Egy kis napsütés

2019. szeptember

Egy hónapja kezdtem el szedni a Multivitamint. Nagyon pozitív hatásokat tapasztaltam.
Egy hét után már éreztem, mennyivel jobban érzem magam a bőrömben, és ez csak fokozódott. Nincs annyi alvásigényem, a nap végén is energikus vagyok. Ami nem volt elmondható a vitamin szedése előtt, aminek nagyon örülök még külön, hogy megállt a hajhullásom.
Szemüveges vagyok, és egyszer csak észrevettem, hogy nem hunyorgok... A látásom is élesebb lett. Szóval nagyon elégedett vagyok, úgyhogy ma vittem a második doboz vitaminomat, és úgy gondolom, hogy ez így is marad a továbbiakban.
Az unokáim is fogyasztják a folyékony vitamint, lekopogom, nem betegek szinte soha.

Gránicz Judit (61 éves)
2019-09-30

Évek óta fogyasztom a vitaminjait. Kétféle Multivitamint, Omega3 gyöngyöt, Q10-et és a kalcium-magnézium italt is fogyasztom. Amiknek jelentős hatásait érzem. (…)
A Multivitamin hatására energikus vagyok (70 évesen). Úszom, táncolok, dolgozom, tornázom és unokázom. Nagyon szép a bőröm, a hajam sűrűsödött.
A kalcium-magnézium ital fogyasztása révén a lábgörcseim elmúltak.
Családom is fogyasztja a vitaminokat, nekik is jó tapasztalataik vannak!

P. F.-né
2019-09-29

Egy éve rendszeresen fogyasztom a Multivitamint.
Ha mindenki beteg körülöttem, akkor sem kapok el fertőző betegségeket. A fáradékonyságom csökkent, javult az alvásom minősége. Megnövekedett a fizikai és szellemi teljesítőképességem. Megerősödött az immunrendszerem.
Depresszióba való visszaesésem megszűnt, ami sokszor előfordult.

Romhányi László
2019-09-28

Öt évvel ezelőtt kezdtem el fogyasztani a vitaminokat, a tapasztalataim a következők: sokkal energikusabb lettem, kevés alvás után sem érzem magam fáradtnak.
Nem kapom el a betegségeket, amik korábban gyakran ledöntöttek a lábamról (megfázások, influenza, fertőzések). Látásom sokat javult, élesedett. A hajam lágyabb, selymesebb tapintású lett, ritkábban kell hajat mosnom, kevésbé zsírosodik. Körmeim sokkal szebbek és erősebbek lettek.
Korábban rengeteget idegeskedtem, feszült voltam, a vitamin szedése óta sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb és türelmesebb vagyok.
Helyreállt egészségem, megőrzése céljából életem végéig fogom szedni ezeket a csodás készítményeket, és rendszeresen ajánlom ismerőseimnek és ismeretleneknek az Ön vitaminkészítményeinek jótékony hatását.

H. T. (65 éves)
2019-09-27

A fiam által ismertem meg a Lenkei-vitaminokat, aki már egy éve rendszeresen fogyasztja a termékeket, és nagyon elégedett a tapasztalt pozitív változásokkal, azóta sokkal kiegyensúlyozottabb, energikusabb, és 48 éves kora ellenére ismét apai örömök elé nézett.
Én 5 hónapja kezdtem el fogyasztani a Multivitamint és a kalcium-magnézium italt. Két hónap után fáradékonyságom nyomtalanul eltűnt, hosszabbakat és nyugodtabban alszom, és reggelente kipihenten ébredek.
Megint tettre késznek, fittnek és fiatalosnak érzem magam. (…)
Közel 70 évesen újból képes vagyok – gyógyszer szedése nélkül – házaséletet élni a párom nagy örömére. Leírhatatlan pozitív változást hozott ez az életünkbe!

G. Z. (69 éves)
2019-09-26

15 évvel ezelőtt olvastam el a Cenzúrázott egészség című könyvét, ami nagyon mellbevágó volt.
Az egész családom elkezdte fogyasztani a vitaminokat, ami jelentős életminőség-javulást hozott az életünkbe. Édesanyám és nagymamám sokkal jobban kezdték érezni magukat, energikusak lettek, és az évek óta fennálló egészségügyi problémáik jelentős része megszűnt. (…)
Életem egyik legjobb döntése volt a könyv elolvasása!

Ú.-né K. M.
2019-09-25

8 éve fogyasztom a Multivitaminokat , kedvező hatásokat tapasztalok.
Nagyon energikus vagyok, jókedvű, teljes aktivitás jellemző rám minden téren. Koncentrálóképességem maximumra vihető. Nagyon jól alszom.
Családi szinten is nagyon jó tapasztalataink vannak. A kislányom a folyékony Multivitamint fogyasztja, aminek a hatására erősödött az immunrendszere. A bölcsődébe, ha mindenki beteg, ő, ha el is kapja, nagyon gyorsan felépül.
Nagyon jó, hogy van ilyen Multivitamin-összeállítás ilyen mennyiségben!

Szabó Richárd
2019-09-24

Több mint két éve szedem a Multivitaminját és további C-vitamint.
Egy ismerősöm mutatta meg a videóit, majd hallottam, hogy milyen támadások érték. Rögtön az jutott eszembe, hogy akire ennyire rázúdulnak, az valamit nagyon jól kell, hogy csináljon!
Tehát két éve szedem a vitaminjait, de volt 3 hónap, amikor sajnos nem volt lehetőségem megvenni. Egyből éreztem a hatását. Kevesebb energiám volt, fáradékonyabb voltam, az egész hangulatom megváltozott.
Miután újra kezdtem szedni, már egy hét után visszatért az erőm, életvidám lettem újra, ismét éreztem a sok pozitív hatást.
65 évesen jelenleg is tanulok, többszörös Prana Nadi mester vagyok. Otthon a kertben 1300 nm területet simán lekaszálok. 15 évvel ezelőtt még azon gondolkoztam, hogy másszak ki az ágyból négykézláb, és hogy százalékoltassam le magam. Ma már ez meg sem fordul a fejemben, remekül vagyok!

P. V. (65 éves)
2019-09-23

Évek óta szedem a Multivitamint, bár nem mindig szedtem a teljes napi adagot.
Amikor eldöntöttük a férjemmel, hogy babát szeretnénk, mindketten rendesen elkezdtük szedni a napi, előírt adagot, ami mellé én még folsavat is szedtem.
Szerencsére azt mondhatom, hogy minden nagyon jól alakult, és a baba egy hónap múlva érkezett. Az egész terhesség alatt amúgy szedtem a vitamincsomagot, és még kalcium-magnézium italport is, teljesen komplikációmentesen zajlott a várandósság, még rosszulléteim sem voltak. Azt mondom, hogy a baba és én is makkegészségesek vagyunk.
Nagyon sok tévhit kering arról, hogy a „túl sok” vitamintól óriási lesz a baba stb. Ezeket én mind meg tudom cáfolni!

Sz. Á.
2019-09-22

Energikus lettem! Jókedv, egy állandó jókedvű életérzés! Munkabírásom megnőtt, nálam ez nagyon fontos, 68 évesen még dolgozom, takarítok. Türelmesebb lettem, nyugodt, higgadt magatartást vettem fel. (…)
Április óta szedem a Multivitamint, az alap vitamincsomaggal kezdtem. Az életerőm megsokszorozódott! A négy unokám mellé ez nagyon fontos!

Nagy Irén Mária
2019-09-21

Egy éve szedem a Multivitamint, plusz mellé C-vitamint.
Most már jobban odafigyelek a folyadékbevitelre is, ezek által szinte teljesen megszűnt a fáradtságérzetem. Sokkal türelmesebb vagyok, és a kedvem is sokkal jobb!
Két és fél éves kisfiam is rendszeresen fogyasztja a folyékony Multivitamint, és nagyon ritkán beteg. Jókedvű, életerős kisfiú!

T. E.
2019-09-20

Öt éve fogyasztom rendszeresen a Multivitamint, mindegyik fajtát kipróbáltam már, és a rabjává váltam. 😊
Rendszeresen sportolok, focizom és futok, aktivitásom egyre nagyobb, teljesítményem fokozódik. Amióta fogyasztom a vitaminokat, egyetlenegyszer sem voltam beteg! (…)

K. Z.
2019-09-19

A Multivitamint fogyasztom két éve, kalcium-magnézium itallal együtt.
A közérzetem sokkal jobb, több az energiám! Jól bírom a 24-órázást! Kevésbé vagyok fáradékony, kevésbé vagyok idegeskedő! Sok mindent megjegyzek, megmarad a fejemben! Téli időszakokban is csak egy kisebb megfázásom van. Hamar kipihenem magam, hat óra elég!
Az egész család szedi, meg vagyunk elégedve!

V. Zs.
2019-09-18

Mielőtt elkezdtem szedni a vitaminokat, sokkal kevesebb időt tudtam termeléssel és egyéb megterhelő tevékenységekkel tölteni. Sokszor még a napi 8 óra alvás is kevés volt.
Körülbelül két éve szedem rendszeresen Lenkei doktor Úr vitaminjait, és fokozatosan, hónapról hónapra többet bírtam az elmúlt két évben. Kevesebb az alvásigényem, nőttek a statisztikáim az élet legtöbb területén, és a betegséget hírből sem ismerem!

Vikárius Ferenc
2019-09-17

Örömmel közlöm Önnel, hogy már több mint hat éve az Ön vitaminjait szedem. (...) Már szedem egy ideje a Multivitamint.
82 éves vagyok már, de nagyon jól érzem magam. Kertes házban lakom, 40 tőke csemegeszőlő és 1-2 gyümölcsfa, feketeribizli stb. van, amelyeket én egyedül gondozom, permetezem, metszem.
Egyedül élek, férjem sajnos már 5 éve eltávozott, ő is nagyon büszke volt az Ön vitaminjaira. Én maximálisan megbízom az Ön vitaminjaiban és kozmetikumaiban.
Kifejezetten jól érzem magam, friss vagyok, mindenki észreveszi rajtam, hogy legalább 10 évet letagadhatnék.

Maracsik Károlyné (82 éves)
2019-09-16

Köszönöm a segítséget, hogy módom volt kipróbálni a Multivitamint. Nagyon jó a közérzetem és az erőnlétem, mert egy intenzívebb időszakban úgy éreztem, hogy szükségem lesz pluszenergiára.
Elvárásaimon felül sokat segített, és sikeresen bevettem a kanyart. Mind szellemileg, mind testileg megtartott, és javította a teljesítőképességemet. Létfontosságú volt.

Gy. M. (47 éves)
2019-09-15

Nekem az a tapasztalatom ezekkel a vitaminokkal kapcsolatban, hogy amikor szedem őket, valahogy jobban bírom a napokat, kevésbé van rossz kedvem, és kevésbé fáradok el napközben, illetve a B1 segít nekem abban, hogy jobban tudjak koncentrálni, és kevésbé fáradjak el mentálisan.
Amikor olyan dolgokat csinálok, ami felemészti a mentális energiáimat, akkor tökéletes. 😊
Anyu még Koppenhágából is Lenkei-vitamint rendel tőlem!

S. A.
2019-09-14

Az Ön vitaminjait kb. 3 éve szedi a családom. Azóta nem voltunk influenzások.
Tavaly a férjemnek rendeltem Multivitamint a munkaszezon (teheráru fuvarozó) idejére, ami kb. 4 hónap erőltetett munkatempóról szól. Meglepően tapasztalta, hogy kevésbé fárad el a nap végére, jobban kezeli a stresszt. Ennek örömére az erősebb Multivitamint rendeltem meg, ugyanis újból kezdődik a hajtós időszak. Várom a hatását… Reményeim szerint most szárnyakat kap. 😉 😊

Tóthné Varga Edit
2019-09-13

Már két éve fogyasztom a Multivitamin készítményüket. Ezzel kapcsolatosan olyan jó tapasztalataim vannak.
A munkahelyemen a nap folyamán többször fáradtság, álmosság fogott el régebben. Amióta a vitaminokat szedem, és megiszom a naponta minimum két-három liter vizet, ezek a tünetek teljesen kimaradtak.
Két év házasság és gyerekáldás várakozás után, azt a megdöbbentő hírt kaptam több orvostól is, hogy nem lehetek apa természetes módon, mert a spermiumaim száma nagyon alacsony, és amelyek élnek is, nagyon sérültek. A művi megtermékenyítést javasolták, amit hitünk és meggyőződésünk miatt nem vállaltunk. Kezelést végeztem kétszer három hónapig, orvosi javaslatra. Eredmény alig volt tapasztalható ez után is.
Közben megismertem a vitaminjait, és ezeket elkezdtem szedni.
Amint említettem ezt, két éve szedem, kiegészítve Multivitamin mellett még szedek A és D-vitamint, Q-10-et és naponta 5-6 g C-vitamint.
Meggyőződésem, hogy mindezek a vitaminkészítmények, valamint a lelki úton megtett növekedéseink a feleségemmel, eredményezte, hogy nemsokára megszületik a természetes úton fogant kisfiunk.

L. Zs.
2019-09-12

Mivel én nem vagyok beteg, csak általános dolgokat tudok írni, de ettől is nagyon boldog és kiegyensúlyozott lettem!
Sokkal jobban alszom, jobban kipihenem magam. Nem vagyok olyan beteges, többet viccelődök, szeretem az ÉLETEM!

Sz. Zs.
2019-09-11

A Multivitamint szedem fél éve. Azt tapasztaltam elsőként, hogy több energiám lett. Még az esti órákban is friss vagyok.
Irodai munkát végzek. Sokkal jobban tudok koncentrálni, megnövekedett a szellemi teljesítőképességem! Töredező körmöm szépen megerősödött.
Csak jót tudok mondani! Jól érzem magam!!

Bíró Ildikó
2019-09-10

A Tájak-Korok Múzeumok klubbal rendszeresen járunk kirándulni, ahol egy csoportban a legidősebbnek kinéző hölgyre mondta az idegenvezető, hogy „jól bírja a gyűrődést!” Ez a hölgy egy évvel fiatalabb volt, mint én.
Tulajdonképpen azt vettem észre, hogy nálam sokkal fiatalabbak kevésbé bírják a túrázást, tehát hosszú távon is nagyon érződik a vitaminok egészségmegőrző hatása. Rendszeresen kell szedni, ez a lényeg!
75 éves vagyok, most fogom megkapni az aranydiplomámat szeptemberben! Most vagyok túl egy lakáscserén, költözésen, nagyon aktív életet élek.
Nagyon jól érzem magam! Járok senior táncra is.
Nagyon fontos, hogy még ennyi idősen is legyen célja az embernek, tudjon valaminek örülni!

Dr. B. K. (75 éves)
2019-09-09

Gordos Márk, 26 éves Nógrád megyei lakos vagyok. 20 éve sportolok, rendszeresen heti 5-6 alkalommal. 10 éve használok táplálék-kiegészítőket, több kevesebb sikerrel.
Kb. 1-2 éve váltottam le a vitaminkészleteimet az Ön termékeire.
Már az első nap éreztem a hatását, ami a hetek múlásával erősödött. Pozitív hatás, hogy nem voltam beteg, illetve több energiám lett. 24 órás szolgálataim során szinte elengedhetetlen a komplex vitaminpótlás. Több más gyártó termékét elhagytam, mivel már nem éreztem szükségesnek azokat.
(…)
Negatív hatást nem észleltem egyszer sem.
Örültem, hogy megismertem ezt a lehetőséget, amivel egy nap alatt akár a régebben két nap alatt elvégzett munkámat tudom elvégezni.

Gordos Márk
2019-09-08

Mióta a Multivitamint szedem, azóta életminőség-javulást érzek az életemben, mint például:
- évek óta elkerülnek a komolyabb betegségek (influenza, gyulladások),
- 52 évesen kevésbé fáradok el a munkában,
- jobban bírom a fizikai megterheléseket,
- nappali időszakban jobban viselem a stressz negatív hatásait,
- nyugodtabb és jobb életminőséggel bírok azóta,
- éjjel nyugodtabban, jól alszom.

Matyók János
2019-09-07

Amióta szedem a Lenkei Doktor Úr által készített, forgalmazott Multivitamint, energikusabbnak, fittebbnek érzem magam.
Mindig fontosnak tartottam a vitaminok, ásványi anyagok pótlását, mert már középiskolás koromban tanultam, hogy az elfogyasztott táplálék nem tartalmaz elegendő mennyiséget az ember számára. Betegségekből (pl.: nátha, vírusfertőzés) gyorsabban gyógyultam meg.
(…)
Márciustól visszahívtak tanítani matematikát a korábbi munkahelyemre, mert egy kolléganő felmondott.
Úgy gondolom, a jó szellemi és fizikai állapotom az elfogyasztott Lenkei-vitaminoknak is köszönhető!

P. A.
2019-09-06

Amióta elkezdtem dolgozni és ülőmunkát végezni, folyton fáradt voltam, és úgy éreztem, hogy nincs energiám semmire.
Ismerősöm ajánlotta a Multivitamin csomagot, így gondoltam, élek a lehetőséggel.
Elkezdtem szedni, és pár hónap múlva azt vettem észre, hogy pihentetőbben alszom, több lett az energiám.
Jobban viselem az ülőmunkát.
Konditerembe is elkezdtem járni, és a csokis fehérje fogyasztásával izomtömeg-növelést is elértem.
Jól érzem magam a bőrömben. 😊

R. M.
2019-09-05

Mivel aktív életet élek, és részben fizikai munkát is végzek, szükségem volt valamilyen táplálék-kiegészítőre, és a az egyik Multivitamint választottam.
A használat alatt tapasztalt pozitív hatások:
Érezhetően energikusabb lettem.
Érzelmileg is kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, ez annak is betudható, hogy fizikálisabban jobban bírom a terhelést.
Szellemileg is frissebbnek érzem magam, összeszedettebb vagyok a hétköznapokban.
Egyértelműen kevesebb fertőző betegséget kapok el, különösen a téli időszakban. Amikor bármilyen fertőző felső légúti betegséget elkapok, már az első napon megduplázom, vagy picivel nagyobb mennyiséget szedek a napi adagból, így 1-2 nap alatt kikúrálom magam a Multivitaminnal.
A bőröm állapota is javult.
Összességében erősebb immunrendszerrel rendelkezem a Multivitamin szedése óta.

Kovács Andrea
2019-09-04

Kilenc hónapja szedem már a Multivitamint nap mint nap.
Azt vettem észre, hogy elmúlt a gyulladás, amit régen gyakran a körmeim tövében éreztem, és aftám sem volt már vagy 7 hónapja.
Semmilyen random gyulladás nincs a szervezetemben.
Egyszer lett hőemelkedésem, de az is másfél napon belül elmúlt. Régen ez a hőemelkedés szerintem 2 hét alatt sem gyógyult volna meg teljesen, és valószínűleg keményebben érintett volna, mert gyakrabban voltam beteg.

S. P.
2019-09-03

A Multivitamint szedem 2007 óta.
Akkor nagyon rossz állapotban voltam.
Olvastam Doktor Úr Cenzúrázott egészség című könyvét, aminek hatására elkezdtem fogyasztani a Multivitamint.
A közérzetem jó lett.
Fantasztikus eredményt értem el!
Rábeszéltem a férjemet, barátaimat is! 😊

Horváth Péterné
2019-09-02

Már 10 éve szedem a Multivitamint és a C-vitamint.
Azóta nem voltam beteg! Még náthás sem! Tele vagyok energiával!
Boldogabb lett az életem!

K. B.
2019-09-01