Egy kis napsütés

2020. március

Körülbelül 5 éve szedem a Multivitamint. Volt, hogy váltogattam az erősségeket. Hosszú távon a Közepeset választottam.
Életerősnek érzem magam. Elkerülnek a fertőző betegségek. Pihentetőbben alszom, és frissebben ébredek. Mióta odafigyelek, a stresszt is sokkal könnyebb elviselni. A munkám kapcsán sok stresszhelyzet van. Ebben is sokat segített. Nem hat rám már olyan negatívan. Pedagógus vagyok, és sokat vagyok sok gyerek között.

Csia Kinga
2020-03-31

Másfél éve kezdtem szedni a Multivitamint. Próbáltam többfélét. Végül a Közepes vált be.
A téli időszakban sem fázom meg, erősebb az immunrendszerem. Energikusabb vagyok. Ez egész nap tart, nem vagyok fáradt.
Ha elkapok valamit, néhány nap alatt helyre jövök. A térdemben lévő ízületi bántalom is elmúlt.

V. Z.
2020-03-30

Nagyobb a stressztűrő képességem, és kevésbé fáradok el a nap folyamán. Szebb lett a bőröm, a férjem szerint is. Nem voltam beteg, amióta a Multivitamint szedem, pedig pedagógusként sok köhögő, tüsszögő gyerekkel találkozom.

I. E. (49 éves)
2020-03-29

3 hónapja szedem a Multivitamint.
Nagyon megterhelő a munkám, és mióta szedem, sokkal több energiám lett, a munkavégzésem is hatékony lett, kevesebb alvással is sokkal tevékenyebb vagyok.
Évek óta focizom, és észrevettem, hogy a sportban is jobb lett a teljesítményem.

N. Cs.
2020-03-28

Már közel 17 éve szedem a Lenkei-készítményeket, az alapcsomagot kiegészítve ezzel-azzal.
Eleinte komoly változás volt, hogy sokkal kevesebbszer lettem beteg, ez most már folyamatos. Évente kb. 1x kap el valami, de a C-vitamin megnövelésével, és a tünetek kezelésével elég hamar kilábalok. Antibiotikumot azóta szinte nem is szedtem!
A közérzetem sokkal jobb, kiegyensúlyozottabb vagyok, pedig a változókor közepén vagyok (57 éves). Többet mozgok, sportolok, rendszeresen futok, amit azelőtt sose tettem.
A foglalkozásomból adódóan sok stressznek vagyok kitéve (aktív muzsikus vagyok). Ezt is sokkal jobban bírom, mint 17 évvel ezelőtt.

M-né B. C.
2020-03-27

Két hónapja szedem a Multivitamint.
Energikusabbnak érzem magam tőle. Ápolónőként dolgozom, sebészeti osztályon, ami fizikai erőnlétet igényel. A 12 órás műszak végére nem merülök ki fizikailag.
Kevesebb élelmiszert fogyasztok, csökkent az éhségérzetem. Két hónap után 3 kg fogyás állt be nálam.
A vitamintól jól érzem magam, sokkal jobban, mint előtte. Energiaszintem nagyon emelkedett.
Erre szívesen kiadom havi szinten a pénzt, hiszen kevesebb pénzt költök élelmiszerre, így szinte ingyen jutok a megfelelő vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, amire szüksége van a szervezetemnek.
50 éves vagyok, havi kb. 200 órát dolgozom a kórházban. Heti három alkalommal edzőterembe is járok.
Így jó élni.

M. B.
2020-03-26

46 éves vagyok, nehéz fizikai munkát végzek. 2 hete fogyasztom a Multivitamint, aminek hatására a fáradékonyságom eltűnt. A vádlifájdalmam elmúlt. Régen úgy ébredtem, hogy mindenem fájt, de ez is teljesen megszűnt. Az immunrendszerem is erősödött, nem kaptam el a vírusokat. A munkát jobban bírom, aktívabb vagyok.
A barátom 20 éve festő, és ő is fogyasztja a Multivitamint, melynek hatására elmúltak a kézfejében lévő fájdalmak.

T. H.
2020-03-25

84 éves vagyok, 14 éve ismerem a termékeit, és azóta szedem is őket!
Amióta ezeket a termékeket szedem, egészségem remek, betegségem nincs. Jól érezem magam. Életcéljaim – a magas energiaszintnek köszönhetően – sokrétűek. Kertészkedek, fát ültetek. A szabadidőm nagy részét a természetben töltöm kirándulással. A B-100-ast is szedem, az alvásom csodás tőle, meg persze a Kal-Magtól. Szeretettel olvasom a könyveit, és hallgatom az előadásait, izgatottan várom a következőt is.
Ismerőseim körében, az én javaslatomra - mivel látták rajtam a változásokat - kérik, hogy vegyem meg nekik a termékeket! Már ragaszkodnak ők is a doktor Úr termékeinek fogyasztásához!
A szomszédom megismerte a Kal-Mag italokat, én ajánlottam neki. Már kéri, hogy vigyek neki rendszeresen, mert ennek köszönhetően megszűntek a lábgörcsei, és így tudja folytatni a munkáját (buszsofőr), nincsenek már fájdalmai.
Én mindenkinek azt mondom, hogy aki a doktor Úr termékeit fogyasztja, nem kell majd 3-4 órákat az SZTK-ban ülnie, mivel nem lesz betegsége. Én is ezt tapasztaltam. 14 éve nem voltam beteg, kicsattanok az egészségtől.

Rácz István
2020-03-24

Az első Multivitamin után az erősebbre váltottam.
Azt tapasztaltam, hogy rengeteg lett az energiám. Lassan 3 napot is bírnék alvás nélkül. Mindenki észrevette a környezetemben, hogy fáradhatatlan vagyok. Szilveszterkor is reggel 7-ig dolgoztunk, és mindenki „hervadt” volt, én viszont még reggelig buliztam.
Az immunrendszerem sokkal erősebb. A megfázásom is 1 nap alatt elmúlt.

Bogya Edit
2020-03-23

A Multivitaminok rendszeres szedése megkönnyíti a korai ébredést. Ébredés után hamar észhez tér az ember. 6-13 óráig tartó munkaidő esetén délután már nem szükséges pluszpihenés. A nap folyamán nem álmosodom el. Frissebbnek érzem magam esténként is.

L. A.
2020-03-22

Évek óta fogyasztom a Dr. Lenkei-vitaminokat. Nagyon jók a tapasztalataim, mivel rendszeresen sportolok, sokat segítenek az erőkifejtés közben.
Rengeteg ismerősömnek ajánlottam a termékeit, és sokan rendszeresen fogyasztják őket!

B. I. J.
2020-03-21

2019 áprilisa óta szedem a Multivitamint.
Először édesapám kezdte szedni, és mivel nála drasztikusan pozitív hatása volt, így én is elkezdtem szedni, és ez volt a szerencsém.
Egy multinál vagyok pénzügyes, tehát folyton dolgozom, mellette pedig ebben az évben csináltam meg a mérlegképes könyvelői képzést. Az alapcsomag nélkül ez nem ment volna. Végig tudtam csinálni épen és egészségesen. Ehhez a Lenkei-féle Multivitamin jelentősen hozzájárult.
Úgy jöttem érte, mintha az életem múlt volna rajta, bár nem tartom kizártnak, hogy ez valóban így volt.

K. M.
2020-03-20

Évek óta rendszeresen szedem a Multivitaminokat, és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Azóta nem betegedtem le. A fiam és a lányom is rendszeresen szedi, és sokkal több energiájuk van, és megnőtt az állóképességük.
A fiam a pici unokáimnak is ad 1-1 db Multivitamint, és azóta nem szedik össze a különböző betegségeket, amiket korábban az óvodában folyton elkaptak.
A lányom a készítmény szedése óta végre le tudta adni azt a +5-6 kg-ot, amit hosszú évek óta nem sikerült. A hajhullása is teljes mértékben megszűnt.
Rendkívül hálásak vagyunk ezekért a csodás vitaminokért!

P. É.
2020-03-19

Az egy Multivitamin után egy másikra váltottam, mivel ez elosztható, így jobban bevált nekem.
Közel egy éve szedem a Multivitamint. Kevésbé vagyok fáradt, kevesebb alvás is elég. Előtte volt egy év, amikor csak D-vitamint szedtem, és mivel nagyon jó hatással volt rám, azóta is kiegészítem a Multivitamint 4000 mg D-vitaminnal.
Az immunrendszerem megerősödött. A munkában is többet bírok.

S. V.
2020-03-18

Október óta szedem a Multivitamint, a C-vitamint (napi 2-3) és kollagént, valamint kalcium-magnéziumot.
Általános közérzetem hamar javult. Az ízületi problémám romlása megállt, az izomzatom jobban terhelhető. A bőröm állapota sokat javult. Sokkal jobban viselem a napi stresszt. Megszűntek a fejfájásaim (évek óta hajnalban jelentkeztek a fájdalmak).
A pozitív hatások már az első hónap után jelentkeztek.

S. L.
2020-03-17

3 éve szedem a Multivitamint, és nagyon pozitív dolgokat észlelek. Főleg nyáron, amikor nagyobb teher van rajtam.
Nem vagyok fáradékony, jól bírom a munkát kint a kertben, nem fáj a térdem. Állatokkal foglalkozom, és így még könnyebb a munka a szabadban.
Gyógyszert nem szedek a derekamra, nem is fáj. 61 éves vagyok.
Ui. A messzelátó szemüveget is ritkán használom.

Fábiánné Varga Mária
2020-03-16

Frissebb vagyok, könnyebben kelek hajnalban (4-kor kell kelnem).
Gyakorlatilag azt tapasztalom, hogy sokkal jobb így, hogy már nem külön-külön válogatom össze a vitaminokat. Önök ajánlották, hogy a komplex Multivitamin jobb lesz, és valóban! Az energiám jobb lett.
Egy hónap alatt ennyit tapasztaltam, ami több, mint amire számítottam.
Várom a további pozitív jeleket!

K. G.
2020-03-15

Amióta elkezdtem szedni a Multivitamint, körülbelül 10 éve, jó egészségnek örvendek, és nem voltam beteg.
Nagyon energikus vagyok, a teherbírásom megnövekedett. A Multinak köszönhetően a stresszes időszakokat is könnyebben átvészelem.

S.-né V. K.
2020-03-14

Kb. 2 éve szedem a Multivitamint.
Azóta érzem, hogy jobb az erőnlétem, kevesebb alvással is aktívan töltöm a napot.
Semmiféle betegségem sem volt ez idő alatt.
72 éves vagyok, hetente háromszor úszom 1 órát (2000 m-t), és tartom a korábbi tempómat. A stressztűrő képességem is javult.

S. B.
2020-03-13

82 éves vagyok. Jól érzem magam a bőrömben. Nagyon régóta szedem a vitaminjait.
Jó az immunrendszerem, nincs betegségem. Sokat mozgok. A kertben is sokat tevékenykedek, aktív életem van.
Örülök, hogy megismertem a termékeit, mert majd kiugrok a bőrömből. Nagyon jól alszom, a vitamin sokat segített az alvásom minőségében.
Ismertségi körben is ajánlottam a remek készítményeit, mivel látták, hogy jól nézek ki!
Jól vagyok, és a párom is, hisz természetes, hogy ő is szedi a vitaminjait.
Éljen az egészség!!

Palotás Endre
2020-03-12

Karácsony óta szedem a Multivitamint, és már 2 hét után tapasztaltam a pozitív hatást. A 3. héten már látszott is rajtam.
A párom megjegyezte, hogy nagyon energikus vagyok, és ő is ilyen akar lenni, mint én, ezért ő is kérte, hogy vegyek neki.
A reggeleim nagyon aktívak, és nem igénylem, hogy hétvégente ledőljek. Az éjszakai alvásigényem is rövidebb lett. Állandóan jövök-megyek, és nem vagyok fáradt.
Az immunrendszerem erősebb lett, mert a torokkaparáson túl nem tapasztaltam semmit, az influenza nem döntött le a lábamról, míg a párom 2 hétig otthon feküdt.

D. M.
2020-03-11

Fél éve fogyasztom a Multivitamint.
Azóta nem vagyok olyan fáradékony. 63 évesen még kutyusokkal dolgozom, és jobban bírom a munkát.
Gyógyszert nem szedek. Nem vagyok beteg, megerősödött az immunrendszerem.
Most fogyasztani fogom a kollagént is.
Szívesen nézem a videóit, várom az újakat. A könyveit is olvastam.

B. K.
2020-03-10

Már 70 éves vagyok, és még aktívan dolgozom!
A vitamin segít fenntartani az egészségem és a vitalitásom! Abszolút energikusnak és egészségesnek érzem magam! Az agyban is helyretette a dolgokat!
Jobb a hangulatom egész nap! Nem vagyok soha beteg! Nem szedek gyógyszert sem!

Czudar József
2020-03-09

A múlt hónapban kezdtem el szedni a Multivitamin alap csomagját, és már most érezteti jótékony hatását!
Mint sportoló, határozottan állíthatom, hogy több energiával tudok részt venni az edzéseken, és a betegség is elkerül!

Pék Zsófia (34 éves)
2020-03-08

Még 30 éves sem voltam, amikor rendesen alvásproblémákkal küzdöttem. Sokat dolgoztam, stresszes voltam. Ekkor találkoztam a Lenkei-vitaminokkal.
Először kalcium-magnézium italport és D-vitamint szedtem, ami szinte azonnal megoldotta ezeket a problémákat. Jól aludtam, nyugodt voltam.
Utána a Multivitamint is elkezdtem használni. Azóta sem szedek semmilyen gyógyszert, és teljesen egészséges vagyok.

H. F.-né
2020-03-07

Kb. három éve fogyasztom a Tablettás Közepes Multivitamint. Jobb a munkabírásom, jó a közérzetem, jó a kedvem. Nem vagyok olyan fáradékony.
Meg vagyok elégedve a termékkel, és folyamatosan fogyasztom őket.
Stresszmentes életet élek már, kisebb megfázásokon kívül minden betegség elkerül.

Fitos Ferenc
2020-03-06

Körülbelül egy hónapja fogyasztom a Multivitamin csomagot.
A környezetemben számos ember meghűlt, én viszont a lehető legtöbb energiával rendelkezem. Sokan mondják, hogy megfiatalodtam.
Már más ismerősömnek is ajánlottam a termékeket, mivel szemmel láthatóan jobban, fittebben és egészségesebben nézek ki, és érzem is magam.

M. É.
2020-03-05

Kb. három éve fogyasztom a termékeket. C-vitamint, Multivitamint és kalcium-magnézium italport fogyasztok.
Nem vagyok fáradékony, elkerülnek a betegségek, nincs influenza sem a szezonban, jól alszom, és napközben úgy érzem, sok energiám van mindenre (is). 😊
Köszönet a termékekért, lelkesen fogyasztom folyamatosan. Nagyon is van értelme, sokat segítenek!

K. A.
2020-03-04

Kb. egy éve szedem a Dr. Lenkei vitamintablettát.
Egy nálam jóval idősebb ember ajánlotta, és úgy veszem észre, hogy jóval ritkábban vagyok beteg, és nem vagyok úgy legyengülve fizikailag. A páromnak is javasoltam, és már ő is szedi.
12 órában dolgozom éjjel és nappal is, és ez a vitamin segít abban, hogy jobban bírjam a nehéz fizikai munkát!
Nagyon jó a termék!

Balogh Attiláné
2020-03-03

Több mint 10 éve fogyasztom a vitaminjait.
Egészségi állapotom kiváló, semmilyen gyógyszert sem szedek (70 éves vagyok). A betegségeket, mint nátha, influenza, meghűlés évek óta nem kaptam el. A megelőző oltásokat sem szoktam beadatni, semmi idegen anyagot nem szedek be. (..)
Jelenleg is heti 1-2 alkalommal járok túrázni, ami 10 km vagy több.

Dorner Zoltánné
2020-03-02

Kb. egy hónap Multivitamin csomag szedése után azt érzékeltem, hogy kevésbé kívánom a kávét. Pihentetőbb az alvásom!
Párom szintén ezt a vitamint szedi, és azt mondja, hogy energikusabb, az edzéseit jobban, minőségibben tudja végezni!

Bencs Zsuzsanna
2020-03-01