Egy kis napsütés

2020. május

A Multivitamint szedem.
Energikusabb vagyok, nem vagyok fáradékony. Jó a kedvem.
Jobban bírom a munkámmal járó stresszt. Az influenza is elkerült a télen. Sokkal többet bírok!

K. V.
2020-05-31

Építőiparban dolgozom, több éve szedem az Ön Multivitaminját.
Vegyi anyagoktól a bőröm száraz, sérülékeny volt, de a szedés kapcsán ezt a kellemetlenséget nem tapasztalom.
Jobban bírom a fizikai munkát.

Csonka András
2020-05-30

Évek óta szedem a Multivitamint. A Kollagént is fogyasztom.
Azóta nem vagyok fáradékony, fittebbnek érzem magam, és mintha fogytam is volna azóta.
Nyugdíjas vagyok, de dolgozom mellette, és a térdem sem fáj. Nem vagyok este még olyan hamar álmos.
Vidámabb vagyok! Nem vagyok olyan letört, mint korábban, több az életörömöm!

Tulipán Jánosné
2020-05-29

Három évnél régebben szedem a Multivitamint.
Sokkal kevésbé vagyok fáradt. Kevesebb alvásra van szükségem. Miután sokat sportolok, szükségem van a vitaminokra, így erősebb vagyok. Sosem vagyok megfázva. Ha mégis megfáztam még az első időben, nagyon hamar elmúlt, azóta pedig úgy megerősödött az immunrendszerem, hogy nem is jelentkezett a „szokásos” megfázás.

Nagy Sándor
2020-05-28

A Multivitamint fogyasztjuk, valamint C-vitamint, D-vitamint is szedünk.
Kedvező hatásokat tapasztalunk. Erős az immunrendszerünk, az egész családnak, nem kapunk el vírusokat. Energikusak vagyunk, és pörgünk egész nap. Javult a koncentrálóképességünk. Sokat sportolunk, a fiam úszóversenyre jár, országos 3. helyezést ért el.

P. Z.
2020-05-27

Évek óta szedjük a Multivitamint, aminek kedvező hatásait tapasztaljuk.
Energikusak vagyunk a párommal. Megnövekedett a fizikai és szellemi képességünk. Javul a memóriánk és tanulási képességünk. Megerősödött az immunrendszerünk. Jobban alszunk. Elkerülnek a betegségek.

B. A.
2020-05-26

Egy hónapja fogyasztom a Multivitamint, amitől javult az emésztésem, energikus lettem, csökkent a fáradékonyságom. Kevesebb a feszültség, és nyugodtabb vagyok.

O. L.
2020-05-25

A Multivitamint fogyasztom.
Tapasztalataim: Energikusabb vagyok, és a betegségekkel szemben is ellenállóbb a szervezetem.
A térdsérülésem miatt kezdtem el szedni a Porcépítőt, és ha szedem, nem fáj. Illetve mozgékonyabb a lábam.
Iszom a fehérje port sportolás előtt, illetve ezzel indítom a napomat, gyümölccsel keverve.
Kiegyensúlyozottabb vagyok a reggelitől.

Végh Nikolett
2020-05-24

Kb. két hónapja kezdtem el szedni a Multivitamint. Jelentőst változást tapasztaltam pozitív irányba.
Megerősödtek a körmeim, elmúlt a fogínyvérzésem, csökkent a hajhullásom, és szebb lett a bőröm.
Sok más vitaminnal kapcsolatban tapasztaltam megnövekedett étvágyat, hízást. A fent említett vitaminnal kapcsolatban nem jelentkeztek ilyen „mellékhatások”.

Szitás Szandra
2020-05-23

Már évek óta szedem az Ön Multivitaminját.
Rengeteg erőt ad nekem. Nem szerettem a földre kijárni dolgozni, de azóta, hogy szedem a Multivitamint, új erőre kaptam, és fitten, tele energiával megyek ki a földre dolgozni.
Nem vagyok beteges. Volt, hogy egyszer abbahagytam a vitamint, de utána éreztem, hogy nem jó, így ezért folytatni kezdtem, és azóta is maximális fokozaton pörgök.

P. I.
2020-05-22

Kb. két éve szedem a Multivitamint. Azóta energikusabb vagyok, kevésbé vagyok fáradt, ezen felül az alvásminőségem is javult. Kevésbé vagyok feszült és ideges. Az immunrendszerem is megerősödött!

Sármán Zoltánné
2020-05-21

Három éve ismertem meg a vitaminjait, de az előadásait régebbről ismerem. Rendszeresen és minden előadását hallgatom, ismerem. Olyan betegségben szenvedtem, aminek nem tudták az okát. Csak fogytam és fogytam.
Az életminőségemben olyan nagymértékű javulás állt be, hogy az egész életszemléletem is megváltozott. A depressziótól és pánikbetegségtől teljes mértékben megszabadultam. A gyógyszereket teljesen le tudtam tenni! Most már azt mondom: ÉLNI JÓ! Az ismereteimet továbbadom az ismerőseimnek!
Életvidám vagyok, nyugodt, kiegyensúlyozott. Össze sem lehet hasonlítani az előtte lévő vegetálással. Az ízületi porcépítő anyagokat tartalmazó termék is sokat segített, rugalmas vagyok, úgy felpattanok a buszra, hogy… (…)
Az orvosom megdicsér, hogy „Milyen jót tesz ez a gyógyszer, amit felírtam! Látom magán, milyen jól van!”. Pedig, ha tudná, hogy semmit sem szedek már az antidepresszánsokból, csak ezt nem mondom el neki!

Jancsó Józsefné
2020-05-20

A Facebookon szereztem tudomást az Ön vitaminjairól. Szinte valamennyi könyvét elolvastam, a YouTube-on az összes előadását megnéztem.
Egy hónapja kezdtem el szedni a Multivitamint, hozzá kalcium-magnézium italt és plusz 2000 mg C-vitamint.
Ez idő alatt az emésztésem teljesen rendbe jött, a korábbi aranyeres, székrekedéses problémáim megszűntek. (…) A jobb kezemen az ujjamat nem tudtam behajlítani, azonban a vitaminok hatására teljesen behajlik minden ujjam.
Ma megvettem a következő havi adagom, mert bízom abban, hogy további javulásról tudom majd beszámolni.

Turóczi Józsefné
2020-05-19

Másfél éve fogyasztom rendszeresen a Multivitamint + kalcium-magnézium italt + C-vitamint, és kiegészítem kollagénnel is.
Gyerekek között dolgozom, és azóta nem kapom el tőlük a betegségeket, amiket korábban rendszeresen elkaptam.
A teherbírásom is megnövekedett, több az energiám. Mélyebben alszom, és kipihenten ébredek. A körmeim megerősödtek, nem törnek be, mint régen.

G. Zs.
2020-05-18

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Multivitaminra.
Nem voltak nagy betegségeim. Egy is porallergia, nyugtalan alvás, nyaki izomgörcs, és hamar felkaptam a vizet.
Most az életem sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb. Nem is reméltem, hogy csupán a vitaminszedéstől így megváltozik az életem.

K. P.
2020-05-17

Multivitamint fogyasztok. A szellemi és fizikai teljesítőképességem megnőtt, pár napra arra, hogy elkezdtem szedni a vitamint. A hajam és a körmöm erősebbé vált. Az életkedvem jobb lett. Lassabban fáradtam el a munkában. Sokkal türelmesebbé váltam. Az étvágyam is megfelelővé vált.

T. P.
2020-05-16

Évek óta szedem a Multivitamin készítményeket, évszaktól és időszaktól függően az Alaptól az Erősig. Iszom a kalcium-magnézium italt, és C-vitamint is szedek. Mindegyiket naponta, rendszeresen. A fehérje- és kollagénkészítményeket is fogyasztom.
Amióta szedem, sokkal kevesebbet betegeskedem, és ha el is kapok valamit, gyorsabban felgyógyulok. Több műtétem is volt az elmúlt 4 évben. Gyomor bypass, ami után közel 60 kg-t fogytam, plasztikai műtétek a fogyás utáni bőrkorrekcióért. Mindegyikből gyorsan, könnyen felgyógyultam. A fogyást is jól viseltem, pedig sok sorstársam nem.
Energikus vagyok, jó a teherbírásom, szeretem az életem.

Kozári Frida
2020-05-15

2019 szeptemberében kezdtem el szedni a Multivitamint, mivel szerettem volna energikusabb lenni.
Az első hónapban nem éreztem extra változást, ezért a Közepes erősségű csomagra váltottam. Ez meghozta a kívánt hatást, sokkal energikusabbnak éreztem magam egész nap, és meglepő módon kevesebbet kellett „hagyományos” ételt fogyasztanom.

Váradi Zsolt
2020-05-14

Kb. 10 éve fogyasztom a Multivitamin.
Azóta sokkal több az energiám, tovább bírom a nap végén. Sokat segített az egyetemi tanulmányaim alatt is, kevésbé voltam álmos, mikor még éjjelente a könyvek fölött görnyedtem.
Ritkábban betegedtem meg, 18 és 20 éves korom között egyáltalán nem is voltam háziorvosnál.
Amióta ajánlották a vitamint, sokkal jobban érzem magam a bőrömben.

G. M. (28 éves)
2020-05-13

Immáron ötödik hónapja szedem a Multivitamin készítményét, és azt kell mondjam, hogy meglepő tapasztalatokkal. Természetesen ezek pozitív tapasztalatok, hiszen gyenge immunrendszerű emberként az idei téli betegségszezonban ez idáig még csak egy enyhe meghűléssel sem találkoztam, annak ellenére, hogy ez az elmúlt években közel sem így történt.
A párom minden újabb egészségesen eltelt hónap után hangosan lekopogja, hogy: Gratula, egy újabb hónap! 😊

Sz. Á.
2020-05-12

Egy hónapja fogyasztom a Multivitamint.
Azóta az évek óta tartó szorongásaim és félelmeim minimálisra csökkentek. A felfogóképességem is sokkal jobb lett. Sokáig volt hasmenésem, az is rendeződött. Sokkal energikusabb vagyok, sokkal jobb a kedvem is. A fejfájásaim is elmúltak, jól érzem magamat!

Gátfalvi Katalin
2020-05-11

Egy éve fogyasztom rendszeresen a Multivitamint, plusz C-vitamint is szedek.
A közérzetem sokkal jobb, jobban bírom a terheléseket, az ízületeim nem fájnak, és energikusnak érzem magam.
Amióta fogyasztom a vitaminokat, nem betegedtem le.

Varga Lilla
2020-05-10

Eddig 1 doboz Multivitamint fogyasztottam, azóta energikusabb lettem, csökkent a fáradékonyságom, és jobban bírom a munkát.
Az éjszakai-nappali műszakok váltakozását is könnyebben veszem, gyorsabban átkapcsolok.

T. B.
2020-05-09

Évek óta fogyasztom a vitaminokat. Több problémám is volt, melyet szerettem volna kezelni. Fáradékonyság, étvágytalanság, székrekedés, mellyel hosszú éveken át szenvedtem.
Amióta fogyasztom a Multivitamint, ezek a tünetek megszűntek. Jobb az étvágyam, nem vagyok fáradékony, és a székrekedési problémám is megszűnt.
83 évesen kirándulok, jól érzem magam, sokat sétálok. Ha jelentkezik egy kis megfázás vagy köhögés, azokat nehézségek nélkül átélem.
Ui.: Mióta fogyasztom a vitaminokat, pár kilótól is megszabadultam.

Gátfalvi Istvánné
2020-05-08

A baráti körömben kézről kézre járt a Cenzúrázott egészség – A betegségipar futószalagján c. könyv. Én is elolvastam. Ennek hatására kezdtem el szedni az Multivitamin (Közepes) kapszulát, mellyel a 65. születésnapomra leptem meg magam. Akkor nyolcféle gyógyszert szedtem. Ez hét évvel ezelőtt volt. (…)
Jól érzem magam. Jól tudok aludni. Kerékpárral járok a piacra. Úszom, amikor csak lehet. Jó a hangulatom. Évek óta nem voltam beteg. Két éve elkezdtem angolt tanulni az interneten a Duolingo-val.
Rendszeresen járok társaságba. A barátaimmal kiállításokra, koncertekre, kirándulásokra járunk. Mozgalmas életet élek, az unokámnak vidám, életerős, aktív nagymamája vagyok.

P.-né K. Á.
2020-05-07

Hat hét óta szedem az Ön vitaminjait, egy hónapon át az Alap Multivitamint, C-vitamint és kalcium-magnézium italport fogyasztottam, két hete pedig a Közepes Multivitamint fogyasztom. (…)
A bőröm simább lett, az öregségi foltok halványultak. Reggel felkeléskor nem kell bejáródnia az ízületeimnek. Egész nap van energiám, el tudom végezni a munkámat anélkül, hogy le kellene feküdnöm.
Minden ismerősömnek ajánlottam, főleg azoknak, akiknek hasonló problémájukról tudok. Nagyon hálás vagyok, és szerencsésnek érzem magam, hogy megismerhettem a készítményeit!
El ne felejtsem a számomra legfontosabbat! (…) Ez az első év, hogy egészségben átvészeltem a telet, még náthás sem voltam.

G. L.-né
2020-05-06

Korábban rendszeres alvásproblémáim voltak, amitől egész nap nagyon kimerültnek éreztem magam. Három hét Multivitamin + kalcium-magnézium ital fogyasztása után észrevettem, hogy sokkal mélyebben alszom, nem ébredek fel éjszaka, és kipihenten ébredek.
Most már három hónapja eszem a vitaminokat, és nagyon jól érzem magam. Az évek óta fennálló fogínyvérzésem is teljesen megszűnt!

H. V.
2020-05-05

Két-három hete kezdtem el szedni a Multivitamint, egy ismerősöm javaslatára.
Pozitív tapasztalataim vannak, melyek a következők. Energikusabb vagyok, nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak érzem magam. A nap végére nem fáradok el, nem zuhanok be az ágyba.
A vitamin szedése előtt majdnem feladtam, mert különböző fájdalmaim voltak, amik idővel elmúltak, és a Multivitamin hatásának köszönhetően most már sokkal jobban érzem magam.

M.-V. E.
2020-05-04

Az első havi Multivitamin csomagom elfogyasztása után úgy érzem, hogy kevesebb alvással még fittebb, energikusabb vagyok. A haj és arcszőrzet kapcsán is pozitív tapasztalataim vannak. Többek között gyorsabb növekedést, egészségesebb szerkezetet és vastagságot tapasztalok.
A következő havi adagom az eggyel erősebb csomag lesz, amitől még több változásra számítok.

Opra Tamás
2020-05-03

A Multivitamin szedése folyamán (kb. 5 éve) egyfajta „Duracell-szindrómának” nevezném az észrevételt.
Évek óta nem ismerem az influenza tüneteit vagy a torokfájást, ami ezt megelőzően évi rendszerességgel jelentkezett.

Balaskó Ferenc
2020-05-02

Négy hónapja kezdtem el szedni a Multivitamin készítményt.
A vitalitásom erőteljesebb lett. A hangulatom és a fizikumom is jobb lett. Hosszú távra tervezem a szedését. A mozgásszervi panaszaim minimálisra csökkentek.

G.-K. A.
2020-05-01

Kb. 10 éve fogyasztom a vitamincsomagot.
Azóta sokkal több az energiám, tovább bírom a nap végén. Sokat segített az egyetemi tanulmányaim alatt is, kevésbé voltam álmos, mikor még éjjelente a könyvek fölött görnyedtem.
Ritkábban betegedtem meg, 18 és 20 éves korom között egyáltalán nem is voltam háziorvosnál.
Köszönöm szépen, hogy amióta ajánlották a vitamint, sokkal jobban érzem magam a bőrömben.

G. M. (28 éves)
2020-04-13