Dr. Lenkei Egészségkultúra

Az egészségkultúra hiányának súlyos következményei vannak.

Az egyik ilyen a betegségek létezése.

Mindenkinek tudnia kellene arról, hogy az embernek természet adta, eredendő képessége van arra, hogy élete végéig tökéletes egészségben éljen. A betegségek megléte abszolút természetellenes jelenség.

Egy másik fontos következmény a döbbenetesen lerövidült élettartam.

Az emberi testnek genetikailag kódolt adottságainál fogva lehetősége lenne arra, hogy 120-130 sőt akár 140 évig működjön. Mégpedig teljes egészségben!

Megállapíthatjuk, hogy elképesztő mértékben eltávolodtunk attól, amit természetesnek és magától értetődőnek kellene tekintenünk.

A harmadik, és egyben legveszélyesebb következmény a tudatlanságból fakadó igénytelenség és beletörődés.

A modern kor embere sajnos természetesnek és magától értetődőnek tekinti azt a nyomorúságot, amelyben része van, és amit – tudatlansága következtében – normális és elfogadható emberi életnek vél.

Egy tényleges egészségkultúra legelőször is azon alapszik, hogy az emberek tisztában vannak eredendő, természet adta képességeikkel.

  • Tudják, hogy a betegségek megjelenése teljességgel természetellenes, és nem úgy gondolnak rájuk, mint valamiféle elkerülhetetlen és törvényszerű sorscsapásra.
  • Természetes számukra, hogy képesek magas szinten megőrizni egészségüket.
  • Tisztában vannak azzal, hogy lehetséges lenne számukra fiatalos, friss, fürge állapotban megérni akár 120-140 éves életkort is.

Akkor, de csak akkor, amikor már tudatában vannak ezeknek a képességeknek, nyílik ki végre a szemük, és kezdik el észrevenni azt a borzalmat, amiben mindezek helyett kényszerű részük van.

Akkor kezdenek el valóban érdeklődni, hogy mit tehetnének saját eredendő képességeik megközelítése és egy sokkal magasabb minőségű élet elérése érdekében.

Mindaddig, amíg az ember nincs tisztában saját képességeivel és lehetőségeivel, még lázadni sem tud.

Korunk embere – egészségkultúra hiányában – még azt sem tudja, hogy van valami, ami ellen lázadnia kellene.

A Dr. Lenkei Egészségkultúra küldetése:

  • felnyitni az emberek szemét,
  • igényt ébreszteni egy magasabb szintű létezési mód elérésére,
  • és tömegeket segíteni hozzá az Emberhez valóban méltó életminőséghez.
Ossza meg Facebook oldalán!
Legfrissebb bejegyzések
gyógyszerek