2024. április

2024. április 30.

2023.07.16-án kezdtem el szedni az Alap Multivitamint. Jobb és kiegyensúlyozottabb az alvásom, mint korábban. Nyugodtabban kezelem a napi tennivalókat, problémákat. 2 hét után az éjszakai lábgörcseim elmúltak.
A következő hónapban elkezdtem a Közepes Multivitamint szedni. 4 hónap után a fogyásom szépen alakult, 10 kg lement rólam. Energikusabb vagyok, nincs emésztési problémám, nem szédülök, és nem verejtékezek annyit.
Ezek után Erős Multivitaminra váltottam és kíváncsian várom a további pozitív hatásokat!
Köszönöm, hogy segítettek az egészségem megőrzésében! További sok sikert kívánok a Doktor Úrnak!

Mohacsek Edit

2024. április 29.

2016 óta rendszeresen fogyasztom az Erős Multivitamint. Tökéletes immunvédelmet ad, kevésbé vagyok fogékony betegségekre. Videóit rendszeresen nézzük.
Köszönöm szépen jól vagyok! Krómot is szedek megelőzésre. A Cenzúrázott egészség könyve olvasása után döntöttem úgy, kezembe veszem a saját egészségem. Jó döntés volt.
További sikereket kívánok Önnek és csapatának.

B. B.

2024. április 28.

Több mint 15 éve szedem az Ön készítményeit, Alap, vagy Közepes Multivitamint. Jól érzem magam, gyógyszert nem szedek. 77 éves vagyok.
Jó a kondícióm, van 5 unokám, bírom velük az iramot. Betegség idáig elkerült.

D. Gy.

2024. április 27.

Kb. 2 éve a sógornőm mesélt a Doktor Úr készítményeiről. Nővérem járt itt, Veszprémben az üzletben, és ő is mesélte, hogy van itt üzlet. Ezután én is az üzlet előtt mentem el, és megláttam. Bejöttem, és azóta hűséges fogyasztója vagyok a termékeinek. Egy könyvet olvastam, A legfontosabb szabály címűt, nagyon tetszett. A Youtube-on is látom a videóit.
Egészségmegőrzés céljából kezdtem el szedni a Multivitaminokat, az tetszett benne a legjobban, hogy minden egyben van, ami kell.
Energiaszintüntem nagyobb lett, mióta szedem. Köszönöm!

L.-né I.K.

2024. április 26.

Kb. 3 éve szedem a Multivitamint, először Alapot, majd egy éve a Közepes Multivitamint, mert végül ez vált be számomra. A laboreredményeim mindig szuperek, nincs eltérés.
Az ekcémámat is szinten tartja, úgy érzem, hogy ettől nem lobban be olyan sűrűn, mint ahogy előtte, mert az szörnyű volt, de szerencsére már a múlt. Egyszer abbahagytam 3 hétre, de éreztem a hiányát teljes mértékben, szóval többet egy napra sem hagyom abba. Most már családomban is többen rendszeres fogyasztók lettek.
Én mindenhol és mindenkinek és mindig örömmel mesélem, hogy mennyire jó számomra ez a vitamin. Szívből örülök, hogy elkezdtem fogyasztani.
Köszönöm szépen!

L. E.-né (80 éves)

2024. április 25.

Az Alap Multivitamint fogyasztom az immunrendszerem erősítésére. A Kalcium-magnézium italt is fogyasztom. Ezeknek a hatására kevésbé vagyok fogékony a betegségekre. Ha el is kapok valamit, gyorsabban felépülök.
Jó a hangulatom, optimista vagyok, és nagyon türelmes vagyok és nyugodt. Kiegyensúlyozott vagyok.
Minden könyvét olvastam és nagyon tetszettek.

K.-né P. J.

2024. április 24.

Kb. 6 éve szedem rendszeresen a vitaminokat, a Multivitamint, a Kalcium-Magnézium-készítményt, a Q10-et és a porcképzőt. Olvasom a könyveit és hallgatom a 7 perces tájékoztatóit.
Tavaly jó tapasztalatom volt a pollenallergia visszahúzódásában, és remélem most is ez vár rám. Általános közérzetem és munkabírásom nagyon jó, és tudok sportolni 68 évesen. Ezt Önnek köszönhetem.

Győri Miklósné

2024. április 23.

Körülbelül 5 éve rendszeresen fogyasztom az Alap Multivitamint. Fittebbnek érzem magam, lassabban fáradok el, energiám több a nap folyamán. Napi szinten kerékpározok, sportolok, korom ellenére aktív vagyok. Jelenleg szeniortáncra járok, heti 2 alkalommal, nyugdíjas klub tagja is vagyok. A családdal sokat utazunk, nyaralni járunk.
Elmondhatom, hogy a Multivitamin fogyasztása mellett aktív nyugdíjas vagyok.

Kovács Mihály

2024. április 22.

Évek óta szedem az Alap Multivitamin-csomagot. Napi 4-5 óra alvással top, fitt vagyok. Évente 2x fordul elő „betegség”, megfázás, ami igen rövid időn belül (max. 2 nap) gyógyul. Igen terhelhető vagyok.
Nagyon várom már az előadásturnét!

Végh Mónika

2024. április 21.

Kb. 20 éve szedjük a Multivitamint. Amióta szedjük, minden rendben van. Ételeink nem tartalmazzák a vitaminokat, és ezzel kell pótolnunk.
Nem voltunk covidosak. Izomgörcseim is megszűntek.

Sz.J.

2024. április 20.

A Közepes Multivitamint szedem a kezdetek óta (18 éve). Csak jó tapasztalatom van a termékekkel kapcsolatban. Sokat segített a bőröm és a körmeim állapotán. Köszönök mindent és maradok partner a továbbiakban is.

Z.-né Sz. I.

2024. április 19.

15 éve szedem a vitaminokat. 75 éves elmúltam, és még mindig dolgozom. Közérzetem is jó. Az influenzát egy egyszerű orrfolyással átvészelem. Napi 3-4 órát eldolgozgatok fizikai munkát.
Van olyan gyógyszer, amit muszáj, de inkább beveszek vitamint, csak hogy ne kelljen gyógyszert szednem. (megj.: Multivitamint, C-vitamint, Porc-készítményt szed)

L. J.

2024. április 18.

Évek óta fogyasztom a Közepes Multivitamint, és életerősnek érzem magam, és még náthás sem voltam 2 éve.
Köszönöm a sok információt, amit az üzletben és a neten kapok önöktől.

B. T.

2024. április 17.

17 éve szedem a vitaminjait, nagyon jól érzem magam tőle. Allergiám idején is átsegít. Mindenkinek ajánlani tudom: nem kell orrcsepp, szemcsepp, se gyógyszer. (megj.: Multivitamint és C-vitamint szed)
Bármilyen betegségen nagyon könnyen átesem, nem fekszem napokat, pár óra alatt bármi beüt, hamar túl vagyok rajta. Azóta nem is járok orvoshoz.

Pete Ibolya Márta

2024. április 16.

A cukrom (inzulinos) miatt kezdtem el szedni az Erős Multivitamint. Az éjszakai neuropátiás lábfájdalmam jelentősen csökkent, tudok aludni. 😊
Kipihenten ébredek, jobb a kedvem is! Ezt egy havi szedés után érzem! Nagyon köszönöm!

Novák Imréné

2024. április 15.

A Multivitamin-készítményt szedem. Kezdetben az Alap terméket fogyasztottam. Jelenleg a Közepes változatot részesítem előnyben. Most kezdem a 12. dobozt.
Bár korábban sem volt gyakori a megfázás jellegű megbetegedés, mióta az Ön készítményét fogyasztom, nem ért utol az influenza, ill. felsőlégúti megbetegedés.
A készítményeiről az interneten értesültem. Néhány éve voltam egy előadásán itt, Veszprémben. A neten elérhető előadásait is meghallgatom.

Szabó Sándor

2024. április 14.

Rossz életszakaszban, nagyon magam alatt voltam. Ekkor kezdtem szedni a Dr. Lenkei-vitaminokat (megj.: Multivitamint szed), és elkezdtem jobban érezni magam, úgy, mint 30 éves koromban.
Úgy megyek, mint a nyúl, fitt és egészséges vagyok. Testileg és lelkileg is megerősödtem.

Tóth Lászlóné (63 éves)

2024. április 13.

15 éve fogyasztjuk a Multivitamint! (…) Szedtem, amikor farzsábám volt (ideggyulladás), segített nekem határozottan, mai napig szedem.
Barátnőmnek is ajánlottam, ő is elkezdte szedni, csupa jó tapasztalattal bírt.
Szívesen ajánlom másoknak is a készítményeit. Energiát ad és ha el is kapunk betegséget, hamarabb átmegy rajtunk.
Köszönöm a munkásságát, kitartását.

Homoki Jolán

2024. április 12.

2019 óta szedem a Multivitamint rendszeresen, kihagyás nélkül. Minden évben csináltatok vérképet, minden évben tökéletes, sehol sem rúg ki. Rendszeresen járok edzeni, kicsattanó életerőm van. Nincsenek izomgörcseim, izomlázam sem tart napokon át, könnyen átvészelem. A 2021-es első tapasztalat óta megemeltem bizonyos vitaminok mennyiségét: E-vitamin, Omega3, Cink, Q10, Alga-készítmény és a Multivitamint is Erősre váltottam le. Elkezdtem kollagént is inni.
Az ingerlékenységem teljesen eltűnt, sokáig tudok koncentrált lenni. Mindenhez van kedvem, új programokat keresek, szeretnék több embert megismerni. Nyitottabbá váltam. A fáradékonyságom tovatűnt. Fiatalabb lett az arcom. Köszönöm az útmutatást!

Erdélyi Márk

2024. április 11.

A Multivitamin-készítményt szedem. Kezdetben az Alap terméket fogyasztottam. Jelenleg a Közepes változatot részesítem előnyben. Most kezdem a 12. dobozt.
Bár korábban sem volt gyakori a megfázás jellegű megbetegedés, mióta az Ön készítményét fogyasztom, nem ért utol az influenza, ill. felsőlégúti megbetegedés.
A készítményeiről az interneten értesültem. Néhány éve voltam egy előadásán itt, Veszprémben. A neten elérhető előadásait is meghallgatom.

Szabó Sándor

2024. április 10.

A lányom elég finnyás volt eddig a vitaminok terén, hiába vittem neki folyékony, vagy por Multivitamint, mindenre azt mondta, nem ízlik. Kitaláltam, hogy, ugyan 11 éves lesz nyáron, és csak 30kg, de nem árt neki a (szemes) Multivitamin, annak nincs tipikus íze.
Két héttel a vitaminok fogyasztása után azt vettem észre, hogy nincsenek kiabálós rémálmai, és kipihenten kel reggelente. Az osztályfőnöke levélben köszönetet mondott, mert azt vette észre, hogy a korábbi szétszórt viselkedése teljesen megszűnt, és nagyon tud figyelni az órán. Sokkal beszédesebb, nyitott a világra. Elégséges magatartás helyett most példás minősítést kapott.
Könnyebben tud tanulni is, és azonnal megjegyez bármit. Ha meg is fázik, 2 nap alatt kiheveri, úgy, hogy jár közben iskolába.
Mivel én magam régóta szedem a vitaminokat, ezért örülök, hogy elértem a gyermekemnél, hogy fogyassza ő is. Egy anyának a szíve örül, ha a gyermekét boldognak, kiegyensúlyozottnak látja.
Köszönjük szépen!

K. Á.

2024. április 09.

Közel 20 éve fogyasztom az Ön Multivitamin-készítményeit. Már előtte is fogyasztottam vitamint, de mikor megjelentek az Ön termékei, átváltottam, és azóta is az Ön készítményeit fogyasztom.
Hallgattam az előadásait, olvastam a könyveit. Úgy érzem, szükséges a szervezetem számára a Multivitaminja, mert az élelmiszerek nem tartalmaznak elég tápanyagot.
Jól érzem magam, a szervezetem is jól van. Fitt, rugalmas vagyok.
Maradok hű vásárlója!

Gy. A.-né

2024. április 08.

Amikor volt itt Veszprémben előadása, akkor elmentem. Ahogy beszélt érthetően, elmagyarázta, az nagyon tetszett. Attól kezdve szedem a vitaminokat.
Akkor nagyon sok gyógyszert szedtem, de ahogy szedtem a vitaminokat, folyamatosan elhagytam a legtöbbet!
Könyvei közül elolvastam az allergiáról és a cukorbetegségről szólókat is. A cukromra már nem kell injekció, csak tablettát szedek.
Egy darabig nem tudtam (anyagi okok miatt) szedni a vitamint, de rájöttem, hogy itt fáj, ott fáj, sokkal rosszabbul vagyok, fáradtabb is, meg nincs sok energiám. Ezért újra elkezdtem szedni, kb. 2 hét után újra éreztem, hogy jobban vagyok. Most már nem fogom abbahagyni, mert tudom, hogy szükségem van rá! (megj.: Multivitamint szed)
Ajánlom ismerőseimnek, mert én erre esküszöm, mert ez nekem bevált!
Örülök, hogy rátaláltam! Jó egészséget kívánok!

K. P.

2024. április 07.

Nyugdíj után 12 évet dolgoztam még. Kertes házban lakom, teljesen ellátom magam. Nem szorulok senki segítségére. Jól vagyok. Eltűnt a fejfájásom. Amióta szedem a vitaminokat, nem fáj semmim. A Közepes Multivitaminját fogyasztom. Elkerülnek a betegségek, erős fizikai munkát is megcsinálok a kertemben. Köszönöm a munkásságát!

L. I.-né (70 éves)

2024. április 06.

Alap Multivitaminnal kezdtem. Először csak örömöt éreztem, hogy teszek magamért. Ezt követte a Közepes Multivitamin. Na, itt már tapasztaltam, hogy reggel kipattanok az ágyból, óracsörgés előtt fent vagyok. Korábban alig tudtam kikászálódni az ágyból.
Este sem vagyok fáradt! Jól érzem magam, boldogság érzetet ad nekem, hogy elmúlt ez a fáradtság érzés, és fittebb vagyok, pihentebb!

Cs. M.

2024. április 05.

2006-ban egyik ismerősöm adta kölcsön a könyvét (Cenzúrázott egészség). Elolvastam, nagyon tetszett!!! Utána rákerestem a neten és onnan is rendeltem. Akkor még itt, Veszprémben, nem volt üzlet. Talán Pesten és Győrben lett később, ezért mi a netről rendeltünk.
Egészségem régen is jó volt, ennek megőrzése érdeklében kezdtem el szedni. Amit a könyvében is ír a Dr. Úr, hogy kell a szervezetnek a sok vitamin, ásványi anyag, azzal én is egyetértek.
A fizikai egészségem is nagyon jó, de én azt vettem észre, hogy mentálisan is sokkal jobban vagyok a vitaminoktól. Nem vagyok annyira ideges, tovább tudok koncentrálni, jobban bírom a „hülyeséget”. (megj.: Multivitamint fogyaszt)
Nagyon köszönöm Dr. Úrnak, hogy megírta a könyvét, akinek tudom, ajánlom, mert szeretnék segíteni mindenkinek!

D. G.

2024. április 04.

Több mint egy éve fogyasztom az Ön Multivitamin-készítményét.
Tapasztalataim a következők:
– Szinte sosem vagyok beteg, nincs megfázás, nátha, elkerül az influenza.
– Energiaszintem magasabb, kevésbé vagyok fáradt.
– Kevesebb alvás is elég: 6-7 óra alvás is elég 12 óra helyett.
– Székletem beállt, rendszeres.
Biztos, hogy továbbra is fogyasztani fogom és ajánlom másoknak az Ön készítményeit.

J. Z.

2024. április 03.

4 hónapja fogyasztom napi szinten a Multivitaminpor-készítményt, és nagyon meg vagyok elégedve, így a mai napon be is regisztráltam, tetszik az új kedvezményprogram!
Észrevettem, hogy tele vagyok energiával, javult a teherbíró képességem és estére sem fáradok el.
Korábban rendszeresen megfáztam, elkaptam a vírusokat télen, de mióta szedem a vitamint, nem voltam beteg. Jól érzem magam a bőrömben! 😊

K. Z.-né

2024. április 02.

Hálás köszönetem a hatalmas gyógyulásért! 3 erős szívgyógyszer – ahogy én említem – az Ön szuper vitaminjainak köszönhetően elhagyásra került. Vagyis már nem kell szednem. (megj.: Multivitamint szed)
Nagyon köszönöm a Doktor Úrnak, hogy lehetőségem van arra, hogy szedjem a készítményt.

Csabai Ferencné

2024. április 01.

Január óta fogyasztom a Multivitaminport és a kollagént hozzá kiegészítésként. Nagyon jól érzem magam, elkerül nátha és influenza, körülöttem mindenki beteg volt, de én még akkor is tartottam a frontot.
Több unokám is van, velük is sokat találkozom, ők is betegek voltak, és még tőlük sem kaptam el semmit.
Tökéletes az energiaszintem 81 évesen, pingpongozni szoktam, kertészkedni.

V. A. I.-né