Habozás nélkül…

Ha választanom kellene, hogy egy hozzám forduló új érdeklődő kezébe vitaminokat adok-e, vagy pedig egy olyan könyvet, amelyből megszerezheti az egészségesebb, és így boldogabb élethez nélkülözhetetlen alapvető ismereteket, akkor habozás nélkül a könyv mellett döntenék.

Mi ugyanis nem szimpla vitaminkereskedők vagyunk.

Sokkal magasabb rendű szempontok vezérelnek minket.

Valójában egy nagyon nemes küldetés teljesítésén dolgozunk. A küldetés teljesítéséhez ki kell rángatnunk az embereket az egészséggel kapcsolatos kőkorszaki tudatlanság csapdájából.

Természetesen vitaminokat is kínálunk…

De!!! Van egy ezt megelőző, sokkal fontosabb lépés.

Biztonságot jelentő ismereteket, a valós életben jól használható tudást akarunk adni Önnek.

Csapatom tagjait erre tanítom:

Az a legfontosabb, hogy tudást adj az emberek kezébe!

A tudás elvezeti majd a vitaminhoz, de a vitamin önmagában nem vezeti el az embert a tudáshoz.

Attól, hogy valaki vitamint szed, még nem lesz tájékozottabb. Pusztán a vitaminnal még nem tudtunk igazán segíteni rajta.

Lehet, hogy az illető megtapasztalja a vitaminok csodálatos hatásait, de ettől még nem fogja jobban érteni, hogy mi zajlik körülötte.

Ha csak vitamint kap, akkor talán soha nem fog ráébredni arra, hogy egy csendes, álcázott, de nagyon fondorlatosan egészségellenes és egyben vitaminellenes háború kellős közepén csücsül.

Kellő mennyiségű információ nélkül képtelen lesz összerakni a képet. Nem tudja összeilleszteni a szétszórt mozaik darabjait.

Ha mi nem segítünk neki, hogy ráébredjen a valóságra, akkor úgy fogják gúzsba kötni, hogy csak akkor veszi majd észre, amikor már mozdulni sem tud.”

Ossza meg Facebook oldalán!
Legfrissebb bejegyzések