Egy kis napsütés

2019. június

Két hónapja szedem a Multivitamint. Érzékelhető, pozitív hatását tapasztaltam a mindennapokban. Fáradékonyságom, aluszékonyságom gyakorlatilag megszűnt. Sokkal nagyobb a teherbírásom, remek hangulatban telnek a napjaim. Örülök, hogy belevágtam ebbe az új életbe.

B. A.
2019-06-30

Amióta szedem a Multivitamint, ritkábban vagyok beteg, vagy ha lebetegszem, gyorsabban kilábalok belőle (nem dönt le annyira a lábamról). A vitamin pozitív hatásai látszódnak rajtam, emiatt már az ismerőseim, és a családom többi tagja is elkezdte szedni. Mindenki elégedett!

A. Zs.
2019-06-29

Fél éve szedem a Multivitamint, korábban nagyon fáradékony voltam, kevés volt az energiám, és sokszor lebetegedtem, ami hosszú ideig tartott, amíg kilábaltam a megfázásból. Amióta szedem a Multivitamint, ha ritkán lebetegszem, a felépülési idő jellemzően lecsökkent (1-2 napra). Sokkal több az energiám, kevésbé fáradok el, és reggelente frissen ébredek. Reggel 5-kor kipattanok az ágyból, még akkor is, ha kevesebbet alszom.

Gera Zoltán (47 éves)
2019-06-28

80 éves nyugdíjas vagyok, több mint három éve használjuk a vitaminokat a férjemmel (megj.: Multivitamint szed). Nincs időnk unatkozni, egész nap aktívak vagyunk, minden órát kihasználunk. A környezetünkben mindenkinek ajánljuk a doktor Úr vitaminjait, és saját életünkkel példaként szolgálunk!

Cs. O. (80 éves)
2019-06-27

2017 szeptembere óta szedem a doktor Úr készítményeit. Azt tapasztaltam, hogy sokkal tartósabban bírom a munkát, munkavégzést. Volt, amikor elfogyott a vitamin (megj.: Multivitamint szed), és egy hét múlva folytattam a szedését. Amíg nem szedtem, újra kezdődött a reggeli derékfájásom. Amint folytattam a vitaminok szedését, ez a derékfájdalom elmúlt. Az alvásom is pihentetőbbé vált.
Nagyobb mennyiségű C-vitamin (napi 10-11g) szedése után, a régen létező fejbőr-korpásodásom elmúlt. Egy-egy rosszabb nap végén a doktor Úr videói felüdülést jelentenek számomra.

B. A.
2019-06-26

Pár évvel ezelőtt kezdtem el használni többféle terméket, vitaminokat, kollagénport (megj.: Multivitamint szed). Jelentős változást, javulást tapasztaltam a Kollagén ital használatával ízületi területen. Könnyebbé vált a mozgás, megterhelés után sem éreztem kellemetlennek a térdízületemet. Ezenkívül az arcbőröm élettelibbé vált, illetve a gondolkodásomban is tapasztaltam javulást. Könnyebben tudtam a munkámra koncentrálni, és frissebben jöttem el a munkahelyemről. Ugyanezeket tapasztalta édesanyám is, illetve pár évvel ezelőtt a 86 éves nagymamám is. Az ő mozgása is javult, tisztábban gondolkodott, és a beszédében is ugyanezt vettük észre.

A. E.
2019-06-25

27 éves férfi vagyok, 8-9 éve szedem rendszeresen az alap Multivitamin csomagját, illetve időközönként a D- és C-vitamint kiegészítésként. Véleményem szerint drasztikus változást akkor vennék észre, ha abbahagynám a vitaminok szedését. A vitaminok szedése utáni „feltöltődés” óta energikusan és maximálisan stresszmentesen élem a napjaimat, és végzem a mérnöki vezetői munkámat.
Körülbelül 9 éve orvosnál sem jártam, esetleges meghűléseimet is 2 nap alatt letudtam. A megfelelő gondolkodásmóddal és hozzáállással minden elérhető, amire csak vágyunk, elengedhetetlenül mindenkinek: a saját egészsége!

T. M. (27 éves)
2019-06-24

Évek ót fogyasztom a Multivitamint. Nekem nagyon hatásos. Energikusabb vagyok, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb. Jobban bírom a napokat. Nem kapok el betegségeket, a közérzetem jelentősen javult. Ajánlani is szoktam mindenkinek.

Pappné Ludvig Ágnes
2019-06-23

A Multivitamint 2018 szeptemberében kezdtem el szedni. Nagyon rövid idő alatt (2 hónap) már pozitív változásokat érzékeltem egészségügyi téren. A fáradtságom elmúlt, régebben, amikor hazaértem, mindjárt ágynak dőltem. Most napközben is aktívabb vagyok, és a késő délutáni órákban sem érzek fáradtságot. A munkám során ért stresszt is jobban kezelem, sokkal kiegyensúlyozottabbnak és nyugodtnak érzem magam.

Nagy László
2019-06-22

Minden elismerésem a vitamincsomag összeállítása kapcsán. Egy hónapja szedem a kezdő csomagot (megj.: Multivitamint), és csak pozitív változásokat vettem észre. Először is elég sűrűn fájt a fejem, ami egy ideje már nem jelentkezik. Szakmámból kifolyólag (szobafestő) ízületi fájdalmak is gyakran előfordultak, amik most csak magasfokú terhelés után jelentkeznek, de jóval enyhébb mértékben. A bélműködésem is normalizálódott, és ebből kifolyólag az aranyérrel sincs többet problémám.
A nyelvemet fehér lepedék fedte, ami mára már alig észrevehető. Általános közérzetem is nagymértékben javult, kevésbé vagyok fáradt a 10 órás munkanap végén.

Sz. Z. (36 éves)
2019-06-21

Évek óta szedem az alap Multivitamint. Azelőtt nem tudtam, hogy milyen jó hatással van, nem volt étvágyam, szédültem, hányingerem volt, már ott voltam, hogy az ételt valósággal nem kívántam. A lányom felvilágosított, hogy vegyem meg a vitamint, mert ők, az egész család ezt használják.
Amióta szedem rendszeresen, kihagyás nélkül, az étvágyam nagyon jó, jól érzem magam!

S. M.
2019-06-20

Az erős Multivitamint használom C-vitaminnal kiegészítve rendszeresen. 61 éves vagyok, és nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon jó hatással van rám. Mint egy „lórúgás”, olyan: feldob, frissen tart, jól bírom a napokat, és potenciálisan is jobban érzem magam. A barátaimnak és ismerőseimnek mindnek ajánlom a vitaminjait.

R. K. (61 éves)
2019-06-19

Örömmel tapasztaltam az életminőség-javulás jeleit. Amióta az alap Multivitamin csomagot szedem, jobb a kedvem, fittebbnek érzem magam, jobban alszom. Az értékeim is javultak, pedig a múltban nem volt tökéletes, viszont amióta szedem a vitaminokat ez is kezd helyreállni.

R. Zs.
2019-06-18

A vitaminkészítményei erősségét, hatékonyságát hihetetlen meglepődéssel tapasztaltam, amikor 6 hónapi betegállomány után visszatértem újra dolgozni a fizikailag rendkívül megerőltető munkámba. Az említett időszakban mentális jellegű betegséggel küzdöttem, három különböző gyógyszer szedése mellett. Visszatérésem időpontjában alig egy hete szedtem a közepes Multivitamint, és azt tapasztaltam, hogy egyszerűen nem fáradtam el. Feladataimat olyan intenzitással voltam képes ellátni, mintha a hat hónapos időszak meg sem történt volna.
Azóta folyamatosan beszélek tapasztalataimról, akivel csak találkozom. Őszintén örülnék, ha minél több embertársam ismerné meg az egészséges élethez vezető utat.
(Egy „külföldre szakadt hazánk fia” Londonból 😊)

P. N. (42 éves)
2019-06-17

Öt éve, hogy egyetemre járok, nagyon zsúfolt programmal, rengeteg feladattal (éjszakába nyúló munka), és ezért keveset tudok aludni, pihenni, és táplálkozásom is „egyetemista” módra van. Éppen ezért, ezen évek alatt folyamatosan vitaminokkal (megj.: Multivitamint szed) próbálom egyensúlyozni a fent leírt életmódot.
A pozitív hatásait naponta érzem, bírom a stresszt, a sok munkát, mellette a tanulást. A telet átvészeltem különösebb megfázás, meghűlés nélkül.

K. Sz. Zs. (24 éves)
2019-06-16

Mivel a változókorba értem, úgy döntöttem, elkezdem szedni a vitaminkészítményeit (megj.: Multivitamint szed). Sokat segítenek átvészelni ezt az időszakot! Fáradtságom elmúlt, hőhullámaim szelídebbek lettek, javult a közérzetem is.
Majd kicsattanok az egészségtől!

Juhász Alexandra (49 éves)
2019-06-15

Egészségesnek tartom magam, nagy teherbírással. Szinte egyetlen problémám a gyakori fejfájásom hosszú évek/évtizedek óta. Régóta keresem az okát, sok vizet iszom, a sóval is próbálkozom ilyenkor, de eső, hó, szél, hideg-melegfront, feszültség stb. esetén borzasztó fejfájások gyötörnek (szinte mindennap!).
Nemrég viszont megtörtént a csoda! Az alap Multivitamin mellé az Ön weboldalán tett javaslatára („Ideális összeállítás") vásároltam kalcium-magnézium készítményt, s már 1 tasak elfogyasztása után megszűnt a szinte állandósult fájdalom a fejemben!! Nem akartam elhinni, még most, két fájdalommentes hét után is csodaként élem meg!! Ezzel párhuzamosan az alvásigényem is jól érzékelhetően csökkent, sokkal energikusabb lettem. 😊

N.-né R. A. (49 éves)
2019-06-14

Nagyon feszült voltam a munkámból adódóan, a testvérem javaslatára kezdtem el szedni a Multivitamint, aminek a hatására sokkal nyugodtabb lettem. Jobban aludtam, kevésbé vagyok ingerlékeny, nőtt a teherbírásom. A munkatársaim észrevették a változást, én pedig ajánlottam nekik a Multivitamint.

N. D.
2019-06-13

Közel 10 éve vagyok hűséges és elégedett fogyasztója a termékeknek. Jelenleg az alap Multivitamint és porc-mix termékeket fogyasztom teljes elégedettséggel. Sportolok, nagyon feltölt energiával, és 10 évet letagadhatnék a koromból.

Kocsis Andrea
2019-06-12

2006-tól folyamatosan fogyasztom a Multivitamint. A fiam kötelező „javaslatára” a gyógyszerek mellé ettem a vitaminokat. Ennek hatására 4 hónap után a gyógyszereimet kukába dobtam. Azóta, immár 13 éve, a Multivitamin a kötelező táplálékom, és ma már az erőset használom, kiegészítve Q10-zel, Omega3-mal E-vitaminnal, C-vitaminnal.
Azóta koromat meghazudtolom mindenféle szempontból, úgy egészségügyi, mint fizikai szempontból. Megjegyzem, 84 éves vagyok.

F. M. (84 éves)
2019-06-11

Több, mint egy éve fogyasztják lányaim a Multivitamin Nektárt. Kisebbiknek megerősödött az immunrendszere, hurutos megbetegedéseinek száma jelentősen csökkent. Többnyire lázmentesen átvészeli ezeket az időszakokat. Jómagam az alap Multivitamint szedem, hurutos megbetegedéseim megszűntek. Immunrendszerem megerősödött. Többet tudok dolgozni, hatékonyabban, koncentrációs képességem is javult.

Cs. K.
2019-06-10

Január óta szedem az alap Multivitamint. Nem vagyok olyan fáradt, jól bírom a stresszes helyzeteket. Nem hűltem meg az idén, javult a memóriám, sokkal jobb a koncentráló képességem.

B. E. (38 éves)
2019-06-09

Körülbelül egy hónapja vittem el az alap Multivitamint. Azt vettem észre, hogy nem vagyok olyan fáradékony, stressztűrőképességem megnőtt, kevesebb a feszültség. Örülök, hogy 1 hónap után már ezt észrevettem, és hogy érzem a változást.

Barta Tímea
2019-06-08

Három hete szedem a Multivitamint. 3 műszakban dolgozom, úgy éreztem, hogy testileg, szellemileg, lelkileg teljesen kimerít, ezért kezdtem el szedni. Már az első hét után éreztem, hogy könnyebben ébredek, jobb a kedvem. Most a harmadik héten délelőttös vagyok, hajnali négyre van állítva az óra, hogy csörögjön, de már előtte frissen, kipihenten ébredek. Munka után szinte már csak alvásra tudtam gondolni, most kenyeret sütök, takarítok, sütök, főzök.
48 éves vagyok, a klimax minden áldásos és átkozott hatásával. 😊 Ebben is nagy segítség a készítmény, jelentősen csökkentek a hőhullámok. Egyelőre ennyi kedvező hatást tapasztaltam, ami már ha így marad, bőven elég, mert végre újra ÉLEK!!!!

Erdős Enikő (48 éves)
2019-06-07

Három hónapja szedem a Multivitamint, kollagén italt. Amióta szedem a vitaminokat, nem kellett szedjek más gyógyszert. Sportolok heti 3-4 alkalommal, és sokkal jobb a teljesítményem. Spártai sportokat is szeretek űzni. Nem vagyok olyan fáradékony, jobban bírom a napi gyűrődést.

Csicsó Péter István (41 éves)
2019-06-06

Orvos ismerősöm ajánlására kezdtem el adni a 11 éves kislányomnak (megj.: C-vitamin és D-vitamin). Jobb a kedve, élénkebb, magasabb koncentrációval kezd rendelkezni. A vírusokat legyőzte, körülötte mindenki meg volt hűlve, ő nem. Az étvágya is nőtt, hízott, látszik, tömörebb. (ő egy vékonyka gyerek). Jókedvű, energikus még az esti órákban is. Megjegyzem, 25-30 kg, és napi 2000 mg C-vitamint és 8000 NE D-vitamint kap.

Bartha Edit (42 éves)
2019-06-05

Családom összes tagja használja az Ön készítményeit. A C-vitamint és a D-vitamint immár két éve folyamatosan. Az életminőség-javulás egyértelmű. A kislányom azóta jó étvágyúvá vált, azelőtt soványka, étvágytalan, életkedvetlen, silány, fáradékony volt. A fiam, aki 28 éves, fél felére le volt bénulva, azóta nemhogy jár, hanem munkába is állt. A meghűlések elkerülnek, és ha véletlenül valamilyen tünet arra utal, hogy ebből hűlés lesz, az adagot sokszorosára megnöveljük a vitaminoknak.

B. E. (53 éves)
2019-06-04

Csak pozitív tapasztalatom van a Lenkei-termékekkel kapcsolatban. 😊 Amióta szedem (megj.: Multivitamint szed), nem voltam beteg, erős az immunrendszerem. Jó a közérzetem, a hangulatom nem ingadozik. Vérvizsgálatom is igazolja, jók az eredmények. Plusz pozitívum: a hajam, a bőröm, a körmöm is szépült. 😊 Ezek miatt már az egész családom szedi.

B. L. (28 éves)
2019-06-03

T. H. vagyok, hálás Önnek, hogy megismertem a termékeit. A kislányom tanácsára vásároltam meg a Multivitamint. Most már sokkal jobban viselem a változókorral járó tüneteket. Már nincsenek olyan hőhullámaim, mint a vitaminszedés előtt.

T. H. (49 éves)
2019-06-02

Közel két hónapja használom a Multivitamint, amiről csak jókat tudok írni. Munkámnak köszönhetően sokat dolgozom éjjel, ami fárasztó, nappali alvással alig kipihenhető. A vitaminoknak köszönhetően egy hét használat után, az éjszakázás nem volt olyan fárasztó, könnyebb volt kipihenni. Az alvás minősége is említést érdemel, sokkal pihentetőbb, ha kevesebbet alszom is, ki tudom pihenni magam. Türelmesebb és kiegyensúlyozottabb lettem.
Mindenkinek ajánlom, aki hasonlóan szeretné érezni magát!

S. B. L. (34 éves)
2019-06-01