Egy kis napsütés

2019. március

Kedves Doktor Úr!
Amióta szedem a Multivitamint, egész nap van energiám tenni-venni. 68 évesen nem érzem öregnek, lestrapáltnak magam. Pedig már az ízületeim is fájtak, de az is elmúlt, először csak nem fájt annyira, majd teljesen megszűnt az állandó fájás. Most már nem vagyok jó időjósnak! 🙂 Amit persze én nem sajnálok.

Sz. I. (68 éves)
2019-03-31

Tisztelt Doktor Úr!

5 éve fogyasztom a C-vitamint és a D-vitamint. Nagyon kedvező változásokat tapasztalok. Influenzás megbetegedéseket nem kapok el, jól bírom a napot, energikusabb lettem a C-vitamin fogyasztása révén. Jobban bírom a stresszt, nem vagyok ideges, nagyon jó a memóriám.

Nagy Margit (53 éves)
2019-03-30

10 éve szedem rendszeresen az Ön termékeit. Amikor elkezdtem szedni, előtte több egészségügyi problémám volt: fájt a fejem, gyorsan elfáradtam, nagyon erősen vérzett az ínyem, nemcsak fogmosáskor, úgy általában. Egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet az Ön könyvére. A Cenzúrázott egészség című könyvének elolvasása után megrendeltem az alapkészítmény Multivitamint, kiegészítve C-vitaminnal, Kalciummal, B1-vitaminnal. Több havi szedés után a fenti tünetek szép lassan elmúltak. Tudatosan állítom össze a vitaminok bevitelét, 10 év alatt a betegségek elkerülnek, intenzíven kerékpározok, fizikai, szellemi teljesítményem jelentősen javult, a labor eredményeimben semmiféle elváltozás nincs. A vitaminok szedése mellett megiszom a napi 2 liter vizet.

L. J. K. (71 éves)
2019-03-29

Tisztelt Doktor Úr!

Stresszes munkámnak köszönhetően gyakran feszült, ingerült voltam. Egy-egy aggodalom hatására nyomott a mellkasom. Szabadnapjaimon is nehezemre esett ellazulni, pihenni. Altatókat és nyugtatókat kellett szednem. Ezek káros hatásai miatt viszont szerettem volna leszokni róluk. Ezért elkezdtem az Ön kalcium-magnézium vitaminját szedni. Fokozatosan el is hagytam az összes eddig szedett antidepresszáns használatát. A munkám és a magánéletem is sokkal kiegyensúlyozottabbá vált.

M. A. (51 éves)
2019-03-28

Amióta a Multivitaminokat szedjük, nincs influenza, nincs megfázás. Férjemmel vendéglátásban dolgozunk, reggeltől estig dolgozunk, pedig idősek vagyunk.
A körülöttünk lévők, akik fiatalabbak, mind megbetegedtek, de mi bírjuk.

Wallerstein Gyuláné (65 éves)
2019-03-27

Tisztelt Doktor Úr!

Tavasszal kezdtem el szedni az Ön termékét. Pár nap eltelte után megdöbbenve és boldogan tapasztaltam, hogy a gyerekkorom óta fennálló allergiám megszűnt (48 éves vagyok), elmúlt a tüsszögés, az orrfolyás, nem kellett állandóan zsebkendővel mennem mindenhova.
Az évek folyamán kipróbáltam többféle gyógyszert, de sajnos semmi nem hatott. Ez volt az első nyaram, amit allergia nélkül tölthettem el! Természetesen azóta is folyamatosan szedem annak ellenére, hogy már elmúlt az allergiaszezon.

Szabolovics Attiláné (48 éves)
2019-03-26

Dr. Martina Katalin Viktória vagyok (41 éves), marosvásárhelyi radiológus és szakorvos (10 éve), és így írok Önöknek, mint hálás Multivitamin-fogyasztó és ugyanakkor orvos is.
Én a pácienseimet úgy tekintem, mint egy egységes egészet (test, lélek, szellem), és így rendszeresen elbeszélgetek velük: panaszaikról, megállapított diagnózisaikról, valamint gyógyszeres kezelésükről is. Az „Egészségünk titkai” előadás hatására (körülbelül 1 éve) tudatosan kezdtem el figyelni az elmondottakat, és rájöttem, hogy dr. Lenkeinek igaza van. (Túlzott és indokolatlan gyógyszerfogyasztás – szinte egy tünet egy gyógyszer –, és ennek ellenére rosszabbodó vagy legalábbis hosszú távon nem sokat javuló egészségi állapot és egyre kevesebb szabad életenergia.)
Miután magamon észleltem és megtapasztaltam a Multivitamin kiváló hatásait (már 2 hét után) – életerő és energia megsokszorozódása, fáradtság érzet eltűnése, fejfájások elmaradása, a nátha, illetve különböző tünetei teljes kimaradása –, minden lehetőséget megragadva pórbálom barátaimnak, rokonaimnak és pácienseimnek is továbbadni a pozitív tapasztalataimat a Multivitamin készítményeiről, és kinyitni nekik is az ajtót „egy szép új világra”: az egészségtudatos világra.

Dr. Martina Katalin Viktória (41 éves)
2019-03-25

Tisztelt Doktor Úr!

Régebben is 5-6 éve fogyasztottam a Multivitamin készítményt, majd hosszú évek kimaradtak. Amikor szedtem, akkor is éreztem a változást. Majd ismét el kezdtem szedni. A Multivitamin fogyasztása során sokkal energikusabb lettem, a fizikai terhelést jobban bírtam. Jobb lett a hangulatom, a közérzetem, változott a bőröm tónusa, finomabb, puhább lett. Észrevettem, hogy nehéz fizikai munkavégzés után nem voltam fáradt, sokkal jobban bírtam.
Köszönöm a készítményeit, a könyveket, nagyon hasznos tanácsokat adott. Köszönöm, hogy felnyitotta a szememet.

H.C. (69 éves)
2019-03-24

Köszönettel tartozom, ugyanis a Multivitamin használata óta az életem teljesen megváltozott. A mindennapi munka és 4 kisunoka mellett teljesen kimerültnek, fáradtnak éreztem magam. Ezt megtetézte az ízületi fájdalom, a majdnem mindennapos fejfájás és az álmatlanság. Sose tudtam eleget aludni ahhoz, hogy kipihentnek érezzem magam.
Aztán jött a NAGY fordulat, amikor kezembe nyomták az egyik könyvét, majd az összes könyvet megszereztem + az interneten az összes előadást meghallgattam. Ezt követően pár hónapja megvettem az első Multivitamin csomagot plusz C-vitamint, aminek hatását már pár nap után éreztem. Pár hét elteltével mintha kicseréltek volna, elég pár óra alvás és teljesen kipihenten ébredek.

Bálint Etelka (57 éves)
2019-03-23

Kedves Doktor Úr!

2006-ban édesanyám nagyon súlyos beteg lett, állandóan lázas lett, a Szent László Kórházban kezelték. Vettem édesanyámnak Multivitamint. Folyamatosan látogattam, és adtam neki. A betegsége orvosok szerint ismeretlen, de csodával határos módon hirtelen javult az állapota, 3 hét alatt meggyógyult. Haza is engedték.
Azóta eltelt sok-sok év, azóta is adom neki a vitamint, 89 éves édesanyám és azóta is egészséges. Én ennek a vitaminnak tudom be a gyógyulást.

B. G. (68 éves)
2019-03-22

2018. július óta szedem a napi vitamincsomagot. Este pedig a C-vitamint, és kalcium-magnéziumot kezdtem szedni. Lábaim éjszaka görcsöltek, amire felébredtem. Amióta szedem, a lábaim nem görcsölnek, lényegesen nyugodtabbá váltam, jobban bírom a munkát, habár már 10 éve nyugdíjban vagyok. Az éjszakázást is jobban bírom, reggel nem vagyok fáradt, kipihentem ébredek, bármikor is fekszem le.
Ősszel belevágtam egy cukrász tanfolyamba – a leányom rábeszélt –, és 68 évesen ott is megállom a helyemet. Sokszor szédültem, az epém miatt, de 2018 júliusa óta az epémmel sincs semmi bajom.
Nagyszerűen érzem magam, hála ISTENNEK, A DOKTOR ÚRNAK ÉS A LELKES CSAPATÁNAK! KÖSZÖNÖM, HOGY SEGÍTETTEK!

K. J. (68 éves)
2019-03-21

Tisztelt Doktor Úr!

10 éve kezdtem el a vitaminokat fogyasztani. Magas vérnyomásomra gyógyszert írtak fel, amit nem kezdtem el szedni, helyette a Multivitamint kezdtem el. A vérnyomásom így rendeződött. Nem kapok el fertőzéseket és betegségeket, a Multivitamin megerősítette az immunrendszeremet. Jó a közérzetem, jó a munkabírásom.
Köszönöm a munkásságát, az összes könyvét olvastam, ami a látásmódomat megváltoztatta.

Kiss Zsolt (49 éves)
2019-03-20

Kedves Doktor Úr!

A kisfiam immunbeteg, rendszeresen járunk az immunológiára. Olvastam a könyvét, és szinte azonnal ki is próbáltuk az Ön által javasolt Multivitamin Nektárt. Rövid időn belül javulni kezdett a helyzetünk, az orvos nagyon csodálkozott, hogy csak a vitamin szedéstől ennyit változott az állapota.
Soha nem fogjuk abbahagyni a vitamin szedését.

K. A. (38 éves)
2019-03-19

A Multivitamint egy hónapja fogyasztom. Kedvem javult, energiám még az esti órákban is jobb. Tanulási képességem nagyon pozitív lett. Jobban alszom. Ami nagyon fontos, a bánatom gyengült.

Petznerné (78 éves)
2019-03-18

Fél év Multivitamin és kalcium-magnézium szedés után az összes tünetem elmúlt, azóta sem tértek vissza. A problémáim nagy része gyerekkorom óta megvolt. És ami nagyon fontos a számomra, hogy a hangulatom nagyon sokat javult!

Zoltán
2019-03-17

Kedves Lenkei Doktor!

Március elejétől szedem a Multivitamint, és panaszaim azóta tartózkodás mellett tértek vissza. Már azóta is voltak hideg, viharos szelek ÉS NEM fájdult meg az arcom és homlokom. Egyszerűen hihetetlennek tűnt a számomra, hogy a közel 20 éve fennálló problémám már egy vitamin szedésétől is rendbejött.

Éva
2019-03-16

Kedves Lenkei Doktor Úr!

2013 nyarán barátnőm tanácsára elkezdtem a Multivitamint szedni. Azóta nem voltam beteg, influenzás sem (korábban évente 3-4 alkalommal antibiotikum kúrában részesültem, és azokkal is hetekig tartott a javulás). Szándékosan nem írok gyógyulást, mert egyszer sem éreztem azt, hogy meggyógyultam volna, csak csökkentek a tünetek.

Ny. R.
2019-03-15

4 hónapja használom a Multivitamint. A második hónap használata után azt vettem észre, hogy a depressziós félelmeim megszűntek. Előtte sokat aggódtam, féltem, de ez a második hónap Multivitamin csomag után kimaradt, megszűnt, lelkileg megerősödtem. A férjem fáradtsága a vitaminoktól megszűnt, jobb a hangulata, jobban érzi magát.

Lukács Ilona (55 éves)
2019-03-14

Ezelőtt vagy egy évvel a fiamnak, a Dr. Lenkei orvostudós úr könyveinek tanulmányozása által (Cenzúrázott egészség, Betegségnek tűnő állapotok, Helyszíni tudósítás a vitaminellenes háborúból, Méltósággal szülni stb.) megvettem egyből a Multivitamint, mert már halálán volt egy bélcsavarodás utáni operáció után. Direkt eltekintettem attól, hogy súly szerint számítsam a Multivitamint, mert ő csak csont bőr volt: kb. 40 kg.
A hatás csodálatos volt! Olyan étvágya lett, mint hatnak, és hamarosan erőre kapott! Azóta is használja!

Szancsali Stefan
2019-03-13

18 éves tizenkettedikes diákként nagyon zsúfolt életmódot élve folyton fáradt voltam. Bevezettem a testmozgást, az egészséges életmódot, és a vitaminokat az életembe, és már 1 hónap után sokkal energikusabb vagyok, épp, hogy ki nem ugrok a bőrömből! Reggel 7-kor már tornázom, utána iskolában vagyok délutánig, majd még gyakorolnom is kell, mivel zongorázom, mégis minden olyan könnyedén megy! Bár volt egy őszi vírus, minden probléma nélkül megúsztam. Jól észrevehetően javult az életminőségem, van kedvem az élethez, és az egészségem a tetőfokán van! Az osztálytársaim, tanáraim is észrevették, hogy jobb a kedvem, jobban tudok figyelni, könnyedebben tanulok. Teljes mértékben elégedett vagyok a Multivitaminnal, és nagyon köszönöm, hogy ilyen életmódot élhetek!

Antal Andrea (18 éves)
2019-03-12

Korábban évtizedekig úgy voltam, hogy csak egyszer voltam meghűlve az évben: ősztől tavaszig. Amióta a Multivitamin készítményt fogyasztom, kb. 2-3 éve, nem voltam meghűlve. Illetve amint éreztem, hogy kezdődik valami, megemeltem a C-vitamin-adagot, s nem volt semmi baj.

Cs. Zs. (41 éves)
2019-03-11

Tisztelt Doktor Úr!

Részt vettem az április 29-én Egerben tartott előadásán. Nagyszerű eladás volt, és újabb ismeretekkel lettem gazdagabb. Három hónapja szedem a Multivitamint. Nagyon jó a véleményem a termékről. Amikor elkezdtem szedni a vitaminokat, úgy három hét után a következőket vettem észre magamon: a lában bizsergetően elkezdett fájni, lüktetni, és úgy éreztem, hogy "élni" kezd a lábam. Ezt tartott úgy két-három napig. Majd következett ez az érzés a lábujjaimban is. A könyvét, amit ajánlott még most olvasom. " Miért van szüksége az egészséges embernek a vitaminpótlásra". Csak azért nem olvastam el korábban, hogy nehogy placebo hatással magyarázzam meg magamnak a pozitív hatásokat. Most már tudom, hogy a korábbi testi tüneteimnek a vitamin- és ásványi anyagok hiánya volt a fő okozója.

Horváth Éva
2019-03-10

Kb. 30 éve szedek altatót, de az utóbbi időben már teljesen hatástalanok voltak. Szinte az összes fajtát felírták már nekem, egyik rosszabb volt, mint a másik. Mindegyiknek olyan rossz mellékhatásai voltak, hogy nem tudtam szedni, mindig egy másikat írtak fel. Elkezdtem a vitaminokat szedni, C-vitamint, B1-vitamint, Multivitamint, stb. Közben fokozatosan csökkentettem a nyugtatót.
4 hónappal ezelőtt kezdődött, és most már nem szedek semmiféle altatót.

F. K.-né (48 éves)
2019-03-09

Kedves Doktor Úr!

Szeretném kifejezni hálámat! 1 hónap Multivitamin csomag használata után határozottan jobban éreztem magam mindenféle szempontból.
- Altatót nem kellett használjak ez idő alatt.
- Túlzott érzékenységem, idegrendszeri problémám megszűnt.
- Megerősödtem.

Fekete Piroska (74 éves)
2019-03-08

Tisztelt Dr. Lenkei Úr!

2 éve használom az Ön által terjesztett vitaminokat, amelyek jótékony hatását érzem. Energikus vagyok, életkedvem visszatért, járok kirándulni, biciklivel közlekedem, kertészkedem, egyszóval fellendült a mindennapi életem. Nagyon jól érzem magam. A Multivitamin csomagra 2017-ben tértem az Ön előadása (április 23.) után. Köszönöm az Ön őszinte emberi hozzáállását!

K. S. (68 éves)
2019-03-07

Tisztelt Dr. Lenkei Úr!

Egy éve szedem a Multivitamint, azóta nagyon jól érzem magam, nem érzem úgy a fáradtságot, mint eddig, jobb a közérzetem! Vidámabb vagyok, a munkabírásom megnőtt, és a munka mellett járok egyetemre is. Köszönhetően a vitaminjainak.

Ráduly Anna Orsolya (29 éves)
2019-03-06

A tűzoltóságnál dolgozom, szedem már egy éve a Multivitamint, nagyon jó tapasztalataim vannak! Nem érzem a fáradtságot, 24 óra munka után sem érzem, miután hazaérek a munkából, hogy le kell feküdjek, mint máskor éreztem. Jobb az életkedvem, jobban megy a sportolás, szívvel megyek a munkahelyemre, mert jó a közérzetem, a kedvem.

Almasan Cristofor Gavril (31 éves)
2019-03-05

Nagyon sok éve rendszeresen szedem a vitaminokat! Mivel rengeteget dolgozom, „élni sem tudnék” nélkülük! Energikus és vidám vagyok nap mint nap! Nagyon jól feltölti és karbantartja testemet, lelkemet!

B. E. (60 éves)
2019-03-04

T. Lenkei Doktor Úr!

Minőségi változású tapasztalatom, hogy a vitaminfogyasztás óta úszás közben nem lesz izomgörcsöm!!

Skoperda Mihály (48 éves)
2019-03-03

December eleje óta már megettem 250 darab C-vitamint, 60 darab D-vitamint (cinket is szedek pár hete), odafigyelek a táplálkozásomra (a csirkemellek és a tojásokon kívül tejsavó-proteint is vettem), a szervezetem szemlátomást örül a sok víznek stb. Soha (!) nem volt még nátha nélküli telem - egészen mostanáig. Amikor pl. jelentkeztek a nátha tünetei, volt, hogy két nap bevettem napi 6-6 ezer mg C-vitamint, és lám, elmúlt a nátha még mielőtt igazán kialakult volna.

Sándor
2019-03-02

Fél éve szedem a Multivitamint, azt vettem észre, hogy nehéz fizikai munka és sport mellett is energikusabb vagyok, jól bírom. Megnövekedett a stressztűrő képességem. Szebbek a körmeim. Vitaminok hatására kifehéredett a szemfehérje, ami régebben sárgább volt. Kiegyensúlyozottabb, boldogabb a létezés. A fáradtságérzésem csökkent.

Matusek Miklós (63 éves)
2019-03-01