Egy kis napsütés

2020. április

2020. október óta fogyasztjuk férjemmel a Multivitamint.
Észrevettem, hogy a hajam nem hullik, pedig régebben gyakori volt, főleg mosáskor.
Emésztésemet rendben tartja.
Memóriánk, koncentrációsképességünk javult, sokkal jobb, mint korábban.
Nem vagyunk fáradékonyak, az éjszakai műszakot is nagyon jól bírjuk.

K. H.
2021-04-23

A Multivitamin-készítményt kb. egy éve rendszeresen fogyasztom.
Kifejezetten az ún. roboráló (megj.: erősítő) hatását is tapasztalom, tovább bírom a munkámmal járó fizikai, de főként pszichikai megterhelést.
A hétköznapokban a munka és stressz okozta fáradtságot később és gyengébben érzem, mint a készítmény rendszeres szedését megelőzően.
A készítmény fogyasztását mindenkinek jó szívvel ajánlom!

U. B. S.
2020-04-30

Egy kedves barátomtól kaptam ajándékba a Multivitamint. Most már személyesen jöttem, és vásároltam a kiváló termékből.
A munkám gyakran napi 14-16 óra terhelést jelent. Előfordul a 20 óra is. Azt érzem, hogy kevésbé fáradok el, és gyorsan regenerálódok, jobban tudok koncentrálni. Szerintem sokat segített, hogy szinten tudom tartani az egészségi állapotom, és magas szinten teljesítek a munkám során. Államigazgatás, logisztika és személyvédelem területén dolgozom.
Kedves munkatársuk, Felkai Orsolya ellátott jótanácsokkal, és segített több termék kiválasztásában.

Pesszer László
2020-04-29

Hat hónapja kezdtem szedni a Multivitamint, és el voltam ragadtatva.
Az első hónapban azt szedtem, és már a hónap végén éreztem, hogy több az energiám, és kevesebb alvásra van szükségem.
A következő hónapban átváltottam a Közepes erősségű csomagra, ez két hónapig szedtem. Megjelent az állandó jókedv, az energikusság, a betegségek elkerültek.
Mivel fanatikus autóépítő vagyok, így rengeteget dolgozom, ezért átváltottam az Erős csomagra. Azóta csak ezt szedem, és hatalmas energiákkal építem a veterán autókat újjá, úgy, ahogy az Ön készítménye épített újjá engem.

Nyitrai Zsolt
2020-04-28

A térdműtétem után a testvérem javaslatára kezdtem el szedni a Multivitamint.
Egy hónap után jelentősen csökkentek a fájdalmaim. Három hónap után visszatérhettem a kedvenc sportomhoz, a futáshoz is.
Jelenleg már ötödik hónapja eszem a vitaminokat, és a teljesítőképességem sokkal jobb, mint korábban.

H. B.
2020-04-27

Január elején kezdtem használni a Multivitamint.
Azóta a következőket tapasztaltam. Energikusnak érzem magam. Csökkent a fáradékonyságom. Jobban bírom a munkát. Többen megjegyezték, hogy szebb lett a bőröm. A szarkalábak elhagytak, és a karikáim is eltűntek.

M. A.
2020-04-26

Másfél-két éve kezdtem Multivitamint szedni.
Azóta sokkal frissebb és energikusabb vagyok. A kollagén italtól pedig teljesen megszűntek a térdfájdalmaim.
Fél év alatt sikerült 10 kg-ot fogynom a Multivitaminnak köszönhetően. Emellett észrevettem, hogy a potenciára is jótékony a hatása.

Kovács Mihály
2020-04-25

Szeptember-október környékén kezdtem el szedni a Multivitamint.
A hajhullás miatt kezdtem el szedni, tele volt a hajammal a lakás. El voltam keseredve, hogy valami betegségem van. A vitamin szedésének elkezdése után egy héttel már észrevettem a változást, és két-három hét után megszűnt. A fáradékonyságom és az aluszékonyságom is megszűnt.

M. H.
2020-04-24

Több mint 15 éve edzem profi szinten. Ez idő alatt rengeteg vitamincsomagot kipróbáltam, de egyik sem ért a Lenkei-vitaminkészítmények közelébe sem.
Amiket észrevettem, hogy az ízületi fájdalmak a nagyobb megterhelés esetén is teljesen megszűntek. Enyhült a fáradékonyságom, és fejlődött az erőnlétem.

Dudás Tibor
2020-04-23

Évek óta visszatérően szedem a legerősebb Multivitamint, és a tapasztalataim változatlanul a következők.
Mindig felépülök a gyengélkedéseimből, pillanatok alatt energikussá válok. Biztonságérzetet ad fizikailag az Erős vitamin szedése. Nálam a fizikai biztonságérzet jobb hangulathoz, felszabadultsághoz vezet. A külsőm mindig előnyére változik (bőr, haj, körmök stb.). Egyáltalán nem vagyok fogékony a fertőzésekre.

R. A.
2020-04-22

Negyedik hónapja fogyasztom a Multivitamint, kiegészítve kalcium-magnézium itallal és kollagénnel.
Egy hónap után már észrevettem, hogy sokkal több az energiám, és jobb a kedélyállapotom. Sokat javult a memóriám, előtte könnyen elfelejtettem a neveket, fontos adatokat.
A térdfájásom teljesen megszűnt, így végre hosszú kihagyás után újra űzhetem a kedvenc sportomat, a futást.
Nagyon boldog vagyok!

P. F.
2020-04-21

Decemberben vettem az első Multivitamint. Már akkor éreztem, hogy energikusabb vagyok, és jobban alszom.
Januárban kipróbáltam a Közepeset, és már edzeni is elkezdtem járni. A kislányom által hazahozott betegségek sem döntöttek le a lábamról, ami korábban rendszeres volt, és a gyógyulás is sokáig tartott!
Továbbra is maradok fogyasztója!

B. M.
2020-04-20

Egy éve fogyasztom rendszeresen a Multivitamint, plusz C-vitamint is szedek.
A közérzetem sokkal jobb, jobban bírom a terheléseket, az ízületeim nem fájnak, és energikusnak érzem magam.
Amióta fogyasztom a vitaminokat, nem betegedtem le.

Varga Lilla
2020-04-19

A Multivitamin szedésekor már az első doboz használatakor komoly változásokat tapasztaltam. Az éjszakáim sokkal nyugodtabbak lettek. Sokkal energikusabb lettem. A teherbíró képességem is növelte. Kb. egy éve szedem, és nagyon elégedett vagyok.

K. J.
2020-04-18

Több mint egy éve szedem a Multivitamint, azóta sokkal energikusabb vagyok, a párom nagy örömére.
Korábban rendszeresen fájt a nyakam, ez a panaszom teljesen megszűnt. Amióta szedem a vitaminokat, egyszer sem betegedtem le, pedig a környezetemben volt sok beteg ember.
A kertészkedés is sokkal jobban megy, amit imádok!
Régen szenvedtem migrénes fejfájástól, amire a fájdalomcsillapító sem hatott. Több mint egy éve nem jelentkezett fejfájás!
A körmeim sokkal erősebbek lettek, nem töredeznek le úgy, mint korábban.

H. C.
2020-04-17

A lágykapszulás vitamincsomagot szoktam szedni.
Nagyon jó hatással van rám, ezért amíg élek, el sem hagyom. Nem vagyok már fiatal, de nagyon jó, akármelyik oldalát nézem a dolognak. Nagyon jól érzem magam tőle, és van erőm. Régen 41 kg-ra lefogytam a pajzsmirigyem miatt. Megműtöttek, felerősödtem. Ez 1991-ben volt, azóta jól vagyok, és nem is szedek gyógyszert. 79 éves vagyok.
Olvastam a Cenzúrázott egészség című könyvet is.
Lehet szép időskort megélni!

Rehó Jánosné
2020-04-16

Januárban kezdtem fogyasztani a Multivitamint.
Előtte sehogy nem tudtam lefogyni, és most sikerül, megindult a fogyás szépen. 14 éves korom óta felfújódok, bármit eszem. Most nem érzem, hogy felfújódok. Hihetetlen!
Vérszegény és vashiányos voltam, ami állandó fáradtságot okozott, és ez is múlik fokozatosan. Nagyon pozitív a véleményem a doktor Úr munkájáról és készítményeiről. Követem a YouTube-on is, nézem a videókat és olvasom is.

Szeitz Istvánné
2020-04-15

Versenyszerűen sportolok, futok, és küzdősportot űzök. 12 éve szedem a Dr. Lenkei Multivitamin készítményeket.
Az észrevételeim a következők. A kisebb sérülésekből sokkal hamarabb regenerálódom. Egy combhúzódás 4 nap alatt elmúlt, amikor elkezdtem szedni a Multivitamint. Előtte már 5 hete tartott a gyulladás, és nem javult semmire.
Jobb az általános közérzetem, és energikusabb is vagyok.

R. M.
2020-04-14

Egy hónapja fogyasztom a Multivitamint.
Azóta reggel könnyebben fel tudok kelni, és energikus vagyok az esti órákban is. Jól alszom, kipihenten ébredek, és nem vagyok morcos, jobb a hangulatom. Az akadályokat is jobban veszem a nap során.

Ny. E.
2020-04-13

Egy éve fogyasztom a Multivitamint.
Nagyon sokat dolgozom, napi szinten 10-12 órát, amit nagyon jól bírtam. Nem voltam fáradékony, fizikai erőnlétem jobb lett.
Megnövekedett a munkabírásom, és javult a stressztűrő képességem. Az immunrendszerem megerősödött, nem voltam beteg.

M. B.
2020-04-12

Fél éve fogyasztom a Multivitamint, aminek hatására az ízületi problémáim elmúltak. Régen sokat fájt a fejem, ami teljesen elmúlt. Kipihenten ébredek, és nagyon jól alszom. Az emésztésem is rendeződött, a gyomorpanaszaim is elmúltak.

Sz. Zs.
2020-04-11

2019 szeptembere óta fogyasztja az egész család a Multivitamint. Azóta sokkal energikusabbak vagyunk, és a betegségek is elkerülnek.
A változás a 14 és a 9 éves gyermekeimnél a legszembetűnőbb, akik aktívan sportolnak a tanulás mellett. Nem fáradnak, jobban teljesítenek a mindennapokban.

Nagy Adrienn
2020-04-10

Négy hónapja szedem a Multivitamin készítményt.
Szerencsére az influenzás hónapokat biztonsággal elkerültem. Szellemi munkát végzek, és régebben a nap végére feszült és fáradt voltam, azonban mára még este 10 órakor is tele vagyok energiával.
A körmöm és a hajam állapota is jelentősen javult, már egy havi adag beszedése után.
Továbbra is lelkes fogyasztója leszek!

Köpösdi Nikolett
2020-04-09

4 éve fogyasztom a Multivitamint. Mindig rendelni szoktam, ritkán járok az üzletbe vásárolni.
Rendszeresen sportolok, 86 kg vagyok. Sokkal energikusabb vagyok. Amióta fogyasztom, jobban bírom az edzéseket és a napi munkát. Kiegyensúlyozott az életem, régebben ez nem így volt. Az immunrendszerem teljes mértékben megerősödött, ugyanis elmondhatom, hogy amióta szedem a Multivitamint, egyáltalán nem voltam beteg!

K. R.
2020-04-08

2015 óta fogyasztom a vitaminjait. A leggyengébb Multivitaminnal kezdtem, majd néhány hónap múlva a közepessel folytattam, majd a legerősebb Multivitamint kezdtem el szedni.
Azóta sokkal több energiám van, mind a munkámban, mind a szabadidőmben. A sportban sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt tudok nyújtani, jobban fejlődöm. Egyszerűen jobban érzem magam, a betegségek elkerülnek.
Az utóbbi 1 évben kezdtem el egyéb – például kozmetikai – készítményeket is használni az egészségtudatosság jegyében. Csak pozitív tapasztalataim vannak.

Németh Lajos
2020-04-07

A Lenkei-vitaminokat már több mint 10 éve szedi az egész család.
A téli megfázásos időszakban sokkal tovább bírjuk, ritkábban leszünk betegek. Ha a megfázás vagy a nátha mégis felüti a fejét a családban, hamar távozik is.
A gyerekeim az iskolában az utolsók között szoktak elvétve megbetegedni, de 1-2 nap otthoni pihenéssel újból iskolába mehetnek.

V. A.
2020-04-06

2011 óta fogyasztom a Multivitamint és a kiegészítőket. Éppen műtét előtt voltam, amiből nagyon hamar felépültem. Beteg évek óta nem voltam, nagyon jó egészségnek örvendek, az általános közérzetem rengeteget javult.
Sokkal energikusabbnak érzem magam, maximálisan meg vagyok elégedve a termékekkel!

D. D.
2020-04-05

Rendszeresen szedem a Multivitamint, és napi 3 gramm C-vitamint fogyasztok.
A készítményeknek köszönhetően aktívabbak a napjaim, az immunrendszerem erősebb, és ritkábban kapok el bármilyen betegséget. Jobb a hangulatom, és nyugodtabban állok bármilyen kihívás elé.

Steiner Mátyás
2020-04-04

2017 szeptember 1-je óta tudatosan szedem a vitaminokat folyamatosan.
2017 januárjában mentem nyugdíjba, lefogytam 20 kg-ot, és tudatos lettem. Ennek már 3 éve, és azóta nem is voltam beteg. A koronavírustól sem tartok! Vidám vagyok, és élvezem az életet.
Másokat is felkarolok, ha látom, hogy ők kedvtelenek.
Estig energikus vagyok. Soha nem szedek gyógyszert! A feleségemmel együtt élvezzük a nyugdíjas éveket, nagyon sokat utazgatunk. Felfedezzük a világot!

Haverland László
2020-04-03

Nekem csak pozitív tapasztalatom van ezekkel a termékekkel kapcsolatban.
Nagyon régóta fogyasztom a családommal, rokonságommal együtt! Szerencsére az évek folyamán több barátomat és munkatársamat is rá tudtam venni a termékek kipróbálására, és azóta ők is rendszeres fogyasztói!
Nekem sikerült fogynom is, a közérzetem és az energiaszintem is egyértelműen jobb lett, és kevésbé kívánom az édességeket is.
A középső fiam, akinek havonta tüdőgyulladása volt, nagyon sok antibiotikumot kapott, emiatt elkezdte szedni a C-vitamint, és most ott tart, hogy évek óta nem kellett komolyabb gyógyszert szednie! Egy-két torokgyulladáson kívül!
Én hosszú évek óta nem voltam beteg, pedig óvodában dolgozom! Mi nagyon szeretjük ezeket a termékeket, órákig tudnám sorolni a pozitív hatásukat!

K. K.
2020-04-02

A párommal 4 hónappal ezelőtt kezdtük el rendszeresen fogyasztani a Lenkei-termékeket.
Már nagyon hamar elkezdtük érezni a jótékony hatásokat, mint például a sokkal magasabb energiaszint. Már nem érezzük magunkat fáradtnak szinte soha. Mindig aktívak vagyunk, tele energiával.
A termékek nagyon sokat segítettek a mindennapokban. Sok problémám volt a székletürítéssel, mára ez is megoldódott, és a közérzetem is sokat javult.
A vitaminoknak köszönhetően a szervezetem sokkal ellenállóbb mindenféle betegséggel szemben.
Összegezve tehát: mindig vidámak vagyunk, felrobbanunk az energiától, és egészségesek vagyunk, mint a makk. 😊

Sz. M.
2020-04-01