Egy kis napsütés

2020. január

69 éves vagyok, kisebb nagyobb kihagyásokkal, a kezdetektől szedem a vitaminjait.
A rendszeresség pár éve van meg, valószínű a korom miatt is kezdem érezni a jótékony hatást. Fiatalabb koromban energikus voltam egyébként is, így annyira nem vettem észre.
Mostanában viszont, ha beszedem a Multivitamint, érzem az energiát (dolgozom), ami segít a mindennapokban. (…)
Ui.: semmilyen betegségem nincs, semmilyen gyógyszert nem szedek.

Markovics Judit Anna
2020-01-31

Nyugdíj után 12 évet dolgoztam még. Kertes házban lakom, teljesen ellátom magam. Nem szorulok senki segítségére.
70 éves vagyok. Jól vagyok. Eltűnt a fejfájásom. Amióta szedem a vitaminokat, nem fáj semmim. A Közepes Multivitaminját fogyasztom. Elkerülnek a betegségek, erős fizikai munkát is megcsinálok a kertemben.
A lányom is fogyasztja a vitaminjait, Olaszországba hordja ki. Az olaszok el vannak „ájulva”, hogy milyen jó termékek vannak Magyarországon!

L. I.-né
2020-01-30

Az Alap Multivitaminnal kezdtem. Először csak örömöt éreztem, hogy teszek magamért.
Ezt követte a Közepes Multivitamin. Na, itt már tapasztaltam, hogy reggel kipattanok az ágyból, óracsörgés előtt fent vagyok. Korábban alig tudtam kikászálódni az ágyból.
Este sem vagyok fáradt! Jól érzem magam, boldogság érzetet ad nekem, hogy elmúlt ez a fáradtság érzés, és fittebb vagyok, pihentebb!

Cs. M.
2020-01-29

Körülbelül 2014-ben kezdtem a Multivitamin szedését.
Egy családtag hallott Önről és a pályafutásáról. Meghallgatta az előadását, előadásvideóit, melyek mély benyomást, szemléletváltást generáltak.
Én is voltam több előadásán. Hihetetlen, hogy mennyire „butítva” vannak az emberek a média által, és nincsenek felvilágosítva az egészségükkel kapcsolatban.
Egyetemi tanulmányaim befejeztével/vége felé, úgy éreztem, hogy kezdek a „zombi” szintjére süllyedni. Akkor kezdtem az Alapot, majd a stresszesebb időszakaimban a Közepes Multit szedni. Ez a folyamat immár több mint 5 éve tart.
Azóta nem voltam „vírusos beteg”. A megfázásaim is az évi 4-5-ről, 1-2-re csökkentek. Rendszeresen járunk az előadásaira (többen a családból).
Hálásak vagyunk, hogy végre van valaki, aki kezdi felnyitni az emberek szemét.

Véber Péter (29 éves)
2020-01-28

Idén kezdtem el szedni a doktor úr vitaminjait. Az Alapot, a Közepeset, majd most az Erőset szedem.
Más az ízületem. Előtte sem volt vele gondom, de érzem, hogy könnyebben mozgok. Jól érzem magam. Sokkal energikusabb vagyok. Már az Alapnál éreztem. Adott egy nagy lökést. Eleget alszom és eszem. Az alvásom minősége sokat javult. Még kevesebb a stressz, nem idegeskedek. Mások észrevétele alapján szebb, tisztább a bőröm tónusa.

L. A.
2020-01-27

1,5 éve szedem a Multivitamint és a C-vitamint.
Az életem megváltozott. Energikusabb vagyok. Jó a hangulatom. Az edzéseket is jobban bírom. Talán egy kissé fiatalabb is vagyok külsőre 😊, és természetesen a belsőm is.

Pap Mária
2020-01-26

Körmösként dolgozom, ezért sok-sok emberrel vagyok napi kapcsolatban, akiktől korábban mindig összeszedtem valami betegséget.
Másfél éve fogyasztom a vitaminokat, és azóta nem kaptam el semmilyen betegséget. Jóval több lett az energiám, és a teherbírásom is megnövekedett, többet tudok dolgozni. Sokkal kiegyensúlyozottabban érzem magam, a kedvem is jobb lett!

K. K.
2020-01-25

Szeretném megosztani Önnel a tapasztalataimat. Versenytáncos élsportoló vagyok, jelenleg a világranglista 6. helyét foglaljuk el a partneremmel.
Rengeteg kimerítő edzésünk van, mert február 7-én lesz a világbajnokságunk. Amellett, hogy edzünk, dolgoznunk is kell, mert a sportunk finanszírozása is ránk hárul.
A napi 8 óra munka mellett, napi 2x2 óra edzés igencsak megterhelő. Biztosan érzem, hogyha nem szedem a vitaminját, azonnal rendkívül fáradt vagyok, és nem tudok koncentrált és fizikálisan erős edzésmunkát végezni.
Emellett türelmesebb és kedvesebb is vagyok, 1-1 Kal-Mag megivása után.
Köszönöm a munkáját, Ön és a készítményei nélkül valószínűleg már nem bírnám ezt a megterhelő időszakot!

Princz Nóri
2020-01-24

Kb. 1 évvel ezelőtt a feleségem a kezembe nyomta a Legfontosabb szabály című könyvét, mert megelégelte, hogy havi rendszerességgel lebetegedtem, így dolgozni is alig jártam.
Nem sokkal ezután, az egyik viszonteladójuknál megvettem a multikészítményt a kiegészítőkkel, és csoda történt velem: azóta nem voltam beteg. (…)
Fogínyem fogmosáskor éveken át vérzett, egyre súlyosabban, ami több mint fél éve teljesen megszűnt!

P. F.
2020-01-23

75 éves vagyok, 1,5 éve fogyasztom a termékeket. Előbb az alap Multivitamint, majd a közepes Multivitamint fogyasztom.
Ideggyulladásom volt, elég komoly. Alig tudtam mozogni. 10 éve eltört 2 csigolyám. Csontkovácsnál is jártam már. Pedikűrösöm ajánlotta a doktor Urat. Elsőnek egy erős csomagot kaptam ajándékba.
Mióta fogyasztom a vitaminokat, heti 2x járok tornázni. Nagyon jól érezem magam. Jókedvem van hosszú távon. Stressztűrő képességem is megnövekedett. Szebb a hajam, a bőröm és a körmöm is.

2020-01-22

39 éves vagyok. Majdnem 2 éve fogyasztom a vitaminokat. Ami a legszembetűnőbb változás, hogy az energiám elfogyhatatlan. Egészségem kicsattanó. Fogaim fehérebbek, erősebbek lettek. A hajam erősebb, a bőröm puhább. Ami ezekből is következik, hogy a lelkiállapotom szárnyal.
Multivitamint, Kal-Mag-ot, C-vitamin tablettából 8000 mg-ot/nap, Omega-3-t, Kollagén italt, plusz ezek mellé alkalmanként B1- és E-vitamint fogyasztok.
Nagyon sokat olvastam öntől ajánlott, illetve írt könyveket, és köszönöm, hogy felnyitotta a szemem, hogy mi történik velünk ebben a rohanó világban, a tudtunkon kívül.

Leitner Róbert
2020-01-21

Régóta Lenkei-vitaminokat szedek. Teljesen természetes, hogy a családban van otthon 1000 mg-os C-vitamin, amiből alapesetben napi 3000 mg-ot szedek.
Volt olyan, hogy műtét után 3 hétig napi 12 ezer mg-ot szedtem, ezt el is viselte a testem, nem volt hasmenésem sem (alapból 6000 mg-nál jelez a test). A sebgyógyulásom lefeleződött, az orvosom a 3 hetes ellenőrzésen nem akart hinni a szemének, hogy ennyire szép a seb.
Napi szinten a C-vitamin mellett a Multivitamint is szedem, energikusabb vagyok, nincs ebéd utáni „pihennem kell” érzésem. Nem is emlékszem, hogy mikor voltam beteg.

Á.-P. H.
2020-01-20

A Multivitamin szedésével jobb a közérzetem. Jobban leterhelhető a szervezetem, nagyobb a munkabírásom.
Illetve, ami fontos, hogy nem esem ki a munkából, mikor mindenki megfázással küzd. Az étvágyam is jobb, amikor szedem a vitamint.

P. A.
2020-01-19

3 éve szedem a Multivitamint és a kalcium-magnézium termékeket.
Tudatosan lefogytam 35 kg-t. Ennek ellenére folyamatosan fáradt voltam, mivel a vitaminok kiürültek a szervezetemből.
Amióta szedem, megszűnt a fáradtságom, és még fogytam 11 kg-t. Jól alszom.

Gombor Béla
2020-01-18

Amióta szedem az Ön vitaminkészítményeit, egy másik ember lettem.
Korábban állandóan beteg voltam, mindig valamilyen légúti betegségem volt. Most elkerül a megfázás, nagyon régóta nem voltam beteg, és tele vagyok energiával, könnyebben bírom a hétköznapok rohanó tempóját, pedig 2 állásom is van.
A családtagjaim szerint nyugodtabb vagyok.

V. D. (34 éves)
2020-01-17

Rossz életszakaszban, nagyon magam alatt voltam. Ekkor kezdtem szedni a Dr. Lenkei-vitaminokat, és elkezdtem jobban érezni magam, úgy, mint 30 éves koromban.
Úgy megyek, mint a nyúl, fitt és egészséges vagyok. Testileg és lelkileg is megerősödtem.

Tóth Lászlóné (63 éves)
2020-01-16

Kicsit több mint 1 éve szedem a Multivitamint.
Amióta szedem, egyértelműen elmondhatom, hogy sokkal jobban, mélyebben alszom, mint előtte, kipihentebben ébredek. Az aktivitásom is jelentősen megnőtt, a munkahelyemen jobban teljesítek, tele vagyok energiával mindennap!
A betegségek elkerülnek, ha ritkán megbetegszem, 1-2 nap, és túl vagyok rajta. Gyakorlatilag stresszmentesek a napjaim, pedig előtte nagyon sokat stresszeltem.
Semmi pénzért nem hagynám abba a Multivitamin szedését, és csak ajánlani tudom mindenkinek!!

Pejkó Zsuzsanna
2020-01-15

35 éve aktívan sportolok, és foglalkozom természetgyógyászattal. Körülbelül 2-3 héttel ezelőtt jöttem be az üzletébe, és vásároltam egy Prémium Közepes doboz Élterő Multivitamint, egy 120 szemes Omega 3-at, és egy 120 szemes Spirulinát.
Már egy hét után tapasztaltam a pozitív változást, a szervezetem jelezte, pozitív tapasztalat formájában.
Az éjszakai izzadás szinte majdnem teljesen megszűnt, ami korábban addig az ágyneműtől kezdve a ruhámig, amiben aludtam, mindent eláztatott. Az alvásom is sokat javult, az életenergia-szintem is nagymértékben növekedett, pedig kérem, higgye el, sok mindent próbáltam, és pont ezen életminőség-javítása céljából éltem Indiában 2007.02-től 2007.09-ig.
A szellemi funkciók is javultak, főként, hogy nagyon megterhelő fizikai és szellemi koncentrációs munkát végeztem. Az emésztésem is nagyon pozitívan változott. A légzési nehézségek is nagyon sokat javultak, amik a terhelés hatására voltak. (…)
Most olyan mértékű pozitív javulást hoztak a vitaminok, amiket eddig nem tapasztaltam.

H. J. T.
2020-01-14

A lányom ajánlására, 2 éve szedem a Multivitamint, és még kiegészítő készítményeket.
Évek óta tartó, állandó fáradtságom elmúlt, így a sportoláshoz is visszatért az erőm, hetente 3x járok ki futni, és a férjemmel sokat kirándulunk.
Rettenetesen rossz alvó voltam, de 2 éve ez a problémám is megszűnt, a 8 órákat simán végigalszom, és kipihenten ébredek. (…)

U. L.-né
2020-01-13

Multivitamint szedek több mint egy éve.
Jobb a fizikai erőnlétem. A munkavégzés során nem vagyok olyan fáradt. Az ízületeim nem fájnak úgy, mint korábban. Nem kell annyit ennem. Tapasztaltam, hogy kevesebb étellel is megelégszem! Ha el is kapok valamit, hamar átmegy rajtam. De nem is jellemző.

Garanyi Sándor
2020-01-12

5 éve fogyasztom a Multivitamint. Korábban a tablettás kiszerelést fogyasztottam, de amióta a lágykapszulás is forgalomban van, azóta áttértem. Reggel és este elosztom a napi adagot.
Korábban, lépcsőjárásnál, guggolásnál, térdepelésnél fájdalmat tapasztaltam. És azóta nem tapasztalok fájdalmat!
Kiegészítem C-vitaminnal, naponta 1500 mg-mal.
Az általános közérzetem jó!

T. T.
2020-01-11

Kb. fél éve szedem a Multivitamint.
Volt egy nagy túra, ahol a Duna szintjétől 600 m fölé sétáltam fel 50 évesen! Energikus vagyok, nem éreztem megterhelőnek a túrát.
Nem vagyok fáradt, és még az érzés sincs meg! Immunrendszerem nagyon erős. Fizikailag és szellemileg is jól teljesítek. Memóriám friss maradt. Agyi tevékenységem aktív, könnyebben látok meg összefüggéseket a munkám során! Aktívabbnak érzem magam!

E. M.
2020-01-10

Nagyon köszönöm az élményt, melyet az előadásával nyújtott számomra. Mélységes tisztelem a bátorságáért és töretlen hitéért, mellyel a harcot vívja.
A családom és jómagam a Közepes vitamincsomagot, D-vitamint, C-vitamint és Magnéziumot szedünk, és mondhatom, hogy azóta kinyílt a világ.
Sokkal több energiával, fittebb szellemmel végezzük a mindennapok dolgait. A gyermekem 17 éves, a kedélyállapotán sokat segítettek a vitaminok.

Hortobágyi Krisztina
2020-01-09

Nyár eleje óta fogyasztom a Közepes vitamincsomagot.
Komoly fizikai és szellemi terhelés alatt vagyok folyamatosan. Ez a készítmény segít, hogy a nap végén is tudjak mosolyogni, és legyen erőm visszatekinteni és összegezni azt a sok eredményt, amit lehet, hogy észre sem vennék.
Hála! 🙂

A. V.
2020-01-08

Március óta fogyasztom a Multivitamint. Csak pozitív tartalmat tudok kiemelni, amiket tapasztaltam az elmúlt hónapokban.
Nem lennék ilyen hűséges a termékhez, ha nem az ígért és elvárt tartalmat kapnám.
Pozitív változások az életemben, amiket a kezdetektől érzek, hogy erősebb az immunrendszerem, nyugodtabb az alvásom, sokszor kevesebb idő alatt tudom kipihenni a napi fáradalmakat. Jobb a napi fizikai és szellemi tevékenységem, nőtt a toleranciám másokkal szemben. Sokkal jobb a hangulatom. Izmaim regenerálódása felgyorsult.
Minimum 10 évvel fiatalabbnak érzem magam. Könnyebb a testsúlyom megtartása, talán szabályozza is a termék.

Horváth Gábor
2020-01-07

Tulajdonképpen már évek óta szedem ezeket a vitaminokat.
A téli időszakban azt vettem észre, hogy nem betegszem meg. Számomra a vitaminszedés olyan, mint a levegővétel. Hiányérzetem lenne, hogyha nem szedném, olyan, mint az evés.
Nem szedek gyógyszereket. Energikus vagyok, pedig 70 éves vagyok. 6 órás munkát vállalok, és nem fáradok el.
A nejem is szedi és az anyósom is. Anyósom 85 éves, viszonylag egészségesnek mondható. Jó hatással van rájuk is.

Farkas Sándor
2020-01-06

A párom több mint 2 éve, én pedig 1 éve szedem a Multivitamint az ő bíztatására.
Megjött az étvágyunk. Nem vagyunk fáradékonyak. Komolyabb betegségek nemigen jelentkeznek. Minden kisebb megbetegedés 1-2 nap alatt elmúlik! Energikusabbak vagyunk. Javult a stressztűrő képességünk is. A kedélyállapotunk is kedvezőbb.

Pintér Lívia
2020-01-05

Köszönöm a csodás termékeit! Amióta a Multivitamint szedem, sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzem magam. Nem érzem magam fáradtnak, tíz óra robotolás után sem. Ez számomra teljesen új tapasztalás.

Herman Attila
2020-01-04

Édesanyám javaslatára kezdtem el szedni 2 évvel ezelőtt a vitaminokat. Korábban rendszeresen lebetegedtem az őszi-téli időszakban, hetekig magas lázzal feküdtem otthon.
Amióta fogyasztom a készítményeket, egyszer sem voltam beteg, vitalitásom eszméletlenül megnőtt, így újra elkezdtem sportolni, és végre sikerült leadnom 5-6 kg-ot, amit már régóta szerettem volna.
Amit még észrevettem, hogy a bőröm sokkal szebb, feszesebb és élénkebb lett.
Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, baráti társaságomban is ajánlottam, és többen is el kezdték szedni a Multivitamint!

I. R.
2020-01-03

Egy éve fogyasztom a Multivitamin csomagot, nagy megelégedésemre. 😊
36 éves vagyok, a vitaminok mindig is fontos részei voltak az életemnek, de csak élelem formájában. Korábban xy nevezetű, nagydózisú multivitamint fogyasztottam. A puffadáson kívül semmilyen más pozitív vagy negatív hatást nem tapasztaltam.
Miután kipróbáltam az Ön termékét, tudtam, hogy megtaláltam, amit kerestem. 😊
Sokkal energikusabb vagyok, lelkesebb az élet iránt, jobban tűröm a stresszes időszakokat, és ha nagyritkán meg is fázom, max. 3 nap alatt átsuhan a betegség. Nyugodtabban alszom, és jobb a közérzetem.
Mindemellé még nap 8-10 ezer mg C-vitamint is szedek.
Nagyon köszönöm, hogy mindezt lehetővé tette nekem, és embertársaimnak. Az ismerőseimnek mindig ajánlom, és élnek is vele, fogyasztják. 😊

J. M.
2020-01-02

A doktor Úr vitaminjait már 2. éve szedem folyamatosan. Korábban is szedtem másfajta vitaminokat, de azok közel sem voltak ennyire hatásosak.
A családom is szedi a vitaminjait, számunkra ismeretlen az influenza!
A fiam és jómagam is edzünk (ő ráadásul személyi edző is). Az állóképességünk is sokkal-sokkal jobb lett a Multivitamintól!

Filipich Attila
2020-01-01