Egy kis napsütés

2020. február

Két éve folyamatosan szedem a vitaminokat.
Szinte nem voltam megfázva, ha igen, akkor is csak egy kicsit tüsszentettem egy pár napig.
Fizikai munkát végzek, ebben is segített. Azelőtt, mielőtt nem szedtem folyamatosan a vitamint, folyton meg voltam fázva télen.
Több éves tapasztalataim vannak, a családban is nagyon sokat segítettek a vitaminok.

H. J.-né
2020-02-29

Nagy tisztelője vagyok Önnek, minden könyvét elolvastam.
Amióta elkezdtem szedni a Multivitaminjait, a teherbírásom az egekbe szárnyalt. 71 éves vagyok, de még félállásban dolgozom. Most gondolkodom, hogy átmegyek főállásba, mert sokkal nagyobb a teherbírásom, és szinte alig fáradok el.
A stresszt jobban tűröm, amin régen bosszankodtam, most csak nevetek rajta, és a memóriám is feltűnően javult. Nagyon köszönöm!

Kardos Éva
2020-02-28

Két éve fogyasztom rendszeresen a vitaminkészítményeit, és rendkívül meg vagyok velük elégedve. Azóta semmilyen gyógyszert nem szedek, a betegségeket nem kapom el, és erőnlétem is kiváló.
A férjem egy éve fogyasztja a vitaminokat, és az emésztése teljesen helyreállt. Korábban sokat szenvedett székrekedéstől, fájt a hasa, rossz kedve volt. Két hónap fogyasztás után megszűnt a székrekedés, mindennap van széklete, nem fáj a hasa, és a kedve is csodálatos, kiegyensúlyozott lett, aminek nagyon örülünk!

J. K.
2020-02-27

Kb. egy hónapja szedem a vitaminokat.
Azóta sokkal jobban bírom a fizikai munkát. Korábban sokkal gyakrabban megfáztam, ahogy bejött a hideg idő, most mindenki beteg volt körülöttem, én mégsem kaptam el semmit.
Úgy érzem, azóta összeszedettebb vagyok, jobban tudok koncentrálni a feladataimra. Kifejezetten érzem, hogy javult a memóriám, nem kell mindent felírnom, hogy eszembe jussanak a dolgaim.

K. H. (65 éves)
2020-02-26

2009-ben kezdtem el fogyasztani a Multivitamin-csomagokat. Főiskolára jártam akkoriban, és szinte azonnal éreztem a változást. Javult a koncentrációm, és sokkal több információt tudtam megjegyezni, mint előtte.
Az alvások után az ébredések könnyebben mentek, kipihentebb voltam. Észrevettem, hogy sokkal több energiám marad a mindennapokban, mint előtte. Jobban bírtam az edzéseket, és a közérzetem is jelentősen javult. Megszűnt a hangulatingadozásom és az ingerült, feszült közérzetem.
A mai napig is szedem a Multivitaminokat, és így 10 év távlatában ki merem jelenteni, hogy nagyon jó döntést hoztam meg.
Azóta az egész családomat sikerült meggyőznöm, és ők nagyon hálásak nekem. Pont annyira, mint amennyire én vagyok hálás annak, aki nekem mutatta be először a Multivitaminokat!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Klimó Dániel
2020-02-25

Fél éve fogyasztjuk a termékeit, az egész család. Mindenki a számára szükségeset.
Személy szerint fél éve szedem Multivitamint. Már rám nézve is látszik a pozitív hatása. Erős a mindig betöredező körmöm, a mindenre érzékeny és kipiruló bőröm is ellenálló. Utóbbi örökletes, bőrgyógyász által be nem azonosított bőrirritációs „csodát” mindenkinél kikúrálta a családban az Életerő vitamin.
Most ismerkedem az arcápoló termékekkel, bízom ezek sikereiben is.
Örülök, hogy rátaláltunk a készítményeire, erősebbé, fittebbé teszi az egyébként leterhelt, nem mindennapi életvitelt folytató családunkat.

K. A.
2020-02-24

10 éve szedem a Multivitamint. Azóta nem voltam beteg. Szeretem a Multivitamint, mert minden benne van!
Nem fáj semmim, elmúlt az allergiám! Jól tűröm a stresszt, pedig a munkám stresszes! C-vitamint is fogyasztok hozzá. Energikus vagyok egész nap!

K. L.
2020-02-23

Az alap Multivitamin csomagot fogyasztom 2 hónapja.
Azóta jobb a közérzetem, tele vagyok energiával, és jobb a kedvem. Mindig viccelődök, aminek a barátaim is nagyon örülnek.
A barátnőmnek is vittem az alap Multivitamin csomagot, mert hamarosan műteni fogják. Abban bízom, hogy gyorsabban felépül!

Sz. N.
2020-02-22

A kislányomnak harmadik alkalommal vásároltam meg az Életerő Multivitamin Nektárt. Bölcsi előtt mindig ezt issza reggelente.
Tapasztalataim szerint, ha meg is betegszik, kevesebb ideig tart a betegség, gyorsabban meggyógyul. A legtöbb gyerkőc a bölcsibe egy hétig jár be, utána két hétig beteg. Nálunk ez nem így van. Eddig egyszer volt egy hétig beteg a télen, és ez szerintem a Multivitaminnak köszönhető.
A kislányom nagyon szereti az ízét, követeli, hogy adjak még neki! 😊

K. B.
2020-02-21

Már évek óta szedjük a Lenkei-vitaminokat az egész családommal.
Anyukám hallott róla először, és mivel már régóta küzdöttünk fáradékonysággal, nehéz koncentrációval, gyakori megbetegedéssel (főleg télen), ezért rögtön ki is próbáltuk.
Amióta szedjük, energikusabbnak érezzük magunkat, erősebb az immunrendszerünk, így szerencsére elkerülnek minket a betegségek, és nem mulasztjuk el a fontos dolgokat a rosszabb időben, vírusos szezonban sem. (…)
Teljes mértékben elégedettek vagyunk mindennel, amit itt vásárolunk.

M. Á.
2020-02-20

Hálásan köszönöm a lehetőséget, hogy megoszthatom a tapasztalataimat.
Évekkel ezelőttől szedem az alapvitamint. Nagy örömömre minden diéta nélkül fogytam 5 kg-ot! 😊
Ezen felbuzdulva a barátnőm is elkezdte szedni, aki egyébként hosszú ideje szeretett volna gyereket, de nem sikerült teherbe esnie. Egy hónapi alapvitamin után teherbe esett, és 9 hónap múlva született egy gyönyörű kislánya, Anabella! 😊

Palágyi Ildikó Brigitta
2020-02-19

15 éve fogyasztom rendszeresen a vitaminokat.
Az észrevételeim a következők: amióta szedem, nem voltam beteg egyszer sem. Energikusnak érzem magam, pedig már a 88. életévemet is betöltöttem!
Korábban alvásproblémákkal küszködtem, de néhány hónap vitaminszedés után megszűnt a panaszom, éjjelenként nem ébredek fel, nyugodtan és mélyen alszom, kipihenten ébredek!
Csodálatosak ezek a termékek, életem végéig szedni fogom őket!

P. I.-né
2020-02-18

Két éve szedem a vitaminokat, és érezhetően javult az egészségem!
Kevésbé vagyok beteg, hallássérült vagyok, és a hallásom is jobb lett! A jobb fülemre egyáltalán nem hallottam semmit, mostanában viszont hangfoszlányokat hallok!
Az állóképességem megnőtt, és így többet is tudok dolgozni idegesség nélkül!
Egyre több vitamint viszek be a szervezetembe, ugyanis tudom, hogy javulást okoz, és érzem, hogy erősebb, egészségesebb vagyok.

R. B.
2020-02-17

Első körben csak C-vitamint fogyasztottam. Hatalmas energiát adott. Közben elkezdtem szedni a Multivitamint (kb. 10 éve).
Energikus vagyok, jókedvű vagyok! Nem vagyok fáradt és feszült. Megnőtt a fizikai munkabírásom.

V.-né H. E.
2020-02-16

Az alap Multivitaminnal kezdtem a múlt évben. Online rendeltem.
Idősekkel dolgozom, és most elkerült a szokásos influenzajárvány. A hátfájásom sem fáj annyira, ami nagyon fájt, hiszen idős embereket emelgetek. A fáradtságom elmúlt, és a regenerálódási képességem is javult jelentősen.
Energikusabb lettem!

W. V.
2020-02-15

Ajánlat alapján kezdtük el fogyasztani 2 hónappal ezelőtt a termékeket.
Jobban alszom, jobb a közérzetem, fittebb vagyok, és a látásom is élesebb. Nagyon jó!
A háziorvosom asszisztense javasolta, hogy kezdjük el szedni a vitaminokat fáradtságra, kimerültségre. Más készítmény fogyasztása során semmi változást nem tapasztaltam, de ez a Multivitamin nagyon feldobja az embert. (…)
Ébredés után sokkal nyugodtabb vagyok, nem vagyok morcos.

S. P.
2020-02-14

Egy éve kezdtem el szedni a vitaminokat, és fél éve iszom kollagént.
A munkám igen stresszes, így sokat idegeskedtem korábban. Amióta szedem a vitaminokat, sokkal kiegyensúlyozottabb és türelmesebb vagyok, amit a környezetem is észrevett. Sokkal jobb lett a hangulatom.
Az arcbőrömről eltűntek a hosszú évek óta zavaró pattanások. A hajhullásom megállt.
Kitűnően érzem magam!

S. R.
2020-02-13

Korábban a vitamin szedése előtt fáradtnak, kimerültnek éreztem magam. Hajnalban nehezen keltem, délután elálmosodtam, és fizikai fájdalmat jelentett elvégezni minden délutáni és esti teendőt.
A Multivitamin + kalcium-magnézium italpor szedése óta a korábban tapasztalt kellemetlen tünetek elmúltak. Frissen ébredek, és egész nap is annak érzem magam.
Azóta beteg sem voltam, pedig a munkám során sok emberrel találkozom, és ez korábban gyakran előfordult.

Sz. Zs.
2020-02-12

A Multivitamint szedem már lassan egy éve, és időnként pluszban C-vitaminnal kombinálom.
Maximálisan elégedett vagyok. Látványosan a hajamon és a körmeimen érzek változást, de fáradékonyság és rossz közérzet sem tapasztalható.
Sok könyvét, DVD-jét elolvastam, megnéztem, abszolút pozitív a benyomásom! Teljesen egyetértek Önnel!
További sok sikert, minden jót kívánok a magam és családom nevében!

Sz.-né Gy. A. (36 éves)
2020-02-11

Egyik barátom oxigénpalackon létezett. Nem tudott egy mondatot elmondani úgy, hogy ne kelljen megszakítania, mert levegő után kapkodott.
Kb. három éve küldtem neki Multivitamint. Többször is küldtem neki, de aztán ő maga állt át a vitaminokra, átállt a saját forrására, tehát megveszi magának. Nem akarta tőlem ingyen elfogadni.
Egy év után, egy hete beszéltem vele, és folyamatosan beszélgettünk!!! Nem köhögött, nem kapkodta a levegőt. Fantasztikus javulást ért el!
Isten áldja a tevékenységét! Semmiféleképp ne adja fel!
Személy szerint sok éve szedem a vitaminjait, már régebben hosszan írtam Önnek a saját tapasztalatomról. Ez egy csoda!

Sz. J. L.
2020-02-10

6 hónapja szedem a Multivitamint. Jobb a kedvem azóta, energikus vagyok. 2 munkahelyen is dolgozom, és még tanulok is mellette, de azt tapasztaltam, hogy a terméknek köszönhetően javult a memóriám is.
Örülök, hogy van ez a termék, mert az immunrendszerem megerősödött.

H. R.
2020-02-09

Nagy örömmel osztom meg Önnel a tapasztalataimat.
Amióta az Ön termékeit használom, búcsút mondhattam az ólmos fáradtságnak, s helyébe a felhőtlen boldogság lépett. 😊 Sokkal pihentetőbb az alvásom, és sokkal aktívabban, kiegyensúlyozottabban, boldogabban élem a hétköznapjaimat.

V. E.
2020-02-08

36 éves férfi vagyok. Kb. 3 hete szedem a Multivitamint a kalcium-magnézium itallal.
Azóta azt tapasztaltam, hogy jobban bírom a terhelést, mind a munkámban, és egyébként is. Már nem ingadozik a vércukorszintem, és a hajnali vezetést is sokkal jobban bírom.
A szedés elkezdése után, már másnap majd szétvetett az energia, ha tehettem volna, elmentem volna edzeni.
Összességében feltöltött ez a két vitaminfajta. Tudom ajánlani!

Kéki István
2020-02-07

A Multivitamint és a kalcium-magnézium italt szedem. Sportolok, és gyakran voltam fáradt, beteg. Mióta szedem, kevésbé vagyok fáradékony, beteg azóta nem voltam.
Amióta rendszeresen szedem, jobban mennek az edzések (heti 5-7 edzés). Mindenkinek csak ajánlom a vitaminjukat.
Sokkal nagyobb szellemi és fizikai terhelést bírok, edzőként és sportolóként fontos a koncentráció számomra, ami szintén javult!
A környezetemben sokan voltak betegek, de én nem kaptam el. A korábban szedett, patikában kapható vitaminokat hiába szedtem, ugyanúgy megbetegedtem.

Töreki László
2020-02-06

Kállai Csaba vagyok, immáron 13. éve fogyasztom a vitaminkészítményeit. Azért írom most ezt a levelet Önnek, hogy megköszönjem azt, hogy az elmúlt 13 évben semmilyen megbetegedést nem szedtem össze, ergo az elmúlt 13 évben - a forgalmazott vitaminjainak hála - egészséges, életerős maradtam, ha mégis megtámadott valami vírus, azt két lábon, munkaképesen, szinte észrevétlenül éltem meg!
Köszönöm önnek és csapatának, hogy részese lehetek az önök egészségtudatos és gyógyszermentes programjának!

Kállai Csaba
2020-02-05

Örök hála Önnek a vitaminokért, nagyon hasznosak, jók, több mint fél éve szedem a Multivitamint.
16 órát dolgozom, sokkal jobban bírom a munkát, terhelést.
Facebook-on követem a munkásságát.
Jobb a kedvem sokkal, a kedvtelenség eltűnt, nem vagyok feszült. Már 4 ismerősömnek ajánlottam, és szedik is.

Bálint Zsolt
2020-02-04

Sokkal energikusabb vagyok, nem vagyok annyira fáradékony. Ez utóbbi volt nekem a legfontosabb, hogy ne legyek annyira fáradt.
2 hónapja kezdtem szedni, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben még lesz több életminőség-javulásom is.
Az Alap Multivitaminnal kezdtem, most Közepeset szedek.
Az alvásom sokkal jobb. Minőségében és mennyiségében is. Nem kelek fel éjszakánként, és át tudom aludni az éjjelt. A fejem sem fáj, mint korábban, pedig nagyon érzékeny voltam a frontokra!

M. Zs.
2020-02-03

Azért kezdtem el a vitaminjait fogyasztani, mert mind fizikailag, mind pszichésen nagyon fáradt voltam az utóbbi időben.
Amióta a Multivitamint szedem, ez teljesen megszűnt. Nagyon örülök ennek, hiszen ezáltal a munkabírásom is a régi, erőteljes.
Betegségem azóta sem volt. Immunrendszerem továbbra is erős!

F. P.
2020-02-02

Több éve fogyasztom a Multivitamint.
Egész másképp érzem magam. Nagy a munkabírásom, jó a kedvem, tökéletes a hangulatom, megnőtt a fizikai állóképességem. Nem vagyok fogékony a fertőző betegségekre. Pihentetően alszom.

P. Gy-né
2020-02-01