem át, viszonylag hamar regenerálódtam, sebem is gyorsabban gyógyult. Energikusabbá váltam reggeltől estig bírom a munkát!

Litkei Róbert (55 éves)
2019-01-10

71 éves idős hölgy vagyok. 1 éve a családi orvosom javaslatára kezdtem el szedni a Multivitamint. Időskori gyengeség, erőtlenség, sőt már a járás is nehezen ment. Amióta szedem a vitamint, fokozatosan felépültem, már tudok járni, van energiám, jól alszom. Mondhatom, hogy a koromhoz képest jól vagyok. Tudom, hogy mindezt a vitaminoknak köszönhetem. Amíg még élek, és vannak napjaim, használni fogom.

B. M. (71 éves)
2019-01-09

Tisztelt Dr. Úr!

Férjemnél pszichés zavar lépett fel, egyik napról a másikra, ő akkor 50 éves volt. A pszichiáter gyógyszert akart felírni, amit élete végéig kellett volna szednie. E helyett a Multivitamint kezdte el szedni. 3 hónap alatt teljesen rendbe jött. Nem mutatkoznak a korábbi pszichés zavar tünetei, elmúlt az allergiája. Azóta eltelt 10 év. Teljesen jól van. Nemcsak a tünetek múltak el, hanem meggyógyult.

I.M. (46 éves)
2019-01-08

Tisztelt Doktor Úr!

Amióta a vitamin megjelent a piacon, azóta szedjük a férjemmel. Én 69 éves elmúltam, férjem 78 éves, de semmiféle gyógyszert nem szedünk. Egyikünk sem hord szemüveget, látásunk tökéletes. Márciusban Indiában jártunk, ahol 3 hetet töltöttünk el. 14 fős csoportból csak mi úsztuk meg a hányást és a hasmenést. Esküszöm rá, hogy az egészséges hazatérést az Ön vitaminjainak köszönhetjük. Mindezért nagyon hálásak vagyunk.

Bencze Ágnes (68 éves)
2019-01-07

Nem szedtem gyógyszert amióta szedem a vitaminokat (mondjuk azelőtt sem sokat) és nagyon örvendek, hogy a vitaminok segítségével több erővel tudok dolgozni, és több türelemmel vagyok a családom iránt. A két gyerekem imádja a folyékony vitamin készítményt és napi szinten fogyasztják a C-vitamint, tehát még ha jön is a nátha, akkor sem esnek ágynak, hanem egy pár nap múlva rendben is vannak.

Flaviu Stirbu
2019-01-06

Megoperáltak. 5 hét után szedték ki a varratokat, a Multivitamint kezdtem használni, alig 2 és fél hét alatt teljesen rendbe jöttem! Hálásan köszönöm a segítségét! Az Isten áldja meg!
Egy egyetemi okleveles ápoló

B. B. (46 éves)
2019-01-05

Tisztelt Tanár Úr! 😊

Mielőtt elkezdtem szedni a vitamincsomagot, állandóan kimerültnek éreztem magam, de aludni nem tudtam, szinte kóvályogtam egész nap! Az ínyem is vérzett fogmosáskor! Ma már 2 hónapos szedés után, mindez a múlté! Nyugodt vagyok, kiegyensúlyozott, életvidám, és sokkal többet tudok dolgozni!

É. K. (49 éves)
2019-01-04

Nagyjából egy éve kezdtem el szedni a Multivitamint, mert az egyetem mellett nem sok időm volt a mozgásra, és fáradékony, sokszor dekoncentrált voltam. Amióta szedem a vitamint, azóta sokkal energikusabb vagyok, jobban bírom a stresszhelyzeteket, ill. a vizsgaidőszakot is, sokkal jobban tudok teljesíteni az egyetemen és a munkahelyemen is.

K. K. T. (23 éves)
2019-01-03

Háziorvos és homeopata vagyok. Szívesen ajánlom rendelőmben az Ön készítményeit. Jó tapasztalataim vannak a Multivitaminokról. A magam részéről folyamatosan szedem, megszűnt a hajhullásom, több az életerőm.

Dr. F. K. (56 éves)
2019-01-02

Tisztelt Lenkei Doktor Úr! Kedves Tanítóm!

Az Ön által javasolt adagban elkezdtem szedni a Multivitamint. Nappal élénkebb lettem, éjjel mélyen alszom. Nagyobb lett a munkabírásom, kevésbé vagyok fáradékony. Örömmel tapasztaltam hasonlókat a család többi tagjánál. Eddig is sokat nevettünk, de most valahogy egy általános derű lett úrrá rajtunk. Megtapasztaltuk, hogy a mindennapok alkalmával mit jelent a "több életöröm" a vitaminok hatására.

Dr. N.G. (67 éves)
2019-01-01