Egy kis napsütés

2019. november

Kemény fizikai munkát végzek. Építőiparban dolgozom mint kőműves.
Erős Multivitamint fogyasztok, Niacint, D-vitamint, E-vitamint és C-vitamint pluszban. Ez ad erőt ehhez a kemény munkához.
Legalább 3-4 éve fogyasztom, kevésbé vagyok fáradt, többet vagyok a jelenben, jobban bírom a stresszt. A konfliktushelyzetekben sem nagyon ijedek meg.

Budai Zoltán
2019-11-30

2 hónapja szedem a vitaminokat. Először a tablettás alappal kezdtem, aminek a hatását már az első naptól kezdve éreztem.
Egész nap több erőm van, nem akarok elaludni, és jobban koncentrálok. Az emésztésemben is pozitív változás állt be. Jobb a közérzetem, és nemcsak hiszem, hanem tudom is, hogy az ebbe az irányba kell tovább folytatni az életet, tehát táplálni a szervezetet, és nem csak tünetet kezelni.
Egy ideje már a kapszulás alapot szedjük a feleségemmel, és nála is pozitív a változás. Emellett szedünk még plusz C-vitamint, és néha a kalcium-magnéziumot is.
A gyerekeknek is adjuk a vitaminokat, és azt vesszük észre, hogy ellenállóbb a szervezetük a korábbi időszakokhoz képest.

Sz. Sz.
2019-11-29

Amióta megtaláltam a legideálisabb kombinációt a vitaminokban, azóta rengeteg energiám van. Türelmesebb vagyok az emberekkel, és ez nagyon fontos a munkám során. (…)
Nem gondoltam volna, hogy ennyi vitamint fogok szedni, de ez válik be, és nagyon jól érzem magam a bőrömben.
Most meg pluszban kipróbálom a B1-t is, hogy a pörgősebb időszakokra még hatékonyabb legyek.

Szemánné Vinne Mónika
2019-11-28

Még csak néhány hete szedem a Multivitamint, de már most érzem a hatását. Végigalszom az éjszakát. Azonnal kiugrom reggel az ágyból, nem szükséges a szundi gombot lenyomnom. Sokkal több az energiám, és nem érzem úgy, hogy aludni szeretnék napközben.
Mindenkinek ajánlom, aki javítani szeretne az energiaszintjén, és az állóképességén. Én biztosan a dr. Lenkei Gábor termékeinél maradok.

Honor Izabella
2019-11-27

Nagyon örülök az Ön által kifejlesztett vitaminoknak, amelyek erőssé, aktívvá tesz engem! Kb. 10 éve fogyasztom őket.
Én már 73 éves vagyok, aktív nagymama, hétfőtől-péntekig Budapesten vagyok, és az unokákat hordom iskolába, és hét végén Szolnokon kertészkedem.
Mióta fogyasztom a vitaminokat, jókedvű, pozitív gondolkodású lettem, és általában pozitívan látom a világot.

Sz. Z.-né
2019-11-26

Az édesapám 11 éve szedi a doktor Úr vitaminjait. 98 évesen korához képest teljesen jól van, sőt még a kutyát is ő sétáltatja. Szellemileg teljesen friss.
Én általa ismertem meg a doktor Úr vitaminjaival. Amióta szedem őket, egyértelműen megnövekedett a munkabírásom, határozottan jobb a koncentrálóképességem, a betegségek elkerülnek, ha 1-2 nap is kimarad, mert épp elfogyott a vitamin, azt már rögtön megéreztem negatív irányba.
Összességében az életemet sokkal jobbá tette!

Tóth Attila
2019-11-25

Fél éve fogyasztom a Multivitamint, aminek hatására energikus vagyok, fáradékonyságom lecsökkent, nem vagyok beteg, immunrendszerem megerősödött. Nem vagyok fogékony a betegségekre, pedig körülöttem sokan betegek voltak. Megerősödött a körmöm.

P. A.
2019-11-24

Egy hónapja szedem a Multivitamint, mellé a citromos kalcium-magnéziumot.
Nagyon sokat dolgozom. Egyszer éjszaka, máskor hajnal 3-kor kelek, mert úgy indulok dolgozni.
57 éves vagyok, és így bírom. Máris érzem a pozitív hatásait. Kipihenten ébredek, és nem fáradok el a munka alatt. Korábban estem össze a fáradtságtól.

T. I.-né
2019-11-23

Hetvenéves, mozgáskorlátozott asszony vagyok.
Februárban először a nyolcvanéves férjemnek vettünk alapcsomagot. Ő az elmúlt télen nagyon beteg volt. Az orvos is azt mondta, kis híján meghalt. Mióta az Ön által összeállított vitaminokat szedi, sokat javult. Először a kedélyállapota javult, később tervezgetni kezdett, mi mindent fog megcsinálni, aztán belevágott, és megvalósította. Most nem olyan fáradékony, mint a tél végén, inkább azon aggódom, hogy sokat vállal. Hiszen az „alapváz” nem lett fiatalabb. Mindenesetre sokkal jobb így mellette élni, mint amikor állandóan a halált emlegette.
Én három hónappal később kezdtem el szedni a vitaminokat. Azt kell mondjam, hogy teljesen megváltoztatott. Járulékos jótétemény, hogy magamra kell figyelnem. Ez a viselkedésben is nagy változást hozott. Azelőtt mindig úgy végeztem a napot, hogy mennyi minden dolog maradt másnapra. Mióta szedem a vitamint, felfigyeltem, hogy több mindent be tudok fejezni, és az elvégzett munka öröme egészen megváltoztatott. Jobb lett a kedvem, szívesebben állok neki akármilyen munkának, és úgy látom, hogy többet is bírok dolgozni.
Ez öt gyermek és nyolc unoka mellett nem kis öröm. Januárban eggyel magasabb rendfokozatra lépünk, dédszülők leszünk. Ez sem úgy hat ránk, mint egy újabb nyomasztó kötelesség, hanem valóban örülünk neki.
Én még úgy nőttem fel, hogy az elvégzett munka örömet szerzett, bármi legyen is az. Most azzal fekszem le esténként, hogy számot vetek, mi mindent tudtam elvégezni aznap. Ez nagyon jó közérzetet eredményez, és az ima utáni ámen tényleg nyugodt éjszakát hoz.
Remélem, hogy még sokáig tudjuk élvezni a vitaminok áldásos hatását.

Kálmán Gyuláné
2019-11-22

10 éve fogyasztom az alap és a közepes Multivitamint (felváltva).
Kint éltem Németországban, de ott sem találtam olyan nagy dózisú vitamint, ami összehasonlítható lenne ezzel.
Energiaszintem növekedett, jó a közérzetem. Télen sincs semmi betegség, még megfázás sem. Jó kedvem van, és energikus vagyok még az esti órákban is.

Katona Rita
2019-11-21

A kezdetektől fogyasztom a vitaminokat. A Cenzúrázott egészség c. könyvet a megjelenéskor olvastam.
Fodrász vagyok, és kitettem az üzletembe, hogy „okosodjanak” az emberek.
Nagyon szeretem a Doktor Urat, tisztelem azért, amit tesz.
72 éves vagyok, és kicsattanok az egészségtől, jól vagyok!
Dolgozom, nagyon nagy lendülettel élek, energikus vagyok, boldog!

P. T.-né
2019-11-20

A Multivitamin + kalcium-magnézium + C-vitamin által mélyebben aludtam, és kipihenten ébredtem. Kevesebb alvással is bírtam az egész napot, valamint hétvégén nem kellett lefeküdnöm aludni napközben.
A fáradékonyságom csökkent, ezáltal megnövekedett a munkabírásom. Megerősödött az immunrendszerem, nem kaptam el az „influenzát”, pedig körülöttam sokan betegek.
Kiolvastam az összes könyvet, nagyon tetszettek!!!

T. M.
2019-11-19

Augusztusban kezdtem el szedni a Multivitamin készítményét. 1 hónap után közepesre váltottam, mivel az alapot kevésnek éreztem.
3 gyermeket nevelek, mellette dolgozom, reggeltől késő estig talpon vagyok.
Folyamatosan fáradt voltam, a kicsi mellett éjszakánként nem sokat aludtam. Sokszor voltam influenzás, volt torokgyulladásom, megfázásom.
Most, októberben, érzem már a közepes jótékony hatását. Sokkal intenzívebben bírom a napokat végigcsinálni, bírom a strapát. A betegség ez idáig elkerült. A Multivitamin nálam megtette hatását.
Pluszban szedek még C-vitamint, és fogyasztok kalciumot és magnéziumot is.

J.-né B. Á.
2019-11-18

Már harmadik hónapja fogyasztom a Multivitamint. Közepes erősségűvel kezdtem, majd erőssel, és most a legerősebbet szedem.
Mióta szedem, jobban érzem magam. Megváltozott az anyagcserém. (Mindennap tudok menni wc-re.) Ennek köszönhetően kisebb nadrágra van szükségem már.
Valamennyire hosszabbodott az éjszakai nyugodt alvásidőm. (2-3 óráról már többször 4-5 órára emelkedett.)
A puha, beszakadó körmeim is erősödtek.

F. Sz.
2019-11-17

Nagyjából 5-7 éve fogyasztom a készítményeit.
Az alábbi pozitív változásokat vettem észre:
Energikusabb létezés, megnövekedett munkabírás, fáradékonyság csökkenése, megerősödött immunrendszer, pihentetőbb alvás, több emésztés, energia-felhasználás.

P. L.
2019-11-16

Több mint 10 kilót fogytam. Nem vagyok fáradékony, mint előtte. Nyugodtabb vagyok a Multivitamintól, könnyebben veszem az akadályokat, kihívásokat. Kevesebb ételt kíván a szervezetem. Például: édességek, szénhidrátok. Energikusabb és jókedvű vagyok tőle. A gyerekeimmel is többet tudok játszani. Nem vagyok beteges. A bőröm is mintha simább lenne.
A gyerekek sokat szaladgálnak, élénkebbek. Agyi tevékenységük 180 fokos fordulatot vett. Nőtt az étvágyuk. Ritkábban kell orvoshoz menni velük. Nem alszanak el órán, jobban teljesítenek az iskolában. Jobb a koncentrálásuk. A csontozatuk, fogaik erősebbek. Sokat mozognak. Este jól alszanak.

V. I.-né
2019-11-15

3 hónapja fogyasztom a vitaminkészítményeket.
Férjem halála után rettentő rossz idegállapotba kerültem, éjjelente alig aludtam 1-2 órát.
Két hónap után visszatért az életerőm, végre átaludtam az éjszakákat, elmúlt az állandó gyengeség érzésem.
Az évek óta fennálló fejfájásom is teljesen elmúlt.
Soha nem fogom abbahagyni e nagyszerű termékek fogyasztását.

S. P.-né
2019-11-14

1 hónapja fogyasztom a Multivitamint.
Nincs már szükségem a délutáni alvásra. Éjszaka is kevesebbet kell aludjak.
Immunrendszerem sokat erősödött már. Fizikailag is jóval aktívabbnak érzem magam.
Jókedvem van, sokat tudok mosolyogni!
Kiegyensúlyozottabbnak érzem magam a korábbinál.
A társasjáték partikon jobban vág az eszem, szellemileg frissebb vagyok.
A körmöm is szebben nő a korábbiakhoz képest.

Szakácsi István
2019-11-13

1 hónapja fogyasztom a Multivitamint.
Kisbabát terveztünk a párommal, és összejött! Hálásan köszönöm a segítségét! Nagy álmunk volt egy baba!
Azóta megváltozott az életem, kicseréltek. Munkahelyet váltottam, energikusabb vagyok.
Sokkal jobban alszom, és a kedvem is jobb lett. Nem görcsöl a vádlim éjjelente.

Sz. E.
2019-11-12

A könyve megjelenése óta szedek vitamint. Mióta a Lenkei-készítmények megjelentek, azóta azokat szedem rendszeresen .
Pozitív élettani hatások: nehezebben fáradok el, nem kapok el betegséget. Ha mégis valamilyen fertőzés ér, átszalad rajtam, s pár nap alatt meggyógyulok.
Idős szüleimre is hasonló hatással volt.
Természetesen az életmód is hozzájárul a pozitív hatáshoz, de hiszem, hogy energiámat a vitaminoknak köszönhetem.

V. Zs. (60 éves)
2019-11-11

Több mint 2 éve fogyasztom a Multivitamint és mellé A és D-vitamint.
Megerősödött az immunrendszerem, nem voltam beteg azóta. Kevesebb alvással is beérem, és energikus vagyok. Nem merülök ki. Nem kell táppénzre mennem, és nem esem ki a munkából, mint korábban sokszor. Ez szuper!

P. A.
2019-11-10

Sok éve (8-10) fogyasztom a Lenkei napi vitamincsomagot és több más Lenkei-vitamint.
Ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy energikus legyek, ne fáradjak el gyorsan, bírjam a mindennapok terhelését.
Azt mondhatom, évek óta nem voltam beteg, semmi bajom. 😊

Tokár Péter
2019-11-09

Már 6 éve szedem a vitaminokból összeállított készítményeit, és boldogan állítom: életminőség-javulást tapasztaltam.
Az alapvitaminnal kezdtem, évek múlva úgy éreztem, feljebb kéne lépni a közepesre, hogy hátha fokozhatjuk a pozitív hatásokat.
A betegségek hosszú ideje elkerültek, amik pár havonta sújtottak, megfázások, rosszullétek elkerültek.
Napi + 4 ezer mg C-vitamint is elkezdtem szedni az Ön javaslatára, amit ma már 6 ezerre emeltem, és rendesen hiányzik (érzetre), ha nem szedem egy napig. (…)

E. A.
2019-11-08

Évek óta fogyasztjuk a férjemmel a Multivitaminokat.
Aminek kedvező hatásait tapasztaljuk. Energikusak vagyunk. Megerősödött az immunrendszerünk, nem vagyunk megfázva, nem kapunk el influenzát. Jobb a munkabírásunk. Fáradékonyságunk megszűnt, jobban bírjuk az egész napot.

P. I.
2019-11-07

Az évek óta szedett alapvitamin után elkezdtem szedni a közepes vitamint. Hatalmas lendületet adott!
Fotóriporterként dolgozom az Agrárminisztériumban, és így ugyanazt a tempót bírom, mint a fiatal kollégáim, pedig 65 éves vagyok.

K-N. M.
2019-11-06

Miután elolvastam a „Vitaminok - A legfontosabb szabály” című könyvecskét, úgy döntöttem, kipróbálom.
Most kezdtem szedni a harmadik havi adagot a Multivitaminból. Közepes, erős, és most a legerősebbet szedem.
Mióta szedem, kevésbé érzem magam fáradtnak, nagyobb a fizikai terhelhetőségem. Éjszaka jókat alszom, kipihenten ébredek. Legutóbb egy megfázásból gyorsan rendbejöttem.

B. Zs.
2019-11-05

Hat hete kezdtem el szedni a Multivitamint.
Kb. 2-3 hete azt kezdtem tapasztalni, hogy könnyebben tudok reggel felkelni, most már nem húz vissza mágnesként az ágy, mint korábban.
Illetve napközben is nagyobb a teherbírásom, sokkal energikusabb, összeszedettebb vagyok, és este is később fáradok el.
Korábban is szedtem más vitaminkészítményeket, de azoknál nem tapasztaltam ilyen gyors és látványos pozitív változást, mint az Ön termékeinél.

F. K.
2019-11-04

Azt éreztem az alap csomagnál, hogy energikusabb lettem. A közepesre ugrottam.
Mivel álló munkát végzek, elég megterhelő. Ősszel mindig beteg szoktam lenni, ez is elmaradt eddig.
C-vitamint is fogyasztok.
Éjfél körül végzek a munkával és ez segít, hogy végig bírjam.

B. B.
2019-11-03

A kezdetektől fogyasztom a Multivitamint.
Nem voltam influenzás! Megerősödött az immunrendszerem. Jól alszom, kiegyensúlyozottabb vagyok!
Túl vagyok a 80-on, de nagyon jól érzem magam.

A. P.
2019-11-02

Kb. 6 hónapja kezdtem el szedni a alapvitamint, majd 4 hónap után egy erősebbre váltottam.
Tapasztalataim, hogy kevesebb alvás szükséges, könnyebben kelek, jobban bírom a munkát (fizikait).
Az erősebb csomagra váltva még hatványozottabban tapasztalom a jótékony hatásokat.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Csepela Márton
2019-11-01