2021. január 6.

 Téma:

Valamikor réges-régen, amikor még nem szedtem vitaminokat minden ősszel és télen, legalább háromszor, négyszer voltam megfázva, és lázas is voltam.
Kb. 8-10 éve láttam a YouTube-on az Ön egyik előadását, és azóta fogyasztok normál mennyiségű C-vitamint (10-14000 mg/nap) és megfelelő mennyiségű vizet (minimum 5 liter/nap).
Ez idő alatt nem voltam megfázva, nem voltam lázas, a betegségek messze elkerültek, így a feladataimat sokkal hatékonyabban tudtam elvégezni. A megfázós ősz és a lázas tél TELJESEN eltűnt az életemből!!!
Kb. két éve a C-vitamin és a víz mellé a mindennapjaimba beiktattam 6-8000 NE D-vitamint, különböző Multivitaminokat, algákat, nagyobb mennyiségű sót és zsírt is. Ennek hatására a kezeimen az ekcéma elég szépen begyógyult.
A vitaminok hatására az elmúlt tíz év alatt az életkedvem javult, a problémákat sokkal könnyedebben oldom meg, sokkal vidámabb lettem!
Már az elért eredményeimnek is nagyon örültem, de az is nagy boldogság volt számomra, amikor a családban, barátoknak, kollégáknak meséltem a tapasztalataimról, és az erre fogékonyak is elkezdték szedni a vitamint. És amikor ők meséltek nekem a pozitív tapasztalataikról, na, ez még nagyobb boldogsággal töltött el. 🙂

Legfrissebb bejegyzések