Egy kis napsütés

2019. július

Két hónapja szedem a Multivitamint, és most készülök megvenni a harmadik havi adagot. A változást, életminőség-javulást nem egyből, hanem körülbelül az első és második hét között kezdtem el érzékelni.
Ez megmutatkozik mind a fizikai, mind a mentális állapotomon. Fizikailag egyértelműen a fáradtságérzet mérséklődését emelném ki. Később jön el az a pont, amikor pihenésre van szükségem. Ennek ellenére az alvási szokásaimon nem változtattam, ugyanannyit alszom, mint régen. Bevallom, vártam egy olyan változást is, hogy majd reggelente kicsit könnyebb lesz kipattanni az ágyból. Ezt nem igazán tapasztaltam, de lehet, hogy ez inkább fejben dől el. Ami viszont az ébredés utáni állapotot illeti, ott már érezhetően energikusabbnak érzem magam a múlthoz képest.
Ami a szellemi változást illeti, nálam ez az a terület, ahol a legnagyobb mértékű javulást tapasztaltam. Észrevettem ezt a vizsgaidőszak ideje alatt, a munkahelyemen és egyszerűen a mindennapi életben is, amikor az agyamra van szükségem. Úgy érzem, hogy megnőtt a szellemi kapacitásom, és ennek a munkámból és a hobbimból adódóan kifejezetten örülök.
A harmadik hónapban kipróbálom az erősebb Multivitamin változatot, kíváncsiságból és kísérletezés végett. Remélem, hogy a továbbiakban is tapasztalhatom a pozitív hatásokat!

Kiss Mátyás Gábor
2019-07-31

Amióta szedem a Multivitamint, nem vagyok beteges, több az energiám. De aminek nagyon örülök, hogy nem remeg a kezem, és újra tudok varrni, kötni, horgolni.
Mintha visszakaptam volna az életem!

K. É.
2019-07-30

13 évvel ezelőtt férjemnél fertőzést állapítottak meg. Akkor, 27 évesen két hétig csak feküdt. Értékei borzasztóak voltak. Mire kicsit mozdulni tudott, addigra két kicsi gyerekeink is elkapták. 57 napig voltak lázasok. A fiú akkor három, a kislány fél éves volt.
Amikor elkezdték szedni az Ön Multivitamin készítményeit, már csak árnyékai voltak önmaguknak. 2-3 nappal később elmúlt a láz, 2-3 hét múlva értékeik újra normálisak lettek. Azóta is sok készítményeit használjuk.

Zs. A.
2019-07-29

A Multivitamin tapasztalataim a következők: 1 hónap szedése után a fáradékonyságom megszűnt.
A több műszakos munkarendhez könnyebben alkalmazkodom. Az alvási problémáim minimalizálódtak.

F. T.
2019-07-28

Amióta szedem a Multivitamint, azóta elkerül a betegség akkor is, ha körülöttem mindenki beteg.
Van energiám a hobbimra is. Új életet kaptam.

E. F.
2019-07-27

H. G.-nek hívnak, 36 éves, 185 cm magas vagyok, és 128 kg, családos ember, kettő kiskorú gyermekünk van, és 16 éve vagyok mozdonyvezető. (…) Kipróbáltam a Multivitamin készítményt, aminél éreztem valamiféle javulást a munkabírásban, csökkent a fáradékonyság, de ami igazán nagy ,,áttörést” hozott számomra, az a legerősebb Multivitamin!!! Nem túlzok, újra 18 évesnek érzem magam, hatalmas energiával és erővel!!! Helyrehozta a férfiasságomat, a teherbírásomat a munkában (sokkal jobban bírom az éjszakázást)!!!
Szabadidőmben edzéssel (súlyzózás) is foglalkozom, de idáig nem éreztem sok hasznát, most viszont érzem az értelmét, hogy nemcsak dísznek vannak az izmaim, hanem munkára is tudom fogni a testemet! Visszakaptam a kamaszkori energiámat!!!
Itt szeretném megjegyezni, hogy a nagyobbik gyermekünk (4 éves) sokáig betegeskedett (lázgörcs, orrfolyás), nála kipróbáltuk a folyékony Multivitamint 2 hónapja, és sokat segített rajta!!!

H. G. (36 éves)
2019-07-26

Nekem a Multivitamin az életemet mentette meg. Állandó szorongásban éltem. Sok nyugtatót szedtem. Pánikbetegség, idegesség, depresszió…
Hála Istennek ez már a múlt! Most jókedvű vagyok!

H. Sz.
2019-07-25

Még csak két hónapja szedem a Multivitamint, de már kedvező tapasztalataim vannak. Eléggé fáradt vagyok, stresszes munkakörben dolgozom, nem bírom magam kialudni. Szedtem vitaminokat korábban is, de azoktól nem éreztem semmit. Ismerős javaslatára kezdtem el szedni a Multivitamint.
Azt érzem, hogy sokkal több energiám van, jó a közérzetem. Az emésztésem is sokkal könnyedebb, természetesebb. Úgy érzem, kisimultak az idegeim. Az éjszakákat többnyire átalszom. Kalcium-magnéziumot is iszom esténként. Lehet, megpróbálom az erősebb Multivitamint.
Én eddig elégedett vagyok a Multivitaminnal!

Gy. A.
2019-07-24

Egy tv-interjú után elolvastam a könyvét, majd elkezdtem szedni a Multivitamint. A tapasztalatok meggyőztek. Minden évben alapozás után napokig izomlázam volt. A Multivitamin szedése után ez elmúlt. A mai napig nincs.
Már a legerősebb Multivitamint szedem, és nagypályás focibajnokságban játszom. 71 éves vagyok. Most búcsúztattak el, de maradt a kispályás foci.

Fazekas Attila (71 éves)
2019-07-23

Régebben állandó fáradtsággal küszködtem, fogmosáskor nagyon vérzett az ínyem, frontoknál, kisebb stressznél megfájdult a fejem, és a vérnyomásom is ugrált.
Az Ideális összeállítás szedése óta egészséges vagyok, mint a makk. Energikusabb vagyok, jobban bírom a stresszt, többet nevetek, több időt töltök a családommal.

D. P.
2019-07-22

Kb. egy éve kezdtem el szedni a Multivitamint.
Észrevettem, hogy megnövekedett a fizikai teljesítőképességem. Tavaly márciusban gyengének éreztem magam, és júliusra már félmaratont futottam.
A pollenallergiám teljesen elmúlt. A menstruációs görcseim kevésbé fájnak. Az immunrendszerem megerősödött, pozitívabb vagyok.

Csőgér Lejla (27 éves)
2019-07-21

Két hónapja fogyasztom a Multivitamint.
Azt tapasztalom, hogy éberebb vagyok, nem vagyok fáradt, levert.
Az edzések alkalmával is tapasztalom a jótékony hatásait, erőnlétileg jobban bírom a sportot. Rövidebb lett a regenerálódási idő, nincs napokig tartó izomlázam.

B. T.
2019-07-20

A Multivitamint fogyasztom, nagyjából hat hónapja. A kalcium-magnéziumot szintén. B1-vitamint, C-vitamint, és a só fogyasztásra is kellőképpen figyelek.
Az erőnlétem megháromszorozódott 😊 ez idő alatt, az életkedvem is remek. A céljaimat így gyakrabban megvalósítom. A sportot élvezem, és nem végig szenvedem.

Dobó Kata
2019-07-19

A Multivitamint fogyasztom. Jelenleg három hónapja. Az alvászavarom 80%-ban rendeződött. A korábban jelentkező bélműködési problémáim rendeződtek.
Jobb a közérzetem!

B. I.
2019-07-18

Már 1 hónapja szedem a Multivitamint, és kb. 1 éve emelt dózisban C-vitamin-tablettát és a D4000 NE vitaminját. Allergiás panaszaim csökkentek, régebben létezni sem tudtam a szemviszketéstől, orrdugulásról, orrfolyástól.
65 éves vagyok, a háztartás ellátása mellett még fizikai munkát is végzek. Mióta szedem az Ön vitaminjait, a munkabírásom és az energiám határtalan. Kevesebb alvásigényem van, régebben ez nem így volt. Régebben fogmosás közben sokat vérzett az ínyem, mely mostanra megszűnt.

Árvai Zoltánné
2019-07-17

A Multivitamint szedem két hónapja, és az alábbi változásokat tapasztaltam: Egy hét után nem voltam fáradékony, levert. Reggeltől késő estig tudok pörögni. A családom meg is jegyezte, hogy vagyok képes ébredés után mindjárt kiugrani az ágyból. Ebéd után nem jön rám az álmosság (mi csak kajakómának hívjuk). A hónapok óta tartó nagyfokú hajhullásom megszűnt, és sok kis apró hajszál indult növekedésnek.
A kézfejem és lábszáram állandóan száraz volt, a sarkamon a bőr berepedezett, a könyököm szinte olyan volt, mint a smirgli. Mára ezek szépen elmúltak. Ülőmunkát végzek, és sajnos folyadékot is nagyon keveset ittam (nem is vettem észre a szomjúságot), ezért állandó székrekedéssel küzdök. Amióta a vitamint szedem, folyadékot is többet iszom (végre érzem, hogy innom kell!), és a székrekedés is mérséklődött. Szintén az ülőmunka miatt sokat fájt a derekam, többször voltam kezelésen is. Mostanában erre sincs panaszom.
Mindent egybe véve, sokkal egészségesebbnek, fittebbnek, élettel telibbnek és jókedvűnek érzem magam.

W.-né Sz. A. (42 éves)
2019-07-16

Jelenleg 16 éves vagyok, kiskorom óta Lenkei vitaminokat (megj.: Multivitamint szed), tablettákat szedek. Manapság már magamtól is vásárlok a termékeikből. Anyukám kezdte el szedni a húzósabb időkben, és neki nagymértékben segített. Kiskorom óta (5-6 éves korom óta) nem is emlékszem, mikor voltam utoljára úgy igazán beteg. Kisebb megfázások voltak, kb. két napig tartott. Amikor kihagytam időszakokat, éreztem, hogy sokkal fáradékonyabb voltam. Nekem/nekünk nagyon sokat segített, köszönöm!

V. D. (16 éves)
2019-07-15

Öt éve, rendszeresen szedem a Multivitamint. Tapasztalatom alapján ez idő alatt nem volt vírusos megbetegedésem, és a térdízületi fájdalmam is megszűnt. Sokkal több energiám van, és pozitív vagyok! A keresztfiam, Dominik most 7 éves, 3 éves kora óta szedi a Nektár Multivitamint, nagyon ritkán beteg.

Marcis Csaba
2019-07-14

A testvéremmel együtt sportolunk, ezért kezdtük el szedni a Multivitamint, ami nagyon bejött. Sokkal energikusabb vagyok, jobban bírom a terhelést. A súlyom sem ingadozik, a megfázásokból hamarabb felépülök. Ha egy-két nap kimarad, már érzem, hogy nem vagyok olyan jól.

M. Z.
2019-07-13

Kb. másfél éve kezdtem el szedni az Ön vitamincsomagját. Egy jó ideig nem tűnt fel semmi különös. Majd észrevettem, hogy mikor mindenki kidőlt mellőlem, ilyen-olyan betegség, fáradtság miatt, én nem követtem őket. Lassan, másfél éve nem voltam megfázva, ami az én szakmámban igen előnyös. Az influenzaszezont is gond nélkül átvészeltem. Ekkor kezdett feltűnni, hogy egész jól vagyok már egy ideje. 😊
Kérdeztem magamtól azt is, hogy nem szoktam én már ilyenkor allergiás lenni? Egész évben nem jött elő az allergiám, még a parlagfűre sem! 😊 A kutya, macska még sajnos igen, de velük ritkán találkozom. Várom, hogy egyszer csak ez is odalesz. Szívesen lemondok róla.

S. M.
2019-07-12

4 éve fogyasztom a vitaminokat. Azóta nem volt semmi komolyabb betegségem, a laboreredményem kitűnő. 66 éves vagyok, nincsenek ízületi problémáim, gyógyszert nem fogyasztok. Hála Lenkei doktor Úrnak. Vidám, energikus vagyok, pedig egy komoly autoimmun betegség van a hátam mögött.

Sinkó Lászlóné
2019-07-11

Kb. 10-12 éve használom az Ön termékeit. Aktív, sportos életmódot folytatok, így a háziorvosom tanácsára kezdtem el a rendszeres szedésüket (megj.: Multivitamint szed). Beteg előtte sem voltam soha, így az, hogy továbbra sem vagyok soha beteg, talán nem mérvadó. Ami mindenképpen pozitív tapasztalat, hogy a készítmények szedése előtt, 1-2 havonta volt ajakherpeszem, ami 1-2 éve alakul ki jelenleg. Gyermekem (11 éves) 3 éves kora óta szintén szedi úgy a Multit, mint a C-vitamint. Ő sem betegeskedik soha. Igazolt sportoló, 7 éve, napi 2 óra intenzív edzésen vesz részt, beleértve a hétvégéket is.

M. Z.
2019-07-10

Krónikus fogínygyulladásnál és foglazulásnál elkezdtem 9000 mg C-vitamint szedni. Két hét alatt megszűnt a fogínyvérzés és a foglazulás is három hét alatt. Multivitamint két hónapja szedem, és azt tapasztalom, hogy energikusabb lettem, fiatalosabbnak nézek ki. Az alkoholt nem kívánom. Az alvás jobban megy, nincs szükségem altatóra. A gyermekeim is frissen ébrednek reggelente iskolába menet, még pénteken is!

M. Zs.
2019-07-09

11 éve fogyasztjuk a Multivitamint, kihagyás nélkül, sok családi problémán átsegített bennünket, egészségesek vagyunk. Nagyon idősek, 81 évesek vagyunk, és nagy lendülettel még kapálunk, tudunk kertészkedni, szerintem ez ennek is köszönhető. Az összes könyvet elolvastuk, unokánk ismertetett meg vele, illetve a vitaminokkal. A férjem infarktus után nagyon hamar felépült, és a kardiológus is gyógyultnak nyilvánította. A szemünk javult, nagyon jól érezzük magunkat.

K. S. (81 éves)
2019-07-08

Kb. fél éve szedem a Multivitamint. Azóta javult a látásom, sokkal szebb lett a bőröm, a körmöm! Jobban bírom a napi hajtást! Jobban tudom kezelni a stresszes helyzeteket! Jól érzem magam a bőrömben!

K. E.
2019-07-07

Amióta szedem a Multivitamint, sikerült elhagynom a hangulatjavító gyógyszereimet. Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, még munka után is. Ráadásul szebb lett a bőröm, a körmöm és a hajam.

G. N.
2019-07-06

Édesapám cukorbeteg évek óta, csúnyán dagadt volt mindkét lába. A múlt hónapban megvettem neki a Multivitamint. Kb. 3-4 nap szedés után a lábairól teljesen lement a dagadás. Hosszú évek óta először tud rendes cipőt felvenni, és újra lett neki bokája. Korábban nem tudott rendesen járni, most újra gyalogol.

Koncsag Magdolna
2019-07-05

2019 februárjában kezdtem fogyasztani a Multivitamint gyermekeim tanácsára. A fogaim nagyon fájtak (csontok), ez végett tanácsolták a vitamin fogyasztását, valamint sem életkedvem, sem energiám nem volt. 10 perces munka után már el is fáradtam.
Két hét vitaminfogyasztás után éreztem a kedvező változásokat. Megszűnt a fejfájásom, és az életkedvem is sokkal jobb lett. Nagyon-nagyon lent voltam a padlón, most virulok!
Problémáim adódtak a vizeletürítéssel, cseppenként jött, és folyamatos volt az inger. Rendkívül zavaró volt, problémát okozott a mindennapokban. Sikeresen, ezek a tünetek elmúltak, és normalizálódott a vizeletkiválasztás.

K. E.-né (81 éves)
2019-07-04

Két éve használom a Multivitamint, C-vitamint. 84 éves vagyok, koromat meghazudtolom, jól érzem magam, aktív vagyok, elvégzek minden házimunkát. Ezt az állapotot a vitaminoknak köszönhetem. A napokban voltam felülvizsgálaton az orvosnál, és megjegyezte, hogy mit csinálok, hogy nem akarok megöregedni?

Kerekes Ilona (84 éves)
2019-07-03

J. E. vagyok, három éve szedem a Multivitamint, Q10-et és C-vitamint. Nagyon jól érzem magam, szép az élet! Nincs idegrendszeri panaszom, nem hűlök meg olyan gyakran. Javult a memóriám, nem fáradok úgy el a napi teendőimet illetően. Szebb lett a bőröm és a körmöm is!

J. E. (60 éves)
2019-07-02

Kb. egy éve szedem a Multivitamint és C-vitamint. Sokkal energikusabb vagyok, jobban bírom a mindennapokat. Amióta szedem a vitaminokat, erősebbnek érzem magam. Rendszeresen sportolok, ezt is sokkal jobban bírom. Ha néha megfázom, sokkal gyorsabban kijövök belőle, könnyebben viselem a betegségeket.

H. J.
2019-07-01