Egy kis napsütés

2019. május

Multivitamint fogyasztok 8 éve kalcium-magnéziummal és C-vitaminnal együtt. Öt évvel ezelőtt leírtam a sikertörténetemet, hogy hogy sikerült két rákos megbetegedésből felépülni.
Azóta sincsenek panaszaim, nem vagyok fáradékony, elkerültek az influenzás megbetegedések, jól érzem magam. Ezt a vitaminoknak köszönhetem. Folyamatosan szedem őket!

Taragos Lászlóné (65 éves)
2019-05-31

Barátaim tanácsára kezdtem el szedni a Multivitamint, C-vitamint és a B-vitamint. Azóta megnőtt a teherbírásom, kiegyensúlyozott, vidám vagyok. Sokat futok és úszok, amióta szedem a vitaminokat, már Ultra Balaton futáson is részt vettem.

Sz. J. (41 éves)
2019-05-30

Már évek óta fogyasztom a Multivitamint, melynek köszönhetően úgy érzem, könnyebben tanulok, jobb a memóriám, nagyobb a teljesítőképességem, mint régebben.
Örülök, hogy vannak még ilyen orvosok, akik nemcsak a betegség gyógyítására, hanem a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektetnek.

S. D. L. (23 éves)
2019-05-29

Amióta szedem a Multivitamint, egyre jobban érzem magam. Kevesebbet vagyok beteg, végre kertészkedni is tudok. Sétálok, nem vagyok depressziós, nem szedem a nyugtatókat.

P. J. (67 éves)
2019-05-28

Három hónapja fogyasztom a Multivitamint, kiegészítve kalciummal, magnéziummal és plusz 7g C-vitaminnal. Energiaszintem megnőtt, gyorsabban járok, tovább bírom a terhelést. A lábamon fekélyes állapot előtti 2 dudor volt. Hamarosan el fognak tűnni. Vírusos fertőzésemből gyógyszer nélkül gyorsan gyógyultam.

Ácsné Petkó Erzsébet
2019-05-27

Családunk több tagja hallotta a tájékoztató előadását a Vitaminok fogyasztásának fontosságáról. Az előadás meggyőzte őket arról, hogy érdemes kipróbálni használatukat. Miután több könyvét elolvastuk, kezdtük megvásárolni a Vitaminokat, amelyek nagyon kedvezően hatottak szervezetünkre.
Az én kedvencem a kalcium-magnézium italpor. Használatát ki nem hagynám, amióta használom, jobban alszom, jobb a hangulatom, kiegyensúlyozottabb vagyok, még a hűléses megbetegedés is elkerült.

K. M. (83 éves)
2019-05-26

Nagyon jól érzem magam, bár mindig egészséges voltam, tele energiával. Rá kellett jönnöm, hogy van ennél sokkal jobb. Plusz energia, plusz életkedv, mélyebb alvás.

I. I.
2019-05-25

Bármennyire is győzködtek az unokáim, nem akartam nekik elhinni, hogy én 85 évesen még tudom magam jobban érezni a Vitaminoktól. Gyógyszerekből sokfélét szedek. De igazuk lett, mert nemcsak könnyebbnek, fittebbnek, hanem aktívabbnak is érzem magam.

L. T. (85 éves)
2019-05-24

Hat éve fogyasztom a Multivitamint és kalcium-magnézium italport. Tapasztalataim a következők: azóta nem voltam influenzás, és megfázások is elkerülnek, amik a vitamin fogyasztása előtt rendkívül gyakoriak voltak.
Sokkal több az energiám, a sportolás is jobban megy. Korábban nagyon rossz alvó voltam, nehezen aludtam el, és többször felébredtem az éjszaka folyamán. Ez a problémám is teljesen rendeződött.

L. F.
2019-05-23

Mivel tartalékos katona vagyok, fontos, hogy mindig készen álljak a szolgálatra. Ezért kezdtem el szedni a Vitaminokat, kb. egy éve szedem, azóta nem voltam beteg, kipihenten ébredek, megnőtt a teljesítményem az erőnléti edzéseken, és az élet más területein is.

K. Z. (29 éves)
2019-05-22

Férjem évek óta küzd a cukorbetegséggel, szív- és érrendszeri problémákkal. Az állapota nem javult, a gyógyszerek hatása viszont egyre jobban elvette az életkedvét. Közömbös, érdeklődés csökkent emberként élte a napjait, a téli szezon kezdetén.
2018 karácsonya után vásároltuk meg az Egészségünk titkai című DVD-jét, amit egymás után háromszor néztünk meg. Azután elkezdtünk cselekedni. A legerősebb Multivitaminra váltottunk. Egy hét alatt jelentkezett a változás. Kedélyállapot- és fizikaiállapot-javulás. Ma úgy élünk, hogy 18 évesek ugyan nem leszünk, de tartunk felé.

J. I.-né (71 éves)
2019-05-21

Évek óta használom a Vitaminokat. Porc-készítményeket a térdemre szedek (egy hónap után javulást észleltem, megszűnt a fájdalom, könnyedén járok), továbbá Multivitamint, C-vitamint és egyéb kiegészítőket használok. Nagyon jól érzem magam, kertészkedem, unokázom, ennek ellenére nem vagyok fáradt, nem betegszem meg, amikor a körülöttem levők ágynak esnek.

B. M. (66 éves)
2019-05-18

Egészséges vagyok. A korombéli ismerőseimtől aktívabb. Évek óta nem voltam beteg, a járványos megbetegedések nem fognak rajtam. Fizikai és szellemi állapotom oka, hogy hat éve szedem a Multivitamint. Előtte is sok zöldségfélét, gyümölcsöt fogyasztottam, de csak idényszerűen. Bizonyára sem mennyiségben, sem megfelelő elosztásban nem fedezte a vitaminszükségletemet.
Ezt pótolja a Multivitamin, mert megfelelő dózisban, elosztva tartalmazza mindazt, amire a szervezetnek szüksége van. Példámon okulva családtagjaim és ismerőseim közül néhányan rákaptak a Lenkei-készítményekre.

H. J.-né (86 éves)
2019-05-17

Köszönöm, amiért kifejlesztette a termékeit, amelyeknek hatása lassan, de biztosan beválik.
Kb. másfél hónapos kezelés után a Multivitamin csomaggal egy már többszörösen kiújuló herpesz tünetei most pár nap alatt elmúltak, nem is beszélve, hogy a téli hűlés után nem éreztem utólagos legyengülést.

Cs. G. (47 éves)
2019-05-16

Szilágyi Erzsébet vagyok. Depressziós voltam, és az 1 havi Multivitamin szedése óta elhagytam a gyógyszereket, és akkora energiát kaptam, hogy két ember munkáját is elvégzem fáradság nélkül.

Szilágyi Erzsébet (55 éves)
2019-05-15

Évek óta fogyasztja a család a vitaminokat (megj.: Multivitamin), többek közt a gyerekek is. Kislányomat (11 éves) januárban megműtötték, és a felépülés gyorsabb volt az elvártnál, eredményei kitűnőek.
Nagyobb változást a fiamnál észleltünk (13 éves), aki majd kicsattan az egészségtől (előtte allergiás és állandóan fáradt volt). Ami számomra szembetűnő változást hozott, az a pozitivitása. Egy fáradt, rosszkedvű, magába zárkózott gyerek helyett kaptam egy vidám, vicces, jópofa gyereket, aki többet van társaságban, mindenkit megnevettet, az iskolában jobban teljesít, a jegyei kitűnőek. Mindezt a rendszeres vitaminfogyasztásnak tulajdonítom, és nagyon hálás vagyok érte.

Szabó Szidónia (37 éves)
2019-05-14

Folyamatosan, három éve szedem a Multivitamint, és sok pozitív tapasztalatom van. Nem fáradok olyan hamar el, tehát nőtt a munkabírásom, az életkedvem ezáltal, nem kapom el az éppen „divatos” fertőző betegségeket sem.
Idegállapotom kiegyensúlyozott, és tudom irányítani az adott kellemetlen helyzetekben. Előzőleg zsibbadt az egyik karom, egész le az ujjaimba, és az is megszűnt. Családi helyzetem eléggé próbára tesz, ennek ellenére mindenhez pozitívan tudok állni.

N. E. (66 éves)
2019-05-13

Mivel szellemi munkával foglalkozom, már egy hét után éreztem, nem fáradok annyira hamar, segít az összpontosításnál. Fittebb és aktívabb vagyok, mint előtte. Nem voltam meghűlve a tél folyamán, egyszóval meg vagyok nagyon elégedve a készítménnyel, és mindenkinek csak ajánlani tudom.

N-Gy. J. (53 éves)
2019-05-12

Nővérként dolgozom a sürgősségi kórházban, kitéve fizikai, szellemi megpróbáltatásoknak. 1 hónap Multivitamin használat után energikusabb vagyok, jobb a hangulatom, a fáradtságérzés, fáradékonyság csökkenését észleltem.

K. H. (47 éves)
2019-05-11

Pár hónapja műtöttek orrsövénnyel, így nagyon legyengült állapotban volt a szervezetem a műtét után. Amikor hazaértem a kórházból, első utam a Dr. Lenkei üzletbe vezetett, ahol rögtön meg is vettem a Multivitamint, ezt kiegészítve C-vitaminnal.
Akkor 40 kg voltam, aztán a vitaminok szedése után sikerült megerősítenem az immunrendszerem, és visszanyertem az eredeti 45 kg-os testsúlyomat. Műtét előtt is szedtem a vitaminokat, így ennek köszönthető a mihamarabbi javulás. Folyton pörgök, van energiám és jókedvem is, még az esti, késői órákban is.
Az egyetemen a vitaminok segítettek a stressztűrő képességemen is, még jobban ment a tanulás és az odafigyelés is az órákon. Összességében elmondhatom, hogy sokat köszönhetek a vitaminoknak, a könyveknek, amelyekből sok információt szereztem a vitaminokról és az egészségről is.

K. E. (24 éves)
2019-05-10

Levelemben szeretném leírni tapasztalatomat az ön által forgalmazott vitamincsomagról és egy betegségnek tűnő állapotomról. Középiskolás koromtól kezdve rendszeresen volt orrvérzésem. Eleinte nem foglalkoztam vele, de végül, évek múlva elmentem a háziorvosomhoz, aki néhány vizsgálat után közölte, hogy magas a vérnyomásom, és vérnyomáscsökkentőt írt fel rá, 2 évig szedtem folyamatosan. A vérnyomásom alacsonyabb lett, de az orrvérzésem nem múlt el.
Elkezdtem kutatni az interneten és könyvekben, így akadtam rá az Ön videóira. Egyikben megemlítette, hogy a C-vitamin-hiány okozhat orrvérzést, főleg serdülőkorban. Nem gondoltam, hogy ez majd beválik, de elkezdtem C-vitamint szedni, és az orrvérzésem elmúlt. Ezután megvettem több könyvét is, és megvilágosodtam. Többé nem szedtem vérnyomáscsökkentő gyógyszert, mert a vérnyomásom anélkül is rendes értékben volt.
Elkezdtem szedni a Multivitamint, és azóta még egyszer sem betegedtem meg, egyszer sem vérzett az orrom, időnkénti fülzúgásaim gyakorisága tizedére csökkent. Jobban alszom, és jól is érzem magam a bőrömben, és ezt Önnek köszönhetem! Azóta rengeteg könyvet olvastam az egészségről, és ismereteimet folyamatosan megosztom családtagjaimmal, munkatársaimmal.

Sz. K. (29 éves)
2019-05-09

31 éves nő vagyok. Életem egy igen nehéz időszakán vagyok túl. Nagyon levertnek éreztem magam, lusta voltam, céltalan, egy igazi negatív jelenség, aki még saját magát sem tudta elviselni. Fáradtan teltek a napok. 1,5 hónapja jutottam odáig, hogy megrendeltem a Multivitamin kapszulát. Már 1 hónap után igazi energiabomba lettem, imádok élni, és van erőm mindenhez. Reggel életvidáman kelek, csökkent az alvásigényem, nőtt a terhelhetőségem, egyszerűen szuper formában vagyok. Életerőt kaptam! ♥️ És tegnap végre jó eredményekkel lezárult ez az időszak.

J. F. I. (31 éves)
2019-05-08

2 hete szedem a Multivitamint, a kalcium-magnézium italt + C-vitamint. Előtte erős fájdalmaim voltak és a reflexológusom mondta, hogy szedjek vitaminokat.
Hihetetlen, mert úgy érzem, átváltoztam. Nem fáj semmim, nem vagyok fáradt, pedig fizikai munkát végzek. Napközben is energikus vagyok. Az ízületi fájdalmam is elmúlt. Teljesen jól érzem magam! A gyógyszerek nem igazán használtak, az ágyról is alig tudtam előtte leszállni.

Kolozsi Sándorné
2019-05-07

Több mint 10 éve szedem a Multivitamint. Azóta elkerült mindenféle náthás betegség és az influenza is. A háziorvosom sem látott azóta. Megszűnt a magas vérnyomásom, és teljesen jó a közérzetem. Minden héten járok a nyugdíjasklubba, és táncolunk! 78 éves vagyok!

Móczár Sándorné (78 éves)
2019-05-06

3-4 hónapja szedem a Multivitamint, és jelentős közérzet javulást tapasztaltam. Egész nap energikusan tudom végezni a napi teendőimet. (61 éves vagyok) Nagyon jónak tartom, hogy naponta, minden szükséges vitaminból így tudom biztosítani az optimális adagot.

Antalné Gémesi Mária (61 éves)
2019-05-05

Vitaminok szedése előtt fáradékonyabb voltam, a lábamat húzta a görcs. Amióta rendszeresen szedem a vitaminokat, frissebbnek érzem magam, megszűnt a fejfájásom és nem fáj a lábam sem már.

F.-né M. M. (46 éves)
2019-05-04

Rövid történetem: 2017. november 20-án a bal térdemet műtötték porcleválással. Ez egy olyan műtét volt, ami elméletileg gyorsan gyógyul. Ez az én esetemben nem így történt. 6 hónap múlva is csak fájdalomcsillapítóval tudtam járni.
Ezen felül még nagyon fáradékony voltam. Ekkor kezdtem el az Ön készítményét szedni. Kb. 3 hónap múlva a térdem teljesen rendbe jött, és az életenergiám is jelentősen megnőtt. A családom minden tagja rendszeres vitaminfogyasztó.

Gladics István Ottó (50 éves)
2019-05-03

Nővérem és apukám hatására kezdtem el szedni a Multivitamint, mivel mindig is nagyon fáradékony voltam, és alacsony volt az energiaszintem. Az utóbbi hónapokban viszont különösen sok energiára és koncentrációra volt szükségem a diplomadolgozatom elkészítése és az államvizsgám miatt.
Már 1-2 nap után éreztem a pozitív hatását a Multivitaminnak.
A reggelek könnyedén indulnak, hamar kipattanok az ágyból, valamint a napokon át tartó tanulás sem okoz gondot. Mivel informatikát tanulok, egész nap a számítógépet nézem, ami korábban nagyon megviselte a szemem, hamar elfáradt és fájt. Az Ön Multivitaminjának köszönhetően ez a problémám is megszűnt. Izgatottan várom, milyen további pozitív változásokat fogok még megtapasztalni.

N. Z. (24 éves)
2019-05-02

Kemény fizikai munkát végzek, és mellette mindennap edzek, és azt vettem észre, hogy a Multuivitamintól ezek jobban mennek. Nem vagyok fáradt, nem vagyok levert, kedvtelen, a munkahelyemen is észrevették. 55 éves vagyok, de sokszor 30 évesnek érzem magam. A barátnőm is meglepődött rajtam.

K. S. (55 éves)
2019-05-01